Posted on

Goorin Bros Silver Fox

Välj det betalsätt som passar dig med Klarna. Johnells skickar dina paket med PostNord till ett serviceställe nära din adress. Du får alltid med en fraktsedel i ditt paket för smidiga returer och byten!Vi använder cookies på våra webbplatser. Du kan när som helst hantera detta via webbläsarens inställningar. För mer information, se vår integritetspolicy.

Vi gör vårt bästa för att säkerställa att produkterna du beställer levereras kompletta och enligt dina specifikationer. Om du däremot skulle ta emot en ofullständig beställning, eller andra artiklar än de du beställt, eller om det finns någon annan anledning till att du inte är nöjd med din beställning, kan du returnera beställningen, eller valfria produkter som ingår i beställningen, och få fullständig ersättning för artiklarna. Visa fullständig returpolicyGivetvis är det inte alltid garanterat att kepsen inte får en lätt tvättad look även fast man varit försiktigt och använt ett diskmedel utan blekmedel.

För att kepsen ska bibehålla sin snygga form är det bäst att låta den dropptorka. Undvik torktumlare och torkskåp då det kan skada plasten i skärmen och göra så att kepsen tappar formen. Försök gärna att “bulla upp” kepsen som om den satt på ett huvud under tiden som den torkar. På så sätt minskar risken att tyget blir insjunket.

Fettfläckar – Kan du skrubba bort från kepsen med diskmedel och vatten. Skrubba gärna från både undersidan och ovansidan med hjälp av en disksvamp eller tandborste. När fläcken ser ut att vara borta låter du diskmedlet vara kvar och verka i ca 4 timmar. Sedan sköljer du ur diskmedlet ordentligt från kepsen.- Ett annat sätt är att fylla handfatet med ljummet vatten och lite flytande tvättmedel. Sedan skrubbar du kepsen ren med en disksvamp och sköljer ur tvättmedlet med kallt vatten.

Det skall gå bra att tvätta kepsen om du kör programmet “findisk, vinglas, ömtålig disk eller dylik”. Du skall ha så långt gradantal det bara är möjligt.
Tvättmedel – Välj också ett tvättmedel för fintvätt som passar färgerna på kepsen. Fintvättmedel är skonsammare mot tyget och minskar risken för att kepsen blir missfärgad.Hur tvättar man en keps bäst? Det gäller att få kepsen ren utan att förstöra formen. De flesta kepsar är gjorda i bomullstyg eller nylon, men det finns även kepsar i andra material, som ull eller sammet. Därför kan olika kepsar behöva tvättas på olika sätt. Här ger vi några förslag på hur du tvättar din keps.Om kepsen inte är genomsmutsig utan bara har enstaka fläckar är det mest effektivt att bara tvätta bort just dem. Hur du ska gå tillväga beror till stor del på vad det är för sorts fläck.Man kan även knäppa lätt med fingrarna på skärmen. Om ljudet är dovt och mjukt i lätet är den antagligen pressad. En skärm tillverkad av plast har ett mera klingande och klarare ljud.

Det enklaste sättet att veta om man har en pressad skärm eller en skärm av plast är att böja lite lätt på skärmen. Är skärmen tillverkad av plast kan man oftast känna det eftersom den är mycket mera robust.
Det kan bero på tidigare smuts som nu blivit mera synlig. Du kan testa att gnugga bort de vita ränderna med hjälp av en mjuk, ny tandborste samt ljummet vatten.

