Posted on

Friends Of Adam

Glutenfria Grova frallor innehåller: Vatten, durramjöl, rismjöl, pumpakärnor, sirap, solrosfrön, linfrö, SESAMFRÖ, jäst, psylliumfröskal, nyponskalmjöl, salt.

Äntligen har Stockholm fått ett prima bageri som endast bakar glutenfritt. Länge har glutenallergiker tvingast handla tråkiga och torra kakor från matbutiken på hörnet. Men nu – slut på sånt! Här finns alltifrån glutenfria tårtor och kaffebröd till matbröd, mixer och mjölsorter (för dig som vill baka hemma).

Det uteslutande glutenfria bageriet FriendsofAdam med bas i Bromma försattes i konkurs i slutet av mars i år. Det kunde också varit slutet för företaget som funnits och verkat sedan 2008, om det inte vore för Bake my day som snabbt gick in och räddade verksamheten.

– Vi har känt till FriendsofAdam under en längre tid och tyckt att det varit ett väldigt fint varumärke. När vi fick reda på vad som hänt så ville vi verkligen inte att det varumärket skulle gå under och vi ville fortsatt kunna erbjuda kunderna de här fantastiska produkterna, säger Daniel Granholm, bagerichef på Bake my day.
– Ambitionen är att alla som tidigare kunnat köpa FriendsofAdams bröd ska fortsatt kunna köpa det, men även att fler ska få upp ögonen för de här produkterna, säger han.Bake my day har en egen logistikkedja och kunde i juni förra året bland annat på grund av den börja leverera färskt glutenfritt bröd till butikerna. Något som nu även blir en möjlighet för det nya sortimentet.– Vi är igång för fullt nu och har flyttat över hela verksamheten. Vi har provbakat upp allting och fått igång produktionen. Vi har säkerställt de produkter som vi tänkt gå ut med och vi lanserar redan nästa vecka, säger Erik Hallström bagerichef för glutenfritt på Bake my day. – FriendsofAdams utmaning var att de inte hade egen distribution men nu kan vi erbjuda deras bröd i hela Mälardalen. Det är nästan tre miljoner personer som kan få färskt glutenfritt bröd, säger Daniel Granholm, bagerichef på Bake my day. Enligt Sebastian Gransäter, försäljningschef på Bake my day kompletteras företagets bestående glutenfria sortiment väl av det nya sortimentet. Målsättningen är att Friends of Adams produkter ska fortsätta säljas i samma distributionskanaler somt tidigare, om inte fler.Vem som helst får skriva ett omdöme på Trustpilot. Den som skriver ett omdöme äger sitt omdöme och detta innebär att personen i fråga kan redigera eller ta bort sitt omdöme när som helst. Omdömen finns kvar på Trustpilot sålänge omdömeslämnarens konto är aktivt.

Tack för ditt omdöme! Vi är stolta över att ha ett helt ekologiskt certifierat och veganvänligt knäckesortiment och det är alltid kul att höra från en nöjd kund! Testa gärna vårt chili & vallmo till lite färskorst – det gör susen!
Jag handlar frekvent från webbshoppen och det fungerar utmärkt! Vi äter knäcket till allt och jag vill pusha extra för kladdkakemuffins, de är ”to die for”!

  • Bake my day ägare
  • Schär återförsäljare
  • Glutenfritt bröd utan tillsatser
  • Bake my day glutenfritt
  • Köpa glutenfritt bröd
  • Hans och greta återförsäljare
  • Bake my day bakfickan
  • Var kan man köpa bake my day
  • Artiklar och bilder är skyddade enligt lagen om upphovsrätt. Eftertryck eller annan kopiering är förbjuden. Citera oss gärna men ange källan. PersonuppgiftspolicyFör närvarande har du JavaScript inaktiverat. För att kunna kommentera, vänligen se till att JavaScript och cookies är aktiverade och ladda sedan om sidan. Klicka här för instruktioner om hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.Kalori och näringsinformation för populära produkter från Friends of Adam. Populära produkter. Portions storlek, Kalorier. Glutenfri Dansk Surdeg. 100g. Söker efter Friends of Adam.. På allergimat hittar du ett stort utbud av glutenfria produkter, mjölkfria, äggfria och lågprotein produkter. Friends of Adam. Lokalt företag Café Tjänste-företag. Friends of Adam är ett café på Hornstulls Strand i Stockholm. Uppdatera. Friends of Adam. Friends of Adams är en butik vid Hornstull i Stockholm som säljer gluten- & mjölkfritt bröd. http://friendsofadam.se/. FriendsOfAdam-Gott glutenfritt · Från djupet av våra hjärtan: Stort tack för det fantastiska stöd ni visat under den här svåra veckan! · Till alla er som sitter. Friends of Adam, ett bageri i Bromma som har gjort veganskt och glutenfritt bröd, har gjort konkurs. Det berör fem personer,. FriendsofAdam – Färskt glutenfritt! Bake My Day räddar varumärket FriendsofAdam! 12 färska glutenfria klassikers från FriendsofAdams sortiment. Friends of Adam startar ett samarbete med cateringfirman Camillas naturligtvis. Nu erbjuder man rawtårtor i tre smaker i sitt bageri i. Äntligen har Stockholm fått ett prima bageri som endast bakar glutenfritt. Länge har glutenallergiker tvingast handla tråkiga och torra. FriendsOfAdam är ett naturligt glutenfritt bageri som grundades 2010 av Karin Moberg, då Karins bonusson, Adam, vid åtta års ålder fick diagnosen celiaki,. Det uteslutande glutenfria bageriet FriendsofAdam med bas i Bromma försattes i konkurs i slutet av mars i år. Det kunde också varit slutet. Friends of Adam…. …fyndigt namn för ett bageri specialiserat på glutenfria bröd, kakor, bullar, prinsesstårtor med mera. De har en online butik. Glutenfri Dansk Surdeg (Friends of Adam). per 100g – Kalorier: 280kcal | Fett: 14,00g | Kolh.: 25,00g | Prot: 9,20g. Liknande. Glutenfri Tekaka 5-pack. 350g. FriendsofAdam. Jfr-pris 125:57 kr/kg. Fryst. Friends of Adam bakar glutenfria produkter med riktiga råvaror och ingredienser. Stora delar av råvarorna är ekologiska och all bakning sker i det egna. Innehållsförteckning, näring och RDI för Glutenfria Grova frallor (FriendsOfAdam / Friends of Adam AB). Glutenfria Grova frallor innehåller. Nu har de även öppnat en butik vid Hornstulls strand i Stockholm. Viktigt och bra med en helt glutenfri miljö i ett bageri för de som är som mest känsliga. Jag har en bror som hade problem med gluten då han var liten, så jag vet hur viktigt det är och hur svårt det var för min mamma att få tag i gott fikabröd och bröd.