Posted on

Audi Till Salu

Noggrant kontrollerade, minst 12 månaders garanti och klara för leverans. Audi Approved :plus är det självklara valet för dig som vill köpa en begagnad Audi.

Är Audi eller BMW dyrast?
BMW brukar anses vara något dyrare än Audi när det kommer till bilpriser. Det är dock viktigt att notera att priserna kan variera beroende på olika modeller och utrustningsalternativ. Utöver bilpriserna kan försäkringskostnader också påverka den totala ägandekostnaden för en bil.
Din Bil Gruppen är Sveriges största auktoriserade återförsäljare av AUDI. Det betyder att vi har marknadens största sortiment av nya och begagnade AUDI-bilar. Vi erbjuder alltid förmånlig finansiering och försäkring. Alla våra fullserviceanläggningar är toppmoderna där du i inspirerande miljö kan se och provköra vårt modellprogram. Där har vi samlat all vår senaste teknik, kunskap och servicekänsla under ett och samma tak. Våra välutbildade säljare och serviceteam har ett tydligt uppdrag: Att ta hand om dig och din bil så bra som möjligt.

Som exklusiv försäkringspartner till Wayke är vi på Audi Försäkring med och presenterar en helt ny köpupplevelse. Enklare och tryggare för dig som kund.Billån och bil med garanterat restvärde. Audi Choice är ett billån som ger dig ett antal vägval. En av de stora fördelarna med Audi Choice är att när avtalet för din Audi löper ut garanterar vi restvärdet på din bil vilket ger dig en trygghet.Även när du köper en begagnad Audi hjälper vi dig gärna med finansieringen via Audi Billån. Kombinera detta med Audi Försäkring och Audi Serviceavtal så får du allt på samma faktura. Bara en smidig månadsbetalning att hantera. Med vårt kunnande i ryggen och din ”nya” begagnade Audi i garaget är du kittad för ett verkligt positivt bilägande.Med restvärde vilket ger en lägre månadsbetalning och möjlighet att byta till ny bil oftare. Generellt det enklaste och mest ekonomiska sättet att finansiera företagets bilar.

Med restskuld vilket ger en lägre månadskostnad och möjlighet att byta till ny bil oftare. Vårt vanligaste lån för privatpersonen men även företag som vill äga och skriva av sina fordon.En begagnad Audi köper du bäst hos Audi, var annars? Audi kan Audi helt enkelt. Vi vet vad man ska titta på när man värderar en begagnad Audi som har gått X tusen mil. Vi är experter på att serva en Audi och få den i bästa skick. När du köper en begagnad Audi hos Audi får du samma trygghet som när du köper en ny Audi, bara med en annan prislapp.Audi Quattro, som lanserades år 1980, är en milstolpe i Audis historia. Det är en fyrhjulsdriven sportbil och en av Audis största succéer genom tiderna med stora framgångar i rallyvärlden. I dag är Audi synonymt med Quattro och en framgångsrik teknik för fyrhjulsdrift. Sloganen ”Vorsprung durch Technik” (försprång genom teknik) har varit, och är, fortfarande ett av Audis starka framgångsrecept. Med banbrytande teknik och innovativ design sätter Audi normen för andra bilmärken. Audin är en slitstark och säker premiumbil med hög komfort. Den är tystgående och rejäl. Idag har Audi flera serier där man fokuserar på både familjebilar, lyxbilar, sportbilar och kompakta bilar. Det är enkelt att finna en favoritmodell bland Audis utbud. Det välrenommerade bilmärket Audi kan blicka tillbaka på en spännande och framgångsrik historia som sträcker sig över 100 år tillbaka. År 1932 slogs de sachsiska märkena Audi och Horch samman med Wanderer och DKW. De fyra tyska bilmärkena blev ett under företagsnamnet Auto Union AG. Därför består Audis firmamärke av fyra ringar. Var och en står för de olika bilmärkena som slogs samman till en.Det var först under starten av 80-talet som Audi började arbeta för att bli ett prestigemärke. Från ordinär biltillverkning till att ta steget upp i premiumklass och på allvar konkurrera med märken som Mercedes-Benz och BMW.