Det finns faktiskt olika torkställningar för keps som man kan köpa, men känns det som överkurs rekommenderar vi att du istället stoppar tidningspapper i den. För att undvika att tidningspappret färgar av sig kan du lägga det i en svart mössa eller i ett örngott som du kanske inte är så rädd om.
Hej! Tack för bra info. Anledningen till att jag letar info om att tvätta kepsar är för att jag tog lite kallt vatten på min svarta bommulskeps med pappskärm. Jag hade spillt cola zero på den. Jag lämnade skärmen torr. När kepsen torkat fick jag se att det blivit nästan som ett vitt batik mönster på den. Hur kan det ha blivit så? Jag hade ju bara lite vatten på den. Kan jag få bort de vita vågränderna på nåt sätt?Sedan 2018 då keps-affären HATWRLD grundades har vårt keps-sortiment växt från inget till över 1000 coola kepsar till herr, keps-typer såsom trucker kepsar, dad caps och snapbacks. Alla har sin story, vår innehåller bland annat en affärsidé helt utan NFL- och märkes-kepsar.

Hur mycket kostar en äkta Gucci keps?
En Gucci keps kostar från 3000 kr och uppåt. Priset beror på huruvida du ska ha en enkel keps eller något lite mer påkostat, exempelvis en varm vinterkeps. De flesta kepsar börjar kring 3500 kr. Hattar landar däremot på cirka 4500.
Kan man tvätta kepsar i tvättmaskin? Många vill tvätta keps i tvättmaskin – det är ju både smidigt och enkelt! Många kepsar går faktiskt utmärkt att tvätta i tvättmaskinen.Har du en keps som är gjord av ett mer ömtåligt material, till exempel ull, så är det bäst att du tvättar den för hand. Då kan du skona de ställen som inte är så smutsiga och lägga krutet på att skrubba bort fläckarna. Det är trots allt bättre att ta det säkra före det osäkra. Det finns flera olika sätt att tvätta en keps på för hand:

4. När tvättprogrammet är klart behöver du inte vänta på torkningen. Ta istället ut kepsen när sköljningen är klar och låt den dropptorka. Värmen kan annars få kepsen att krympa.
Material på keps – En annan viktig aspekt är som sagt också vilket material som kepsen är gjord av i övrigt. Bomullsmaterial av olika slag och nylon är ganska tåliga material som oftast kan tvättas i 30° eller 40°. Vi rekommenderar dock att du kör kepsen på ett fintvättsprogram med mindre centrifugering för att minska risken att skärmen tar skada. Om det är möjligt kan du faktiskt undvika centrifugeringen helt.Material på skärm – Det som avgör är vilket material som kepsen är gjord av. De flesta kepsar har en skärm som är gjord av hård eller mjuk plast. Dessa kepsar tål generellt sett att tvättas i tvättmaskin. Är skärmen däremot gjord i hårt pressat papper så ska du undvika att tvätta kepsen i tvättmaskinen. Undersök detta innan du bestämmer dig för vilket sätt du vill tvätta kepsen på.Då och då behöver även kepsen få sig en rengöring, precis som alla andra plagg man tycker om och använder varje dag. Som tur är finns det flera metoder för att få favoritkepsen ren och fin igen. Vi har här samlat våra bästa tips för hur du effektivast rengör och tvättar kepsar utan att riskera att passformen försvinner.

Till att börja med, titta på den lilla taggen (vanligtvis på innerkanten) som berättar allt om vad din keps är gjord av och vad tillverkarens instruktioner är för att tvätta kepsen.
Svettfläckar – Börja med att gnugga in ett kraftfullare schampo eller raklödder i fläcken. Skölj sedan bort fläcken och tvätta kepsen som vanligt. Antingen i tvättmaskin, i diskmaskin eller för hand. Om inte de brunbeiga tonerna går ur kan du även testa att badda med fläcken med sårtvätt.Sminkfläckar – Blanda diskmedel och bakpulver till en paste att skrubba försiktigt med på kepsen. Detta fungerar framförallt på rougefläckar. För foundationfläckar ska du agera direkt då det snabbt tränger in och sätter sig i tyget. Börja med att massera in ett kraftfullare schampo eller raklödder i fläcken. Skölj sedan bort det och tvätta kepsen som vanligt. Antingen i tvättmaskin, i diskmaskin eller för hand. Om inte de brunbeiga tonerna går ur kan du även testa att badda med fläcken med sårtvätt. Det har en blekande effekt!

