Posted on

Göteborg Energi Lediga Jobb

I tjänsten som Assisterande VD har du möjlighet att utvecklas, samtidigt som du får en inblick i hur det är att leda och vara en del av en organisation med över 100 anställda. Du kommer att följa planeringsarbetet av stadsutvecklingen och bredda ditt kontaktnät i flera sociala sammanhang.

Vi arbetar för en jämn fördelning av kvinnor och män och ser gärna en spridning i etnisk och kulturell bakgrund hos personalen. Vi är övertygade om att mångfald leder till utveckling.
Vi tror att du som söker brinner för organisatoriska frågor och har ett genuint intresse för ledarskap. För att lyckas med ditt projekt krävs att du är noggrann, analytisk och trivs med att ta ansvar. Du är studerande och har läst minst 180 högskolepoäng. Du är svensk medborgare och har möjlighet att arbeta på plats i Göteborg

Under sommarjobbet som assisterade VD kommer du huvudsakligen arbeta med att utveckla idéer och förslag på hur organisationen fortsättningsvis ska kunna arbeta mot uppsatta mål i verksamhetskritiska frågor, genom exempelvis teknisk-, ekonomisk- eller organisatorisk styrning. I samråd med VD har du möjlighet att fokusera på det ämne du finner intressant och viktigt.Vi vill arbeta med dig som är driven och tar ansvar för att arbetet går framåt. Du är orädd och bidrar med nya idéer och perspektiv i arbetsrelaterade frågor och situationer. För att axla rollen på bästa sätt bör du vara strukturerad, lyhörd och du ser hur ditt arbete bidrar i ett större sammanhang. Du har förmåga att sätta upp mål och planera aktiviteter så att tiden används effektivt genom att se till att arbete blir utfört och följs upp.

Göteborg växer så det knakar, med 150 000 nya göteborgare ökar behovet av bostäder, arbetsplatser och infrastruktur. En utveckling som kräver ett leveranssäkert elnät. På denna resa är Göteborg Energi Nät AB (GENAB), som äger och förvaltar elnätet i Göteborg, en stor och viktig aktör. GENAB, som är ett helägt dotterbolag i koncernen Göteborg Energi ansvarar för planering, projektering och byggnation av elnätet i Göteborg. I detta ansvar ingår bland annat kundanslutningsprocesser, investeringar och reinvesteringar, miljöfrågor samt ledning av om- och nybyggnadsprojekt i distributionsnätet. GENAB står för upp emot en tredjedel av Göteborg Energis omsättning och har i dagsläget 140 medarbetare. Elnätsverksamheten står tillsammans med elmarknaden inför nya spännande utmaningar.
I det dagliga arbetet är du en viktig resurs, du stöttar organisationen med administration, kartläggningar samt planeringsarbete. Som assisterande VD kommer du att vara delaktig i affärsplaneringen, lära känna organisationen samt introduceras i företagets olika affärssystem. Du får besöka organisationens olika anläggningar och kommer att sättas in i aktuella projekt.

När du kollar jobbannonser står det ofta vad arbetsgivaren kräver av dig som jobbsökande. I många fall önskar arbetsgivaren att du har både utbildning och erfarenhet, men det är inte alltid säkert att du behöver uppfyller alla krav för att få jobbet. I själva verket är kraven snarare arbetsgivarens önskemål. Förutom att söka jobb via platsannonser kan du höra av dig direkt till företag du är intresserad av. Även om företaget inte behöver anställa för tillfället kan de spara ditt CV och personliga brev.
En del jobb ger bättre betalt på kvällar och helger. Söker du jobb på en mataffär kan du räkna med omfattande OB-tillägg (extra betalt) på helger och röda dagar.Är du på jakt efter ett jobb utan utbildning? Vi har ofta lediga jobb att erbjuda som inte kräver att du har en viss utbildning eller erfarenhet. Det kan röra sig om allt från tillfälliga uppdrag till rekryteringar till andra företag.

Är du intresserad att jobba inom vården kan du söka jobb som personlig assistent eller vårdbiträde. För att jobba med dessa yrken behöver du inte alltid ha en särskild utbildning.
Många arbetsgivare kräver att de som söker ska ha erfarenhet av yrket de söker. Saknar du erfarenhet kan det därför vara svårt att få jobbet. Som tur är finns det olika sätt du kan få arbetslivserfarenhet på. Sommarjobb, vikariat och timanställning är bra exempel på hur du kan få in foten hos intressanta arbetsgivare. Det finns även jobb inom flera branscher där personliga erfarenheter väger tyngre än utbildning och erfarenhet.

