Posted on

Bullguard Internet Security 2016

G DATA är självklart inte den enda tillverkaren av säkerhetspaket, så du kan prova fler av dem och jämföra dem innan du bestämmer vilket säkerhetspaket du ska använda. Om du vill ha en fullständig översikt över alla säkerhetspaket som du kan hämta här på sidan kan du följa den här länken. På denna sida hittar du bland annat Bullguard Internet Security, som även innehåller en gratis provperiod. Andra Alternativa säkerhetspaket kan innefatta AVG Internet Security och Norton Security, vilka båda innehåller många av samma funktioner som G DATA och Bullguard.  Med ett säkerhetspaket från G DATA säkrar du din dator mot alla typer av skadliga hot. Hackare, virus och trojaner är bara en del av vad G DATA Internet Security blockerar och försvarar dig mot. Programmet innehåller både ett antivirusprogram och en brandvägg, samtidigt som du ger en föräldrakontroll för att hantera och säkra dina barns enheter. Det smarta med ett säkerhetspaket är att det bara samlar allt någonstans så att du inte behöver hålla reda på både en brandvägg, ett antivirusprogram och en tredjedel. Här öppnar du bara G DATA Internet Security, och du får en fullständig översikt över alla skanningar och potentiella hot. Utvecklarna bakom programmet har haft användarna i åtanke när de utvecklats på den. Här var användarvänligheten uppenbar så att programmet blev lättare att navigera i, samtidigt som det inte heller drar lika mycket på datorns kraft, vilket är särskilt fördelaktigt för spelare och andra som behöver många datorstyrkor. Här kan du ladda ner en gratisversionsversion av programmet, som du kan välja att uppgradera efter en 30-dagars provperiod. Du hittar också en länk längre fram på tillverkarens hemsida, där du kan läsa mer om programmet och deras liknande programvara. Programmet är endast utformat för Windows och därför bör du söka Alternativa program om du är en Linux- eller Mac-användare. Ovan hittar du en länk till Mackeeper, som kan vara ett bra Alternativ för Mac-användare, samtidigt som du hittar länkar till Alternativa säkerhetspaket för Windows.

Du har förmodligen redan blivit bekant med program som antivirus och brandväggar. Kanske har du till och med haft ett säkerhetspaket innan. Om du inte vet vad ett säkerhetspaket är, är det ett program som kombinerar datorns säkerhet i ett paket. Du behöver inte investera i till exempel ett antivirusprogram eller en brandvägg – båda ingår i ett säkerhetspaket. IG DATAs säkerhetspaket ger dig även föräldrakontroll utöver brandväggen och ett antivirusprogram så att du kan säkra dina barns datorer.
Varje ögonblick du är online på din dator kan fiendens hot påverka och styra din dator. Detta är bara en av anledningarna till att du ska skaffa programvara som skyddar din dator. Om du vill vara helt säker på att inga hackare eller virus kan tränga igenom datorn, bör du skaffa ett säkerhetspaket som innehåller allt du behöver.Den version av G DATA Internet Security som du kan ladda ner på den här sidan är en 30-dagars provversion. Med detta har du tillgång till alla programfunktioner i 30 dagar från nedladdning. Om du vill köpa programmet i sin fulla form kan du klicka på Uppgraderingsknappen i programmet. Du kan också följa den här länken, som tar dig till tillverkarens hemsida. Där kan du också läsa mycket mer om programmet och se vilka andra program G DATA erbjuder.

När du har ett antivirusprogram, oroa dig inte om de filer och program du har på din dator. De skannas regelbundet och du informeras omedelbart om en fil är skadlig. Med G DATA Internet Security kan du självklart också skanna din dator manuellt. Här kan du skräddarsy skanningen så att den riktar sig där du kan frukta att din dator ska infekteras. Du kan självklart också skanna hela systemet, vilket tar längre tid.En av G DATA: s fokuspunkter är att deras programvara måste kunna göra mer, medan resursanvändningen hålls till ett minimum. Detta de vill att användarnas datorer inte spenderar för mycket energi på säkerhet. Således kan datorn istället fokusera sina krafter på allt du som användare brukar använda dem för. Det här är speciellt ett plus för spelare eftersom det ofta ses att program som säkerhetspaket som löper ständigt i datorns bakgrund använder mycket av datorns energi. Som spelare är det ofta en fördel om din dator inte behöver onödig energi för allt annat än spelet själv. Så om du är en spelare kan G DATA Internet Security rekommenderas som ett säkerhetspaket för dig.

