Posted on

Bare Minerals Borste

Allt började på 1970-talet, när bareMinerals foundations blev startskottet för mineralmakeuprevolutionen. Innehåller endast rena mineraler som har vårdande effekt och motverkar torr hud och hudirritationer. Produkterna passar alla hudtyper, även känslig och oren hud. Självklart fri från parabener, parfym, artificiella oljor, syntetiska färgämnen som täpper igen porerna. Ingen av produkterna är testade på djur.Ett bra mineralpuder är lätt att bära, täpper inte igen porerna och ger en naturlig finish. Dosan har betydelse vid applicering och bör därför vara användarvänlig. Vi testar 6 produkter där Bareminerals är bäst i test.Grunda med Mineral Veil som en bra bas och toppa sedan med Mineral Primer som innehåller Silica. Det drar åt sig det feta och glansiga på ett bra sätt.Även mineralsmink kan innehålla ingredienser som kan orsaka irritation på vissa hudtyper. Detta eftersom vi reagerar olika på olika innehåll. Vi är övertygade om att ju färre ingredienser, desto mindre risk för irritation. därför kommer Back to Earth alltid att ha ambitionen att tillverka smink med så få och så naturliga ingredienser som möjligt.

Vem äger bareMinerals?
bareMinerals är ett av Dermaromes varumärken.
När du vill ha en bra grund för resten av sminket och när du har ytliga blodkärl eller rosacea som du vill dölja. Rodnar du lätt, använd mineral veil och din kabukiborste och virvla över så lägger det sig och du känner dig mindre ”blossig”.

Den går att använda både torr och våt. Vissa föredrar den torr, skaka i så fall ut lite puder i locket, ”doppa” eyeliner penseln, skaka av borsten och dra försiktigt ett streck vid ögonlockets kant.
Nej vi har ingen butik. men är du i närheten av Siljansnäs där vi håller till, så är du välkommen att höra av dig så stämmer vi träff i våra lokaler. Maila eller ring innan så bestämmer vi en tid.Den döljer bl.a. det mörka under ögonen, röda partier och acne. Concealer är lite mer kompakt än mineral veil så den hjälper till ännu mer att dölja det man vill dölja. ”Knacka” gärna av borsten på handen innan du börjar lägga din concealer. Ta sedan lite åt gången så att det inte blir för mycket. Massera in concealern försiktigt, inte för mycket åt gången utan fler gånger och mindre på borsten tills du är nöjd.

Vad innehåller bareMinerals?
bareMinerals är en komplett makeupserie baserad på 100% naturliga mineraler. Större delen av sortimentet är fritt från konserveringsmedel, parfym, konsistensgivare, mineralolja, syntetiska färgämnen och andra kemiska ingredienser som kan irritera eller täppa igen porerna.
Eftersom mineralsmink är torrt puder så är det väldigt viktigt att ha en bra ansiktskräm som passar din hudtyp under sminket. I vissa fall kan det vara så att huden egentligen är för torr och därmed producerar mer fett, då kan man behöva en kraftigare ansiktskräm som ger mer fukt.Flera med känslig och irriterad hy upplever att vårt mineralsmink har en lugnande och dämpande effekt. Sminket täpper ju inte till huden utan låter den andas. Den får ”vila” trots att den är sminkad.

