Posted on

Bed And Breakfast Nära Helsingborg

Vi söker igenom stora bokningssidor och enskilda hotell så att du kan jämföra de bästa erbjudandena för rum på Nyckelbo Vandrarhem och Bed & Breakfast.Nyckelbo Vandrarhem och Bed & Breakfast ligger generellt under genomsnittspriset för 1-stjärniga hotell i Helsingborg. I genomsnitt kan du förvänta dig att få betala 1 175 kr per natt i Helsingborg. Nyckelbo Vandrarhem och Bed & Breakfast kostar generellt 454 kr per natt, vilket är 721 kr billigare än genomsnittet i Helsingborg.

Nyckelbo Vandrarhem och Bed & Breakfast erbjuder parkering för hotellets gäster. Det kan därför vara smidigt att ta sig från Ängelholm/Helsingborg till hotellet, och även runt i Helsingborg, med en hyrbil. Hyrbilar i Helsingborg kostar i genomsnitt 379 kr per dag. Om du letar efter ett enkelt sätt att ta dig från Ängelholm/Helsingborg till Nyckelbo Vandrarhem och Bed & Breakfast kan det vara värt att ringa en taxi eller beställa en samåkningstjänst som tar dig till hotellet, och runt i staden under din vistelse.Just nu är ett bra genomsnittspris 767 kr/natt, och vissa användare har till och med hittat erbjudanden som börjar från endast 388 kr/natt. Priserna kan dock ändras beroende på vilken tid på året du bokar, vilken typ av rum du föredrar etc. Fyll i formuläret ovan för att få erbjudanden för din resa.Den närmsta stadskärnan från Nyckelbo Vandrarhem och Bed & Breakfast är Helsingborg, som ligger 5,7 km från hotellets entré. Där kan du bland annat se Dunkers Kulturhus som är en populär sevärdhet i området.

Köravståndet mellan Ängelholm/Helsingborg och Nyckelbo Vandrarhem och Bed & Breakfast är 25,9 km och tar generellt 48min att köra. Körtiden kan variera beroende på tid på dygnet och trafiken.
Tyvärr visar inte våra uppgifter om det finns en pool på Nyckelbo Vandrarhem och Bed & Breakfast. Vi rekommenderar därför att du ringer till hotellets reception för att ta reda på det. Telefonnumret till Nyckelbo Vandrarhem och Bed & Breakfast är +46 429 1050.

Hygiene Plus is not a guarantee from Agoda that any accommodation is risk-free. We rely on properties to affirm their own safety measures and amenities. As a traveler it is your responsibility to follow government advice, enforce personal hygiene measures, and apply social and physical distancing during your stay. Agoda encourages safe travel always and vigilance to changing conditions.
To help our travelers make informed and safe travel decisions, Agoda has initiated Hygiene Plus. Our partners listed under this campaign are committed to providing a clean environment to guests and staff by enhancing safety and hygiene measures. These partners have confirmed their compliance with specific safety and hygiene measures and can update their list at any time – providing you with up-to-date information to help you make the most informed choice.Agoda erbjuder följande ” Agoda Prisgaranti ”. Om du har reserverat ett hotellrum genom Agoda och sedan visar oss att du kan boka samma rum och samma datum för ett lägre pris, kommer vi matcha priset eller ge ett lägre pris.4. Agoda har rätten att bestämma giltighet för varje begäran, inklusive men inte begränsat till, att avgöra om det är samma hotell, rumstyp, datum, och att det uppfyller alla regler, villkor, och bearbetningkrav för begäran.\n\t\tVarken Hygiene Plus-märket eller någon annan information relaterad till bekvämligheter som visas på Agoda är någon garanti från Agoda att ett boende är riskfritt eller att risken har kontrollerats till en viss nivå. På dess eget initiativ har varje boende helt enkelt på egen hand försäkrat för potentiella gäster att boendet har vissa bekvämligheter på plats, i enlighet med vad som listats på dess Agoda-boendesida. Agoda verifierar eller certifierar inte sådana egenförsäkringar. \n\t

\n\t\tAgoda låter boenden på egen hand försäkra för potentiella gäster att boendet har vissa bekvämligheter på plats, har gjort vissa åtgärder och/eller ansträngningar (sammantaget ”bekvämligheter”), inklusive men inte begränsat till bekvämligheter som främjar en renare eller mer hygienisk miljö på deras ägor. De boenden som självdeklarerar vissa bekvämligheter relaterade till renlighet eller hygien kan också välja att visa upp ett Hygiene Plus-märke.\n\t