G DATA Internet Security är utformat för att skydda datorer med Windows operativsystem. Programmet fungerar på alla Windows-operativsystem, men är inte tillgängligt för Linux- eller Mac-användare. Om du till exempel är Mac-användare kan du titta på Mackeeper, en av världens populäraste applikationer för Mac OS.I den senaste versionen av G DATA Internet Security har användarvänligheten fått ett extra boost. Utvecklarna bakom vill tillåta alla att säkra sin dator mot fientliga hot. Ofta kan säkerhetssystem för internet, antivirusprogram och brandväggar vara mycket komplexa och tekniska. Detta gör dock G DATA medveten om att deras gränssnitt är enkelt och enkelt. Du kan då använda G DATA om du har en bra teknisk insikt, eller har aldrig haft ett finger på ett säkerhetspaket tidigare. G DATA samlar alla delar av datorns säkerhet i ett fönster där du kan klicka runt de olika flikarna och förklara alla tekniska aspekter som kan orsaka problem för icke-tekniska.Fokuserar på att inte göra datorn långsam, och gör därför inte någon viruskontroll vid överföring av filer lokalt. Erbjuder extraskydd i form av nätverksskanner och antispionprogram. Installerar liksom betalversionen adware.

Gränssnittet är svårhanterligt och kan inte anpassas. Svårjobbat och inte intuitivt. Visar namnen på virusen, men man måste klicka sig fram för att förstå vilka filer som är infekterade. Vid en manuell sökning raderas filerna om virus identifieras, utan att man har någon möjlighet att välja.
Sämre än Windows Defender. Alldeles för stort och dåligt användargränssnitt. Presterar dåligt i manuell sökning online och klarar inte realtidswebbtestet.

Bra varningar. Inget antispamskydd. Dåligt skydd för virus och annat som förs över via usb-minne. Installerar oönskade program. Går in och ändrar inställningarna för startsida och sökmotor, så att du i stället för din vanliga startsida får upp en startsida som andra säkerhetsprogram varnar för!
Aktiveras automatiskt om inget annat antivirusskydd finns aktiverat på datorn. Enkelt gränssnitt, eftersom det inte finns så många val att göra. Blockerar inte phishingsidor och presterar inte så bra i virustesterna.

Väldigt enkelt att installera och avinstallera. Användargränssnittet är bra, och det går snabbt och lätt att hitta till huvudfunktionerna. Två nivåer av gränssnittet, ett för basanvändare och ett för avancerade användare.De ska inte bara vara bra på att hitta virus och andra sabotageprogram – de ska ge tydliga varningar med information som användaren kan förstå, vara lätta att använda och inte komma med oönskade extraprogram. Här är en översikt över de testade programmen.

Avast gör ingen viruskontroll vid överföring av filer lokalt eller från ett usb-minne. Varningsmeddelanden försvinner alldeles för fort. Installerar adware trots att användaren betalar för programmet.

Bra virusvarningar, där användaren kan välja mellan att radera den infekterade filen, eller välja ett annat alternativ. Inget phishingskydd med Internet Explorer.
Beställnings- och installationsguide av Dubbelskydd 1. Logga in i lokalnätbutiken med ditt användarnamn. Om du inte har något användarnamn kan du skapa ett genom att registrera dig som användare. a. AnvändarnamnetSnabbstartsguide PC, Mac, Android & ios Installation på PC Gå in på Trend Micros webbplats för detaljerade systemkrav. För att ladda ned installationsprogrammet öppnar du nedladdningslänken i din TrendDET BÄSTA FRÅN BÅDA VÄRLDARNA Låt datorn prata med mobilen Skicka sms från datorn Med Pushbullet kan du skriva dina sms med datorns tangentbord. Hej Jörgen! Du får ursäkta att det här meddelandet är långt,TM Norton Internet Security Online Användarhandbok Mer information om snabbinstallation finns på baksidan. Det är det enda rätta är att bry sig om miljön. Symantec har tagit bort omslaget till den här Instruktion: Trådlöst utbildningsnät orebro-utbildning Sida 2 av 19 Innehållsförteckning 1 Inledning… 3 2 Så ansluter du till nätverket orebro-utbildning… 4 2.1 Allmän information:… 4 2.2 Enkel anslutning SNABBGUIDE TILL LÄRANÄRA Välkommen till LäraNära! Här är en snabbguide till hur du installerar programmet och registrerar dig för kurser. Vad du behöver Dator med Windows 98, 2000, XP eller Vista. CD-spelareTeamViewer Installation och användning Funktioner i TeamViewer TeamViewer möjliggör för lärare och faddrar att hjälpa elever och användare på distans. Det finns 2 huvudsakliga användningsområden: Fjärrstyrning

