Posted on

Fransförlängning Naturlig Look

En konsultation ingår alltid när du gör fransförlängning hos oss. Du och din stylist går då igenom vilka fransar som ska sättas efter dina förutsättningar och önskemål.

Ögonfransförlängning går till som så att jag ligger på en behandlingsbänk och Ullis sätter på mjuka pads under ögonen så att huden under ögonfransarna är skyddad. Sedan klistrar hon på en lösögonfrans på varje riktig ögonfrans som jag har. Man kan välja mellan olika längder på sina lösögonfransar och även olika färg.
En vana jag håller fast vid är att göra ögonfransförlängning i Stockholm. Jag har gått till samma ställe i väldigt många år nu. När jag började med fransförlängning så fanns det väldigt få salonger, jag tror att Ullis på Puder var en bland bara en handfull utbildade fransförlängare.I believe in ”träningsglädje” – to train happy. I believe in experiencing life and a thousand feelings in a pair of running shoes or on a bike – with sweat on my forehead. I don’t remember my personal bests but I remember all the feelings. The journey is the reward. Då och då dyker det upp larm vad gäller limmet som används vid ögonfransförlängning. Jag har aldrig känt av några problem med det och inte Ullis heller – hon brukar ha munskydd när hon gör fransförlängningarna. Däremot går det ibland lite för många veckor innan jag hinner fylla på fransarna och då kan jag känna mig naken med bara mina egna fransar – det ser så tunt och ovant ut. Men jag tror inte att jag har färre riktiga fransar nu än tidigare. Och den där sista veckan innan jag ska fylla på nya fransar kan jag ibland fuska och använda riktig mascara om jag ska på fest eller så – och wow – vilka superfransar man får då!Många undrar hur fransarna försvinner; vad händer efter en månad? Jo, lösfransarna trillar av när man tappar sin vanliga ögonfrans. Ögonfransarna växer i cykler och över tid märker man att man ibland tappar sina fransar snabbare än andra gångar. Det där kan bero på många saker; var i växtcykeln du är och externa faktorer såsom årstider och så. Jag har faktiskt länge varit sugen på att testa! För mig med korta ögonfransar vore det underbart! Men det är väl kostnaden och tiden det tar som får mig att avvakta ön så länge. Jag minns i början när jag gjorde min första fransförlängning – då vågade jag knappt sova för tänk om jag skulle förstöra fransarna. Men jag lovar att de är hållbara! Jag försöker däremot att inte gnugga mig i ögonen och själva limmet kan släppa om man gråter väldigt mycket. De första 24 timmarna efter man satt på nya fransar ska man vara försiktig med fukt (typ svett och dusch) så det brukar vara träningsfria dagar – precis som idag.Jag minns inte vilka längder jag har men rent generellt så har jag valt en naturlig look; jag vill inte se ut som om jag ska gå på fest varje dag… jag har olika längder över hela ögat; längst in mot näsan har jag kortare längd till exempel – precis som mina vanliga fransar skiljer sig i längd.Att göra en ögonfransförlängning är en dyr vana; men så värd. Jag går till salongen i Stockholm en gång i månaden och fyller på fransarna och det tar runt 60-90 minuter och kostar runt 600-700 kr per tillfälle.

Hur mycket sliter fransförlängning?
Som sagt, fransförlängning kan vara påfrestande mot dina naturliga fransar och det kommer ta ett par veckor innan de har återhämtat sig helt. Särskilt om du har gått till en fransstylist som har utfört fransförlängningen på fel sätt.
När jag var där idag så berättade hon om att en ny trend är att göra volymfransar; alltså att sätta flera väldigt tunna lösögonfrans på varje riktig frans. Det låter extremt pilligt och jag tror att man måste vara väldigt duktig för att få det snyggt.

En vanlig fråga är också om ens riktiga fransar tar skada av ögonfransförlängning. Det är inget jag själv märkt av – jag har ju gjort mina fransar i så många år på regelbunden basis och det var flera år sedan jag bara hade mina egna fransar.
Du kan välja mellan singelfransar för en naturlig look eller volymfransar om du vill ha en mer dramatisk markering av dina ögon. Vad du än väljer kommer vår fransstylist Linda att använda material av högsta kvalité och utföra ett oklanderligt hantverk.

Fransförlängning är perfekt för dig som vill ha en maskaras effekt utan att behöva sminka dig. Många väljer att göra detta detta för att framhäva sina ögon eller för att ersätta smink under sin semester. Lash lift är också ett alternativ för semestermånaderna, men det är en mer diskret look för de flesta som inte kan bygga på längden av dina fransar.

Limmet jag använder är en härdplast och kan framkalla allergier. Därför har jag en otrolig respekt för det och jobbar både med utsug för ångorna samt fäster fransarna ca 1-1,5mm från din fransrad för att limmet aldrig skall komma i kontakt med din hud. Detta är inget som kommer förändra utseendet på din fransförlängning. Får man en allergisk reaktion är detta inget jag kan rå på utan en del personer är mer känsliga än andra.
Det tar ca 24 timmar för limmet att härda. Under den tiden bör du låta fransarna vara. Fransarna får dessutom inte komma i kontakt med vatten eller utsättas för värme under samma period.Singelfransar är för dig som både vill ha en naturlig mascara effekt, eller en mer sminkad look. Vi anpassar längd, tjocklek och böj efter ditt önskemål. Vi applicerar en singelfrans på en befintlig ögonfrans.Volymfransar är för dig som vill ha en tätare fransrad. Med volymfransar kan du få en dramatisk effekt eller ett mjuk och naturligt resultat. Vi anpassar längd, tjocklek och böj efter ditt önskemål. Volymfransar är tunnare än singelfransar, och därför lägger vi ihop flera volymfransar som en solfjäder, och applicerar på de befintliga ögonfransarna. Man kan även välja att mixa volymfransar med singelfransar.