3. Agoda Prisgaranti gäller inte för bokningar som erbjuder lojalitetspoäng för en tredje part (till exempel PointsMAX) eller för opublicerade priser, såsom:\n\t\tDet är ditt ansvar som resenär att följa myndigheternas råd, tillämpa personliga hygienåtgärder och att tillämpa social- och fysisk distansering under din vistelse. Agoda uppmuntrar dig att ägna dig åt ett säkert resande på ett ansvarsfullt sätt och att vara vaksam på förändrade förhållanden.\n\t

Vad kostar bed and breakfast?
I genomsnitt kostar ett bed & breakfast (B & B) i Sverige cirka 800 Kronor. Vad är skillnaden mellan ett hotell och ett Bed & Breakfast (B & B)? Ett Bed & Breakfast (B & B) är i allmänhet mindre än ett hotell och ägs ofta av en familj.
Man kan välja ut hotellet genom att analysera recensioner, priset och andra förmåner det inkluderar. När man bestämmer sig för att slutföra bokningen, ska man bara avsluta modulen på sajten, betala med MasterCard och ringa receptionen i Helsingborg för att bekräfta datum för incheckning.Varje B&B inkluderar olika tjänster som luftkonditionering, trådlös uppkoppling och parkering. Man har rätt att välja sorten av rummet beroende på antalet personer man har i sin grupp.

Glöm inte att gå igenom erbjudanden på flera sajter och analysera recensionerna av förra kunder för att få reda på svagheterna angående specifika hotellet.
Även om det finns en restaurang på hotellet kan det finnas anledningar till att man tar med sig egen mat. Man kanske inte checkar in under tiden restaurangen är öppen, eller så har man inte möjlighet att äta där av andra anledningar. Det finns inte några regler för att man inte får ha med sig egen mat på hotellrummet men det kan vara klokt att tänka lite på var man äter. Att sitta i sängen och tappa mat eller råka hälla ut en dryck är sällan speciellt omtyckt av hotellpersonalen.Ofta är det som så att handdukarna på hotellet bara byts om de läggs på golvet. Det brukar också finnas skyltar att hänga upp om man inte anser att rummet behöver städas och så vidare. Handdukarna kan användas i mer än en dag om man planerar att stanna längre på hotellet. Genom enkla åtgärder kan man som gäst på hotellet värna om miljön.

Hotell är ett mycket vanligt boendealternativ i Sverige. Det är både resande, arbetare och andra som bor på hotellen. När man ska bo på ett hotell finns det dock en del saker att tänka på.
En sak som är klokt att fundera lite över är hur man beter sig på hotellrummet. Många som bor på hotell tar lite sovmorgon, de vill kunna sova gott om natten och bara ta det lugnt. Det är inte så lätt om rumsgrannen har tv:n på högsta volym, spelar musik eller skriker högt.

Det kan vara klokt att tänka lite extra på hygienen när man bor på hotell. Även om rummen städas inför en ny gäst finns det ställen som inte torkas lika noga. Dörrhandtag, lysknappar, fjärrkontroll och telefon är exempel på några sådana saker som kan var bra att torka av på egen hand.
Vill du göra verklighet av gruppresan? Då har du kommit helt rätt! Vi hjälper dig oavsett om du söker en aktiv konferens, en festlig kickoff eller vill fira företagets framgångar. En smidig reselösning för er, unikt utformad av dig. Vänligen observera! Det är ditt ansvar att kontrollera hotellets öppettider så att det är öppet när du anländer, samt meddela hotellet att du kommer att checka in sent. Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.

Vid paketresor är det viktigt att tänka på att hotellbokningen gäller från det datum då flyget landar på resmålet. Om planet landar efter midnatt har du alltså inte tillgång till ditt rum förrän på eftermiddagen på ankomstdagen. Vill du ha ditt rum redan vid ankomst behöver du boka en extra natt.
På Nacka.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder nödvändiga kakor. Läs mer om kakor

KAYAK söker igenom nätet efter alla rumserbjudanden som finns tillgängliga på Nyckelbo Vandrarhem och Bed & Breakfast i Helsingborg och låter dig jämföra dem för att hitta det bästa priset för din vistelse. Många olika resesajter kommer att erbjuda rabatter eller erbjudanden vid olika tidpunkter för rum på Nyckelbo Vandrarhem och Bed & Breakfast och KAYAK ger dig priser från ett stort utbud av resesajter. Detta innebär att du alltid kan hitta ett bra erbjudande för Nyckelbo Vandrarhem och Bed & Breakfast.
Nyckelbo Vandrarhem och Bed & Breakfast ligger 25,9 km från Ängelholm/Helsingborg. Nyckelbo Vandrarhem och Bed & Breakfast ligger 52,7 km från Köpenhamn Kastrup.Det finns ett urval av bekvämligheter som gäster har tillgång till såsom grill- och picknickområde, terass och cykeluthyrning. Det finns också en rad utomhus aktiviteter att utnyttja, inkluderande fiske och vandring.

