Posted on

Finnboda Kajväg 8

Nu finns chansen till denna fyrarumsdröm högt upp med spektakulär utsikt över Stockholms inlopp och Kungliga Djurgården samt hela vägen till city! Bostaden bjuder på en stor inglasad balkong med en extraordinär utsikt över vattnet och här bjuds det på en vacker utsikt över Saltsjön och stadens stadssiluett vilket skapar en extraordinär känsla. Detta är det perfekta boendet för er som vill ha närheten till city men ändå kunna njuta av sjöutsikt och spektakulära solnedgångar. Ni har en fantastisk utsikt både från balkongen och även från bostadens alla fönster. Ett enastående läge där skärgård möter stad gör detta till en riktigt unik pärla. Förrutom den förtrollande utsikten bjuds det även på hög bekvämlighet i form av ett stort vardagsrum, tre rymliga sovrum och ett stilrent badrum med tvätt- och torktumlare. Goda kommunikationer med bl.a pendelbåten som tar dig dig till Nybroplan på endast ca 23 min. Med 5 minuters promenad är ni vid Kungsträdgårdens Tunnelbanestation, härifrån kan man åka vart man vill via T-bana. Utanför bostaden finner ni en fantastisk fin lekplats, perfekt för barnen att leka i. Parkeringsplats finns direkt utan kösystem för 650 kr/mån. Ett hem som måste upplevas!Tillfälle att förvärva denna kvalitativa och nyproducerade gavel-tvåa med en drömutsikt mot Kungliga Djurgården, Saltsjön och båtlivet. Bostaden erbjuder vy åt tre väderstreck samt en fantastisk balkong om ca 13 kvm med eftermiddags- och kvällssol. Den sträcker sig i en vinkel längs lägenheten och är som gjord för umgänge ljumma sommarkvällar. Planlösningen är både genomtänkt och luftigt öppen med goda förvaringsmöjligheter och komforten hög med kvalitativa, väl utvalda material. Läget är oerhört attraktivt med havet som närmaste granne och även närhet till god service, bra kommunikationer, båtförbindelser m.m Här kan man ta båten över till Djurgården för en vacker kvällspromenad och är du båtägare så finns chans till båtplats i närheten. Välkommen på visning!

Allt som matchar din bevakning håller vi dig uppdaterad med, både bostäder som annonseras men även de som ännu inte kommit ut marknaden. För att bevaka bostäder måste du vara inloggad som kund på Mäklarhuset. Gå vidare och fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen av din bostad. Vi på Mäklarhuset vet vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär.. Mahmut var 41 år gammal när den första iPhonen började säljas i USA sommaren 2007, och 44 år när den första iPaden började säljas i USA våren 2010. När Apollo 11 som den första bemannade rymdfarkosten landade på månen var Mahmut 3 år.

För siffernördarna: Det var 3 001 veckor och 5 dagar sen Mahmut föddes på den trehundrafemtiofjärde dagen på året. Det är 57 år och 193 dagar, inkluderat 14 skottår eller 57 år, 27 veckor och 4 dagar. Med andra ord, 690 månader och 11 dagar. Därför, han är 57,5 år gammal. Mahmut föddes på en måndag, den senaste födelsedagen var på en tisdag och nästa födelsedag kommer vara på en onsdag.Guldfödelsedag (golden birthday) är när man fyller samma ålder som sin födelsedag i månaden. Så är man född på den tjugonde dagen i månaden, så firar man guldfödelsedagen på det tjugonde året. Det betyder att Mahmuts guldfödelsedag är den 20 december 1985.

Intressant fakta (baserat på en snittperson): Sen Mahmut föddes har han tagit runt 420 miljoner andetag och hans hjärta har slagit runt 2,1 miljarder hjärtslag.
Åldersmilstolpar: En miljard sekunder (28 aug 1997), hundratusen timmar (17 maj 1977), femtusen dagar (29 aug 1979), tio miljoner minuter (24 dec 1984), tusen veckor (18 feb 1985), tiotusen dagar (7 maj 1993), tio miljarder sekunder (8 nov 2282), tvåtusen veckor (19 apr 2004), femtontusen dagar (14 jan 2007), tjugotusen dagar (22 sep 2020), tjugofemtusen dagar (1 jun 2034) och tjugo miljarder sekunder (28 sep 2599).Bandhagen, Enskede, Enskede gård, Enskededalen, Hägersten, Johanneshov, Lidingö, Nacka, Nacka strand, Solna, Stockholm, Tomteboda, Trekanten, Trångsund, ÅrstaMusikåret 1965 bjöd bl.a. på Ingvar Wixell som vinner melodifestivalen med ’Absent Friend’. Årets Eurovision hölls i Neapel, Italien och France Gall från Luxemburg vann med låten ’Poupée de cire, poupée de son’.Sportåret 1965: Årets vasalopp vanns av Janne Stefansson från Sälens IF, Sverige på tiden 04:35:03. I årets finnkamp vann Sverige både herrarna och damernas som avgjordes i Stockholm.

