Posted on

Huawei Mediapad M5 Lite

Koppla upp mot trådlösa nätverk och surfa snabbt, streama film och serier och ladda ner utan fördröjning tack vare snabbt trådlöst nätverk. MediaPad M5 Lite har 802.11a/b/g/n/ac Dual Band-WiFi som är standaren som ger snabbare hastigheter och stabilare signal.Tunn, lätt, ren, enkel och snygg. Det välvda metallhöljet möter upp det lätt böjda 2,5D-glaset på framsidan och skapar en elegant och vacker design som är lika anmärkningsvärd som den är enkel. Den estetiska designen med rundade kanter och hörn är inte bara en fröjd för ögonen utan MediaPad M5 Lite blir också behaglig att hålla i handen.

Huawei MediaPad M5 Lite är lillebror till MediaPad M5, men är fortfarande en kraftfull surfplatta med tunn och elegant design, imponerande ljudegenskaper och kraftfullt batteri med snabbladdning. MediaPad M5 Lite har en 10,1″ Full HD-display som tillsammans med imponerande ljud från Harman Kardon ger dig en helt ny upplevelse när du tittar på film eller har ett seriemaraton. Den tunna och lätta designen gör att du enkelt kan ta med den i väskan på resan, men den blir även mer behaglig att hålla i när du använder den.Lagringsutrymmet i M5 Lite är på 32 GB så du kan spara ner appar, foton, dokument, film och musik. Skulle det inte räcka till kan du utöka minnet med ett microSD-kort upp till 256 GB.

Hemknappen på framsidan har även en integrerad fingeravtrycksläsare. På så sätt låser du dels innehållet från obehöriga, samtidigt som du väcker och låser upp surfplattan i en och samma knapptryckning.
Njut av effektivt arbete eller massor av underhållning timme efter timme. Batterikapaciteten i MediaPad M5 Lite ligger på generösa 7500 mAh som gör att du kan njuta av din surfplatta hela dagen. Snabbladdning med USB-C gör att du snabbt är på banan igen när batterinivån sjunker. En fulladdning tar knappt tre timmar.Är ni en familj som tycker om att se på film eller kanske videos på YouTube är en Huawei MediaPad M5 Lite 10 en surfplatta för er. Med sin 10,1 tums skärm med 1080-pixeldisplay ser ni på film och video i toppklassigt format där detaljerna blir svåra att missa. Denna surfplatta har även något kallat Huawei ClariVu™-teknik. Med denna teknik förbättras ljusstyrkan och klarheten på surfplattans display och ger dig som användare en ännu bättre upplevelse.Att ladda din Huawei MediaPad M5 Lite 10 är förmodligen ingenting du kommer kunna klaga på. Den laddas nämligen helt fullt på mindre än 3 timmar och håller surfplattan levande en lång tid med hjälp av sitt 7 500 mAh (TYP) batteri. Detta betyder att du kan underhålla dig med surfplattans alla kvalitéer under hela dagen, var du än är.

Är du istället en person som hellre har ett fodral på din Huawei MediaPad M5 Lite 10 erbjuder vi på SkalHuset.se även detta. Ett fodral skyddar både surfplattans fram- och baksida när den inte används och ger den därför även ett skydd på touchskärmen vilket många gärna vill ha. Fodralen vi erbjuder finns i en hel rad olika mönster och färger, allt för att du och din familj ska hitta det fodral som passar er allra bäst.Surfplattor köps oftast i underhållssyfte eller i syfte till arbete. Vilket syfte den än må köpas i går det inte att undkomma det faktum att en surfplatta passar hela familjen, stora som små. Surfplattan kan ge dig och dina barn en otrolig upplevelse med möjlighet att hjälpa till, lära ut eller underhålla. Väljer du och din familj en Huawei MediaPad M5 Lite 10 väljer ni en surfplatta med många användbara specifikationer och finesser.