Vad får man inte göra med fransförlängning?
Undvik all form av oljebaserade produkter runt och på ögonen, samt ämnet propylen glycol som finns i mjukgörande produkter. Använd ingen vattenfast makeup. Övrig makeup fungerar för det mesta bra bara de inte innehåller olja eller propylen glycol.
En naturlig frans har en livslängd på ca 6-8 veckor innan man tappar den för att sedan växa ut på nytt. Vanligtvis tappar man ca 1-5 naturliga fransar om dagen och man har alltid fransar i olika tillväxtstadium. När du tappar en naturlig frans följer förlängningen med.

Tvätta dig runt ögonen så att inga rester från varken smuts, smink eller sminkborttagning ska finnas kvar för att uppnå bästa hållbarhet. Tänk även på att fransarna ej ska komma i kontakt med vatten på 24 timmar efter behandlingen, så att duscha innan ditt besök kan vara en god idé.
Vid en fransförlängning fäster jag 1 eller flera syntetfransar på varje naturlig frans beroende på önskemål & kvalité på din egna frans. Du kan välja mellan singel, mix eller volymfransar.Jag jobbar med säker fransförlängning. Det innebär en trygghet för dig som kund att jag bara använder dom bästa produkterna och den bästa appliceringen av syntetfransarna. Allt för att du och dina egna fransar inte skall ta skada av fransförlängningen. Jag sätter bara syntetfransar i den längd och tjocklek som dina egna fransar klarar att bära utan att ta skada. Detta gör att du som kund aldrig behöver vila från fransförlängning utan kan ha det så länge du själv önskar. Med volumelashes kan du få glesa fransar till att bli fylliga då jag sätter alltifrån 2-8st tunna syntetfransar på 1st naturlig frans (antalet kan begränsas av dina naturliga fransar). Det blir väldigt fylligt och snyggt. Du kan få en väldig naturlig look eller mer dramatisk look beroende på hur många fransar du väljer per naturlig frans. Ett nytt set tar ca 3 timmar att göra. Påfyllning behöver göras efter 3-5 veckor. Hur mycket du tappar beror på hur du sköter dem, hur du sover, hur mycket du tappar naturligt samt om du är stressad eller sjuk. Du tvättar fransarna minst en gång per dag så att de håller sig rena och fräscha. Då håller din förlängning även bättre. Du ska inte använda oljeprodukter på fransarna, ej heller fransböjare. Borsta dem vid behov och pilla inte i onödan. Ingen mascara på din förlängning är tillåten. Hör av dig om det är så att du har några frågor eller om du tappar mycket fransar utan din egna de första dagarna. Singelmetoden är när man sätter 1st syntetfrans på 1st naturlig frans. Dessa är aningen tjockare än dina egna så det blir en fin mascaralook. Vi separerar noga så att ingenting sitter ihop. Ett nytt set tar ca 2 timmar att göra. Efter ca 3-4 veckor är det dags att fylla på din förlängning för att den hela tiden ska se snygg ut. Hur mycket fransar du har kvar efter 3-4 veckor beror på hur du sköter dem, hur du sover, om du varit sjuk mm. Rena fransar är a och o när du ska göra din fransförlängning. Är de inte helt rena så är risken att din förlängning åker av i förtid. Se därför alltid till att tvätta dina ögon rent från makeuprester innan ditt besök. Du kommer att få tvätta dina fransar igen precis innan du börjar för att vara på den säkra sidan. Använd heller inga oljeprodukter eller fransböjare dagen innan eller samma dag. Om du använder linser är det också viktigt att du tar ut dessa före ditt besök.När du kommer så får du tvätta fransarna med ett skum. Sen går vi igenom vad vi ska ha för längd, böj och form på din förlängning. Jag tejpar ner dina underfransar så de inte är i vägen. Du blundar under hela behandlingen och när du öppnar ögonen har du fina fransar och en mer öppen blick.

Kirurgisk kvalitet Rostfritt stål, böjd spetspincett, med ytsandblästring,, starkt grepp. Tippen med höga stängning är inte lätt att deformera, och perfekt för att separera och plocka upp små ögonfransar med 3D-5D Volume Silk/Mink fransar. Rekomenderas att användas tillsammans med våra LOTUSLASH Volymfransar.
Lägg till fyllighet till din fransrad samtidigt som du behåller en delikat look med dessa naturliga lösfransar. C.O.C.O W02 lösögonfransar har skapats som det perfekta ”mellan”-alternativet som fungerar för alla tillfällen – det är varken ultrasubtilt eller ultradramatiskt. Istället erbjuder dessa naturliga fransar en mjuk lockning i kombination med lätt volymförbättring, för en look som passar perfekt under dagtid men som också erbjuder lågmäld kvällsglamour.Om du bara vill ha ett par remsfransar i din sminkväska är det vår C.O.C.O W20 lösfransar en bra stil att välja. De kommer att vara ditt hemliga vapen när du vill se otrolig ut, men ändå lite inte för dramatiskt.

Kan man ha mascara när man har fransförlängning?
Fransstylister rekommenderar även att du inte använder mascara när du har fransförlängning: Anledningen till detta är eftersom vissa mascaror är svåra att ta bort, vilket kan resultera att limmet löser upp sig. Dessutom innehåller många mascaror oljor, vilket som sagt är ett big no no när man har fransförlängning.
Har du testat många pincetter för volymfransar? Tappar du vipporna gång efter annan? irriterande!! Prova i stället denna pincett, speciell för volymfransar. Ett måste i ditt kit för avancerad volymteknik!En del av vår C.O.C.O W02 lösögonfransar-kollektion, där du hittar alla våra mest naturliga fake eyelash, använder C.O.C.O-designen ett handgjort band som är klart och smalt, för att smälta osynligt in i din egen fransrad. De naturliga fransarna i sig är gjorda av ultrafina, veganska syntetisk mink hår och fästs på bandet i lager för ett vackert fluffigt djup.

