Posted on

Herman Miller Begagnad

Herman Miller Aeron finns i storlekarna A/Small, B/Medium och C/Large. När du ska köpa din nya Herman Miller Aeron så ska du normalt utgå från din längd samt vikt.En Premium Refurbished stol har varit använd tidigare men har genomgått en grundlig 5-stegs refurbish-process så att den framstår i stort sätt som ny med alla originala delar och är därför prismässigt den bästa klass du kan få en Herman Miller stol i.

Få en dynamisk arbetsplats med Herman Miller klassikern Aeron i en antingen storlek B och storlek C eller aluminium storlek B och aluminium storlek. C.
Prova Herman Millers kontorsstol – världens bästa kontorsstol som har blivit en modern klassiker. Stolen är tillverkad efter McDonough-Braungarts Vagga-till-Vagga koncept i högsta kvalitet och med omtanke av miljön. Herman MiIler lever upp till framtidens krav inom ergonomi och stolen formar sig efter din kropp.Du kan läsa mer om processen på produktsidan för varje enskild stol. Vill du vara säker på att få en stol som lever upp till dina förväntningar är det alltså en Premium Refurbished modell du ska välja. Söker du i stället en ännu billigare Herman Miller stol kan vår. Märken från användning varierar mycket från stol till stol och är därmed svåra att definiera precist på förhand. Till gengäld får du marknadens absolut lägsta pris på en fullt funktionell Herman Miller stol. En Upcycled stol är precis som Premium Refurbished modellen fullt funktionsduglig men här kan man förvänta små märken efter användning eftersom det bara är de funktionella delarna som blir testade innan stolen skickas.

Den går att låsa, finns 3st lägen. Det går även att justera hur lätt eller tungt det ska vara att luta tillbaka. Dock använder jag inte det så har ingen erfarenhet av det, sitter som en stel 90 gradskille haha

Jag tycker att det låter som ett rimligt pris, med tanke på att den blir rekondad också. Får man fråga om vilken butik det handlar om? Söker själv en Herman Miller och har inte hittat något ställe där man kan prova en i butik.
Tack för återkoppling! Låter bra att du upplever att armstöden är ok – jag mätte avståndet mellan dem på min nuvarande stol och de visade sig faktiskt vara samma som för Mirra 2 och det funkar bra för mig! Jag får som sagt försöka prova en stol inom kort men ser fram emot att höra mer om dina erfarenheter efter att du har fått den levererad!

Skulle rekommendera att strunta i nackstöd. Ergonomin är tveksam och jag har då aldrig hittat ett som passar mig. Men det är ju individuellt, jag fann med min Embody att en stor anledning till alla mina problem med nacke/axlar nog delvis varit pga stolsryggar som gått för högt.
Närmare 50 % av nypriset för något som är sex år gammalt? Med tanke på att flera som verkar vara insatta tycker det är ett rimligt pris måste dessa stolar ha ett extremt bra andrahandsvärde.Det är ett bra pris, jag gav 6000 för en begagnad mirra från rekomo för några år sen, vet inte om det var mirra 1 eller 2 men den har inte sittdjupsjustering. Jag blev lite besviken när fästena för ryggstödet gick sönder – ryggstödet hänger i två skruvar som bara är skruvade in i plasten bakom axlarna. Om du har möjlighet, skruva ur de skruvarna och kolla att plasten innanför ser hel ut.

Asus Ap201, beQuiet Straight Power 1000W, ASUS TUF B650 Plus Wifi, 7600x @ ecomode, ASUS TUF 4090 @ 70% PL, 32gb 5600mhz Kingston, WD SN850 1TB, LG C9, Quest 2
Ingen erfarenhet av heman miller men har en KAB som ligger i den prisklassen(köpt som demo), och allt tyder på att du får det du betalar för, mao. haft min i mera än 10 år och ser inte ens sliten ut.