Kepsen är ett fantastiskt trendplagg som kan användas till många tillfällen. Kanske har du en baseballkeps på dig på gymmet, en Dad Hat på shoppingrundan, en Bucket-hat till höstkappan eller en Trucker-keps på klubben. Oavsett vilken typ av keps som är din favorit så är förutsättningarna när det kommer till att tvätta den desamma.En annan lite udda, men väl beprövad metod som fungerar bra är att tvätta keps i diskmaskin. På det här sättet blir det enklare att hålla kepsen i form eftersom den inte snurrar runt inne i diskmaskinen. ”The Farm” kollektionen har varit omåttligt populär och nya motiv och färger poppar upp varje säsong samtidigt som originalmodellerna så som Phanter, Freedom Eagle och ”Rooster” blivit ikoniska inslag. Först och främst är det viktigt att du vänder dig till en butik som säljer äkta varor. Att bli lurad och gå runt med en fejk är inte roligt. Ett annat tips är att välja en produkt som kan användas så mycket som möjligt. För oss nordbor kan det vara svårt att hitta en keps som kan användas året om, men att hitta en klassisk design är inte så svårt. En traditionell beige Gucci keps passar till nästan vilken outfit som helst, vilket innebär att du får värde för pengarna. Om du ändå bestämmer dig för att betala flera tusenlappar på en vara är det roligt att faktiskt kunna njuta av den!

2am Club etablerades 2017 som en av de första sneakers och streetwear butikerna i Sverige. Vi förser dig med de senaste produkterna. Självklart 100% autentiska.

Vad är Goorin Bros keps?
En Goorin Bros keps är en keps i truckermodell med fast broderade patches med djurmotiv. Vanligtvis är kepsarna tillverkade i 57% polyester och 43% bomull. Men finns även exklusiva modeller som är tillverkade i läder och ull. Priserna ligger mellan 399 – 499 kr.
Den 30 Juni har vi förändrade öppettider i Borås. Vi har öppet kl 10 – 16, med lunchstängt 13 – 14. Du kan alltid hantera dina ärenden på på Sefina.se AvvisaDu ska alltid få med kvitto och dustbag när du köper en märkesväska. Se till att du får originalkvittot och inte en kopia på kvittot. Tyvärr förekommer det även falska kvitton på andrahandsmarknaden så säkerställ att kvittot är äkta. Kvittot ska vara tryckt på modehusets egna papper och ofta sitter det ett mindre kassakvitto häftat på det första kvittot.Att se om en märkesväska är äkta eller inte kan i många fall vara väldigt svårt. Här går jag igenom några tips på vad du ska titta efter för att säkerställa att väskan är äkta.Undersök materialet på väskan. Om väskan ska vara i äkta skinn så ska du försäkra dig om att den är det. Börja med att dofta på väskan. Om den är i fusk-skinn så doftar den ofta kemikalier medan en väska i äkta skinn har ofta en lätt doft av skinn.

Undersök vad väskan kostar att köpa ny. Om den väskan du har hittat är väldigt mycket billigare än nypriset så finns det en stor risk att väskan inte är äkta. Du bör även kolla upp vad väskan brukar kosta på andrahandsmarknaden och vad andra vintagebutiker säljer den för. En bra tumregel är att om något verkar vara för bra för att vara sant så är det oftast det.
Om väskan har kedjor och metalldetaljer är de ofta tyngre och känns lyxigare på en äkta väska än en kopia. Testa även att öppna och stänga dragkedjorna, de ska vara enkla att öppna och det ska inte ta emot någonstans. Metaller på en oäkta väska är även ofta blanka medan de flesta äkta väskor har mattare metaller.