Lägg till fyllighet till din fransrad samtidigt som du behåller en delikat look med dessa naturliga lösfransar. C.O.C.O W02 lösögonfransar har skapats som det perfekta ”mellan”-alternativet som fungerar för alla tillfällen – det är varken ultrasubtilt eller ultradramatiskt. Istället erbjuder dessa naturliga fransar en mjuk lockning i kombination med lätt volymförbättring, för en look som passar perfekt under dagtid men som också erbjuder lågmäld kvällsglamour.
Denna produkt är designad för förvaring av lösfransar för ögonfransförlängning. Den innehåller 10 lager. Har stor kapacitet för professionellt bruk. Enkelt att hitta ögonfransarna du vill ha. Vår vackra Diamond Grip Volympincett av hög kvalitet. De är perfekta för att plocka upp små volymfransar. Den diamantslipade basen ger dig ett säkert grepp, vilket innebär att du är mycket mindre benägna att tappa fransar. Du får en ökad risk för allergiska besvär och astma vid ögonfransförlängning. Det gäller både för dig som arbetar med ögonfransförlängning och för dig som förlänger dina ögonfransar.Du som arbetar som fransstylist kan bli allergisk om du jobbar med limmet under många timmar varje dag. Din arbetsplats ska ha anpassad ventilation som är effektiv. Det är viktigt att använda andningsskydd och skyddshandskar när du arbetar med limmet. Arbetet ska vara riskbedömt enligt Arbetsmiljöverkets regler.

Det finns inga godkända eller säkra lim enligt Arbets- och miljömedicin Syd i Skåne. Alla snabbhärdande lim av den här typen innehåller ämnet cyanoakrylat. Ibland saknar limmet varningstext, men limmet är fortfarande inte säkert.

Ögonfransarna fästs med lim som innehåller ämnet cyanoakrylat. Ämnet kan irritera dina luftvägar och ge allergiska besvär. Det finns också en risk att utveckla allergi när du är i kontakt med limmet.

Har du gjort en ögonfransförlängning och fått en allergisk reaktion? Då ska du söka vård på din vårdcentral. Du som arbetar med fransförlängningar och har fått besvär, kan kontakta företagshälsovården.
Lim som innehåller cyanoakrylat är vanliga och används bland annat vid limning av ögonfransar. Arbetar du med den här typen av lim? Det finns tydliga arbetsmiljöregler som ska följas av alla som arbetar med lim som innehåller cyanoakrylat. Det finns också regler för skyddsutrustning och arbetsplatsens ventilation.Det är vanligt att få allergiska besvär vid ögonfransförlängning. Ett snabblim används för att fästa ögonfransarna och limmet kan ge allergiska reaktioner.

Hur länge ska man inte duscha efter fransförlängning?
Efter behandlingen vänta 24 timmar med att duscha och bada inte i simhall, sola solarium eller bada bastu, detta är för att limmet ska härda tillräckligt. Borsta fransarna 2 gånger om dagen med borste men borsta aldrig fransarna när de är blöta eller fuktiga.
populär. Till skillnad från lösögonfransar, som du själv klistrar på och tar av, utförs en förlängning på en auktoriserad salong. En eller flera nya fransar fästs på en av dina naturliga ögonfransar med hjälp av ett semi-permanent lim.

Hur mycket kostar fransförlängning?
Beroende på vilken salong du går till och vilken typ av fransar du väljer kostar en behandling cirka 500–2000 kronor. Varje öga brukar be-höva 30–60 fransar, beroende på hur tätt dina naturliga fransar sitter.
Sannolikheten är låg, men du kan vara allergisk mot limmet. Är du osäker, besök salongen ett par dygn innan för ett pricktest. Risken för att lim ska hamna i ögonen är minimal, då de är stängda under behandlingen. Skulle det hända kan du i värsta fall få en allergisk reaktion som måste behandlas med receptbelagda ögondroppar. Börjar det svida eller kännas obehagligt under behandlingen, säg genast till. En av de största myterna är att ögonfransförlängningar sliter på de naturliga fransarna. Så länge du går till en erfaren och auktoriserad salong kommer dina naturliga fransar inte att bli förstörda.!mjukare och ser mer naturliga ut. En del menar också att de håller något längre än syntetfransar. Fransar i minkhår ger en mer naturlig, fjäder­liknande look och är lättare på dina ögonfransar men kostar också mer. Det finns också fransar i så kallat falskt minkhår, där det i stället är handgjort fiberhår som an-vänds. Extra volymgivande fransar är en ganska ny metod där flera väldigt lätta fransar appliceras på varje enskild naturlig frans. Beroende på vilken salong du går till och vilken typ av fransar du väljer kostar en behandling cirka 500–2000 kronor. Varje öga brukar be-höva 30–60 fransar, beroende på hur tätt dina naturliga fransar sitter.

Att applicera ögonfransserum på fransarna för att göra dem längre, tjockare och mörkare var trendigt för några år sedan. 2013 förbjöd Läkemedelsverket ögonfransserum innehållande prostaglandinanaloger, som kan orsaka irritationer i ögat, ögonfärgsförändringar och mörkare hudfärg kring ögonen. Flera serum fick försäljningsförbud och därför försvann mycket av hypen. De produkter som i dag finns att köpa i Sverige är klassade som ofarliga, men var medveten om att serum med prostaglandinanaloger fortfarande går att köpa utomlands.
Alla, oavsett ålder eller hur ögonfransarna ser ut i naturligt tillstånd. Däremot spelar längden på ögonfransarna roll. Om du har korta, tunna fransar kommer du inte att kunna få en supervoluminös förlängning. Då är det bättre att satsa på en halvuppsättning fransar till att börja med. Går det bra kan du öka mängden successivt.Standardpris för ett nytt set, det vill säga att du inte har förlängt fransarna förut, brukar ligga på 1000 kronor och uppåt. Priserna skiljer sig mycket beroende på hur erfaren behandlaren är, var i Sverige du befinner dig och huruvida du väljer singelfransar eller volymfransar.