Är intresserad av Mirra 2 men bor inte i Sthlm och har inte hittat någon i närområdet än som har den inne så jag får ta en tur. Den du köpt ser väldigt snygg ut och jag förstår att du även valt den dyraste stativvarianten. Själv är jag inne på butterfly men nöjer mig kanske med H-alloy stativ – får se hur det ser ut i verkligheten. En fråga – hur upplever du sitsen och ryggen? Att det är åt det stramare hållet förstår jag och det är kanske inte så lätt att beskriva känslan åt någon annan men du får gärna göra det! Har sett att en del tycker att den minsta armstödsvidden är något för stor – hur upplever du den?
Varit inställt på att skaffa hjul i rollerblade stil men läst att det varierar så sjukt i kvalitet och design. Vissa varianter har tydligen för långt avstånd mellan centrum på hjulet och axeln som går in i fotkrysset så att det blir en väldigt stor brytkraft. I vissa fall har till och med fotkryss spruckit, och i andra fall så slits fästet på fotkrysset så hjulen börjar sitta sladdrigt. Många omdömen som säger att kulor i lagren helt plötsligt rullar ut över golvet. Sånt här gör mig aningen nervös. Ska läsa runt lite mer innan jag bestämmer mig.Liten uppdatering. När jag provade stolen första gången så var jag inte så insatt i skillnaderna mellan Mirra 1 och 2 men antagit att det varit Mirra 2 eftersom datumet på stolarna är en bit in på 2014. Mirra 1 gjordes fram till 2013 då tvåan introducerades och tog över. Var där idag igen för att kolla om min stol blivit rekondad och ser då att det faktiskt är Mirra 1. Vet inte hur men antar att det är möjligt att Herman Miller suttit på ett restlager. Frågan nu är om 5100 kr är för högt pris när det gäller en Mirra 1? Jag får 1 års garanti från företaget.Som svar på din fråga angående om nackstöden finns det ej, jag satt med samma frågeställning för 6 år sedan och DÅ fanns det iaf inte såvida ingen har gjort någon fiffig lösning. Du får gärna återkoppla ifall du hittar något

Aktiv Miljö har 25% på den just nu så jag tänkte, strunt samma. Jag försöker mig på en ”the last chair you’ll ever need to buy” grej så får vi se hur det går. Beslutet är grundat på främst två saker. 1 – Jag får den i den färgkombination jag vill ha, för håll med om att den grafitsvarta som Aeron och Mirra normalt kommer i är sjukt tråkig för hemmiljö!? 2 – 12 års garanti känns ju otroligt bra, känns inte som en chansning på kvalitet.

Det går inte att låsa i bakåtfällt läge men om den har tilt-limiter så går det att begränsa hur långt bak man kan gunga, och låsa i helt upprätt så klart. Finns även en forward tilt.Ca 40 dagars leverans är ju så klart lite tråkigt, men något kul att se fram emot iaf. Och har jag klarat mig med min Ikea Markus i 13 år så klarar jag mig en stund till.

Stativ och fotkryss är två separata val egentligen. Inte alla ställen du kan välja hur som helst men det finns ett antal alternativ på varje del. Stativ har jag valt ”Fog/Studio White” och det finns ett tillhörande fotkryss som är fog vilket är lite åt det gråa hållet och detta fotkryss är det jag valt. Tillval över det är H-alloy och semipolerat.
Ghost S1 Ash MKIII | Asus Strix B550-I Gaming | Ryzen 5 3600 | NH-L12 Ghost Edt.| 2060 FE| SF750 Plat. custom cables | Corsair LPX 16GB 3600MHz | Arctis 7 | G900/G604 | 2xPG279Q | HHKB Hybrid(Black)/Hybrid Type-S(White)Gillar inte nackstöd när jag sitter upp och jobbar. Suttit i modeller som ger en gamnacke och det är så klart inte skönt. Men ibland är det skönt när man kan gunga bak och slappa lite medans man kollar film eller slöglor på Youtube.Bortsett från det är den jättebra. Ryggstödet är så skönt då det följer med när man vrider sig, att man gärna sitter och gungar för skojs skull. Kanske därför det gick sönder.

