Posted on

Eva Lena Medium

I mitten av september kom sierskan Anna-Lena Vikströms biografi ut som pocket, och boken gick rakt in på topplistan på nätbokhandeln Ad Libris. Fler är intresserade av att läsa om Anna-Lenas förmågor än förre statsministern Fredrik Reinfeldts gärning.Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.

Kommentar från Eva: Då kan den vara i vår klädkammare, i det rummet finns det instrument. Då vet jag att jag ska leta allra längst in för där har jag inte letat.

Eva har letat med ljus och lykta efter sin sons kaffeservis. Hon frågade sierskan Anna-Lena Vikström om hjälp. Och Anna-Lena har svar om var den kan vara.
Nu ska jag inte skriva om hela mitt liv, men den 17 Juni i år (2021) hände det som inte får hända, och det vände upp och ner på hela min och min familjs värld. Vår 20 åriga dotter blev sjuk och fick ett hjärtstopp som varade i hela 55minuter. Hon skulle varit död om det inte vore för att rätt läkare, tog rätt beslut, i precis rätt ögonblick. Ett Ecmo team från Karolinska hade ringts till MIVA på SÖS där hon befann sig och teamet packade precis upp ecmomaskinen när hjärtat stannade (vi satt just då i ett besöksrum och undrade varför läkaren inte kom). HLR påbörjades omedelbart och en timme senare kopplades hennes kropp in i ecmomaskinen som fick fortsätta hålla hennes kropp vid liv.När jag kommer hem den kvällen tar jag ett papper och skriver ner min viktigaste önskan i livet…en önskan om att min dotters hjärta ska orka att starta igång igen och att hjärnan ska klara sig utan skador och att vi så småningom kan läsa denna lapp tillsammans och glädjas över att hon är stark igen. Jag lägger lappen i en glaspyramid, som jag fått av en vän för över 25 år sedan, och Jag dammar av mina gamla kunskaper i Reikihealing på distans och skickar så mycket healing jag bara kan. Varje kväll när jag kommer hem från sjukhuset gör jag detta. För vad har jag att förlora? Det känns bra att göra något även om det inte skulle hjälpa. Jag får även hjälp att skicka healing av vänner som är medium, och deras healinggrupper på nätet. Och ej att förglömma alla vänner, familj och kollegor som sänder tankar och böner om att detta ska gå vägen (TACK!) Det blev 82 dagar på sjukhus (jag bodde och sov med henne i 40 dagar av dessa) men den 3 september kom hon hem, och vi läste lappen ihop. Det är ren magi för mig. Man behöver nog inte veta så mycket om någon som driver en webbutik på nätet, men samtidigt är det kanske lite av charmen att få en bakgrund till varför, och var själva kärnan eller i det här fallet hjärtat ligger. Jag vill gärna berätta hur Kristallpyramiden uppstod och hur det kommer sig att jag plötsligt den 26 augusti i år (efter en medial kurskväll hos Medium Eva-Lena Rosencrantz) kände att jag nog ville öppna en webbutik, fast jag redan har en fast anställning på ett jobb som jag trivs superbra med. Och har jobbat på i 18år.Och här måste jag såklart också skriva att det är de fantastiska läkarna och sjuksköterskorna som har räddat livet på vår dotter, de har varit otroliga och vi kan inte tacka dem nog. Men varenda läkare har verkligen sagt att hennes fall är helt unikt. Att hon är ett mirakel! Att hennes hjärta skulle klara sig, var det ingen som vågade tro. Även hennes kroppsliga återhämtning har gått fortare än vad som är normalt. Så jag tänker att hon fick nog hjälp av fler dimensioner än bara sjukvården.

