Posted on

Hotel Mall Of Scandinavia

Biosalongen har plats för sex personer och är skapad av Nordens främsta akustiker Ingemar Olsson. Från de två balkongerna har man en storslagen utsikt över vattnet framför Stockholms slott och stora delar av huvudstaden. Något mer? Personlig gästservice och tillgång till våra bilar ingår. Vi ser till att det är här man vill vara hemma, i vår finaste svit.Vardagsrummet är uttänkt i detalj med en elegant soffgrupp och ett middagsbord för tolv. Lagom till att barvagnen rullas fram kanske någon slår sig ner vid flygeln? Köket är fullt utrustat; hyr in en kock eller laga själv. Relaxavdelningen inbjuder till långa stunder av avslappnande njutning med ett rymligt badkar i mosaik, massageduschar och vattenfall. Efter badet väntar ång- eller torrbastun.

Kontakta vår bokningsavdelning per telefon eller e-post om ni önskar mer information, prisuppgifter eller om ni vill boka någon av våra signatursviter.
Ibland vill man vara hemma fast man inte är det. Och ibland vill man att hemma ska vara någon annanstans. Välkommen till vår mest anslående svit på 330 kvm, uppkallad efter Prinsessan Lilian. Det här är en komplett våning med två sovrum, vardagsrum, bibliotek, kök, relaxavdelning och egen biosalong. Att bo i Prinsessan Lilians svit blir aldrig ”ännu en natt på hotell”.

Enligt TT finns världens dyraste hotellrum i schweiziska Genève. Den sviten kostar 446 600 kronor natten. Fast då ingår inte, som nyhetsbyrån mycket riktigt påpekar, utsikt mot Stortorget.
För den som gärna skulle vilja testa hotellrummet men inte riktigt har råd med 19 000 så går det faktiskt att komma undan billigare. Har man tur så går det att boka El Toro för 3 900 kronor men då ingår inte all den lyx som fås för 19 000.

Hur många rum har Quality Hotel?
Quality Hotel i Jönköping Antal rum: 229. Antal bäddar: 458. Antal våningar: 18.
Välkommen till Quality Hotel Friends – eventhotellet för de stora ögonblicken! Intill Friends Arena och Mall of Scandinavia ordnar vi möten och events för alla tillfällen, i alla former.Att vi heter just Quality Hotel Friends är vi otroligt stolta över. I oktober 2012 inledde Quality Hotel som första hotellkedja ett samarbete med antimobbningsorganisationen Friends. De verkar för att skapa ett samhälle där barn och unga växer upp i trygghet och jämlikhet. Det är värderingar som vi på Quality Hotel tycker är viktiga och själva arbetar efter.Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

Quality Hotel Friends är eventhotellet för de stora ögonblicken och erbjuder lokaler i en unik evenemangsmiljö i Arenastaden i Solna, norr om Stockholm.Nu kan du direktboka mötesrum online. Se 360-foton, tillgänglighet, specifikationer, möbleringar, beställa mat och dryck. Läs mer och boka mötesrum online här.

Vilket är Sveriges lyxigaste hotell?
För andra året i rad har hajpade Hotel Pigalle i Göteborg kammat hem pris för bästa hotellupplevelsen i World Luxury Hotel Awards. Hotel Pigalle öppnade för två år sedan och har sedan dess blivit en hotellklassiker bland inredningsfantaster.
Quality Hotel Friends är inte bara eventhotellet för de stora ögonblicken – det är även Arenastadens vardagsrum. Vi erbjuder en ombonad och levande mötesplats. Här kan du njuta av en härlig frukostbuffé i restaurangen In Between, ta en after work i lobbybaren Bar X och avsluta dagen med en middag i Brasserie X på 25:e våningen. Ett vardagsrum där du som reser till Arenastaden vilar upp dig efter en shoppingrunda i Mall of Scandinavia eller laddar inför konserten på Friends Arena. Här är alla välkomna!Den 12/11-2015 öppnade den stora gallerian i Arenastaden. Endast några fotsteg bort från Quality Hotel Friends. Här samlas det bästa inom såväl mode, sport och skönhet som inredning och teknik. Upplev shopping och nöjen på ett helt nytt sätt och vila upp dig mellan shoppingvarven i våra sköna hotellsängar. För att komma till hotellet från Solna pendeltågstation kan du gå genom gallerian. Den snabbaste vägen är via entrén mellan huvudingången och entrén vid O’Learys. Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp. År 1980 bildades aktiebolaget SSRS Holding AB som ett helägt dotterbolag till SSSB. Tre år senare köper bolaget anrika Hotel Savoy i Malmö och utvecklingen av SSRS börjar. (SSRS: Stockholms Student Reception Service).Det fanns en tid i Sverige när man ville riva de gamla stadshotellen och ersätta dem med moderna hotell inspirerade av amerikanska motell. Bolagets affärsidé om att förvärva och förädla familjeägda traditionsrika stadshotell/gästgiverier är starkt förankrad. Med engagemang och ekonomiska insikter har de anrika hotellen blivit lönsamma och bidragit till att varsamma händer har renoverat de unika byggnaderna.