Nyckelbo Vandrarhem och Bed & Breakfast ligger i Helsingborg med bara en 35-minuters biltur från Ängelholm Helsingborg Airport, de har även bastu och gratis trådlöst internet. Det ligger idealt till för de gäster som vill upptäcka områdets attraktioner.
Nyckelbo Vandrarhem och Bed & Breakfast ligger på Scoutstigen 4, 5,7 km från centrala Helsingborg. Sofiero Slott är det landmärke som ligger närmast Nyckelbo Vandrarhem och Bed & Breakfast.Nyckelbo Vandrarhem och Bed & Breakfast ligger inom gångavstånd från Sofiero slott. Rosendals slott och Olympia ligger endast en enkel bilfärd från detta vandrarhemmet.Sök efter Nyckelbo Vandrarhem och Bed & Breakfast rabatter i Helsingborg med KAYAK. Sök efter det billigaste hotellerbjudandet för Nyckelbo Vandrarhem och Bed & Breakfast i i Helsingborg. KAYAK söker igenom hundratals resesajter för att hjälpa dig hitta och boka det erbjudande på Nyckelbo Vandrarhem och Bed & Breakfast som passar dig bäst. 452 kr per natt (senaste startpriserna för detta hotell).Vi har fyra fräscha rum som samtliga har eget badrum med toalett och dusch. Kök med matplats, ett mysigt sällskapsrum med vedkamin och ett uterum med utsikt över sjön ligger intill rummen. Det finns en stor gårdsplan med parkering i anslutning till rummen.Här kan man vandra i vacker natur, paddla kanot, fiska, hälsa på kor, klappa katter och kanin och rida på hästarna. Det är en utmärkt plats för återhämtning i rofylld lantlig miljö. Ni kan också ha Hunseröd som utgångspunkt för utflykter i hela Skåne och till Danmark.

Gården ligger mycket naturskönt inramat av bokskog, ängar och sjö. På gården har vi egna djur och i skogen finns bl a älg, rådjur, hjort, vildsvin, räv och massor av fåglar och insekter. Läs mer
B&B-erbjudanden kan variera från slott till koja. Alla föremål är värdens privata egendom. Det är inte helt ovanligt att värden, innan vistelsen, dokumenterar rummen med hjälp av kamera och anteckningsblock. Om man lånar något, till exempel sportredskap eller liknande, se till att fråga först och att det lämnas tillbaka. Det är inte kul att i efterhand debiteras för något man ”råkat” få med sig.Vanligen ägs och drivs ett B&B av en privatperson. Man är alltså gäst hos någon. Om man inte vet någon som har bott där tidigare, kontakta boendet och hör med dem. Fråga gärna om boendet och vilken typ av gäster de vanligen har. En del tillhandahåller olika typer av specialerbjudanden, medan andra främst vänder sig till äldre personer, HBT-människor eller andra grupper. Värden uppskattar en bra gäst och skickar gärna information till den presumtive gästen. Var inte blyg, utan fråga! Om boendet har en hemsida är det dock lämpligt att titta där först, eller att då man pratar med värden, fråga om de har en hemsida. På det sättet kan man läsa på ytterligare om man så önskar. Kom dock ihåg att man inte kan ställa vilka krav som helst och att det kan skilja sig betydligt från land till land. Ett önskemål som går bra i USA kanske inte fungerar iöver huvud taget i Storbritannien. I västvärlden har det blivit nästan en sport att tillhandahålla ett så lyxigt boende som möjligt. Så är kanske inte fallet med
B&B som ju i första hand tävlar i fråga om sängplats och frukost, men även här försöker man ofta göra det så speciellt som möjligt för resenären. Det kan till exempel röra sig om att men får sova i en antik säng, eller att man får sova i handsydda lakan eller under hemgjorda lapptäcken. Frukosten kan kanske inkludera årstidsbundna läckerheter eller värdens specialrätt. Frukost kan till och med serveras på sängen. Miljön kan vara en historisk byggnad med antikt möblemang, fin trädgård och en pool. 
Å andra sidan kan i princip vem som helst hyra ut ett extra rum och laga frukost. Särskilt i de områden där boende kan vara svårt att få tag på, eller där marknaden inte är reglerad, kan vad som helst vara möjligt. En del resenärer nöjer sig med att rummet är enkelt men helt och rent, eller att boendet ligger bra till och att värden gärna delar med sig av sin lokalkännedom.Ett Bed & breakfast, vanligen kallat ”B&B”, är en boendeform som egentligen är en modernare form av gammaldags, traditionell gästfrihet där resenärer bor hos en privatperson eller enkelt pensionat och där frukost ingår. Värdens lokalkännedom är ofta ovärderlig och blir lätt en del av boendet, eftersom de flesta B&B inte är stora; oftast bara några rum. Den personliga kontakt man får med värden kan vara mycket positiv för vistelsen. ibland är boendet en äldre ombyggd fastighet, kanske en större mangårdsbyggning på en bondgård, eller liknande. B&B lockar en trogen skara eftersom man får en ”hemma-hos-känsla” som för många ger betydligt bättre utbyte än om man hade valt att bo på¨ett hotell.Man kan även ha tillgång till andra företeelser som kanske inte direkt återfinns på alla B&B: vissa anordnar kurser i matlagning, hälsovård eller olika former av hantverk. Andra kanske erbjuder golfpaket, teater, middagar, guidade turer eller äventyrsupplevelser.

