Posted on

Carl Stanley östersund

Kirsty Armstrong kanske är bekant för många radiolyssnare. Hon har varit programledare för ”Helgen i P3” och 2021 programledde hon TV-programmet ”Big Brother”.Kirsty Armstrong och Carl Stanley har utsetts till årets kvinnliga respektive manliga komiker på Svenska Standupgalan. Årets nykomling blev Christoffer Fernis.

Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här. Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken ”Mina biljetter” när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här. Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på ”Kontakta arrangören”. För mer information, läs här.

Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.
Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

Vidare kommenterar Östersundstränaren Kjell-Åke Andersson till sajten att laget inte kommer låta sig distraheras av de skadorna som tynger forwardssidan just nu.
Nu står det klart att den 24-årige forwarden kommer saknas under ytterligare en tid. Enligt Länstidningen Östersund rör det sig kring veckor, och han förväntas därmed vara borta åtminstone till juluppehållet.

Det var under förra veckans match mellan Östersund och Västervik som Carl Skärström råkade ut för en klubba i ansiktet. Smällen resulterade i att forwarden fick lämna matchen i förtid, och Skärström har inte spelat sedan dess.
– Han fick en käkfraktur som är stabiliserad. Han behöver ingen operation utan det behöver läka ut bara, säger klubbens fysioterapeut Alexandra Bitsakis till LTZ.

Dagens avsnitt spelas in från tvättstugan, jag är oförberedd och med viss sannolikhet i ett tidigt stadium av en hemsk sjukdom. Så det så. Tack för att du lyssnar /CarlTjeeena, i dessa virustider behövs podcasts och annat löst gnäll mer än någonsin. Landets kanske mysigaste podd gör vad den gör även denna veckan. Jag pratar om Corona och sånt. Blir nog bra detta. Tack för att du lyssnar! /Carl

Daaaagens avsnitt handlar som vanligt om hur det går i huet egentligen. Följ den spännande utvecklingen av min psykiska hälsa ENDAST i Carl Stanley podcast. Jag blajjar om massa annat också. Tack för att ni lyssnar! /Carl
Ännu ett avsnitt, ännu en stund av gnyende. Sitter i någon slags mild halvångest och gnäller över en gårdag. Det känns lite tramsigt såhär i efterhand men vem är jag att råna er på 20 minuter av dödad tid? Va? Exakt.

Idag pratar jag om att jag är sämst i världen på överraskningar, lite corona blir det ju och allmänt babblande. Hoppas ni ska ha trevligt! Ha det gött och tack för att du lyssnar! /Carl
Idag äcklas jag av något som jag inte kan skriva här för då kommer jag att kräkas på min dator. Sen har jag öppnat brev och varit på spa osv. Ja ni fattar! /CarlIdag är en dag när det är som vanligt! Podd i studion, inga kameror och sånt trams utan bara vi. Det blir jävla mysigt om du frågar mig. När vi är som bäst! Tack för att du lyssnar! /CarlEtt lite annorlunda avsnitt. Försöker mig på att plinka gitarr och prata samtidigt, uppenbarligen är min förmåga kraftigt begränsad så jag blir antagligen utredd för grav svagbegåvning inom det närmaste. Men tills dess tuffar vi på. Kyss och KRam!I dagens avsnitt är det Corona, eld och något om en restaurang där tanterna kommunicerar med knappar och kulor. Otroligt. Tack för att du lyssnar! Med vänlig hälsning, Carl

SÅÅÅÅÅÅJA! Då var vi tillbaka på ordinarie tablå och levererar således Carl Stanley podcast rakt in i era öron. Torsdagar är det som gäller förutom idag då någon annan dag gäller. Härligt. Tack för att ni lyssnar!
Dagens avsnitt är ett viktigt avsnitt för svensk nöjesindustri! Eventuellt. Jag pratar åtminstone om att ge upp och Joakim Lamotte och sånt som poddar handlar om. Puss!

Dagens avsnitt är definitivt ett av de deppigaste som gjorts av mig. MEN det är fortfarande rätt skoj och mysigt tror jag. Folk börjar lessna, så även jag! Tycker ändå det är rätt gött att vi deppar ihop lite tillsammans. Tack för att du lyssnar/ Carl

Idag tar jag en promenad i någon slags park och står vid ett tågspår och pratar fritt om allt ni kan tänka er, typ. I alla fall. Här är avsnittet, hoppas ni gillar det! KRAAAAAM!Hallåja, idag har jag klippt mig hemma och sett en märklig man på cykel, vi går också igenom vem som blir veckans gnällkäft! Tack för att du lyssnar /Carl

Årets första avsnitt är här och jag är taggad som fan. Nu jävlar kör vi gott folk. Det gör vi verkligen. Okej? Pratar lite om semestern, bankhelvetet och säkert nåt mer! PUSS! /CarlIbland är man trött på sin egen intelligensnivå, under dagens avsnitt får ni se/höra ett sånt breakdown LIVE ON TAPE WOOO. Pratar dessutom om Ivy Leaguers I met and liked och om att jag måste begränsa mitt gnäll inom vissa områden. Tack för att du lyssnar /Carl Ännu ett bilavsnitt, fy fan vad mysigt det är att spela in denna podden. Ursäkta konstanta stickspår men det fick bli så denna gången. God lyssning. PoK! Carl Det var inte stand up som regerade i Carl Stanleys liv från början. Istället drogs han till magins värld och började tidigt öva på korttrick för att få sina åskådare att häpna. Stanley fascinerades tidigt av att underhålla en publik och med magi var det lätt att få folk att tappa hakan. Länge var det Carl Stanleys plan att bli trollkarl på heltid och han till och med tävlade i magi. Innan han ens var myndig hade han blivit svensk mästare i både salongsmagi och close-up magi.Trots sin framgång var det inte magin som tog Carl Stanley in i svenskarnas hjärtan. Istället tog livet en vändning för Stanley när han började hålla på med komik. Carl Stanley visade sig nämligen ha en otrolig känsla för timing och fick snabbt gapskratt när han testade sina skämt inför publik. På The Tivolis scen i Helsingborg blev han ett återkommande namn och åskådarna älskade honom från första stund.