För att förbättra och anpassa din upplevelse av våra digitala tjänster använder Elite Hotels cookies. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användning av cookies.
I slutet på 1950-talet skapades en affärsidé vid Stockholms Studentkår. Idén gick ut på att tomma studentbostäder skulle hyras ut som hotellrum under sommarmånaderna. Verksamheten drevs som en stiftelse fram till 1980 när den omvandlades till ett aktiebolag – SSRS Holding AB – med Bicky Chakraborty i spetsen. Tre år senare förvärvades anrika Hotel Savoy i Malmö vilket blev startskottet för resan mot dagens kvalitetsprofil. Sedan 1991 drivs verksamheten under namnet Elite Hotels of Sweden med David Halldén som VD för koncernen sedan 2018. Familjebolaget ägs idag av Bickys dotter Caroline Chakraborty. SSRS historia har sitt ursprung inom Stockholms Studentkår som ville skapa ett internationellt center för svenska och utländska studenter. Målsättningen blev möjlig när studenthemmet Forum byggdes. Centret invigdes av dåvarande utbildningsminister, sedermera statsminister Ingvar Carlsson. Bicky Chakraborty var grundare och initiativtagare till detta. I januari 1985 hade bolaget expanderat så mycket att det krävdes en annan ägarbild. Bicky Chakraborty övertog SSRS från SSSB tillsammans med två börsbolag, AB Aritmos och Skrinet AB. Under åren förändrades ägarbilden ett antal gånger och var instabil fram till slutet av 1998. Från januari 1999 ägdes SSRS Holding AB till hundra procent av Bicky Chakraborty.Bolagets namn är SSRS Holding AB (publ) men verksamheten bedrivs (f r o m april 1991) under namnet Elite Hotels of Sweden. Elite Hotels SSRS är en av Sveriges största privatägda hotellkedjor med över 40 anläggningar i Sverige.Solna är en stadsdel på uppgång som erbjuder mängder av nöjen och restauranger samt vacker natur i Hagaparken. Bredvid shoppingparadiset Mall of Scandinavia hittar du Friends Arena där några av världens största artister har uppträtt. Oavsett vad du vill hitta på i Solna har vi på Elite Hotels ett hotell nära Mall of Scandinavia och allt annat fantastiskt Stockholm har att erbjuda. På våra hotell får du alltid rökfria rum med WiFI och serviceinriktad personal som finns till för dig när du behöver det.Bo på ett av våra sju hotell nära Mall of Scandinavia i Stockholm och upplev shopping utav världsklass. Hos oss bor du alltid nära kommunaltrafiken och kan enkelt ta dig till Mall of Scandinavia i Solna och allt annat kul som Stockholm har att erbjuda.