Snabb Startguide Internet Security 2009 Viktigt! Läs produktaktiveringsdelen i den här guiden noggrant. Informationen i den delen är nödvändig för att hålla din dator skyddad. För att kunna använda produkten
Så skapar du en privat nätdisk 7 Säkrare än Dropbox och Skydrive 7 Nå filerna via mobil och surfplatta 7 Stor guide till gratistjänsten Tonido. Smarta Tonido skapar en privata nätdisk utan kostnad Visst6 KASPERSKY INTERNET SECURITY ,4 799 Den enkla huvudmenyn i Kaspersky Internet Security visar tydligt om din dator är säker eller ej. Helt suveränt säkerhetspaket Kaspersky Internet Security 2016 Skyddar mot nya och mot kända hot Strålande skräppostfilter Lättanvänd brandvägg Många funktioner Begränsad föräldrakontroll En låst webbläsare för bankärenden och internethandel, ett särskilt webbkameraskydd och mängder av skydd av ditt privatliv. Det är några av de särskilda funktioner som kännetecknar Kaspersky Internet Security Säkerhetspaketet innehåller naturligtvis även sabotageskydd och brandvägg samt en föräldrakontroll som gör att det blir enklare att skydda barnen på internet. Själva installationen går snabbt, däremot kan det ta en faslig tid att uppdatera databasen och alla olika programmoduler första gången programmet startas. Huvudmenyn består av genvägsknapparna Sök, Uppdatera, Säkra pengar samt Föräldrakontroll. Längst upp visas den aktuella säkerhetsstatusen, och betydligt mer diskret i programfönstrets botten finns knapparna Inställningar, Support och Ytterligare verktyg. Först verkar inte programmet ha speciellt många funktioner, men utbudet är riktigt bra. Det finns gott om inställningar för vad som ska vara aktivt och vad som ska vara avstängt, och det gäller de flesta av de tillgängliga funktionerna. Programmet använder knappt några systemresurser alls, och du kommer inte att besväras av falskalarm för program och webbplatser. Kaspersky Internet Security skyddade mot alla hot och angrepp som AV-Test utsatte det för, och det var nästan lika effektivt mot sabotageprogram. Det är svårt att hitta svagheter med Kaspersky Internet Security Skyddet är bra och funktionerna främst inriktade på säkerhet. Priset för en licens som omfattar tre datorer är dock det delat högsta i testet. Sårbarhetssökning:… Föräldrakontroll:… Säker nätbank/-betalning:… Licens:… 1 år, 3 enheter PRIS: 799 KR 9,4 Det går att begränsa tillgången till datorn med föräldrakontroll, men den har inte lika många valmöjligheter som de andra i testet. Ytterligare verktyg innehåller en detaljerad och lättbegriplig översikt över datorns säkerhetstillstånd och resursförbrukning. 59Användarhandbok Mer information om snabbinstallation finns på baksidan. Det är det enda rätta är att bry sig om miljön. Symantec har tagit bort omslaget till den här manualen för att minska de ekologiskaESET SMART SECURITY 6 Microsoft Windows 8 / 7 / Vista / XP / Home Server Snabbstartsguide Klicka här för att hämta den senaste versionen av detta dokument ESET Smart Security ger ett avancerat skydd för

Blackboard learning system CE Inställningar (Del av studentmanual, Kap 7) 20080101 1 Inställningar Det finns vissa grundläggande krav på din dator och dess inställningar för att Blackboard ska fungeraAntivirus Pro 2011 Snabbguide Viktigt! På CD-fodralet finns den aktiveringskod som du behöver för att aktivera produkten. Förvara den på ett säkert ställe. Den här produkten får endast användas om det

