Posted on

Gelenaglar Utbildning Stockholm

SNS naglar kan pågå i upp till fyra veckor, men dina naglar kommer sannolikt att växa ut innan. Du kan behöva gå in för en touch-up runt två eller tre veckors märket. Annars kan du välja att ta bort resten av SNS pulver.Nej! En gellack eller gel manikyr ska aldrig skada dina naturliga naglar. När det gäller dessa nagelbehandlingar, vi filar försiktigt på era naturliga naglar med korrekt applicering och borttagning bör dina naglar förbli i samma skick som du började med. Vissa kunder kanske märker vita fläckar på naglarna ibland; detta beror på torrhet. För att bekämpa detta, applicera regelbundet en nagelband olja eller balsam på dina naglar. Vi på Naglar Stockholm rekommenderar Nail-Food Olja. Detta är en utmärkt praxis att upprätthålla friska flexibla naglar året runt! Försök aldrig att lossna dina SNS naglar, eftersom det kan ta bort det översta lagret av dina naturliga naglar – vilket får dem att bli sköra och paus. Ett annat alternativ är att gå till din lokala nagelsalongen ha dina SNS naglar bort professionellt. Nej! och nej! Tre vetenskapliga experter minskade nyligen denna myt genom att genomföra en studie för att mäta mängden UVA- och UVB-exponering som du får från en genomsnittlig UV-manikyr. Här är fakta: Om du hade en manikyr varannan vecka, motsvarar mängden UVB (brännskada) exponering ytterligare 4-6 minuter i solen och mängden UVA (ålder) exponering? Ytterligare 2 minuter. Du är mer utsatt för UV-exponering under din lunchpaus utanför eller på din bilresa till jobbet än du är under din gellack manikyr. För närvarande vi har inte fransförlängning och en stor efterfråga om fransförlängning har förekommit av våra kunder, så för detta ändamål vi ska ordna denna tjänsten så snart som möjligt inom dem närmaste veckorna. Ja! Aceton är SKADLIGT för dina naglar eller din hud. Eftersom Aceton är faktiskt uttorkande för naglarna. Det finns många “icke-aceton” nagellacks borttagningsmedel på marknaden som är friskare att användas på dina naglar till skillnad från Aceton. Eftersom Aceton är ett lösningsmedel den kan tillfälligt torka och skiva dina naglar. Efter användning återställs fukt enkelt med en nagelband olja eller balsam (se rekommendationerna ovan).För närvarande vi har inte fransförlängning och en stor efterfråga om fransförlängning har förekommit av våra kunder, så för detta ändamål vi ska ordna denna tjänsten så snart som möjligt inom dem närmaste veckorna .Så få som åtta besök på en nagelsalong med hjälp av UV-ljus kan orsaka hudskador. Även SNS är bättre för dina naglar än akryl eller shellack, är det inte all-around bra för dem heller.

Ja. Det finns INGEN bevis som antyder att någon produkt som används under en manikyr (UV, akryl eller på annat sätt) är skadlig för modern eller fostret. En läkare som annars kommer att råda dig hänvisar till sanitära problem som uppstår från salonger och spa som inte desinficerar sina redskap korrekt, använder lämpliga nagelprodukter eller upprätthåller en ren och väl ventilerad atmosfär. För att lindra din rädsla, se vår nästa Vanliga Frågor.
Scratch Nail Food är en produkt som passar alla naglar – naturella, konstgjorda och lackade. Den gör nageln stark och elastisk så att den klarar smällar och ej går av så lätt utan istället böjer sig, en hård nagel däremot går mycket lätt av när man slår i den.Dip powder funkar som förstärkning på dina naturliga naglar och på nagelförlängning och är dessutom enkel att lösas upp och kräver ingen påfrestning på dina naturliga naglar.

För närvarande tidsbokning av nagelbehandlingar, nagelförlängning och nagelförstärkning. Akrylnaglar, gelenaglar, gellack, glasfiber naglar, silke naglar, manikyr och pedikyr. klicka på Boka tidSNS kan avlägsnas med eller utan aceton. Medan aceton är den mest effektiva metoden, kan det irritera och torka ut huden. Du kan använda aceton fria nagellacksremover om du föredrar.