Mall of Scandinavia är en shoppingälskares paradis med sina 224 butiker och restauranger fördelade på över 100 000 m2. Här hittar du allt från lyxbutiker såsom Chanel och Michael Kors till Disney Store som är barnens dröm. Till Mall of Scandinavia tar du dig enkelt med buss, pendeltåg eller tunnelbana som du alltid hittar precis utanför husknuten vid alla våra hotell. Vår personal hjälper dig gärna att hitta rätt.
Efter en heldag på Mall of Scandinavia är det perfekt att komma hem till ett av våra mysiga rum på Elite Hotel. Kryp ner i en skön säng där du själv kan välja kuddar från vår kuddmeny för att din sömn ska bli den bästa. Vakna upp fylld av ny energi till en rykande färsk frukostbuffé med både kalla och varma rätter som imponerar. Elite Hotel Carolina Tower ligger i den nya stadsdelen Hagastaden intill Karolinska Institutet. Här erbjuds 221 hotellrum med helkaklade badrum, moderna och bekväma konferenslokaler, skygym och relaxavdelning och en restaurang med uteservering. Charmiga Elite Hotel Adlon är beläget i en klassisk byggnad på Vasagatan i centrala Stockholm och erbjuder 213 hotellrum. Här bor du på bästa läge intill Centralstationen och Arlanda Express.Ulriksdals handelsträdgård är en välbesökt plats bland Stockholmare. Här finns ett mysigt trädgårdscafé som under vardagar serverar en fantastisk vegetarisk lunchbuffé och vissa helger kan man ibland njuta av afternoon tea.Parken är perfekta platsen för en mysig picknick under sommarhalvåret och här finns vackra promenadstråk och löpslingor. Låna gärna en av hotellets cyklar och ta en cykeltur genom parken.Friends Arena ligger i Arenastaden, på gångavstånd från The Winery Hotel, och är en multiarena där det arrangeras alla möjliga evenemang som konserter, mässor och sportevenemang.

Ett makalöst hotell som överträffar alla förväntningar! Det anses vara ett av världens lyxigaste hotell och är det enda som får kallas sexstjärnigt. Det första intrycket är den uppseendeväckande arkitekturen – som ett mäktigt segel som reser sig 321 meter upp på en liten privat ö över vattnet. Innehållet är lika mäktigt med luxuösa sviter, ett fantastiskt Spa samt flera barer och restauranger med olika smakinriktningar, spektakulär design och atmosfär. Sviterna är mycket eleganta och generöst utrustade. Förutom Burj Al Arabs rika utbud av aktiviteter och nöjen, har du tillgång till ytterligare alternativ på systerhotellet Madinat Jumeirah Beach.
Strax norr om Stockholm ligger Mall of Scandinavia (MoS) med det bästa inom mode i butiker både från kedjorna och lite mer exklusiva varumärken. Du hittar allt från sport och skönhet till inredning och affärer för barn. Det finns även lekrum och lekytor för barnen och gott om ställen att sitta ner och vila benen på. Med över 200 butiker och restauranger på en yta av 101 048 kvadratmeter och en biograf med Sveriges första IMAX®-salong är detta Nordens största shoppingcenter.

Vilket är Sveriges dyraste hotellrum?
Prinsessan Lilians svit kostar 95 000 kr per natt.
Om du bokar ett erbjudande eller avtalspris krävs en särskild bokningskod. Använd inga specialtecken som (.) (,) (-) (:). För bokning med koden VOF ber vi dig ringa oss 08-517 517 00.Spara din bokningskod till nästa gång du besöker sidan, genom att klicka i rutan \”Kom ihåg\”. Klicka inte i rutan om du använder en allmän dator, då kan obehöriga komma åt din bokningskod.Till MoS kan du ta dig på flera sätt, antingen till fots från Scandic Järva Krog, eller med tvärbanan från Scandic Alvik. Väljer du att bo i Stockholm city går det väldigt snabbt och smidigt att ta sig kollektivt med pendeltåg eller buss. Om du föredrar att ta bilen så erbjuder våra hotell strax utanför city goda parkeringsmöjligheter och likaså MoS med sina 3 700 parkeringsplatser. Boka rum på något av våra Sandichotell och njut av en heldags shopping.

Vilket av våra hotell du än väljer att bo på i Stockholm, kan du lätt kan ta dig till Mall of Scandinavia. Antingen till fots eller med kommunikationsmedel nära till hands. På 7 minuter når du till exempel Solna Station med pendeltåget från Stockholm central där shoppingen väntar runt hörnet.
Enda sättet att lämna en recension är att först göra en bokning. På så sätt vet vi att våra recensioner kommer från riktiga gäster som faktiskt har bott där.The Winery Hotel, WorldHotels Crafted ligger i Solna och har en säsongsöppen takpool. Hotellet producerar eget vin, och du har möjlighet att följa processen från odling till färdigt vin.

