Posted on

Alien Workshop T Shirt

Det kan tyckas löjligt, en t-shirt är väl alltid en t-shirt? Personligen håller jag inte med utan tycker istället precis tvärtom. Det handlar som med alla plagg om kvalité och passform där kombinationen av dessa två ger den bästa känslan och den snyggaste framtoningen.Det relativt nystartade Stockholmsföretaget Asket tänker utanför boxen vad gäller säsongsbaserade kollektioner. Genom att helt enkelt tillverka plagg som alltid finns i sortiment i klassisk och avskalad design. Samtliga plagg är tänkta som basplagg som bör finnas i varje mans garderob. Sortimentet utvecklas ständigt där fler produktgrupper släpps i takt med att företaget växer. Askets klassiska t-shirt är en av mina absoluta favoriter med en perfekt skuren krage i rak passform som fortfarande följer kroppen på smakfullt sätt. Givetvis finns alla t-shirts i flera olika kulörer.

Det mest prisvärda alternativet kommer ifrån COS. Den klassiska t-shirt som året runt finns i kollektion kostar inte mer än 150 spänn vilket sätt till kvalité och passform är otroligt sparsamt. Rak med en avsmalnande passform som passar alla plånböcker i ett brett urval av färger.
En t-shirt skall varken vara för tight eller för lös i sin passform inte heller onödigt lång eller kort. En ytterligare viktig komponent är hur vid och lång ärmen är där där framförallt vidden får anpassas efter hur ofta du besöker gymmet. Enligt mig ska ärmen vara aningen smalare men inte heller sitta åt när armen böjs. En kortare ärm är att föredra men undantag om du föredrar att kunna vika ärmslutet en eller två gånger.Det brittiska varumärket Sunspel har en lång och spännande historia, däremot har plaggen inte riktigt varit tillgängliga på den svenska marknaden förrän cirka tre år sedan. Självklart har plaggen för den medvetna kunnat köpas online eller butiker i England med fler fysiska butiker även i Sverige har den senaste tiden snappat upp det mycket trevliga märket. Samtiliga t-shirts tillverkas i 100% handplockad bomull med långa fibrer för bästa tänkbara kvalité och hållbarhet. All tillverkning sker fortfarande i Sunspels egna fabrik i England, vilket nuförtiden inte är särskilt vanligt.

För sommaren kan till och med linneskjortan bli för varm och framförallt kännas för uppklädd. Med en välsittande t-shirt av god kvalité behöver du inte känna dig underklädd då du enkelt kan matcha den med både en dressad byxa och loafers som till jeans och sneakers.
Alien Workshop logo T-shirt med deres OG Logo på framsidan av ​​en genomfärgad och ytterst komfortabel t-shirt. Denna T-shirt till skatare har en standard passform och är gjord av 100% bomull.T-tröjor används förutom som plagg även för att sprida budskap. Som profilvara finns de med oändliga variationer av tryck med slagord och logotyper samt delas ut till anställda eller i reklamsyfte. Det finns även möjligheter att beställa t-tröjor med egengjort tryck i upplagor ned till ett enda exemplar. Det är också vanligt att använda t-tröjor som arbetskläder, och plagget kombineras då ofta med ett förkläde samt keps eller snibb. T-tröja eller T-shirt (efter engelska: T-shirt) är en undertröja vars form liknar bokstaven T eftersom ärmarna går ut från kroppen i rät vinkel. Plagget är ofta gjort i bomull och är normalt kortärmat. Egenproduktion av märkningen är möjlig med vanlig hemdator och specialladdad skrivare. Om det färdigkomponerade påtrycket är asymmetriskt, måste det spegelvändas, vilket i ett någorlunda modernt ritprogram är lätt gjort. När utskriften är klar läggs papperet på den otryckta T-tröjan, och mönstret smältes fast på tyget med ett vanligt strykjärn.Ursprunget till t-tröjan är inte helt klarlagt. Sannolikt utvecklades den dock som undertröja för amerikanska armén, inspirerad av de bomullströjor som europeiska soldater använde under första världskriget. Under andra världskriget blev t-shirten en del av den amerikanska militärens standardklädsel, och många veteraner syntes bära t-shirts i kombination med armébyxor. Exempel på T-tröja med tryck finns belagda från 1940-talet och de blev mer vanligt förekommande från 1950-talet.