Det finns massor av olika motoralternativ till A3, och det går att hitta en variant som passar nästan alls. I Sverige är det 1.4-liters TFSI-motor på 140 eller 150 hk som är vanligast. Dieseln på 150 hk är också populär. Den som vill åka sportigt kan välja RS3 med en femcylindrig turbomotor på 400 hästkrafter, en riktig pärla till motor med underbart avgassound. Kör du inte alltför långt är bensinversionen att föredra. Dieseln går snålt och kör du långa sträckor går den att räkna hem trots högt bränslepris. Dubbelkopplingslådan S-tronic fungerar väldigt bra för den som inte vill växla själv.
Fram till 2014 hade bilar med 1.4 TFSI-motorn kamkedja. Den motorn har ett inbyggt fel som gör att kedjan kan kugga över med totalt motorras som följd. Ska du köpa en äldre bil med 1.4-liters TFSI och kamkedja så bör du se till att kedjan och spännarna är bytta. Senare motorer har kamrem och vållar sällan problem, men se till att remmen bytts enligt rekommenderat intervall. På vissa äldre exemplar har servostyrningen krånglat, se till att bilen inte är trögstyrd när du provkör. Bilar byggda innan 2015 kan vara föremål för återkallelse inom dieselgate, och bör vara ombyggda. Det är dock inte obligatoriskt i Sverige.Audi A3 är lite dyrare än en Volkswagen Golf eller Kia Ceed, men Audin upplevs som en lyxigare bil och har oftast mer utrusning. En fyra år gammal A3:a med cirka 7000 mil på mätaren går att köpa från 150 000 kronor. Lägger du 200 000 kronor kan du hitta en drygt två år gammal bil som bara gått 3000 mil och har den fina S-tronic-lådan. Med Blipps billån blir månadskostnaden 1900 kronor. Blippa en Audi A3

År Audi dyrare än BMW?
BMW brukar anses vara något dyrare än Audi när det kommer till bilpriser. Det är dock viktigt att notera att priserna kan variera beroende på olika modeller och utrustningsalternativ. Utöver bilpriserna kan försäkringskostnader också påverka den totala ägandekostnaden för en bil.
Den tredje generationen av Audi A3 lanserades 2013 och bygger på samma bottenplatta som Volkswagen Golf. Audi A3 delar även de flesta motorerna med Golf. Däremot erbjuder A3 en betydligt lyxigare och mer ombonad känsla. Audi A3 är betydligt dyrare än Golf som ny, men som begagnat är skillnaden mindre. När det gäller köregenskaper och komfort är bilarna ganska jämbördiga, kanske är Audi A3 lite tightare på vägen. Modellen fick en facelift 2017 innan den ersattes av helt nya Audi A3 för två år sedan. Trots det praktiska formatet är Audi A3 en bekväm långfärdsbil med fina köregenskaper. Utrymmena räcker bra för en mindre barnfamilj, men även relativt långa personer sitter bra i baksätet. Bagageutrymmet är relativt litet på vanliga A3, den som behöver större lastutrymme väljer med fördel Sportback som har ett rejält kombiutrymme. Blippa en Audi A3

Audi A3 är lyxigare än Volkswagen Golf, men kostar knappt mer än motsvarande Volkswagen. Det kan vara svårt att se skillnad på modellgenerationerna. Köper du en bil från 2013, se till så att du får den nya generationen med moderna interiör och nyare strålkastare. Audi A3 finns även som laddhybrid om du är ute efter en bil du köra delvis på elektricitet.
Leveranstiderna på nya bilar ökar allt mer. Du kan få vänta över ett år på många nya bilar. En nästan ny begagnad bil kan vara en snabb och smidig lösning.

År Audi A3 dyr att äga?
Audi A3 är en lyxigare kompaktbil som är lite mer sofistikerad än vardagligare märken och modeller. Som ny är den betydligt dyrare, men som begagnad skiljer det inte så mycket i andrahandsvärde mot till exempel en Golf.
Konceptet är detsamma än i dag. Audi A3 är en lyxigare kompaktbil som är lite mer sofistikerad än vardagligare märken och modeller. Som ny är den betydligt dyrare, men som begagnad skiljer det inte så mycket i andrahandsvärde mot till exempel en Golf.