Bra rymligt rum med utsikt mot Mall of Scandinavia. Bra AC och bra mörkläggningsgardin, hade ett standardrum. Frukosten var helt okej, traditionell hotellfrukost. Fanns bra med utrymmen på hotellet om du ville sitta i grupp och prata. Jag gillade USB-kontakterna för laddning vid sängen. Bra säng också för övrigt.
Ett jättetrevligt hotell med perfekt läge. Nära till City, Mall of Scandinavia, Hagaparken samt goda kommunikationer till både Bromma flygplats och Arlanda. Ligger alldeles intill E4 men absolut ingenting som stör. Vi sov gott i skön säng, i ett superfräscht rum! Rekommenderas verkligen!Comfort Hotel Solna Arenastaden har rökfria rum, ett gym och en bar, och ligger 500 meter från Friends Arena i Solna. Här erbjuds även snabb in- och utcheckning samt gratis WiFi i alla utrymmen.

Toppen frukost med bra utbud, gott om platser och mycket familjärt med fin foaje och mysigt rum. Vi var där för Mello final, hotellet hade verkligen gjort sitt yttersta med mello Quizz , finallåtar spelades ur högtalaren och pimpat med ballonger så att gästerna kom i rätt stämning. En riktig höjdare att det serverades korv med bröd efter finalen på kvällen! Nära till tvärbanan som tog oss till Friends arena/Mall of scandinavia. Rekommenderar verkligen detta hotell.

Vilka hotell i Sverige har 5 stjärnor?
Bank Hotel, a Member of Small Luxury Hotels 5 stjärnor. 5-stjärnigt hotell i Stockholm. … Upper House 5 stjärnor. 5-stjärnigt hotell i Göteborg. … Grand Hôtel Stockholm 5 stjärnor. … Ett Hem 5 stjärnor. … Villa Dagmar 5 stjärnor. … Gränna Lakeview 5 stjärnor. … Von Otterska Villan i Gränna 5 stjärnor. … Dorsia Hotel & Restaurant 5 stjärnor.
Efter resan berättar gästerna om sin vistelse. Vi scannar recensionerna så det inte förekommer oanständigt språk och kollar också att det är verkliga personer som faktiskt bott där innan vi lägger till recensionerna på vår webbplats.Hotel Giò; BW Signature Collection ligger i Solna, knappt 3 km från Ekhagens strandbad. Här erbjuds boende med restaurang, gästparkering, fitnesscenter och bar.

Jättetrevliga personal bra kundservice. Lägenhetshotell va jättemysigt, bra kök. God frukost. Bra avstånd till mall of scandinavia. Lugn och ro jätteskönt.
Hotel by Maude Solna ligger i Stockholms förort Solna, 2 km från Friends Arena och Mall of Scandinavia. Här erbjuds gratis WiFi samt moderna rum med platt-tv.

Sedan hotellet öppnade 2014, i det historiska Palacehuset från 1700-talet i centrala Göteborg, har populariteten ständigt ökat, bland både svenska och internationella gäster. Under 2015 blev de sista rummen färdigrenoverade och Pigalle har nu 58 rum som andas det tidiga 1900-talets syndiga Paris – en stil som återfinns i restaurangen på fjärde våningen, samt i den kombinerade baren och receptionen på entréplan.
Hotel Pigalle öppnade för två år sedan och har sedan dess blivit en hotellklassiker bland inredningsfantaster. Nu har den internationellt ansedda organisationen World Luxury Hotel Awards utsett hotellet till vinnare av Sveriges bästa Luxury City Hotel. Förra året vann de i kategorin Luxury New Hotel.Kungsträdgården Park ligger 4,7 km från Radisson Blu Royal Park Hotell Solna, medan Haga Slott ligger 850 meter bort. Allergivänliga rum, solterrass och soldäck är tillgängliga att använda på plats.

