Posted on

Bästa Frisör Malmö

Kom in till en av larsson & langes frisörsalonger i Malmö, du hittar oss vid triangeln, södertull, östertull och västra hamnen. Här möts du av engagerade hårstylister i snygga och genomtänkta salonger. Vi har stylister som hela tiden utvecklas i sitt arbete, salonger som är skapade i harmoni med allt det senaste. Här upplever du en energi av en särsklid sort, vi kallar den Larsson & Lange-atmosfären.Bilder är ett perfekt sätt att visa våra frisörer vilken typ av frisyr eller hårfärg man är ute efter. Samla in bilder som du tycker ser bra ut och ta med dem till oss, tänk dock att bildenrna endast är för inspiration, ditt hår är unikt och har sina egna fördelar och nackdelar som gör att man kan få håret fantastiskt, även fast resultatet blir lite annorlunda.

De erbjuder bland annat klippning för både dam, barn och herr. Utöver att de erbjuder klippning kan du också boka en tid för färgning, bruduppsättning, barbering, slingning, fransförlängning och bryn och fransfärgning.På deras behandlingsmeny kan du välja mellan klippning, färgning, tvätt och olaplexbehandling. De använder sig främst av produkter från det populära varumärken Kevin Murphy.

Här jobbar frisörerna Emma, Veronica, Maria och Jacob som har breda kunskaper och erfarenheter. De har alla sina egna expertisområden för att du som kund ska gå därifrån med det bästa resultatet.

Hur vet man om en frisör är bra?
Bra frisörer ger dig professionell hårvård Hos Frisörsök hittar du alla anslutna salonger som uppfyller organisationens medlemskrav på yrkesbevis och seriöst företagande. Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna som finns här innehar godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.
Frisörsalongen Skult slog upp sina portar år 1996 och har sedan dess varit en av Skånes ledande frisörsalongen. I Malmö finns salongen att besöka på Stora Nygatan 54-60.Oavsett vart i Malmö du befinner dig är det sällan särskilt långt till närmsta Larsson & Lange salong. De finns i Södertull, Triangeln, Västra hamnen, Green och Östertull. När du bokar en behandling hos oss finns det en mängd tilläggstjänster att boka till. Kanske vill du passa på att fixa brynen eller fransarna? Eller varför inte unna dig en vårdande kur? Klicka här för att läsa mer ingående om de olika tilläggstjänsterna för att se vilken som passar just dig. Hur behandlar man bäst ett skadat hår? Måste man använda inpackning och hur vet man vilken man ska välja? Är mjäll egentligen det samma som torr hårbotten? Vi reder ut begreppen, klicka här för att bli ett proffs på hårvård!Förutom att arbeta traditionellt med kunder arbetar vi även kreativt, på många olika sätt. Vi arrangerar visningar och events och deltar regelbundet i frisörtävlingar. Headon har vunnit titlar vid Årets Frisör 2017, 2019, 2020 och nu senast 2022 (pga pandemin blev Årets Frisör 2021 framflyttat till 2022).

Inspireras och lär dig mer om olika behandlingar och tekniker som våra frisörer använder sig av. Vad är egentligen skillnaden på en balayage och en ombre? Hur vet man vilken behandling man ska boka? Här svarar vi på alla dina frågor!
”Med oförtruten kraft och tro på sin vision har vinnaren av Årets Frisörföretag 2022 med bravur bevisat att trägen vinner! Under en 20-årsperiod har företaget lyckats genom fokus på medarbetarna där även individen får utrymme i kollektivet. Ett stort hjärta för samhällsansvar och hållbar framtid genomsyrar verksamheten in i minsta detalj. När struktur, glädje och kreativitet möts uppstår lönsamhet.”Ja, äntligen är det dags igen! Den 22/3 klipper hela Headon till förmån för Star for Life. Under den här dagen går samtliga intäkter direkt till Star for Life. Förra

Visste du att vi erbjuder våra kunder gratis putsningar mellan ordinarie klippningar? Läs mer om Putsen för att se vilka dagar och salonger som passar dig bäst! Kika gärna också på våra Salonger eller se våra Frisörer.
Headon är din frisör i Skåne. Vi tar trenderna från gatan in till salongen och inspireras av färg, form och vardagen runt om för att skapa just ditt hår. På våra sju salonger träffar du kunniga frisörer och hittar produkter av hög kvalitet. Hos oss står alltid individualismen i centrum!I över hundra år har vi på Bosses ägnat oss åt klippning i Uppsala. Tack vare vår kompetens har vi många trogna kunder som kommer tillbaka till oss år efter år, ja, till och med generation efter generation, varje gång de ska klippa sig. Välkommen att boka en tid hos din frisör i Uppsala.

Oavsett om du håller på att spara ut till långt hår eller redan nu har den långa längd du önskar är det viktigt att veta hur ofta man ska klippa sig för att uppnå maximal effekt. Klipper du håret för ofta kan det göra att det inte hinner växa tillräckligt innan nästa klippning, men att klippa håret för sällan kan orsaka kluvna hårtoppar. Ett allmänt tips är att du som vill ha långt hår bör klippa dig ungefär varannan eller var tredje månad. Men din frisör vet bäst vad som passar just ditt hår.
Korta frisyrer kräver i princip alltid något tätare besök än vad långa frisyrer gör. Man behöver förmodligen gå till sin frisör mellan var tredje till var sjunde vecka. Hur ofta just du bör klippa dig beror dock på flera faktorer, däribland vilken typ av hår du har och hur du vill att frisyren ska se ut. Är du fortfarande nöjd med den om den växer ut lite eller ska du alltid ha en supertrimmad kort frilla? Rådfråga din frisör för om du vill ha tips som passar just dig! En hårrelaterad fråga som de flesta ställer sig någon gång i livet är denna: hur ofta ska man klippa sig? Vi på Bosses Hår och Stil vet så klart. Här får du tips på hur ofta du ska klippa dig om du vill upprätthålla en kort eller lång frisyr! Headon lägger stor vikt vid den personliga rådgivningen, och förutom dam- och herrklippning, färgdesign, uppsättning, extensions och make-up erbjuder de även professionell styling, chokladmassage, bodyscrub och andra ansikts- och kroppsbehandlingar. Avslappnat och inspirerande. Larsson och Langes salong i Lund är en stor inrättning med många platser. Lokalen påminner om en studio med snygga porträttbilder på väggarna. Frisörerna har kolla på det senaste inom allt från hårfärger, frisyrer till uppsättning. Salongen erbjuder ett stort utbud av behandlingar. Att skaffa sig en ny frisyr i stan är inte särskilt komplicerat. Men att få precis just den page eller de lockar som du är ute efter, utfört av skickliga frisörer och i en tilltalande miljö kan vara lite knepigare. Så för dig som har problem med detta och letar efter en bra frisör har vi här satt samman en guide över de bästa frisörsalongerna i Malmö och Lund.

