Posted on

Adam Sandler Cartier

Du använder en äldre webbläsare. Vi saknar stöd för denna webbläsare och vi rekommenderar att du uppgraderar till den senaste versionen av någon av följande: Edge, Chrome, Firefox.Amerikansk komedi från 2004. Kan nygifte Reuben, vars brud var otrogen mot honom på bröllopsresan, hitta lyckan med sin gamla klasskamrat Polly?. Reuben är den försiktige försäkringsagenten vars tillvaro förvandlats till ett kaos. Han förälskar sig i Polly, som sätter stort värde på sin frihet och som inte är redo att slå sig ner. När Reubens fru en dag bestämmer sig för att komma tillbaka, står han inför ett svårt val. Skådespelare: Philip Seymour Hoffman, Debra Messing, Alec Baldwin, Ben Stiller, Jennifer Aniston.

Amerikansk komedi från 2005. 18-åriga Jenny är i extas när hon får reda på att hennes favoritrockstjärna Jason är gäst på den tropiska semesterort där hon jobbar under sommaren. När Jason faller överbord från ett kryssningsfartyg dyker Jenny i för att rädda honom och de båda flyter i land på en ”öde ö” i närheten – egentligen bara ett stenkast från ett lyxhotell. Men Jenny vill få lite tid ensam med Jason, så hon låter honom tro att de är desperata skeppsbrutna. Skådespelare: Jonathan Bennett, Jamie-Lynn Sigler, Susan Duerden, Amanda Bynes, Chris Carmack.
Greg Focker är redo att fria till sin flickvän Pam men det finns en hake. Pams pappa Jack håller på traditionerna och vill att Greg först ber honom om dotterns hand. Jack visar genast sitt missnöje med Greg och hur Greg än försöker få honom att gilla honom så gör han hela tiden saken värre. Chris och Annie är två medelålders väninnor som lever ett stilla småstadsliv i Yorkshire. På den lokala kvinnoföreningens välgörenhetsmöten lyssnar de på tråkiga föredrag om broccoli och heltäckningsmattor. När Annies man drabbas av leukemi bestämmer de sig för att med föreningens hjälp göra en kalender som ska säljas till förmån för stadens sjukhus. Chris har en lite annorlunda idé om hur kalendern ska bli framgångsrik – alla kvinnorna ska posera nakna. Något som kanske inte uppskattas av alla. Rick (Mel Gibson) har fått en ny identitet av FBI för att han ska hjälpa dem att sätta dit en intern narkotikabrottsling. Femton år senare springer hans ex-flickvän (Goldie Hawn) på honom och känner igen honom. Samtidigt har den man som utsetts till att skydda Rick bytts ut till en person som hjälper den tidigare dömda personen att hitta honom… Text-TV s. 690.

Äventyraren Dirk Pitt, åker på sitt livs skattjakt i Västafrikas farliga öken. Tillsammans med sin kompis Al, försöker de hitta ett gammalt spökskepp som sägs ha en värdefull skatt ombord. De allierar sig med Dr. Rojas som förföljs av en hänsynslös diktator. Tillsammans får de veta att det ligger mycket mer än ett spökskepp begravt i Sahara.
Denna dråpliga komedi med manus och regi av Ricky Gervais och Matthew Robinson utspelar sig i en alternativ verklighet där lögner inte existerar. Alla, till och med politiker och annonsörer, säger sanningen – och ingenting annat än sanningen. Men när den misslyckade Mark (Gervais) upptäcker att det går att ljuga, inser han att oärlighet har sina fördelar. I en värld där alla tar för givet att varje ord som sägs är sant, lyckas Mark ljuga sig rik och berömd. Men ituationen växer honom snart över huvudet när folk börjar betrakta hans lögner som ett evangelium. Hela världen lyssnar andlöst till allt han säger – men ska han lyckas vinna sin älskades hjärta?Idag lördag visas följande filmer på TV: En värsting till syster 2, Kalenderflickorna, Döda poeters sällskap, Släkten är värst, Familjen är värre, …och så kom Polly, Hajen, Temptation Island, That’s my boy, National lampoon’s holiday reunion, Star Trek – The Motion Picture, Sahara, The Dilemma, Lovligt byte, The Invention of Lying

Nunnorna Mary Patrick och Mary Robert letar upp sångerskan Deloris Van Cartier i Las Vegas och övertalar henne att dra på sig nunnedräkten och bli syster Mary Clarence igen. De behöver hennes hjälp på skolan där hon anförtros en problemklass som hellre rappar än pluggar.Amerikansk skräckfilm från 1975. Steven Spielbergs rysare där en haj terroriserar invånarna i en liten kuststad. En badande flicka blir dödad i vattnet och polischefen Brody misstänker att en haj attackerat henne. Borgmästaren vägrar, trots Brodys protester, att stänga av stranden eftersom turistnäringen skulle skadas. Skådespelare: Robert Shaw, Lorraine Gary, Murray Hamilton, Roy Scheider, Richard Dreyfuss.

