Posted on

Guld I Falun

Hitta alla Albrekts Guld-butiker i Borlänge. Klicka på den som intresserar dig för att se märkets adress, telefon och öppettider samt alla erbjudanden som finns tillgängliga online. Du kan också bläddra i den senaste Albrekts Guld-katalogen i Borlänge ”Rea 50% Rabatt!” giltig från 29/06/2023 till 15/07/2023 och börja spara pengar nu!

Albrekts Guld erbjuder diamant-, guld- och silversmycken för alla tillfällen, direkt från tillverkaren. Albrekts Guld är en guldaffär, som erbjuder smycken direkt från tillverkarna. Albrekts Guld har ett stort sortiment av diamant-, guld- och silversmycken. Särskilt populära produkter är förlovnings- och vigselringar.
Vi på Albrekts Guld erbjuder ett brett sortiment av diamant-, guld- och silversmycken samt ett stort utbud av presentartiklar, pärlor, bijouterier, matsilver och klockor. Sedan starten 1977 har Albrekts Guld köpt in direkt från tillverkaren för att alltid kunna erbjuda lägsta möjliga pris. Hos oss hittar du ringar, förlovnings- och vigselringar, örhängen, halsband och armband. Vi har allt från enklare bijouterier till mer exklusiva smycken. Hos Albrekts Guld gör du alltid en bra affär! Välkommen till våra butiker eller shoppa online.Är du ägare till något av företagen ovan i Falun, och vill korrigera eller komplettera era uppgifter? Kontakta oss då gärna genom att klicka på knappen ”Felaktiga eller saknade uppgifter?” lite längre ned på sidan, så återkommer vi så snart vi kan. Det finns även möjlighet att lägga till fritext där ni kan berätta mer om er och vad ni erbjuder för tjänster. Givetvis är det helt kostnadsfritt att vara listad här på Sälja guld.xyz! 😊Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken ”Mina biljetter” när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.
Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på ”Kontakta arrangören”. För mer information, läs här.

Andra bidrar för att ge dig en skräddarsydd upplevelse. Om du trycker ”Acceptera alla” samtycker du till våra policyförklarning och användandet av cookies.
Funderar du på vart du ska vända dig för att sälja guld? Vi rekommenderar dig att börja med att läsa våra goda råd vid guldförsäljning innan du bestämmer dig. Det kommer nämligen alltid att finnas guldsmeder och guldhandlare som går ut med vilseledande lockpriser. I slutändan förlorar du ofta på det, eftersom alla inte tar hänsyn till antik- och samlarvärdet, eller passar på att baka in dolda avgifter.

Vi har butik i Enköping men besöker Dalarna minst en gång i månaden. Kontakta oss gärna i förväg för öppettider ifall du har vägarna förbi Enköping och vill komma in till butiken. Håll också utkik på vår hemsida och i din lokaltidning så du vet när vi kommer till Dalarna.Hos oss kan du sälja guld till toppriser utan avgifter – guldtackor, guldmynt, guldklockor, tandguld och mycket mer. Vill du även sälja silver går det också bra, vi har fri värdering på bådadera. Välkommen att sälja guld i Borlänge eller resten av Dalarna! Dalaborna har kunnat sälja guld till oss i 50 år, antingen i butik eller i samband med våra inköpsresor. Läs gärna mer om AntikCompaniet och få fler goda råd här på vår hemsida. Vår affärsidé sedan mitten av 60-talet har i stället varit att köra med öppna kort. Högsta dagspris på guld i kombination med föremålets antikvärde har i vissa fall gett våra kunder upp till 70 procent mer betalt än hos konkurrenterna.

AntikCompaniet värderar och köper samlarföremål såsom mynt, klockor, medaljer, pins och vykort. Vi köper också allt i silver och andra ädelmetaller, samt säljer vintagesmycken. Företaget grundades 2006 men har en historia som sträcker sig flera decennier bak i tiden. AntikCompaniet gör regelbundna inköpsresor i Mellansverige då man träffar kunder på plats. Företaget har även en butik i Enköping.
Den 18-28 februari 1993 var tredje gången som Falun stod som värd för ett skid-VM i de nordiska grenarna. Detta var ett mästerskap som också blev en revansch för Falun som arrangörsort.Inför VM förändrades de stora infarterna i Falun när Lugnetleden, från Lugnet till Korsnäs, färdigställdes. Telefonsystemet i Falun moderniserades med AXE-växlar.

Inför skid-VM 1993 utlystes en tävling för att få fram en maskot för tävlingarna. Tävlingen marknadsfördes under säsongen 1990-1991. Vinnaren blev Berguven Bubo. Bubo bubo är det latinska namnet för berguv och berguven är Dalarnas landskapsdjur. Bubo har sedan dess aktivt används som symbol för skididrotten och tävlingar vid Lugnet.Skid-VM 1993 blev också ett mästerskap där tävlingarna fick en ny och festlig inramning med musik, flaggor, hejaklackar och häftiga speakerinsatser som kom att bli normbildande för framtida stora skidevenemang.Torgny Mogren såg till att skid-VM 1993 i Falun avslutades på bästa sätt. Inför 50 000 jublande åskådare körde han hem VM-guldet på femmilen. Sveriges enda medalj!