Som bemanningskonsult hos Lernia får du en trygg anställning med bra villkor – våra konsulter hör till branschens nöjdaste. Du får arbetslivserfarenhet och referenser att lägga till i ditt CV. Det har du stor nytta av när du söker andra jobb i framtiden.
Även om du ofta kan hitta lediga jobb utan utbildning kan olika typer av utbildningar hjälpa dig att öka dina chanser. På Lernia har vi bland annat yrkesutbildningar på komvuxnivå som kan passa bra för dig som inte gått gymnasiet. Hos oss kan du även gå YH-utbildningar på upp till två år. Många av våra studenter får jobb direkt efter sin utbildning.

Vilka är bristyrken 2023?
Några exempel på bristyrken:Sjuksköterskor.Förskollärare.Civilingenjörer.Lärare.Läkare.VVS-montörer.Undersköterskor.Elektriker.
Söker du välbetalda jobb som inte kräver utbildning och erfarenhet? Bland de bäst betalda jobben för dig utan utbildning är bland annat som säljare. Jobbet som säljare är varierat och ofta får du en kombination av grundlön och provisionsbaserad lön. Som säljare kan du rikta in dig mot antingen privatkunder eller företag.Det finns många olika typer av jobb som passar dig som saknar utbildning och erfarenhet. Söker du jobb utan utbildning kan du få det som exempelvis lokalvårdare, diskare, restaurangbiträde och inom olika serviceyrken. Söker du ett praktiskt jobb kan du till exempel hitta det inom byggbranschen som grovarbetare eller lärling. Du kan även söka jobb på återvinningsstationer eller inom renhållningsbranschen.Att söka sommarjobb är också ett bra tips att komma in på arbetsmarknaden. Håll utkik efter våra sommarjobb som annonseras redan från vintern fram till sommaren.

På Lernia har vi ofta något att erbjuda för dig som söker jobb utan utbildning eller erfarenhet. Du kan antingen bli anställd av oss som bemanningskonsult eller direktrekryterad till ett av de företag vi samarbetar med.
Göta Energi erbjuder något som de kallar för prisgaranti vilket innebär att om du inte sänker ditt elpris i förhållande till tidigare avtal så matchar elhandlaren skillnaden. Göta Energi hade 2022 61,9 poäng av SKI medan branschmedel är 63,9 poäng.Göta Energi har sitt huvudkontor i Göteborg och är den elhandlaren som har växt mest de senaste fem åren. Detta har bolaget gjort genom en hög prismedvetenhet hos kunden och billig el.Göta Energi har delat in sitt produkterbjudande till privatpersoner i tre olika kategorier. Spot On är bolagets avtal med rörliga priser som följer marknaden, Vintertrygg är mixavtalet med fast pris på vintern och Fast-el är precis som det låter ett fast elavtal. I det fasta avtalet kommer priset alltid att vara detsamma under hela den perioden som du kan välja då framgår inte påslaget.