F-Secure Anti-Virus for Mac 2014 Innehåll 2 Innehåll Kapitel 1: Komma igång…3 1.1 Vad gör jag efter installationen…4 1.1.1 Hantera prenumeration…4 1.1.2 Öppna produkten…4 1.2 Så här kontrollerar
F-Secure Mobile Security Android F-Secure Mobile Security Innehållsförteckning 3 Innehåll Kapitel 1: Installation…5 Installation…6 Aktivering…7 Kapitel 2: Skyddar konfidentiell information…9 BörjaSå delar du filer utan att bli övervakad 7 Gratisalternativ till dyra molntjänster 7 Skyddar dig mot NSA-spioneri 7 Så funkar Bittorrent Sync. Dela filer utan att bli övervakad Tycker du att nätdiskar ESET NOD32 ANTIVIRUS 7 Microsoft Windows 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP / Home Server 2003 / Home Server 2011 Snabbstartsguide Klicka här för att hämta den senaste versionen av detta dokument ESET NOD32 Antivirus Lathund Blanketthotell Komma igång Introduktion Denna lathund innehåller lite samlade råd och tips för de som ska använda tjänster från NT Smartwork. (För de som redan börjat använda Blanketthotellet finnsAnvändarhandbok Norton 360 Online Användarhandbok Dokumentation version 2.0 2008 Symantec Corporation. Med ensamrätt. Den licensierade programvaran och dokumentationen betraktas som kommersiell programvara

Denna lathund ger dig en allmän introduktion till Office 365 för att få förståelse för tjänsten. Innehållet uppdateras löpande. I slutet av lathunden finner du övningar för att komma igång. Praktiska övningar
ESET SMART SECURITY 8 Microsoft Windows 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP / Home Server 2003 / Home Server 2011 Snabbstartsguide Klicka här för att hämta den senaste versionen av detta dokument ESET Smart SecurityESET NOD32 ANTIVIRUS 6 Microsoft Windows 8 / 7 / Vista / XP / Home Server Snabbstartsguide Klicka här för att hämta den senaste versionen av detta dokument ESET NOD32 Antivirus ger ett avancerat skydd PrivacyKeeper raderar på ett tillförlitligt sätt alla dina spår både online och offline och aktiverar och säkerställer att din dator rensas från alla sårbara känsliga data som kan bli måltavlor för tredje TM Norton Internet Security Användarhandbok Mer information om snabbinstallation finns på baksidan. Det är det enda rätta är att bry sig om miljön. Symantec har tagit bort omslaget till den här manualen

3.2 1H[W*HQHUDWLRQ6HFXULW\ Användarmanual ,QQHKnOOVI UWHFNQLQJ,QVWDOODWLRQDY931NOLHQW ’DWRUHUVRPLQJnULHQ)DVW7UDFNPLOM $QYlQGDUHPHGNRQWRL9+6RFKGDWRUPHG:LQGRZV;3 $QYlQGDUHPHGNRQWRLDQQDQGRPlQlQ9+6HOOHUGDWRUPHG:LQGRZV
ESET NOD32 ANTIVIRUS 8 Microsoft Windows 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP / Home Server 2003 / Home Server 2011 Snabbstartsguide Klicka här för att hämta den senaste versionen av detta dokument ESET NOD32 AntivirusInstruktion: Trådlöst nätverk för privata enheter orebro-byod Sida 2 av 21 Innehållsförteckning 1 Inledning… 3 2 Så ansluter du till nätverket orebro-byod… 4 2.1 Allmän information:… 4 2.2 Enkel

12 eländiga program som bör raderas omedelbart De kan skada din dator eller få den att arbeta långsammare mängder av program skapar faktiskt fler problem än de löser. PC-tidningens Mathias Alsted LundGlobal Protection 2011 Snabbguide Viktigt! På CD-fodralet finns den aktiveringskod som du behöver för att aktivera produkten. Förvara den på ett säkert ställe. Den här produkten får endast användas om

Viktigt! Läs avsnittet om tjänsteaktivering i den här guiden noggrant. Informationen i det här avsnittet är viktig för att skydda din dator. MEGA DETEKTION Snabbinstallation Windows Vista, XP och 2000
AUTOMATISKA PROGRAMUPPDATERINGAR Håll programmen Programmen vi använder i våra datorer fungerar som allra bäst när de är uppdaterade till de senaste versionerna. Med Patch My PC uppdateras de automatiskt

Välj bort om du vill Om du är nöjd med att ha din e-post på nätet, kan du lugnt hoppa över detta avsnitt. Har du tid och tycker att det är roligt, kan du testa att använda e-postprogrammet Windows Live