När Audi A3 lanserades för 25 år sedan var den banbrytande. På den tiden skulle mindre bilar i Golfklassen helst vara billiga och enkla. Ingen hade tänkt på att publiken skulle vilja ha en lyxbil i mindre format.

Audi A3 kom med ett mer sofistikerat utseende, hög kvalitet, premiumkänsla och en hög prislapp. Bilen blev en succé direkt och ganska snart släppte både BMW och Mercedes konkurrenter till A3. Audi skapade ett helt segment.
Blipps nya tjänst gör det enklare att sälja bilen privat. Nu får du hjälp att annonsera ut den på de största marknadsplatserna – och får hjälp med hela försäljningen.Med Blipp kan du lägga om ditt nuvarande leasingavtal på din företagsbil och se över dina kostnader. Skicka in din ansökan så återkommer vi med ett förslag på en ny leasing.Tyvärr måste vi hindra dig från att skicka fler intresseanmälningar just nu. Vi måste bara verifiera att du inte är en robot. Hör av dig till oss på 08-23 30 00 om du vill att vi hjälper dig att skicka fler.

Även om konkurrenterna ofta erbjuder en sex-cylindersverion, vinner A4an mot de flesta konkurrenterna i både acceleration och bränsleförbrukning, trots de mindre motorerna.

Audi Q5 är en väl genomtänkt och stilfull ”crossover” som lämpar sig för de som inte har behov av en stor stadsjeep. Den lånar sitt utseende från storebrodern Q7 och köregenskaper från lillebrodern A4 vilket gör den till ett utmärkt val som en ekonomisk och praktisk familjebil.
Styrningen dämpar oönskade vibrationer medan den samtidigt lever upp till den lite mer entusiastiske körarens förväntningar på körupplevelsen. Dess största nackdel är att baksätet är litet. Avsaknaden av benutrymme gör att vuxna kan uppleva det som trångt. På sportback-modellen är detta problem inte lika stort då den är lite längre.Om man värderar köregenskaper högt kan man med fördel titta på en begagnad A4 som har tillvalet Audi Drive Select som gör det möjligt att justera förhållandet mellan sport och komfort. Om du har ett större behov för rymligt bagageutrymme ska du hålla ögonen öppna för en begagnad A4 Avant.

Den är mycket rymlig, både i kupén och bagageutrymmet. Då det är den bredaste och samtidigt har det längsta axelavstånd i klassen har man gott om utrymme både för benen och i sidled.
Det tyska bilmärkets storsäljare. I sedan-segmentet konkurrerar den med bland andra BMW’s 3-serie och Mercedes’ C-klass. Den placerar sig i mitten av gruppen med dess bränslesnåla motor, Audi Quattros fyrhjulsdrift och möjlighet för versioner med högre prestanda, såsom S4.

A3 är ett alternativ till de mer traditionella halvkombierna: det är det enda lyxmärket representerat i kategorin. Det är ett billigare alternativ än en sedan, och dieselmotorn gör den till ett bränslesnålt alternativ till en hybridbil.

Om man har en växande familj skulle en begagnad Q5 kunna vara ett bra köp. Även med flera vuxna sittande i bilen är det plats för 2-3 barnvagnar. Baksätena kan fällas ned och därmed skapa extra bagageutrymme.
Audi är ett tyskt bilmärke med hög prestigefaktor. Audi fokuserar i hög grad på lyx, design och sportiga köregenskaper. Man får mycket bil för pengarna när man köper en begagnad Audi eftersom bilen typiskt sett har hög avskrivning de första åren. Många av de begagnade Audis som är till salu (särskilt Audi A3, A4 och A6) har tidigare körts som leasingbilar och har därför i regel genomgått service regelbundet och är väl underhållna. Därutöver är Audi kända för sina Quattro-modeller som har fyrhjulsdrift (4WD). Audi har också lanserat biltypen ”sportback” som betecknar sportiga och ofta coupé-liknande modeller: Audi A3 Sportback, Audi A5 Sportback och Audi A7 Sportback.Den är varken den snabbaste eller lyxigaste sedanen på marknaden, men ett bra mellanting. Dess atletiska köregenskaper bidrar till den goda balansen mellan sport och komfort.