Proverna är mest till för att du ska få en känsla över nyansen och om det är rätt för dig. Det kan vara lite trixigt att få det ur påsen men om du klipper med en sax under själva förslutningen på provpåsen så blir det lättare att hälla ut lite puder i ett lock eller liknande.
Minst en gång i veckan” bör” borstarna rengöras (om man använder dem varje dag). Tvål eller diskmedel är det bästa att tvätta dem med. Tänk på att låta dem torka liggande och inte stående. Annars kan klistret i skaftet lösa upp sig. Använd aldrig hårfön att torka med, då smälter stråna och blir sträva och hårda. Tips är att ha två borstar, då har du alltid en som är torr och ren.Vill du prova att ha en våt eyeliner så skakar du ut puder i locket, doppar eyeliner penseln i vatten och rör till en eyeliner smet, stryk gärna av lite på ett papper innan du drar ett streck på ögonlockets kant. Det sitter hur bra som helst, men det är en konst som man får öva på att dra en fin linje. Bismuth Oxychloride, eller vismutoxidklorid som det heter på svenska, är ett pigment som ofta används i mineralsmink. För många är detta ett problem då Bismuth har en tendens att klia när ansiktet blir varmt och skapar irritation i huden för många användare. Det är inte alla som känner av det här, men väldigt många gör det. Vi datum märker sminket att det håller 24 månader (2 år) efter det att du öppnat burken. Pudret kan aldrig bli gammalt då sminket inte är organiskt. Det är borstarna du ska sköta om, det är där bakterierna kan uppstå.Sminket är inte organiskt, vilket innebär att det inte innehåller några odlade ingredienser och därför kan produkterna heller inte vara ekologiska. Vi använder enbart mineraler och dessa odlas inte. Det finns mineralsmink som har tillsatt ekologiska ingredienser men det är inget vi vill göra, då vi är övertygade om att det går att göra bra smink ändå. Ju fler ingredienser desto större risk för hudirritation och allergiska reaktioner, dessutom minskar hållbarheten.

bareMinerals mineralmakeup revolutionerade marknaden och är en prisbelönt, bästsäljande serie i hela världen. Produkterna är fyllda med hudvårdande fördelar, berikade med alger, kallpressade oljor och naturliga pigment.
Håll utkik efter märkningen ”Great Deal”. Detta är noga utvalda produkter som vi kontinuerligt matchar mot auktoriserade återförsäljare för att kunna erbjuda dig som kund ett rättvist pris.Få en frisk och strålande hud med hjälp av den prisbelönta bareMinerals Complexion Rescue. bareMinerals Complexion Rescue kombinerar fördelarna av en fuktighetskräm, en BB-kräm och en lätt foundation i en ultralätt gelkräm. Genom att använda denna produkt behöver du inte längre applicera flera lager produkter för att uppnå en strålande bas. Den unika gelkrämen återfuktar huden på djupet samtidigt som den jämnar ut hudtonen och ger en naturlig täckning. Den smälter in i huden och skapar en osynlig finish som ser naturlig ut och känns behaglig på huden. Det bästa är att användningen av bareMinerals Complexion Rescue inte bara ger dig ett omedelbart vackert utseende, utan också bidrar till en förbättrad hudkvalitet över tid. Produkten är berikad med närande ingredienser som hjälper till att vårda och stärka huden. Den kan hjälpa till att förbättra hudens elasticitet, jämnhet och lyster med regelbunden användning. Med bareMinerals Complexion Rescue kan du vara säker på att din hud får både skydd och näring samtidigt som du får den perfekta täckningen för en naturlig och strålande look. Den lätta formulan gör den idealisk för både vardagsanvändning och speciella tillfällen när du vill ha en fräsch och naturlig look.

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.
När man sedan ska välja en foundation/concealer så hittar man lättast bäst färg genom att ta produkten och testa den på halsen. Då ser du genast om den är för rosa eller för gul. Undvik att applicera en för mörk färg i ansiktet då den kommer att få dig att se äldre ut. Inte roligt, eller hur?

Hur fungerar bareMinerals?
bareMinerals är kända för sin effektiva och smarta makeup som helt bygger på rena mineraler. Produkterna är vårdande för hyn och arbetar tillsammans med huden, de verkar även anti-inflammatoriskt och passar därför väldigt bra för känslig och problemhy samt för allergiker.
bareMinerals foundation (egentligen samtliga produkter) är så rena att du faktiskt kan sova med dem. Basprodukterna minskar dessutom fuktförlusten och verkar både lugnande och vårdande. Produkterna kan med fördel användas av de som lider av rosacea och andra hudproblem. Faktum är att många kunder blir rekommenderade att applicera bareMinerals Original SPF 15 Foundation efter kvällsrengöringen!

Alla bareMinerals-lock har en alldeles speciell vaxbehandlad yta. Detta har de därför att man ska ”slå” ut en liten mängd av produkten i just locket och sedan skapa en friktion (med hjälp av borsten) där man förvandlar pudret till en mjukare kräm.Lite tips: Den mattar din hy men gör den inte helt matt. Du kan om du vill blanda de två olika foundation och applicera den matta i T-zonen och originalen i resten av ansiktet. Tänk på att en foundation är en grund/bas. Man skulle lika gärna kunna kalla den för en concealer eftersom den ska täcka, dölja och förbättra hudens utseende innan man lägger på de andra produkterna som gör din mejk komplett. Jag tror inte att någon skulle vilja gå ut i bara en foundation?