Användarhandbok Mer information om snabbinstallation finns på baksidan. Vi skyddar fler människor från fler hot på Internet än någon annan i världen. Det är det enda rätta är att bry sig om miljön. Symantec
F-Secure Anti-Virus for Mac 2015 2 Innehåll F-Secure Anti-Virus for Mac 2015 Innehåll Kapitel 1: Komma igång…3 1.1 Hantera prenumeration…4 1.2 Så här kontrollerar du att datorn är skyddad…4 1.2.1

Microsoft Windows 7 / Vista / XP / 2000 / Home Server / NT4 (SP6) Snabbstartsguide ESET NOD32 Antivirus ger ett avancerat skydd för din dator mot skadlig kod. Baserat på ThreatSense genomsökningsmotor
Ordning och reda med nya 7 Synkar med Mac, iphone och ipad 7 Många användbara funktioner 7 Strukturera upp dina sysslor. Effektiv att göra-lista Wunderlist synkar dinal listor mellan alla enheter är snabb

Allt du behöver veta för att KÖPA DATOR Henrik Asp DEL 1 KOMPONENTER OCH PROGRAMVARA DEL 3 EFTER KÖPET 1. INTRODUKTION TILL BOKEN… 3 2. DATORNS HISTORIA… 4 A. Pc…5 B. Mac…6 C. HTPC…7 3. DATORNS
En revolutionerande produkt: Personlig Säkerhetsdator Årets IT-produkt i USA och under Cebitmässan 2008-06-26 1 Internethistoria – Situation Idag har i stort sett alla tillgång till en egen Internetförbindelse Viktigt! Läs avsnittet om tjänsteregistrering i den här guiden noggrant. Informationen i det här avsnittet är viktig för att skydda din dator. MEGA DETEKTION Snabbinstallation Windows Vista, XP och 2000 Jätteguide till molnets 9 bästa näthårddiskar 7 De bästa gratisalternativen 7 Så väljer du rätt 7 Smarta säkerhetstips. Frågor och svar om näthårddiskar De nya nätdiskarna ger dig mer utrymme och flerSkeKraft Bredband Installationsguide SkeKraft Bredband Installationsguide Innan du startar installationen av SkeKraft Bredband bör du kontrollera om din dator har ett nätverkskort installerat. OBS! Har

Användarhandbok Vi skyddar fler människor från fler hot på Internet än någon annan i världen. Det är det enda rätta är att bry sig om miljön. Symantec har tagit bort omslaget till den här manualen för
Fullständig prestandahantering Fungerar även med Windows XP och Windows Vista 2013 Öka takten och ta hand om datorns prestanda i ett kraftfullt och smidigt program. Hämta och installera Powersuite Powersuite3 STORTEST BITDEFENDER INTERNET SECURITY ,0 550 Bitdefender är tyvärr inte på svenska, vilket gör att vissa funktioner kan kännas onödigt trassliga. Långsamt men supereffektivt Bitdefender Internet Security 2016 Bra dator- och identitetsskydd Kräver lite resurser Kan anpassa sig efter datorns resurser Långsam systemgenomsökning Inte på svenska Bitdefender Internet Security har sedan 2001 utvecklat sig till att bli ett av datorernas effektivaste skydd mot virus och andra säkerhetshot. Programmet skyddar bland annat mot nätfiske, kidnapparprogram och e-postangrepp och i den senaste versionen har säkerheten blivit ännu bättre. Skyddet är totalt mot både nya och välkända hot, och enligt testresultaten från AV-Test kommer du sällan att störas av falska varningar eller blockeringar. Vanligtvis körs programmet på autopilot, men det går även att välja en av tre fördefinierade profiler för arbete, spel eller film. Det betyder exempelvis att du slipper säkerhetsmeddelanden när du använder datorn för underhållning. Det går att starta tre olika typer av sökningar: en snabb, en komplett och en anpassad som koncentrerar sig på specifika mappar eller enheter. De flesta andra deltagarna i testet klarade av att göra en komplett genomsökning på under 20 minuter, men för Bitdefender tog det nästan dubbelt så lång tid. Den inbyggda sårbarhetskontrollen upptäckte bland annat kritiska Windows-uppdateringar som inte installerats, och att Windowslösenordet var för dåligt. Bitdefender innehåller funktioner som normalt brukar finnas i dyrare säkerhetspaket, bland annat en strålande lösenordshanterare och Safepay för säkra bankärenden och betalningar över internet. Bitdefender Internet Security 2016 är ett av de säkraste programmen som går att skaffa. Nackdelen är att det är ohyggligt långsamt på att genomsöka datorn och det hade gärna fått vara på svenska. Sårbarhetssökning:… Föräldrakontroll:… Säker nätbank/-betalning:… Licens:…1 år, 3 datorer PRIS: 550 KR 8,0 Bitdefender kan skydda ditt privatliv genom att bland annat erbjuda säkra betalningar och radera filer fullständigt. Installera Bitdefenders lösenordstillägg, till exempel i din webbläsare, och du slipper memorera dem eller använda minneslappar. 56Norton 360TM Användarhandbok Det är det enda rätta är att bry sig om miljön. Symantec har tagit bort omslaget till den här manualen för att minska de ekologiska fotavtrycken från våra produkter. Användarhandbok