Vi har tittat på hur mycket priserna på en 6 000-milaservice skiljer på 20 bilmodeller mellan märkesverkstäder och Mekonomen och Meca. Samtliga verkstäder ligger i Stockholms-området. Här presenteras fem av 20 modeller:
Den Mekonomenverkstad jag kollade upp priset på för service till Volvo S60 var 50 kr billigare (med 15% rabatt) än Bilia. Strax under 3000 kr tog Bilia. Mekonomen hade dessutom inte rätt uppgift om serviceintervall till S60. Min Volvo förblir servad på Volvo. Man kan inte titta blint på den ena verkstaden jämfört med den andra. välj en verkstad som du har förtroende för. Om detta sedan är en märkesverkstad, Mekonomen, Puttes bilservice osv spelar ingen roll. Det viktigaste är att du känner dig nöjd med det utförda arbetet. Jag skulle serva min Polo på Mekonomen och visst såg det bra ut 3500:- istället för 4500:-. När jag kom tillbaka hade de inte gjort alla servicepunkter som står i bok och när de räknade vad det kostade skillde det 70:- och då fick jag inte assistansservicen som VW erbjuder vid service på auktoriserad verkstad!

Vad kostar 6000 mila service Audi?
Det är just då som många servicear brukar både vara omfattande och dyra. Det kostar hälften så mycket att serva Audi på Mekonomen eller Meca jämfört med märkesverkstaden. När vi först ringde Audiverkstaden Din Bil fick vi ett pris på 7 009 kr för en 6 000-mila-service på en A4 1,8T.
Många sköna skattade kronor att spara genom att göra det själv. Om man nu inte nödvändigtvis ska ha en sprillans bil med höga värdefall och stor status.

Erfarenheten efter 6000 mila service på en Mekonomen verkstad i Sollentuna: Motorolja fylldes på som inte uppfyller Saabs kvalitetskrav, inget serviceprokoll och dessutom visar ledningen för Mekonomen en total likgiltighet inför berättigade påpekanden genom att överhuvudtaget inte besvara breven/E-posten. Varning för Mekonomen!Om våra mekaniker stöter på ett slitage eller något annat som behöver åtgärdas är många av våra autoriserade verkstäder utrustade med ServiceCam. Med ServiceCam kan mekanikerna filma och skicka ett kort klipp till dig där de visar och förklarar felet, beskriva konsekvensen av att inte åtgärda det och ge ett pris på vad det kommer att kosta.

Använd AudiKort Visa för att betala din Audi Originalservice. Du samlar poäng på alla köp och du kan dela upp betalningen av servicen helt avgifts- och räntefritt på 12 månader.

Hur mycket kostar en vanlig Audi?
En ny Audi kostar från mellan 250 600 och 2 201 700 kr, men du kan köpa en begagnad här på Bilweb för mellan 54 000 och 1 699 000 kr. Det finns idag 376 434 Audi i trafik i Sverige varav ca 3 064 är till salu här på Bilweb. CachadLiknande
Om din Audi är av årsmodell 2016 – 2019, kan vi erbjuda en Originalservice 4+. Priset är lägre, men i övrigt är servicen är exakt som Audi Originalservice. Din bil servas av specialutbildade servicetekniker som kan din bil utan och innan, och vet exakt vad den behöver. De använder bara verktyg och Originaldelar som är anpassade till just din bil. Om det behövs uppdateras även programvaran i bilen, och du får alltid en ”stämpel” i den digitala servicehistoriken. Du får också lägre pris även på reparationer.När du tecknar ett Audi Serviceavtal får du Audi Originalservice för din Audi till en fast månadskostnad. Din Audi servas enligt föreskrifterna på en auktoriserad Audi Serviceverkstad av specialutbildade mekaniker som kan din bil och som bara använder Audi Originaldelar, -vätskor och -tillsatser med garanti på utfört arbete. I och med att du redan i förväg vet vad servicen kommer att kosta slipper du överraskningar i form av oförutsedda kostnader för reparationer och komponentbyten. Enkelt, smidigt och tryggt.