Undersök även detaljerna på väskan. En äkta väska ska vara extremt välgjord och är jämnare, rakare och noggrannare sydd än en kopia. Det finns en anledning till att en äkta väska ofta kostar väldigt mycket, och man får ofta vad man betalar för. Titta extra noga vid fickor, knappar och modehusets namn så att det är jämnt och rakt.
Gör en sökning på företaget eller säljaren och se om de har fått några recensioner från tidigare kunder. Om du ska köpa en väska från en privatperson online så krävs det att du är ännu mer noggrann. Du kan bland annat undersöka personens tidigare annonser. Om säljaren har lagt upp flera annonser på likadana väskor så är de nästan garanterat inte äkta.En av de viktigaste sakerna att tänka på när du ska köpa en vintage-märkesväska är att tänka på var du köper väskan från. Oavsett om du ska köpa väskan online eller från en fysisk vintage-butik så bör du undersöka butiken/företaget/säljaren. Det är såklart säkrare att köpa en märkesväska från ett större företag om du ska köpa den online, som har funnits länge och har många tidigare nöjda kunder.

Insidan av väskan ska även vara lika välgjord som utsidan. Se till så att all text på eventuella lappar i väskan är rättstavade. I en äkta väska står det sällan att väskan är ”100% äkta” eller liknande, så om du hittar någon sådan text så kan det mycket väl tyda på motsatsen.
Det är i många fall väldigt svårt att skilja en äkta märkesväska från en kopia då dagens kopior kan vara väldigt bra gjorda och extremt lika originalet vid första anblicken. Här delar jag med mig av vad du ska titta lite extra noga på för att säkerställa att väskan är äkta.Att köpa en märkesväska second hand är både snällt mot miljön, plånboken och ofta lönsamt i investeringssyfte, vilket du kan läsa mer om i mitt tidigare blogginlägg ”Väskor som är värda att investera i”. Om du köper en märkesväska second hand är det viktigt att du säkerställer att väskan är äkta, då det tyvärr förekommer väldigt mycket kopior på marknaden.

Vi använder dessa uppgifter för att kontinuerligt förbättra prestandan hos våra webbplatser och tjänster och för att utföra affärsrelevanta analyser av shoppingupplevelsen med våra appar och webbplatser.
Marknadsföringscookies används för att visa relevant sponsrat innehåll om våra produkter. För att välja innehåll som tilltalar dig använder vi till exempel information om tidigare köp och interaktioner med vår webbplats. Vi kan vidarebefordra denna information och en kundidentifierare, till exempel en krypterad e-postadress eller enhetsdata, till tredje part som Facebook och Google för att kunna visa dig relevant reklam på webbplatserna och i appar från tredjepartsleverantörer. Vi kan också länka dessa data mellan enheter och bearbeta data om den visade annonseringen (t.ex. om du klickade på en annons och sedan köpte något) för att mäta effektiviteten hos våra annonser.

Är Hatstore äkta?
Vi är noggranna med kvalitén på våra produkter och säljer därför endast licensierade och äkta kepsar.
Slutligen, på insidan av kepsens framsida, har kepsen ett fodrat grått mönster med inskriptionen ”The Farm”. Detta är dock bara fallet med alla nyligen släppta modeller, så denna kvalitetsidentifikation kommer att etableras alltmer med tiden.

Uppgifterna som samlas in genom dessa tjänster krävs för att garantera den tekniska prestandan på vår webbplats, för att tillhandahålla grundläggande shoppingfunktioner, för att göra shopping hos oss säker och för att förhindra bedrägeri. Dessa cookies kan inte inaktiveras eftersom vår webbplats inte kan fungera korrekt utan dem.
Om du klickar på „Bekräfta” godkänner du detta och tillåter oss att vidarebefordra dessa uppgifter till tredje part, till exempel till våra marknadsföringspartner. I händelse av att du inte godtar detta begränsar vi oss till nödvändiga cookies. I sådana fall är vårt innehåll tyvärr inte anpassat för dig. Mer information och alla alternativ finns i „Inställningarna”. Du kan också när som helst ändra dem senare. Observera också informationen i vår Dataskyddsdeklaration.Hattshoppen använder cookies och annan teknik så att vår onlinebutik fungerar på ett tillförlitligt och säkert sätt och vi kan visa relevant innehåll och personlig reklam. För att detta ska fungera samlar vi in data om våra användare och hur de använder våra erbjudanden och på vilka enheter.