Data Grunder Komponenter i en dator Operativsystem Vanliga applikationer Internet Säkerhet Nyttiga webb-appar/webb-sidor Scenarion Översikt Vilka delar ingår i en dator? En dators uppbyggnad Processor
Snabbstartsguide ESET Cybersecurity ger ett avancerat skydd för din dator mot skadlig kod. Baserat på ThreatSense genomsökningsmotor som först introducerades i det prisbelönta NOD32 antivirussystemet,5 STORTEST F-SECURE SAFE 8,2 649 Huvudmenyn i F-Secure Safe är minimalistisk utan en massa alternativ som inte omedelbart handlar om säkerhet. Enkelt och effektivt skydd Med säkerhetspaketet Safe vill finska F-Secure att du tryggt ska kunna utforska internet, handla online och hålla onlinekontakten med släkt och vänner. Den senaste versionen av paketet kan användas på datorer, smartmobiler och pekdatorer, och funktionerna i datorversionen är omfattande. En praktisk detalj är att det genomförs en viruskoll redan innan programmet F-Secure Safe Väldigt bra skydd Upptäckte alla hot i testet Liten påverkan på datorns prestanda Extra skydd för bankärenden Föräldrakontrollen är inte bra nog installeras. Den minimalistiska huvudmenyn gör det enkelt att söka efter virus. Övriga funktioner är inte lika lättillgängliga men det fungerar om du primärt tänker låta Safe arbeta självständigt i bakgrunden och inte lägga dig i speciellt mycket. Det finns dock många positiva sidor med Safe. Under fliken Status informerar programmet om datorns aktuella säkerhetsstatus, och du kan välja att starta en snabb virussökning eller klicka dig längre in bland inställningarna. Under testerna hos AV-Test fångade Safe alla de senaste sabotage- och e-posthoten, och även de utbredda hoten stoppades med hög precision utan att programmet behövde utnyttja speciellt mycket av datorns resurser. Hjälpfilerna är på svenska, och programmet innehåller generellt sett gott om information om bland annat hur du blockerar skräppost i ditt e-postprogram. Detta är dock något som du får konfigurera på egen hand i det program du använder. Om du tycker att enkelhet är viktigare än många funktioner, och inte känner behov av att göra avancerade inställningar på detaljnivå, erbjuder F-Secure Safe mycket hög säkerhet. Det kan dock kännas som ett onödigt dyrt paket om du bara har ett par enheter att skydda. Sårbarhetssökning:… Föräldrakontroll:… Säker nätbank/-betalning:… Licens:… 1 år, 3 enheter PRIS: 649 KR 8,2 Under fliken Verktyg finns programmets säkerhetsfunktioner, bland annat med möjligheten att starta en genomsökning av datorn. Inte ens programmets avancerade funktioner har speciellt många inställningar som du behöver bry dig om. 58ESET CYBER SEC
URITY PRO för Mac Snabbstartsguide Klicka här för att hämta den senaste versionen av detta dokument ESET Cyber Security Pro ger det allra bästa skyddet för din dator mot skadlig kod. Baserat

