Posted on

Ansiktsbehandling Stockholm Sista Minuten

Med tiden förändras vår hud, den åldras. Djupa lager börjar förlora sina vitala ämnen som hyaluronsyra eller kollagen. De skador som sker i hudens djupare lager visar sig på hudens yta genom torr hud, försämrad hudton och fina linjer som i sin tur leder till ett åldrat utseende.

Det är viktigt att först slipa huden som förberedelse för mesoterapi. Detta bidrar till ökad effektivitet av de nyttiga ämnen som tillämpas under mesoterapin som stimulerar produktionen av kollagen i huden.
Mesoterpai med Vitamincocktails minskar de första ålderstecknen i huden som t.e.x. Fina linjer, slapp hud och allmänt dålig hudkvalité. NCTF 135 & NCTF 135HA är en vitaliserande lösning som återställer den naturliga förlusten av hyaluronsyra och bygger upp huden. Även vävnad repareras genom att man påverkar den cellulära spridningen samt förbättrar blodcirkulationen.Vi är just nu såklart extra noga med våra hygienrutiner och tar bara emot friska kunder. Vi tackar er kunder som visar hänsyn och avbokar era behandlingar om ni uppvisar något av följande symptom:

Astomed – Vår produkter är levererade av Klinikutrustning Sverige AB, en av Sveriges ledande leverantörer. Astomed och Novoderma för medicinsk och estetiskt bruk
Känner du dig sjuk så ber vi dig att inte komma till kliniken då du kan smitta andra. Du kan avboka din tid Även om det är sista minuten, du blir inte debiterad! Vi som jobbar är friska och vid minsta symtom är vi hemma. Vi vill att Du gör likadant.

En fantastisk behandling som börjar med 15 min massage för rygg och nacke och följs av en lyxig ansiktskur med ekologiska produkter från Eminence. Vi gör en ögonkur med bland annat kalla lavastenar som motverkar svullna och trötta ögon och mörka ringar under ögonen. I ansiktskuren ingår rengöring, exfoliering, ansiktsmassage och mask. Medan masken verkar får du njuta av en skön hand- och underarmsmassage. Behandlingen avslutas med dagcreme.
På Studio Aroma är alla Auktoriserade hudterapeuter med gesällbrev eller mästarexamen. Anna Maria Eide är dessutom ansvarig leitimerad Sjuksköterska och VD. Vi har kvalitetssäkrade utbildningar med specifik inriktning på hudens anatomi och vi går regelbundet på fortbildningar för att öka vår kompetens. Vi vill ge Dig de bästa förutsättningarna och då måste vi börja med oss själva. Därefter måste vi informera Dig som kund hos oss med vad du kan förvänta dig av en behandling hos oss. På sikt blir huden bättre av behandlingar och vi når våra resultat men de kommer inte alltid med en gång. Det är lika viktigt att känna till hur huden kan reagera som vilka resultat vi kan uppnå. Läs mer om vilka behandlingar för huden vi erbjuder under BEHANDLINGAR/HUDVÅRD och om vår kompetens under OM / Vi som jobbar här

En ansiktsbehandling må vara en skön stund men den är också en strategi för att uppnå någon slags resultat. Om du inte kan tänka dig någon form av irritation eller rodnad i huden så bör du inte välja en avancerad hudvårdsbehandling men du får också tänka på att man kan bli röd och irriterad i huden även efter en portömning. Det finns kunder som önskar både kemisk peeling och portömning men som inte är beredda att ta hudens reaktioner. Vi kan med säkerhet säga att huden kommer reagera på något sätt om vi arbetar med den men vi kan inte förutse exakt hur just din hud reagerar. Eftersom huden är unik finns det alltid en risk att huden reagerar på olika moment i en behandling. Om man utför en porrengöring så kommer huden bli röd och svullna lite, helt enkelt för att man har tryckt på den. Detta går över vanligen samma dag men en känslig hud kan behöva några dagar på sig för att bli riktigt fin. Om vi peelar huden så kan den fjälla. Det kan den göra oavsett hudtyp. Det handlar helt enkelt om att man får igång en avstötning av de yttersta och redan döda hudcellerna. Underifrån kommer fräschare hud fram, men det kan ta en dag ibland fler. Om vi tömmer en inflammerad finne så kan det först se ut som ett pyttelitet hål och det kan vara rött och inflammerat i några dagar. Ibland kan det bli ett litet ärr som läker under en tid. Det är helt normalt och har med den inflammatoriska processen i kroppen att göra.
Svullnad och rodnad kommer av att en reaktion startar i kroppen. Huden blir inflammerad när vi bryter dess barriär genom att t.ex klämma pormaskar och plocka ut milier eller när vi utför en microneedling, när en brännskada uppstår vilket kan ske när du solar och under vissa laserbehandlingar. Det sker också om något tar sig in i kroppen som inte ska vara där. Så fort det blir någon typ av skada i huden startar en inflammation och om du har akne eller annan hudåkomma som är rodnad så pågår redan inflammation i huden, ibland även en infektion av en mikroorganism. Reaktionen är en del av läkningsprocessen i kroppen och är till för att laga det som gått sönder eller för att olika immunceller ska strömma till det inflammerade området och bekämpa en eventuell infektion. För att detta ska kunna ske ökar cirkulationen i det aktuella området. Med det tillströmmande blodet kommer vita blodkroppar som ska försvara såret och koagulationsfaktorer som startar reparation genom att bygga en tillfällig lagning (sårskorpa). Under skorpan sker uppbyggnad av ny vävnad vilket innebär att ny hud och blodkärl bildas. I början är den nya huden tunn och lite röd, med tiden bleknar ärret och mjuknar. I en avancerad behandling utnyttjar vi ofta kroppens egen inflammationsprocess för att få just tillströmning av det egna försvaret, blodkärlsbildning och kollagensyntes.En ansiktsbehandling gör man för få rent huden på djupet, avlägsna döda hudceller, få i gång mikrocirkulationen, boosta huden med fukt och näring för att få vacker lyster eller bara för att koppla av. En avancerad behandling för huden gör man för att arbeta på ett specifikt problem som akne, rosacea, ytliga blodkärl, hyperpigmenteringar eller rynkor etc.