Är Göteborg Energi statligt?
Vi är ett energibolag som ägs av Göteborgs Stad vilket innebär att vi arbetar för alla göteborgare och med hela staden. För oss handlar det om att tänka lite längre och ta ett större ansvar. Vi ska bidra till ett hållbart Göteborg.
Göta Energi har tre olika typer av avtal. Ett rörligt avtal där priset följer marknaden, ett mixavtal där priset är fast under vintern samt ett fast avtal. Tidigare erbjöd Göta Energi elavtal så som fast el, rörlig el, mixavtal och mikroproduktion till företag. Denna tjänst har Göta Energi nu valt att låta Fortum ta över vilket är en av Sveriges största leverantörer av el till företag. ”Många tycker att billig el är det viktigaste när de väljer elbolag. De senaste fem åren är Göta Energi det elbolag som har växt mest i Sverige tack vare prismedvetna kunder.”Göta Energi är certifierade som en Schysst elhandlare vilket innebär att elbolaget uppfyller 18 olika kundlöften som branschorganisationen Energiföretagen Sverige tagit fram. Det olika kundlöften inkluderar allt från tydlig prisinformation till ångerrätt och tillgänglig kundservice. I dagsläget erbjuder Göta Energi 500 kr i nyteckningsrabatt när du tecknar ditt elavtal som ny kund hos Göta Energi eller för dig som är befintlig men ska flytta. Detta gör elbolaget till ett av de billigaste på marknaden med en väldigt attraktiv rabatt. Tillvalet Rent vatten betyder att all el du använder kommer från förnybar vattenkraft. Tillskillnad från till exempel de vanliga avtalen med mixade energikällor. Utöver att elen härstammar från vattenkraft så donerar Göta Energi pengar till WaterAid som som är en internationell organisation som arbetar för att alla ska få tillgång till rent vatten. Tillvalet kan kombineras med alla elavtal och kostar 39 kr/mån.När man tittar på Göta Energis priser och påslag så märks det att det är just priserna som sticker ut positivt. Elhandlaren också har fått 61.9 i SKI:s undersökning 2022 över kundnöjdhet.Priskollen är ett tillval som Göta Energi erbjuder till sina kunder för 49 kr/mån. Priskollen innebär att elprisexperter på Göta Energi hjälper dig att binda ditt rörliga elavtal under kortare perioder om elpriserna förväntas öka kraftigt. Det skickas då ut ett erbjudande via mail eller SMS under dessa tillfällen. Med tjänsten har du också tillgång till personlig rådgivning om ditt elavtal.Väljer du däremot Göta Energis rörliga avtal kommer du att betala ett påslag som endast är 1 öre + elcertifikat 2.6 öre (som alla elhandlare betalar) på inköpspriset.

G\u00f6ta Energi har 0 m\u00e5nader i bindningstid och 3 m\u00e5nader upps\u00e4gningstid p\u00e5 sitt r\u00f6rliga avtal. P\u00e5 det fasta avtalet \u00e4r bindningstiden samma som den avtalade perioden.

Göta Energi har fokuserat på att hålla priserna nere och erbjuda bra rabatter och villkor. Detta märks på påslaget som endast är 1 öre samt bonustimmen. I dagsläget bjuder Göta Energi dessutom elhandlaren på 12 månaders avgift vilket gör elavtalet till ett av de absolut billigaste på marknaden både för den som förbrukar mycket eller lite el. En annan fördel är avsaknad av bindningstid i det rörliga avtalet.
G\u00f6ta Energi har tre olika typer av avtal. Ett r\u00f6rligt avtal d\u00e4r priset f\u00f6ljer marknaden, ett mixavtal d\u00e4r priset \u00e4r fast under vintern samt ett fast avtal.

El-konto ger dig lite mer flexibilitet när du ska betala din elräkning. Tjänsten kostar 39 kr/mån och ger dig möjlighet att jämna ut månadsbeloppen. Som exempel är priserna ofta betydligt högre under vintermånaderna samtidigt som du har billigare sommarmånader. El-konto fungerar som ett balanskonto med kredit, du kan med andra ord betala samma belopp varje månad under hela året.
Göta Energi har 0 månader i bindningstid och 3 månader uppsägningstid på sitt rörliga avtal. På det fasta avtalet är bindningstiden samma som den avtalade perioden.

Vilket elbolag är billigast i Göteborg?
Vilket elbolag har bäst pris i Göteborg? Just nu är det Cheap Energy som har lägst elpris i Göteborg när det gäller fast elavtal och Lumo Energi när det gäller rörligt elavtal. Vilket elbolag som är billigast uppdateras ofta så håll koll med Elbytes tjänst för att jämföra elavtal och alltid ha bäst elavtal.
En nackdel med Göta Energis erbjudande är att om du inte väljer produkten rent vatten kommer elen att komma från en mix av energikällor. Denna mix består till 47 % av förnyelsebar energi, 27 % kärnkraft och 26 % fossilt (2020). Jämfört med många andra elbolag är detta relativt mycket el från fossila källor. En annan mindre nackdel är att Göta Energi har valt att ha 90 dagar, eller 3 månaders uppsägningstid. Vanligare i branschen är en till två månader även om tre månader fortfarande bör anses som en relativt kort period.