Vilken service är dyrast?
Allra bäst till ligger Nissan, Mazda och Renault som alla har en servicekostnad som ligger på mellan 6 500 och 7 000 kr. Det är alltså bara hälften så mycket som för Toyota. Generellt sett är elbilar klart billigast att serva medan hybrider och laddhybrider är dyrast.
I Audi Basservice ingår fri Vägassistans under ett år för samtliga Audi-modeller med modellår upp till 2015. Med Vägassistans får du hjälp dygnet runt med bärgning eller starthjälp om din Audi skulle råka ut för ett driftstopp.Priset på vår förmånliga Audi Basservice är 1 895 kr inklusive moms. I det priset ligger ersättning för arbete, olja, reservdelar och en premie för Vägassistansförsäkringen. När du valde en Audi valde du kvalitet som alltid varar. Regelbundet underhåll ser till att din Audi håller formen. Det vet bilen också och håller därför själv reda på när det är dags för service. När du lämnar in din bil hos din auktoriserade Audi Serviceverkstad för en Audi Originalservice vet våra utbildade servicemekaniker exakt vad den behöver. Och när du hämtar din Audi kommer den fortfarande att vara 100 % Audi. Audi Serviceavtal finns i två varianter med olika omfattning: Audi Serviceavtal och Audi Service- och underhållsavtal. Klicka nedan för att läsa mer om vad som ingår i de olika avtalsformerna och vad som skiljer de åt.Med ServiceCam kan mekanikerna filma och skicka ett kort klipp till dig där de visar och förklarar felet, konsekvensen av att inte åtgärda det och ett pris på vad det kommer att kosta. Du kan sedan med bara ett klick godkänna eller neka åtgärden. ServiceCam bidrar till att det går snabbt och smidigt, men också till att våra verkstäder kan vara helt öppna och transparenta. En trygghet för dig som kund.

I en Audi Basservice ingår ett antal kontrollpunkter som gäller bilens drift- och trafiksäkerhet samt ett års Audi Vägassistans. Priset på vår förmånliga Audi Basservice är 1 895 kr inklusive moms. I det priset ligger ersättning för arbete, olja, reservdelar och en premie för Vägassistansförsäkringen.Verkstadsbesök kostar både tid och pengar. Länsförsäkringar har kollat servicekostnaden för tio populära bilar. Det visar sig att Audi är fyra gånger dyrare än Peugeot.

”Vi hoppas att maskinskaderapporten ger en hjälp på vägen när du ska köpa en begagnad bil”, säger Petra Wahlund, produktchef för motorförsäkringar på Länsförsäkringar.
Verkstadsbesöket ses av de flesta bilägare som ett nödvändigt ont. Länsförsäkringar har undersökt tio vanliga bilmodeller – hur ofta ägarna måste besöka verkstaden, och hur mycket det kostar.Audi och BMW är två av de mest populära bilmärkena i världen, med bilar som erbjuder hög prestanda, avancerad teknik och modern design. Men vilket märke är egentligen det bästa valet för bilköpare? Här är en titt på vad varje märke har att erbjuda. Både Audi och BMW är utmärkta bilmärken som erbjuder hög kvalitet, prestanda och teknik. Vilket som är det bästa valet beror på dina behov och preferenser. BMW brukar anses vara något dyrare än Audi när det kommer till bilpriser. Det är dock viktigt att notera att priserna kan variera beroende på olika modeller och utrustningsalternativ. Utöver bilpriserna kan försäkringskostnader också påverka den totala ägandekostnaden för en bil. BMW är känt för att erbjuda sportiga bilar med hög prestanda och utmärkt körglädje. BMW-bilar har en smidig och aerodynamisk design som kombineras med avancerade motorer och teknik för att ge en fantastisk körupplevelse. Företaget erbjuder också en mängd olika alternativ för ökad prestanda, inklusive M-modellerna som ger extra styrka och hastighet. Audi är känt för sin eleganta och stilrena design samt sin innovativa teknik. Audis bilar har en modern och sofistikerad stil som sticker ut från mängden. Tillverkaren erbjuder också en rad avancerade tekniska funktioner som förbättrar körupplevelsen, inklusive Audi virtual cockpit, Audi connect och förarassistanssystem.Audi-bilar har också utmärkt prestanda och är kända för sin höga hanterbarhet och snabba acceleration. Quattro-systemet ger också en överlägsen körglädje och stabilitet på vägen, vilket gör Audi till ett bra val för bilentusiaster.