Vilken färg ska man ha på bareMinerals?
Light Beige – För ljus, kall hudton med en rosa nyans. Medium Beige – För en ljus, neutral hudton med en persikoton. Golden Beige – För ljus, varm hudton med en gul nyans. Neutral Medium – För en medium, neutral hudton med en persikofärgad nyans.
Till sist, när du applicerar en foundation från bareMinerals så ska du först massera in produkten i hela ansiktet och sedan förbättra med svepande drag på de ställen du behöver lite mer täckning. Jag själv behöver alltid lite extra precis under näsan.bareMinerals har i år 35-års jubileum och jag kan gissa att det kommer firas lite extra. När bareMinerals först lanserades i USA så sålde man faktiskt produkterna per skopa :). Idag är deras foundation den mest sålda i hela USA.Ett annat bra tips angående färgvalet är detta: På sommaren när du får mer färg så ska du inte välja en brunare färg, välj istället en varmare färg/ton!

Viktigt att tänka på är alltså att produkten inte ska ”pudras” på utan appliceras i nästan samma form som en kräm. Man vinklar den special-framtagna borsten (Flawless Application Face Brush) i 45 grader och roterar den i pudret. Tänk på att aldrig trycka ner borsten rakt ovanifrån då håret i borsten kommer att brytas/slitas/gå sönder väldigt fort. När man roterar borsten i pudret så blir pudret genast lite mer krämigt i borsten. Ett tips är att ta lite foundation och gnugga det mellan fingrarna så känner du genast vilken konsisten den ska ta.
Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Våra partners kan kombinera denna data med information som du delat med dem.Vänligen bekräfta att du önskar att motta en e-post när produkten finns på lager. Genom att bekräfta samtycker du till att ta emot kampanjer och nyheter via e-post.

Om det behövs, tänk på att vänja in huden om du byter hudvårdsmärke och att inte börja med samtliga produkter direkt. När du ändrar din Hudvård tar ca 2-12 veckor för din hud att vänja sig vid nya hudvårdsprodukter. I detta fall Perfecting Face Brush. Ibland kan man uppleva att det blir en försämring av huden i form av torrhet, orenheter och finnar. Detta är helt normalt. Oftast sker detta om Perfecting Face Brush innehåller mer aktiva ingredienser än de produkter du använt tidigare. Dock skall du aldrig uppleva bestående obehag när du använder Perfecting Face Brush på huden. Upplever du bestående obehag bör du avbryta din behandling och kontakta våra hudterapeuter:
Om du använder exfolieringsprodukter från en annan produktserie bör du ha avslutat dessa produkter minst 2 veckor före ny behandling. Utför ej exfoliering på solbränd (röd/irriterad) eller nyvaxad hud. Använd ej om du använder dig av receptbelagda, exfolierande produkter eller mediciner. Vid receptbelagda preparat som Roaccutan/Accutane mot Akne eller liknande medicin mot Rosacea bör man vänta minst 6 månader innan man behandlar med syror på huden. Vid användning av krämer som t.ex. Aberela, Retinova, Zorac, Differin bör man vänta minst 2-3 månader efter avslutandet av dessa att peela huden. Dessa rekommendationer är generella vid använding av AHA syror.Det är precis vad vi gör, kollar vad andra tycker om produkterna. Idén med Test.se är att sammanställa experttesterna från nätet och tidningarna på ett ställe, låta någon av våra redaktörer analysera dem och rekommendera en produkt. Sidorna uppdateras löpande allt eftersom nya produkter och tester publiceras. Läs mer

Vilket Mineralsmink är bäst?
Produkter i listanElizabeth Arden Pure Finish Mineral Powder Foundation SPF20.Färg Collection Mineral Powder.Lily Lolo Mineral Foundation SPF15 10g.bareMinerals Original Foundation SPF15 8g.Clinique Almost Powder Makeup SPF15 10g.NYX Mineral Matte Finishing Powder 8g.
Det billigaste priset för bareMinerals Beautiful Finish Brush just nu är 244 kr. Det är en av de 10 mest populära produkterna i kategorin Sminkborstar. Prisjakt jämför priser och erbjudande från 24 butiker.bareMinerals är kända för sin effektiva och smarta makeup som helt bygger på rena mineraler. Produkterna är vårdande för hyn och arbetar tillsammans med huden, de verkar även anti-inflammatoriskt och passar därför väldigt bra för känslig och problemhy samt för allergiker. För att hjälpa dig hitta rätt foundation från bareMinerals har vi skapat en guide som du hittar här.