Vad är det billigaste på Gucci?
Det billigaste priset för Gucci GG0516S just nu är 2 149 kr. Prisjakt jämför priser och erbjudande från 4 butiker.
Om du letar efter unika nätkepsar är Goorin Bros. Det du letar efter. Som ett traditionellt märke med hantverk sedan 1895 garanteras också hög kvalitet med den ikoniska stilen. De trendiga djurmotiven, som alltid kombineras med nya färger, är särskilt välkända. Vad sägs om en avslappnad panter eller en graciös häst? Naturligtvis säljs endast original Goorin Bros.-produkter i vår onlinebutik, men stor framgång och popularitet innebär tyvärr också några falska produkter. Du behöver inte oroa dig: följande listar vi tre kriterier som kan användas för att enkelt ta reda på om den nyinköpta Goorin Bros.-kepsen verkligen är ett original. Endast mycket gamla Goorin-kepsar har det inte: det skimrande hologrammet under toppen av kepsen. Hur ser det ut? Det är ett A med Goorin Bros-logotypen som krona. I vår webbutik har den tagits bort av kosmetiska skäl innan produktbilderna togs.De är mer än bara djur! I slutet av 90-talet lanserade Goorin Bros. en serie djurmotiv på sina basebollkepsar och beanies under namnet ”The Farm”. Truckerkepsarna – särskilt Goorin Bros.-kepsarna – blev snabbt ikoniska accessoarer för arbetarklassen. Vissa yrkesgrupper, som lastbilschaufförer, hantverkare och ingenjörer inom motorsport och jordbrukare, bar dem varje dag. Ursprungligen fanns det fem djurmärken: Tupp, Åsna, Gris, Get och Bäver. De tjänade alla till att värdera och fira arbetarklassens kultur.Upptäck stilrena kläder för män från flera välkända varumärken. Vi har samlat ett noggrant utvalt sortiment av både kläder, skor och accessoarer för den moderna och modemedvetna mannen. Välkommen till Mayor.se!

Hur vet man om en Goorin Bros keps är äkta?
Alla äkta Goorin Bros. -kepsar har den välbekanta slottsloggan på skärmen. Den fäst på sidan nära huvudet.
Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Våra partners kan kombinera denna data med information som du delat med dem.SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

På sina håll börjar nu kepsen eller luvan snarare att ses som ett hjälpmedel – ett sätt att skärma av störande ljud och ljus, till exempel för elever med autism eller adhd. I vår enkät menar vissa rektorer att en keps kan vara viktig för att vissa elever ska orka med dagen.
Men i vår enkät svarar en majoritet av skolorna att de inte har några keps- och mössregler. Och kanske är en förändring på gång. Flera skolor svarar att de haft förbud, men att det tagits bort. Kunskapsskolan är en av dem.– Lärarna upplevde det som en befrielse att inte behöva tjata om det. Vi jobbar med att bygga relationer med eleverna och då tycker jag det är bättre att börja dagen med att säga god morgon än ta av dig kepsen, säger rektor Markus Brunfält.På Klockaretorpsskolan är det mer av en oskriven regel i klassrummen. I matsalen är det däremot förbjudet att ha mössa och ytterkläder. Skälet är den allmänna trivseln.

På vår temasida ”Kepskampen” ger vi dig en bakgrund om kepsdebatten – och berättar hur man kan hjälpa elever som har så svårt att sålla bort ljud- och ljusintryck att de inte klarar av att gå till skolan.