För den som förbrukar under 5 000 kWh/år är Göta Energis månadsavgift 49 kr/mån. Om du istället förbrukar över 5 000 kWh går månadsavgiften upp till 69 kr/mån. Just nu bjuder emellertid elhandlaren på månadsavgiften i 12 månader.
Trippeltrygg är vad Göta Energi kallar en fördelsprodukt. Med Trippeltrygg har du en försäkring som ersätter din månadskostnad om du blir ofrivilligt arbetslös eller om du på grund av sjukdom eller olycksfall inte kan arbeta. I försäkringen ingår även ersättning för självrisk från hemförsäkring vid skada orsakad av elfel. Det går att lägga till denna tjänst för 49 kr/mån. Tjänsten täcker kostnader upp till 2 000 kr i fyra månader och har ingen bindnings- eller uppsägningstid.Dessutom ingår en bonustimme varje dag där Göta Energi bjuder på 1 timme el samt prisgaranti om du inte sänker din månadskostnad från tidigare elbolag.

Hur många kunder har Göteborg Energi?
Vi levererar till alla göteborgare. Vi har ca 270 000 elnätskunder och 90 % av Göteborgs flerbostadshus är anslutna till vårt fjärrvärmenät. Vi har 260 000 elhandelskunder – både i och utanför Göteborg.
Göteborg ingår i elområde 3 och detta är ett elområde de flesta elbolagen levererar till. Det finns mellan 100-150 st elbolag som kan leverera el till Göteborg. Hos oss hittar du alternativ som Cheap Energy, Falkenberg Energy, Lumo Energi, Dogood El, Fortum, Göta Energi, Telge Energi och Greenely. Göta Energi producerar ingen el i Göteborg men har däremot sitt huvudkontor där. Även Göteborg Energi och Mölndal Energi är verksamma i Göteborg och syslar med elproduktion. Hos Elbyte hittar du elavtal som är prisvärda för dig som bor i Göteborg med omnejd. Det finns goda möjligheter att ha ett elavtal som både är billigt och miljövänligt levererat till dig som Göteborgare. Jämför elpriserElpriset i Göteborg kan skifta beroende på årstiden och mellan år men hos oss kan du vara säker på att alltid hitta billig och prispressad el. Dessa billiga elavtal går att se i tjänsten och ranka utifrån vad du tycker är viktigt. Dessutom är det idag många billiga elavtal som dessutom är klassificerade enligt Bra Miljöval och fossilfri el. Jämför elpriserna mellan bolag och väg in vilka fördelar respektive elbolag har. På Elbyte kan du jämföra elpriser på olika elbolag med ditt postnummer i Göteborgsområdet. Jämför elpriser

Vem äger elnätet i Göteborg?
Göteborgs elnät ägs av Göteborgs stad genom Göteborg Energi Nät AB. Det gör göteborgarna till vår enda uppdragsgivare. På energiföretagens webbsida kan du läsa mer om elnätet.
RedovisningsekonomerMedicinska sekreterare och vårdadministratörerCivilingenjörsyrken inom bygg och anläggningIngenjörer och tekniker inom bygg och anläggningTräarbetare och snickareMurareBetongarbetareAnläggningsarbetareStällningsbyggareTakmontörerGolvläggareByggnads- och ventilationsplåtslagareVVS-montörerKyl- och värmepumpsteknikerMjukvaru- och systemutvecklareFöretagssäljareTelefonförsäljareKockar och kallskänkorLäkareGrundutbildade sjuksköterskorSpecialistsjuksköterskor inom akut hälso- och sjukvårdSpecialistsjuksköterskor inom allmän hälso- och sjukvårdPsykologerArbetsterapeuterTandhygienisterUndersköterskor, hemtjänst och äldreboendePersonliga assistenterTandsköterskorMotorfordonsmekaniker och fordonsreparatörerUnderhållsmekaniker och maskinreparatörerInstallations- och serviceelektrikerIndustrielektrikerGrundskollärareFritidspedagogerFörskollärareSpeciallärare och specialpedagogerVäktare och ordningsvakterStädareCivilingenjörsyrken inom logistik och produktionsplaneringTruckförareCivilingenjörsyrken inom elektroteknikCivilingenjörsyrken inom maskinteknik Ingenjörer och tekniker inom elektroteknikIngenjörer och tekniker inom maskinteknikLackerare och industrimålareMaskinställare och maskinoperatörer inom metallarbeteFinmekanikerPrepresstekniker, tryckare och bokbindareLokförareTaxiförareBuss- och spårvagnsförareLastbilsförareKälla: ArbetsförmedlingenCivilingenjörer, fordonsreparatörer, förskolelärare, IT-specialister, kockar, lärare, psykologer och lokförare är exempel på yrkesgrupper som är hett eftertraktade.