I en ljus lokal i närheten av Triangeln kan man unna sig en skön paus i vardagen. Salongens frisörer jobbar både utifrån personlighet och aktuella trender, och varje behandling inleds dessutom med schamponering i en extra avkopplande massagestol.
Besöket på Eriksson & Robach börjar alltid med en omsorgsfull konsultation där frisören tipsar om allt från de senaste trenderna till klassiska frisyrer och färger. Teamet består av frisörer med gedigen erfarenhet i yrket, även internationellt, samt trainees. Njut av exklusiv atmosfär, vackra inredningsdetaljer, ett förstklassigt sortiment av produkter, en rykande färsk cappuccino och inte minst en avkopplande stund under massage-schamponeringen.På Big Hair Mama strävar man efter ekologiskt helhetstänk, vilket syns i allt från produkterna som används till fikat. Här använder man sig av produkter från bland annat Kevin Murphy, ZenzTherapy och Edge cosmetics för olika behandlingar. Flera av Big Hair Mamas duktiga stylister är rätt populära, så bokning i god tid rekommenderas.

Bruns har sedan uppstart haft fokus på att erbjuda grönare hårvård och har sedan dess blivit en certifierad grön salong. Här använder man sig av produkter utan starka kemikalier vid klipp, tvätt och behandlingar, varav några är de egna Bruns-produkterna som ett antal priser inom hår- och skönhetsvärlden.
På Bazaar Movement jobbar ett par proffsiga tjejer som är omtyckta av många kunder i stan. Förutom klipp och färg erbjuds bland annat uppsättningar, make-up, kreatinbehandling, permanent och brynplock.Skult startade 1995 (då med ett annat namn, Skult blev namnet ett år senare) och har idag sex salonger i fyra olika städer, samt en frisörskola i Lund. På företaget är kurser och visningen ett av de moment man lägger allra störst fokus på, för att hänga med i trender och utveckling och kunna föra vidare till sina kunder.På Topknot får man lätt intrycket att frisörerna har all tid i världen bara för dig. Varje behandling inleds med en konsultation där du får bolla idéer och berätta om dina önskemål. Inredningen går i stilrena tecken, och på hyllorna samsas kvalitetsmärken som Kevin Murphy, Evo, American Crew och GHD. Stilfullt, elegant och tilltalande för alla sinnen. Ett plus för barnhörnan.Malmö och Lunds bästa frisörer – Guiden till bra frisörer i Malmö och Lund uppdateras löpande. Har du tips på ställen, feedback på guiden, undrar något eller vad som helst egentligen, skriv till oss på [email protected]. Har du besökt någon salong som omnäm
ns i guiden? Glöm inte att recensera ditt besök på Thatsup. Headon är känt som en av Malmös främsta frisörkedjor med ett antal salonger runt om centrala Malmö samt i Limhamn och i Hyllie. Här arbetar endast noggrant utvalda frisörer med känsla för såväl senaste hårtrender som klassiska dam- och herrfrisyrer. Priserna är överkomliga men kanske inte vad man skulle kalla budgetvänliga. Väljer du däremot att klippa dig hos någon av deras trainees sjunker kostnaden drastiskt. I en fin lokal precis vid Värnhemstorget fixar Seher och Sevgyul ett riktigt prisvärt klipp samt andra sköna behandlingar. Slå dig ner i frisörstolen och sno en och annan glimt av torget medan stylisterna skämmer bort dig. Du kan även passa på att få brynen fixade när du ändå har proffs till hands.

Vilken frisör går Bianca Ingrosso till?
Adam Lukacs brukar fixa Alice Stenlöf, Bianca Ingrosso och Johanna Nordströms hår!
Det doftar ungefär lika grönt och skönt som det faktiskt är på Bruns Frisörer, en salong som drivs med ekotänk. Här jobbar man helt med ekologiska styling- och hårvårdsprodukter från John Masters, Kevin Murphy, La Cordier och Neal’s Yard för att snyggt men skonsamt fixa hår, till rätt så skonsamma priser. Bruns kokar även sina alldeles egna växtbaserade hårprodukter.Hair är Det ligger väldigt centralt och drivs av den erfarna frisören Sabrin som själv sköter alla klippningar och behandlingar. Räkna med fint bemötande, lyhördhet och god stämning, samt ett och annat pangerbjudande på salongens Facebook-sida.

Att röra sig utåt från centrum är något man föreslår för den som är ute efter ett klipp-kap, och det hittar man bland annat på Hårstudion Mikz. Ett tajt team står här för god stämning och goda råd för den som är sugen på något nytt, i en luftig lokal med högt i tak. Hårstyling- och hårvårdsprodukter från Goldwell och Lanza är givna i frisörkitet här.
Glada miner och en ivrigt viftande liten hundsvans möter en i denna ljusa lokal på Bergsgatan som bland annat erbjuder prisvärd klippning. Här kan man lämna håret i erfarna frisörers händer när det gäller allt från ett enkelt klipp till en helt ny frilla. Några av frisörerna provar själv på en hel del, vilket gör att de vid rådgivning ofta talar av både professionell och personlig erfarenhet.

Hur ofta ska män gå till frisören?
Man behöver förmodligen gå till sin frisör mellan var tredje till var sjunde vecka. Hur ofta just du bör klippa dig beror dock på flera faktorer, däribland vilken typ av hår du har och hur du vill att frisyren ska se ut.
I en rymlig lokal längs Östra Förstadsgatan fixar Starlight salong såväl snyggt svall och perfekta bryn som fina naglar och andra skönhetstricks. Här kan du alltså boka in en snabb klippning eller unna dig ett komplett skönhetspaket till fest och vardag.Till Hårgruppen kan du komma om du vill unna dig en klippning utan att känna dig rånad på pengar. Vill du kan du även passa på att ta del av andra behandlingar, såsom frans och bryn. Här finns bred kompetens och stor passion, och här värnar man högt om ett bra resultat, och låter det hellre ta den tid det tar än att det måste gå fort. På Hårstudon utförs behandlingar som färgning, slingor, uppsättningar och vaxning. Dags att snygga till svallet? Ibland lockar en weekendresa mer än ett besök hos stans toppstylist, samtidigt som den anonyma hårsalongen på hörnet inte lockar heller. Lyckligtvis finns det många duktiga frisörer i både Malmö och Lund som erbjuder trygga händer för håret utan att det behöver springa iväg. Som klippt och skuret för tillfället guidar vi här till Malmö och Lunds prisvärda frisörer, från smågatorna i city till de lugnare krokarna i utkanterna. Prisvärda frisörer i Malmö – Guiden till prisvärda frisörer i Malmö uppdateras löpande. Kom gärna med tips om du vet någon prisvärd och billig frisör i Malmö som vi har glömt. Säg även till om du ser några felaktigheter. Har du besökt någon salong som omnämns i guiden? Glöm inte att recensera ditt besök på Thatsup.Laganda och trendmedvetenhet är A och O på Salong Valencia, och det får man ett smakprov av för inte alltför många lappar. Här fixar åtta duktiga stylister i princip allt från trim och klipp till inpackning, permanent och färg i en gemytlig atmosfär. Valencia-laget sätter värde på utveckling och har stenkoll på det senaste inom såväl trend som teknik på stylist-fronten.