Betalade absurda pengar för en Embody och är faktiskt helt nöjd. Herman Miller gör otroligt bra stolar. Det känns välinvesterat. Mirra är jag inte bekant med men den ser bra ut.

Ettan har en rak spärr, en lite framåtlutad. De är de som går att låsa, sedan har den ytterligare två lägen för lutning bakåt men då fjädrar den till neutral igen.
Varit i kontakt med Atlas Headrest som är de enda som har nackstöd som är godkända från Herman Miller och som inte förbrukar garantin. De har bara till Aeron idag men kommer med nackstöd till Mirra 2 och Embody i slutet av året eller i början på nästa år.Hej, har starka funderingar på att köpa en Mirra 2 men undrar om det går att låsa stolen i olika lägen eller är det bara egen tyngd som får den att luta tillbaka?Har haft min Aeron i 18 år nu & den är fortfarande i fint skick så väl investerade pengar. Kan tipsa om hjulen från L33T om är rädd om golvet, passar utan ingrepp & är billiga. Yes indeed, de har ett väldigt bra rykte och att det faktiskt är bra stolar. Jobbade på WSP kontoret i New York och kan erkänna att alla hade herman miller stolar, framförallt Aeron modellen. Det var så jag kom i kontakt med de. Jag har som sagt inte fått min stol än men har suttit i både Mirra 1 och 2 tidigare. Svårt att förklara känslan att sitta i den. Den är åt det strama hållet som du säger men jag upplever det inte alls hårt på något sätt, utan jag får en svävande känsla i stolen. Den tvingar en att sitta korrekt, på samma sätt som Aeron, men jag tycker ändå Mirra 2 är mer relaxed och skönare utan att ge avkall på ergonomi. Eller så är det bara så att den passar mig bättre och det blir den känslan för mig. Ryggstödet är i någon form av gummi/plast blandning som gör det följsamt utan att vara varken för hårt eller mjukt. Tycker personligen att butterfly inte tillför så mycket, mer än ett lite mer enhetligt utseende med mesh. Känner inte så stor skillnad när man sitter i stolen. Antar att det kanske blir skillnad om man sitter med bar överkropp då mesh blir lite behagligare mot skinnet, men jag har alltid kläder på mig i stolen.

Hoppas det hjälper lite. Svårt att köpa stol om man inte kan testa först, speciellt när det gäller en del pengar. Kan återkomma med bilder och mer feedback när stolen väl är hemma.
Varit på jakt efter ny kontorsstol länge nu och traskade idag in på ett lokalt företag som handlar med nya och begagnade kontorsmöbler. De hade fått in ett antal begagnade Herman Miller Mirra 2. Provsatt en ett tag och blev ganska biten faktiskt. Satt väldigt bekvämt. Det var inte någon snikmodell utan hade tilt limiter, justerbart lumbalstöd, fullt justerbara armstöd, sittdjup, vinkel på sits och säkert andra saker jag missat. Jag får köpa en för 5100kr och har bokat en som blir färdig med rekond i början på nästa vecka. Är det ett vettigt pris? Just det, den är ca 6 år gammal med sticker kvar under stolen så borde alltså inte vara några problem med garanti i ca 6 år till? Tråkigt att dessa stiliga meshstolar inte fungerar för många av oss habituella skräddarsittare. Diskrimineringsombudsmannen verkar inte erkänna oss som grupp, men vi finns. Jag brukar ha problem med ländryggen efter en lång dag på jobbet men nu är detta som bortblåst. Jag har inte ändrat mina tränings-vanor. Jag sitter lika mycket som tidigare. Kanske lite mer till och med. Denna Herman Miller Aeron förändrar ju statistiken för vad som händer vid långvarigt stillasittande!Hjulen rullar så smidigt och tyst på golvet. Det är verkligen en höjdare. Jag tycker inte om när det knakar och skrapar då man flyttar på stolen. Fast återigen, det är stödet min rygg får som är det bästa med denna stol. Ländryggsstödet fungerar som det ska. Det kan jag verkligen säga.Jag blev riktigt förvånad. Den här stolen är helt klart en av de där sakerna som förändrat mitt liv! Från den första dagen jag började sitta i min Herman Miller Aeron så märkte jag skillnaden. Det var så himla bekvämt.Jag tycker att Aeron från Herman Miller har en design som är lite tråkig. Men den är tydlig. Jag hittar lätt spakar och knappar och tycker inte att den är svår att förstå. Svart färg är ju neutralt och inte så dumt. Dessutom syns det inte om den blir lite smutsig och det tycker jag är bra.