Bostadsmarknaden i Göteborg. Insändarskribenten Annika Westlund att besittningsrätten för hyresboende helt verkar har urholkats och inte längre innebär den trygghet den var avsedd att skapa.
– Jobbmöjligheterna är mycket goda i länet och då särskilt för den som har en utbildning, säger Sarah Nilsson, analytiker på Arbetsförmedlingen. Ett grundkrav på arbetsmarknaden är ofta en slutförd gymnasieutbildning, och det är en fördel om man kommer från ett yrkesprogram inom exempelvis bygg eller hälso- och sjukvård. Att ha en universitets- eller högskoleutbildning ökar i de flesta fall chanserna till att komma in på arbetsmarknaden. Läget på arbetsmarknaden i Göteborg är god – i alla fall för den som söker jobb. Arbetsförmedlingens senaste prognos för nära 200 yrken visar goda möjligheter till jobb inom tre av fyra yrken. Bland yrken med lägre krav på utbildning och erfarenhet ser det sämre ut eftersom dessa typer av jobb har ett större söktryck. Men det är också fortfarande hård konkurrens för exempelvis bibliotekarier, arkivarier, fastighetsmäklare och journalister.– Bristen är väldigt utbredd och berör många branschen. Det som sticker ut mest i det här är väl att bristen fortsätter att öka, både hos de privata och de offentliga arbetsgivarna, säger Sarah Nilsson.

Göteborg Energi jobb – En inblick i hur det är att jobba på Göteborg Energi: 4 omdömen, lediga jobb, 2 löner och kontorsbilder. Läs vad det anställda tycker och få en bättre inblick i Göteborg Energi som arbetsplats baserat på information som finns publicerat av nuvarande och tidigare anställda på Careereye.se

Careereye.se är en öppen och transparent jobb- och karriärtjänst. Här hittar du anonyma omdömen om arbetsgivare, från nuvarande och tidigare anställda. Du hittar även bland annat löneinformation och mängder av lediga jobb.
Göteborg Energi är ett energibolag som ägs av Göteborgs Stad. Det innebär att vi arbetar för alla göteborgare och med hela staden. Förutom att leverera och utveckla nya lösningar inom energi och stadsVill du gå till jobbet varje dag och bidra till ett hållbart Falun? Har du erfarenhet av frågor som rör miljö och arbetsmiljö? Då kan det vara du som är vår nya projektsamordnare vid utbyggnad och mod

Är det lätt att få jobb i Göteborg?
Inom tre av fyra yrken finns extra goda chanser att få jobb enligt Arbetsförmedlingen. Läget på arbetsmarknaden i Göteborg är god – i alla fall för den som söker jobb.
Allt vi gör, gör vi för Umeå. Våra energi-och kommunikationslösningar spelar stor roll i våra kunders vardag. Varje dag. Hos oss arbetar du med samhällsviktiga tjänster, där du är en del i utvecklingeVi söker en drifttekniker till kraftvärmeverket som trivs i en varierande arbetsvardagVill du ha ett samhällsviktigt arbete där du säkerställer Faluns produktion av fjärrvärme, fjärrkyla, pellets och Hos oss på Uddevalla Energi är det viktigt med en arbetsmiljö med mycket glädje och engagemang som ger oss energi att prestera vårt bästa. Varje medarbetares delaktighet är en värdefull framgångsfakto Sölvesborg Energi ser till att du har el och fjärrvärme i ledningarna, vatten i kranen och tillgång till fibernät – självklara produkter från ett kraft- och energibolag som får vardagen att fungera.Vi söker nu en passionerad och engagerad projektledare till vårt växande team hos Nordpolen Energi. Som projektledare kommer du att ha ansvaret för att planera och leda våra installationsprojekt för sVill du arbeta på ett företag som är drivande i omställningen till ett hållbart samhälle? Vi är Sveriges första fossilfria energibolag. Just nu söker vi en Driftingenjör med inriktning mot fjärrkyla tBorlänge Energi är en viktig pusselbit i Borlängebornas värld och vardag. Vi bedriver en verksamhet där vi tillhandahåller infrastrukturtjänster inom fjärrvärme, elnät, stadsnät, avfall, vatten och a Nordpolen Energi, ett snabbväxande företag inom solenergiindustrin, söker nu en engagerad och skicklig Ekonom/Administratör att bli en del av vårt dynamiska team. Som en central del i vårt företag kom Om företagetVattenfall Services är Sveriges ledande företag inom underhålls-, entreprenad- och konsulttjänster för energi- och elanläggningar. Våra kunder finns inom elnät, energi, industri, kommun, lOm arbetsplatsenNybro Energi ägs till 100 % av Nybro Kommun och består utav Nybro Elnät AB, Nybro Energi AB, Nybro Värmecentral AB och Fastigheter i Nybro AB. Högsta moderbolag är Nybro Kommunbolag ABVi söker dig som vill bidra till kraften i energiomställningen och som vill ha ett roligt och givande arbete! Har du ett stort intresse för teknik och energiförsörjning? Då kan det här vara den perfek