Till den allra mest populära och prisbelönta produkten från bareMinerals hör deras original SPF 15 Foundation, som finns i en rad olika toner och nyanser. Produkten passar alla typer av hud och den till och med motverkar irritationer och torrhet, samtidigt som den också ger ett visst skydd mot solens farliga strålar. Original SPF 15 Foundation är viktlös och har en täckningsgrad som genom uppbyggnad av produkt i ansiktet sträcker sig från medium till fullt täckande, vilket gör att den fungerar bra både för dig som bara vill ha en viss täckning men också för att helt täcka över exempelvis acne.Att använda smink som är tillverkat av mineraler har flera fördelar. Det beror på att mineralerna verkar positivt på huden och likt vitaminer främjar cellernas hälsa. Till skillnad från flera andra makeupprodukter, täpper mineralsmink inte till dina porer, utan verkar istället i symbios tillsammans med den. De vårdande egenskaperna som mineralerna i bareMinerals produkter leder bland annat till reducerande av rodnad och överflödigt talg, samt minskad risk för utbrott av acne. Framgången för märkets makeup märks inte bara i det stora utbudet och att man finns världen över, utan också på alla utmärkelser man fått. Bland annat har magasin som Elle, Teen Vogue och Cosmopolitan lyft fram bareMinerals produkter i sina olika tävlingar för skönhetsprodukter. Till skillnad fr\xE5n vanliga foundations s\xE5 har en mineralfoundation v\xE5rdande egenskaper och bidrar \xE4ven till att ge huden n\xE4ring. En mineralfoundation ger en l\xE4ttare typ av t\xE4ckning och du f\xE5r ett superfint glow. Mineralerna l\xE5ter huden andas och m\xE5nga typer av mineralfoundations ger ocks\xE5 ett skydd mot s\xE5v\xE4l UVA- som UVB-str\xE5lning. Mineralsmink \xE4r allts\xE5 helt perfekt f\xF6r dig med problemhy. V\xE4ljer du mellan en ljusare och m\xF6rkare nyans, s\xE5 ta hellre den ljusare. H\xE5llbarheten upplever jag som riktigt bra och m\xE4rket utlovar \xE4ven att pudret \xE4r vattenresistent. Jag har inte provat att bada med det, men ett svettigt tr\xE4ningspass st\xE5r det pall!

Jag gick min makeupartistutbildning hos FÄRG och en produkt jag fastnade direkt för i sortimentet var deras mineralpuder! Märket FÄRG Collection är ganska ”oupptäckt” för de flesta, men i princip alla deras produkter både känns och ger premiumresultat och känsla!
Pure Finish Mineral Makeup finns i många lättmatchade nyanser och har en hög SPF på hela 20. Skydd mot solen är en enorm bonus i produkter! Det innehåller heller ingen parfym eller talk, vilket gör det till en snäll produkt.

Behövs det täckas under ögonen och andra småpartier så lägg först concealer och fäst med settingpuder. Sedan kan du jobba in ditt mineralpuder med en kabukiborste!Pudret känns otroligt finmalet och lätt på huden, det märks att det är en premiumprodukt! Det smälter in jämnt utan att lägga sig i linjer och torka ut. Täckningen är lätt, alltså kan du inte förvänta dig ett heltäckande resultat. Perfekt som vardagsbas med lite concealer under och rouge!