När kom den första T-shirten?
T-shirten sägs härstamma från ”tunikan” som användes frekvent i Europa. Mest känd är nog tunikan från Romartiden och antikens Egypten. Tunikan användes även så långt tillbaka i tiden som 3.000 år före Kristus. Tunikan bars också på 200-talet och den liknade även den tunika som Bockstensmannen bar 1.100 år senare.
Om du är i behov av att utöka din garderob med nya T-shirts, förhoppningsvis med en klockren passform, så bör du kolla Arket, de har ett stort utbud av kvalitativa herrkläder.

Få plagg är så ikoniska men samtidigt så simpla som t-shirten. Sedan den blev populär på 50-talet, efter att Marlon Brando burit en i filmen ”A street car named Desire”, så har den aldrig dalat i populäritet. Den är helt enkelt för klockren.

Förutom de uppenbara måtten så som hur tight och hur lång den är så finns det ytterligare ett kritiskt mått, nämligen sömmen mellan ärmen och torson. Den här sömmen är helt avgörande för hur snyggt din tröja kommer att sitta, det du vill ha är en söm som går precis där axeln slutar och dyker nedåt. Ligger sömmen för långt upp (alltså närmare halsen) så betyder det att t-shirten är för liten. Ligger sömmen för långt ned så betyder det att tröjan är för stor.Vissa så kallade modeälskare eller gurus påstår gärna att t-shirten inte har någon plats i en välklädd mans garderob, vilket självklart är fullkomlig idioti. Det är snarare tvärtom, alla män behöver en handfull riktigt snygga t-shirts, annars är deras garderob inte komplett.

Hur länge kan man ha en t-shirt?
T-shirten bör tvättas efter 1–2 användningar Men rekommendationen är alltså att man använder den max två gånger innan man slänger den i tvätten.
Passformen är den absolut viktigast egenskapen hos ett klädesplagg, och ju enklare plagg desto svårare blir det att dölja en dålig passform. Så glöm inte de 3 gyllene reglerna nästa gång du ska köpa en t-shirt.

Vad betyder Tshirt?
T-tröja eller T-shirt (efter engelska: T-shirt) är en undertröja vars form liknar bokstaven T eftersom ärmarna går ut från kroppen i rät vinkel. Plagget är ofta gjort i bomull och är normalt kortärmat.
Det är faktiskt på grund av t-shirtens enkelhet som passformen blir extra viktig. Missförstå mig rätt här, passformen är alltid kritisk, för alla plagg. Men eftersom t-shirten är så otroligt simpel så är det en väldigt tunn linje mellan en sunkig look och en snyggt enkel och ledig sådan, och det är passformen som avgör det hela.Här kan du läsa allt om det senaste modet, hur du tar hand om din hud och din kropp. Om resor, krogliv, nöje och allmänbildande artiklar om nutida händelser för att du som en riktig man kunna hänga med i samtal och diskussioner. Du kommer även kunna läsa om vad som krävs för att en man skall få kalla sig Man, och saknar du vissa attribut så är Obsid.se den handbok du behöver! Obsid – Allt för Män! Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Våra partners kan kombinera denna data med information som du delat med dem. Håll dig uppdaterad och var den första som får veta om exklusiva erbjudanden och alla de senaste Blue Tomato-nyheterna. Som en välkomstgåva får du en € 10 kupong.*

* Du kan avanmäla dig när som helst. Genom att registrera dig godkänner du Blue Tomatos integritetspolicy. *Minsta ordervärdet för att använda koden är € 50.

I plick-appen har du fri tillgång till alla funktioner och kan gratis lägga upp saker till försäljning. ladda hem appen gratis för att köpa, sälja, följa och likea. plick finns på App Store och Google Play!En vintage t shirt med Alien workshop tryck, dock är märket ”thums up” så jag tror inte att den är äkta. Extremt unik dock och riktigt snygg skatertshirt. OBS! Småhål finns men går att sy ihop!!!