Hur bra är Göteborgs Energi?
Höga avgifter som bara blir värre och värre. Som ”kund” har vi inget val än att använda dem eftersom de äger elledningarna till husen. Uselt. Höga fasta avgifter på sitt elnät.
Beskrivning:Vi på Nordpolen Energi är det företag som värderar din utveckling. Med hjälp av vårt etablerade och starka team ser vi till att du alltid har de förutsättningar du behöver för att utveckla

Vilket jobb tjänar man mest på utan utbildning?
Bland de bäst betalda jobben för dig utan utbildning är bland annat som säljare. Jobbet som säljare är varierat och ofta får du en kombination av grundlön och provisionsbaserad lön. Som säljare kan du rikta in dig mot antingen privatkunder eller företag. En del jobb ger bättre betalt på kvällar och helger.
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.Tjänsten motsvarar en renodlad ekonomiassistent med löpande bokföring, betalningar, redovisning av valutor och kurser. Du kommer tillhöra en enhet om 12 personer inom Löpande redovisning, som jobbar med Kund- och Leverantörsreskontra, kassa och löpande redovisning. Du kommer sitta i fräscha lokaler centralt i Göteborg och arbeta i en miljö där alla hjälps åt och ställer upp för varandra. Perioder av tidspress varvas många goa skratt.

Vill du spara denna sökning och skapa en jobbevakare för liknande jobb? Isåfall kan du ange din e-postadress nedanför för att få fler jobbrekommendationer.
Göteborg Energi Aktiebolag har hemort i Göteborg. År 2021 anställde de 825 personer och hade en nettoomsättning på 4,1 md kr. Nettoomsättningen ökade med 43% från 2020 till 2021.

Är Göta Energi och Göteborg Energi samma sak?
Om Göta Energi Göta Energi har sitt huvudkontor i Göteborg och är den elhandlaren som har växt mest de senaste fem åren. Detta har bolaget gjort genom en hög prismedvetenhet hos kunden och billig el. ”Många tycker att billig el är det viktigaste när de väljer elbolag.
Våra intervjuer görs i lokaler som är tillgängliga för alla. Intervjun är ett tillfälle att få mer information såväl för dig som söker jobb som för oss. Förbered därför gärna frågor till oss både om jobbet och om oss som arbetsplats.

Det är viktigt att du tar del av informationen om hur vi hanterar dina uppgifter, därför rekommenderar vi att du läser igenom informationen noga innan du går vidare. Det första steget i ansökan är att du markerar att du tagit del av informationen.
Vill du leverera smarta IT-lösningar som bidrar till en stabil och hållbar vardag för göteborgarna? På Göteborg Energi kan du ta ett nytt steg i din karriär samtidigt som du är med på vår resa mot en fossilfri framtid.Vi söker dig som vill bidra till kraften i energiomställningen och som vill ha ett roligt och givande arbete! Har du ett stort intresse för teknik och energiförsörjning? Då kan det här vara den perfekta rollen för dig!Vi tror på en jämställd arbetsplats med mångfald. Personer med olika synsätt och erfarenheter utvecklar vår verksamhet och driver den framåt – styrkan i våra olikheter skapar framgång. Delar du våra värderingar? Vi ser fram emot din ansökan!

De sökande som inte fyller kompetenskraven får återkoppling i snar anslutning till sista ansökningsdag. Vår ambition är att rekryteringen ska vara klar inom en månad efter sista ansökningsdag.

Göteborg Energi är en del av Sveriges kritiska infrastruktur och en del av våra tjänster är inplacerade i säkerhetsklass i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Innan tillsättning av en tjänst som är inplacerad i säkerhetsklass görs därför en säkerhetsprövning på berörd person. Mer information om säkerhetsprövningen hittar du sist i den här texten.