2Home Hotell har soldäck, solterrass och bastu. Det ligger 2 km från centrala Solna. Medan du bor på hotellet är du inbjuden att upptäcka Haga Slott i närheten, eller gå bara 10 minuter för att njuta…
First Hotel Solna har förvaringsrum och parkering, samt erbjuder boende i närheten av Solna köpcentrum. Haga Slott ligger inom 2,6 km från boendet, medan Chance operations 1991 version 5 ligger 5…

Det 4-stjärniga Järva Park Hotell ligger 3 km från Solnas centrum. Det erbjuder 24-timmars reception, kemtvätt och tvätt. Boendet ligger 2,1 km från Golfängarna och 1,3 km från Bergshamra…
Det 3-stjärniga Hotell By Maude Solna ligger ca 3,2 km från Haga Slott och 1,1 km från Solna köpcentrum. Hotel By Maude Solna är beläget 600 meter från tunnelbanestationen Sundbybergs centrum…

Vad är Sveriges dyraste hotell?
19 000 kronor natten. Det får du punga ut med om du vill sova flott i Karlskrona. – Då ingår det också otroligt mycket för de pengar man betalar, säger Qriztian Harrysson, medlem i den ägarfamilj som driver Hotell Siesta.
Park Inn By Radisson Solna ligger i Solnas shoppingsområde, inom några meter från Solna köpcentrum. Hotellet erbjuder en uppfriskande vistelse med hälsoklubb, hydromassagebadkar och frisörsalong samt…Det 4-stjärniga The Winery Hotel, BW Premier Collection Solna är beläget 2,4 km från Naturhistoriska riksmuseet och Cosmonova, och erbjuder sina gäster solterrass och takpool. Centrala Solna ligger…

Det 4-stjärniga Comfort Hotel Solna Arenastaden ligger ca 2,8 km från Haga Slott och 2,6 km från Marabouparken konsthall. Parkering erbjuds i närheten.
Maude’S Hotel Solna Business Park ligger 10 minuters bilresa från Haga Slott, och har valutaväxel, förvaringsboxar och bagageförvaring. Tunnelbanestationen Sundbybergs centrum spårvagnshållplats…

Det 3-stjärniga Biz Apartment Solna placeras ca 9 km från Globens tunnelbanestation. Sedan 2017 erbjuder hotellet boende i Solna. Gäster kan använda bagageförvaring, rökområde och hissen på plats.
Scandic Järva Krog Solna ligger några minuters promenad från Ulriksdals slott och erbjuder 215 bekväma rum. Råsunda fotbollsstadion är 2 km från boendet, medan Råstasjön är 1,5 km bort.Det 4-stjärniga Quality Hotel Friends Solna erbjuder 400 rum inom bara 150 meter från Friends Arena. Du kan dra nytta av bastu, golfbana och allergivänliga rum.

Ac Hotel By Marriott Stockholm Ulriksdal ligger 7 km från Royal Swedish Opera och erbjuder bagageförvaring, kassaskåp och hiss. Stället öppnade dörrarna 2020.
Best Western Plus Grow Hotell ligger några minuters promenad från Bristol och erbjuder matställen, inklusive en gastronomisk restaurang. Stället placeras i stiliga byggnader.Arenan ligger i Solna, en liten bit utanför Stockholm. Ni tar er smidigt in från Stockholm City till Solna med pendeltåg som tar cirka 5–7 minuter. Om ni vill ta er fram på annat sätt kan ni även åka tunnelbana och tvärbana för att ta er till Friends Arena. Om ni behöver kolla upp tider och vilka pendeltåg eller tunnelbanor ni ska åka, kolla in på sl.se!

Vilket är världens dyraste hotell?
Med en prislapp på 922 000 kronor per natt, och med kravet att man måste boka minst två kvällar, blev nu “The Empathy Suite” på Palm Casino Resort, världens dyraste hotellrum. Hotellets “Empathy Suite” är en lekstuga för miljonärer och är extremt stor och lyxig.
Har ni några frågor kring våra hotell nära Friends Arena i Solna? Tveka inte att kontakta oss! Vi erbjuder hotell i olika prisklasser och med olika långa avstånd till Friends Arena, allt för att hitta det perfekta hotellet för er!

Har ni fått tag i biljetter till en stor fotbollsmatch, konsert eller show på Friends Arena i Solna? Perfekt, då behöver ni garanterat någonstans att vila ut efter alla intryck från kvällens underhållning. Hos oss på HotelSpecials har vi flera hotell i närheten av Friends Arena. Oavsett om ni vill bo nära kollektivtrafiken, tätt inpå arenan eller något mittemellan – så har vi garanterat något för er.