Förutom de här lite kortare 70-talsfrisyrerna kan vi konstatera att även de längre frisyrerna är väldigt populära. Här på Reco.se kan du läsa om tidigare kunders erfarenheter samt få ett samlat omdöme om frisörsalonger i ditt område. På så sätt hoppas vi kunna hjälpa dig att hitta en salong du trivs med. Huvudsaken är att du går därifrån med en snygg frisyr och ett leende på läpparna.
Det finns ett stort utbud av frisörsalongen i Malmö, men det är högt tryck och det finns många olika frisörer att välja mellan. 2016 ser vi nygamla hårtrender såsom BOB och LOB, alltså att man klipper håret lika långt som nackens hårfäste, man ska dessutom ha en busig lugg och man kan gärna rota fram krustången ur garderoben, den har nämligen blivit trendig igen!Hos Let’s deal fyndar du billigt när du hittar du bra deals på klippning för dam, herr och barn i city i Stockholm, Göteborg och Malmö som ger dig bättre pris än med studentrabatt. Trimma dina toppar kontinuerligt till ett bra pris när du är hemma eller boka en sista minuten-frisör när du är på besök på någon av de andra orterna. En professionell frisör tar väl hand om dig oavsett vilken ort du befinner dig på, medan du lutar dig tillbaka och njuter av behandlingen samtidigt som din nya frisyr tar form. Olaplex är en produkt olikt något annat på marknaden. Olaplex reparerar och skyddar håret på djupet med otroligt resultat. Behandlingen passar perfekt i samband med kemiska behandlingar och färgning av hår då det effektivt skyddar håret mot slitage så att du kan låta kreativiteten flöda och samtidigt stärka ditt hår. Unna dig själv en klippning i Malmö med Olaplex för vackert och glansigt hår! Det är inte alltid lätt att hitta billiga frisörer i Malmö. Hos Let’s deal kan du spara upp till 70% på hårfärgning hos frisörer i Stockholm, Göteborg och Malmö. Priserna varierar beroende på vilket erbjudande du väljer men hos Let’s deal hittar du alltid schyssta deals till ett bra pris när du ska färga håret.Köp ett erbjudande hos Let’s deal och spara upp till 70% när du ska göra slingor i Malmö. Priserna varierar beroende på deal men du kan alltid hitta bra rabatter när du ska slinga håret hos en bra frisör i Malmö. Var snäll mot din plånbok samtidigt som du unnar dig själv den bästa frisören i Malmö.

Hos Let’s deal går det att boka drop in frisör i mån av tid, se mer om drop in och tider på erbjudandets sida. Välj mellan en rad olika bra frisörer när du ska klippa dig i Malmö city för att säkerställa det snyggaste långa svallet, en kort välvårdad frisyr, slingor eller varför inte en helt ny look?
Ge ditt hår en uppfräschning eller klipp den där frisyren du alltid drömt om men aldrig riktigt vågat. Med Let’s deals erbjudanden finns det ingenting som håller dig tillbaka och du kan fynda erbjudanden på allt från klippning, toppning och olaplex-behandlingar till färgning, slingning och styling. Oavsett om du är ute efter billiga frisörer i Malmö eller den bästa frisören i Malmö har Let’s deal garanterat något som passar just dig! Se 5 vanliga frågor om frisörer

– Hur mycket kostar era tjänster? – Vilken är den aktuella trenden inom klippning eller färgning? – Kan du föreslå en klippning? – Kan du visa mig bilder på de tjänster ni har utfört?
Yrket som frisör kräver åtminstone CAP frisör, som förbereds under två år efter det tredje året på gymnasiet på en yrkesskola eller en lärlingsutbildningscentral (CFA) – lärlingsavtal eller professionaliseringskontrakt. Denna grundexamen kan kompletteras med en tilläggsmärkning (MC) färgist-permanentist eller stylist-visagist för att ha status som kvalificerad arbetare. På BAC-nivå finns BP frisör, som kan förberedas på ett år efter CAP, och bac pro perukmakare-posticheur, som tillåter dig att arbeta inom film- och teaterindustrin. Om du vill öppna en frisersalong är minimikravet BM frisör (Brevet de Maîtrise), vilket också tillåter dig att undervisa lärlingar. Examensbeviset förbereds under 2 år för dem som har BP inom frisör eller som har 5 års erfarenhet som frisör. Det finns också CQP frisörsalongchef som är tillgänglig efter 3 års erfarenhet som frisör.Innan du väljer en frisör är det första du bör göra att bestämma vad du vill göra: klippa, föna, ändra färg, behandling … Det är enligt detta som du kommer att välja antingen en frisörsalong, en fristående eller en välrenommerad skönhetssalong. Alternativt kan du lita på dina vänner och familj för att hitta en bra frisör – de flesta frisörer förlitar sig på mund till mund för att expandera sin adressbok. Online-recensioner på sociala nätverk kan också vara relevanta, liksom recensioner på frisörsalongernas hemsidor.

Frisörens jobb kan utföras på en hårfrisörsalong, hemma eller på en skönhetssalong. Aktiviteten innebär vanligtvis resor och kan variera mycket beroende på platsen för tjänsten. På en salong välkomnar frisören och installerar sina kunder och diskuterar sedan med dem vad de söker efter: klippning, behandlingar, färgning etc. Han eller hon ger också råd om hårmorfologi och implantation, bland annat. En hårbehandling inkluderar vanligtvis en hår-diagnos, förberedelser för tvätt och schamponering. Först då kommer hen att gå vidare med klippning (tuntning, uppklippning, taperskärning etc.), formning (lockar, rullar, föning etc.), styling, fixering eller glansning (gel, lack etc.), färgning/lackning etc.

Från engelska till svenska: Frissan’s jobb är att förhöja ansiktet, ge en estetisk och personlig touch, och på så sätt framhäva personligheten. Frissan tar hand om håret för damer och herrar, men även barn, genom att klippa det, locka det eller ändra dess färg. Han kan också råda dem om vilka produkter som ska användas för att underhålla håret under en session hemma eller på en salong. Visa mer
En frisör kan användas för att upprätthålla håret i första hand, men vanligtvis är det för att ha vackert, silkeslent hår som förhöjer ansiktet. Även om det är möjligt att göra sitt eget hår hemma, går det inte att jämföra med en professionells touch som vet vilken klipptyp som är bäst, men alltid tar hänsyn till önskemålen från sina kunder.

