Posted on

Audi 80 B2

Ja du har nog rätt. Jag är lite inne på samma spår. Den är ju rostfri och ganska pigg för att ha ändas 90 hk. Men jag blev bra sugen när jag tittade på några video på Youtube där dem hade tagit motor och diverse delar från en b4 och satt in i en b2. Men samtidigt vill man inte förstöra en så fin bil som den faktiskt är. Tack för rådet jag tror att jag kommer att gå på den linjen.Jo men en likadan med quattro hade jag inte behövt flytta saker på. Dem är svin dyra. Men jag funderar på någon bil som har typ samma fästen så jag kan flytta över delar relativt lätt. Men helst av allt vill jag behålla motorn. Undrar om det finns någon växellåda som har driv bak?

Jo da du har rätt, får göra nåt annat med den. Är så jävla sugen på b2 quattro bara. Men jag får bara göra iordning den till orginal look. Kan man trimma den lite då? Det ju ingen turbo. Hur isåfall?
Jag är som sakt en amatör när det gäller motor kunskap. Dem brukar säga att det kostar 1000 kr för 1 hk på sugmotor, det kan jag bekräfta. Tittade på mc förgasare igår. Kostar 7000kr typ. Kam kunde jag inte hitta alls. Jag vill göra detta så lätt som möjligt, jag vill inte ge mig in i något som ja inte kan avsluta sen. Tack för rådetTjena ! Var och köpte en Audi 80 b2 i Gotland. Jag vill bygga om den till quattro och installera en turbo. Jag körde hem bilen från Nynäshamn idag, på vägen hem så tänkte jag om det inte går att bara sätta in en växellåda med bakhjulsdrift och sen installera en turbo istället för att byta hela motorn. Jag vill trots allt ha bilen så orginal som möjligt. Jag vill också tillägga att jag är långt ifrån en expert på det mekaniska. Har ni några förslag på växellåda eller någon motor som passar denna modell. Jag är tacksam för er råd