Vad är skillnaden på Nagelteknolog och nagelterapeut?
Som manikyrist utför du manikyr, då du tar hand om kundens händer och de naturliga naglarna. Du lagar, filar och lackerar naglar, sköter om nagelband och ger arm- och handmassage. Nagelterapeuter bygger upp, förstärker, förlänger och lagar naglar med olika metoder, material och hjälpmedel.
Även om ingen UV- eller LED-ljus och mindre arkivering av den naturliga nageln är involverad, SNS naglar kräver fortfarande en gelbas och täckfärg, som kan vara skadligt för naglar. Det är också viktigt att besöka en utbildad spik tekniker för att säkerställa minimal risk för infektion och andra hud frågor. Utbildningen innehåller såväl teoretiskt som praktiskt arbete vilket är fördelat på 135 skoltimmar. All teori och praktik på skolan är lärarledd under utbildningen. Vi arbetar individuellt efter varje elevs behov och tack vare våra små klasser på max 8 elever får du den tid du behöver på vägen mot ditt framtida yrke. Förutom tiden på skolan kommer du behöva utföra praktiska uppgifter utanför skoltid för att öva på det du lär dig. Lilly Nails grundutbildning till att bli nagelterapeut innehåller utbildning inom följande områden: Hygien, Anatomi, Huden, Kemi, Nagelns anatomi, Naglarnas sjukdomar och åkommor, Manikyr, Applicering av konstmaterial, Dekoration, Den säkra salongen, Produktkunskap, Ergonomi, Kundbemötande, Salongens ABC, Marknadsföring och starta eget. I utbildningen kommer du även att lära dig använda maskinfil. Själva maskinfilen ingår inte men däremot annat material du behöver till ettvärde av 7000 kr. Efter avklarat teoretiskt och praktiskt prov blir du certifierad nagelterapeut. Vi erbjuder räntefri avbetalning i upp till 2 år genom våra två samarbetspartners som du finner länkarna till nedan eller under fliken Delbetalning. Om du hellre vill ha hjälp med att lägga upp din utbildning på avbetalning så hjälper vi dig gärna över telefon om du har ett mobilt BankId.Har du har bestämt dig för att bli en av oss som älskar sitt yrke så är det viktigt att välja en bra, seriös och godkänd utbildning. Med över 400 elever som gått Lilly Nails & Beautilicious nagelutbildning kan vi utlova en seriös och professionell utbildning. Vi är stolta över att hålla utbildningar i det svenska märket Lilly Nails som med sin moderskola Lilly Nails Göteborg genom svenska folkets röster vann Swedish Nail awards för Best nail school 2016 – Sponsored by GVS filter technology.Anmälningsavgiften på 5000 kr betalas direkt för att säkra din plats, resterande 29 900 kr ska vara Beautilicious Academy / Lilly Nails Sthlm Södra tillhanda senast en månad innan utbildningsstart.Vi, Annica & Kicki på Lilly Nails Stockholm Södra driver Beautilicious som är en skönhetsakademi likväl som salong i Farsta. Vi har arbetat som nagelterapeuter sedan 2005 och utbildat inom nagelvård sedan 2007. Du som elev och sedan utbildad nagelterapeut har alltid fullt stöd av oss på Beautilicious. Vi finns här för dig före, under och efter utbildningen. Vi håller dagar för uppdatering efter önskemål. Detta är ett kostnadsfritt och frivilligt tillfälle för alla utbildade elever att mötas upp igen och gå igenom alla de problem och erfarenheter som man har stött på i det verkliga livet. Ett ypperligt tillfälle att ställa frågor och få lite feedback med mera.

För att anmäla dig eller ställa ytterligare frågor vänligen mejla oss på [email protected] eller ring oss på 08-428 601 00 så återkommer vi till dig snarast.
Vårt mål är att våra elever ska få den nagelutbildning de drömmer om och därmed nå sina framtida drömmar. Vi gör detta genom att vara flexibla, tillgodose individuella behov och hitta anpassade lösningar. Lilly Nails ställer höga krav på sina lärare. För att behålla vår lärarlicens måste vi som är lärare klara de årliga proven som görs i samband med uppdateringsdagarna som Lilly Nails håller. Detta garanterar att du som elev alltid blir utbildad av lärare med färsk och uppdaterad kunskap. Vi kan därför skryta med att våra utbildningar alltid håller högsta kvalitet. Vår grundutbildning till nagelterapeut är dessutom godkända av SANSA (Swedish Association of Nail Schools & Agents) och SEYF (Svenska Estetikernas Yrkes Förbund) vilket innebär att den är kvalitetskontrollerad i enlighet med de svenska regler och riktlinjer som gäller. Denna utbildning är på heldistans så introduktion, examen och allt däremellan sker helt på distans och du kommer inte till skolan Malmö någon gång. Därför kan du plugga från nästan var som helst i världen där du har en bra internetuppkoppling och dit vi kan skicka dina produkter och redskap. Utbildningen finns även som blandformen flex. Leep är en del av det offentliga skolsystemet. Bli frisör, makeupartist, fransstylist eller nagelterapeut genom kostnadsfri kommunal vuxenutbildning med CSN, eller som privatelev. Läs på distans, som flex eller på plats i Malmö.Du har deadline för inlämning av hemuppgifter via lärplattformen varje varje vecka. Du kan göra dina distansuppgifter när det passar dig själv så länge du håller inlämningstiden.