För att hitta en frisör kan mun-till-mun-metoden ge dig åsikter från vänner och familj, men för att vara säker på att hitta den bästa hantverkaren är det bästa alternativet att vända sig till en katalog som StarOfService. Du kan enkelt hitta en kompetent frisör i din region eller stad; bara följ stegen.I Frankrike är det genomsnittliga priset för en frisör mellan €32 och €135. Varför en sådan bred prisvariation? Helt enkelt för att professionella frisörer erbjuder ett brett utbud av tjänster som kan innebära resor. Till exempel, för en schampo med klippning och fönning (grundläggande tjänst), måste du betala minst €32; medan en ytterligare färgning kostar i genomsnitt €59 och en balayage €61, medan skapandet av en slinga utöver den grundläggande tjänsten kommer att kosta cirka €71. För att få vågigt eller rakt hår genom frisörbehandling, ligger priset runt €135 och kommer att variera beroende på vilka produkter som används.Med 4500 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare landets största frisörnätverk som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.

År 2016 tog därför Frisörernas Yrkesnämnd fram en svensk licens med målsättningen att uppnå krav på licens för att få kalla sig frisör, ett arbete som fortfarande pågår. Frisörlicensen är en kvalitetsgaranti som intygar utbildning, behörighet och seriositet. Detta för att du som kund ska känna dig trygg när du klipper eller färgar ditt hår. Fråga om din frisör har licens.
This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna som finns här innehar godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister. På frisörens personliga licens kan du se vilken behörighet den har.

Frisörföretagarna och tre andra branschaktörer har dessutom arbetat fram en modell för en frisörlicens som berör alla aktiva frisörer. Från och med den 15 mars 2016 blev den verklighet och det är nu möjligt för dig som konsument att se om din frisör är licensierad. Licensen skall sitta på spegeln klart synlig! Precis som i en taxi eller på en väktare.Frisörsök ger dig endast seriösa salonger med text och bild. Här kan du läsa och få all viktig information om salongerna innan du väljer. Du kan dessutom se bilder och läsa om varje frisör, vad de har för utbildning och specialitet som passar just dig och ditt hår. Sök t.ex på stad, namn, post- eller riktnummer och klicka sedan på salongens logotyp för att läsa mer. Frisörerna som finns här innehar godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister. På frisörens personliga licens kan du se vilken behörighet den har. För att en salong skall finnas i Frisörsök krävs att de är medlemmar i Frisörföretagarna. De uppfyller därmed kraven på seriositet man som konsument förväntar sig av sin frisör. Frisörsök är helt enkelt Frisörföretagarnas medlemmars salonger samlade för att du som konsument tryggt skall kunna hitta din nästa frisör. If you disable this cookie, we will not be able to save your preferences. This means that every time you visit this website you will need to enable or disable cookies again. För att bli behörig frisör krävs det i snitt tre års utbildning och minst 2000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga gesällprov för att få gesällbrevet som yrkesbevis. I Sverige finns det idag inga krav eller kontroller på den som utövar frisöryrket, till skillnad från många EU-länder som kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong.De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör helt utan utbildning eller kontroll. En behörig frisör erbjuder dig en trygg och professionell behandlingFrisörsök är en tjänst av bransch- och arbetsgivarorganisationen Frisörföretagarna. Hos Frisörsök hittar du alla anslutna salonger som uppfyller organisationens medlemskrav på yrkesbevis och seriöst företagande.

Jag är så oerhört tacksam över att bli utsedd till Årets frisör i Sverige! Jag kan fortfarande inte tro det. Jag kommer att använda trofén för att inspirera och motivera andra professionella frisörer och framförallt frisörer som just har börjat sin resa, eftersom det är de som ger hopp och är en frisk fläkt för vår bransch. Om jag kan, kan du!“.
“Årets Frisör” av Frisörföretagarna hölls för första gången år 2004, och kan ses som Oscarsgalan för den Svenska hårbranschen, som arrangeras för att fira talanger inom branschen och framgångarna för dessa talanger. I år ägde evenemanget rum online, och nyheterna kunde därmed delas med en ännu bredare publik.”Det känns underbart att få möjligheten att dela med sig av sitt arbete och helt fantastiskt att vinna och kunna inspirera andra frisörer. Jag hade ett budskap med mitt arbete och det känns som att det nått fram till juryn och andra i branschen, sa vinnaren Alireza Mousavi när han tog emot det åtråvärda priset till jublet från sina branschkollegor.” Alireza Mousavi

De allra bästa av Sveriges salonger, hårartister och frisörtalanger firades söndagen den 19 juni 2022 av Frisörföretagarna på det digitala evenemanget Årets Frisör 2022, där Alireza Mousavi, Redken Artist och Educator, från salongen Quomodo i Göteborg, stolt mottog den ultimata utmärkelsen ”Årets Frisör 2022”, samt utmärkelsen ”Årets Dam 2022”.
Alireza började sin karriär som frisör år 2005 i Iran. På grund av begränsningar i branschen i Iran beslutade han sig för att flytta till Sverige år 2011 för att jaga sina drömmar. I början av 2014 tog han examen från Swedish International Hair Dresser Academy och år 2016 började han jobba med Redken. År 2017 började han jobba som Redken Artist och Educator. Vid utmärkelserna sa Alireza:

Hur väljer män frisör?
Det finns tre möjliga vägar att bli behörig frisör:Gymnasieskolan, Hantverksprogrammet inriktning frisör + färdigutbildning. Det finns kommunala och fria gymnasieskolor med Hantverksprogrammet inriktning frisör. … Godkänd privat frisörutbildning + färdigutbildning. … Företagsförlagd traineeutbildning.
“Jag började helt enkelt gråta. Precis som de andra deltagarna har jag jobbat så hårt, så jag känner mig så tacksam över att ha vunnit dessa utmärkelser. Det var 100% tårar av lycka att bli erkänd för mitt hårda arbete och mitt engagemang för det jag älskar, som är vår bransch! Jag har en så stor respekt för denna bransch eftersom alla dagligen arbetar till sin maximala gräns för att utveckla sin kreativitet.Nikita Hair är Nordens största frisörkedja. Våra duktiga frisörer över hela Sverige är redo att ge dig de bästa råden för att du ska få ”a great feeling”!

– Oj, svårt att välja ut någon specifik på rak arm så. Men åh jag hade väldigt trevligt med Bianca Ingrosso, herregud jag lär mig så mycket av henne hon är verkligen klok. OCH, jag och Johanna Nordström har klickat! Ja, vi klickar ju! Hon är ju comedy-queen:en och så klart att vi två har superkul. Men dom två är två kvinnor som jag lär mig mycket av, och som får mig att vilja fortsätta med det här.
– Oj! Ehm, haha jag undrar det själv också. Men innan jag började jobba med influencers och kändisar så jobbade jag ju på en salong. Och jag har alltid fått med mig att man ska ha fötterna på jorden, säger den 21-åriga frisören Adam Lukacs och slår ett slag för att han alltid försöker vara väldigt kreativ med sina kunder.