En behandling med enkelstrån kan ta upp till två timmar vid första besöket och håller lika länge som din naturliga ögonfranscykel, det vill säga cirka 30–45 dagar. I slutet av cykeln ramlar de av. Vill du behålla dina fransar är det bra att besöka salongen för en touch-up efter ungefär tre, fyra veckor eller när hälften av ögonfransarna försvunnit. Vänta inte för länge, då måste du kanske göra om hela behandlingen, vilket blir dyrare.
• Undvik att blöta fransarna de första 24–48 timmarna efter behandlingen, eftersom vätan kan medföra att limmet får fransarna att klibba ihop. Samma sak gäller för svettiga träningspass och bastubad.• Vill du ta bort fransarna, besök salongen i fråga. Att försöka ta bort dem själv genom att dra i dem är omöjligt och kommer bara att skada dina naturliga fransar.

Fransarna ska bli fjäderlätta, milslånga, nattsvarta, separerade och, inte minst, få volym med stort V. Men samtidigt har allt fler valt att lägga mascaraborsten på hyllan och istället få vackra fransar med hjälp av en ögonfransförlängning. Damernas Värld har djupdykt i fransvärlden och vet vilka nyheter du bör hålla ögonen på.
Ögonfransförlängning har snabbt blivit en självklar beautyrutin för många. Men hur länge håller det, vad kostar det, vem får utföra behandlingen och vad finns det för typer av fransar? Här är svaren du behöver innan du förlänger fransarna på salong.Utbudet varierar, men det finns i huvudsak fyra olika typer av fransar: i syntet, i äkta eller falskt minkhår, i silke och extra volymgivande fransar. Syntetiska fransar kom först och är fortfarande vad de flesta salonger väljer att använda. De har bra hållbarhet och är mest plånboksvänliga. En del salonger avråder dock från syntetiska fransar, eftersom de är hårda och glansiga, vilket kan se onaturligt ut. Fransar i silke är både lättare och

Läs innehållsförteckningen på produkter du använder runt eller på ögonen och undvik produkter som innehåller propylene glykol eller olja. Dessa ämnen bryter ner limmet och finns bland annat i eyeliners, mascaror, shampoo och balsam.
Ögonfransförlängning kan göras på olika sätt, till exempel med klassiska fransar, volymfransar eller hybridfransar, beroende på önskad look. Klassiska fransar innebär att en syntetisk frans fästs på varje naturlig ögonfrans, medan volymfransar innebär att flera tunna fransar fästs på varje naturlig ögonfrans för att skapa en mer fyllig look. Hybridfransar är en kombination av klassiska och volymfransar och ger en mer naturlig men samtidigt definierad look.Jag har gått hos Emel sedan i januari och blir alltid lika imponerad när hon tar upp spegeln efter visar mig resultatet. Det är lätt att känna sig som en helt ny människa med långa, böjda och dramatiska fransar!

Volymfransar passar till dig som vill ha mycket fransar och ett mer dramatiskt resultat. Här appliceras ett volymknippe med 2–5 fransar på varje enskild frans. Du får mycket mer volym, ett mer ”fluffigt” resultat.
En ögonfransförlängning är en skönhetsbehandling som syftar till att skapa längre, fylligare och mer definierade ögonfransar. Behandlingen innebär att en eller flera syntetiska fransar fästs på varje naturlig ögonfrans med hjälp av ett semi-permanent lim. Att behandlingen är semi-permanent, innebär att fransarna vanligtvis håller i upp till sex veckor, beroende på individuella faktorer som livsstil, ögonfransarnas tillväxtcykel och eftervård.Om du går till en certifierad fransstylist som utför din fransförlängning på ett korrekt sätt är riskerna så gott som obefintliga. Men det finns ändå risker.

Med denna metod kan fransstylisten sätta upp till 400 fransar per öga utan att skada dina egna fransar. Jag fullkomligt älskar denna extra-allt-metod! Fransarna blir så fylliga och glamourösa. Eftersom fransarna är fjäderlätta behöver du inte vara orolig för att det ska kännas tungt.
Att vakna upp med långa, böjda glamorösa fransar är ren vardagslyx. Men vad ska man tänka på inför en ögonfransförlängning, vilka typer av fransar finns det, vilken metod ska man välja och vad finns det för risker? Hybridfransar är en typ av ögonfransförlängning som kombinerar klassiska och volymfransar. Det innebär att en syntetisk frans fästs på varje naturlig ögonfrans som i klassisk ögonfransförlängning, men istället för en enda frans används flera tunnare fransar med volymtekniken för att skapa en mer fyllig look. Idag är ögonfransförlängning en av de mest populära skönhetsbehandlingarna och används både för vardagligt bruk och för speciella tillfällen som bröllop och fest. Det finns olika typer av fransar att välja mellan, och en erfaren fransstylist kan hjälpa dig att hitta den perfekta fransen som passar din ögonform och personliga stil.Singelfransar passar till dig som vill ha naturligt långa och fylliga fransar. Fransstylisten applicerar en frans på varje naturlig frans och anpassar längden, tjockhet och böj efter ditt öga. Totalt blir det ungefär 60–80 fransar på varje öga.< br>

Genom att kombinera teknikerna kan hybridfransar ge både längd och volym på samma gång. Resultatet blir en mer naturlig och mjuk look än med enbart volymfransar, samtidigt som det ger en mer dramatisk effekt än enbart klassiska fransar.