Hjärtat var mycket svagt och orkade inte slå själv, så man opererade in en Impellapump i hjärtat, och man planerade för en eventuell hjärttransplantation. Många olika operationer blev det första tiden. Utgången var mycket oviss om hon ens skulle överleva så vi tog minut för minut, och en läkare sa att hon var sjukhusets sjukaste patient.
Jo för ca 25 år sedan träffade jag en arbetskamrat som drog med mig in i den spirituella världen. Jag gick med i föreningen Ascala och lärde mig meditera och öva på psykometri. Jag gick även kurser i kristallhealing, chakrabalansering, pendelkurser samt Reiki 1 & 2. Jag gillade även att lägga Tarotkort. Jag gick på readings hos lite olika medium och tyckte allt var spännande med den nyfunna vetskapen om att livet inte tar slut när vi dör (jag fattar att inte alla tror som jag).Men så kom barnen och det spirituella fick stå tillbaka då tiden inte riktigt fanns. I bland tog jag hjälp av medium tex. 2006 när vi upptäckte problem med fukt och lukt i vårt nyköpta hus. Mediet sa att vi skulle få hjälp från vårt försäkringsbolag, men att det skulle ta några turer…och Oj vad rätt hon hade. Jag och min man hade lyssnat en hel del på låten ”Just idag är jag stark” med Kenta. Och när försäkringsbolagets handläggare skulle komma och ge oss besked och vi var såklart jättenervösa…handläggaren knackar och vi öppnar dörren och precis då ringer hans mobil…och han hade låten ”just idag är jag stark” av Kenta som ringsignal…Då släppte all oro och vi kände tillit att allt skulle lösa sig. Vilket det gjorde efter många turer. Detta kallar jag livets magi och jag gillar att vara öppen för olika tecken som kommer i min väg då dessa faktiskt brukar vara mycket tydliga och ge mig vägledning och trygghet.Hos Artworks hittar du en mix av inspirerande artiklar, tips och råd om konstnärskap och naturligtvis – fantastiska konstverk för varje del av livet. Vi specialiserar oss på konst från gallerier och samtida konstnärer och vi vill att det ska vara en enkel och inspirerande upplevelse att köpa konst hos oss. För att själv upptäcka nya favoriter så kan du: söka efter ett speciellt konstnärskap i sökrutan ovan, upptäcka utställningar och gallerier via vår karta – eller utforska konstverk baserat på medium i vår webshop.

Jag har också ett forum på Facebook för dig som har ett andligt intresse. Där kan ni utbyta tankar, olika upplevelser och erfarenheter med varandra om allt inom spiritualism, medialitet, meditation, guider, änglar, kanalisering, healing, tarot etc. men även tipsa om olika event, böcker, kurser och erbjudanden inom dessa områden. Du hittar länken dit här ovan i menyn. SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar. Hon kallas Värmlands Saida och är aktuell både i en ny bok och i SVTs program från Sverige till himlen. Men till vardags jobbar Anna-Lena som sierska och medium i Karlstad och hjälper bland annat folk att hitta sina borttappade nycklar.Arbetet tog två år och Eva Wilkund intervjuade både Anna-Lena flera gånger och många av hennes bekanta och familj. För Anna-Lena betyder boken mycket och hon känner att det här en bok som hon själv hade velat läst när hon var yngre.

– Jag kunde lämna kroppen och flytta mitt medvetande till en annan plats men jag tänkte inte att det var något övernaturligt utran det var en speciell egenskap jag hade, säger Anna-Lena Vikström.

Anna-Lena, som är utbildad diakon och psykoterapeut, försörjer sig som medium och sierska. Och det absolut vanligaste folk vill ha hjälp med är att hitta borttappade nycklar eller husdjur. Anna-Lena försöker förklara hur hon gör för att hitta de borttappade sakerna.

Hon säger att hon kan se in i framtiden, att hon drömmer sanndrömmar och kan känna var saker eller personer befinner sig, något hon har gjort sen barnsben.

Anna-Lena är uppvuxen i Lappland men bor nu i Karlstad och kallas för Värmlands Saida. Hon är nu aktuell både i SVT serie och i en nyutgiven bok. För tio år sedan intervjuades hon av Eva Wiklund som då jobbade som journalist på Nya Kristinehamns-Posten. I flera nyårsbilagor fick Anna-Lena förutspå det kommande året i Kristinehamn, ibland hade hon rätt och ibland var hon helt ute och cyklade. Eva Wiklund fascinerades av personen, och med boken ”Hon som ser” ville hon visa Anna-Lenas vardag som medium.
– Det man gör att är att registrera ett snabbt intryck som ska komma på någon sekund. Och sen gör man det till en bild och förhoppningsvis kan man förklara det så bra att folk förstår var sakerna är. Opportunity for late application to course: Sustainable technologies for agriculture in low and medium income countries, 7.5 credits. Application code = SLU-20097; Course code = TN0342. This course opens opportunities for future international jobs and activities! It is unique as it covers indigenous and modern technologies applicable for low and medium income countries.