Bed and breakfast erbjuds på många platser på landsbygden och i mindre städer i världen. Privatpersoner kan, i en del av sitt hem, ta emot besökare för övernattning och frukost. Det som skiljer bed and breakfast från hotell, pensionat och vandrarhem är ett fokus på personlig service. Vissa bed and breakfast har öppet endast under högsäsongen och det förekommer att boendet är kombinerat med ett kafé, ett konstgalleri eller en liten butik.Bed and breakfast eller B&B (från engelskan med betydelsen ”säng och frukost”) avser övernattning med frukost. Rum och frukost är en försvenskning som förekommer. Jag förstår din fråga som att du undrar över om hotell har rätt att neka någon tillträde. Det korta svaret är ja, hotell har rätt att neka gäster tillträde. I det följande går jag igenom anledningen till att de kan göra det utan att bryta någon lag och jag avslutar med ett råd till er om vad ni kan göra. Att hotell inte är en offentligplats innebär de i princip har rätt att själva bestämma vilka som får och inte får komma in på hotellet. Hotellet har ingen absolut skyldighet tjäna alla. Istället har de en ganska långtgående rättighet att själva besluta om att avisa eller neka folk tillträde. Vanligast är att hotell utnyttjar denna rättighet när någon missköter sig eller stör ordningen på hotellet, men hotellet har även rätt att avvisa en gäst enbart på den grunden att de inte gillar en person.Värt att notera är dock att hotell inte får avvisa eller neka någon service enbart på grund av exempelvis ras eller hudfärg. Detta eftersom avvisandet då kan utgöra olaga diskriminering. (16 kap. 9 § brottsbalken)

Vad är skillnaden mellan hotell och bed and breakfast?
Det som skiljer bed and breakfast från hotell, pensionat och vandrarhem är ett fokus på personlig service. Vissa bed and breakfast har öppet endast under högsäsongen och det förekommer att boendet är kombinerat med ett kafé, ett konstgalleri eller en liten butik.
Det grundläggande förhållandet som är avgörande för att hotell kan neka gäster tillträde till sina lokaler är att hotell inte är någon offentlig plats. (1 kap. 2 § ordningslagen)

Får man ta med sig egen mat på hotell?
Medhavd mat på rummet Det finns inte några regler för att man inte får ha med sig egen mat på hotellrummet men det kan vara klokt att tänka lite på var man äter. Att sitta i sängen och tappa mat eller råka hälla ut en dryck är sällan speciellt omtyckt av hotellpersonalen.
Mitt råd till er är att helt enkelt ringa eller på annat sätt ta kontakt med det aktuella hotellet och förklara eran situation. I de flesta fall är hotell väldigt serviceinriktade och måna om sina gäster och kommer nog således försökte hitta en lösning tillsammans med er. I vissa fall brukar hotell godta att det räcker med att man har med sig ett dokument med underskrift från sina föräldrar. Men som sagt, mitt råd är att ta kontakt med hotellet och försöka lösa problemet tillsammans med dem.Jag och min vän har bokat ett hotellrum för en vistelse lördag till söndag. När vi kollade igenom bokningen så står det att ”på helger (fredag till söndag) får gäster under 25 år endast checka in i sällskap med sin familj.”. Vi är 23 och 24 år gamla, har de rätt att neka oss? Vad ska vi göra?