Kan man köra keps i tvättmaskin?
De flesta kepsar har en skärm som är gjord av hård eller mjuk plast. Dessa kepsar tål generellt sett att tvättas i tvättmaskin. Är skärmen däremot gjord i hårt pressat papper så ska du undvika att tvätta kepsen i tvättmaskinen. Undersök detta innan du bestämmer dig för vilket sätt du vill tvätta kepsen på.
– Egentligen blir det nog inte mindre trivsamt med keps, men vi tror det blir det med ytterkläder. Då har vi bakat ihop det till en paketlösning som både handlar om skor, ytterkläder, keps och mössa, förklarar rektor Ola Söderström.

Från en början med eget hantverk och försäljning med häst och vagn har Goorin Bros utvecklats till att vara en viktig trendsättare och leverantör av kvalitetsprodukter. När det gäller hattar och kepsar, särskilt modellen som kallas trucker keps, är det inte många som slår dem på fingrarna.Man behöver inte åka till New York eller ens till Stockholm för att köpa en keps från Goorin Bros. Det enklaste är att beställa på nätet. Det är bara att googla Goorin Bros trucker hats eller Goorin Bros keps om man vill handla i Sverige till bästa pris. Är det en armékeps man är ute efter är det enklast att söka Goorin Bros rodeo creek så kommer man rätt direkt.

Är Hatstore svenskt?
Sedan vi startade 2011 har vi etablerat oss som en av Nordens främsta onlinebutiker för huvudbonader och vi finns nu världen över. Vi är baserade i Sverige och skickar alla våra produkter direkt härifrån.
Grundaren till märket och företaget som numer heter Goorin Bros var Cassin Goorin. När han startade sin verksamhet i Pittsburgh, Pennsylvania, gjorde han allt själv. Han tog emot kunderna, tog mått, lyssnade in önskemål och sydde sedan de huvudbonader som önskades.

Var kan man köpa Goorin Bros keps?
Kepsar från Goorin Bros på Miinto. Vi på Miinto kan stolt presentera ett utbud av kepsar från märket Goorin Bros. Det amerikanska märket startades 1895 av Cassel Goorin. Han tillverkade kepsar, hattar och andra typer av huvudbonader som han sedan sålde från sin häst och vagn i staden Pittsburgh i USA.
En viktig milstolpe i historien om Goorin Bros är OS i Squaw Valley i Kalifornien vintern 1960. Den officiella OS-mössan designades och såldes av, just det, Goorin Bros. Detta gav affärerna bra skjuts och märket blev känt och eftertraktat.

Cassin Goorins söner Ted och Alfred tog över verksamheten 1921 och tog det nuvarande företagsnamnet Goorin Bros (Brothers). De fortsatte i pappas fotspår med personliga produkter i olika material. 1949 flyttade firman och tillverkningen till San Fransisco. I den nya staden blev tillverkningen mer industriell men företaget har ändå varit noga med att inte tumma på kvaliteten.Fler motiv finns, bland annat silverräv, elefant, isbjörn och delfin. Det finns kort sagt ett för varje personlighet och varje humör. Det enda som möjligen saknas är en liten, liten fågel. Var finns Goorin Bros The Sparrow?

Om man ser en person med en truckerkeps från Goorin Bros kan man nästan vara säker på att se ett djur som dekoration. Här är några av motiven från den senaste satsningen inom design, nämligen The Farm.

En keps eller mössa från Goorin Bros är ett plagg att ta hand om. Tvättråd tar man enklast del av på Youtube. Det är bara att söka “Goorin Bros wash”så kommer instruktioner upp och kepsen får ett långt och värdigt liv.
Sedan starten 1895 har Goorin Bros varit en viktig aktör på marknaden för kepsar, hattar och mössor. Företaget har gått i arv och det som tidigare var en liten hantverksfirma är idag känt världen över.