Tidsåtgång för studier och träning är väldigt individuellt. Som tumregel kan du räkna med 16-24 timmar i veckan vid intensivtempo och 8-12 timmar vid normaltempo.Vid flex har du samma tidsåtgång men spenderar en del av tiden på skolan.Diplomerad nagelterapeut är en gedigen utbildning för dig som vill lära dig nagelyrket och känna dig redo att arbeta som nagelterapeut efter examen, på heltid eller som komplettering till din nuvarande sysselsättning.

Är du komvuxelev är allt material skolans egendom men vissa delar kan få behållas efter fullföljd utbildning. Är du privatelev ingår materialet i din kursavgift enligt beskrivning i utbildningsavtalet. Viss utrustning kan vara låneutrustning som ska återlämnas.
Vår nagelutbildning gör dig till yrkesklar Diplomerad Nagelterapeut inom geléteknik, en grundutbildning inom den ledande och mest efterfrågade tekniken.

Kursmål och innehåll är samma oavsett studieform och tempo så du får samma kunskaper vilken kombination du än väljer. Vid plustempo har du deadline för inlämning av dina hemuppgifter via lärplattformen varannan vecka, vid intensivtempo varje vecka. Du kan göra dina distansuppgifter precis när det passar dig så länge du håller inlämningstiden.En utbildning i yrkesmässig hantering av härdplaster ingår. Den är ett krav från Arbetsmiljöverket för att du ska få arbeta yrkesmässigt med med framför allt tipplimmet. Genomförd utbildning ger dig intyg om att du gått den. Du som tänker arbeta som egenföretagare omfattas inte av kravet men bör ändå gå säkerhetsutbildningen för din egen skull.

Måste man ha utbildning för att jobba med naglar?
För att kunna jobba som nagelterapeut behöver du en utbildning.
Efter examen och en tid i yrket kan du bygga vidare på dina kunskaper och öka din snabbhet med vår elfilsutbildning. Du kan även bredda dina kunskaper och ditt kreativa svängrum med påbyggnadsutbildning i Akrylgelteknik.

Nagelutbildningen ger mycket praktisk träning och du lär dig också arbeta säkert med nagelprodukter. Allt för att göra dig redo för verkligheten med salongskunder, fotouppdrag, modevisningar eller vad du själv föredrar.
SANSA är en organisation som ser till att nagelterapeut utbildningarna som godkänns håller rätt standard och följer dom regler för kursplan och antal timmar som krävs för att kunna jobba på ett säkert sätt som nagelterapeut efter utbildningens slut.Jag gick frisörutbildning på gymnasiet och kände att jag ville vidareutveckla mig, steget från hår till naglar är ju inte så långt och då kunde jag ju även utöka behandlingar att erbjuda mina kunder.

Följ oss gärna på Facebook, Instagram eller varför inte på snapchat för att ta del av nyheter och erbjudanden. Nedan hittar ni länkar till varje social mediaEn yrkesutbildning innebär att du kan jobba direkt efter dina studier, och som utbildad nagelteknolog kan du till exempel jobba på en nagelsalong eller skönhetssalong med andra som jobbar inom skönhetsområdet. Du kan även starta din egen nagelsalong.

En nagelteknolog jobbar med olika material för att bygga, förstärka eller måla kundernas naglar. Du kan till exempel jobba med akryl, gelé och glasfiber. Du kan även jobba med design och dekorering av dina kunders naglar.
När du jobbar som nagelteknolog kommer du att träffa kunder varje dag, och det är viktigt att du trivs med det. Du får chansen att vara kreativ och hjälpa dina kunder att välja färg och design på sina naglar! Kreativitet och noggrannhet är egenskaper som passar bra om du vill jobba som nagelteknolog.I Stockholm finns det ett antal yrkesutbildningar till nagelteknolog, men flera av utbildningarna går även att läsa på distans, vilket är bra för dig som bor någon annanstans eller vill plugga på ett flexibelt sätt! Utbildningens längd varierar beroende på vilken skola du går på samt hur omfattande utbildningen är, men de flesta yrkesutbildningarna till nagelteknolog är mellan 1 vecka och 4 månader. Utbildningarna drivs av privata yrkesutbildare och det kostar pengar att läsa dem. När du går en yrkesutbildning till nagelteknolog får du bland annat lära dig Tipp & Mallteknik, Fransk manikyr, salongshygien, säkerhet, förstärkning och förlängning av naturliga naglar, handmassage, dekorering och design med mera.

Hur mycket kostar en Nagelutbildning?
Hur mycket kostar vår nagelutbildning? Nagelutbildningen kostar 30 000 SEK inklusive moms och av denna summa är 10 000 SEK anmälningsavgift som säkrar din plats på vår nagelskola i Stockholm. Vill du ha både utbildning i akryl och gele är priset 36 000 SEK.
Efter avslutad yrkesutbildning till nagelterapeut är valmöjligheterna många. En del nagelterapeuter börjar som egenföretagare och öppnar egen salong, medan andra hyr in sig på en hudvårdsalong eller frisör. Möjligheterna är många! Är du intresserad av att läsa mer om utbildningar inom manikyr och naglar, klicka på länken nedan!Yrkesutbildningar till nagelterapeut växer i stadig grad och framtiden för branschen ser ljus ut. För dig som brinner för skönhet, och manikyr i synnerhet, finns det mycket att hämta inom området. Att jobba självständigt och kreativt är något du är van vid, och utöver varierade arbetsuppgifter kommer du möta människor som delar dina intressen inom manikyr!