– Prior knowledge: You need 120 credits in Technology and/or Natural science, including at least 15 credits in Technology, Soil science or Agricultural science. English 6 or equivalent.
SLU, Sveriges lantbruksuniversitet, har verksamhet över hela Sverige. Huvudorter är Alnarp, Uppsala och Umeå. SLU är miljöcertifierat enligt ISO 14001. • Telefon: 018-67 10 00 • Org nr: 202100-2817 • Kontakta SLU • Om webbplatsen • Hantera kakorThe objective of the course is to provide knowledge and understanding of agricultural technologies for sustainable development and resource utilization in low and medium income countries. Participatory research, socio-economic aspects of sustainable development, as well as mechanisation, technology transfer and resource management will be addressed during the course.

Populär! Äntligen tillgänglig i Sverige!! Norsk rådgivare som efter många års erfarenhet med självaste Marcello Haugens blod i ådrorna och Lilli Bendriss som tidigare mentor är jag här för att hjälpa dig!
Klarsynt 25 års erfarenhet- Jag förmedlar mina svar och budskap till dig genom mina guider och min kanal till andra sidan, som är ljus, öppen och kärleksfull. Ger distanshealing. 25 års erfarenhet och bred kompetens. Välkommen att ringa migKanaliserande medium och andlig vägledare. Varmt och hjärtligt välkommen till mig, Hit kan du vända dig vart du än befinner dig på din livsresa. Du blir seriöst bemött med lugn, medkänsla och fokus på ditt allra högsta, bästa.Rahilii är tillbaka! Medium, healer, spirituell vägledare. Utbildat och praktiserat inom naturmedicin. Lång erfarenhet som samtalsterapeut. Hjälper dig att öppna dörrar och se nya möjligheter. Arbetar med eller utan hjälpmedel. Som medium tar jag snabbt in din situation och det som ligger omkring och framför dig. Rahilii betyder Vargkvinnan, ett namn jag fick kanaliserat till mig för många år sedan. I det ligger också att min livsuppgift är att hjälpa människor genom samtal och/eller behandling. Behandling är också fjärrhealing. Har arbetat på spålinje sedan 2003 och har många fasta kunder. Jag är också konstnär med måleri, skulptur och glas som arbetsfelt. Jag svarar inte på frågor om sjukdom eller rättssaker. Ej heller önskar jag att hitta bortkomna människor, djur eller saker. Norsk och svensktalande.Coach, klarsynt och medium ifrån Norge- specialiserad på relationer. Jag hjälper dig få perspektiv på dina problem och är en god samtalspartner och människokännare. Ärlig och seriös.

Jag är certifierad samtalsterapeut med inriktning KBT, Transaktionsanalys och Mental träning. Har alltid gillat att hjälpa dem som behöver det. Har jobbat mycket med att hjälpa djur tillbaka till livet som har blivit misshandlade och missförstådda.
Sierska – Medial sedan barndomen. Jag har många års erfarenhet och utbildning. Jag arbetar också med KBT i bild, 1:an & 2:an vilket jag kan kombinera i vägledning

Vägvisande medium som siar om framtiden. Jag har 30 års erfarenhet av Tarot och Sibyllakort, och jag började få visioner redan som barn. Jag hjälper dig att hitta rätt i livet, och du kan själv välja vilka kort du vill att jag ska använda. Jag erbjuder även personlig expertrådgivning, och samtalsterapi m.m..
Född med synsk förmåga. Hjälper dig med att spå framtiden,kärlek och relationer jobb och karriär. Väldigt populär. Specialist på att hitta din tvillingsjäl.Jag är klarsynt, rak och ärlig och använder min kunskap när jag löser emotionella och tankebaserade problem som bromsar dig från att utvecklas och uppnå det du önskar uppnå i ditt liv. Jag kan hjälpa dig på alla plan och områden.Mona från Norrland, kommer från en släkt i Norrland där det alltid funnits någon som siat om framtiden, stämt blod m m. född medial och har en stark intuition. Healar, omedvetet, ofta under samtalet.Jag har stark intuition. Kanalisera budskap till dig även vägleder dig med mina tarotkort och spelkort inom kärlek familjerelationer ekonomi och arbete. Jobbnalar medialt dagligen per telefon eller personligen med klient framför mig, som jag även coacha till framgång. Varmt Välkommen att kontakta mig.

Känd ifrån Norsk Tv. Har över 20 års erfarenhet inom spirituellt arbete. Klarsynt och healer som arbetar utan hjälpmedel. Mycket träffsäker och tydlig.
Vad händer när du som företagare eller privatperson får en faktura, betalningspåminnelse, inkassokrav eller riskerar att hamna hos kronofogden. Jag har drivit inkassobyrå i ett tiotal år och kan allt om bestridande, avgifter för påminnelse, inkassokrav, dröjsmålsränta ansökan om betalningsföreläggande m.m. Ring mig, jag hjälper dig både som företagare och privatperson.

