Posted on

50 Shades Of Naughtiness

När du skickar in din recension har du möjlighet att skriva ditt fulla namn eller bara ditt förnamn i ”namnfältet”. Du kan på så sätt skriva din recension helt anonymt.

När du skriver din recension är det viktigt att du förklarar vad produkten kan samt vad produktens bra och dåliga sidor är. Du får också väldigt gärna förklara varför andra ska (eller inte ska) köpa denna produkt.

Det slutade med att vi inte spelade spelet, eftersom det var en hel del saker vi inte gillade och som man var tvungen att planera. Exempelvis ha sex i badet under veckan. Vi trodde att spelet skulle vara mer av en serie små ”övningar”, men det handlar mer att dra ett kort och göra det som står på kortet. Jag har ändå gett speleten ganska bra recension eftersom vi njöt av att öppna kuverten och det finns definitivt några saker vi kommer att pröva på Läs mer Läs mindre
Oavsett om ni letar efter romantiska upplevelser tillsammans eller om ni vill sätta lite extra krydda på sexlivet, kommer Fifty Nights of Naughtiness inte att göra er besvikna. Om ditt förhållande har blivit lite långtråkigt, är dessa roliga små kuvert perfekta för att sätta fart på er tid tillsammans 😉 Allt från söta små meddelanden till uppmärksamhet och passion 🙂 Varmt rekommenderad 😉 Läs mer Läs mindre Om ditt förhållande har blivit lite långtråkigt, är dessa roliga små kuvert perfekta för att sätta fart på er tid tillsammans 😉 Allt från söta små meddelanden till uppmärksamhet och passion 🙂 Rekommenderas varmt Läs mer Läs mindreFifty Nights of Naughtiness öppnar upp för nya idéer, spännande äventyr och erotiska överraskningar. Ni vill samtidigt bli introducerade till nya sexiga lekar med massor av intimitet.Sinful inbjuder dig att skicka in produktrecensioner och erbjuder dig som tack, till exempel chansen att delta i den månatliga tävlingen om ett presentkort till vår webbshop. Ditt tävlingsdeltagande påverkas givetvis inte av ditt recensionsbetyg. Ingen skillnad görs mellan positiva och negativa recensioner och de har exakt samma chans att vinna.Kasta tärningen och se vilken färg på kortet ni ska njuta av, utföra eller leka. Blir det kanske den oskyldiga vita, den passionerade rosa, den förförande röda, den sexiga mörkröda eller kanske det extra fräcka svarta kortet?

Vi väljer slumpmässigt en vinnare av ett presentkort till webbshopen en gång i månaden. Recensioner som innehåller trakasserier eller förtal, eller som visar att granskaren inte har någon faktisk kunskap eller erfarenhet av den givna produkten, kommer dock inte att ha chans att vinna ett presentkort. Sådana typer av recensioner kommer att avvisas från publicering på vår webbplats.När du skriver in din e-postadress ska du använda den e-postadressen du använde i samband med ditt köp av produkten på Sinful.se. Vi använder din e-post för att verifiera att användarrecensionen är baserad på din erfarenhet av en produkt som du har köpt från oss. Vi kontrollerar alla recensioner manuellt för att säkerställa att e-postadressen du angav matchar e-postadressen du angav när du köpte den recenserade produkten. Godkännandet av din användarrecension kan ta upp till två veckor. Recensioner om en produkt där vi inte kan verifiera ditt köp av den recenserade produkten kommer att raderas automatiskt. Spelet Fifty Nights of Naughtiness \u00e4r det perfekta spelet till dig som letar efter nya romantiska upplevelser tillsammans med din partner eller vill s\u00e4tta lite extra krydda p\u00e5 samlivet och f\u00e5 mer sp\u00e4nning i relationen. Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Du godkänner användningen av cookies genom att trycka OK och surfa vidare på webbplatsen.Spelet inneh\u00e5ller en t\u00e4rning och 50 kort med olika uppdrag, f\u00f6rdelade i fem kategorier. Det kan r\u00f6ra sig om f\u00f6rf\u00f6riska uppgifter att utf\u00f6ra, stimulerande scenarier, eggande f\u00f6rslag och kittlande \u00f6verraskningar att njuta av tillsammans.

Kategorierna har var sitt f\u00e4rgtema: Oskyldigt vitt, Passionerat rosa, F\u00f6rf\u00f6riskt r\u00f6tt, Sexigt m\u00f6rkr\u00f6tt och Extra fr\u00e4ckt och v\u00e5gat svart.\u00a0Kasta tärningen och se vilken färg på kortet du och din partner ska njuta av. Landar tärningen på gul, så är det fritt val som gäller och du får själv välja kategori och kort.