Sälj dina bortglömda favoriter i appen. Har du tänkt på alla gamla favoritplagg som hamnar längre och längre in i garderoben? Med Plick får du en chans att ge dem nytt liv och dessutom tjänar du en slant på det. Din garderob kan vara en guldgruva för någon annan!
Köp din nya outfit på Plick. Tänk på de där skorna eller den där klänningen du alltid drömt om men inte riktigt haft råd med. Börja med att skapa en profil. En sökning bort kanske du hittar drömplagget till en tiondel av priset. Vågar du chansa på att inte skapa ett konto?Vi använder cookies på våra webbplatser. Du kan när som helst hantera detta via webbläsarens inställningar. För mer information, se vår integritetspolicy.Vi gör vårt bästa för att säkerställa att produkterna du beställer levereras kompletta och enligt dina specifikationer. Om du däremot skulle ta emot en ofullständig beställning, eller andra artiklar än de du beställt, eller om det finns någon annan anledning till att du inte är nöjd med din beställning, kan du returnera beställningen, eller valfria produkter som ingår i beställningen, och få fullständig ersättning för artiklarna. Visa fullständig returpolicy

Den vanligaste tryckmetoden vi anv\u00e4nder oss av \u00e4r screentryck d\u00e4r man f\u00e5r ett tunt och t\u00e5ligt tryck. Ibland anv\u00e4nder vi oss \u00e4ven av transfertryck d\u00e4r trycken blir lite tjockare men v\u00e4ldigt mjuka och fina. Vilket tryck ni ska v\u00e4lja beror p\u00e5 hur ni vill att det f\u00e4rdiga resultatet ska se ut. Vilken k\u00e4nsla det ska f\u00f6rmedla. Det g\u00e5r alltid att best\u00e4lla ett provexemplar med det aktuella trycket eller titta p\u00e5 andra tryck f\u00f6r att f\u00e5 en k\u00e4nsla av hur de olika trycken ser ut live.
Vill man ha fram sitt budskap på ett tydligare sätt kan man delvis förstora trycket samt placera det på flera olika positioner. Kanske ett stort tryck på antingen bröst eller rygg?Har man möjlighet är det självklart enklast att fråga alla om vilken storlek på kläder de vill ha. Ibland kan man däremot inte göra det och du kanske rent av inte vet vilka mottagarna är och då inte vet alls vilka storlekar som kommer att passa. Är det fallet kan man exempelvis beställa enligt denna storlekstrappa vid köp av 100 t-shirts med tryck: 15 i storlek small, 30 i storlek M, 40 i storlek L och 15 i storlek XL. Du kanske däremot vet lite om dina besökare, tex om de är hälsomässa eller en lastbilsmässa så kan man utifrån det dra en del slutsatser kring vilka storlekar som kommer att vara mest populära.

I dagens samhälle är man stolt över de produkter och märken man använder och visar gärna upp det. Passa på att använda den fria reklamen en nöjd kund kan ge er under många år genom att bära er t-shirt med logo på!
We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

För att trycka upp t-shirts behöver du ta fram den design du ska använda. Antingen kan du själv ta fram en färdig design i pantone färger för rätt tryckfärg eller så kan du komma till oss med din idé och logga så hjälper vi dig att ta fram ett designförslag.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.För att trycka upp exempelvis ett företags logga på olika profilprodukter använder man sig av antingen CMYK eller PMS färgsystem. Vilket av dessa man använder beror bland annat på hur många olika färger det är i motivet som ska tryckas och vilken metod som används.

Det flesta modeller har ett minimum om 10 för varje beställning av t-shirt med tryck. För att beställa t-shirt med tryck tillkommer det alltid en startkostnad per tryckfärg som kan vara bra att ta med i beräkningen.
Du kan v\u00e4lja olika modeller av t-shirts med samma design. Exempelvis kanske du vill ha herr t-shirts, dam t-shirts och t-shirts i funktionsmaterial. Detta g\u00e5r alldeles utm\u00e4rkt att ordna. Skicka in till oss vad ni \u00f6nskar k\u00f6pa f\u00f6r olika modeller, antal av varje och er \u00f6nskade design s\u00e5 f\u00e5r ni en offert av oss.En t-shirt kan vara ett enkelt snyggt plagg som man delar ut med ett diskret tryck, men man kan också göra den helt unik och anpassad efter ert varumärke genom att specialsy med häftiga detaljer helt från grunden!