Hur tar man på mineralpuder?
Arbeta in pulvret i ansiktet med cirklande och buffande rörelser. Upprepa tills det täcker lagom. Vänta gärna några minuter mellan appliceringarna för att pulvret ska smälta in i huden. Oftast räcker det med väldigt lite för att få ett fint och naturligt, men ändå täckande, resultat.
Hållbarheten upplever jag som riktigt bra och märket utlovar även att pudret är vattenresistent. Jag har inte provat att bada med det, men ett svettigt träningspass står det pall!Jag rekommenderar dock att alltid anv\xE4nda borste och i detta fall, inte svampen som medf\xF6ljer n\xE4r du jobbar med puder, d\xE5 det annars l\xE4tt blir fl\xE4ckigt. Det som drar ner betyget lite \xE4r att den inte \xE4r lika t\xE4ckande som de \xF6versta p\xE5 listan och att priset i j\xE4mf\xF6relse med resultat \xE4r lite dyrt.

Bara förpackningen gör att man får skyhöga förväntningar. Den guldiga dosan med spegel är verkligen tilltalande. Det medföljer en puff, men som vanligt rekommenderar jag istället att använda en vanlig borste för lättare täckning alternativt en kabuki brush för mer täckning. Det blir jämnare och lättare att applicera då!Den \xE4r ultral\xE4tt i konsistensen och ger en l\xE4tt till medium t\xE4ckning utan att k\xE4nnas tung och kakig. Jag applicerar den med en kabukiborste och den g\xE5r att bygga p\xE5 f\xF6r \xF6kad t\xE4ckning. Den ger en naturligt lystergivande finish utan att bli glansig – bara ett fantastiskt, naturligt glow! Som din egen hud fast b\xE4ttre!

Det h\xE4r \xE4r en prisbel\xF6nt mineralfoundation med 100 % mineraler och ett naturligt UV-filter med SPF 15. Solskydd \xE4r ett stort plus f\xF6r mig n\xE4r jag v\xE4ljer makeupbas i butik!

N\xE4r jag t\xE4nker p\xE5 mineralpuder s\xE5 \xE4r bareMinerals det m\xE4rke jag kommer ih\xE5g som var \\”f\xF6rst ut\\” och blev stora p\xE5 marknaden inom mineralmakeup.
Just de naturliga ingredienser g\xF6r att huden h\xE5lls ren, samt minimerar kvisslor och acne. Perfekt f\xF6r dig som vill l\xE5ta huden andas! Pudret inneh\xE5ller \xE4ven SPF15 som skyddar mot farlig UV-str\xE5lning. Pudret kan byggas lager p\xE5 lager f\xF6r extra t\xE4ckning om man s\xE5 \xF6nskar.Varf\xF6r jag skriver hybrid i inledningen \xE4r f\xF6r att det egentligen l\xE4mpar sig b\xE4st som settingpuder d\xE5 t\xE4ckningen \xE4r v\xE4ldigt begr\xE4nsad. Dock g\xE5r den s\xE5klart att anv\xE4nda sj\xE4lv ocks\xE5, men t\xE4ckningen blir inte s\xE5 full som ovan n\xE4mnda mineralpuder.

Denna naturliga ”no makeup” makeup är så lätt att man nästan inte känner av den. Den skyddar huden med antioxidanter och har SPF 15. Att få skydd från solens strålar är som sagt alltid ett plus! Den ger en lätt täckning, så önskar du ett mer täckande resultat ska du se dig om efter en annan produkt.

Vilket mineralpuder är bäst?
Maxbetyg är 25 poäng.Bareminerals Original – Bäst i test. … Jane Iredale Amazing base – Sammetslen finish. … Isa Dora Mineral foundation powder – Bästa budgetval. … Face Stockholm Mineral foundation – Fin lyster. … Elizabeth Arden Pure finish – Spegeldosa. … L’oréal paris True match minerals – Omständlig dosa.
Varför jag skriver hybrid i inledningen är för att det egentligen lämpar sig bäst som settingpuder då täckningen är väldigt begränsad. Dock går den såklart att använda själv också, men täckningen blir inte så full som ovan nämnda mineralpuder.

Är bareMinerals bra?
Vi utser BareMinerals Original Foundation till bäst i test. Det är en prisbelönt foundation i puderform som är gjord av 100% mineraler och dessutom innehåller ett naturligt UV-filter SPF 15. Den finns i 30 olika nyanser, så man kan vara säker på att hitta en som passar riktigt bra.
Det blir inte l\xE4ttare \xE4n s\xE5h\xE4r – ett mineralpuder pressat i en dosa s\xE5 att du slipper spill och samtidigt f\xE5r en superbra produkt som j\xE4mnar ut din hy!