Huvudsaken är huvudsaken och det är med den som vi kan komma fram till vad som är bra för baken! Jag sitter alldeles för många timmar, så är det. När min fru skaffade en Herman Miller Mirra blev jag inspirerad. Det tog dock ett år för mig att slå slag i saken och för mig blev det en kontorsstol Aeron från Herman Miller som jag nu tänker berätta lite mer om.
Och det är klart en Herman Miller begagnad är ju billigare, men då vet du ju inte hur den har skötts. Kvaliteten är mycket hög men det är få saker som klarar av misshandel. Jag föredrar att köpa nytt när det ska vara något av högsta klass. Jag ångrar inte att det blev så dyrt.Min slutsats är att det svider lite med priset men att Herman Miller Aeron är värd varenda öre du lägger på den. Jag är glad att jag valde Aeron och inte Mirra som frugan. Mirra är uppenbarligen mycket bättre för hennes kvinnliga anatomi. Är du man och vill ha en kontorsstol som ger dig bästa möjliga stöd för ländrygg och resten av ryggen och axlarna så är det Aeron du ska satsa på!

Okej, det var en liten sak till. Jag bad inte om hjälp att bära upp kartongen med stolen till andra våningen där jag har mitt hemmakontor. Det blev rätt så tungt kan jag säga. Det var ju min miss och egentligen kan jag inte säga att det är ett minus för själva stolen mer än att du ska veta att den väger en hel del.
Det tog mig några dagar att finjustera stolen så att den passar mig perfekt. Men det var ju bara roligt. Dessutom är jag numera lite mer petig med att ha stolen så att den passar det jag gör för stunden.

Komforten är som sagt något helt unikt. Jag har aldrig tidigare haft en så bekväm stol. Nu har det ju också varit ganska varmt så jag har märkt om tyget med hål i fungerar. Det tycker jag att det gör. Möjligen blir jag lite svettig över handtagen av vinyl men så blir det ju med varje kontorsstol.Det enda minus jag kan tala om är priset. Du kan få Herman Miller från AZ design till ett vettigt pris men billigt är det inte. Fast jag ångrar inte köpet. Det här är den bästa stol jag har haft för jobbet. Därmed tycker jag inte att det går att diskutera priset så mycket. Om du lyckas få ett lägre pris med någon rabatt så är det ju bara att säga grattis.

Är du ute efter en kontorsstol utöver det vanliga är Aeron från Herman Miller det perfekta alternativet för dig. Unik design och flertalet ergonomiska reglage för att enkelt kunna skapa den optimala, individanpassade sittpositionen. Utrustad med justerbart svankstöd som stabiliserar och stödjer ländryggen, armstödsreglage i höjd, djup och vinkel som även är generöst vadderade samt en tiltmekanism som på ett balanserat sätt följer kroppens egna rörelser på ett sömlöst sätt.På AllForSale.se kan du enkelt beställa din begagnade designmöbel eller begagnade kontorsmöbler med en leveranstid på 2-4 arbetsdagar. Vid leverans inom Stockholms län så bjuder vi White Glove Delivery vilket är en leveransupplevelse utöver det vanliga. Det innebär fri frakt, inbärning & montering! Vid leverans av din begagnade möbel utanför Stockholm tillkommer det en fraktkostnad som vi normalt kan anpassa.