Född med synsk förmåga och har utövat min mediala gåva och styrka i hela mitt liv. Jag hjälper dej att hitta de rätta verktygen och lösningarna för att komma vidare i livet med större glädje och livskvalitet.Rensar även bort oönskade energier
Mycket populär! – Välutbildad och seriös. Kanaliserar och vägleder dig i livets alla situationer som kärlek, arbete, ekonomi, spirituell vägledning. Många åre erfarenhetmed nöjda och fasta kunder. Talar Sv,Eng, Sp.Sari är ett synskt medium som arbetar utan redskap.Jag är ett synskt medium som ser din aura och under en vägledning används jag som ett redskap utav mitt andliga team i samarbete med dina guider, jag får information via bilder , hörsel och känslor i min kropp.

Den här webbplatsen använder cookies så att vi kan ge dig den bästa upplevelsen som möjlig. Cookies lagras i din webbläsare och utföra funktioner som känner igen dig när du återvänder till vår webbplats och hjälper vårt team att förstå vilka delar av din webbplats du tycker är mest intressanta och användbara.Mycket erfaren andlig guide. Jag tonar in mig på dina energier och har kontakt med andevärlden. Använder också mina underbara tarotkort där jag snabbt och intuitivt får information om vad som händer i ditt liv. Anlitad av kändisar. Varmt välkommen att ringa mig. Tystnadsplikt.Jag är en allmänpsykolog med psykoterapi som specialitet (dubbel legitimation). Samtalsbehandling är mitt huvudsakliga område, där man söker för olika symtom på psykisk ohälsa, som är allt mellan ångest och utmattning till vardagliga relationsstörningar”Direktvetande” medium. Kanaliserar budskap inom livets alla områden. Flerårig erfarenhet. Healing, hus- och energirensning, borttappade saker och djur, kontakt med andra sidan. Klicka för att läsa mer!

Medial tarolog och astrolog. 30 års erfarenhet. Insiktsfull o sympatisk. Arbetar gärna med öppen kommunikation och samtal. Vi hittar svar och möjligheter kring Dina frågor, funderingar o situation – inom alla områden. Även alternativmedicin, hälsa, personlig utveckling och stresshantering. Tystnadsplikt. Varmt välkommen!Rekommenderas! JennyAnn kanaliserar rådgivning inom alla områden. Specialisering i relationer, energimedicin, företagande, personlig/andlig utveckling.

Kan hjälpa dig se klarhet i dina vägval. Kan ge dig olika verktyg/redskap till att växa som människa. Medial ,klarseende, klarkännande, klarvetande. Personlig/andlig utveckling. Lång erfarenhet. Använder inga hjälpmedel.
Jag samtalar med guider i andevärlden, som ger svar på ala dina frågor om kärlek, jobb, ekonomi, framtid osv. Jag är medialt utbildad hos Terry Evans, men född med gåva. Utför olika healingbehandlingar. Finner borttappade saker och djur.Jag heter Alice. Min mediala förmåga kom till mig efter en allvarlig olycka i barndomen. Sedan dess har jag utvecklat min mediala förmåga och förutom min intuition så använder jag tarot och pendel, som jag tycker är utmärkta komplement till varandra. Hej och välkomna till Ninni, jag har varit medial sen jag kom till denna värld. Hos mig får du vägledning i livets alla områden. Allt från kärlek till ekonomi. Ingen reading är den andra lik. Jobbar främst med tarotkort som utgångspunkt och ibland orakel/änglakort. Sen läser jag av de energi som kommer upp. Du kan ställa allt ifrån öppen fråga/läggning till mera specifikt eller om du önskar kolla djupare på en speciell situation. Utöver att sia i kort har jag utbildning och erfarenhet som livscoach så känner du att du behöver lite allmän livsrådgivning/stöd så finns jag här för dig. Jag hoppas få vägleda just dig som är menad att komma till mig. Välkommen Ljus&Kärlek Ninni SÄLJCOACH Du kanske behöver någon att bolla idéer med eller diskutera vilka förändringar du kan göra som leder till ökad försäljning/förmedling av dina tjänster/produkter på ett bekvämt och naturligt sätt. Hur tar man kalla kontakter på ett enkelt och självsäkert sätt? Eller hur du hittar nya kunder? Vem är min drömkund? Vill du bli tryggare i din roll som säljare?Dipl.medium Jag får klarhet i din situation.Har en lång erfarenhet av att jobba via telefon. Har jobbat med människor i kris under mitt arbetsliv . Önskar hjälpa men också föra människor framåt .