Som utbildad nagelterapeut är du en expert inom ditt område kring nagelvård. Du får utökad kunskap kring vilka metoder, material, preparat eller läkemedel som används för vård av naglar. Ett sinne för kreativitet är ett plus då man, utöver traditionell manikyr, målar och dekorerar naglar som en del av arbetsområdena. vissa fall kan även arm- och handmassage ingå i en manikyrbehandling. En yrkesutbildning till nagelterapeut ger en fördjupad kunskap kring nagelns uppbyggnad, vilka sjukdomar som kan drabba nageln och du kommer kunna ge allmänna tips och råd om skötsel av händer och naglar. En del av arbetet kan också komma att involvera försäljning av produkter inom hand, nagel, hud och manikyr.
Den här texten vänder sig till verksamma inom branschen och syftar till att beskriva arbetsmiljön, vilka risker som finns och hur man kan göra för att minska dem. Allmänna beskrivningar av yrken finns hos Arbetsförmedlingen.

Vilka jobb får man ha naglar?
På senare år har det blivit allt populärare att utbilda sig och jobba som nagelterapeut, särskilt bland unga kvinnor. En nagelterapeut bygger upp, förstärker, förlänger och lagar naglar. I yrket ingår också att fila, måla och dekorera naglar samt utföra manikyr och pedikyr.
Ja, handdesinfektionsmedel är betydligt skonsammare för huden än tvål och vatten. Anledningen är att de flesta handdesinfektionsmedel innehåller återfuktande medel.Vissa antibakteriella ämnen kan öka resistensutvecklingen. Det är därför klokt att undvika att använda dessa produkter. I Sverige använder vi inte den typen av tvålar för handtvätt inom vård- och omsorg.

Eftersom alkoholen i handspriten kan ge sveda på händerna – inte minst vid eksem – kan man feltolka att det är alkoholen som orsakar hudirritationen. Om man då undviker handdesinfektion och istället tvättar med tvål och vatten, hamnar man i en ond cirkel som bidrar till att irritationen på huden ökar.

Hur mycket tjänar man som Nagelteraput?
Den viktade genomsnittslönen för alla yrken inom yrkesområdet är 26 500 kr. För det lägst betalda yrket inom yrkesområdet tjänar 10% av de anställda mindre än 0 kr. För det högst betalda yrket inom yrkesområdet tjänar 10% av de anställda mer än 35 000 kr.
Den högsta bakteriekoncentrationen på våra händer finns under naglarna. Den smutsen är svår att se om man har nagellack. Det blir lätt sprickor och i sprickorna finns högre bakteriekoncentration. Sprickorna kan vara så små att de inte syns. Det är bakgrunden till att du inte ska ha nagellack på fingernaglarna. Socialstyrelsens föreskrift SOSFS 2015:10 Basal hygien i vård och omsorg tar upp det här i paragraf 5.Materialet är framtaget i samarbete med representanter från Sveriges Kommuner och Regioner, Svensk förening för vårdhygien och Smittskyddsläkarföreningen.

Nej, tvärtom. Många stora studier visar att handdesinfektion är betydligt skonsammare för huden än tvätt med tvål och vatten. Desinfektionsmedlen innehåller återfuktande medel, exempelvis glycerol, som mjukar upp händerna.
Nej, det behöver du normalt sett inte. Ett omvårdnadsmoment så som bäddning av en använd säng ska normalt inte innebära att du behöver använda handskar. Sängkläder och patientkläder bär på hudflagor men är i sig inte en anledning till att bära handskar. Här räcker det med handdesinfektion efter avslutat moment. Om sängkläderna är blöta av någon typ av kroppsvätska så ska skyddshandskar användas.

Ja. Huden luckras upp under en tät handske vilket ökar risken för hudbesvär. Använd därför handskar så kort stund som möjligt och bara när det behövs, till exempel i risk för kontakt med kroppsvätskor eller kemikalier. Det är viktigt att händerna är torra när du tar på handskarna.