Blir ni hungriga på plats, så är det inte långa vägar ni måste gå för att köpa mat. I arenan finns två restauranger, två barer och flera kiosker där ni kan köpa tilltugg eller något gott att dricka.
Friends Arena är Sveriges nationalarena, som öppnades oktober 2012, och är byggd för att kunna ha olika slags evenemang. Oavsett om det handlar om sportevenemang eller shower, så är det möjligt att få till en ordentlig tillställning här i arenan. Golvet kan ändras från is och parkett till naturgräs för fotbollsmatcher, allt för att erbjuda gäster de bästa evenemangen – året runt. Här inne ryms 75 000 åskådare och alla åskådare har fri sikt från alla platser i arenan för att upplevelsen ska bli så mäktig som möjligt.Hotell i Stockholms skärgård | Hotell nära Gärdet | Hotell nära Stockholms Centralstation | Hotell nära Odenplan i Vasastan i Stockholm? | Hotell på Södermalm i Stockholm | Hotell nära Cirkus i Stockholm | Hotell i Gamla Stan | Hotell nära Fridhemsplan i Stockholm | Hotell nära Tele2 Arena | Hotell nära Slussen | Hotell nära Drottninggatan | Hotell nära Älvsjömässan | Hotell på Östermalm | Hotell på Kungsholmen | Hotell nära Globen | Hotell nära St Eriksplan | Hotell nära Skansen | Hotell på Djurgården i Stockholm | Hotell nära Kistamässan i Stockholm | Hotell nära Hammarby Sjöstad | Hotell nära Sveavägen

Men varför heter arenan Friends Arena då? Jo, arenan är namngiven efter antimobbningsorganisationen Friends. Detta för att ge organisationen större möjligheter att nå ut med sitt arbete till barn och unga! Fin tanke, som gör att man vill fara dit ännu mer, eller hur? Trots att arenan inte är så pass gammal, så har stora artister så som Beyoncé, Bruce Springsteen, Swedish House Mafia och Guns N’ Roses spelat här. (Plus många fler, såklart)Förutom Friends Arena, så finns Mall of Scandinavia bara 250 meter ifrån arenan. Om ni väljer att boka hotell via oss nära arenan, så kan ni också passa på att shoppa under dagen och bevara era nyinköpta grejer på hotellrummet medan ni är på kvällens evenemang!

– Hotellet kommer att locka konferenser och möten till staden. Precis som när vi öppnade ett Clarion Hotel i Malmö Live 2015 och blev en dragare för hela stadens konferensmarknad, säger Petter Stordalen.
– Förra året köpte vi Vox hotell, och öppnade Collection Hotel Victoria och Comfort Hotel i staden, men det har saknats ett stort konferenshotell. Nu ska vi bygga ett hotell med 229 rum och med 1000 kvadratmeter för konferens, säger Petter Stordalen.Hos oss läser du landets mest uppdaterade nyheter och snackisar inom besöksnäringen. Besöksliv i sin tryckta form är ett affärsmagasin för ägare och ledare inom besöksnäringen. Tidningen ges ut av Visita.

– Vi har i flera år haft planer på att etablera oss i staden. Och när Skanska kontaktade oss och visade platsen så var det självklart för oss att satsa tillsammans med dem.

– Alla våra hotell har både leisure- och business-gäster, men en så här stor konferensdel finns inte på våra andra hotell, så självklart är konferensgäster en prioriterad målgrupp. Behovet av kompetent personal i hotell- och restaurangbranschen är stort. För att möta det utökas nu utbildningen Hotel & Restaurant Manager med en helt ny utbildning i Norrtälje och Skellefteå Petter Stordalen förklarar att han i varje stad där Nordic Choice har hotell finns en ambition att erbjuda ett urval för att kunna möta olika typer av gäster. Att man satsar stort på Jönköping just nu beror på stadens perfekta läge mellan Stockholm och Göteborg, berättar Petter Stordalen.Rummen ska ha utsikt över Vättern och från sviterna högst upp kan gästerna ligga i badkaret och titta ut över vattnet. I tändsticksproduktionsbyggnaden från 1876 som ligger i anslutning till hotellet ska två restauranger och en bar byggas. Och intill planeras en spa-anläggning.

Sommaren 2020 väntas de första gästerna kunna checka in på Petter Stordalens nya Quality Hotel i tändsticksområdet vid Vätterns södra strand i Jönköping, som bland annat ska erbjuda större konferensmöjligheter i regionen.
Gränna Lakeview ligger bara 400 meter från Grenna Museum i Gränna. Detta boende vid stranden erbjuder en restaurang, en trädgård, gratis lånecyklar och gratis WiFi.