I vårt hemtrevliga Wärdshus dukar vi varje morgon upp en frukostbuffé som ger dig rätt energi för dagen. Vi serverar ett brett utbud av frukostfavoriter som bland annat nybakat bröd, hemmagjord granola, pålägg, ägg, gröt, yoghurt, bacon, grönsaker, frukt, juice, kaffe och te. Vi har även flertalet glutenfria och veganska alternativ. God morgon och välkommen in!Starta dagen med en härlig hotellfrukost på Långholmens Wärdshus, både för dig som bor hos oss och för dig som bara vill komma förbi och starta dagen med en underbar frukost.

Priset ovan avser gäster som inte bor hos oss. Frukost ingår för alla hotellgäster. För boende på vandrarhemmet kostar frukosten 126 kr för vuxna samt 63 kr för barn 6-12 år.

mitt favoritställe i helsingborg. vi bodde här i 2 dagar. det var en trevlig upplevelse. sängarna var trevliga och jag sov gott. vi fick ett rum med eget badrum.
Det finns busshållplatsen Kulla Gunnarstorp Södra nära Vingårdens Bed & Breakfast, ca 5 minuters promenad bort. Angelholm Helsingborg flygplats placeras 34 minuters bilresa från stället.

Gratis Wi-Fi, plattskärms-TV med satellitkanaler och uteplats erbjuds på hotellet. Några av dessa rum har också utsikt över uteplatsen. De har ett delat badrum.
Vingårdens Bed & Breakfast är ett 3-stjärnigt boende i Helsingborg, som har gratis parkering, utomhusbassäng och bastu. Hotellet är beläget cirka 4,7 km från Pier with Arch & hanging stones, och 4,6 km från Vikingstrand.

Vad gäller vid bed and breakfast?
Ett Bed & breakfast, vanligen kallat ”B&B”, är en boendeform som egentligen är en modernare form av gammaldags, traditionell gästfrihet där resenärer bor hos en privatperson eller enkelt pensionat och där frukost ingår.
Detta hotellet ligger mindre än 10 minuters promenad från Knutpunkten och Helsingborgs Centralstation, och erbjuder ett perfekt läge när man gästar Helsingborg. Det ligger vid områdets populära nattlivs-scen, bara en kort promenad från Simhallsbadet.

Hotel Linnea Sure Hotel Collection by Best Western är placerat bland Helsingborgs populära nattliv, med bara gångavstånd från Knutpunkten. Här finns även gratis trådlöst internet på allmänna platser, mötesrum och express in- och utcheckning.
Sök efter billiga hotell med HotelsCombined. Använd vår hotellsökning för att söka efter det billigaste hotellpriset för alla populära destinationer världen över. HotelsCombined söker igenom hundratals sajter för att hjälpa dig hitta och boka de hotell som passar dig bäst. Eftersom HotelsCombined söker på många hotellsajter på en gång kan du hitta rabatterade hotell snabbt. Upptäck bra hotellrabatter nu och gör din bokning för hotell idag.Kulla Gunnarstorp B&B ligger 7,7 km från Helsingborg. Överväg att besöka Dunkers Kulturhus, en populär sevärdhet som kan nås från Kulla Gunnarstorp B&B med olika transportmetoder.

Hur mycket kostar det att sova på hotell?
Det kostar i regel mellan 8 000 och 21 000 kronor per månad för ett långtidsboende på ett hotell.
100% verifierad.Vi samlar in och visar endast omdömen från verifierade bokningar gjorda av riktiga användare på HotelsCombined eller utförda med våra betrodda externa partners.Nyckelbo Vandrarhem och Bed & Breakfast är beläget i Helsingborg och erbjuder sina gäster gratis trådlöst internet. Här finns även cykeluthyrning, bastu och grill- och picknickområde.