– Haha, jaa… Men bygger man upp en relation med någon, eller ehm hur ska jag formulera det här… Eller så mycket skvaller är det faktiskt inte! Men man får ju veta en hel del absolut, nej lite smått och gott får man absolut höra. Det är ju lite det som är grejen när man är frisör. Man blir både en gatekeeper och en psykolog!
– Nu får jag svara Alice Stenlöf igen! Och även Lisa Anckarman när vi gjorde Studio Paradise förra våren. Alltså varje måndag så hade vi nya looks, och vi delade med oss av våra moodboards, hon med sina outfits och jag med mina hår. Och här var det så kul att jobba med alla olika peruker! Vi gjorde snygga wet looks, och vi fick beta av de flesta stylingarna vilket var askul!

– Det som börjar komma tillbaka nu är dom här fönade, uppklippta frisyrerna, inte liksom Hollywood-lockarna, utan mer lite luftiga och uppfönade håret. Tänk dig en mer stor fönad och lyxig look! Det kommer vi se mer av!
– Haha, neej men inte direkt sååå, jag har ingen som är bökig. Mer alltså, okej Alice Stenlöf och jag är ju så nära och har en god relation, och då kanske hon känner för att ta en paus ibland, men nej okej inte alls bökig. Utan mer… hon är ju medgörlig. Hon kanske vill testa något och så tycker jag lite annorlunda och så kör jag en ”VI kan göra så här istället!”. Så ja nej jag har inte varit med om någon som varit speciell bökig ännu, tack och lov, skrattar Adam.

Hur ska män välja frisör?
Kompetent och professionell frisör Ta reda på hur länge de har klippt hår, var de tränat och var de har arbetat tidigare. Detta ger dig en tydlig bild av deras träning och erfarenhet inom branschen. En frisör som klipper håret kortare än du vill, eller som missfärgar ditt hår är uppenbarligen inte den bästa frisören!
–Alltså, peruker! Jag jobbar ju med BHBD som har arbetat länge nu för att få fram så fina och naturliga peruker. Dom andas väldigt bra och har en tunn och fin lace. Och vi kommer få se längre längder och dom här effortless håren som man inte behöver göra så mycket med. Och även mycket lobs och bobs men nu har dom utvecklats till det lite fylligare, att ha mycket hår. Ta hand om hårbotten och jobba mycket med cerum, hårbotten behöver en paus nu från alla hel-färgningar. Behåll det naturliga och jobba med peruker istället! Man kan jobba fram en hårgarderob där man nu kan matcha håret med hela outfiten, säger han och menar att man kan köpa på sig ett par peruker och fortsätter:ELLE är den största medieplattformen för Sveriges trendmedvetna kvinnor och väljer ut, tolkar och presenterar det senaste och bästa inom mode, beauty, populärkultur och livsstil.

– Jag tycker typ att Alice Stenlöf, hon använder sig mycket av sitt hår på sina shoots. Alltså nu gör ju inte jag hennes plåtningar. Men hon använder sig ju av mycket hår och det blir en stor del av hennes looks, så absolut Alice Stenlöf. Och juste Angelica Blick hon är en stor inspiration för mig, nu gör ju inte jag hennes hår men hon gör många hårlooks som hon får till väldigt bra!– Vi jobbar ju med stora förändringar! Och jag får ju massa inspo från sociala medier och jag tar det gärna med mig, och vågar säga vad jag tror kan bli snyggt: ”Det här är coolt” liksom. Jag vågar också interagera med kändisarna och jag kallar dom mina små prinsessor som jag får lov att vara kreativ på!, skrattar han.

Vad frisörer hatar?
15 saker din frisör stör sig på att du görSäga “Klipp några centimeter och sen kan du eventuellt ta mer” … Ljuga om vad du gjort med håret. … Dölja kemiska behandlingar. … Ha ögonen öppna när du får ditt hår tvättat. … Tvinga ditt barn som hatar frisörbesök att få en avancerad och långdragen klippning.
– Och våga fråga, bryta normer lite mer. Våga express your self med hår! Vilket passade som handen i handsken när jag började på Hairtalk, fortsätter Adam Lukacs och menar företaget han arbetar med nu.

– Jag tycker egentligen om allt, och att allt är kreativt. Men om jag måste säga något så får de bli dip dye, alltså dom här hårda rosa, blåa eller gröna topparna. Men jag älskar när topparna får den mjuka feelingen, men inte de där hårda avslutningarna på topparna.– Det är så svårt, och jag har ju jobbat med typ dom flesta, men när vi pratar just extensions får jag svara Alice Stenlöf. Alltså Alice är ju också en av mina första kunder – och hon och jag har kommit så pass nära. Vi är vänner, så när vi jobbar blir det på en vänskaplig nivå och med henne faller allt mest naturligt. Vi hänger ju så jag kan ju bara kliva förbi och bara ”nu gör vi det här idag”. Det är med henne jag utvecklats med mest och det är så kul att hon fortfarande är kvar hos mig. – Haha, jag får den här frågan så ofta, men ja, jag jobbar bara med marketing. Och det hela började ju på Hairtalks, jag satt på marknadsavdelningen så jag gör det bara för reklam. Och allt är ju bara ett stort samarbete, så jag jobbar bara med influencers och kändisar i marketingsyfte, säger han. Salongerna är Clean air salonger, det vill säga att luften är fri från skadliga gifter, ammoniak och andra kemikalier som kan vara skadliga för kropp och miljö. Men utöver den hållbara livsstilen är dom såklart grymma på hår och håller sig uppdaternade på alla dom senaste teknikerna och trenderna.På Green Heads ska alla sinnen få sitt! I en härlig miljö, där det bjuds på kaffe, te och chokladbit, skön musik och fräscha dofter och varje besök avslutas med med massage och hårtvätt!

Hur väljer man frisör?
Det finns tre möjliga vägar att bli behörig frisör:Gymnasieskolan, Hantverksprogrammet inriktning frisör + färdigutbildning. Det finns kommunala och fria gymnasieskolor med Hantverksprogrammet inriktning frisör. … Godkänd privat frisörutbildning + färdigutbildning. … Företagsförlagd traineeutbildning.
Vi har gjort det enkelt för dig när du ska hitta den bästa frisören i Stockholm. Nedan finner du en sammanställning över de bästa frisörerna i huvudstaden. Här finner du salonger i olika prisklasser som erbjuder allt från klippning, färgning, toning till styling och flera andra behandlingar.