Hur ofta ska man gå på ansiktsbehandling?
Hur ofta bör man göra en ansiktsbehandling? Ett vanligt svar är att man ska försöka gå en gång per årstid eller fyra gånger om året. En del mer avancerade behandlingar ska man ibland göra som en kur, så då kan det bli oftare.
Oavsett vilken ansiktsbehandling du väljer så är huden är ett organ och behöver ibland tid på sig för att anpassa sig till den nya rutinen eller lugna sig efter att vi har skrubbat bort döda hudceller och avlägsnat dina pormaskar. Tro inte att din hud ska acceptera att du vill förändra den över en natt. Allt som oftast tar det någon till några dagar för huden att anpassa sig och då kommer de fina resultaten efter hand. Många upplever givetvis att huden blir jättefin direkt i samband med en ansiktsbehandling. Men huden är ju unik så då finns det även de som upplever en besvärligare period efter en ansiktsbehandling. Det är framförallt känsliga och aknebenägna hudtyper som reagerar initialt. Även här kommer resultaten om man har lite is i magen men ofta krävs det flera behandlingar för att få önskad effekt. Dels för att vi får vara extra varsamma för att undvika reaktioner och dels för att huden har behov som ej blivit tillgodosedda under lång tid. Om du väljer att göra en avancerad behandling som kemisk peeling, IPL eller en microneedling så får du räkna med att huden reagerar på ett eller annat sätt oavsett vilken hudtyp du har. Reaktionerna är kraftigare ju mer vi bråkar med huden och resultaten brukar bli större när vi kan acceptera lite ”down time”.Vi är alla unika och det innebär att just din hud har sin egen struktur, hormonbalans och mikroflora. Dessutom genomgår vi olika stadier i livet vilket innebär att förutsättningarna för vår huds välmående förändras under livets alla faser. Vad som händer i våra liv påverkar vår hud. Om vi är deprimerade eller stressade under en tid så kommer detta att märkas. Om vi är aktiva med regelbunden motion, balanserad kost och hälsosamma vanor så kommer detta också synas. Hur vi väljer att leva våra liv och ta hand om våra kroppar och hud kommer att påverka hur vi mår och då också hur huden mår och ser ut.

En ansiktsbehandling är en ”time out” för huden där vi ser till att Din huds unika behov blir uppmärksammade. Men eftersom förutsättningarna skiljer mellan individer så erbjuder vi olika behandlingar. Oavsett vilken ansiktsbehandling du bokar så kommer den att skräddarsys efter bästa förmåga. Du kan själv läsa beskrivningarna till behandlingarna för att få en uppfattning om vad du tror passar bäst. T.ex. en klassisk ansiktsbehandling tar hand om hudens totala behov, med en ordentlig djuprengöring, ansiktsmassage och mask. En expressbehandling fokuserar mer på fukt och lyster och då räcker det med en kortare behandling utan portömning. En portömning fokuserar på djuprengöring och passar för dig som har fet eller blandad hud.
Våra hudterapeut-elever utför en mängd härliga ansiktsbehandlingar, frans-och brynfärgning, vaxning, manikyr, pedikyr och make up med mera. Tryck ”boka nu” för att se vilka behandlingar som erbjuds. Pris: välj behandling i nästa steg för att se pris.

Den Svenska klassiska massagen är världsberömd. Genom knådningar, glidningar och tryck löser massagen upp spänningar i hela kroppen och ger en behaglig och skön avslappning. Regelbunden massage håller borta trötthet och smärta i axlar, rygg och nacke. Du känner dig lugnare, mjukare och rörligare. Pris: 450 :-
Vänligen kontrollera dina uppgifter och välj betalsätt ovan, när du sen klickar på “Gå till betalning” skickas du vidare till den betaltjänst du valt för att slutföra betalningen. Först när betalningen är godkänd bekräftas din bokning.

Om du behöver avboka/omboka din behandling kan det göras kostnadsfritt till och med 48 timmar innan bokad tid. Du avbokar enklast genom att vidarebefordra din bekräftelse tillsammans med texten ”Jag önskar avboka följande tid” till [email protected], alternativt via chatten här på hemsidan.
I Ansiktszonterapi utgår vi från att alla organ i kroppen motsvaras av reflexzoner och punkter i ansiktet. Genom att stimulera dessa zoner/punkter hjälps kroppen till självläkning. Pris: 350 :-