T-shirts med tryck är också det mest använda arbetsplagget i hela Sverige. Investera lite extra i era arbets t-shirts och välj en variant som håller de där extra månaderna och uppvisar en lite högre lyster och kvalité än sina billigare kollegor, det har ni definitivt igen på lång sikt!
Om din design är dekorfärger eller solida färger bör du alltid sikta på att förse oss med en Pantone-färg. Har ni inte er logga i PMS färgkoder så kan vi hjälpa er med att ta fram detta.Det finns även fler utmaningar vid tryck på t-shirts med att matcha många av Pantone-färgerna. Till exempel kan val av färg på t-shirt även påverka hur färgen ser ut. Du får alltid en korrektur där du kan se hur din färg kommer att se ut på din valda t-shirt.

Naturligtvis har vi även många alternativ i organisk bomull, perfekt när ni önskar hålla en högre miljöstandard på företaget. Visa att ni bryr er om miljön med era profilprodukter!
Det finns faktiskt flera ställen att sätta sitt tryck på en t-shirt. Du kan använda framsidan, baksidan och ärmarna. Vi ger dig ett korrektur där du kan se hur det ser ut med ditt trycks placering innan allt skickas till tryck. På så sätt har ni chans att ändra er placering av tryck innan er order är slutgiltig.Du kan välja olika modeller av t-shirts med samma design. Exempelvis kanske du vill ha herr t-shirts, dam t-shirts och t-shirts i funktionsmaterial. Detta går alldeles utmärkt att ordna. Skicka in till oss vad ni önskar köpa för olika modeller, antal av varje och er önskade design så får ni en offert av oss.

Hur ska en t-shirt sitta i armarna?
Den perfekta längden på en t-shirt mäts bäst med ett par normala jeans, inte för höga i midjan och helt utan häng. Har du ett par sådana byxor på dig så ska t-shirten slutan ca 1cm ovanför framfickorna. Var dock försiktig här, för det är en hårfin gräns mellan för lagom och för kort.
Ja absolut. Vi hj\u00e4lper m\u00e5nga kunder att ta fram deras design. De flesta har en logga som de \u00f6nskar anv\u00e4nda men har inte kunskapen att f\u00f6rvandla den till ett tryck p\u00e5 en t-shirt. Kontakta oss s\u00e5 tar vi fram ett designf\u00f6rslag till dig.Vår storsäljande t-shirt från Gildan, Sveriges bästa pris på t-shirt med tryck! Gjord i softstylegarn för maximal komfort. Trots sitt låga pris håller den bra kvalitet, mjuk och förtvättad bomull gör att den är vår mest omtyckta t-shirt bland våra kunder! En modern t-shirt med bra passform och hållbarhet.Unisex t-shirt med storlekarna XXS – 5XL! Lite tunnare t-shirt som finns i många färger. Certifikat från GOTS, OEKO-TEX, Fair Wear, Peta-approved Vegan. Perfekt när ni vill ha ett miljösmart val till det absolut bästa priset!

Vart köper man bra t-shirts?
När du vill fylla på garderoben och köpa t-shirts online är Åhléns det rätta stället att handla på. I vårt sortiment finner du kvalitativa t-shirts i olika ärmlängder, halslinningar, färger, material, storlekar och snitt. Vi har något för varje tycke och smak.
Dock är det inte alltid möjligt att beställa en provstege, kanske är inte alla anträffbara eller så ska t-shirtarna vara till ett event där ni inte känner till deltagarnas storlekar.

Hur många dagar kan man ha en t-shirt?
T-shirten bör tvättas efter 1–2 användningar T-shirten sitter nära kroppen, men hur nära egentligen är en bedömningsfråga. En del vill byta tröja varje dag medan andra kan använda samma i flera dagar med gott samvete. Men rekommendationen är alltså att man använder den max två gånger innan man slänger den i tvätten.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

Vilken är den bästa t-shirten?
Samtiliga t-shirts tillverkas i 100% handplockad bomull med långa fibrer för bästa tänkbara kvalité och hållbarhet. All tillverkning sker fortfarande i Sunspels egna fabrik i England, vilket nuförtiden inte är särskilt vanligt. Ni hittar t-shirten här. Det mest prisvärda alternativet kommer ifrån COS.
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

Den största fördelen med t-shirts är den stora och tydliga ytan som logga och budskapa kan placeras på och som sedan syns väldigt bra när användaren har den på sig.Har ni svårt att välja tryckplacering och storlek av tryck? Be oss ordna ett förslag! Vi skapar kostnadsfritt en bildskiss med olika tryckplaceringar och varianter som ni får ta ställning till!