Anvia Online Backup 1(8) Anvia Online Backup Sådant som du bör beakta före installationen! Eftersom tjänsten omfattar sharing-egenskaper, ansvarar du som kund själv för hurdana filer som säkerhetskopieras
9 STORTEST FAKTA & RESULTAT Bitdefender Internet Security 2016 BullGuard Internet Security 2016 F-Secure Safe Kaspersky Internet Security 2016 Språk Engelska Svenska Svenska Svenska Antivirus Brandvägg Skräppostfilter Nätfiskeskydd E-postskydd Microsoft Outlook, Windows Live Mail, Mozilla Thunderbird Microsoft Outlook, Windows Live Mail, Mozilla Thunderbird Windows Mail, Microsoft Outlook, Mozilla Thunderbird, Opera Microsoft Outlook, Windows Live Mail, Mozilla Thunderbird Sårbarhetssökning Föräldrakontroll Webbläsarskydd Datoroptimering Lösenordshanterare Bankskydd Säkerhetskopiering. BullGuard Online-enhet (5 gigabyte) Skapa räddningsdisk Licens, antal enheter 1 år, 3 enheter 1 år, 3 enheter 1 år, 3 enheter 1 år, 3 enheter Fungerar med Windows 10, 8, 7 Windows 10, 8, 7, Vista, XP Windows 10, 8, 7, Vista, XP Windows 10, 8, 7, Vista, XP Mätvärden (se förklaringar i övre högra hörnet) Senaste hoten 100 % 95 % 100 % 100 % Sabotageprogram 99,90 % 99,70 % 99,80 % 99,90 % Falska varningar Pris i Säkerhet Funktioner/prestanda Användarvänlighet Samlat betyg 8,0 7,8 8,2 9,4 62Så bra är årets säkerhetspaket Av Mattias Inghe 2010-02-13 10:00 STORT TEST Vi har testat åtta paket som vill ge dig en tryggare tillvaro på internet. Bra Eset gör inte datorn seg Efter en krånglig installation

Användarhandbok Norton 360 Online Användarhandbok Dokumentation version 1,0 2007 Symantec Corporation. Med ensamrätt. Den licensierade programvaran och dokumentationen betraktas som kommersiell programvaraDu kan läsa rekommendationerna i instruktionsboken, den tekniska specifikationen eller installationsanvisningarna för MCAFEE VIRUSSCAN PLUS 2008. Du hittar svar på alla dina frågor i MCAFEE VIRUSSCAN PLUS 2 1 Introduktion När man har elever, klienter eller patienter i kognitiv träning och använder COGNIsoft-I som ett redskap i träningen, kan det några gånger vara praktiskt att kunna ge eleverna hemuppgifter, FÖR MAC Snabbstartsguide Klicka här för att hämta den senaste versionen av detta dokument ESET Cyber Security ger det allra bästa skyddet för din dator mot skadlig kod. Baserat på ThreatSense-genomsökningsmotorLathund för Svenskt Näringsliv OneDrive OneDrive… 3 Vad är fördelarna med OneDrive för dig som användare?… 3 Skapa OneDrive-konto… 4 Kom åt OneDrive på olika enheter… 6 Via appar på datorn… 6

Du kan läsa rekommendationerna i instruktionsboken, den tekniska specifikationen eller installationsanvisningarna för MCAFEE TOTAL PROTECTION 2009. Du hittar svar på alla dina frågor i instruktionsbok
Backup It FAQ Före installation… 3 Fungerar Backup It om det finns andra Internetbaserade säkerhetskopieringsprogram installerade på datorn?… 3 Är två Internetbaserade säkerhetskopieringsprogram bättreAnvändarhandbok i Innehåll McAfee Internet Security 3 McAfee SecurityCenter…5 Funktioner i SecurityCenter…6 Använda SecurityCenter…7 Åtgärda eller ignorera skyddsproblem…17 Arbeta med varningar…21