Vilka bilar har minst problem?
Lexus, Toyota och Honda har de lägsta skadefrekvenserna för motor- skador i undersökningen. De bilmärken som oftast drabbades av motorskador är Seat, Land Rover/Range Rover, Jeep och Porsche. Seat och Land Rover/Range Rover har betydligt fler skador på turbo/ kompressor än medelbilen.
BMW är också känt för sin innovativa teknik, inklusive BMW iDrive, ett intuitivt användargränssnitt som ger föraren full kontroll över bilens funktioner. BMW-bilar har också en hög säkerhetsnivå och är utrustade med förarassistanssystem och modern teknik för att skydda förare och passagerare.

Om du letar efter en mer elegant och sofistikerad bil med avancerad teknik, är Audi definitivt ett bra val. Om du däremot letar efter en sportig och kraftfull bil som ger en fantastisk körupplevelse, kan BMW vara det bästa valet för dig.Under 2018 så lanserade Audi sin första elbil, Audi e-tron. Audi har därefter släppt flera elbilar på marknaden, och har som mål att 30% av deras globala försäljning ska vara elbilar år 2025 och till år 2030 ska alla modeller vara tillgängliga som mild-hybrider, plug-in-hybrider eller som full-elektriska.

Audi fokuserade redan från start på att tillverka lyxiga och exklusiva bilar. Under 1930-talet förvärvades Audi av Auto Union, ett företag som ägde flera andra bilmärken. Tillsammans skapade de den berömda ”Ring of Four” eller ”Four Rings” symbol som fortfarande används av Audi idag.
Audi har flera olika modeller, allt från mindre familjebilar till lyxiga sportbilar och SUV:ar. Modellerna hos Audi är likt många andra bilmärken indelade i serier. A-serien innehåller kompakta modeller som är lätta att köra och är utformade för att passa stadsmiljöer. S-serien är Audis sportmodeller som är utformade för att ge en mer kraftfull och sportig körning. RS-serien är deras modeller som har allra högst prestanda.

Q-serien är Audis SUV modeller, som är utformade för att ge en hög körkomfort och bra fjädring, samtidigt som de är robusta och kapabla att klara av olika terrängtyper. A8-serien är Audis flaggskepp, en stor lyxig bil som är utrustad med den senaste tekniken och som erbjuder en härlig upplevelse i komfort och körglädje.
Audi är ett bilmärke känt för att tillverka bilar med hög kvalitet och hållbarhet, vilket gör att deras bilar håller ett högt värde även på begagnatmarknaden. Det finns många olika modeller att välja mellan, vilket gör det enklare att hitta en bil som passar ens preferenser. Om du vill köpa en begagnad Audi så hittar du alla modeller hos oss.

Är Audi dyra att serva?
Reparationer på Audi A6 och Audi A4 kostar mest, medan Ford Focus-ägarna oftast behöver besöka verkstaden. Motorskador kostar i genomsnitt 21.000 kr, skador på kyl- och värmesystem 10.500 kr, skador på bromsar kostar i genomsnitt 14.000 kr och den genomsnittliga reparationskostnaden av elektronik är 9.500 kr.
År 1980 lanserade Audi sin första sportmodell med fyrhjulsdrift. Modellen fick namnet Quattro, och var en stor innovation för Audi eftersom det var en av de första serieproducerade bilarna med fyrhjulsdrift på marknaden. Quattro hade inte bara fyrhjulsdrift utan var även utrustad med en femcylindrig turbomotor som levererade 200 hästkrafter. Den här lanseringen gjorde Quattro till en omedelbar succé och etablerade Audi som ett välrenommerat sportbilsmärke.