Vad är det dyraste hotellet i Sverige?
19 000 kronor natten. Det får du punga ut med om du vill sova flott i Karlskrona. – Då ingår det också otroligt mycket för de pengar man betalar, säger Qriztian Harrysson, medlem i den ägarfamilj som driver Hotell Siesta.
Detta moderna, exklusiva boutiquehotell ligger 6 minuters promenad från Göteborgs centralstation och bara 200 meter från Kungsportsplatsens spårvagnshållplats.Offering a private beach area by Lake Långsjön, this holiday home is located in Vendelsö and features a sauna, garden and BBQ facilities. Free WiFi access is also available.

Villa Dagmar ligger i Stockholm, 200 meter från armémuseet. Här erbjuds boende med fitnesscenter, gästparkering, restaurang och bar. På detta 5-stjärniga hotell finns conciergeservice.Von Otterska Villan är en kulturminnesmärkt byggnad från 1870-talet och ligger 150 meter från Gränna. Här erbjuds boende i en privat lägenhet med självhushåll, balkong och utsikt över Vättern.

Vad kostar Sveriges dyraste hotellrum?
Prinsessan Lilians svit kostar 95 000 kr per natt.
Detta eleganta hotell vid vattnet ligger intill Nationalmuseet och erbjuder utsikt över Gamla stan och Kungliga slottet. På hotellet finns en populär bistrorestaurang och konstutställningar.Ett Hem ligger på Östermalm, 1,9 km från Sergels torg och Stockholms centrum. Detta 5-stjärniga hotell har en restaurang, en bar, ett gym och en bastu.

Grand Hôtel Stockholm ligger vid vattnet, mittemot Kungliga slottet och Gamla stan samt 1 km från centralstationen. Här erbjuds utsökt mat, ett spa och gratis WiFi.Booked.se erbjuder ett urval av 16 lyxalternativ nära Mall of Scandinavia. Tänk på att boka Elite Hotel Carolina Tower (med betyg: 8.0/10) till priset av 842SEK per natt. Det ligger 2,9 km från Mall of Scandinavia och erbjuder tvätt, gym och rumsbetjäning. Andra toppalternativ är Brommavik Hotel, Stallmästaregården Hotel&Restaurant och Hotell & Vardshuset Clas Pa Hornet. Enligt Booked.se:s resedata, finns det 6 barnvänliga alternativ att utvälja. Kolla Ibis Styles Stockholm Odenplan (med betyg: 6.8/10), där priser börjar på 748SEK per natt. Detta 3-stjärniga boende, beläget 4 km från sevärdheten, erbjuder sjukvårdsbetjäning, kemtvätt och affärscenter. Kunder kan också njuta av asiatiska, kinesiska och mongoliska maträtter på restaurangen Kina Muren i närheten. Andra toppalternativ är Scandic Alvik och Forenom Aparthotel Stockholm Alvik. Om du vill bo nära Mall of Scandinavia, kolla 13 budgetalternativ. Hotel Micro är det populäraste budgetboendet 4,6 km från Mall of Scandinavia som erbjuder 24-timmars reception och affärscenter. Testa också Forenom Aparthotel Stockholm Bromma- contactless check-in med betyg 7.6/10 som kostar 1020SEK per natt.Utnyttja gratis parkering medan du bor nära Mall of Scandinavia i det bästa hotellet som rekommenderas av Booked.se. Ett av de bästa hotellen på Booked.se är 3-stjärniga Best Western Kom Hotel Stockholm från 536SEK per natt. Ett annat möjligt val är Clarion Hotel Sign med betyg 8.0/10 för ca 1343SEK per natt. Andra familjeinriktade hotell i Solna är The Studio Hotel, Clarion Hotel Amaranten och Järva Park Hotel.

Hur många Elite hotell finns det i Sverige?
Verksamheten i dag Elite Hotels SSRS är en av Sveriges största privatägda hotellkedjor med över 40 anläggningar i Sverige.
Kunder på Booked.se kan utvälja mellan 31 erbjudanden nära Mall of Scandinavia. Vi rekommenderar Quality Hotel Friends med betyg 8.4/10, som ligger 0,2 km från Mall of Scandinavia. Kunder kan njuta av europeiska maträtter i restaurangen Brasserie X i närheten. Andra lämpliga alternativ är Courtyard by Marriott Stockholm Kungsholmen, Connect City och Scandic Upplandsgatan.