Får man ta med egen dricka på hotell?
Gästen får ha medtagen alkohol på hotellrummet eftersom det är gästens privata sfär. Hotell har inte samma tillsyn på ett rum som man har i en restaurang. Narkotikapåverkad får ingen någonsin vara, inte ens på sitt eget rum. Ring polisen vid detta problem.
Best Western Plus Helsing erbjuder moderna boenden i Helsingborg och ligger bara promenadavstånd bort från Knutpunkten. Det erbjuder också bastu och gratis trådlöst internet.

Lilla Strandgatan ligger endast fem minuter till fots från Knutpunkten och Helsingborgs Centralstation och utgör en bekväm bas då man besöker Helsingborg. Det ligger vid områdets populära nattlivs-scen, bara en kort promenad från Kärnan.
Clarion Grand Hotel ligger endast fem minuters promenad från Knutpunkten och Helsingborgs Centralstation och utgör en perfekt bas då man gästar Helsingborg. Det här eleganta hotellet erbjuder flertalet faciliteter inkluderande gratis trådlöst internet på allmänna platser, mötesrum och bastu.Ja. Många av de som besöker Helsingborg letar efter ett hotell med pool. Kulla Gunnarstorp B&B har en pool på plats som gäster kan använda, men tänk på att hotell ofta har riktlinjer för användning av poolen.

Får man ta med sig gäster till hotell?
Istället har de en ganska långtgående rättighet att själva besluta om att avisa eller neka folk tillträde. Vanligast är att hotell utnyttjar denna rättighet när någon missköter sig eller stör ordningen på hotellet, men hotellet har även rätt att avvisa en gäst enbart på den grunden att de inte gillar en person.
Helsingborgs Vandrarhem Centrum ligger i Helsingborg och har gratis trådlöst internet på allmänna platser. Det ligger nära Simhallsbadet, matställen och butiker.

Clarion Grand Hotel ligger mitt i Helsingborg, en 5 minuters promenad från Kärnan och 5 minuter från Färjeterminalen-Knutpunkten. Gäster har tillgång till bland annat business-service, gratis dagstidningar i lobbyn och kemtvätt/tvättjänster. Parkering (avgift tillkommer) erbjuds på plats.
Hotell Viking är beläget endast en kort promenad från Knutpunkten, och det är en perfekt bas för de som besöker Helsingborg. Det ligger lägligt till för de som vill utforska områdets populära attraktioner.Det är en genomsnittlig prisskillnad på 14 % per natt mellan hotell med 1 stjärna i Helsingborg och den genomsnittliga nattliga kostnaden för Kulla Gunnarstorp B&B. Kostnaden för Kulla Gunnarstorp B&B är bara 1 394 kr/natt vilket kan ses som ett väldigt bra erbjudande för boende i Helsingborg. The Vault Hotel, WorldHotels Crafted ligger i hjärtat av Helsingborg, ett stenkast från både Stortorget och S:t Maria kyrka. Gäster har tillgång till bland annat business-service dygnet runt, gratis dagstidningar i lobbyn och kemtvätt/tvättjänster. Detta hotell har 2 konferensrum för olika typer av möten och events. Begränsad parkering erbjuds på plats. Cityvandrarhemmet är beläget endast på promenadavstånd från Knutpunkten, och det är en perfekt utgångspunkt för de som besöker Helsingborg. Boende har möjlighet att utnyttja kostnadsfritt internet.

V Hotel Helsingborg, BW Premier Collection ligger i hjärtat av Helsingborg, en fem minuters promenad från både Stortorget och S:t Maria kyrka. Gäster har tillgång till bland annat dator, expressincheckning och expressutcheckning. Planerar du ett event i Helsingborg? På detta hotell finns det event- och konferensutrymmen på upp till 150 kvadratmeter, däribland mötesrum. Parkering (avgift tillkommer) erbjuds på plats.Radisson Blu Metropol Hotel, Helsingborg placerar dig mitt i Helsingborg, med tio minuters promenadväg till Färjeterminalen-Knutpunkten och S:t Maria kyrka. Gäster har tillgång till bland annat business-service, expressutcheckning och kemtvätt/tvättjänster. Planerar du ett event i Helsingborg? På detta hotell finns det event- och konferensutrymmen på upp till 487 kvadratmeter, däribland konferensrum. Parkering (avgift tillkommer) erbjuds på plats.