Ända sedan universitetet har evige ungkarlen Ronny och lyckligt gifte Nick hållit ihop som ler och långhalm. Nu när de är partners på en bildesignfirma tävlar de båda vännerna om att ro iland ett drömprojekt som skulle sätta deras företag på kartan. Med Ronnys flickvän Beth och Nicks fru Geneva vid deras sida är de oslagbara. Men Ronnys värld vänds upp och ner när han oavsiktligt ser Geneva ute med en annan man och gör det till sin uppgift att söka reda på svar. Medan det amatörmässiga spaningsarbetet förvandlar hans värld till ett komiskt kaos inser han att även Nick har en del hemligheter.
Amiral James T Kirk får order om att samla ihop sin besättning för att ta upp kampen mot en gigantisk och fientligt inställd rymdfarkost som har kursen inställd mot jorden. På sin väg mot vår planet förstör den allt som i sin väg. Livsformen verkar vara högintelligent och till och med Mr Spock går bet i sina försök att kartlägga rymdskeppet och dess besättning.Sjuksköterskan Greg och hans flickvän planerar sitt stundande bröllop det finns bara ett litet problem som de måste klara av, att presentera sina föräldrar för varandra. De är varandras raka motsatser och det blir en tuff helg för Greg som måste rädda den ena katastrofen efter den andra.

Amerikansk komedi från 2003. Narkossköterskan Mitch Snider får oväntat ett brev från sin okända kusin Woodrow, som föreslår att deras familjer ska träffas och fira tacksägelsedagen ihop. Mitch blir överlycklig och snart är familjen på väg till sina nyfunna släktingar, som dessvärre visar sig vara allt annat än de hoppats på. Skådespelare: Hallie Todd, Meghan Ory, Bryan Cranston, Judge Reinhold, Penelope Ann Miller.
I Vermont 1959 kommer läraren John Keating till en privatskola för att undervisa i engelska. I denna skola tror man på benhård disciplin. John har dock en något annorlunda filosofi, han litar på sina elever och inspirerar dem att fånga dagen (Carpe Diem). John blir snabbt omtyckt av eleverna, men dessvärre blir inte de andra lärarna på skolan lika förtjusta i honom. Robin Williams blev Oscarnominerad i kategorin Bästa manliga huvudroll.

Amerikansk komedi från 2012. Som tonåring fick Donny en son, Todd, som han uppfostrade på egen hand. Sedan Todd fyllde 18 har de inte haft någon kontakt. När Donny objuden dyker upp på sin sons bröllop för att försöka återuppta kontakten skakas Todds tillvaro om och Donny ställs inför konsekvenserna av sitt dåliga föräldraskap. Skådespelare: Leighton Meester, Vanilla Ice, James Caan, Adam Sandler, Andy Samberg.
Få tillgång till det bästa från Getty Images med vår enkla abonnemangsplan. Miljontals högkvalitativa bilder och videor samt högkvalitativ musik väntar på dig.

Skapa innehåll som är exklusivt för ditt varumärke genom att ta del av Getty Images globala datadrivna insikter och nätverk med fler än 340 000 skapare.

Effektivisera ditt arbetsflöde med vårt förstklassiga digitala filhanteringssystem. Organisera, kontrollera, distribuera och mät allt ditt digitala innehåll.

– Jag och Jolie pratade ihop oss om de olika rollfigurernas respektive bakgrund och stil. En del kom från manus men vi utvecklade också koncept som handlade specifikt om smyckena. Gina Torres karaktär är till exempel en mycket framgångsrik advokat och tillika ägare till advokatfirman. Vi tänkte att hon hade ärvt en del smycken men också att hon var en samlare som gärna investerade i spektakulära smycken som uttryckte hennes framgång och djärvhet.I Netflixserien 6 Underground dyker the Queen of Kalahari upp – ett diamanthalsband från Chopard. Det tillhör ett set med olika diamanter, alla sprungna ur en diamant från Botswana på 342 ct, perfekt i färg och absolut ren. Jag har sett smyckena i IRL – helt fantastiska.