Om du vill bo nära Mall of Scandinavia med husdjur, erbjuder Booked.se 34 erbjudanden att välja mellan. Vi rekommenderar First Hotel (med betyg: 8.0/10), som ligger 20 minutets promenad från sevärdheten. Detta 3-stjärniga boende har biljard, dart och i restaurangen. Andra lämpliga alternativ: Courtyard by Marriott Stockholm Kungsholmen, Clarion Hotel Amaranten och Scandic Norra Bantorget.

Hotellrum nära Mall of Scandinavia kostar ca 1343SEK per natt. Clarion Hotel Sign med rumspriser från 493SEK per natt är ett 4-stjärnigt boende som har tvätt, kemtvätt och hälsocenter. Ett annat bra alternativ är Hotel By Maude med betyg 8.4/10 för 1267SEK per natt. Andra bra erbjudanden är Radisson Blu Royal Park Hotel, Best Western Plus Sthlm Bromma och Sky Hotel Apartments, Stockholm.
Enligt Booked.se:s resedata, finns det fler än 6 hotell med pool i detta område. Radisson Blu Royal Park Hotel med betyg 8.2/10 och med priser från 978SEK per natt är det populäraste alternativet i Solna med tvätt, kemtvätt och hälsocenter på plats.Utvälj bland 7 romantiska hotell nära Mall of Scandinavia. Wasa Park Hotel är det bästa hotellet för par i Solna från 493SEK per natt. Vi rekommenderar också Hotel M S Monika, med barnsängar och strykutrustning.

Vart ligger världens lyxigaste hotell?
Burj al Arab Förenade Arabemiraten – Dubai.
Det här är den version av vår webbplats som är riktad till personer som talar Svenska i Sverige. Om du är bosatt i ett annat land eller en annan region väljer du den lämpliga versionen av Tripadvisor för ditt land eller din region i rullgardinsmenyn.Mall of Scandinavia är beläget i Arenastaden i Solna, intill Solna station och Friends Arena, endast sju minuter från Stockholm city. Centrumet invigdes den 12 november 2015 och erbjuder en unik kombination av internationella och exklusiva varumärken, matupplevelser och underhållning.

Här återfinns hela 224 butiker och restauranger, fördelade på 101,048 m2. The Designer Gallery™ presenterar exklusiva varumärken, mode- och livsstilsbutiker samt ett urval av pop-ups. Dining Plaza samlar över 20 restauranger i vad som är Stockholm största restaurangområde. Filmstaden Scandinavia stoltserar med Sveriges första kommersiella IMAX® och här finner du även Nordens största dukar och flera VIP-salonger. Centrumet är enkelt att nå med kollektivtrafik och har hela 3,700 parkeringsplatser. I Mall of Scandinavia finns även ett serviceutbud utöver det vanliga, bland annat nyheten Click & Services, en lounge där e-handeln möter den fysiska shoppingupplevelsen. Här kan kunden hämta sina paket, prova i provrummen och, vid behov, lämna tillbaka varan. En ny omfattande resvaneundersökning visar att en övervägande majoritet av medarbetarna i Arenastaden reser utsläppseffektivt till stadsdelen genom kollektivtrafik, cykel, promenad, laddbar bil, moped eller elsparkcykel.

Här hittar du Friends Arena, Westfield Mall of Scandinavia, företag som SEB, Telia Company, Vattenfall, ICA och det urbant pulserande stadslivet. Faktum är att varje år besöker över 14 miljoner människor stadsdelen.Närhet till Råstasjön och Hagaparken erbjuder fina löprundor. I området finns även 2 SATS, utegym, nybyggd simhall, yogastudio och padel för de som vill röra på sig.Under 2022 genomförde vi tillsammans med företagen i Arenastaden en omfattande resvaneundersökning som visar att hela 80 procent av dem som arbetar i stadsdelen reser hållbart till och från jobbet. Det är en siffra ingen annan stadsdel i Sverige är ens i närheten av, men företagen i Arenastaden är ändå beslutsamma att ytterligare öka det hållbara resandet.