Mahmut har 172 dagar kvar till sin födelsedag som infaller på en onsdag, då han fyller 58 år. Idag är han 57 år, 6 månader och 11 dagar gammal. Födelsedatum i romerska siffror är XX.XII.MCMLXV (20.12.1965), som man brukar se på gamla skrifter och på moderna tatueringar. Samt hans nuvarande ålder i romerska siffror som är LVII (57) år.
När Mahmut Tiftikci såg dagens ljus för första gången var Tage Erlander (Socialdemokraterna) Sveriges statsminister och Gustaf VI Adolf Sveriges kung. Han föddes i början av vintern, i stjärn­tecknet skytten och enligt kinesiskt horoskop i ormens år (elementet trä och symbolen yin). Han är 60-talist och tillhör Generation X. Han är inte gift.Med andra ord, 690 månader. Därför, du är 57,5 år gammal. Du föddes på en måndag, din senaste födelsedag var på en tisdag och din nästa födelsedag kommer vara på en onsdag.Ett urval av de mest visade filmerna filmåret 1965 var Åsa-Nisse slår till, Juninatt, Sound of Music, Åskbollen, För några få dollar mer och Den stora kapplöpningen jorden runt.Bland kändisar som fyller år samma dag har vi Björn Wallde (79 år), Skådespelare. Daniel Fernholm (39 år), Hockeyspelare. David Cook (40 år), Amerikansk idolvinnare 2008. Peps Persson (76 år), Artist. Peter Criss (77 år), Trummis i KISS. Robert Gustafsson (58 år), Skådespelare. Sonja Aldén (45 år), Artist. Uri Geller (76 år), Amerikansk illusionist.

Birthday.se hjälper dig att säkerställa glädjen för dina nära och kära, och andra du vill hylla på deras bemärkelsedagar. En kostnadsfri tjänst som föddes 11 maj 2006.
Jubileumsfödelsedagar hänvisar till speciella årsdagar, i det här fallet födelsedagar. Stora jubileum som firas är bl.a. 25, 40, 50, 60 och 70 år. Nästa stora jubileum för Mahmut är diamantjubileum som inträffar lördagen den 20 december 2025. Andra jubileum är silver­jubileum 25 år (20 dec 1990), rubin­jubileum 40 år (20 dec 2005), guld­jubileum 50 år (20 dec 2015) och platium­jubileum 70 år (20 dec 2035).Mahmut Tiftikci är boende i Nacka på Finnboda Kajväg 8 lägenhet 1603 i Nacka. Hans bostad ligger i Nacka församling. Antal mantals­skrivna på adressen är 1 person, Mahmut Tiftikci (57 år)

* Antalet skottår man har genomlevt visar hur många 29 februari man har passerat. T.ex. kommer någon född i augusti 2012 upplevt 2 skottår eftersom han föddes efter 29 februari. År 2000 var ett skottår. Var fjärde år är skottår, om de inte är delbara med 100. Såvida de inte kan delbara med med 400.Booli är en bostadssajt där du hittar Sveriges största samlade utbud av bostäder till salu, slutpriser och värderar din bostad. Tillsammans med Hittamäklare och Boappa är vi en del av SBAB:s tjänster för bolån och boendeekonomi utan krångel. Tryggt och enkelt oavsett om du ska köpa, sälja eller bo.

Underbart belägen på 8:e våningen i arkitektoniskt högklassig byggnad återfinns härlig våning om 98,5 kvm med bedårande utsikt över Stockholms inlopp, Djurgården och Saltsjön. Enastående terrass om 106 kvm ger möjlighet till sann livskvalitet och långa dagar i solen. Alldeles invid Finnboda kajkant med bevarade lämningar från varvstiden som knyter samman historiens vingslag med modern byggnation. Byggnadens arkitektoniska linjer skapar harmoni mellan funktionalitet och estetik och skapar ett sällsynt ljust hem med maximerad utblick. Våningen erbjuder en ypperlig disponering med vardagsrum och kök i öppen planlösning, två fina sovrum samt två badrum. Inbjudande hall med smakfull garderobsförvaring välkomnar och leder in i härlig sällskapsdel med stora panoramafönster i flera väderstreck och utgång till terrassen. Stilfullt och fullt maskinellt utrustat kök från Vedum i öppen anslutning till spatiöst vardagsrum med gott om plats för större soffgrupp. Köket rymmer plats för stort matbor
Jag brinner för att ge säljaren de allra bästa förutsättningarna att få bäst betalt för sin bostad. Det är ett privilegium att få representera Skeppsholmen Sotheby’s International Realty och känna att företagets ambitioner matchar ens egna. Den mest kraftfulla marknadsföringen digitalt och i tryck kombinerat med vårt omfattande intressentregister är oslagbart.Med 14 års erfarenhet inom premiumsegmentet och över 300 sålda hem är jag en trygg ledsagare i er största affär. Jag har under dessa år byggt upp ett stort kontaktnät av återkommande kunder. Mina kunder värdesätter mitt personliga engagemang och driv att alltid göra mitt yttersta.