Hur får man bättre hy i ansiktet?
Här är några tips på hur du får fin hy i ansiktet.Återfukta huden dagligen. … Peela med en produkt som passar din hudtyp. … Kosten. … Livsstil. … Skydda dig mot UV-strålar. … Undvik att ta med fingrarna på ansiktet. … Försök att hålla dig till samma tillverkare. … Se till att tvätta huden varje dag.
Indisk Ayurvedisk Huvud och Ansikts massage är en avslappnande, skön och rejuvenerande behandling. Huvudmassagen utförs på sittande klient med olja eller vatten och ansiktsmassagen utförs på liggande klient på massagebänk med olja. Massagen renar och återhämtar huden samt lugnar ner central nervsystemet. Behandlingen är bra för problem med stress, huvudvärk och oro samt spänningar i huvud, nacke och ansikte. Du kommer att få olja i håret så du kan ta med dig en mössa att täcka huvudet med.En behandlingsform som påverkar hela kroppen och som når de djupare bindvävsstrukturerna. Genom strykningar och stretching baserade på yoga stimuleras kroppen att återvända till sin naturliga hälsa och vitalitet. I behandlingen används sesam-olja som är bra för alla kroppstyper och speciellt för personer i ”kalla” länder. Mängden olja som appliceras är jämförbar med mängden lotion som används vid vanlig massage. Behandlingen utförs på en madrass på golvet. Massagen verkar effektivt för rygg-och nackproblem, huvudvärk, ischias, stress, sömnstörningar, nedsatt immunförsvar, matsmältningsproblem, problem med muskler och leder. Vi ger ej yogamassage vid följande tillstånd: Gravida kvinnor samt personer med akuta svårare problem och sjukdomar. Till exempel tar vi inte emot personer med akut högt blodtryck, akut diskbråck, akuta hudproblem, hjärtkärlproblem, samt svårare problem med muskler och leder. Pris: 460 kr

När du klickar på “Gå till betalning” skickas du vidare till SVEA där du väljer mellan faktura betaldag 30 dagar innan utbildningsstart/kursstart, kort, swish och direktbetalning. Vänligen observera att du behöver fylla i ditt personnummer/organisationsnummer på nästa sida för att kunna välja fakturabetalning.

Vilken ansiktsbehandling ska jag välja?
Kemisk peeling är en av de mest effektiva metoderna för att arbeta med fina linjer, rynkor, akne och hyperpigmentering. Det är jätteviktigt att anpassa den kemiska peelingen efter den enskilda individ beroende på hudtillstånd och individuella behov.
Lymfsystemet stimuleras med djupandning och lätta tryck och strykningar i lymfflödets riktning. Behandlingen blir därför en blandning av muskelmassage, andning och tryck och ibland något djupare grepp för att lösa upp fibroserna. Detta är en mycket lugnande behandling, eftersom lymfsystemet fungerar bäst när man är avslappnad! Lymfsystemet stimuleras att arbeta bättre utan att öka blodcirkulationen. Behandlingen passar alla, men speciellt personer med någon typ av svullnad, smärta, domningar eller trötthetssymptom.

När är det bäst att göra ansiktsbehandling?
Att ha en ung och vacker hud är sällan en slump. Ju tidigare du börjar med en bra hudvårdsrutin och regelbundna ansiktsbehandlingar desto längre tid tar det för ålderstecknen att titta fram. Man brukar säga att en ansiktsbehandling kan man gå på ungefär var fjärde till sjätte vecka.
När du klickar på “Gå till betalning” kommer du skickas vidare till Human Finans för att slutföra din ansökan. Du får en faktura från skolan 45 dagar innan kursstart/60 dagar innan utbildningsstart, varpå du kompletterar din ansökan med fakturanummer. Notera att du behöver välja ’Axelsons Institute’ i listan över mottagare när du gör din ansökan hos Human Finans.I behandlingen ingår ett uppmjukande fotbad, nagelvård, ta bort förhårdnader och liktornar. Vi kan behandla och ge råd om nageltrång, vårtor och svamp men också information och tips om inlägg, fotgymnastik med mera. Behandlingen avslutas med en fotmassage som verkar cirkulationshöjande och minskar eventuell smärta.När du klickar på “Gå till betalning” skickas du vidare till SVEA där du väljer mellan faktura (betaldag 30 dagar innan utbildningsstart/15 dagar innan kursstart), kort, swish och direktbetalning. Vänligen observera att du behöver fylla i ditt personnummer/organisationsnummer på nästa sida för att kunna välja fakturabetalning.

Genom att anmäla dig här så meddelar vi dig om en plats öppnas upp på valt tillfälle. Observera att vi inte reserverar en plats till dig och det är först till kvarn som gäller.
Under vår myofasciella behandling jobbar vi med inkännande drag över våra muskel/fasciakedjor i kroppen, för att frigöra rörelse och ge kroppens muskulatur chans att jobba mer korrekt. Fascia omger alla våra muskler och är fascian tajt är det som att ha för små kläder på sig, det blir svårare att röra sig fritt och utan smärta. Det upplevs ofta som en djupgående och avkopplande massage men behandlingen har även som syfte att behandla obalanser och ge en påverkan i det tredimensionella fasciasystemet. För att eleven ska kunna bedöma vilka områden som är mest relevant att jobba på görs även en kroppsläsning innan behandlingens början, och eventuellt även muskeltester.