  • Audi 80 b4
  • Audi 80 b3
  • Audi 80 quattro b3
  • Audi 80 b1
  • Ja men hur är det med besiktningen då ? Går den igenom? Sen vet i fan om det är värt allt slit med elen. Kanske smidigast att bara byta kam och sätta in en större förgasare. 120-130 hk är rätt ok för en bil som väger runt 1000 kilo. Sen tänkte jag bara göra den snygg med ny lack i samma färg. Det bästa med denna bil är att den inte rost nånstans. Jag har tittat överallt. Sätta på ett par snygga fälgar och byta ut skivor och trummor till ihåliga bromsskivor med röda bromsok. Tror den kommer gå och se ut som en dröm efter det.Var och köpte en Audi 80 b2 i Gotland. Jag vill bygga om den till quattro och installera en turbo. Jag körde hem bilen från Nynäshamn idag,. I LAGER · AUDI 80 B2 Sedan, 80 B3 Sedan. 348 kr ; I LAGER · AUDI 80 B2 Sedan, 80 B3 Sedan, VW LT 28-35 Buss I, LT 28-35 Flak/chass.. 1 085 kr ; Ej i lager · AUDI 80. Fjäderben för AUDI 80 B2 (81, 85) ( 172 ) · AUDI 80 (81, 85, B2) Väghållning och andra bildelar hitta. Skala 1/18 Audi 80 Quattro B2, Silver från Otto Models, Limiterad utgåva. 1 400 kr; 1 195 kr. Fantastiskt fin modell från Otto Models som gjort denna.Man skulle. Audi 80 B2 1979 – 1984 · 33. Bilder · Specifikationer · 525. Karta · 615K:- Till salu · Statistik. 43. Gilla. föregångare Audi 80 B1 (Typ 82). Köp en högkvalitativ Sidans plåt åt din 80 B2 (81, 85) 1.8 90 hk DS (01.1983 – 08.1986) från topreservdelar.se till låga priser och låt dig imponeras av det. Filter – AUDI 80 B2 Saloon (811, 813, 814, 819, 853) tillgänglig på Trodo. ✓ Snabb leverans. ✓ Gratis kompatibilitetskontroll för varje artikel. Begagnad Audi, 80 säljes i hela Sverige med över 21 annonser från såväl bilhandlare som privatpersoner. Handla din bil hos Blocket! 24/7 ⏰ online ⏩ ⏩ Stötdämpare till Audi 80 B2 1978-1986: ☑️ Köp produkter av hög kvalitet till attraktiva priser. Fjäderben, bak och fram till AUDI 80. Katalog för ersättningsdelar till AUDI 80 B2 (81, 85) │ Köp bildelar till AUDI 80 (81, 85, B2) från EU-BILDELARs webbutik │ »Till butiken« Bästsäljande produkter: Vajer parkeringsbroms AUDI 80 (81, 85, B2)-fordon · QUINTON HAZELL Handbromsvajer · Objektnummer BC2109 · Vårt pris 76,04 kr · Skick Helt ny. Bästa DEAL ⚠️ för din bil ❗ ❱❱❱ Vår webbutik erbjuder billiga Drivknut till AUDI 80 B2 (81, 85) 1982 ✴️ Vi erbjuder ett stort sortiment av alla. Dagligen ⚡ NYA ERBJUDANDEN ➤➤➤ Bildelar-online.se erbjuder prisvärda och högkvalitativa bildelar till Audi 80 (81, 85, B2) 1983. Bromsskivor – AUDI 80 B2 Saloon (811, 813, 814, 819, 853) tillgänglig på Trodo. ☆ Bäst kundupplevelse. ✓ Gratis kompatibilitetskontroll för varje artikel. Ta reda på mer om produktkategorin Oljeplugg för AUDI 80 B2 (81, 85) – utbud, byten, priser och erfarenheter. Förr eller senare behöver varje bil repareras. Här kan du köpa Luftfilter till AUDI 80 B2 (81, 85) billigast ✓ Hurtig levering ✚ Kvalitetsgaranti ✚ Personlig service! Audi 80 B2 Facelift 1985 – 1987 · 15. Bilder · Specifikationer · 533. Karta · 112K:- Till salu · Statistik. 43. Gilla. facelift av Audi 80 B2. Brekina 870266 Audi 80 (B2), metallic-ljusgrön, 1978, PCX. PCX87. Du kan enkelt köpa en Luftfilter för AUDI 80 (81, 85, B2) billigt online från tillverkare som Bosch, Mann-filter, Mahle Original, Champion, K&N Filters mm. Jag har en 1.8 4 c på 90 hk. Jävligt pigg måste jag säga. Jag vill bara ha en låda så att jag kan ha 4 hjulsdrift. Turbon tänkte jag bygga till vid ett annat tillfälle, men det kommer jag betala någon för att göra för den kunskapen har inte jag tyvärr. Min fråga kanske var väldigt otydlig. Men jag undrar om det är någon som vet vilken växellåda som passar till min bil.Vad är det för motor du har, en femcylindrig? Du måste ju ha en växellåda från en quattro, sedan kanske du kan ta från en nyare audi 80 eller 100 men det måste vara en femcylindrig om det är vad du har. Är den fyrcylindrig måste den vara från det. Sedan finns det svagare och starkare lådor, jag vet inte om de klena tål vridet från en turbomotor? Nä det är klart att med en motor på 90 hk är den inte snabb. Men det är precis så jag tänkte. Kan jag inte byta motor relativt lätt från skruv till skruv, då gör jag det bästa av vad den har. 130 hk för en bil som väger 1000 kilo är inte dåligt. Den piggnar till. Jag tänkte uppgradera bromsarna till skivor runt dock och sen vill jag bara ha han så orginal som möjligt. Tack för dina tips ! Köp en likadan med quattro och plocka över delarna. I värsta fall, köp en audi 100 eller nyare 80 och plocka över delarna, men då kommer du ändå få tillverka kardanaxel, kanske växellådsfästen och en del annat. Det blir vansinnigt mycket jobb, mer än man tror.

    Du kan såklart byta motor till en från en Audi 80GTE. Den var på 112hk. Men återigen så blir bilen på pappret olaglig och kanske omöjlig att besiktiga. Annars är det ju fetare förgasare som gäller. En Weber 36/36 lär passa på ditt insug med adapterplatta. Med lite omsorg kan du säkert få till det riktigt bra. Sedan är ju detta mer eller mindre samma motor som i Golfen vilket gör att hela världen öppnar sig vad gäller kamaxlar och annat smått och gott. Du bör med en förgasare och kam kunna hitta 120-130 hästar utan problem.
    Du får byta hela golvet bak, skaffa en låda, bakvagn, diff, kardan axel, drivaxlar, kanske byta tank. Sen kommer den INTE vara pigg med 90hk och quattro. Köp rätt bil från början, det blir billigare och garanterat bättre då. Hur ska du göra med besiktning tänkte du?Fantastiskt fin modell från Otto Models som gjort denna.Man skulle nästan behöva se den i verkligheten för att rätt förstå hur fin modellen är.Detta är inte enVi använder cookies för att anpassa innehåll och annonser, för att tillhandahålla sociala mediefunktioner och för att analysera vår trafik. Vi delar också information om din användning av vår webbplats med våra sociala medier, reklam- och analyspartners som kan kombinera den med annan information som du har gett dem eller som de har samlat in från din användning av deras tjänster. Se vår Integritetspolicy för mer information.