Wir bei AllForSale.se kaufen gebrauchte Möbel und gebrauchte Designmöbel von bekannten Marken, was bedeutet, dass wir als Kunde Ihnen einen \”Third-Hand-Wert\” anbieten können. Der Wert hochwertiger Möbel ist immer da, wenn Sie sich um sie kümmern! Auf diese Weise sehen wir bei AllForSale.se, dass Designmöbel eine Investition sind, keine Kosten!
Als u als bedrijf een bedrijf wilt vinden dat kantoormeubilair of gebruikt designmeubilair koopt, hoeft u niet verder te zoeken. AllForSale.se koopt veel kantoormeubilair, designmeubilair en nog veel meer, evenals delen van meubels. Wij zorgen dan voor het ophalen, transporteren, demonteren, etc. zodat u gemakkelijk achterover kunt leunen en ons de gebruikte meubels kunt laten verwijderen waarvan u wilt afkomen of die u wilt verkopen. Mocht het bedrijf ook verhuizen en u wilt de kamer leegmaken voor afval of meubels die u niet wilt meenemen, kunnen we ook helpen met een zogenaamde. \”Kantoorreiniging\” terwijl we de kamer voor u opruimen zodat u uw nieuwe meubels meer kunt plaatsen.Koop tweedehands designmeubels van Swedese, Vitra, Fritz Hansen, Moroso, Charles & Ray Eames, Herman Miller, Kartell, LucePlan, Lintex, Materia, Moooi, Paustian, FLOS, Foscarini, Studio Italia, Skandiform, Lammhults, Fermob, Manutti, Artemide, Nomos, Driade, Aleph, No Early Birds, Per Söderberg, Arper, Interstuhl en vele andere bekende meubelfabrikanten beschikbaar voor onmiddellijke levering aan u als bedrijf of particulier, zodat u geen weken hoeft te wachten op uw nieuwe designmeubels, alleen van AllForSale Sweden AB

AllForSale.se sells used design furniture to all over the world & Europe. Our prices do not include any import costs or VAT that you, the buyer, may have to pay.
Wenn Sie als Unternehmen ein Unternehmen finden möchten, das Büromöbel oder gebrauchte Designmöbel kauft, müssen Sie nicht weiter suchen. AllForSale.se kauft viele Büromöbel, Designmöbel und vieles mehr sowie Teile von Möbeln. Wir kümmern uns dann um Abholung, Transport, Demontage usw. So können Sie sich einfach zurücklehnen und uns die gebrauchten Möbel wegnehmen lassen, die Sie loswerden oder verkaufen möchten. Sollte das Unternehmen auch umziehen und Sie den Raum mit Müll oder Möbeln leeren möchten, die Sie nicht mitbringen möchten, können wir Ihnen auch mit einem sogenannten helfen. \”Büroreinigung\”, da wir den Raum für Sie reinigen, damit Sie mehr Platz für Ihre neuen Möbel haben.Köp begagnade designmöbler från Swedese, Vitra, Fritz Hansen, Moroso, Charles & Ray Eames, Herman Miller, Kartell, LucePlan, Lintex, Materia, Moooi, Paustian, FLOS, Foscarini, Studio Italia, Skandiform, Lammhults, Fermob, Manutti, Artemide, Nomos, Driade, Aleph, No Early Birds, Per Söderberg, Arper, Interstuhl och många andra välkända möbeltillverkare som finns för omgående leverans till dig som företag eller privatperson så du slipper vänta i veckor på din nya designmöbel, endast från AllForSale Sverige AB

Är du på jakt efter ett begagnat kassaskåp eller ett begagnat vapenskåp? På AllForSale.se hittar du begagnade kassaskåp, säkerhetsskåp, brandsäkra dokumentskåp och SS-3492 godkända vapenskåp för gevär och pistol. Alltid med fri frakt inom Stockholms län!If you are looking for a special product that you do not find on our website, you are welcome to contact us by e-mail or by phone. For example, are you looking for a used design furniture such as. a Fritz Hansen Swan we always keep your eyes open for you.