Vilken ansiktsbehandling är bäst mot rynkor?
Retinol även kallad ”the gold standard” inom hudvård är den mest omtalade, beprövade och bevisat effektiva ingrediensen mot rynkor, pigmentering, fina linjer och acne. Produkter med retinol sätter fart på cellförnyelsen, boostar kollagenproduktionen, minskar rynkor och gör huden tjockare och ger mer spänst.
Nu går eleverna sista steget (3 av 3) och har fler metoder och tekniker för att hjälpa dig med lite mer ”komplicerade” eller återkommande besvär såsom nackspärr, ryggskott, ledbesvär, tennisarmbågar, huvudvärk, onda axlar, trötta ryggar m.m. Flera behandlingar kan dock behövas för att på lång sikt bli mer smärtfri. Du kommer få tips på hemövningar du kan göra för att bli bättre. Tiden disponeras till både anamnes (bakgrundshistoria), tester och den manuella behandlingen vilket ger olika lång tid för de olika momenten. Syftet är alltid att försöka få dina smärtor att minska och att eleven får träna på hur man bäst lägger upp och planerar en behandling. . Pris: 450 :-Taktil behandling är en mjuk och lugn massage, som alternerar strukturerade rörelser med stillhet. Behandlingen består av mjuka massagegrepp på bar hud med en vegetabilisk olja, och du bäddas in i mjuka handdukar och filtar. Behandlingen skapar en känsla av trygghet och lugn, vilket kan skapa ett ökat välbefinnande.Det här är en behandling för dig som behöver hjälp med mer specifika smärtområden, t e x ryggvärk, spända axlar eller andra besvär. Eleverna är inne i steg 2 (av 3) i sin utbildning och har fler tekniker att använda sig av förutom de klassiska massageteknikerna. Triggerpunktsbehandling, töjtekniker och massagegrepp kombineras för att ge dig bästa möjliga behandling av dina besvär och för att förhindra att problemen kommer tillbaka. Flera behandlingar kan dock behövas för att på lång sikt bli mer smärtfri. Du kan även ibland få tips på hemövningar du kan göra för att bli bättre. Tiden disponeras till både anamnes (bakgrundshistoria), tester och den manuella behandlingen vilket ger olika lång tid för de olika momenten.Önskar du omboka din tid följer du samma instruktioner, varpå vi återkommer per telefon för att hitta en ny tid (i den mån du inte har möjlighet att svara när vi ringer avbokar vi tiden och lämnar Premium Ghostwriter ett meddelande på din telefonsvarare).Med hjälp av mjuka silikonkoppor masseras kroppens bindväv och muskler. Det är en vacumterapi som ger avslappning, värme och välbehag. Metoden lämpar sig för ömma muskler och leder, den är cirkulationshöjande samt en stark detox-metod.Våra SPA-elever utför en mängd härliga SPA-behandlingar såsom spa-massage, lerinpackning, alginpackning, aromainpackning, energikur, exklusiv detox och massage med flera. Tryck ”boka nu” för att se vilka behandlingar som erbjuds just nu. Pris: välj behandling i nästa steg för att se pris.Aktuella datum då eleverna genomför behandlingar hittas under respektive behandling, börja med att välja ort lite längre ner på sidan eller klicka här. För att se bokningsbara tider klickar du dig själv fram i bokningskalendern till de aktuella dagar som anges. Ser du inga aktuella datum eller “XXX” innebär det att eleverna inte har praktikdagar för tillfället. Ser du inga bokningsbara tider på de dagar som anges innebär det att dagen för tillfället är fullbokad. Eventuella avbokningar kommer direkt upp på hemsidan som bokningsbara tider.Akupressur brukar kort beskrivas som akupunktur fast utan nålar. Metoden som påverkar kroppens energibanor, även kallade meridianer, har sina rötter i den urgamla kinesiska traditionen där man ser kropp och sinne som en enhet. Man jobbar på akupunkturpunkterna för avslappning, återhämtning och motverka stressrelaterade besvär.

Den Svenska klassiska massagen är världsberömd. Genom knådningar, glidningar och tryck löser massagen upp spänningar i hela kroppen och ger en behaglig och skön avslappning. Regelbunden massage håller borta trötthet och smärta i axlar, rygg och nacke. Du känner dig lugnare, mjukare och rörligare. Pris: 350 krHar sina rötter i den urgamla kinesiska traditionen där man ser kropp och sinne som en enhet. Man jobbar på akupunkturpunkter med fingrar i stället för med nålar.

Under den här behandlingen jobbar vi direkt på de muskler som är spända och hårda. Förutom massage och muskeltöjningar kan även triggerpunkter ingå i behandlingen, då triggerpunkter är en av de vanligaste orsakerna till smärta i muskler och leder. Efter behandlingen kommer du känna dig rörligare och mer avslappnad.
Har du inte möjlighet att komma på din behandling är det möjligt att ge din tid till ex. en familjemedlem, vän eller kollega. Du behöver inte ändra bokningen i dessa fall, utan bytet meddelas vid ankomst.Du får en behaglig Ansiksmassage som har en positiv inverkan på cirkulation och muskulatur i ansiktet genom att lösa upp spänningar och ge ansiktsmusklerna ett riktigt lyft.