Silverfärgad Fox truckerkeps från Goorin Bros med motiv av en räv på framsidan. Kepsens skärm är böjd och har färgen grå/silver på både ovan och undersidan. Baksidan är i grått nät som håller huvudet svalt under varma sommardagar. Storleken justeras med ett vinrött snapbackspänne baktill.
Vi på Miinto kan stolt presentera ett utbud av kepsar från märket Goorin Bros. Det amerikanska märket startades 1895 av Cassel Goorin. Han tillverkade kepsar, hattar och andra typer av huvudbonader som han sedan sålde från sin häst och vagn i staden Pittsburgh i USA. Verksamheten tog snabbt fart och spred sig internationellt. Goorins söner övertog företaget och etablerade huvudkontoret i San Francisco.

Hur vet man om det är äkta Gucci?
Material och detaljer Börja med att dofta på väskan. Om den är i fusk-skinn så doftar den ofta kemikalier medan en väska i äkta skinn har ofta en lätt doft av skinn. Undersök även detaljerna på väskan. En äkta väska ska vara extremt välgjord och är jämnare, rakare och noggrannare sydd än en kopia.
Idag, många år senare, är företaget fortfarande en del av familjen Goorin och det är grundarens barnbarnsbarn som leder modehuset. Märkets unika formspråk är hämtat från San Franciscos många kreativa subkulturer – här får du helt enkelt design med en trendig och urban touch.Vi på Miinto tycker att det ska vara roligt och enkelt att shoppa. Därför har vi skapat en plattform som gör att du som kund kan shoppa var och när du vill. Du når oss från alla dina enheter, som din dator, surfplatta och mobiltelefon och kan enkelt shoppa loss när det passar dig, vi på Miinto har nämligen öppet dygnet runt, årets alla dagar. En keps är en perfekt accessoar som kan användas på flera olika sätt. Istället för att låta kavajen hänga i garderoben och samla damm, kan du ta fram den och använda den – men kanske tycker du att det känns lite väl uppklätt med kavaj till vardags? I så fall är en Goorin Bros keps en perfekt accessoar som du kan använda för att klä ner kavajen lite. En kavaj i kombination med en keps ger ett avslappnat uttryck och kan användas både på jobbet, i skolan och när du ska ut på festliga äventyr. Vi på Miinto har ett stort utbud av kläder, skor och accessoarer från tusentals märken. Det kan därför vara svårt att få en tydlig överblick över utbudet, men det har vi löst med en smart sökfunktion. När du kommer in på våran sida kan du välja en favoritfärg eller en storlek som passar dig. När du har gjort dina val kommer du bara att presenteras för produkter som lever upp till dina val. Du kan även välja en prisnivå som passar din budget. Sedan kan du shoppa i lugn och ro utan att behöva oroa dig för att du ska överstiga din budget när du shoppar loss här hos oss på Miinto. Miinto startades 2009 av de två vännerna Mike och Konrad som träffades i skolan. De båda vännerna ville skapa en plattform där du som kund får tillgång till modehus, butiker och märken över hela världen, oavsett var du befinner dig. Miinto startades upp i Danmark och konceptet spred sig snabbt både till Norge och Holland, som idag är våra största marknader. Vi har fortsatt vår expansion och idag finns vi på 14 olika marknader över hela världen. Vår ambition är att fortsätta växa och erbjuda Miinto i fler länder. Scrolla ner här på sidan och ta en titt på vårt stora utbud av mössor och kepsar från Goorin Bros. Du kan enkelt klicka på bilden på den produkt som du är intresserad av för att få upp mer information om produkten i fråga. Sedan kan du enkelt klicka hem dina nya Goorin Bros kepsar och alla andra produkter, som du hittar, till din garderob – utan att ens behöva lämna soffan. Det kallar vi rolig, smidig och inte minst enkel shopping.