Vill du ha en snygg surfplatta som är bekväm att använda med en hel rad olika kvalitéer och finesser är en Huawei MediaPad M5 Lite 10 surfplattan för dig.
Att äga en Huawei MediaPad M5 Lite 10 är som tidigare i texten nämnt en upplevelse. Men detta betyder också att man har ett ansvar över en teknologisk produkt som faktiskt kostar en del pengar. Tar man inte väl hand om denna surfplatta och skyddar den kan den gå sönder och orsaka onödiga och höga reparationskostnader du helst sluppit lägga ut pengar för. Väljer du istället att köpa ett skal till din Huawei MediaPad M5 Lite 10 från oss på SkalHuset.se ger du din surfplatta ett stöttåligt skydd som kan förebygga uppkomsten av dessa reparationskostnader. Vi på SkalHuset.se tycker därför att du ska välja något av våra stilsäkra och barnvänliga skal till din surfplatta så fort du har möjlighet. Inte nog med alla otroliga funktioner denna surfplatta har så är den även väldigt snygg. Den är gjord i metall och har en 2,5D välvd kant på glasskärmen. Detta gör inte bara surfplattan väldigt snygg utan även bekväm att hålla i och använda. Surfplattans ljud är också någonting som gör upplevelsen vid filmtittande eller kanske spelande av spel riktigt bra. Huawei har till denna surfplatta i samarbete med Harman Kardon skapat ett Quad-högtalarsystem. Detta högtalarsystem levererar mer bas och mindre distorsion med trimmat ljud till exakt optimerade ljudeffekter. Detta gör ljudupplevelsen till en helt ny och tar med dig som användare på en helt annan resa genom filmernas värld.Denna surfplatta är som tidigare nämnt perfekt för hela familjen och så även för barn. Huawei MediaPad M5 Lite 10 har ett förbättrat eye comfort-läge för barn. Detta eye comfort-läge minskar effektivt det blåa skadliga ljuset och ger påminnelser när barnet håller surfplattan för nära sitt ansikte eller ligger ned och läser.Huawei MediaPad M5 Lite är lillebror till MediaPad M5, men är fortfarande en kraftfull surfplatta med tunn och elegant design, imponerande ljudegenskaper och kraftfullt batteri med snabbladdning. MediaPad M5 Lite har en 10,1″ Full HD-display som tillsammans med imponerande ljud från Harman Kardman ger dig en helt ny upplevelse när du tittar på film eller har ett seriemaraton. Den tunna och lätta designen gör att du enkelt kan ta med den i väskan på resan, men den blir även mer behaglig att hålla i när du använder den.

Observera att fraktkostnaden gäller per beställning. Det betyder att du betalar bara för en leverans per beställning, oavsett hur många produkter som ingår i beställningen.
Du får inte bara chansen att delta i vår månadstävling när du blir medlem i Club Trendy, men får även 7% rabatt på de flesta produkter, möjlighet att dra nytta av våra erbjudanden och de senaste nyheterna när det gäller marknadens mobiltillbehör.

Vi hoppas att du är helt nöjd med ditt köp. Om du inte skulle vara helt nöjd med någon av våra produkter, eller har mottagit problematiska produkter, kontakta oss. Som kund hos oss har du rätt till vår 30 dagars returpolicy eller kompensation.

Ifall du har några frågor angående din beställning, leverans eller annat, svarar vår kundtjänstpersonal mer än gärna på samtliga frågor. Kontakta oss via e-post, telefon eller chatt.

MyTrendyPhone har handlat online med stor framgång i över 18 år. Med vårt fenomenala urval av tillbehör möter vi alla dina behov och specifika önskemål!
Vår otroliga onlineframgång återspeglas naturligtvis i det faktum att vi har över 8.000.000 nöjda kunder. Tack för att du gett ditt förtroende till MyTrendyPhone! HUAWEI MediaPad M5 lite har en lysande 10,1-tums 1 080-pixeldisplay så att du inte missar något när du tittar på film eller spelar spel. HUAWEI ClariVu™-tekniken ger en ännu bättre upplevelse genom att förbättra displayens ljusstyrka och klarhet ytterligare. HUAWEI MediaPad M5 lite är en elegant designad surfplatta med unibody i metall och 2,5D välvd glaskant – en perfekt kombination av estetik och ergonomi. Den mjuka, minimalistiska välvningen ger den ett lyxigt utseende och den känns fantastiskt lätt att hålla i.