Franska Netflix-serien Lupin är en uppdatering av klassikern Arsène Lupin, gentlemannatjuven. Omar Sy spelar Assane Diop som ser Arsène Lupin som ”sitt arv, sin metod och sin väg”. I seriens första omgång löser han gåtan varför hans far anklagades för att ha stulit Marie Antoinettes halsband… Omar Sy överglänser halsbandet.
Under Hollywoods guldålder bar filmstjärnorna ofta sina egna smycken. Om nu inte Joseff of Hollywood skapade bijouterier för en speciell film. Företaget ligger bakom smyckena till många av de största filmerna och filmstjärnorna genom tiderna. Från Shirley Temple i The Little Princess och Vivien Leigh in Gone with the Wind, till Elizabeth Taylor i Cleopatra. Någon gång på trettiotalet börjar dock också trenden med att de stora juvelhusen lånar ut smycken till filmbolagen. Den amerikanske juveleraren Paul Flato brukar omnämnas som den första kändisjuveleraren. Under sin storhetstid var han till och med mer känd än Tiffany & Co. och Harry Winston. Flato trasslade dock till det för sig. Han anklagades för bedrägeri och hamnade på Sing Sing och gick sedan i exil i Mexiko.NSG Sweden AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande. För att nu krångla till det lite: High Society är även en musikal och remake av filmen The Philadelphia Story från 1940 med Kathrine Hepburn och Cary Grant. Här har i stället ett halsband en liten roll – ett halsband som dessutom varit med filmen Marie Antoinette från 1938. Återvinning helt enkelt.) Den charmiga mörderskan Villanelle bär förstås smycken som anstår den fashionista hon är. Hennes motsats Eve, bär på sin höjd vigselringen och chefen för MI6´s rysslandsavdelning bär små intrikata studs som understryker hennes kyliga elegans.Det är så klart Liz Taylor som har huvudrollen i Cleopatra från 1963, en ironisk film när det kommer till smycken – men de är bijouterier. Den har gått till historien för att den nästan ruinerade filmbolaget, för kärlekshistorien mellan Taylor och Burton.I dag arbetar många kostymdesigners medvetet med smycken (och de stora juvelhusen fortsätter att produktplacera sina). I Netflix-serien Familjen Bridgerton understryker Ellen Mirojnick rollfigurernas karaktärer med smycken. Den änglalika Daphne från fina familjen bär gracila smakfulla smycken, medan de tafatta systrarna från den uppåtsträvande familjen Featherington bär mer pråliga. Smyckena är inte historiskt exakta, men det har heller inte varit meningen.Hitchcock var själv förtjust i smycken – och visste alltså att använda dessa i sina filmer, som en del i handlingen eller för att understyrka en karaktär. Som i ”Fönster mot gården” med James Stewart och Grace Kelly. Hon spelar en moderedaktör och bär filmen igenom det bästa av 50-talet hade att erbjuda. Ända sedan jag såg filmen har jag tänkt tillbaka på det maffiga pärlarmband med berlocker hon bär i en scen – och som också blev i det närmaste kultförklarat. I filmen är det också smycken som bjuder på de ledtrådar som gör att mordgåtan i handlingen kan lösas.

Även vår egen Ingrid Bergman visste vad smycken kan åstadkomma på vita duken. I The Visit (från 1964) bär Ingrid Bergmans rollfigur Karla ett magnifikt diamanthalsband (som även kan transformeras till ett diadem) från Bulgari. Bergman valde själv halsbandet. Hon visste att om nu en stenrik kvinna, Karla alltså, ska besöka sin fattiga hemstad för att ta hämnd på byborna som har svikit henne, gäller det att vara rustad med rätt symboler.Serien Suits är ett annat exempel – och den svenska smyckedesignern Johanna Torell vet hur det går till bakom kulisserna när det gäller att hitta rätt smyckestil. Johanna har själv arbetat som skådespelare i Hollywood –samtidigt som hon utbildade sig till smyckedesigner på GIA (Gemological institute of America).När Grace Kelly, den svala skönheten som blev furstinna av Monaco, ville visa sin berömda förlovningsring från Cartier (den med en 10.47 carat stor smaragdslipad diamant) i filmen High Society, skrev man helt enkelt in den i en dialog. Bing Crosby spelar C.K. Dexter-Haven, och när han får syn på ringen med den enorma stenen som hans exfru bär (Grace Kelly) säger han: “That’s quite a rock, Sam.” Sedan vänder han sig till fästmannen och frågar: “Did you mine it yourself, George?”.Jag bad den italienska designerduon bakom Anna e Alex berätta om sin favoritscen med smycken: ”I Martin Scorseses film Casino spelar Sharon Stone och Robert De Niro mot varandra. I en scen sitter Sharon Stone på sängen; hon har precis fått en väska fylld med Bulgari-smycken. Hennes ansiktsuttryck är obetalbar, det utrycker frågan: Att bära – men vilket?: En både färgstark och förförande scen.”I Katt på hett plåttak från 1958, en film baserad på en pjäs av Tennesse Williams och där hon spelar mot Paul Newman. Där bär hon en litet diamanthjärta i halsgropen som nästan inte syns. Vad jag förstår var det ett av hennes favoritsmycken, en gåva från maken Mike Todd, som när filmen spelades in nyligen hade omkommit i en flygolycka. Elizabeth bar det som minne. Men alla som sett scenen när hon glider nedför trappan iförd den där berömda vita chiffonklänning, med ett klänningsliv som en grekisk drapering, inser också att hjärtat är som pricken över i:et till den klänningen. Rätt ska vara rätt: Till klänningen bär Taylor också ett par pärl- och diamantörhängen som påminner om en druvklase. De sprakar i kapp med Taylors roll, Maggie The Cat.