7 STORTEST NORTON SECURITY DELUXE 9,0 799 De stora ikonerna i huvudmenyn gör det enkelt att hitta viktiga funktioner, men inställningarna kunde vara mer överskådliga. Inget kommer undan Norton Som antivirus har Norton existerat i 25 år och säkerhetspaketen har sedan dess växt till att bli bland de mest använda världen över. Norton Security Deluxe 2016 skyddar upp till fem enheter fritt fördelat över Windows, Android, ios (iphone och ipad) och OS X (Mac). Längst upp i programfönstret visas datorns aktuella säkerhetsstatus, och under den menyknappar för Norton Security Deluxe Mycket bra skydd mot malware Stoppar alla nya hot i testet Surfa tryggt på internet Väldigt bra lösenordshanterare Dyrt verktyg inom områdena Säkerhet, Identitet och Prestanda. Resultaten i AV-Tests utvärderingar blev strålande. Programmet upptäckte samtliga angrepp från både helt nya och utbredda hot, och det är imponerande. När programmet körs i bakgrunden använder det så lite resurser att det inte märks, men vid kompletta genomsökningar kan det kännas aningen segt. Det finns många bra verktyg och funktioner som låter dig surfa säkert och varnar för potentiellt farliga webbplatser. Verktyget Identify Safe kan hålla reda på alla dina lösenord, adresser och betalkort. Det finns dock ingen specifik webbläsare för nätbanker och shopping, vilket flera av konkurrenterna har. Föräldrakontroll är inte någon inbyggd funktion, utan ett gratis tillägg om du har behovet. Det är möjligtvis en bra valfrihet, men det hade varit smidigare om den hade funnits inbyggd. Nortons Säkerhetspaket innehåller även en rad verktyg som inte har med säkerhet att göra, bland annat diskdefragmentering, radering av onödiga filer och en uppstartshanterare. Norton Security Deluxe 2016 levererar extremt bra skydd mot samtliga typer av hot, men paketet borde vara mer fokuserat på säkerhet. Sårbarhetssökning:… Föräldrakontroll:… Säker nätbank/-betalning:… Licens:… 1 år, 5 enheter PRIS: 799 KR 9,0 Det finns många valmöjligheter för att genomsöka datorn, och det går även att leta efter virus i ditt Facebook-flöde. Identitetsskyddet omfattar bland annat säkert surfande med verktyg mot nätfiske och skydd mot skadliga webbplatser. 60

Anvia Säkerhetskopiering 1(6) Anvia Säkerhetskopiering 2.3 Saker som bör beaktas före installationen! Eftersom tjänsten även omfattar en sharing-egenskap, ansvarar du som kund själv för hurdana filer som
F-Secure Anti-Virus 2003 Win 95/98/ME/NT4.0/2000/XP Användarhandbok Alla produktnamn som nämns i detta dokument är varumärken eller registrerade varumärken som tillhör respektive företag. F-Secure CorporationStäda upp Macens hårddisk med Disk Doctor 7 Sök efter onödiga filer på hårddisken 7 Rensa bort filer och fria upp flera gigabyte 7 Ta säkerhetskopia så du inte förlorar något. Rensa bort onödiga filer

Kapitel 2 Installation Innehåll INSTALLATION MDAC och ODBC…2 Installera SoS2000 i arbetsplatsen…2 SoS2000 serverprogramvara…2 SoS2000 och övriga Office program…3 Avinstallera SoS2000…3 Brandväggar…3Grattis till ett bra köp! Du har valt världens ledande programvara för skydd av din dator. ZoneAlarm har bara i Sverige 100.000-tals användare och programmet finns att köpa i de flesta välsorterade databutiker

Säkerhetskopiera mobilen gratis och helautomatiskt 7 Bästa gratistipsen 7 För Android, Iphone och Windows Phone 7 Säkerhetskopiera till Dropbox. Så fixar du automatisk säkerhetskopiering av mobilen Visst
del SKYDDA DIN DATOR När du ansluter datorn till Internet får till tillgång till en helt ny värld, full av äventyr och information som du och din familj kan ta del av. Tråkigt nog öppnar du också upp mot

Instruktion: Trådlöst nätverk för privata enheter orebro-byod Instruktion: Trådlöst BYOD-nätverk Sida 2 av 24 2017-05-17 1.4 Instruktion – orebro-byod.pdf Innehållsförteckning 1 Inledning… 2 2 Så ansluterNYA Panda Platinum Internet Security 2007 Snabbguide Viktigt! Läs avsnittet om onlineregistrering i den här guiden noggrant. Informationen i det här avsnittet är viktig för att skydda din dator. Avinstallera Sidorna i detta pdf-dokument är ett utdrag ur tidningen Råd& Rön nr 3, 2003. Pdf-dokumentet är framtaget för PTS, Post- och telestyrelsen efter godkännande av Råd& Rön. Råd& Rön 2003. Eftertryck, helt F Secure Booster är ett verktyg för att snabba upp och städa upp i din pc eller Android enhet. För Android användaren finns möjligheten att öka batteritiden genom att stänga ner resurser som inte används.