Noro/sapo-virus saknar hölje och är därför svåra att avdöda med alkoholer. Ofta är det stora mängder virus som behöver avlägsnas när någon är magsjuk. Därför rekommenderas mekanisk rengöring med tvål och vatten före handdesinfektion.
Nej, det behöver du inte eftersom du enligt Socialstyrelsens föreskrift SOSFS 2015:10 Basal hygien i vård och omsorg ska desinfektera händerna med ett alkoholbaserat handdesinfektionsmedel, eller annat medel med samma effekt, omedelbart före och efter ett vård- eller omsorgsmoment. Det är tillräckligt för att avlägsna den tillfälliga floran av smittämnen som du kan ha plockat upp från omgivningen, exempelvis i samband med handskakning. Är du intresserad av en högkvalitativ nagelutbildning har du hittat helt rätt. Vackra naglar och välskötta händer är något många drömmer om, genom att utbilda dig hos oss får du alla möjligheter att leverera dessa drömmar. Jobba som nagelterapeut är ett omväxlande yrke där du hela tiden kan utvecklas. Du har möjlighet att ta en anställning eller starta eget företag. När du utbildar dig hos oss har du möjligheten att lära dig många olika tekniker när det kommer till nagelförlängning. Men även hur du kan allt om naturlig nagelvård för att stärka kundens egna naglar, i kursen ingår anatomi, kemi, fysiologi, sjukdomar och åkommor, samt olika appliceringstekniker och mycket mer När du gått färdigt din kurs och blivit godkänd i alla moment får du certifikat som du kan visa upp. Vi har högt uppställda mål och du måste klara av alla moment innan du kan erhålla ditt certifikat. Det är ett bevis på att du har den kompetens som kunderna efterfrågar och du är konkurrenskraftig på arbetsmarknaden. När du söker dig till utbildningen kan det vara bra att veta att vi kommer ställa några frågor kring din hälsa. Även om du arbetar med endast EU-anpassade produkter kan det vara problem om du har exempelvis astma eller någon allergi. Vi månar om din hälsa så att du inte får några problem i framtiden. Du är varmt välkommen att kontakta ossNagelutbildningen kostar 30 000 SEK inklusive moms och av denna summa är 10 000 SEK anmälningsavgift som säkrar din plats på vår nagelskola i Stockholm. Vill du ha både utbildning i akryl och gele är priset 36 000 SEK. I kurspriset ingår ett professionellt startkit värt över 15 000 SEK. Allt material under studietiden ingår i kursavgiften och är beräknat att räcka till utbildningen som sker på skolan. Efter avslutad utbildning får du ta med dig materialet som blir över.

WorldSkills Sweden och Framtid.se har ett samarbete för att gemensamt lyfta gymnasiets yrkesutbildningar och de yrken som dessa utbildningar leder till.
De flesta nagelterapeuter är egna företagare och hyr plats på frisör- eller hudvårdssalonger. Det är mindre vanligt att bli anställd som nagelterapeut, det är det ofta större salonger eller spaanläggning som kan erbjuda anställning. Som egenföretagare behövs kunskaper i företagande, marknadsföring och försäljningsteknik.

Får man göra Gelenaglar utan utbildning?
Det finns alltid nya saker att lära sig i denna branschen! Att direkt gå en godkänd utbildning, annars saknar man behörighet och kan tyvärr i många fall inte ens köpa proffsprodukterna som behövs för att kunna utföra sina behandlingar på kunderna.
Utbildning till nagelterapeut finns inom gymnasieskolans Hantverksprogrammet, inriktning Övriga hantverk samt Frisör. Det finns många privata skolor som ger utbildning till nagelterapeut.Nagelterapeuten har kunskaper om hur nageln är uppbyggd, vilka nagelsjukdomar som kan förekomma och vad du gör åt dem. Du har också kunskaper om armen, handens och hudens anatomi och fysiologi.

Får man ha Gelenaglar inom vården?
Får jag ha lösnaglar eller förstärkta naglar? Nej inte på arbetet. Det är välkänt att bakteriekoncentrationen är högre vid främmande material på naglarna. Alla konstgjorda material på naglarna bedöms som en risk för smittspridning i vård- och omsorg.
Kontrollera att den utbildning du är intresserad av är så omfattande att den ger tillräckliga yrkeskunskaper. Kontakta ett yrkesförbund för att få information om vilka skolor som är godkända enligt förbundets kriterier. Yrkesförbundet utfärdar certifikat och gesällbrev.Under behandlingen upplyser de om daglig vård och skötsel av händer och naglar. En viktig del i arbetet är att sälja hand-, nagelvårds- och pedikyrprodukter. I arbetsuppgifterna ingår också att rengöra och sterilisera arbetsplatsen och verktygen så att arbetsplatsen är ren och fräsch inför nästa kund.

Hur mycket kostar det att göra Gelenaglar på salong?
Konstmaterial naglar prislistaKonstmaterial naglar (Akryl, Silke, Glasfiber, Gelé)Nagelförlängning Gele Naturell699,00 krÅterbesök Akryl + Lackning med en färg efter 2-5 veckor499,00 krÅterbesök Akryl Naturell efter 2-5 veckor449,00 krÅterbesök Gele + Lackning med en färg efter 2-5 veckor599,00 kr
Som manikyrist utför du manikyr, då du tar hand om kundens händer och de naturliga naglarna. Du lagar, filar och lackerar naglar, sköter om nagelband och ger arm- och handmassage.Känsla för färg och form, fingerfärdighet samt intresse för att arbeta med människor och ge service är bra egenskaper om du vill bli manikyrist eller nagelterapeut.