Vem är Sveriges bästa frisör?
De allra bästa av Sveriges salonger, hårartister och frisörtalanger firades söndagen den 19 juni 2022 av Frisörföretagarna på det digitala evenemanget Årets Frisör 2022, där Alireza Mousavi, Redken Artist och Educator, från salongen Quomodo i Göteborg, stolt mottog den ultimata utmärkelsen ”Årets Frisör 2022”, samt …
En annan viktig faktor är hygien. Detta bör vara systematiskt och det säger sig själv att hårsalongen ska vara ren och välskött. Försäkra dig om att frisörkappa och handdukar tvättas efter varje kund samt att verktygen desinfekteras.På Kungstensgatan i Vasastan hittar du den lilla salongen Beauty by Katrin som erbjuder en mängd olika hårbehandlingar för både vuxna och barn. I den ljusa, lilla lokalen möts du av rosentapeter, trägolv och vita frisörstolar. Här hittar du den erfarna frisören Katrin Rosén som hjälper dig med allt från klippning och färgning till vackra bruduppsättningar, festfrisyrer och balayage. Kreativt och spejsat eller nedtonat – det som passar dig!

Detta är en annan viktig sak som du kan göra innan du bokar. Kolla in frisörens professionella portfölj. Detta kan oftast göras online. Det första som bör noteras är att portföljen ska vara uppdaterad och aktuell. Du kan mycket enkelt kolla in deras senaste kreationer och se om de är lämpliga för att hantera just din hårtyp och avsedd stil. Deras portfölj bör finnas på salongwebbplatsen eller på frisörens sociala mediekonto.Du är trött på den där dammiga gamla frippen som seglar förbi i hallspegeln, dags för någonting nytt! Men vad är IT-frisyren 2023? Och vad ramar in ditt ansikte på allra bästa sätt, vilken färg och frisyr får dina ögon att poppa och ansiktsformen i sin bästa dager? Ja det borde ju frisören veta! Kanske är det en trendig balayage, en hårförlängning eller är du också en av dom som brinner för det där med permanent? Nu har vi plockat fram Stockholms bästa hårsalonger som langar frisyrer som får dig att trippa rakryggad och tjusig in i morgondagen! Här har du guiden till bästa frisörsalongerna 2023!

En frisör är en person som arbetar med att klippa, behandla och vårda kundernas hår. Frisören arbetar vanligtvis på en frisörsalong, men många frisörer är även egenföretagare och det är således vanligt att de hyr en plats i en större frisörsalong. Nedan finner du ett par aspekter som är bra att ha i åtanke när du ska hitta den bästa frisören i Stockholm.
Men det bästa med Preston Hair är kanske ändå den personliga relationen. Här är det inte bara en snabb klippning och sedan ut genom dörren – nej, här tar man sig tid att lära känna kunderna och skapa relation – du blir en del av familjen! Så om du vill ha experthjälp med att framhäva ansiktsdragen i kombination med en upplevelse fylld av värme, kreativitet och personligt engagemang – då är Preston Hair i Stockholm definitivt platsen för dig!Jag är utbildad journalist och en av ledsagarna här på Hemfakta! Mitt mission är att vägleda dig i pryldjungeln och jag tror vi är en bra match för jag är en sucker för bäst-i-test – med ett extra öga för coola köksmaskiner. E-post – Anna Sjöö

Folk antar ofta att ju mer de betalar för ett frisörbesök, desto bättre blir klippningen och den totala upplevelsen. Men det här är helt enkelt en myt. Kvaliteten på en ny frisyr kan inte garanteras av hur mycket du är villig att betala. Dyrt betyder inte alltid bäst! Arbeta inom din egen budget och betala vad du är bekväm med att betala. Gör du detta så har du råd med regelbundna frisörbesök, vilket således innebär ännu fler bra hårdagar för dig!Hårsalongen Preston Hair i Stockholm är ingen vanlig frisörsalong – det är en upplevelse! När du går in genom dörrarna känner du genast den varma och inkluderande atmosfären. Här finns ingen stress eller brådska – bara en lugn och avslappnad stämning.Här är hållbarhet ledordet – både gällande frisyren och produkterna som är giftfria och ekologiska. Här utsätts varken frisörer eller kunder för allergiframkallande ämnen, ämnen som kan ha hormonstörande effekter eller är cancerogena. Enbart färger och produkter som är helt fria från giftiga kemikalier används, med målet att verksamheten ska lämna minsta möjliga avtryck på miljön och med ambitionen att förändra branschen och samhället som helhet! Heja Green Heads säger vi! Creative Headz kom som en våg över stan med sin rockiga stil och vilda vibb! Ja snabbt blev det ett populär frisörkedja och ett tillhåll för influencers! Här har dom koll på trender, bjussar på bubbel och priserna är verkligen humana för att vara storstan. Frisörerna är kreativa och stilsäkra och tänker utanför boxen när det kommer till färg och form. Här pratar vi verkligen ett ställe med nöjda kunder! Oavsett om du bara vill ha en klippning eller prova något mer kreativt, så hittar du kreativa ledsagare i frisörerna här!Den första kvaliteten du ska leta efter hos din frisör är uppenbarligen hans eller hennes professionella expertis. Erfarenhet spelar en stor roll när det gäller att få till den perfekta frisyren. Nya frisörer kommer att göra misstag, det går inte att undvika, så om du letar efter perfektion måste du leta efter beprövad erfarenhet. Ta reda på hur länge de har klippt hår, var de tränat och var de har arbetat tidigare. Detta ger dig en tydlig bild av deras träning och erfarenhet inom branschen. En frisör som klipper håret kortare än du vill, eller som missfärgar ditt hår är uppenbarligen inte den bästa frisören! Så, för att undvika olyckor, välj välkända salonger med kompetenta frisörer.Priset varierar beroende på frisörens erfarenhet, men även en mer junior frisör kan grejen på Preston så känn dig fria att anpassa besöket efter fickan! Ja det där går ju verkligen i vågor! Men några poppis frisyrer är ju den urklippa, så kallad Bixie där Wolf cut, shags och mullet alla är varianter. Men Bixie är en kombo av Bob och pixie och skitsnygg! Varma toner är vad som gäller när det kommer till färg och lockar – dom slår inte fel i år heller! En wet look är ett stilsäkert val i festkvällen. En skicklig frisör ska kunna behandla ditt hår så som du önskar, men även kunna avläsa ditt hårs potential samt ge bra tips och förslag på hur du kan styla det. Utgå från detta när du väljer den bästa frisören.Då kommer vi till Salong C/o Loella! Här har du en professionell frisörsalong belägen i hjärtat av Vasastan. Med ett handplockat team med meriter upp till örona – inklusive Årets frisör och nomineringar i Årets Avant Garde – har dom både kompetensen och kreativiteten att skapa allt från klassiska frisyrer till framtidens överraskningar.