Är du intresserad av att sälja en Audi så kan du snabbt och gratis få ett bud på din bil. Skriv in bilens registreringsnummer och antal mil så kommer du inom kort att få ett bud från en seriös handlare. Du binder inte upp dig till något och gillar du inte budet kan du enkelt tacka nej.
Audi grundades 1909 och är idag ett av de ledande bilmärkena i världen, med en rad prisbelönta modeller och ett starkt engagemang för hållbarhet och teknologi. Audi är en del av Volkswagen-koncernen och ett välrenommerat bilmärke på marknaden.Audi arbetar kontinuerligt med att förbättra teknologin hos sina elbilar, inklusive att utveckla längre räckvidd och snabbare laddning. Audi är ett bilmärke som är angelägna om att bidra till en mer hållbar framtid. Här hittar du alla elbilar från Audi.Ja, alla bilar testkörs för att säkerställa att de fungerar som de ska. Samtliga bilar som ligger ute för försäljning har också kontrollerats av vår certifierade fordonsverkstad. Vi noterar eller åtgärdar alla fel.De grundläggande garantiperioder som vi erbjuder bestäms bland annat av bilens ålder och hur många mil den har gått. Ofta kan garantin förlängas upp till 36 månader. Läs mer om våra garantier.Skulle du gå vidare och köpa bilen utan att komma på visning kommer vår säljare ta ytterligare fotografier eller filma fordonet. Filerna skickas till dig för att ses över.

Vi rekommenderar att du tittar igenom vårt urval här online för att hitta en bil som du är intresserad av. Sedan kan du boka en tid för visning och provkörning hos oss i Göteborg. Du kan även beställa bilen direkt online, utan att binda dig för köp.
Det tyska bilmärket Audi har en lång tradition av att ta fram hållbara bilar för dig som älskar att sitta vid ratten. Med en begagnad Audi från Moberg Bil får du gott om körglädje utan krångel. Självklart har vår certifierade fordonsverkstad gjort en noggrann genomgång och noterat eller åtgärdat eventuella fel.

Audi är ett varumärke som ligger i framkant vad gäller prestanda. I och med att deras bilar dessutom håller väl över tid är begagnat ett bra val. Audi har i regel också ett bra andrahandsvärde på bilmarknaden.
Om du väljer att köpa din begagnade Audi från Moberg Bil kan du räkna med en bil av hög standard till rätt pris. Med ett stort utbud finns säkert något för just dig.Absolut. Vi har en egen certifierade fordonsverkstad som går igenom alla bilar på över 50 kontrollpunkter innan försäljning. Här noteras eller åtgärdas alla fel hos bilen. I och med det får du en fullgod bild av bilens skick när du köper den från oss.

Med vår certifierade fordonsverkstad säkerställer vi att bilen går som den ska. Vi noterar alla existerande fel, har garantier som går att förlänga och förmånliga försäkringslösningar. Kanske är det därför vi ofta får återkommande kunder.
Visste du att Audis slogan “Vorsprung durch Technik” betyder försprång genom teknik på svenska? Det här budskapet genomsyrar biltillverkaren. Ett exempel är den innovativa fyrhjulsdriften Quattro som gjorde debut 1980. Försprånget fortlever, för Audi har inte legat på latsidan vad gäller teknisk innovation sedan dess.Beställningen innebär i praktiken att vi ”låser” bilen så att ingen annan kan köpa den. En av våra säljare kommer ringa upp dig för att diskutera finansiering och andra detaljer.

Vårt urval varierar naturligtvis. Men du kan till exempel hitta Audi e-tron, Q5 och Q7. Ta en titt på urvalet här på nätet, vi lägger upp de begagnade Audi-bilar som finns till salu.

Boka visning och provkörning för att få personlig service på plats. Du kan även beställa en bil online utan att binda dig för köp, så ringer en av våra säljare upp dig och hjälper dig genom hela processen.
Om du beställer bilen online innebär det att du genomför en beställning av bilen på webbplatsen. I det steget är köpet inte bindande för någon part. Våra säljare kommer kontakta dig för närmare genomgång av bilen och först när ett köpeavtal är signerat (vilket sker digitalt) och betalning är oss tillhanda levererar vi bilen hem till dig. Vi finns här för dig genom hela ditt liv med bilen och tycker att ägandet ska vara enkelt och bekymmersfritt. Hos oss kan du tryggt lämna in din bil för all typ av service, byte av vindruta, lagning av stenskott eller däckbyte. I vår däckshop finns allt för däck, dessutom har vi däckhotell där du kan förvara dina hjul tryggt och säkert. Vi har även ett brett urval av både nya och begagnade vinterdäck och sommardäck. Om du köper en Audi begagnad förlorar den inte sitt värde på samma sätt som en ny premiumbil. Enligt amerikanska Consumer Reports ligger Audi i topp, år efter år, i deras rankning av hur bilmärken presterar sett till hela modellprogrammet. Det gör det ännu tryggare att köpa en begagnad Audi.Att köpa en Audi begagnad innebär att du kan få ett mycket bra pris på en eftertraktad och högpresterande bil. Som kund hos oss på Holmgrens Bil kan du vara trygg i att en begagnad Audi är noggrant genomgången och rätt värderad. Vi är MRF-anslutna och mycket måna om att det ska vara enkelt att köpa en begagnad Audi hos oss.