Elite Hotel Mollberg är beläget bland Helsingborgs populära shoppingområde, med endast gångavstånd till Knutpunkten. Det har också bastu och gratis trådlöst internet.
Rumspriserna på Kulla Gunnarstorp B&B beror på datum, typ av rum och tillgänglighet. Det genomsnittliga priset låg nyligen på 1 394 kr/natt, med de bästa erbjudandena på så lite som 1 211 kr/natt. För att se aktuella erbjudanden kan du ange dina datum i formuläret ovan . Det här är den version av vår webbplats som är riktad till personer som talar Svenska i Sverige. Om du är bosatt i ett annat land eller en annan region väljer du den lämpliga versionen av Tripadvisor för ditt land eller din region i rullgardinsmenyn. Kontanter accepteras ej Vingårdens Bed & Breakfast accepterar dessa kort och förbehåller sig rätten att tillfälligt reservera en summa innan ankomst.Du kan recensera ett boende du bokat via vår plattform om du har bott där eller om du anlände till boendet men inte genomförde din vistelse. Kontakta vår kundservice om du vill ändra en recension som du redan skickat in.Väldigt mysigt! Personligt och charmigt inredda rum. Rent och snyggt. Och så ligger det helt fantastiskt! Dagarna inleddes med hundpromenader runt slottet i fina parken. Lätt att ta sig till stan med buss eller till fots. Ett perfekt ställe om du har hund med dig!

Den här tjänsten kan innehålla översättningar från Google. Google frånsäger sig alla ansvarsförbindelser kopplade till översättningarna, uttalade eller underförstådda, inklusive garantier gällande korrekthet, pålitlighet och underförstådda garantier gällande kommersiella syften, lämplighet för ett särskilt syfte och icke-intrång.

Som standard sorteras recensioner på datum och andra kriterier så att de mest relevanta recensionerna visas på, inklusive, men inte begränsat till: ditt språk, recensioner med text och recensioner som inte är anonyma. Ytterligare sorteringsalternativ kan finnas tillgängliga (typ av resenär, betyg etc.).
Efter resan berättar gästerna om sin vistelse. Vi scannar recensionerna så det inte förekommer oanständigt språk och kollar också att det är verkliga personer som faktiskt bott där innan vi lägger till recensionerna på vår webbplats.

Kan man äta hotellfrukost utan att bo på hotellet?
Hotellfrukosten är någonting utöver den vanliga hemmafrukosten! Unna dig ett besök till våra hotell även när du inte övernattar. Kontakta alltid det hotell du vill besöka för att boka in en tid för sittning.
Respektera andras privatliv. Booking.com kommer göra ansträngningar för att dölja e-postadresser, telefonnummer, webbplatsadresser, konton till sociala medier och liknande uppgifter.

Helst skulle vi vilja kunna publicera alla recensioner vi får, oavsett om de är positiva eller negativa. Vi visar dock inte några recensioner som innehåller eller refererar till (bland annat)Mycket välkomnande värd. Tack vare honom fick vi information om bussförbindelsen från B&B in till Helsingborgs centrum. Uppskattade att inte behöva ta bilen in på kvällen.

Dessa riktlinjer och normer syftar till att hålla innehållet på Booking.com relevant och familjevänligt utan att begränsa uttryck för starka åsikter. De gäller oavsett vad vilka känslor kommentaren förmedlar.
För att se till att recensionerna är relevanta kan vi endast godta recensioner som skickas in inom 3 månader från utcheckningen, och vi kan sluta visa recensioner som är mer än 36 månader gamla eller om det sker ett ägarbyte på boendet. Åsikterna som uttrycks i bidragen tillhör Booking.coms kunder och boenden, och inte Booking.com. Booking.com tar inte på sig ansvar eller förpliktelse för några recensioner eller svar. Booking.com är en distributör (utan förpliktelse att verifiera) och inte ansvarig utgivare av dessa kommentarer och svar. Fantastiskt vackert ställe och personalen var helt underbara! Så nöjda med både födelsedags/midsommarfirande på Vingården, jättefint läge nära naturreservat och slott. Stor härlig pool och vedeldad bastu, extremt hundvänligt och rek starkt när man reser med hund! Sköna sängar och bra med två kuddar var!Bidrag ska vara lämpliga för en global publik. Undvik att använda obsceniteter eller efterlikna obsceniteter med kreativ stavning, på något språk. Kommentarer och media som innehåller hets mot folkgrupp, diskriminerande uttalanden, hot, sexuellt explicit språk, våld samt främjande av olaglig verksamhet är inte tillåtna.