Beauty by Katrin erbjuder också behandlingar för fransar och bryn och herrklippningar och trimning av skägget. Med personlig service och grym kunskap kan du vara trygg i att lämna salongen med ett fripp, färg eller skäggtrimmning du känner dig ursnygg i!
För att säkerställa att du får den frisyr du önskar, bjuder dom alltid på en konsultation för att ta reda på dina önskemål och undersöker vilka möjligheter det finns för just ditt hår. Med specialisering på färg och dom senaste teknikerna och trenderna (inklusive eftertraktade behandlingar som Balayage, Freelights, Wellaplex och Kevin Murphy) är C/o Loella en träffsäker salong!Pipersgatan 30 är verkligen ett riktigt smultronställe. Det härligaste med den här salongen är atmosfären. Det är en liten, mysig salong med en inarbetad stammiskrets, men ändå finns ofta utrymme att klämma in en extra! Det känns som om man får den personliga och omtänksamma servicen som man får på en familjär salong, men samtidigt med den professionella kvalitén hos en större salong.

Psst! Om du inte kan hitta en tid som passar dig i bokningslistam, kan du alltid slå en signal eller skicka PM på sociala medier. Här har vi en salong som anpassar sina öppettider efter sina behov!De erbjuder de senaste färg- och slingbehandlingarna, fräna klippningar, hårförlängning och förtjockning med Hairtalk Extensions, styling (Quickfix) och intensivkurer. Oavsett vad du är ute efter, kan du vara säker på att du får professionell service och expertis på Creative Headz. Kedjan har blivit en favorit hos många som vill ha det lilla extra när det gäller hårvård och styling, och om du är ute efter en unik frisörupplevelse med personlig service och professionellt resultat, är Creative Headz det perfekta valet för dig!

Det är tillräckligt svårt att klämma in ett frisörbesök i kalendern som det är – undvik därför att välja en salong långt ifrån där du bor eller arbetar. Realistiskt sett är den bästa frisörsalongen en som du kan komma till inom en timme. Har du längre avstånd än så kommer det snarare kännas som en börda att ta dig till salongen.
Men det är inte bara miljön som gör Preston Hair, det är också personalen. Med många års erfarenhet och en passion för yrket är dom grymma på att skapa individuellt anpassade behandlingar för varje kund. Med stort fokus på kreativ utveckling och framtidskoll kan du räkna med att få valuta för stålarna.

Hemfakta hjälper konsumenten att hitta de bästa produkterna genom att på ett enkelt sätt presentera de bästa produkterna och varorna inom olika segment. Vi har som målsättning att göra detta på ett effektivt och tydligt sätt så att det ska bli enkelt för konsumenter att köpa rätt produkt – och därmed slippa tidskrävande och kostsamma felaktiga inköp.Den andra viktiga egenskapen att leta efter hos din frisör är deras förmåga att lyssna. Han eller hon måste vara bekväm med att hantera kunder, vara uppmärksam och lyssna på vad de vill för att bättre kunna förutse och tillfredsställa deras behov. Det måste finnas en känsla av förtroende och förståelse så att du kan komma ut ur salongen med en frisyr som både ser och känns fantastisk.

Så vilken är den bästa Frisören 2023? Jo men det beror ju såklart lite på vad du är beredd att punga ut! Men något att tänka på är väl att håret kan vara något värt att investera i – för ett trist besök resulterar ju ofta i att du måste ta en vända till med saxen och då blev det billiga plötsligt dyrt! Men här har du sex ställen som allihop har grym koll på läget!
Vår salong är för dig, som söker en lösning för mer hår. Vi har ett brett urval av peruker, hårdelar och hårersättningar – för att vi på bästa sätt ska kunna erbjuda den frisyr du önskar. Vi tar emot rekvisition från region/landsting. Förutom våra hårprodukter har vi även flera kollektioner av turbaner samt accessoarer såsom ögonfransar, ögonbryn, skötselprodukter, tillbehör etc. Våra kunder är kvinnor och män, både yngre och äldre, som drabbats av håravfall, t.ex. efter medicinsk behandling, alopeci eller ärftliga orsaker. Du hittar vår salong på Bagers Plats – centralt i Malmö, ett stenkast ifrån Malmö centralstation och Anna Lindhs plats. Vi rekommenderar att du besöker oss innan du tappat allt hår, alternativt tar med ett nytaget foto till salongen. På så vis kan både du som kund och vi, lättare finna rätt frisyr till dig. I samma hus som Carl M Lundh hittar du även vårt Aderans Haircenter, som erbjuder flera och bra lösningar för dig som är tunnhårig. Varmt välkommen!Vårt expertområde ligger på hårförlängning och våra frisörer är utbildade inom alla Rapunzel of Swedens löshårs-tekniker. I våra butiker finns stora delar av vårt webbsortiment på lager, här kan du klämma och känna på produkterna och handla dem, med experthjälp, direkt över disk. Besök oss, ring, maila eller boka din tid online! Få personlig rekommendation och hjälp att hitta rätt färg, metod och längd anpassat för just dina behov rekommenderar vi dig att boka en kostnadsfri konsultation hos oss!

Välkommen till Larsson & Langes onlinebokning på Bokadirekt! Tänk på att avbokningar gjorda senare än 24 timmar innan debiteras 50% av behandlingskostnaden. Tveka inte att kontakta salongen på telefon om du har några frågor!
Välkommen till the Barbers onlinebokning på Bokadirekt! Tänk på att avbokningar gjorda senare än 24 timmar innan debiteras 50% av behandlingskostnaden. Tveka inte att kontakta salongen på telefon om du har några frågor!

Caroli Skönhetslounge Välkomna till oss på Caroli skönhetslounge. Vi erbjuder professionella behandlingar med välutbildade terapeuter. Vi erbjuder nästan allt från topp till tå. Vi har hudvård, hårvård, vaxning, kosmetisk tatuering, fotvård, massage, fransförlängning och så mycket mer. Hos oss får du alltid den bästa servicen där du ligger i fokus. Vi ligger i centrala Malmö vid Kv Caroli, mitt emot köpcentret Caroli. Där det knakar och växer med nya butiker och restauranger med fina uteserveringar. Du kommer optimalt till oss med tåg och bussförbindelser. För dig som väljer att ta bilen finns det mer än 1500 st parkeringsplatser i nära anslutning till salongen. Ta en titt i vår behandlingsmeny nedan och se om du hittar något som passar just dig. Välkommen! OBS! Vi uppskattar om ni respekterar vår 24h avbokningspolicyn, Tack! Vid köp av presentkort och produkter så ring gärna innan så vi finns tillgängliga och kan hjälpa er! För er som betalar med Epassi,
Välkommen till Klipp Inn, den främsta destinationen för alla dina hår- och nagelvårdsbehov! Vi kan arbeta med Allt hår. Så kom och besök oss idag och låt oss ta hand om alla dina hår- och nagelvårdsbehov! Vi kan inte vänta med att få dig att se ut och må som bäst.Boka en kostnadsfri konsultation med oss så svarar vi på era frågor! Lasermottagningen etablerades år 2001. Vi har två centralt belägna mottagningar. Mittemot det vackra, vita konserthuset i den idylliska staden Helsingborg, samt mitt i Malmös pulserande centrum – alldeles i närheten av davidshallstorg. De ljusa, fräscha mottagningarna erbjuder dig upplevelserika och resultatinriktade behandlingar. Vi arbetar med marknadens ledande teknik och utrustning och har en kompetent och serviceinriktad personal. Vi använder endast utrustning som uppfyller FDAs1 stränga krav. FDA godkänner endast utrustning som har visat effekt i kontrollerade vetenskapliga studier. Ovanstående gör att resultatet blir bättre och behandlingen säkrare. Har du aldrig varit hos oss tidigare? Boka gärna in en kostnadsfri konsultation hos oss. Du kan själv enkelt boka din tid här på hemsidan. Avbokning ska göras senast 24 timmar innan bokad tid, för att kunna ge plats åt andra kunder. Ej avbeställd tid debiter