Spelet innehåller en tärning och 50 kort med olika uppdrag, fördelade i fem kategorier. Det kan röra sig om förföriska uppgifter att utföra, stimulerande scenarier, eggande förslag och kittlande överraskningar att njuta av tillsammans.
Kasta t\u00e4rningen och se vilken f\u00e4rg p\u00e5 kortet du och din partner ska njuta av.\u00a0Landar t\u00e4rningen p\u00e5 gul, s\u00e5 \u00e4r det fritt val som g\u00e4ller och du f\u00e5r sj\u00e4lv v\u00e4lja kategori och kort.Spelet Fifty Nights of Naughtiness är det perfekta spelet till dig som letar efter nya romantiska upplevelser tillsammans med din partner eller vill sätta lite extra krydda på samlivet och få mer spänning i relationen.

Vem älskar inte spel där förloraren faktiskt får njuta (oftast) lika mycket som vinnaren? Monogamy är ett parspel. Det kan spelas både av det långvariga paret som vill spexa till sexlivet eller spelas tillsammans med ett one night stand för att skapa lite extra pirr och komma in i gamet ( bokstavligen) ordentligt.
Det är så många som 90 olika sensuella kort och 8 specialkort, kort som kommer göra så att antingen du eller din partner får njuta. Orkar du vara strategisk och stå emot eller kommer du släppa allt och låta din partner vinna?

Sinful Erotiska Tärningar är ett vuxenspel som är enkelt att både spela och ta med sig. Här kan ni utforska varandras kroppar, passar perfekt som förspel.Men för att göra det ännu mer spännande så tillkommer även två penisringar. En är mer av den klassiska stilen och den andra är en penisring med vibrator.

Det finns instruktioner att ta del av vid köp av produkten, vi kommer skriva dem lite kortfattat. Med hjälp av tärningarna tar ni er runt på spelplanen, där tar ni er igenom sex olika nivåer med uppdrag som både ökar i spänning och svårighetsgrad.
Som tidigare nämnt är Sinful Erotiska Tärningar ett parspel med tärningar som passar både nybörjare, där nybörjare innefattar nya till vuxenspel och nybörjare som är nya till sin relation. Det går faktiskt bra att spela redan första gången ni träffas. Eller för att ta det till en annan nivå kan ni bjuda in ett annat par.Med tärningen som ingår kommer ni få hjälp att välja vilken färg på kortet ni ska ta. Det är färgen på kortet som styr nivån och får ni färgen gul så får den som kastar, välja ett valfritt kort.

De här vuxenspelet kommer få er att bli experter på kama sutra. Ni kommer att kunna skryta inför vänner om hur bra sex ni har, tack vare alla nya ställningar ni upptäckt. Det här hjälper verkligen vardagssexet att komma till en ny nivå.
Det här är ett vuxenspel perfekt för de mer erfarna eftersom det gäller att vara strategisk nog att kunna få njutning utan att förlora spelet. Det är alltså en fördel om ni känner varandra sedan tidigare.

Marcus – ” Bättre spel än Monagamy verkar inte existera! Fantastiskt kul spel, båda jag och min fru har utvecklats extremt mycket i vårat sexliv genom detta vuxenspel. Kan varmt rekommendera detta vuxenspel till par, men är nog inget man spelar med någon man nyligen börjat utforska en sexuell relation med.”Efter att ha spelat det här parspelet några gånger kommer ni veta exakt hur och vart ni vill ligga. Ni får nämligen ta del av 52 olika kama sutra positioner samt guider och beskrivningar av dessa. Det är så enkelt att bli uttråkade och tröttna på sexet just för att det är brist på fantasi. Men det här spelet kommer hjälpa er en bit på vägen.

Ett vuxenspel som passar alla men särskilt för er som känner att ni fastnat i det där ekorrhjulet, när sexet alltid ser likadant ut. När det börjar på ett sätt och slutar på ett annat men är exakt likadant varje gång.
Här har ni möjlighet att utforska varandras erogena zoner, ni kommer garanterat hitta fler nya områden som ni tycker om att få stimulerade än tidigare.

Ett enklare spel är svårt att hitta. En av er slår tärningarna och där står det vad du ska göra med/på din partner. Den ena tärningen beskriver hur och den andra beskriver var. Så det kan exempel handla om att smeka din partners bröstvårtor.
Ett enkelt kortspel som kommer göra så att ni lär er mycket av varandra. Här har ni möjlighet att sätta nya gränser, ta nya initiativ till ett bättre sexliv.