Det tar mindre än 2,9 timmar att ladda HUAWEI MediaPad M5 lite helt. Med ett 7 500 mAh (TYP) batteri ger M5 lite dig underhållning och spelupplevelser hela dagen, vart du än är.
HUAWEI MediaPad M5 lite har ett förbättrat Eye-comfort-läge som effektivt minskar det skadliga blåa ljuset och ger smarta påminnelser när enheten hålls för nära barnets ansikte, eller när barnet läser liggande ned.Surfplattans Quad-högtalarsystem, skapat i samarbete med Harman Kardon®, levererar finjusterade och exakt optimerade ljudeffekter, mera bas och mindre distorsion.

Den här satsningen på medföljande penna till en mer budgetbetonad platta är intressant, men inte helt oproblematisk. En hel del av upplevelsen av att använda pekpenna på platta är ju beroende av hur lite fördröjning det blir mellan vad man gör och vad som visas på skärmen. Apple är väldigt bra på detta med sin Ipad Pro-serie, men så har man ju också prestanda och prislapp därefter. På Mediapad M5 Lite hänger plattan inte med på riktigt samma sätt. Det är inte så att jag tycker att det blir provocerande långsamt, men om man vill sälja in konceptet att använda pekpenna på surfplatta känns det ändå som man borde valt en plattform där funktionen kan visa sig från sin bästa sida. Kanske är det också därför man inte skickat med något ritprogram som stödjer pennan? Däremot kan man reagera på de fyra högtalarna, en i varje hörn, och Harman/Kardon-loggan på baksidan. De fyra högtalarna har man alltså kvar från storebror, knappast något man förväntar sig från en budgetplatta. Ljudet i dem är utmärkt, perfekt om man ska använda plattan för att titta på film. Till film vill man ju gärna ha bra skärm också. Här har man reducerat upplösningen, men man håller sig fortfarande på rätt sida om full HD-upplösning. Skärmen har inte heller kraftiga skiftningar i färg och ljusstyrka när man vinklar den på olika ledder. Som helhet tycker jag att det är en bra skärm och surfplatta för filmtittande.

Att systemversionen är lite äldre kan nog bli ett problem på sikt. Man kan nog inte räkna med att Huawei Mediapad M5 Lite får någon uppdatering till Android 9.0 Pie eller senare versioner. Det är ingen större förlust i dagsläget då skillnaderna i funktion mellan Android 8.0 och 9.0 inte är stora, men för den som räknat med att använda plattan under lång tid är risken att funktioner som mobilt bank-ID upphör att fungera tidigare än vad det skulle göra om plattan hade en senare systemversion.
Men Mediapad M5 Lite har en överraskning till i lådan, bokstavligen. Tillsammans med laddare finns det nämligen även en pekpenna i kartongen. En sådan finns att köpa till Mediapad M5, men till Lite-versionen följer det alltså med en penna. Pennan har batteri, men har inga knappar och i de appar jag testar till plattan verkar olika tryckkänslighet inte registreras. Du kan naturligtvis använda pennan i stället för fingret för att klicka dig runt och svepa på plattan, men det finns en mapp med förinstallerade appar som är tänkta att användas just med pennan. Det är två appar för att skriva text med handstilsigenkänning och ett matteprogram. Jag är särskilt svag för det sista där jag kan ställa upp ekvationer med handskrift och få dem uträknade. Ritprogram lyser dock med sin frånvaro.Huaweis system EMUI 8.0 med Android 8.0 under är sig likt från mobilen i surfplatteversion. Funktionen att kunna ha samma appar i flera versioner med olika login och att kunna lösenordsskydda enskilda appar och kataloger blir naturligtvis ännu mer värdefulla tillägg till systemet på en surfplatta som kanske delas av en hel familj. En ren androidupplevelse utan tillverkarpålägg är det inte, men å andra sidan har jag svårt att komma på någon Androidplatta som har det.Till det yttre är Mediapad M5 Lite inte så påkostad. Baksidan är i slät aluminium, med en plastlist i överkant (om du håller plattan horisontellt). Det händer att plattan knirrar lite när jag håller i den så kvalitetskänslan är inte helt på topp.