Behandlingen kan antingen vara riktad mot att förebygga besvär eller att behandla direkta problem som tex. onda axlar, nackspärr, ryggskott, trötta ryggar, ledbesvär, tennisarmbågar, huvudvärk m.m. Massageterapeuten använder en eller flera av följande behandlingsmetoder och tekniker; specifik muskelmassage, muskeltöjningar, strain and counterstrain & revolving. Pris: 350 kr I vissa fall kan linjer och veck i huden bero att huden är torr. En fuktfattig hud är en av de vanligaste hudproblemen. Det är kroppens egna fett som bidrar till att återfukta huden naturligt. Ett genuint leende är oslagbart. Något som vi vill framhäva och aldrig eliminera på något sätt. I takt med att vi blir äldre förändras hudens elasticitet. När huden förlorar sin spänst och till viss del volym kan oönskade veck och linjer uppstå kring kinderna. Att huden åldras är oundvikligt, det är en naturlig del av att bli äldre, men det går att minimera de synliga tecknen. Vissa personer besväras inte alls av de nya linjerna medan andra önskar att minimera dem. I denna artikel riktar vi strålkastaren mot just linjerna och vecken kring kinderna och vad vi erbjuder för behandlingar som arbetar effektivt på just dem. För att veta vilken behandling som passar dig bäst måste vi förstå vad orsaken är. Vad som ligger till grund för uppkomsten av linjerna och vecken.I takt med att vi blir äldre förändras hudens elasticitet. När huden förlorar sin spänst och till viss del volym kan oönskade veck och linjer uppstå kring kinderna. Att huden åldras är oundvikligt, det är en naturlig del av att bli äldre, men det går att minimera de synliga tecknen. Vissa personer besväras inte alls av de nya linjerna medan andra önskar att minimera dem. I denna artikel riktar vi strålkastaren mot just linjerna och vecken kring kinderna och vad vi erbjuder för behandlingar som arbetar effektivt på just dem. För att veta vilken behandling som passar dig bäst måste vi förstå vad orsaken är. Vad som ligger till grund för uppkomsten av linjerna och vecken. Om du känner dig osäker på vilken av dessa fyra behandlingar som passar just dig rekommenderar vi att du bokar en konsultation med en av våra behandlare. En konsultation hos oss på Doctor_K börjar med att vi gör en 3D analys samt 3D modellering av ditt ansikte. Denna teknik bidrar till att vi på bästa sätt kan skräddarsy en behandlingsplan efter just dina förutsättningar och utgångsläge. Under en konsultation ingår även ett skräddarsytt kostnadsförslag. Om du önskar kompletterande behandlingar eller nålfria behandlingar är PRX-T33 tillsammans med laser en oslagbar kombinationsbehandling. Hudbehandlingen PRX-T33 kombinerat med fraktionerad laser ger bland annat resultat som ökad cellförnyelse och elasticitet i huden samtidigt som duon arbetar effektivt mot att reducera fina linjer. Kombinationsbehandlingen ger både omedelbara samt långsiktiga resultat. Ett alternativ för dig som önskar en nålfri behandling med effektiva resultat.PRX-T33 är en nålfri hudbehandling som ökar cellförnyelse och elasticitet i huden samtidigt som den reducerar fina linjer och rynkor. Fördelen med denna behandling är att den inte ger ljuskänslighet vilket betyder att det är möjligt att utsättas för solljus efter utan att behandlingen gör skada på huden. Behandlingen får maximal effekt när den görs som en kur.LASER – ”Skin rejuvenation” eller hudföryngring med laser har länge varit en efterfrågad behandling och fördelarna är givetvis många. Skin rejuvenation metoden får huden att dra ihop sig och bli fastare. Vår lasermaskin arbetar även på djupare pigmenteringar. Eftersom behandlingen inte skadar det översta hudlagret är återhämtningstiden kort och du kan återgå till normala aktiviteter direkt efter behandlingen. Till skillnad från andra hudåtstramande laserbehandlingar på marknaden arbetar vår lasermaskin djupare ner i huden under epidermis. Behandlingen passar alla hudtyper. Pris: fr. 1 800 SEK/ Beroende på område. Läs mer om SKIN REVUENATION Om huden inte själv klarar av att producera den mängden talg som behövs för att hålla huden återfuktad drabbas du av låg fuktbalans och huden upplevs torr. När huden är torr kan det bildas linjer och veck. Vår mest effektiva behandling för att återställa en fuktfattig hud är Profhilo. Välkommen till Lounes, Vi är en skönhetssalong som specialiserar på att erbjuda kunder behandlingar med högkvalitativ resultat och upplevelse. VIKTIG INFORMATION FÖR DIG SOM ÄR NY/BEFINTLIG KUND, GÄLLER INJEKTIONS BEHANDLINGAR! Som ny kund bör du ha utfört en konsultation 48 h innan din bokade behandling samt tillåtit att hela tidsperioden har löpt ut innan behandlingen kan utföras. Din konsultation kan även utföras digitalt med bilder och videos bifogade till oss med en återkoppling från en utav våra legitimerade personal. Vänligen maila [email protected] För konsultation via FaceTime vänligen maila [email protected] och meddela oss om att ni önskar konsultation digitalt via FaceTime, observera att ni måste ha tillgång till iPhone. Befintliga kunder: Du som tidigare utfört en konsultation samt behandling hos oss kan direkt boka dina tider utan ovanstående regler, senast inom 6 månader efter utförd behandling. Enligt lag, behöver vi dokumentera behandlingen medVälkommen till Linne Hudklinik Stockholm. Vi finns mitt i hjärtat på Östermalm. Hos oss möter du experter inom injektionsbehandlingar så som botox, fillers och trådlyft samt avancerad hudvård med Neostrata och Circadia som grund. Vi arbetar även med fettfrysning (body shaping) Insculpt, IPL och Dermapen. Boka gärna en kostnadsfri konsultation med någon av våra sjuksköterskor kring injektioner som filler och botox, eller med hudterapeuter kring avancerad hudvård, peeling, hårborttagning, hudföryngring och Neostratas hudvårdprodukter. Nu har du möjlighet att få ut mer av din behandling kostnadsfritt med vår nya infraröda madrass. Madrassen ger flera hälsosamma effekter, bland annat stimulerar den lymfsystemet, förbättrar blodcirkulationen och lindrar smärta. Då ska du undvika madrassen – Läs mer här Behandlar ytliga ärr, solskador, hyperpigmenteringar och tecken på hudåldrande. Kan nå den övre dermislagren ner till papillära dermis. UTFÖRS AV LÄKARE.Hyperpigmentering, Ljusåldrad hud, Fibrom, Melasma, Lentigo, Telangiektasier, Keratoser (Aktinska, Angionoma, sebbore, senile), Hemangiom, Angioma (senilis, lymf ), Xanthelasma, Syringom, Verrucor (Planae, seborroisk, vulgaris, filliformes), Molusker, Naevi (kapilaris, araneus), Kloasma, Cicatrix, Granulom, Milier, Sebaceous Hyperplasi