Den vanligaste tryckmetoden vi använder oss av är screentryck där man får ett tunt och tåligt tryck. Ibland använder vi oss även av transfertryck där trycken blir lite tjockare men väldigt mjuka och fina. Vilket tryck ni ska välja beror på hur ni vill att det färdiga resultatet ska se ut. Vilken känsla det ska förmedla. Det går alltid att beställa ett provexemplar med det aktuella trycket eller titta på andra tryck för att få en känsla av hur de olika trycken ser ut live.
Det ger oss möjlighet att erbjuda Er hela spektrumet av t-shirts, från enkelt och prisvärt till exklusivt i absolut högsta kvalité, men alltid i bra kvalité!Bakgrundsbelysningen på en datorskärm producerar en ljusstyrka och luminescens, vilket inte är tillgängligt i den verkliga världen där ljus reflekteras från en t-shirt. Du behöver då istället använda dig av en färgkarta för analoga färger, exempelvis CMYK. CMYK är en fyrfärgskombination av färgerna cyan, magenta, gul och svart. Även vid en omvandling från RGB till CMYK kan det vara en viss nyansskillnad så en del manuella justeringar brukar göras för att få så likt resultat som möjligt.

Vad kan man göra med en gammal t-shirt?
Visste du att man kan göra garn av gamla t-shirts? Det blir ett tjock och härligt garn som man sedan kan virka eller väva med. Häng med! Gamla t-shirt är något vi har mycket av i det här huset, de flesta av oss älskar t-shirten som plagg.
Ni känner förmodligen till på ett ungefär vilka storlekar era användare har, så dela helt enkelt upp er beställning i storlekarna S-XXL (efter de storlekar ni förväntar er att besökarna kommer använda) med större antal för de storlekar ni tror kommer gå åt mest. Vi har allt från de mest prisvärda t-shirtarna som man kan dela ut i stor skala på events och mässor, men även de mer slittåliga modellerna till arbetsplatsen där det behövs lite hårdare tag. Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.Du kan tv\u00e4tta din t-shirt med tryck enligt tv\u00e4ttanvisningarna p\u00e5 din t-shirt. Trycket \u00e4r mycket h\u00e5llbart. F\u00f6r l\u00e4ngsta h\u00e5llbarhet b\u00f6r du v\u00e4nda din t-shirt ut och in under tv\u00e4tt samt undvika att stryka direkt p\u00e5 trycket.\u00a0\u00a0

För att se till att alla har en storlek som passar, välj några extra av de större storlekarna. En storleksfördelning kan se ut exempelvis såhär: 10 S, 25 M, 45 L, 25 XL, 10 XXL, 10 3XL.
Det flesta modeller har ett minimum om 10 f\u00f6r varje best\u00e4llning av t-shirt med tryck. F\u00f6r att best\u00e4lla t-shirt med tryck tillkommer det alltid en startkostnad per tryckf\u00e4rg som kan vara bra att ta med i ber\u00e4kningen.Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc. Hur mycket det kostar att trycka t-shirts beror på vilken modell av t-shirt ni väljer, hur många färger ert print har samt vilken storlek och typ av tryck ni önskar. Om man gör en grov uppskattning där man beställer 25 t-shirts så blir kostnaden per t-shirt ungefär 50kr. Under passet är det perfekt att dela ut nya, fräscha sport t-shirts med ert företagslogotyp på! Dessa kan era anställda ha på sig både under aktivitetstimmen, när ni har gemensamma events med fysisk rörelse. Men även på fritiden när de gymmar och sportar!