Vill du vara med och bidra till en hållbar stad där våra barn och barnbarn kan växa upp i en trygg och hälsosam miljö? Som planeringsingenjör hos oss får du möjlighet att arbeta tillsammans med engagerade och framtidsinriktade kollegor i en bransch som står inför stora utmaningar och förändringar.Tycker du det är viktigt att utveckla Göteborg till en mer hållbar stad? Är du en skicklig systemutvecklare som kan leverera IT-lösningar för att säkra vår verksamhet och våra anläggningar? Med rätt driv och inställning finns det plats för dig att utvecklas tillsammans med oss!

De sökande som har de kompetenser som krävs och bäst matchar det vi söker kommer kontaktas för en första intervju. Därefter kan det bli aktuellt med ytterligare intervju, personbedömning/test, referenstagning och säkerhetsprövning.
När du söker någon av våra spännande tjänster vill vi att du söker via ansökningsformuläret i annonsen för respektive tjänst. För att vi ska hålla en god kvalitet i processen tar vi enbart emot ansökningar på detta sätt.Säkerhetsprövningen genomförs av särskild utbildad personal. All information som hanteras om dig som person klassas och hanteras i enlighet med interna informationssäkerhetsregler och i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Vill du vara med och skapa ett mer hållbart Göteborg? Avdelning Fastighet behöver nu en vikarierande Utvecklingsledare som ansvarar för att driva och samordna Göteborg Energis fastighetsstrategi. Är du rätt person för rollen?Vi läser ansökningar löpande och ibland händer det att vi tillsätter tjänsten innan sista ansökningsdag. Då informerar vi om detta i annonsen. Vi rekommenderar därför att du söker tjänsten så snart du kan.

Blir du inbjuden till intervju vill vi att du tar med kopior på betyg och intyg som styrker din kompetens, om du inte redan bifogat dessa i din ansökan. Vi vill också att du styrker din identitet och ditt medborgarskap med pass, nationellt identitetskort eller personbevis i samband med intervjun. Tänk på att körkort inte styrker ditt medborgarskap och därför inte räcker som identitetshandling. Det är också bra om du kan lämna förslag på referenspersoner.Vill du vara med och utveckla stadens energiförsörjning? Kom och jobba med oss för att minimera akut felavhjälpning till förmån för förebyggande underhåll!

När du skickar in din ansökan får du en bekräftelse via e-post. Eftersom det är ett autosvar från vårt rekryteringssystem kan det hända att den hamnar i din skräppost.
Vill du jobba för en hållbar och effektiv energiproduktion i en bransch där utmaningar och möjligheter går hand i hand? Vi söker en ny kollega till vårt team som ansvarar för anläggningsdokumentation.Vi rekommenderar att du sparar en kopia på annonsen eftersom den tas bort från annonskanalerna efter sista ansökningsdag. Om du har frågor är du alltid välkommen att kontakta rekryterande chef.

plats innan nästa bygge ska börja. Nästan alla aktörer som bygger nytt i Göteborg väljer att ansluta sig till vår fjärrvärme, fjärrkyla, stadsfiber eller gas. Det är ett starkt och glädjande bevis på gott arbete och gör oss väldigt stolta.
Vår konkurrenskraft mäts på olika sätt av olika organisationer. Enligt Villaägarnas rapport från 2019 har Göteborg landets tredje lägsta fjärrvärmepriser. Att vi under lång tid haft konkurrenskraftiga fjärrvärmepriser visar också den årliga Nils Holgersson-undersökningen där alla landets 290 kommuner jämförs. I denna undersökning låg vi det senaste året på plats 35 med våra fjärrvärmepriser och på plats 22 med våra elnätspriser.Vi har ca 270 000 elnätskunder och 90 % av Göteborgs flerbostadshus är anslutna till vårt fjärrvärmenät. Vi har 260 000 elhandelskunder – både i och utanför Göteborg. Vi erbjuder också göteborgaren ett öppet stadsfibernät, som just nu når cirka 100 000 hushåll och 60 000 företag och vi erbjuder även gratis wifi i delar av Slottsskogen.