Du tappar normalt mellan cirka 25–36 fransar under denna period. Därför är det bra att gå på ett återbesök efter 3–4 veckor (när cirka hälften av ögonfransarna försvunnit) för en påfyllning. Väntar du längre kan du behöva betala för ett nytt set igen vilket blir dyrare.
Men Ida! Den adressen (Tuvvägen) som det står att hon jobbar på, det är ju min gata. Haha. Hör av dig om du är i närheten så kan vi ta en lunch eller nåt 😉Volym metod är den senaste tekniken inom fransförlängning! Den är lika skonsam som vanliga singel fransar om inte skonsammare. Här använder man mycket tunnare fransar, vilket gör att man kan sätta upp till 6 separerade fransar på 1 naturlig frans och få samma vikt som en 0,15 – 25 tjocklek frans!

Jag använder det patenterade Perfect Silk Lashes TM som appliceras separat på varje frans. Fransarna är gjorda av naturligt silke eller ”mink” som är mera glansiga och ser ut som dina egna. Behandlingen tar 1,5-2 timmar och återbesök var 3-5 vecka rekommenderas. Du får vackra ögonfransar som framhäver dina ögon.
Med det patenterade Perfect Silk Lashes TM, appliceras varje frans för sig själv på varje din egen frans. Fransarna går inte att skilja från dina egna. Du kan själv välja hur långa, tjocka och täta dina ögonfransar ska vara. Varje öga får ca 60-90 st nya fransar. Resultatet blir naturligt vackra ögon redan när du stiger upp ur sängen på morgonen. För mycket bra resultat rekommenderas färga fransar två dagar innan fransförlängning. Med denna metod kan den som önskar ha ögonfransförlängning livet ut.

Swedish Natural fransförlänging är en revolutionerande produkt på marknaden som ger dig som fransstylist obegränsade möjligheter till perfekta resultat. Vår filosofi grundar sig i tron på hög kvalitet och senaste inom fransar.
Swedish Natural erbjuder en mängd olika längder, tjocklekar och böj på fransarna så att du kan välja exakt den ”look” du vill uppnå. Detta kan vara allt från en subtil förbättring till en full på ”falsk lash” effekt. Våra permanenta lös ögonfransar och semi permanenta ögonfransförlängning är lämplig för alla åldrar och gör så att man även får en anti-age look för äldre damer vilket ger en illusion av lyft- och definierade ögonen. Fransarna som används är svarta eller bruna och ger en mascaraeffekt, upp till 200 % mer längd samt volym och är helt vattentät.Man måste tänka på att även där alla fransar är separerade och rätt satta, förekommer det naturligt slitage när man har en fransförlängning. Fransarna är längre än de naturliga fransarna. Man bör helt enkelt vara extremt försiktig. Swedish Natural fransförlängningar är fästa direkt på en naturlig frans 1mm från basen så att den inte kommer i kontakt med huden. Detta innebär att det inte påverkar den naturliga franscykeln och gör det möjligt för den naturliga fransen att växa och falla ut som vanligt, orsakar ingen skada alls. Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our integritetspolicy.

innebär att fransstylisten endast applicerar en enda frans per fullvuxen, naturlig frans kunden har vid själva behandlingstillfället. På så vis är metoden helt smärtfri och skadar inte de egna fransarna. Singelmetodern ger en väldigt naturlig look
Ja. Fransförlängningen tas bort hos oss på salongen. Man ska inte ta bort dem själv då det kans orsaka skador på dem naturliga fransarna om man inte tar bort dem korrekt.Våra fransstylister och system gör att du kan ha ögonfransförlängning kontinuerligt som endast kräver underhåll var 3-5 veckor utan att orsaka några skador på dina naturliga fransar. Vårt professionella team kommer att skräddarsy din fransförlängning för just dig, skapa en look som passar dina ögon och ansiktsform.

Swedish Natural erbjuder en behandling som förlänger, fyller och ger naturligt och fint böj på dina ögonfransar. Fransarna appliceras genom en noggrann process där en frans appliceras på en av kundens naturliga fransar med svart lim som gör fransarna mörkare, längre och fylligare. De är halvpermanent vilket innebär att de kan bäras 24/7 och kunde behöver inte besväras med att bära mascara.
Salongen är stor, ljus och ligger på Sankt Eriksgatan 80, S:t Eriksplan. Några av våra kunder är välkända artister och bloggare som kommer till oss regelbundet. Vi har många års erfarenhet av hårförlängningar och löshår, vår duktiga personal är bland de bästa och mest kvalificerade inom industrin.Volym applicerar man supertunna fransar där man sätter 2-7 st lösfransar på kundens egen frans, istället för en lösfrans, vilket ger en fantastisk fyllighet. Man kan även mixa singel och volymfransar helt beroende vad man har för önskemål om slutresultat.Fransarna håller lika länge som den naturliga franscykeln som lös ögonfransen sitter fast på, förutsatt att kunden följer korrekt skötsel och eftervård. Alla naturliga fransar befinner sig på olika stadier av sin livscykel och därför tappar man dem vid olika tidpunkter som sen ersätts med en ny naturlig frans.

