Posted on

Djurkliniken Partille öppettider

Vi tar emot hund-, katt- och smådjur. Vi driver en välrenommerad klinik med modern utrustning sedan 1975. Våra specialiteter är röntgen, ultraljud, lab, HD/AD-röntgen samt kirurgiska inrepp. Drop-in vaccination erbjuds onsdagar mellan 12-21. Vi erbjuder även foder och tillskott, kastrering, vaccinationer mm. Tag gärna kontakt om du vill veta mer. Välkommen!

Veterinären.nu har inte svar på alla problem. Svar på individuella frågor gäller inte alla sällskapsdjur. Om du lägger märke till symptom eller tror att ditt sällskapsdjur är sjukt bör du alltid kontakta en legitimerad veterinär.
Materialet på denna hemsida tillhandahålls enbart i informationssyfte och kan inte ersätta professionell medicinsk rådgivning, diagnostisering samt behandling. Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva veterinärmedicinsk vård, veterinärmedicinsk konsultation och försäljning samt utbildning inom dessa områden samt därmed förenlig verksamhet. Djurkliniken i Partille AB är verksam inom veterinärverksamhet och hade totalt 8 anställda 2021. Antalet anställda är oförändrat sedan året innan. Bolaget är ett aktiebolag som varit aktivt sedan 2005. Djurkliniken i Partille AB omsatte 9 094 000 kr senaste räkenskapsåret (2021).Vill du aktivera platstjänster för Öppettider finns en enkel guide hos Google om hur du delar din plats. Om inte – så går det jättebra att söka med stadnamnet.Du surfar med en föråldrad webbläsare och utsätter din dator för säkerhetshål och begränsad funktionalitet. Vi rekommenderar att du uppdaterar till senaste versionen av Internet Explorer, Firefox, Google Chrome, eller annan modern webbläsare.Vill du synas på Djurkliniken i Partille i Partille? Registrera ditt Öppettider Marketplace-konto på sekunder och syns för hundratusentals potentiella kunder.Bolagsvärdet är en kvalificerad bedömning av ett företags teoretiska värde som inte nödvändigtvis reflekterar ett eventuellt försäljningspris av bolaget.

Med Allabolag Plus får du tillgång till bolagshändelser, uppskattat bolagsvärde och bevakning av upp till 25 bolag. Varje månad får du även följande produkter:
Välkommen till oss på Mölnlycke Djurklinik! Vi tar emot hundar, katter och smådjur och hjälper till med kirurgisk och medicinsk vård. Vi har kompetent personal och kan erbjuda en fullständigt utrustad veterinärmedicinsk klinik med laboratorium, röntgen, kirurgi och kostrådgivning.

En fristående privatägd smådjursklinik som uppfyller Svensk Djursjukvårds krav på djurkliniker. Välutrustad veterinärklinik för vård av din hund, katt eller gnagare. Veterinärer och djursjukvårdare med lång erfarenhet. Hos oss får du ett professionellt och vänligt mottagande.
Välkommen till Veterinär Christina Karlssons Veterinärpraktik. Christina har lång och bred erfarenhet av veterinäryrket. Vi är en liten personlig veterinärklinik i Benareby utanför Mölnlycke med stor erfarenhet och kompetens. När du besöker vår veterinär får du alltid ett personligt bemötande och bra service. Vi sätter alltid djuren i fokus.

På Djurkliniken i Partille vet vi att ditt husdjur är en del av familjen. Därför erbjuder vi ett brett utbud av veterinärtjänster för att hålla din lurviga vän glad och frisk. Från rutinkontroller till akutvård, vårt erfarna team är här för att ge ditt husdjur bästa möjliga vård. Och eftersom vi vet att din tid är värdefull erbjuder vi bekväma öppettider och tidsbokning. Vi finns här för dig!
Patientavgifter ska betalas i samband med att djuret lämnar kliniken efter besöket. Betalning sker kontant eller med de flesta förekommande kredit- och betalkort.

Våra veterinärer och djursjukvårdare genomgår kontinuerlig fortbildning. Vi ser alltid till djurets bästa, är måna om våra patienter och tar tacksamt emot synpunkter om vår verksamhet. Är det något du undrar över? Kontakta oss gärna.

Varmt välkommen till vår djurklinik med trygg och kvalificerad djurvård, ditt självklara val av veterinär i Göteborg med omnejd! Välkommen att kontakta oss för tidsbokning eller rådgivning.

Djurkliniken i Partille – Ditt djursjukhus mellan Göteborg och Lerum – är en välrenommerad klinik med modern utrustning och välutbildad, kunnig personal. I lokalerna finns bland annat laboratorium, röntgen och operationssal, allt som behövs för att kunna hjälpa dig och ditt djur på absolut bästa sätt. Vårt djursjukhus etablerades redan år 1975 och är specialiserat på hund, katt och andra smådjur. För närvarande har vi fyra veterinärer, tre legitimerade djursjukskötare och två djurvårdare på utökat nivå knutna till kliniken som alla brinner för djurens bästa. Vi praktiserar det mesta inom kvalificerad djursjukvård, både förebyggande och specialistvård, vill du läsa mer om våra olika tjänster kan du göra det här. Vår ambition är att med engagemang och personligt bemötande kombinera den lilla veterinärmottagningens närhet och känsla med det stora djursjukhusets kompetens och resurser. Du kan vända dig med förtroende till oss, vi gör allt för dig och ditt husdjur. Vår verksamhet är välkänd i regionen och många i Göteborg ser oss som det självklara valet av veterinär. Men också på hemmaplan i Partille, förstås.Utöver rådgivning och tjänster från våra veterinärer och djursjukvårdare kan Djurkliniken i Partille också erbjuda utvalda varor i vår butik. Ni kan bland annat köpa hund- och kattfoder från våra leverantörer Royal Canin, Hills och Dechra. Kontakta oss så hjälper vi dig.