Våra kunder är vårt allt. Vi vill vara deras bästa energipartner och tillsammans ska vi hjälpas åt för att åstadkomma ett mer hållbart Göteborg. Tillsammans med våra kunder förstår vi hur staden behöver utvecklas och vi gör vår del genom att utveckla staden under mark – med kablar och rör som måste vara på
Recensioner av trygga casinon och spelbolag online hittar du på Goplay.se. Läs mer om vilka regler som gäller för dig som svensk spelare på Onlinecasinos.se, samt fördelar och nackdelar med spel på utländska casinon.Vi tillåter inte att företag erbjuder någon slags betalning i utbyte mot omdömen, och på samma sätt tillåter vi inte oss själva att ta bort negativa omdömen för att ett företag vill eller erbjuder betalning för det. Hos oss går trovärdighet och din tillit alltid först.

Vi jobbar hårt för att kontrollera att de som lämnar ett omdöme finns på riktigt och faktiskt har köpt den vara eller tjänst de skriver om. Det sker bland annat genom BankID och noggranna kontroller mot företagens kundregister.Trovärdighet baseras på hur stor andel av företagets kunder som tillfrågas att lämna ett omdöme och hur stor möjlighet Reco har att bekräfta kundrelationen.Företaget är inte självt aktivt på Reco. Omdömen kommer från användare som själva sökt upp företaget. Reco identifierar den som lämnar omdöme med BankID men vet inget om kundrelationen till företaget.

Göteborg Energi är ett energibolag som ägs av Göteborgs Stad och som varje dag bidrar till en mer hållbar vardag. Vi jobbar för alla göteborgare och med hela staden. Det ger dig som jobbar här möjlighet att vara en del av något större och samtidigt göra viktiga avtryck i vår stad.
Vi är ett energibolag som ägs av Göteborgs Stad vilket innebär att vi arbetar för alla göteborgare och med hela staden. För oss handlar det om att tänka lite längre och ta ett större ansvar.Vi ska bidra till ett hållbart Göteborg. Oavsett om vi jobbar för mer återvunnen, fossilfri värme, utvecklar laddinfrastruktur för bilar och bussar eller något annat. Våra anställda är hjärtat i verksamheten och de som ser till att lampan lyser och driften hålls igång i staden. Göteborg Energi är en modern arbetsplats med trygga avtal och möjligheter att växa på jobbet. Vi vill att våra anställda ska må bra både på och efter jobbet och därför uppmuntrar vi bland annat till friskvård och olika berikande aktiviteter som gör jobbet både mer stimulerande och roligare. Vi har försett Göteborg med energi i mer än 150 år. Med hållbarhet som ledstjärna ser vi till att även i framtiden förse staden med goda energilösningar.

Vi erbjuder ofta personer som står långt ifrån arbetsmarknaden möjlighet till arbete, studiebesök, praktik och liknande aktiviteter. Vi tar emot praktikanter för kortare och längre perioder och under senaste året har fokus varit att erbjuda praktikplatser till nyanlända. En del av praktikanterna är personer som av olika skäl behöver introduktion till yrkeslivet eller återintroduktion på arbetsmarknaden.Här hittar du års- och delårsredovisningar för våra samtliga bolag, är du ute efter någon äldre rapport eller har en fråga, får du väldigt gärna kontakta oss på 031 -62 62 62.

Vad gör Göteborg Energi?
Det handlar om förnybar energi, smarta system och energieffektiva lösningar för boende, företag och transporter. Utmaningarna är många och för att nå ett hållbart samhälle behöver vi jobba ihop. Med våra kunder, våra ägare och våra samarbetspartners.
Göteborg Energi har en lång och spännande historia. I mer än 150 år har vi varit med och drivit utvecklingen för lättillgängliga och energieffektiva lösningar.

Stamnätet ägs av staten genom det statliga bolaget Svenska Kraftnät. Regionnäten i sin tur ägs av de stora energibolagen (här i Västsverige tillhör regionnätet Vattenfall och Ellevio). De lokala elnäten ägs i vissa kommuner av privatägda energibolag och i andra av kommunen själv. Göteborgs elnät ägs av Göteborgs stad genom Göteborg Energi Nät AB. Det gör göteborgarna till vår enda uppdragsgivare. På energiföretagens webbsida kan du läsa mer om elnätet.Regionnäten transporterar elen till elanvändare med mycket stor elförbrukning (industrier) eller vidare till lokalnäten som når ut till Sveriges alla hushåll och mindre industrier. Vid övergången till lokalnäten transformeras elen ner ytterligare, så att den håller en spänning på ca 230 Volt (spänningen får variera 10% dvs mellan 207-253 V) när den når ditt vägguttag.