Framtidsutveckling hjälper skolor, företag, myndigheter och organisationer att kommunicera information om utbildnings- och yrkesval gentemot unga människor. Detta görs via våra tidningar, webbplatser och personliga möten.Nagelterapeuter bygger upp, förstärker, förlänger och lagar naglar med olika metoder, material och hjälpmedel. Vanliga material är akryl eller gelé, vilka innebär lite olika tekniker. Du kan arbeta med lösa nageltippar som sätts fast på den egna nageln eller med mallar, men även med naturliga naglar. Arbetet innebär att fila, lacka och dekorera naglar och ge arm- och handmassage. De utför även pedikyr, en liknande typ av behandling, men av tånaglarna.

Vad är skillnaden på Nagelteknolog och Nagelterapeut?
Som manikyrist utför du manikyr, då du tar hand om kundens händer och de naturliga naglarna. Du lagar, filar och lackerar naglar, sköter om nagelband och ger arm- och handmassage. Nagelterapeuter bygger upp, förstärker, förlänger och lagar naglar med olika metoder, material och hjälpmedel.
AI och robotar är bra ibland. För bästa matchning granskas alla förfrågningar av riktiga människor. Låt mig och mina duktiga kollegor hjälpa dig med rätt utbildning för dina behov.

Den som arbetar med nagelteknologi använder en del kemikalier som kan ge både kortvariga och långvariga besvär eller sjukdomar. Det som nyligen har uppmärksammats är lim som innehåller så kallade cyanoakrylater. Eftersom dessa kan leda till luftvägsbesvär och astma har Arbetsmiljöverket gett ut bestämmelser om hur du kan arbeta med ämnen som innehåller cyanoakrylater på ett säkert sätt. Att inte följa Arbetsmiljöverket direktivet kan innebära riskera en sanktionsavgifter på 10.000kr. Kursintyget gäller i 5 år
Hos oss kan du känna dig trygg och säker på att du kommer att lära dig de allra modernaste metoder och tekniker och få den individuella och skräddarsydda vägledning som du behöver för att lyckas. Vi vägleder och stöttar ditt lärande under tiden du går en utbildning hos oss. I tre tydliga faser; Före – Under – Efter, ger vi dig stöd och verktyg för ett effektivt lärande och allt du behöver för att lyckas i arbetslivet.

Alla våra utbildningsplatser är försedda med punktsug och vi använder bara EU anpassade produker. Hursomhelst, om du (eller andra i din familj) har eller har haft astma och andra kemiska /eksem liknande allergier rekommenderar vi inte denna utbildning. I de fall eleven vill gå utbildningen trots allergier/astma ansvarar eleven själv.
Vår nya Nagelterapeut utbildning är en 4 veckor lång intensivutbildning som omvandlar dig till en auktoriresad Nagelterapeut. Klasser: tisdag till fredag mellan 10:00 och 18:00, inga helgdagar. Måndagar är till för självstudier men de som vill kan frivilligt utföra praktikarbete i salongen! Vår policy erbjuder även möjlighet till en cirka två veckors förlängd salongspraktik, om eleven på grund av sjukdom, vård av barn eller liknande inte har kunnat närvara hela kurstiden. I fall att du missar några klasser du kan ta igen de utan problem. Kursen giltighetstid är 6 månader.Tack vare vårt samarbete med Svea Ekonomi vi kan erbjuda räntefri delbetalning upp till 24 månader. Ansökan är enkel och smidig. Ring till vår ekonomiansvarig på tel. nr. 08 580 319 38 (Luay) Må – Fre: 10:00 – 14:00. På några få minuter får du besked i telefon. Du kan välja mellan 6, 12 eller 24 månaders räntefri delbetalning. Vi kan också erbjuda faktura 90 dagar (från kursstart). Den enda du behöver är ange ditt personnummer och email. Vi skickar dig en kopia av kontraktet och när du är redo du kan signera med Mobil Bank ID.

Du blir certifierad Nagelterapeut med rätt att köpa proffsmaterial och söka medlemskap i SEYF (Svenska estetikers yrkesförbund). Alla våra utbildningar är godkända av SEYF (Svenska Estetiker Yrkesförbund). De diplom som vi utfärdar är godkända både på nationell och internationell nivå. Som diplomerad Nagelteknolog kommer du alltid att få förmånliga villkor som t.ex. speciella priser och månatliga erbjudande.
Utöver skicklighet och praxis behövs rätt utrustning. I kurspriset ingår ett professionellt startkit värt över 7000:-. Vårt startkit är bara till dig, för att praktisera eller öva hemma. Vad gäller utbildningen, allt material som förbrukas under studietiden ingår i kursavgiften och är beräknad att räcka till den utbildning som sker på skolan under lektionstid. Eventuellt ytterligare material för eget utövande; exempelvis under praktikdagar, bekostas av eleven.Det finns ingenting som tyder på att det skulle vara riskabelt att studera eller arbeta som nagelterapeut under en graviditet. Våra produkter är inte cancerframkallande och de påverkar inte fortplantningsförmågan eller ofödda barn. Vi arbetar alltid så att vi inte ha hudkontakt med produkterna.