Microneedling-behandling används vid hudföryngring för att jämna ut hudens textur, rynkor och linjer men även vid behandling av ärr av typ nedsjunkna acne ärr, rodnade ärr och förstorade porer, uppstramning av huden, pigmenteringar och kärlförändringar.I genomsnitt, för att få ett optimal resultat, rekommenderas det att gå igenom upp till 5-7 behandlingar med 2 veckors mellanrum, men exakt antal av behandlingar kommer att förskrivas av en specialist och är baserad på din hudtyp.

Ultraljud scrubber eller ultraljud peeling rengör bort smuts i porerna, minimerar fina linjer, rynkor, förstorade porer, solskadad hy och ojämn hudton, förbättrar akne-ärr och reducerar pigmentfläckar.
En av dem mest effektiva metoden för att peela huden är laserpeeling eller med andra ord Carbon Peeling med en Q-switch laser. Förutom den grundläggande effekten som peeling har behandlingen andra fördelar.Kemisk peeling är en av de mest effektiva metoderna för att arbeta med fina linjer, rynkor, akne och hyperpigmentering. Det är jätteviktigt att anpassa den kemiska peelingen efter den enskilda individ beroende på hudtillstånd och individuella behov.

Antal behandlingar är varierande och är individuellt anpassad. Med tanke på behandlingsresultat kan man aldrig ge full garanti, men normalt får man ett synligt resultat.Ultraljud används för djupare behandling och massage av hud, ansikte och kropp. Ultraljudet är ett mycket effektivt sätt att få t.ex. ett serum att verkligen tränga ner på djupet. Efter en behandling måste du efterbehandla med lämpligt hudvårdsprodukt som lugnar, återfuktar och återställer huden.

För närvarande är ”guldstandarden” för kärl borttagning användningen av neodymlaser. Tack vare starka blixtar av ljus som lasern genomför med 1cm avstånd från huden absorberas de röda pigmenten i ytliga kärlet. Efter detta bildas värme och blodet i kärlet koaguleras. På så sätt händer så kallad selektiv fotokoagulering och det betyder att behandling är ofarlig för omgivande vävnader. Viktigt att komma ihåg att den metoden fungerar bäst på ytliga blodkärl i ansiktet och på tunna kärl på benen (mindre än 0,5 mm). Microneedling är speciellt lämplig som förebyggande anti-aging vård för att upprätthålla hudens fasthet, men även som korrigerande behandling av enskilda åkommor. Pacemaker, Holter monitor eller en annan implanterad elektrisk apparat, graviditet, närvaron av metallsubstitut på behandlingsstället, inflammerad akne och andra hudsjukdomar, hudens överkänslighet, onkologisk sjukdom, högt blodtryck, allergiska hudtillstånd och menstruation.7 olika ljus/våglängder används för att behandla olika hudtillstånd, blemmor, antibakteriellt, lugnande, stärkande, läkande, balanserade och hudföryngrande. Metoden involverar kroppens egna celler och samverkar med din egen kropp.

Vilken är den bästa ansiktsbehandlingen?
Kemisk peeling är en av de mest effektiva metoderna för att arbeta med fina linjer, rynkor, akne och hyperpigmentering. Det är jätteviktigt att anpassa den kemiska peelingen efter den enskilda individ beroende på hudtillstånd och individuella behov.
JETT Plasma är en revolutionerande medicinsk apparat som är lämplig för estetisk hudvård, icke-invasiv blepharoplasty, rynkavlägsnande, stoppar liten kapillärblödning, avlägsnande av mindre vårtor, reducerande symtom på couperos, röda vener, akne, pigmentfläckar, utjämnande ärr och mycket mer för både ansikte och kropp.

Microneedling eller Dermapen är en behandling med syfte att skapar ett kontrollerat microtrauma mot huden för att stimulera en ökad vävnadsaktivitet. Vid behandlingen används extremt tunna sterila engångsnålar för att göra små mikroskopiska nålstick i huden. Med upp till 1600 kanaler/sek perforeras huden. Det skapar en kontrollerad skada och stimulerar hudens egna läkningssystem och reparationsprocess. Huden börjar producera nytt kollagen och elastin. Det bildas även nya kapillärer i huden.
Plasmaljusbehandling är en ny generation behandlingar inom Estetisk Dermatologi och Antiagevård. Plasmaljus är mycket energirikt och motverkar hudens åldrande, jämnar ut hudton, stramar upp vävnad och bevarar dess ungdomliga struktur.Darsonval-instrument sänder elektrisk ström genom glaselektroderna. Gnistorna som uppstår när glaselektroden vidrör huden gör att huden, vävnader under den och muskler stimuleras. Elektriska laddningar orsakar ozon som har en bakteriedödande effekt.