De flesta av våra tryck görs med så kallad screentryck vilket är den vanligaste metoden i branschen. Med screentryck får man ett tunt och tåligt tryck.
Har man m\u00f6jlighet \u00e4r det sj\u00e4lvklart enklast att fr\u00e5ga alla om vilken storlek p\u00e5 kl\u00e4der de vill ha. Ibland kan man d\u00e4remot inte g\u00f6ra det och du kanske rent av inte vet vilka mottagarna \u00e4r och d\u00e5 inte vet alls vilka storlekar som kommer att passa. \u00c4r det fallet kan man exempelvis best\u00e4lla enligt denna storlekstrappa vid k\u00f6p av 100 t-shirts med tryck: 15 i storlek small, 30 i storlek M, 40 i storlek L och 15 i storlek XL. Du kanske d\u00e4remot vet lite om dina bes\u00f6kare, tex om de \u00e4r h\u00e4lsom\u00e4ssa eller en lastbilsm\u00e4ssa s\u00e5 kan man utifr\u00e5n det dra en del slutsatser kring vilka storlekar som kommer att vara mest popul\u00e4ra.Snygg funktions t-shirt med tryck till oslagbart pris! Finns i massvis med färger. 100% funktionsmaterial som avleder fukt och andas. Perfekt för både arbetet och fritidsaktiviteten.We also use third-party cookies that help us analyze how you use this website, store your preferences, and provide the content and advertisements that are relevant to you. These cookies will only be stored in your browser with your prior consent.

Pantone eller PMS som det förkortas är ett färgsystem för att bestämma exakta färger inom tryckeribranschen. Här blandas 18 basfärger för att få en pantone-färg. Med PMS får du ett garanterat färgresultat vilket är orsaken till att det är ett system som används flitigt inom tryckeribranschen.
Ni kanske har en logga d\u00e4r ni har f\u00e4rgkod f\u00f6r webben. Denna f\u00e4rgkod beh\u00f6ver d\u00e5 omvandlas f\u00f6r tryck s\u00e5 att f\u00e4rgen ska bli s\u00e5 lik som m\u00f6jligt. Har ni inte er f\u00e4rg i PMS koder s\u00e5 kan vi hj\u00e4lpa er att omvandla er f\u00e4rg till pantone. Det kan bli vissa nyansskillnader n\u00e4r man ser f\u00e4rgen i verklighet p\u00e5 en t-shirt j\u00e4mf\u00f6rt med att se loggan p\u00e5 en dator d\u00e4r sk\u00e4rmen har en bakgrundsbelysning. Kontakta oss om ni \u00e4r os\u00e4kra hur ni ska g\u00f6ra med er logga och f\u00e4rgval.Färger kan skiljas åt beroende på skärmens ljusstyrka, kontrast och intensitet vilket gör att en blå färg kan se ut på ett sätt på en skärm medan den på en annan skärm har en annan nyans av blått.

T-shirts är en av våra mest populära produkter, det är därför vi trycker över 100 000 t-shirts med tryck per år på plats i vårt eget t-shirt tryckeri. Testa oss redan idag!Du kan tvätta din t-shirt med tryck enligt tvättanvisningarna på din t-shirt. Trycket är mycket hållbart. För längsta hållbarhet bör du vända din t-shirt ut och in under tvätt samt undvika att stryka direkt på trycket.

Det finns faktiskt flera st\u00e4llen att s\u00e4tta sitt tryck p\u00e5 en t-shirt. Du kan anv\u00e4nda framsidan, baksidan och \u00e4rmarna. Vi ger dig ett korrektur d\u00e4r du kan se hur det ser ut med ditt trycks placering innan allt skickas till tryck. P\u00e5 s\u00e5 s\u00e4tt har ni chans att \u00e4ndra er placering av tryck innan er order \u00e4r slutgiltig. T-shirts med tryck är även en väldigt uppskattad giveaway till personal, kunder eller medlemmar som ni vet gärna visar sin tillhörighet med er organisation. En ikonisk design t-shirt som finns i galet många färger så att den ska passa med ert varumärke på bästa sätt! Certifikat från GOTS, OEKO-TEX, Fair Wear, Peta-approved Vegan.

F\u00f6r att trycka upp t-shirts beh\u00f6ver du ta fram den design du ska anv\u00e4nda. Antingen kan du sj\u00e4lv ta fram en f\u00e4rdig design i pantone f\u00e4rger f\u00f6r r\u00e4tt tryckf\u00e4rg eller s\u00e5 kan du komma till oss med din id\u00e9 och logga s\u00e5 hj\u00e4lper vi dig att ta fram ett designf\u00f6rslag.