Hej och välkommen till oss på HOLY HAIR! Hos oss kan du boka tid för klippning, färgning, styling och extensions, hos frisörer och stylister på olika nivåer, med olika utbildningsgrad och erfarenhet, och därmed även olika prisnivåer! Tänk på att våra färgbehandlingar inte inkluderar klippning. Vill du klippa dig i samband med din färgning väljer du till + KLIPPNING som en rekommenderad tilläggstjänst. OBS! AVBOKNING SENARE ÄN 48 H INNAN BOKAD TID, ELLER EJ AVBOKAT UTEBLIVET BESÖK, DEBITERAS!

Var ska man klippa sig i Malmö?
Andra salonger som kan intressera dig:Scalp Studio Malmö Stora Nygatan 27.Salong Sköna Hörnan. V.Rönneholmsvägen 73a.Shampoo Klippotek. Tegelgårdsgatan 10.Hårstudion Mikz. Topplocksgatan 11A & Husiekyrkoväg 98.Engelbrektsgatan 12 Hår & Skönhet. Engelbrektsgatan 12.BELD Hair. Stora Nygatan 40.Salong Valencia. … Basic Hair.
Välkommen till din nya ”Ladies Only” damfrisör på Limhamn/Elinegård Momos Beauty. Hos oss hittar du flera skönhetsbehandlingar såsom frisör, ögonfransbehandling, ögonbrynsbehandling och massa annat. Vi gör allt för att du ska bli så nöjd som möjligt. Välkommen till oss!Välkommen ner under jorden, tjänster av topp-kvalitet till låga priser. Vi gör det möjligt genom att hyran är låg pga vi är i en fucking källare, fixar & bygger inredning själv & andra kostnader är på den nivån att telnr till studion är ett comviqkort. Vi har dessutom heltidsjobb så vårt mål är inte att maximera vinst. Vårt mål är en plats där vi kan utöva våra passioner & hantverk på glada kunder som betalar 40-50% mindre än vad det hade kostat under ”normala” omständigheter. Den platsen är Studion, ett litet Under där vi gör Underverk av hantverk & tar samma priser som för knappt gångbara tjänster men levererar Underbara tjänster!Om du vet med dig att ditt barn hatar att gå till frisören och inte kan sitta still; be inte frisören att fixa en avancerad frisyr som tar lång tid. Förklara istället situationen för dem och fråga vilken frisyr de rekommenderar som går fort att få till.Vi har alla gjort det här misstaget, men för att du ska bli nöjd med resultatet så är det viktigt att du har realistiska förväntningar. Om du har tunt, fint och rakt hår så gör du med andra ord bäst i att hitta en inspirationsbild på någon med liknande hårkvalitet – inte med tjockt svall med självfall.

Vem är Malmös bästa frisör?
Headon har vunnit titlar vid Årets Frisör 2017, 2019, 2020 och nu senast 2022 (pga pandemin blev Årets Frisör 2021 framflyttat till 2022). Visste du att vi erbjuder våra kunder gratis putsningar mellan ordinarie klippningar? Läs mer om Putsen för att se vilka dagar och salonger som passar dig bäst! Cachad
Vi vet, på en restaurang kan det vara lite svårt att bestämma sig för vad man ska beställa – men frisörbesöket har du sannolikt bokat i förväg och därmed haft tid på dig att bestämma dig för vilken look du är ute efter. Att sitta och vela när du väl är i frisörstolen är att slösa bort värdefull tid som din frisör kunde ha lagt på viktigare saker när det kommer till ditt hår.

Om din frisör flyttar på sig så gör hen det av en anledning. Och det är i de allra flesta fallen inte en signal till dig att vrida på huvudet – då blir vinklarna fel. Om du förväntas vrida huvudet så blir du ombedd att göra just det.
Passa på att njuta av stunden när du får ditt hår tvättat, och gör det helst med stängda ögon; annars blir det minst sagt lite stel stämning när frisören vet att du stirrar rakt upp i hens näsborrar.Bara för att du är hos frisören och ni kanske klickar så betyder det inte att du kan glömma bort vanligt hyfs och prata helt utan filter. För det första så är din frisör i sin yrkesroll och kan (eller vill) kanske inte berätta hela sin livshistoria eller alla sina åsikter för dig. Dessutom kan det finnas andra kunder i närheten, så kom ihåg att faktiskt bete dig som folk. Ja, du kanske skäms för att du testat på att färga håret eller något annat hemma själv (vi vet, Corona-karantänen har haft den effekten) – men att ljuga om det för din frisör är att bädda för en färgmässig katastrof. Många av oss blir mer pratsamma i en frisörstol, men på samma tema som punkten innan så är din frisör i första hand just en frisör, inte en psykolog. Ni kan ha ett trevligt samtal, men om du verkligen förväntar dig givande svar på precis alla dina frågor om livet så kanske du ska vända dig till en terapeut eller psykolog istället.Bara för att någon annan, mot förmodan, kunde gå från svart hår till platinablont på en sittning så betyder det 1. Att det sannolikt kan ha varit en peruk 2. Att du inte kan förvänta dig samma sak. Alla hår är olika och du bör lyssna på proffsen, alltså din frisör.Och om du ändå har suttit med benen i kors: sluta inte att göra det halvvägs in i klippningen. Det kommer nämligen leda till att hela frisyren blir (ännu mer) skev.

Att gå till frisören kan vara alldeles, alldeles underbart, men det är inte säkert att frisören har samma njutningsfulla upplevelse. Frisörerna har nämligen delat med sig av vad de stör sig mest på när deras kunder gör till Buzzfeed – undvik de här 15 sakerna nästa gång så borde det vara lugnt!
Ibland erbjuder sig frisören att klippa en viss längd som ni kommer överens om och säger att hen kan ta mer om du skulle vilja det. Då är det såklart inga problem – men om du ber frisören om samma sak så är det som att be om två hårklippningar till priset av en.