Med hjälp av laser utförs även kallad laserfototermolys, vilket går att metaboliska processer i huden påskyndas. Dessutom aktiveras hudens funktionerna, vilket bidrar till att öka kollagenproduktion och elastinfrisättning, som ger din hud jämnhet och elasticitet.Plasmaljusbehandling baserad på en patenterad sekvens av gnistladdningar genererade av likström. Blixtar genererar värme som värmer huden. Likströms urladdningar, i motsats till urladdningar orsakade av växelström, påverkar mycket mindre och skadar inte omgivande vävnader. Blixtar bildas mellan enhetens spets och den ledande sammankopplade huden hos patienten. Vid urladdningsstället tar Luft upp mycket energi som leder till luftgenombrott. Luften börjar leda en elektrisk ström då en jonisering av luften uppstår och det blir plasma.

De utvidgade små kärlen (ytliga/brustna blodkärl) som syns på huden finns hos många människor. Oftast förekommer utvidgade kärl i ansiktet eller på benen och vem som helst kan drabbas av ytliga blodkärl. Vad är det som kan orsaka ytliga blodkärl? Svaret är att det kan bero på hormonella förändringar under eller efter graviditeter, frekventa solande eller tvärtom förfrysningar, ärftliga faktorer osv.

Hur mycket kostar en ansiktsbehandling?
Vad kostar en ansiktsbehandling? Det går inte att säga på rak arm vad en ansiktsbehandling har för pris eftersom det varierar mellan olika kliniker och typer av behandlingar. Avancerade ansiktsbehandlingar kan kosta uppemot 2 500 kronor medan en klassisk ansiktsbehandling brukar kosta runt 700 kronor.
Pacemaker, Holter monitor eller en annan implanterad elektrisk apparat, epilepsi, graviditet, närvaron av metallsubstitut på behandlingsstället, akut inflammatorisk sjukdom, onkologisk sjukdom.

Speciella skyddsglasögonen placeras på ögonen för att förhindra skador på näthinnan. Kortvariga ”blinkningar” av laser genomförs på huden. Denna effekt garanterar avdunstningen av aktivt kol tillsammans med döda hudceller och föroreningar. Efter bearbetning avlägsnas den återstående aktivt kol med en skonsam rengöring.
Darsonval behandling ökar hudens elasticitet och blodcirkulationen, vilket stimulerar att huden förnyas, eliminerar rynkor, stimulerar körtelaktivitet, tar bort bakterier, bekämpar akne och förenklar penetrering av kosmetiska produkter, förbättrar näringstillförsel samt avhjälper eller lindrar smärta. Darsonval är bland annat effektiv mot håravfall genom att den stimulerar hårsäckar. Under de kommande 2-3 veckorna efter Carbon Peeling rekommenderas det att undvika direkt solljus för att undvika bildning av åldersfläckar. Att använda SPF kräm är viktigt för att skydda huden från UV-strålning. Medan vissa är helt okej med att rynkor börjar dyka upp i ansiktet, vill andra behålla en jämn och slät hy så länge som möjligt. Här pratar vi om varför fina linjer och rynkor dyker upp i samband med att vi blir äldre och vad du kan göra för att hindra rynkorna från att träda fram.Det börjar allt som oftast med lite torra linjer runt ögonen och med åren blir rynkorna fler och djupare för oss alla. Vissa rynkor uppstår faktiskt för att du använder dina muskler i ansiktet, till exempel ”argrynkan” som ligger mellan brynen och kallas mimisk rynka.

Peeling är också ett bra knep att ta till då du hjälper huden att lösa upp döda hudceller och ger bättre cellförnyelse och finare lyster. Emma S. Treatment Enzyme Peel är en perfekt produkt för det ändamålet.
Andra rynkor kan uppkomma av mycket solande, vår livsstil och ålder. Med åren saktar cellförnyelser ner, elasticiteten i huden blir sämre och vår hud tunnas ut. Det finns alltså inte lika mycket aktivitet under huden som hjälper till att hålla den slät.Retinol även kallad ”the gold standard” inom hudvård är den mest omtalade, beprövade och bevisat effektiva ingrediensen mot rynkor, pigmentering, fina linjer och acne. Produkter med retinol sätter fart på cellförnyelsen, boostar kollagenproduktionen, minskar rynkor och gör huden tjockare och ger mer spänst.

Att göra något åt ålder och mimiska rynkor är krångligt och det är ingen enkel match att påverka utsidan av huden. Däremot finns det en hel del du kan göra själv för att reducera linjerna i pannan eller under ögonen.
Retinyl palmitate är den mildaste av alla retinoider. Det kan ta längre tid att se effekt då den tar fler steg på sig att omvandlas och är därför perfekt för dig som är nybörjare med retinol.För att motverka hudens åldrande ytterligare är en god idé att massera ansiktet för att boosta cirkulationen. Det går bra att göra i samband med att du gör rent huden eller applicerar en olja.

Missa inte alla fantastiska erbjudanden under Black Friday och Black Week genom att anmäla dig till nyhetsbrevet! Du kan avregistrera dig när du vill och du kan läsa mer om dataskydd i vår Sekretesspolicy.
We also use different external services like Google Webfonts, Google Maps, and external Video providers. Since these providers may collect personal data like your IP address we allow you to block them here. Please be aware that this might heavily reduce the functionality and appearance of our site. Changes will take effect once you reload the page.

Det finns många olika behandlingar på Spa att välja mellan. Allt från att bara ligga i den varma bubbelpoolen och njuta till att få en het sten massage som är mycket populärt idag. Ett par andra populära behandlingar är ansiktsbehandlingar och ljusterapi. Ljusterapi är av många extra uppskattat under det mörka halvåret i Sverige. Därför passar det alldeles utmärkt att köpa en mysig spa-upplevelse under Black Friday när det är som mörkast på året.

