Posted on

Hobby 460 Ufe De Luxe

Bokningssidan Campcation firar rekordökning i antalet bokningar och får ytterligare stöd från befintliga investerare. Deras ambition är att göra marknaden mer digital för att möta den ökande efterfrågan från en yngre generation.Tyvärr måste vi hindra dig från att skicka fler intresseanmälningar just nu. Vi måste bara verifiera att du inte är en robot. Hör av dig till oss på 08-23 30 00 om du vill att vi hjälper dig att skicka fler.

Vi använder cookies för att din interaktion med vår webplats ska bli mer meningsfull de hjälper oss att bättre förstå hur vår webbplats används, så vi kan anpassa innehåll.
Om du har vanligt B-körkort får bilens totalvikt + husvagnens totalvikt inte överstiga 3 500 kg. Om totalvikten överstiger 3 500 kg krävs utökad B-behörighet (kod 96) eller BE-behörighet.Årets Hobby handlare! Vi tackar våra kunder för förtroendet och sträcker stolt på oss, vi är otroligt glada över att återigen mottaga utmärkelsen. Med Hobby kan du känna dig trygg i ditt val av både handlare och husvagn. Hobby är nämligen det största och mest sålda husvagnsmärket i Europa. Konceptet att sälja tyska kvalitetsvagnar med riklig standardutrustning till konkurrenskraftiga priser, har gjort Hobby världsledande inom produktion av husvagnar.

Med cirka 100 anställda på sju center runtom i Sverige – Hyssna, Bjuv, Stockholm, Borlänge, Linköping, Karlstad, och Kalmar – erbjuder vi marknadens starkaste varumärken: Concorde, Frankia, Niesmann, Pilote, Sunlight och Hobby husbilar samt Hobby och Polar husvagnar.
Vår DE LUXE är lika mångfasetterad som önskemålen från camparna är variationsrika. 18 genomtänkta planlösningar gör den till en mångsidig allroundvagn. Det är en av de många anledningarna till varför Hobby DE LUXE ligger högst på vår bestsellerlista. Det som övertygar alla: Den ljusa och inbjudande designen som ger en perfekt hemmakänsla.Fordonet är för tillfället inte till salu. Informationen och bilderna som presenteras är en del av Vincents Husbil & Husvagns arkiv över fordon som förmedlats genom oss. Sålda fordon visas här för generell information om Vincents Husbil & Husvagn och vår förmedlingstjänst för husbilar och husvagnar.

Vår ambition på Vincents är att vara Sveriges ledande förmedlare av husbilar och husvagnar och det självklara valet för varje person som vill sälja eller köpa en begagnad husbil/husvagn.
Tillverkad nov 2020 Inköpt ny Maj 2021 1 ägare Hobby 460 Ufe De Luxe Totalvikt 1350kg Truma luftvärme Möjlighet att styra belysning etc via mobil Dubbla PC10 gasol i koffert GARANTI KVAR TILL APRIL 2023 FUKTGARANTI TILL APRIL 2026 (Vid regelbunden fukttest årligen) Gjord Maj -21 Sedvanlig utrustning för året/modellen + Elektrisk golvvärme Antennmast inkl antenn 3 ledat tv-fäste inkl smart tv 24″ Köksfläkt Dometic Thule Takmarkis EXTRA UTR = 34,600:- Alltid i varmgarage höst/vinter som kan övertagas 1mil från NorrköpingAtt sälja bilen tycker jag annars är krångligt och jobbigt. Men nu gick försäljningen av vår fina Renault Clio hur bra som helst! Både jag och köparen var nöjda och vi fick hjälp både innan och under köpet. Jag kände mig väldigt trygg som säljare och det var riktigt enkelt och smidigt att sälja! Kan varmt rekommendera Blipp!

Slipp oroa dig för oförutsedda problem. När du tecknar en Blipp-garanti för din bil, motorcykel eller husbil hjälper dig om något händer, så du kan tänka på annat. SOM VI NÄMNDE tidigare är det ljust träslag som gäller. Golvet är en nyans mörkare medan klädsel, skåpluckor och kökslådor är mörkgrå. Den u-formade sittgruppen alldeles till vänster om entrén är rymlig och komforten är god. Soffbordet är höj- och sänkbart och gjort av metall. Vi inledde med ett varv runt husvagnen. Vi noterar bekvämt låssystem med endast en nyckel. Vidare har stödhjulet inbyggd viktindikator. Åtkomsten till stödbensskruvarna är god, framförallt bak. Gasolkofferten är rymlig och här finns även den rullbara gråvatten-tanken.Granne med hygienavdelningen har vi den franska sängen. I dess huvudände finns frontfönster med praktiska förvaringshyllor, väggventil och 230-uttag medan tv-hållaren finns på motsatta sidan av sängen. De Luxe Edition 460 UFe är en liten och behändig husvagn med stor potential.

Av Hobbys totalt 59 olika modeller valde vi att kika närmare på De Luxe Edition 460 UFe. En liten och behändig modell, som passar utmärkt för det resande paret.
Rangeringshandtagen är stabila och detsamma gäller för handtaget vid entrédörren (som är fyra centimeter bredare än tidigare). Entrédörren är dessutom utrustad med fönster, myggnät, papperskorg och praktiska fack.

Rymlig är garderoben som mäter 127x72x53 centimeter (hänghöjd/bredd/djup). Vid husvagnens frontparti finns hygienavdelningen, där toalett och tvättfat är placerade var för sig. Den sistnämnda i själva bodelen med goda förvaringsmöjligheter. Inne på toa saknas dusch, men som bekant finns duschmöjlighet på campingplatserna, så det är ingen ko på isen.HOBBY HAR I ÖVER 50 år arbetat med att hitta lösningar som gör det mobila livet bättre, enklare och mer avslappnande. Nyckeln till deras framgång är att de länge har legat i framkant av banbrytande uppfinningar, innovativ teknik och tilltalande design.

Vid entrén sitter ljusstyrningssystemet med CI-BUS-teknik. Utöver att den styr nästan alla belysningsenheter visar den även färskvattennivån samt kan reglera såväl golvvärme som varmvatten-beredaren.På tal om ventilation kan vi också nämna två takfönster och sex öppningsbara fönster. Det bör för övrigt poängteras att överskåpen också har soft-close, alltså inte bara kökslådorna. Bra!Human prisbild kan låta lite trist. Men Hobbyserien De Luxe Edition sticker trots en rimlig prislapp faktiskt ut med sportig design och modern inredning, med inslag av ljusa möbler och diskreta röda accenter.