AllForSale.se kauft und verkauft gebrauchte Designmöbel, Büromöbel, Konferenzmöbel und Loungemöbel mit Lieferung nach ganz Deutschland. Bei uns können Sie ganz einfach Ihre Lieblingsdesignmöbel mit Lieferung nach Berlin, Frankurt, München, Hamburg, Kiel und in den Rest Deutschlands kaufen.If you, as a company, want to find a company that buys office furniture or buys used design furniture, you do not have to look any further. AllForSale.se buys lots of office furniture, design furniture and much more, as well as parts of furniture. We then take care of pick-up, transport, dismantling, etc. so you can easily sit back and let us pick away the used furniture you want to get rid of or want to sell. Should the company also move and you want to empty the room on rubbish or furniture that you do not want to bring with you, we can also help with a so-called. \”Office cleaning\” as we clean the room for you so you can fit more your new furniture.

Kaufen Sie gebrauchte Designmöbel bei AllForSale.se – Schwedens größtem Händler für Designermöbel! Wir bieten Versand unserer gebrauchten Designmöbel nach ganz Deutschland an!
We at AllForSale.se buy used furniture and used design furniture from well-known brands, which means that we as a customer can offer you a \”third-hand value\”, the value of high quality furniture is always there if you take care of them! In this way, we at AllForSale.se see that design furniture is an investment, not a cost! At AllForSale.se you can easily order your used design furniture or used office furniture with a delivery time of 2-4 working days. When delivering in Stockholm County, we offer White Glove Delivery which is a delivery experience out of the ordinary. This means free shipping, bearing and assembly! When you ship your used furniture outside Stockholm, there is a shipping cost that we can normally adjust. AllForSale.se bjuder alltid på frakt inom hela Stockholms län när du köper en begagnad designmöbel från oss. På utvalda produkter så ingår det även inbärning och montering inom Stockholm! Se även SmartSafe.se – MöbelMontering.se -XSTORE.se – Vår hemsida är byggd av WorldWide.se

Bij AllForSale.se bestelt u eenvoudig uw gebruikte designmeubels of gebruikte kantoormeubelen snelle levertijd. Wij leveren aan Amsterdam en heel Nederland!Koop tweedehands designmeubels bij AllForSale.se – de grootste dealer van designmeubels in Zweden! Wij bieden verzending naar heel Nederland van ons gebruikte designmeubilair!

Kaufen Sie gebrauchte Designmöbel von Schweden, Vitra, Fritz Hansen, Moroso, Charles und Ray Eames, Herman Miller, Kartell, LucePlan, Lintex, Materia, Moooi, Paustian, FLOS, Foscarini, Studio Italia, Skandiform, Lammhults, Fermob, Manutti, Artemide, Nomos, Driade, Aleph, No Early Birds, Per Söderberg, Arper, Interstuhl und viele andere bekannte Möbelhersteller stehen Ihnen als Unternehmen oder Privatperson sofort zur Verfügung, sodass Sie nicht wochenlang auf Ihre neuen Designmöbel warten müssen, sondern nur von AllForSale Sweden AB
Buy used design furniture from Swedese, Vitra, Fritz Hansen, Moroso, Charles & Ray Eames, Herman Miller, Kartell, LucePlan, Lintex, Materia, Moooi, Paustian, FLOS, Foscarini, Studio Italia, Skandiform, Lammhults, Fermob, Manutti, Artemide, Nomos, Driade, Aleph, No Early Birds, Per Söderberg, Arper, Interstuhl and many other well-known furniture manufacturers available for immediate delivery to you as a company or private person, so you don’t have to wait weeks for your new design furniture, only from AllForSale Sweden AB

