Posted on

Great Ash Soffa

Svenssons använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.Great Ash är en generös modulsoffa med Eilersens typiska formspråk, tidlöst och avskalat. Great Ash finns i ett mycket stort antal utföranden och moduler samt i en rad olika tyger och läder. Här visas endast ett förslag på kombination och klädsel. Tveka inte att kontakta oss för mer information.Tack för din registrering! Du kommer nu att ta emot våra utskick till mailadressen du angav. Du kan avbryta din prenumeration när som helst om du inte önskar fler e-postmeddelanden.

Thanks for your registration! You will now receive our mailings to the email address you provided. You can cancel your subscription at any time if you do not want more emails.Takk for at du registerte deg! Du vil nå motta utsendelsene våre på e-postadressen du oppga. Du kan si opp gratisabonnementet ditt når som helst hvis du ikke vil motta flere e-poster. Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Våra partners kan kombinera denna data med information som du delat med dem. Great Ash är en underbar modulsoffa från Eilersen som går att få i många olika varianter och storlekar. Great Ash har ett modernt och stilrent uttryck med ryggkuddar i dun och sitsplymåer med kallskumskärna och duntopp vilket ger Eilersens unika sittkomfort. För att ytterligare förhöja komforten rekommenderas att komplettera med lösa dunkuddar som finns som tillägg. För att ytterligare förhöja livslängden på soffan kan den väljas med avtagbar klädsel (förutom kuddar även på hela stommen). På detta sätt kan hela soffan kemtvättas vid behov.Idag är Eilersen främst kända för sina underbara sittmöbler med absolut högsta komfort som verkligen måste upplevas i ditt hem eller i vår butik. I varje produkt kombineras extremt noggranna materialval med kreativ design vilket i slutändan ger Eilersen sin unika komfort och kvalitet.

Eilersens historia börjar redan år 1895 när Niels Eilersen började bygga hästvagnar. Niels Eilersen var den första personen i Danmark som använde sig av ånga för att böja trä för att tillverka sina hjul. Denna innovationsanda lever minst sagt kvar i företaget än idag även om mycket har hänt med Eilersen sedan starten.
Great Ash från Eilersen är en soffa med en vacker och strikt inramning, formgiven av Jens Juul Eilersen. Soffan kan, likt många andra av varumärkets möbler, beställas i en uppsjö av olika moduler och klädslar för att du ska kunna anpassa din inredning efter både behov och smak. Vi har valt att visa Great Ash i fem olika varianter i form av både en 2-sitssoffa och 3-sitssoffa, med en bredd på 200, 220, 230 alternativt 240 centimeter. Produktbladet nedan visar hela utbudet av moduler. Därefter kan du kontakta vår kundtjänst för prisuppgift.Precis som med resterande soffor ur Eilersens sortiment kan även Great Ash väljas i hela 16 olika prisklasser. Hos oss på Olsson & Gerthel får du ett enormt urval av både tyger och läder, med ofantliga mängder färger därtill. När du köper din soffa hos oss blir det enkelt att skräddarsy sin inredning ända ner till textur och nyans. Bläddra dig fram i rullistan intill för att se vilka tyger eller läder som ingår i respektive kategori, för att sedan få fram en lista av förstorbara bilder på varje färg. Där kan du även läsa om varje klädsels materialuppsättning och slitstyrka.

Denna vara görs vanligen på beställning och leveranstiden (ca. 10-16 Veckor) varierar beroende på hur pass belastad tillverkaren är för närvarande. Efter lagd order kommer ni att få en bekräftelse på er förväntade leveranstid. OBS! Under helg- och semestertider kan fördröjningar tillkomma.

Vi erbjuder 101% prisgaranti på hela vårt sortiment. Det innebär att vi inte bara matchar, utan även ger dig ett bättre pris, om du skulle hitta samma vara hos en annan återförsäljare. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort för att hantera din prismatchning.
Prismatchning gäller endast på varor som är äkta, inte ingår i en tillfällig kampanj eller lagerrensning, samt är i samma utförande. Gäller auktoriserade återförsäljare i Norden. Läs mer om prismatchning här.

Vi på Severins Möbler har ett brett utbud av soffor, fåtöljer och bord från Eilersen. Handla möbler från Eilersen online eller i någon av våra möbelbutiker i Jönköping och Halmstad.
Eilersen är ett danskt företag med anrik historia grundat av Niels Eilersen. Eilersens första produkter var inget mindre än hästdragna vagnar på tidigt 1900-tal, men när biltrafiken kom påbörjades tillverkningen av handgjorda klädslar för bilar och bussar istället. När fabriken dock brann ned 1934 bestämde sig Eilersen för att börja med möbeltillverkning istället, och där är han än idag. Eilersens soffor är idag så kända runtom i världen att de blivit synonyma med gott hantverk och tidlös design. Generösa, rymliga sittmöbler med hög komfort, kvalitet och formspråk är Eilersens signum.Dina personuppgifter kommer användas för att förbättra din upplevelse på webbplatsen, hantera åtkomst till ditt konto och för andra ändamål som beskrivs i vår integritetspolicy.

Varje Eilersen soffa är byggd för hand. Du kan bygga din Eilersen soffa större eller mindre. Du kan själv välja om du vill ha mjukare soffkuddar eller hårdare, du kan välja tyg samt justera bredden så att den passar dig och din stil . Om soffan kommer att bli mittpunkten i ditt hem, borde du inte ha det precis som du vill ha det?Kvalitet kan inte testas online. Det är till och med svårt att testa det i en butik. Sann kvalitet avslöjar sig efter många års användning. Eilersen kombinerar de bästa materialen med en stolt hantverkstradition i varje produkt vi tillverkar.

När du gör det förväntar du dig antagligen att det håller dig en livstid. Vi har arbetat med att få människor att sitta bekvämt i 120 år, och vi vet mer om det än de flesta. Välkommen
{{ incVat(viewproduct.primaryVariant.price, viewproduct.primaryVariant.vatRate) }} kr {{ incVat(viewproduct.primaryVariant.previousPrice, viewproduct.primaryVariant.vatRate) }} kr