Enda sättet att lämna en recension är att först göra en bokning. På så sätt vet vi att våra recensioner kommer från riktiga gäster som faktiskt har bott där.Varje gästbetyg är på 1–10. För att få fram den övergripande poängen du ser lägger vi ihop alla gästbetyg vi tagit emot och delar totalsumman med antalet gästbetyg vi fått. Dessutom kan gäster även ge separata ”delbetyg” inom viktiga kategorier som läge, städning, personal, bekvämlighet, faciliteter, prisvärdhet och gratis WiFi. Observera att gästerna skickar in sina delbetyg och övergripande betyg oberoende av varandra. Det finns med andra ord ingen direkt koppling mellan dem.

Bidragen ska vara reserelaterade. De mest hjälpsamma bidragen är detaljerade och hjälper andra att fatta ett bättre beslut. Vänligen avstå från att skicka in personorienterade, politiska, etiska eller religionskritiska kommentarer. Marknadsföringsrelaterat innehåll kommer tas bort, och kommentarer som rör Booking.coms tjänster bör vidarebefordras till våra kundtjänstteam.

Kan man ta in på hotell på natten?
Vid paketresor är det viktigt att tänka på att hotellbokningen gäller från det datum då flyget landar på resmålet. Om planet landar efter midnatt har du alltså inte tillgång till ditt rum förrän på eftermiddagen på ankomstdagen. Vill du ha ditt rum redan vid ankomst behöver du boka en extra natt. Vänligen observera!
Vi har både personal och automatiserade system som är specialiserade på att upptäcka falska recensioner som skickas in via vår plattform. Om vi hittar några sådana recensioner raderar vi dem och, om nödvändigt, vidtar åtgärder gentemot den ansvariga personen.Allt innehåll ska vara äkta och unikt för gästen. Recensioner är som mest värdefulla om de är originella och objektiva. Ditt bidrag ska vara ditt, och ingen annans. Booking.coms samarbetspartners får inte publicera något på gästernas vägnar eller erbjuda ersättning mot recensioner. Försök att få ner en konkurrents recensionspoängen genom att skicka in en negativ recension kommer inte tolereras.

Vad kostar frukost på vandrarhem?
Frukost ingår för alla hotellgäster. För boende på vandrarhemmet kostar frukosten 126 kr för vuxna samt 63 kr för barn 6-12 år.
När du ser flera recensioner kommer de nyaste att visas överst, med förbehåll för några andra faktorer (vilket språk recensionen är skriven på, om det bara är ett betyg eller om den även innehåller kommentarer osv.). Om du vill kan du sortera och/eller filtrera dem (efter tid på året, gästbetyg etc.).Vår frukostbuffé är lika god för barn som för vuxna. Barn upp till och med 12 år får rabatt på frukosten i målsmans sällskap. Kontakta det hotell du vill besöka för att få veta pris.Om du bokar ett erbjudande eller avtalspris krävs en särskild bokningskod. Använd inga specialtecken som (.) (,) (-) (:). För bokning med koden VOF ber vi dig ringa oss 08-517 517 00.

Spara din bokningskod till nästa gång du besöker sidan, genom att klicka i rutan \”Kom ihåg\”. Klicka inte i rutan om du använder en allmän dator, då kan obehöriga komma åt din bokningskod.
Hotellfrukosten är någonting utöver den vanliga hemmafrukosten! Unna dig ett besök till våra hotell även när du inte övernattar. Kontakta alltid det hotell du vill besöka för att boka in en tid för sittning.Att bo på ett bed and breakfast i Sverige är ett utmärkt alternativ till en traditionell hotellvistelse. Varje bed & breakfast har en unik charm och vi har allt från mysiga till lyxiga B&B. En av fördelarna med bed & breakfast att det alltid ingår frukost, det kanske låter uppenbart, men det gör det väldigt bekvämt och ekonomiskt. På ett B&B kan du få avskildhet som du önskar, b&b brukar inte ha så många rum så man får en mer exklusiv och genuin upplevelse. Så om du letar efter plats för en lugn och skön weekend så kan ett bed and breakfast vara det bästa alternativet för dig. Eftersom b&b bara har plats för några få gäster så blir det en mycket personligare upplevelse. Oftast brukar ägaren vara där och se till att din vistelse blir så trevlig som möjligt. B&B ligger ofta på platser man kanske inte skulle ha besökt annars så det är ett perfekt sätt att få uppleva en ny plats och de drivs oftast av locals som gärna berättar vad som finns att se och göra i området. Se våra Bed and breakfast i Sverige för en unik vistelse.