Populär norsk rådgivare! Klarsynt spirituell coach. Medial sedan barndomen. Ser tydligt i kärlek och relationer. Erbjuder också Twinflame/Soulmate rådgivning.
Jag har varit ett träffsäkert medium sedan barndomen. jag kan också använda mig av runor för att få in budskap om kärlek, framtid samt svar på viktiga frågor. Ser fram emot att hjälpa dig.Medium, jag rensar hus, ser dig och din framtid. Har varit medium sedan barndomen och har gått i generationer sedan min mormor. Jag hör båda setningar och ser bilder när jag hjälper dig. Fråga om allt.

Rekommenderad! Otroligt träffsäker. Född medial. Drömtolkar. Tar bort energier/rensar i hemmet). Många nöjda och fasta kunder Känd och efterfrågad I Sverige och Norge. Ger dig snabba svar. Talar svenska och Engelska
Vill du skapa förändring i ditt liv? Behöver du tala med någon om hur du har det? Att gå i terapi hos en samtalsterapeut är att bestämma sig för att arbeta med sig själv. Jag som certifierad samtalsterapeut, lyssnar, stöttar, pushar och vägleder dig framåt under samtalet och mot ditt mål. Det är positivt om du har ett mål med samtalet, vad det är du vill få ut av vårt samtal, eller vad du vill ha mer klarhet i när samtalet är över. Men vill du bara prata fritt utan ett specifikt mål så är du såklart varmt välkommen ändå.Talar engelska och norska. Klarsynt och klarsyntmedium och får in bilder. Bra intuition och använder tarotkort, bordskort och pendlar. Speciellt bra på relationer. Livet har gett mig många upplevelser som gjort mig till en bra samtalspartner och människa. Jag ser fram emot att hjälpa dig med de val du står inför och jag ser fram emot att prata med dig. När du kontaktar mig så kan jag hjälpa dig med allt från att ge budskap från änglarna till att ge råd om kärlek. Jag kan även kommunicera med djur så har du problem med något husdjur så ska jag försöka hjälpa dig med det. Jag har varit medial i hela mitt liv men det är först nu jag har tagit tag i min gåva för att hjälpa andra. Jag är en seriös och varmhjärtad person som gör mitt bästa för att du ska känna dig trygg med mig. Inga frågor är för stora eller små. Jag är ödmjuk, öppen och ger dig alltid ärliga svar. Jag hjälper dig att finna råd om dina vägval. Varmt välkommen att kontakta mig! Kram Briana Vänligen skriv in ditt telefonnummer. Vi sänder dig ett SMS meddelande när denna rådgivare loggar in sig och är ledig. ( SMS meddelandet till dig är gratis)

Norsk – Clairvoyant och Spadam. Lätt och bekväm att prata med, hjälper dig att se vägen framåt. Använde tarot och intuition. Ella är utbildad i tarot, läsning och reikihealing. Ärlig och seriös.
Den här webbplatsen använder Google Analytics och Google Tag Manager för att samla anonym information, till exempel antalet besökare på webbplatsen och de populäraste sidorna.Träffsäker och ärlig! Använder inga hjälpmedel utan bara mina starka gåvor och intuition. Norsktalande. Adrianas specialitet är Kärlek, Relationer, Arbetssituationer, Healing av männisor och djur.

Mycket erfaren spådam! Låt mig hjälpa dig, jag använder all min erfarenhet för att få dig på rätt spår. Kärlek, relationer, arbete och sorg är mina speciella områden. Jag kan ta bort oönskade energier i hus och hem. Lägger till tarotkort om du vill.Norsk rådgivare. Ser dig, har lång erfarenhet som sierska och rådgivare. Jag är en jordnära, professionell, seriös spådam med otroligt stark medial förmåga.

Välkommen. Jag heter Penelope och vägleder dig inom alla områden. Till min hjälp har jag flamman av spirituell energi, Ärkeänglarna, Tarotkort och pendelkristaller
Tillbaka hos experthjälp! Jag är medial. Jag känner av energierna runt dig. Arbetar utan kort. Ger dig vägledning i situationer när du behöver mer föståelse eller för att komma vidare (relationer, familj och arbete).Jag är utbildad medicinsk fotvårdsterapeut. Jag utför bl.a behandling av liktornar, svamp, förhårdnader, nageltrång, vårtfrysning och diabetesfötter. Kontakta mig gärna för rådgivning. Med vänlig hälsning Mino