Wenn Sie nach einem speziellen Produkt suchen, das Sie auf unserer Website nicht finden, können Sie uns gerne per E-Mail oder Telefon kontaktieren. Suchen Sie zum Beispiel ein gebrauchtes Designmöbel wie. Ein Fritz Hansen Schwan Wir halten immer Ihre Augen offen für Sie.Als u op zoek bent naar een speciaal product dat u niet op onze website vindt, kunt u contact met ons opnemen via e-mail of telefoon. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een gebruikt designmeubel zoals. een Fritz Hansen Swan houden we altijd je ogen open voor jou.

Bei AllForSale.se können Sie ganz einfach Ihre gebrauchten Designmöbel oder gebrauchten Büromöbel schnell bestellen. Wir liefern nach Berlin, Hamburg, Frankfurt, München, Kiel und ganz Deutschland!AllForSale.se har idagsläget inget showroom eller butik utan är helt nätbaserade. Önskar du kika lite extra på en vara innan du bestämmer dig för att köpa den så går det givetvis bra att kika i våra lagerlokaler. Kontakta gärna oss här för att bestämma en dag och tid då vårt lager inte alltid är bemannat.

AllForSale.se buys and sells second-hand design furniture, office furniture, conference furniture and lounge furniture with delivery to the whole world. We supply our used design furniture to Stockholm, Sweden, throughout Europe and to Asia. Contact us for the best shipping price!
Wij bij AllForSale.se kopen gebruikte meubels en gebruikte designmeubels van bekende merken, wat betekent dat wij u als klant een \”derdehandse waarde\” kunnen bieden, de waarde van hoogwaardige meubels is er altijd als u voor hen zorgt! Op deze manier zien we bij AllForSale.se dat designmeubilair een investering is, geen kosten!AllForSale.se köper och säljer begagnade designmöbler, kontorsmöbler, konferensmöbler och loungemöbler i Stockholm och till hela Sverige. Hos oss köper du enkelt dina favorit designmöbler med fri frakt, fri inbärning och montering i Stockholm! Nu kan företag äntliga leasa sina designmöbler & kontorsmöbler med en förmånlig månadskostnad via Wasa Kredit!

AllForSale.se currently has no showroom or store, but is entirely web-based. If you want to look a little extra on a product before you decide to buy it, you can of course look in our warehouses. Please contact us here to determine a day and time when our warehouse is not always staffed.
AllForSale.se buys and sells used design furniture, office furniture, conference furniture and lounge furniture in Amsterdam and throughout the Netherlands. With us you can easily buy your favorite design furniture with delivery to the whole of Netherlands!Om du söker någon speciell produkt som du inte hittar på vår hemsida så är du varmt välkommen att kontakta oss per mejl eller via telefon. Är du exempelvis på jakt efter en begagnad designmöbel som t ex. en Fritz Hansen Svanen så håller vi alltid ögonen öppna åt dig.