Ett diplom från vår skola som är medlem i yrkesförbunden betyder dessutom att det står dig fritt att handla material hos vem som helst av de leverantörer som är medlemmar i branschorganisationen. Det innebär att du kan välja att handla proffsmaterial hos en rad olika seriösa aktörer, i vårt fall: Semilac, Swarovski, Missu m.m.
OBS: Om du vill finansiera kursen ring vår ekonomiansvarig på tel. nr. 08 580 31938 (Luay) Må – Fre: 10:00 – 14:00. På några få minuter får du besked i telefon.

Reservera din plats genom att betala anmälningsavgiften (3000kr) på: P-G: 553615-6 eller B-G: 628-6967. Skicka sedan en mail till: [email protected] med följande information:Vår nya 4-veckors internationell Nagelterapeut utbildning har blivit omdesignat från topp till tå för att vara bättre, modernare och snabbare. På bara 4 veckor utbildar vi dig till en fullbordad Nagelterapeut med specialisering inom Gelé. Vår nya utbildningsplan inkluderar redan från allra första början alla extra moduler du behöver för att sätta igång med en framgångsrik karriär inom Nagelteknologi.Vi erbjuder dig räntefri delbetalning genom SVEA EKONOMI. Du kan delbetala Akryl utbildning räntefri upp till 24 månader. Vi kan också erbjuda faktura 90 dagar (från kursstart). För att ansöka om finansiering vg. ring vår ekonomiansvarig på tel. nr. 08 580 31938 (Luay) Må – Fre: 10:00 – 14:00. På några få minuter får du besked i telefon. Ansökan om finansiering är kostnadsfri och smidigt.Manikyr är en skönhetsbehandling av fingernaglar och händer. I en manikyr ingår bland annat att fila och forma naglar samt att måla med nagellack. Pedikyr är en behandling av fötterna och dess naglar och här används samma principer som för en manikyr. Förutom ett skönhetsingrepp syftar både manikyr och pedikyr till att vårda naglarna och förhindra nagelproblem.

Om du vill ha mer information om en specifik nagelutbildning ber vi dig skicka en intresseanmälan till utbildningsanordnaren. En ansvarig kommer sedan att kontakta dig med vidare information.

Vackra naglar har blivit en allt viktigare skönhetsdetalj i dagens samhälle. Det är inte bara inför stora händelser och evenemang som man går till en skönhetssalong för att snygga till sina naglar. Man har förstått vikten av att vårda sina naglar i förbyggande syfte och det är bara fantasin som sätter gränser för vad man kan göra med sina naglar har. I och med detta ökar behovet av nagelterapeuter och nagelstylister.

På arbetsformedlingen.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Vi använder också kakor för webbanalys för att göra webbplatsen bättre.
Just nu har vi problem med att visa korrekta tider för en del av våra aktiviteter, du kan själv kontrollera om en särskild tid är angiven i innehållet. Vi jobbar på att hitta en lösning.

Är du fotterapeut och vill erbjuda dina kunder snygga tånaglar? Vi lär dig lägga nagelgelé på tånaglarna för en snygg finish som håller länge. Utbildningen innehåller genomgång och demonstration av underlagsarbete och applicering av gelé både med färg och med fransk, och vi lär dig även i hur du lagar skadade tånaglar. Nagelvård när den är som bäst, helt enkelt.
Roliga och kreativa Workshops på vår nagelskola i Stockholm där du får skapa vackra naglar med nageldekorationer och nail art. Till din hjälp har du Calgels fantastiska geléer och dekorationer från iZ Beauty of London. På vår nagelskola får du släppa fantasin fri bland allt från glitter och Swarovski-kristaller till nailartpennor. Detta är kursen för dig som vill kunna erbjuda dina kunder det lilla extra.Calgels nagelgeléer håller hög klass – och det vill vi även att dina behandlingar ska göra. Vi erbjuder såväl grundutbildningar som kortare workshops för dig som redan är utbildad nagelterapeut där du får lära dig lägga gelé så att det både blir snyggt och håller länge. Vare sig du aldrig arbetat med nagelgelé tidigare eller om du vill förfina dina kunskaper har vi en kurs som passar dig.För dig som vill jobba som nagelterapeut! Hit välkomnar vi såväl dig som är helt ny som dig som tidigare gått utbildning inom nagelvård så som manikyr eller pedikyr. Även du som hudterapeut är välkommen att ta del av vår kurs. Grundkursen på 14 dagar är för dig som vill bli nagelterapeut. För dig som har tidigare erfarenhet som hudterapeut eller gått utbildning inom manikyr eller pedikyr finns påbyggnadskursen på 5 kursdagar. Våra kurslokaler ligger på Banérgatan 21 på Östermalm Stockholm.Längden på utbildningen kan variera mellan allt från 1 vecka till 4 månader beroende på vilken skola du väljer samt hur omfattande utbildningen är. Oavsett vilken utbildning du väljer så kommer du att få praktisera hantverket under din utbildningstid varvat med de teoretiska studierna. Exempel på vad din utbildning kan innehålla:

Du bör vara skönhetsintresserad och ha en känsla för detaljer. Som nagelterapeut så kommer du att träffa massor av människor varje dag och få chansen att tillsammans med dina kunder pussla ihop färg och form som passar just dem! Kreativitet och noggrannhet är kvalitéer som du kommer ha nytta av som nagelterapeut!
När du utbildar dig till nagelterapeut så läser du en yrkesutbildning. Det betyder att du efter din utbildning är färdig för att bli yrkesverksam. Du får alla kunskaper och färdigheter du behöver för att kickstarta din karriär direkt i skolbänken!Som nagelterapeut kan du arbeta med flera olika material för att antingen bygga upp, måla och förstärka dina kunders naglar. Olika material har olika för- och nackdelar och fungerar olika att arbeta med. Ett par exempel på material som du kan arbeta med är:

Du får här lära dig och blir Certifierad Nagelteknolog i Förlängning och förstärkning med Tippar, Mallar i gelé, samt jobba med format och mallar med Polygel och Gellack. 3 olika material och 5 olika tekniker!
Alla produkter ingår i kursavgiften och vi jobbar med material från Peggy Sage och Victoria Vynn som har ett brett komplett sortiment på gele, gellack och alla tänkbara dekorationer. Bli proffsig nagelterapeut! Du kommer att lära dig 2 material på denna utbildning, och materialen du lär dig är Gele, Polygel & Gellack. I denna kurs har vi även lagt in att jobba med bruddekorationer, fransk manikyr, fest dekorationer och olika typer av permanenta dekorationer, där man jobbar glitter & dekorationer direkt i materialet, så det inte skavs bort eller lossnar.Du får nu lära dig ytterligare ett material i denna utbildning! Vi lägger till 1 vecka och extra utbildning i Polygel – en hybrid mellan gele och akryl som inte är självutjämnande och mycket lättarbetat och populärt när man ska göra extra långa naglar och stillettos.

Hur mycket kostar det att göra Gelenaglar?
Konstmaterial naglar prislistaKonstmaterial naglar (Akryl, Silke, Glasfiber, Gelé)Nagelförlängning Gele Naturell699,00 krÅterbesök Akryl + Lackning med en färg efter 2-5 veckor499,00 krÅterbesök Akryl Naturell efter 2-5 veckor449,00 krÅterbesök Gele + Lackning med en färg efter 2-5 veckor599,00 kr
Art of make up school, Make up & Nagel skola som är belägen i Solna, Stockholm, erbjuder kompletta yrkesutbildningar till make up artist & Nagelteknolog och även privata sminkkurser och skräddarsydda kurser för t.ex. frisörer och hudterapeuter. Skolan ägs och drivs av Cecilia Lidén. Cecilia är rektor och en av huvudlärarna.Härdplast utbildning ingår i vår nagelteknolog utbildning och du får ett certifikat utfärdat specifikt för just Härdplast tillsammans med ditt Certifikat för Nagelteknolog. Vi går igenom kunskap, riskanalys, risker och anatomi, ergonomi och arbetsmetod när man arbetar med härdplaster.Denna nagelteknolog utbildning i Stockholm består av en veckas anatomi, nagelns uppbyggnad och sjukdomar, manikyr och naturlig nagelvård, klassisk Manikyr, lyxbehandlingar, samt lagning av naturlig nagel.Maila [email protected] eller ring 08-6686307 / 070-8529979 för mer information om du är intresserad av att läsa på distans, så kan vi ge dig ett förslag på schema och upplägg utefter dina förutsättningar och önskemål!

När du sedan har lite erfarenhet från yrket, kan du utöka dina kunskaper genom att gå någon av Leeps andra nagelutbildningar inom elfilsteknik eller akrylteknik.
Vill du jobba som nagelterapeut? Hos Leep kan du utbilda dig till nagelterapeut inom geléteknik – den ledande och mest efterfrågade tekniken. Detta är en gedigen och praktiskt orienterad nagelutbildning som passar dig som vill inleda en ny yrkesbana eller verksamhet. Du får kunskaper så att du kan jobba som nagelterapeut direkt efter examen.

Vare sig du planerar att jobba som nagelterapeut på heltid eller använda dina kunskaper för att bredda din profession, är denna nagelutbildning rätt för dig. Ditt mål kanske helt enkelt är att utveckla din hobby och kunna jobba med naglar vid sidan av? Även för det ändamålet är utbildningen passande.