F\u00f6r att ta fram sin egen merch beh\u00f6ver du ta fram en design som \u00e4r ditt unika m\u00e4rke. T\u00e4nk p\u00e5 att f\u00f6lja regler f\u00f6r varum\u00e4rkesskydd s\u00e5 att du inte kopierar n\u00e5gon annans tryck. N\u00e4r du har din f\u00e4rdiga design p\u00e5 tryck kan du l\u00e4gga din f\u00f6rsta best\u00e4llning p\u00e5 t-shirt med tryck av din design. Beh\u00f6ver du r\u00e5d om vad du ska v\u00e4lja \u00e4r du v\u00e4lkommen att kontakta oss.Vi har även ett stort utbud av sport t-shirts i funktionsmaterial som andas för er som vill öka den aktiva nivån på företaget, eller kanske driver ett sportevent och vill dela ut till deltagarna.

Hur mycket det kostar att trycka t-shirts beror p\u00e5 vilken modell av t-shirt ni v\u00e4ljer, hur m\u00e5nga f\u00e4rger ert print har samt vilken storlek och typ av tryck ni \u00f6nskar. Om man g\u00f6r en grov uppskattning d\u00e4r man best\u00e4ller 25 t-shirts s\u00e5 blir kostnaden per t-shirt ungef\u00e4r 50kr.\u00a0T-shirts med tryck, det perfekta sättet att profilera sig på! En av världens mest populära profilprodukter och inte utan orsak, få produkter lämnar ett sådant intryck som en snygg t-shirt med tryck av logo och budskap. Perfekt att dela ut på events, mässor och festivaler samt till anställda och medlemmar i föreningen. Vårt t-shirt tryckeri levererar era nya produkter snabbt och prisvärt!

För att ta fram sin egen merch behöver du ta fram en design som är ditt unika märke. Tänk på att följa regler för varumärkesskydd så att du inte kopierar någon annans tryck. När du har din färdiga design på tryck kan du lägga din första beställning på t-shirt med tryck av din design. Behöver du råd om vad du ska välja är du välkommen att kontakta oss.
Ni kanske har en logga där ni har färgkod för webben. Denna färgkod behöver då omvandlas för tryck så att färgen ska bli så lik som möjligt. Har ni inte er färg i PMS koder så kan vi hjälpa er att omvandla er färg till pantone. Det kan bli vissa nyansskillnader när man ser färgen i verklighet på en t-shirt jämfört med att se loggan på en dator där skärmen har en bakgrundsbelysning. Kontakta oss om ni är osäkra hur ni ska göra med er logga och färgval.F\u00f6r att vara p\u00e5 den s\u00e4kra sidan att ert tryck kommer att se ut som ni \u00f6nskar kan ni best\u00e4lla en prov-t-shirt. Kostnaden f\u00f6r denna dras sedan av fr\u00e5n er order. T\u00e4nk p\u00e5 att vissa f\u00e4rger inte passar ihop s\u00e5 om din logga beh\u00f6ver vara en viss f\u00e4rg \u00e4r det viktigt att v\u00e4lja en f\u00e4rg p\u00e5 din t-shirt som g\u00f6r att loggan syns. Vi kan hj\u00e4lpa er med vilka f\u00e4rger som kommer att fungera ihop vid tryck om ni beh\u00f6ver tips och r\u00e5d.

En sport t-shirt håller i flera år, tänk alla de tusentals exponeringar ert varumärke får när er personal använder era plagg på gymmet, i löpspåret eller på den raska promenaden! Om man använder sig av screen tryck av en fotografisk bild eller en illustration där det finns för många färger för att kunna räkna dem och varierande blandningar och tonal variation, då är CMYK det enda alternativet och du måste bara acceptera att absolut färgnoggrannhet inte kan uppnås för alla dina färger. Du kan överföra RDB och HEX – värden till Pantone – nummer men detta ger inte alltid en 100% likadan färg då det spektrum och omfånget som finns för skärmfärger är ljusare och starkare än det tillgängliga i den fysiska världen.Det kan vara allt ifrån ett löppass till lite gympa i någon närliggande park. Testa olika sporter och idrotter så att det blir en rolig testa på timme med nya upplevelser för alla!

Ja absolut. Vi hjälper många kunder att ta fram deras design. De flesta har en logga som de önskar använda men har inte kunskapen att förvandla den till ett tryck på en t-shirt. Kontakta oss så tar vi fram ett designförslag till dig.
Isf fungerar ett mindre tryck på vänster bröst utmärkt, kanske till om med placera det enbart på ärmen eller på utsidan nacken om man vill göra det riktigt avskalat?