Vill du som företag hitta ett företag som köper kontorsmöbler eller köper begagnade designmöbler så behöver du inte leta mer. AllForSale.se köper upp partier med kontorsmöbler, designmöbler och mycket annat samt även delar av möblemang. Vi tar då hand om upphämtning, transport, demontering mm. så du enkelt kan luta dig tillbaka och låta oss plocka bort de begagnade möbler ni vill bli av med eller vill sälja. Ska företaget även flytta och ni vill tömma lokalen på skräp eller möbler som ni inte vill ta med er så kan vi även hjälpa till med en s.k. \”Kontorstömning\” då vi rensar lokalen åt er så ni får plats mer era nya möbler.
renoverade kontorsstolar testas för kvalitet och funktionalitet under en strikt kontroll och delar byts ut eller repareras vid behov. Efter detta rengörs stolen noggrant. Genom att köpa en renoverad Herman Miller går du efter säkerhet och kvalitet, eftersom renoverade stolar alltid innehåller en garanti. Å andra sidan har begagnade Herman Miller-stolar ingen garanti och dessa stolar är mer mottagliga för defekter.När vi köper en trasig Herman Miller-stol är det ibland omöjligt att renovera den till en stol som är så bra som ny, då väljer vi ut de delar som är användbara och vi bearbetar övriga material. Vi ser därför inte andra material som avfall, utan som byggstenar för nya produkter. Du skulle säga renoverad och second hand Herman Miller stolar är samma, båda är inte nya varor. Renoverade Herman Miller-stolar skiljer sig dock från begagnade Herman Miller-stolar, eftersom renoverade stolar har kontrollerats och reparerats. År 2030 vill den holländska staten halvera användningen av primära råvaror. Det är därför viktigt att både näringslivet och privatpersoner tänker på hållbara lösningar och cirkularitet. Du hjälper därför också enormt mycket till genom att inte köpa nytt utan renovera. Cirkulära produkter är en lösning för att nå hållbara mål.Tyvärr är de råvaror som vår jord kan leverera inte oändliga. Om vi ​​(åter)använder dessa råvaror på ett smartare sätt kommer jorden att förbrukas mindre snabbt. Circularity säkerställer därför hållbarhet och en hälsosammare miljö. Genom att sluta kretslopp av varor produceras mindre avfall och det är viktigt för att bevara planeten vi alla lever på.

Syftet med den cirkulära ekonomin är att avfall inte existerar. Efter användning bildar varje produkt råvaror för nya produkter. Genom att som företag delta i den cirkulära ekonomin fokuserar du på att bevara värdet av råvaror, delar och produkter.
“Beställde en renoverad Henri Miller Mirra 2 full option från Offeco på onsdagen, levererad på fredag. Stolen ser ut och känns som ny, du kan inte se några tecken på användning, jättebra jobbat !!!! Högt rekommenderad.”Mina föräldrar bytte bara sina när de kände att de ville byta till en ny modell. De gillar Aeron skarpt men jag är som sagt såld på Mirra 2. Jag tror att det beror på att denna modell är som klippt och skuren för min kropp. Så det är den som jag rekommenderar allra mest.Om jag bara kunde ställa in en möbel i ett tomt rum hade det varit denna Herman Miller stol! Så bra är den. Det går till och med att få in en position som gör det möjligt att vila och sova en stund. Därmed hade det alltså bara blivit denna stol och inte en säng om jag var tvungen att välja. De justerbara armstöden är kanonbra när du vill anpassa din sittställning till det bord du har. Det finns också ett svankstöd som är enkelt att vinkla. Tillsammans med sittdjup som du kan anpassa till din gump så får du verkligen den perfekta kontorsstolen. Själv sitter jag på en Herman Miller Mirra 2 och jag tycker att det är den allra bästa modellen. Det kan jag ju säga då båda mina föräldrar har andra Herman Miller modeller. Min morbror som har ett större kontor har inrett med detta märke för samtliga arbetsplatser, snacka om drömkontor att jobba på!Jag har som sagt lite Herman Miller kontakter och därmed så fick jag ett bättre pris. Jag har sett att de har Herman Miller Mirra 2 på Azdesign till ett bra pris. Men du kan förstås också se om du hittar ett begagnat exemplar.Fast om du tänker dig att detta pris är det du får betala för att inte få ont i ryggen och för att må bra oavsett om du spelar spel eller arbetar så är det ju inte ett minus. Av min erfarenhet så räcker en Herman Miller stol typ för evigt.