Boka nu under Black Week så kan ni komma undan på spa i mellandagarna. Då det finns tid och ingen stress och måsten. Gör julledigheten till något alldeles extra. Om det är svårt att planera lite i förväg så finns ju även chansen för en spa-upplevelse i sista minuten. Den perfekta överraskningen för en god vän, familjemedlem eller din kära.
We may request cookies to be set on your device. We use cookies to let us know when you visit our websites, how you interact with us, to enrich your user experience, and to customize your relationship with our website.

Vilken behandling är bäst för ansiktet?
Genom att tillföra hyaluronsyra i huden med hjälp av en Profhilo-behandling kan du oavsett ålder få en friskare hud som är mer elastisk och återfuktad. Med fem enkla stick på varje sida av kinden kan en Profhilo-behandling ge dig det där glowet och lystern alla pratar om. Profhilo gör sig bäst som kur.
Om ni inte är helt säker på vad det är du vill ge bort av allt det fina som finns att erbjuda så är ett säkert kort ett presentkort. Då kan den person du vill uppvakta lite extra välja själv bland allt det goda som finns till förfogande under Black Week.Ännu ett helt år till snart avklarat. Vad kan då vara bättre än att unna sig det du verkligen vill ha, en spa upplevelse. Koppla av till max under en timme eller en hel helg. Det är bara att välja bland alla erbjudanden och billiga priser för Spa under Black Friday. De allra flesta spa erbjudandena finns i Sveriges tre största städer Stockholm, Göteborg och Malmö. Om det inte finns på din ort så kanske en helg någon av Sveriges större städer kan locka och hjälpa till med avkopplingen.

We fully respect if you want to refuse cookies but to avoid asking you again and again kindly allow us to store a cookie for that. You are free to opt out any time or opt in for other cookies to get a better experience. If you refuse cookies we will remove all set cookies in our domain.

Varför ska man göra ansiktsbehandling?
En ansiktsbehandling gör man för få rent huden på djupet, avlägsna döda hudceller, få i gång mikrocirkulationen, boosta huden med fukt och näring för att få vacker lyster eller bara för att koppla av.
We provide you with a list of stored cookies on your computer in our domain so you can check what we stored. Due to security reasons we are not able to show or modify cookies from other domains. You can check these in your browser security settings.Click on the different category headings to find out more. You can also change some of your preferences. Note that blocking some types of cookies may impact your experience on our websites and the services we are able to offer.

Because these cookies are strictly necessary to deliver the website, refusing them will have impact how our site functions. You always can block or delete cookies by changing your browser settings and force blocking all cookies on this website. But this will always prompt you to accept/refuse cookies when revisiting our site.
För dig som brukar googla på “ansiktsbehandling acne Stockholm” har letsdeal.se såklart även erbjudanden på detta. Om du har en acnebenägen hy bör du kika på en lugnande och inflammationshämmande kur.Oavsett vilken av dessa anledningar som stämmer bäst in på dig vill vi avsluta med att säga att vi tycker att ansiktsbehandlingar är till för att frossas i, så tveka inte att unna dig den där avslappningen som du så länge suktat efter!

Microneedling passar många olika behandlingsområden och är perfekt för dig som vill strama upp slapp hud som förlorat elasticiteten, bli av med dina acneärr eller är ute efter en otrolig lyster och välmående hud!
Många går på kontinuerliga behandlingar för att ständigt hålla huden i toppform genom att avlägsna döda hudceller, rengöra på djupet och boosta sin hud med näring och fukt.Vare sig om du är ute efter en salong i centrum eller den bästa ansiktsbehandlingen i Stockholm så hittar du utan tvivel det perfekta erbjudandet hos Let’s deal.Behandlingen används för att huden bättre ska ta upp de aktiva ingredienserna i serum och krämer, dvs att det slussas ner olika nyttiga substanser i huden genom kanalerna som exempelvis hyaluronsyra och vitaminer. Den sätter även fart på blodcirkulationen och bildandet av kollagen som finns naturligt i våran kropp och ger ett föryngrat utseende.

Vilken typ av ansiktsbehandling är bäst?
Kemisk peeling är en av de mest effektiva metoderna för att arbeta med fina linjer, rynkor, akne och hyperpigmentering. Det är jätteviktigt att anpassa den kemiska peelingen efter den enskilda individ beroende på hudtillstånd och individuella behov.
På Let’s deal kan du hitta ansiktsbehandlingar med upp till 70% rabatt. Priserna varierar men du kan alltid få tag på en bra ansiktsbehandling i Stockholm till ett bra pris.Här hittar du en mängd olika ansiktsbehandlingar, allt från klassiska behandlingar och ögonlockslyft, till ansiktslyft och microneedling i Stockholm. Återfå din naturliga lyser med en rogivande ansiktsbehandling i Stockholm. Njut av en lugn och harmonisk stund samtidigt som du och din hud tas väl hand om av professionella hudterapeuter. Föreställ dig en djuprengörande ansiktstvätt, mjukgörande peeling, avslappnande ansiktsmassage samt serum och krämer fullproppade med näring för huden. Se 5 vanliga frågor om ansiktsbehandlingar i Stockholm

En djuprengörande ansiktsbehandling i Stockholm passar en oren hud med förstorade porer som tenderar att få finnar och plitor. Har du en mogen hudtyp och vill behandla mot rynkor och livlös hud passar en föryngrande ansiktsbehandling perfekt.