Hur duschar man med fransförlängning?
Efter behandlingen vänta 24 timmar med att duscha och bada inte i simhall, sola solarium eller bada bastu, detta är för att limmet ska härda tillräckligt. Borsta fransarna 2 gånger om dagen med borste men borsta aldrig fransarna när de är blöta eller fuktiga.
Ögonfransförlängning, även känd som permanent lös ögonfransar eller semi permanenta ögonfransförlängningar och är den senaste trenden som har svept över skönhetsindustrin och har blivit en favorit hos många kändisar. Ja, det är speciellt framtagen för att användas runt ögonen och tillverkade i syd Korea. Dina ögon ska vara slutna under hela behandlingen och fransstylisten sätter limmet endast på dem naturliga fransarna som inte kommer att röras vid kundens hud. Fransförlängningen håller i ca 5 veckor beroende på var de naturliga fransarna befinner sig i sin livscykel. En naturlig franslivscykel varar ca 2 månader, sedan faller den av naturligt och en ny frans växer ut. Påfyllning rekommenderas efter ca 3 veckor.Swedish Naturals fransförlängning kan man bära på en kontinuerligt basis dock kräver det underhåll var ca 3-4 vecka. Man kan även göra en fransförlängning för ett speciellt tillfälle, fest, bröllop och som man låter falla av med tiden av sig själv. Våra fransstylist team på salongen tar även bort fransförlängningar på säkraste sätt. Här kan du läsa om vilka olika förlängningar vi erbjuder på salongen, oavsett om det gäller singelfransar, volymfransar eller lashlift så strävar jag alltid efter en så naturlig look som möjligt, men samtidigt att du som kund ska få den där ”wow” känslan med dig hem. Om du undrar över något som jag inte fått med på denna sida så går det bra att skicka ett mail eller bara ringa. Jag ser fram emot att få göra dig fin i salongen! Den mest populära av alla fransförlängningar är volymfransar, och den passar dig som vill ha en mer fylligare look. Det appliceras 3-4 fransar i ett knippe och sätts på den naturliga fransen.Utöver fransförlängningar så kan vi även erbjuda färgning och keratin behandling av fransar. Har du ljusa fransar och vill ha mörkare, så kanske du bara vill färga fransarna. Färgen håller i ca 2 veckor, i vissa fall längre.

Fransförlängning singel passar dig som vill ha en fransförlängning med en mer naturlig look som ger lite mer fyllighet och längd. När man gör singelfransar sätts 1 syntetfrans på den naturliga fransen.Den här webbplatsen använder cookies så att vi kan ge dig den bästa användarupplevelsen som är möjlig. Cookieinformation lagras i din webbläsare och utför funktioner som att känna igen dig när du återvänder till vår webbplats och hjälper vårt team att förstå vilka delar av webbplatsen som du tycker är mest intressanta och användbara. För dig som vill ha tillfälligt längre och fylligare fransar finns den klassiska lösningen med lösögonfransar som du själv klistrar på och tar av. Hetast just nu är svenska Sweed Lashes (länk till butik), som flitigt används av bland andra Rebecca & Fiona och Kenza Zouiten. Våra ögonfransar förtjänar en kunglig behandling – och chansen att skämma bort våra små svarta ännu mer kom för fem år sedan då en del salonger började erbjuda ögonfransförlängningar. De vanligaste fransarna som används är så kallade silkes- och minkfransar som båda är tillverkade av en särskild plast. Fransar av äkta minkhår finns också, men är väldigt ovanliga i Sverige. – Råkar du ut för en allergisk reaktion måste du också vänta i minst tre månader innan du testar en ny förlängning. Om du vet om att du är känslig kan det vara en bra idé att skölja fransarna med vatten efter behandlingen, för att få bort små partiklar från limmet som används, säger Olivia Stjernqvist.

Varför kliar fransförlängning?
Det är vanligt att få allergiska besvär vid ögonfransförlängning. Ett snabblim används för att fästa ögonfransarna och limmet kan ge allergiska reaktioner. Du får en ökad risk för allergiska besvär och astma vid ögonfransförlängning.
– Fördelen med lösögonfransar, jämfört med fransförlängningar, är att de är billigare. Du slipper också den där fula mellanperioden mellan två förlängningar. Du kan välja vilken effekt du vill ha för stunden och slipper också en eventuell allergisk reaktion av limmet, säger Gabriella Elio.Franspermanent är en behandling som har ett par år på nacken, men numera utförs många med silikon- rullar, vars ena sida är platt. På så sätt kan fransarna böjas närmare fransraden, vilket ska ge ett tydligare resultat än tidigare behandlingsmetoder. Undvik att sminka ögonen i två dygn efter behandlingen, eftersom hårstråna är öppna och därmed extra känsliga för till exempel makeup och hudvårdsprodukter.

– Låt också limmet torka i ca 30–40 sekunder innan du fäster fransarna. På så sätt blir det lagom kletigt och fransarna lättare att hantera. Sätter du på fransarna för tidigt, innan limmet hunnit torka, fäster de inte lika bra. Och applicera alltid ett lager mascara när du har satt på fransarna. På så sätt blandas de mer naturligt in med dina egna fransar, tipsar Gabriella.

Vilka lösögonfransar du ska välja beror på vilken effekt du är ute efter och på din ögonform. Har du stora ögon kan du med fördel välja fler och större fransar än om dina ögon är lite mindre.
– Oljebaserade produkter kan lösa upp bindningarna mellan frans och lim och göra att förlängningen håller sämre. Undvik också propylenglykol, det är en olja som är vanligt förekommande i makeup. Skippa helst mascara helt och hållet och satsa hellre på torrare ögonskuggor än kajalpennor, för att undvika att få ner makeup i bindningarna, säger Rosemarie Vilkman.