Det handlar om att vidga sina vyer, komma ur gamla vanor och låta fantasin sätta gränserna. Eller inte att ha några gränser alls. Här kan du hitta fler tips för hur du kan få ett bättre sexliv.
Fetish I.O.U är ett vuxenspel som enkelt kan tas med på semestern eller spelas i sängen. Här kommer ni att få möjlighet att både vidga era gränser och sätta nya. Kanske har du inte vågat berätta för din partner att du vill att ni ska använda mer latexprodukter när ni har sex eller vill berättat att du mer än gärna är bunden?Fifty Night of Naughtiness är ett parspel med 50 olika sexiga och spännande utmaningar och uppdrag. Uppdragen och utmaningarna finns på fem olika nivåer och det är tärningen som styr vilken nivå just du kommer få ta del av.

Dessa kan användas både i samband med penetrationssex och vid onani. Vibratodelen kan använda för att stimulera klitoris även när penisringen inte sitter på penisen. Precis som att vibratordelen går att vända mot mellangården så den som bär penisringen får ta del av vibrationerna.Det här spelet har verkligen en anledning till att bli utsedd till vuxenspelens ”Den fräcka” här får ni en möjlighet att testa varandras gränser på flera sättSjälvklart så behöver du inte bara använda korten när du och din partner ska spela. Varför inte chocka kompisarna under pokerkvällen genom att plocka fram denna kortlek. Det kan säkert starta spännande diskussioner och visa sidor hos dina vänner som du aldrig tidigare sett.Ni får 90 stycken sensuella kort, 8 stycken special kort, 2 joker kort, 1 tärning och 1 timglas. Det är med hjälp av dessa som ni kommer få ge och ta njutning.

Vår testvinnare I testet av par och vuxenspel är även vunnit flera andra priser och har 400 olika utmaningar att pröva, Monogamy är ett parspel svårt att tröttna på
Eftersom spelet har utmaningar som innefattar saker utanför det klassiska vaniljsexet så är det här en perfekt möjlighet att ta ert sex till nästa nivå, på flera sätt.En unik kortlek med kama sutra positioner på varje kort, perfekt sätt att få inspiration på. Eller är du kanske bara där för att vinna, då kan du använda denna kortlek för att distrahera din partner.

Det som är lite tråkigt är att vissa uppdrag inte går att utföra under spelets gång utan det är saker som ni får göra senare. Dock kan detta vara till stor hjälp för att göra ert sexliv roligare generellt och inte bara för en kväll.
Det här spelet är lite annorlunda och handlar inte så mycket om att skapa spännande konversationer. Utan det här spelet handlar om att ta och ge njutning, i alla dess former. Ni samlar poäng i form av hjärtan och försten till 10 poäng vinner.Eftersom ni troligtvis (vem vet…) inte hinner gå igenom alla 52 sexställningar under en och samma spelomgång så blir det här mer av ett dialogspel där ni får lära er om olika positioner och vilka erogena zoner som stimuleras när och var.

Här har ni möjligheten att välja på fem olika nivåer/svårighetsgrader. Där ni på de enklaste nivåerna har både milda uppgifter och lekar och på de svårare nivåerna har lite mer fräckheter att ta del av.
Eftersom det här vuxenspelet även är ett helt klassiskt kortspel så kan ni välja exakt hur ni ska göra. Strippoker, finns i sjön – sexställningar i sjön osv. Det är er fantasi som sätter stopp.

Ett spel för er som vill kunna vara flexibla och ha lite kul. Det är lätt att ta med sig när man är på resande fot och det kräver ingen större ansträngning eller fokus för att spela.
Vuxenspel är spel som skapar erotiska stunder, spännande kvällar och hjälper er att få ett bättre sexliv. Genom att spela vuxenspel kan ni båda lära er mycket om varandra, hitta nya kroppsliga områden att uppskatta och lära er ett och annat.You & Me är ett vuxenspel som handlar om att ge och få njutning i samband med att få så många hjärtan(poäng) som möjligt, sett till njutning vinner ni båda två, sett till poäng blir någon av er förlorare Ett perfekt vuxenspel för er som vill vidga era vyer och testa på lite nya sätt att ha sex på. Kanske är det nu ert sexliv aldrig blir som förr och tar er till helt nya magiska nivåer. Dags att piffa upp romantiken och sexlivet? Detta spel ger femtio olika förslag till aktiviteter på fem nivåer: från romantiska vita till snuskiga svarta. Garanterat en nytändning!Leveranstiden kan variera då vissa produkter lagerhålls utomlands. Frakten för våra produkter brukar normalt vara ca 2-4 veckor. Lite längre leveranstid än normalt men samtidigt kan vi hålla lägre priser. OBS! Vissa produkter kan ha längre leveranstider.