Dock behöver det inte alls bli dyrare, oftast blir det snarare billigare än vid vanlig produktion! Det man dock får tänka på är att leveranstiden blir längre, så kontakta oss i god tid om ni funderar på specialproducerade t-shirts med tryck!
Specialproduktion skrämmer många, visst blir det både dyrt och extrema mängder t-shirts att beställa för att det ska gå? Och visst måste man upp lite i kvantitet, ungefär 500+ beroende på design och kvalité.Här är det mycket smak och tycke som avgör samt vilken stil ni vill hålla på era t-shirts med tryck. Kanske är ni ute efter enkla snygga arbets t-shirts som ska vara lite diskretare i sin framtoning?Detta beror på att CMYK-utskrift använder en blandning av de fyra primära tryckfärgerna för att producera den önskade färgen. Den blandningen skapas med hjälp av mycket små prickar arrangerade i ett stramt mönster, som lurar det mänskliga ögat vid betraktningsavstånd av tillfällig granskning.

Varför har man t-shirt under skjorta?
De gör detta för att hålla sina överdelar fräscha, och för att upprätthålla professionaliteten under dagen. En extra fördel med att ha en t-shirt under skjortan kan vara den extra värme och bekvämlighet du får under dina professionella kläder, medan undertröjan förblir osynlig.
T-shirts med print är en av de mest populära produkterna just för att de passar de flesta branscher och events. De är prisvärda och ger extremt bra exponering av ert varumärke!För att vara på den säkra sidan att ert tryck kommer att se ut som ni önskar kan ni beställa en prov-t-shirt. Kostnaden för denna dras sedan av från er order. Tänk på att vissa färger inte passar ihop så om din logga behöver vara en viss färg är det viktigt att välja en färg på din t-shirt som gör att loggan syns. Vi kan hjälpa er med vilka färger som kommer att fungera ihop vid tryck om ni behöver tips och råd.

Hur mycket ska en t-shirt kosta?
Hur mycket det kostar att trycka t-shirts beror på vilken modell av t-shirt ni väljer, hur många färger ert print har samt vilken storlek och typ av tryck ni önskar. Om man gör en grov uppskattning där man beställer 25 t-shirts så blir kostnaden per t-shirt ungefär 50kr.
Vad sägs om en t-shirt med ett mönster över hela plagget och er logo snyggt placerad på bröstet? Eller er logo i en snygg diskret och lite dovare färg över hela plagget?Därför kan du tvätta dessa mer sällan och lugnt använda tjocktröjan mellan fem till sex gånger innan den behöver tvättas. När det gäller jackor räcker det med en till två gånger per säsong.

En del tvättar träningskläderna efter varje pass medan andra väntar med att göra det. Varje gång man bär sina träningskläder ansamlas bakterier, särskilt om de sitter tajt eller nära inpå huden. Och hur mycket älskar inte bakterier fukt?
Klänningar tillhör lite samma kategori som t-shirtar. De sitter nära kroppen och finns i många modeller från tajta till lösare. Hur äcklig man personligen tycker att den blir är väldigt individuellt.

Även om man tvättar trosorna efter varje användning så har det också diskuterats huruvida man måste byta ut dem efter ett tag. Men det finns ingenting som tyder på att äldre underkläder per automatik skulle öka risken för underlivsinfektioner.
Badkläder tillhör ju lite samma kategori som trosor men är ju också blöta och fuktiga länge. Även om man fått lära sig att man ska skölja ur dem direkt efter sol och bad så räcker det inte för att få bort bakterier.Det finns väldigt mycket åsikter bland jeansentusiaster, experter och lekmän gällande hur ofta man ska tvätta sina jeans. Det kan handla om alltifrån aldrig till att man ska tvätta dem varje dag. De behöver absolut inte tvättas varje dag men bör absolut tvättas.Nyligen släppte den brittiska konsumentrådgivningsorganisationen Which? en tvättguide som går igenom hur många gånger man kan använda olika klädesplagg innan man bör tvätta dem, vilket The Sun rapporterat om.Beroende på hur tajt den sitter och hur mycket man svettas kan man använda den upp till tre gånger innan den räknas som sunkig, enligt rekommendationerna.Den här punkten är nog de flesta överens om. Ett par trosor kan innehålla miljoner bakterier och man vill ju helst inte att de härjar bland de intima delarna.