Jämfört med sina konkurrenter i premiumsegmentet är Audi känt för att göra tekniskt avancerade bilar med stora möjligheter till personlig anpassning. Det betyder att du kan köpa en begagnad Audi som har de mått, det bagageutrymme och de köregenskaper som du är ute efter. Det gäller oavsett om du är på jakt efter en bekväm och pålitlig familjebil eller en renodlad sportbil. Du kan också välja vad du vill ha för motor och bränsle.Alla personuppgifter som skickas in till Holmgrens Bil kommer att behandlas enligt bestämmelserna i EU:s dataskyddsförordningen (GDPR). Här kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter.

Holmgrens bil är en av Sveriges största privata bilhandlare och vi fokuserar på ditt liv med bilen. På våra anläggningar hittar du ett stort sortiment av både nya och begagnade bilar och vi hjälper dig att hitta din nya bil som passar dina behov. Idag finns Holmgrens bil på 13 orter och vi säljer BMW, Ford, Hyundai, Nissan, MG och MINI.
Den tyska biltillverkaren har i många år finslipat sin motorteknologi och har idag ett starkt inflytande på marknaden. En Audi bil går att få med både bensin- eller dieselmotor samt modernare el- och hybridmotorer. Något som gör att en Audi sticker ut är motorernas förmåga att producera stora mängder hästkrafter utan att de förlorar sina bränsleekonomiska egenskaper.

Hur mycket kostar det att serva en Audi?
Vad kostar Audi Basservice? Priset på vår förmånliga Audi Basservice är 1 895 kr inklusive moms. I det priset ligger ersättning för arbete, olja, reservdelar och en premie för Vägassistansförsäkringen.
När det kommer till säkerhet är en Audi ett tryggt val. Tillverkarens känsla för kvalitet sträcker sig även till denna aspekt av tillverkningen, och majoriteten av modellerna har blivit belönade med toppbetyg av Euro NCAP.

Vem säljer Audi?
Din Bil Gruppen är Sveriges största auktoriserade återförsäljare av AUDI.
I en Audi finns lyxiga detaljer och en smart designad interiör. Modellutbudet är brett och det finns en Audi-bil för alla. Välj en modell som passar dina behov gällande storlek, bekvämligheter och pris.

Vi på Holmgrens Bil är anslutna till MRF för en trygg och säker köpupplevelse. För att öka vår köptrygghet ytterligare genomför vi noggranna kontroller av samtliga bilar i vårt sortiment.
Audi har i över hundra år tillverkat kvalitativa bilar med hjälp av tysk ingenjörskonst. Idag kännetecknas en Audi bil av en elegant exteriör och en lyxig och genomtänkt insida. Audi är ett uppskattat märke, med sina innovativa och moderna lösningar.

Vi erbjuder ett brett utbud av transportbilar av hög kvalitet för alla typer av ändamål. Vårt utbud av transportbilar innehåller modeller från Volkswagen Transportbilar som vi även är återförsäljare för.
När du väljer att köpa din nya bil av oss så köper vi gärna in din begagnade bil. Alla bilar som vi köper eller byter in testas och kontrolleras på ett fackmannamässigt sätt och värderas därefter utifrån aktuellt marknadspris.Vi på Toveks Bil erbjuder ett brett utbud av begagnade bilar av hög kvalitet. Hos oss kan du hitta din drömbil. Vi strävar efter att erbjuda våra kunder en enkel och smidig köpupplevelse, från första kontakt till att du kör iväg i din nya bil.