Hur många fransar man fäster skiljer sig från person till person, men i regel brukar varje öga kräva ungefär hundra fransar. Vilken typ av fransar som passar dig bäst är också individuellt. Dessutom spelar formen på dina ögon stor roll. Om du exempelvis har en nedåtgående ögonform ska du exempelvis undvika långa fransar längst ute i kanten, de drar bara ner intrycket och gör att du ser trött ut. Då är det i stället bättre att ha de längsta fransarna i mitten av ögat för att öppna upp blicken. Andra parametrar för vilka fransar som passar just dig är de naturliga fransarnas längd, växtriktning och böjning.
Om du är sugen på en förändring men inte riktigt vågar hoppa på ögonfransförlängningen eller vill applicera lösögonfransar kan en så kallad franspermanent, eller lash lift, vara ett hett tips. En behandling tar ungefär 30–60 minuter och ger dina fransar en naturlig böjning som håller till dess att de naturligt faller av efter cirka sex veckor.Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen! – Undersök vilken utbildning stylisterna har, särskilt i kemiska arbetsmiljörisker. Använder salongen säkerhetsutrustning? Finns där fläktar och utsug? Använder de ansiktsmask vid behandlingarna? säger hon. I dag börjar ögonfransserumen vinna tillbaka sin popularitet, och de som säljs i Sverige måste fortfarande vara fria från prostaglandinanaloger. Serum med den förbjudna substansen är dock fortfarande lagliga att köpa i många andra länder, så läs innehållsförteckningen om du handlar serum utomlands eller på nätet.Ögonfransserum blev omåttligt populära när de lanserades på marknaden för några år sedan. 2013 förbjöd Läkemedelsverket serum med prostaglandinanaloger, en läkemedelsubstans som enligt studier kan orsaka irritationer, förändringar på ögonfärgen och en mörkare hudnyans omkring ögonen. Medielarmet var stort och många valde att sluta med fransserum, även sådana som inte innehöll ämnena.Här gäller det dock att vara på sin vakt eftersom personalens utbildning och erfarenhet kan skifta enormt. Olivia Stjernqvist påpekar därför att det är viktigt att först undersöka den salong du har tänkt gå till innan du bokar en tid.

– Första gången du sätter i fransar kan det vara en bra idé att göra en lite mer naturlig look. När du bokar ditt återbesök efter tre, fyra veckor vet du mer om vad du vill ha och kan då öka eller minska graden fransar, tipsar Rosemarie Vilkman.Själva metoden utvecklades i Korea och har sedan dess fortsatt sitt segertåg över världen. Till skillnad mot lösögonfransar, som du själv klistrar på och tar av efter en dags användning, utförs en ögonfransförlängning av en utbildad fransstylist på en salong. Han eller hon fäster en eller flera fransar på dina naturliga ögonfransar med hjälp av ett semi-permanent lim. Fransarna sitter sedan kvar lika länge som dina naturliga fransar, vilket är ungefär sex veckor.För dig som varken vill besöka en franssalong eller använda lösögonfransar kan ett ögonfransserum vara ett bra alternativ. De appliceras på kvällen för att efter några veckors användning resultera i tjockare och längre fransar.

Vilken fransförlängning passar mig?
Singelfransar passar till dig som vill ha naturligt långa och fylliga fransar. Fransstylisten applicerar en frans på varje naturlig frans och anpassar längden, tjockhet och böj efter ditt öga. Totalt blir det ungefär 60–80 fransar på varje öga. Cachad
ELLE är den största medieplattformen för Sveriges trendmedvetna kvinnor och väljer ut, tolkar och presenterar det senaste och bästa inom mode, beauty, populärkultur och livsstil.Det är ovanligt, men limmet som används vid ögonfransförlängningar kan orsaka en allergisk reaktion. Besök därför gärna salongen minst ett dygn före din behandling för att göra ett pricktest. Skulle olyckan vara framme är det viktigt att du inte själv drar av dig dina nya fransar eftersom du kan skada dina naturliga fransar. Kontakta i stället salongen så snabbt som möjligt för att få hjälp.

– Mixfransar är den vanligaste behandlingen som vi gör på vår salong. Vi brukar anpassa oss och använda alla tre metoderna vid en behandling. Allting handlar om utfyllnadstekniker och att få fransarna att se så jämna ut som möjligt, säger Rosemarie Vilkman som är certifierad fransstylist och ägare av Fransverkstaden i Stockholm.

Det vanligaste är att man har tappat ungefär 50 procent av fransarna efter tre, fyra veckor. Då kan man välja att göra en påfyllning om man vill fortsätta ha långa och fylliga fransar eller låta resten också falla bort naturligt och återgå till sina naturliga fransar.
Fransförlängning är populärt att ge bort som presentkort till jul, födelsedagar, alla hjärtans dag mfl. Många vill ha fransförlängning till vardags men även vanligt inför semestrar och andra trevliga tillställningar. Du kan fortsätta att leva som vanligt med dina nya fransar och du slipper mascaran om du vill.

Kan man gråta om man har fransförlängning?
De första 24 timmarna efter man satt på nya fransar ska man vara försiktig med fukt (typ svett och dusch) så det brukar vara träningsfria dagar – precis som idag. Då och då dyker det upp larm vad gäller limmet som används vid ögonfransförlängning.
Emely Hagen har gedigen erfarenhet av ögonfransdesign. Hon har arbetat med fransförlängning i 11 år och de flesta av hennes nya klienter kommer på rekommendation från nöjda kunder.Ögonfransdesigner Emely Hagen utför certifierad, professionell och godkänd ögonfransförlängning. Hon använder sig av en metod som kallas En-och-en, mixed, wet-look och volym. En-och-enmetoden ger ett naturligt snyggt resultat. De andra metoderna är fylligare resultat med lite olika karaktär.

Hur mycket kostar det att göra fransförlängning?
Beroende på vilken salong du går till och vilken typ av fransar du väljer kostar en behandling cirka 500–2000 kronor. Varje öga brukar be-höva 30–60 fransar, beroende på hur tätt dina naturliga fransar sitter.
Det finns saker som är bra att tänka på inför en ögonfransförlängning, speciellt hur man sköter fransarna efter man gjort en ögonfransförlängning. Tänk på att rengöringen är väldigt viktig, använd oljefria produkter på ögonen.Många går till en salong för att göra en fransförlängning, men det går faktiskt att göra fransförlängning hemma på sig själv. Det är inte så svårt som det verkar, oavsett om man vill ha volymfransar eller singelfransar så går det att göra på sig själv och hemma.

Om du har väldigt ljusa ögonfransar bör du utföra en fransfärgning för att få bästa möjliga resultat. Hos Sveriges Skönhetscenter erbjuder de ögonfransfärgning samt brynfärgning som kan ge ditt ansikte ett lyft och framhäva ditt ansiktes unika former. Känn dig pigg och fräsch hela dagen med fylligare ögonbryn och längre ögonfransar som ramar in och öppnar upp själens fönster.
Det finns fransar i olika längder, material, tjocklek och färger, beroende på vad för look man är ute efter med sin fransförlängning. Är det en mer neutralare och naturlig look man vill ha ska man välja singelfransar eftersom det inte blir lika dramatiskt. Är man däremot ute efter en mer intensivare och dramatisk look ska man välja volymfransar. Är man osäker på vad man ska välja första gången man provar att göra fransförlängning hemma rekommenderas singelfransar, för att vänja sig och känna av vad man gillar.När du gör en fransförlängning på salong kan du försäkra dig om att du får ett bra resultat. På Sveriges Skönhetscenter utför de ögonfransförlängning med syntetfransar. Varje öga får mellan 65 till 80 stycken fransar, noggrant separerade för lång hållbarhet och för att dina egna ögonfransar inte ska ta skada.

Vi samarbetar och tar hjälp av en rad olika företag, däribland bolag som gör informationsfilmer eller innehar bildbanker inom mode och trender för att kunna erbjuda våra besökare bästa möjliga innehåll.
När man gör en fransförlängning hemma på sig själv är det viktigt att man gör det på rätt sätt, stressa inte det kommer ta tid, speciellt de första gångerna.För att din fransförlängning ska hålla så länge som möjligt är det viktigt att du undviker kontakt med vatten under de 24 första timmarna, för att limmet ska kunna torka ordentligt. Använd endast milda och oljefria produkter när du rengör dina fransar. I takt med att dina egna fransar trillar av och växer ut, behöver du fylla på med en ny ögonfransförlängning. Resultatet går inte att jämföra med en fransförlängning hemma,Vi är en webbsajt som berättar och förmedlar olika typer av accessoarer till människor som intresserar sig av tillbehör till en outfit. Vi ger tips och råd, samt allmän information.

Det finns massvis med olika produkter att köpa för att göra fransförlängning hemma på sig själv. Det är enkelt, smidigt och man behöver inte vara utbildad för att klara av det. Men det gäller att ha tålamod och att vara stadig på handen då det är väldigt pilligt, tänk på att övning ger färdighet. Det är viktigt att köpa bra produkter så man inte skadar sina egna fransar.

Fransförlängning är en metod som ursprungligen kommer från Korea. Det blev populärt runt om i världen för cirka 10 år sedan. Att göra en ögonfransförlängning innebär att man fäster en eller flera fransar på sina naturliga fransar med hjälp av ett lim.Anledningen till att du behöver göra en påfyllning var tredje-fjärde vecka är att även dina fejkade fransar till slut ramlar av. Redan efter två-tre veckor kommer du märka att några fransar lossnar från din fransförlängning, vilket kanske inte ger dig den looken som du önskade. Försök dock inte att rycka bort dem själv, eftersom du även kan råka dra ut några av dina naturliga fransar.

– Om terapeuten gör ett bra jobb, om kunden sköter dem på rätt sätt, så nej, då skadar inte en förlängning fransrötterna. Dem skadar vi själva med fel behandling på salongen eller hemma, förklarar frans- och brynstylisten Maxa Pasajeva, som jobbar på Beauty Lounge Stockholm.
Kanske känner du någon som har haft fransförlängning, som slutat och som sedan upplever att de naturliga fransarna är mycket kortare? Fransstylisten Maxa Pasajeva menar att detta snarare handlar om den stora kontrasten man känner när man inte längre har en fransförlängning. Görs det på rätt sätt bör alltså inte ens naturliga fransar ta skada.

Ögonfransserum är ett effektivt sätt att få längre fransar, men det är inte en quick fix. Till skillnad mot om du skaffar en fransförlängning. Tänk dig hur härligt det skulle vara att varje dag vakna upp med perfekta fransar och slippa använda mascara. Men hur riskfritt är det egentligen? Läs vidare för att få reda på svaret till den populära frågan: kan ögonfransar skadas av en fransförlängning?Nej, om det görs på rätt sätt och om du går till rätt fransstylist. Välj salong och fransstylist utifrån rekommendationer och bra kundomdömen. Fransförlängning är inte billigt och att inte göra en ordentlig research kan vara som att slänga pengarna i sjön.Fransstylister rekommenderar även att du inte använder mascara när du har fransförlängning: Anledningen till detta är eftersom vissa mascaror är svåra att ta bort, vilket kan resultera att limmet löser upp sig. Dessutom innehåller många mascaror oljor, vilket som sagt är ett big no no när man har fransförlängning.Innan du kan njuta av att vakna upp med fabulösa fransar och inte behöva fixa dem, måste du gå till en salong för att få fransförlängningen gjord. Och detta hinner du knappt göra under en lunch. En fransförlängning tar omkring 1,5 till 2 timmar att göra. Dessutom måste du gå tillbaka till fransstylisten regelbundet för en påfyllning.

Visst kan man tänka sig att fransförgängningar särskilt passar de som är lite lata? Tänk om, bortsett från att man slipper använda mascara finns det en hel del man måste tänka på vid en fransförlängning.