I andra änden av skalan har vi plattans chipset Hisilicon Kirin 659. Det levererade prestanda i mellanprisklass när det var nytt för 1,5 år sedan. Sedan dess har just mellanprisprestandan ökat märkbart, och plattans prestanda känns därför lite budgetbetonad. Inte i jämförelse med riktigt billiga surfplattor förstås, som kan ha bottenlöst dålig prestanda. Men är det tanken på surfplattan som spelkonsol som lockar ska man nog snarare titta på storebror Mediapad M5. För enskilda spel flyter det på hyfsat ändå, men om man ska börja installera många tunga spel kommer både arbetsminnet på 3 gigabyte och lagringen på 32 gigabyte att bli en begränsning. För filmer och liknande finns däremot minneskortplats för att utöka lagringen.Sim-kortplats finns också, om du är beredd att lägga 500 kronor till för att få 4g-uppkoppling till surfplattan utan att behöva gå via mobilen. Faktum är att den kan ersätta mobilen helt om du kan leva med att tala i headset, då plattan även har fullständig telefonfunktion i SIM-kortsvarianten.Storebror Mediapad M5 som släpptes förra året var välbalanserad, en av de mer ambitiösa Android-surfplattorna från 2018, utan att för den skull vara särskilt dyr. Mediapad M5 Lite behåller ungefär hälften av M5 och bantar andra halvan.“Välbalanserad” är ett ord jag kommit på mig själv med att använda i flera recensioner nyligen. Med det menar jag att telefonen eller surfplattan har en samling egenskaper som både var för sig och tillsammans känns rimliga för prislappen. Huawei Mediapad M5 Lite är inte välbalanserad. En del egenskaper känns extremt budgetorienterade, medan man i andra fall nästan kan bli paff över hur påkostad den är. Det gör den rolig att testa, för man blir gång på gång överraskad.

Bättre på det mesta och bara lite dyrare: Huawei Mediapad M5 utan Lite på slutet kan du få för 3800 kronor utan sim-kortplats. Det är definitivt ännu mer platta för pengarna.
Du funderar inte på att köpa den här plattan för kamerans skull va? Bra, för det är knappt att den duger till att fotografera av text i lite sämre ljus.

Som helhet tycker jag att Huawei Mediapad M5 Lite är ett utmärkt köp för den som vill titta på film och surfa på sin platta. För lättare spel duger den också, men för tyngre uppgifter och om många appar ska installeras kan plattan vara lite för begränsad.
Huawei Mediapad M5 Lite existerar även i ett utförande med 4 GB arbetsminne och 64 GB lagring, men den varianten säljs när detta skrivs inte i Sverige. Jag förstår varför. Klivet upp i pris till Mediapad M5 är inte stort, och jag kan inte se varför man skulle välja en dyrare variant av M5 Lite framför storebror M5. Om M5 Lite har någon verklig brist så är det att den lite dyrare Huawei Mediapad M5 är så prisvärd att M5 Lite har svårt att hävda sig i konkurrensen med systermodellen.

Huawei MediaPad M5 Lite surfplatta ger dig spännande multimediaprestanda inlindat i en iögonfallande design av bearbetad aluminium och glas. Ta med dig film, musik och mobilspel vart du än går.
Många konsumenter kanske tycker att det är svårt att välja hållbart. På Elgiganten vill vi göra det lättare att se hur våra produkter har producerats och vilken typ av miljö- och klimatpåverkan de har.

Ett skärmskydd är en billig försäkring som skyddar din mobil utan att märkas. Den skyddar skärmen mot repor, damm och smuts. Vissa skyddsfilmer är självläkande.
På HUAWEI MediaPad så måste man byta både LCD-skärm och digitizern (touchen) om glaset har spruckit. Detta pga. LCD-skärm och glas är ihop limmade och går ej i dagsläget att separera. Vi byter ut din skärm mot en ny och vi hanterar många skadade telefoner och kan därför garantera att din HUAWEI MediaPad BAH2-W09 / BAH2-W19 kommer att fungera perfekt igen efter reparationen. (kontakta oss för priset!)

Felsökning, Skärmskydd, Huawei MediaPad M5 Lite 10 (BAH2-W19, BAH2-L09), Huawei MediaPad M5 8.4 (SHT-AL09, SHT-W09), Huawei MediaPad M5 / Pro 10.8 (CMR-AL19, CMR-W19), Huawei MediaPad M5 Lite 8 (JDN2-W09), MediaPad M5 10.8 CMR-AL09/CMR-W09, Batteribyte, Byta laddkontakt, Huawei MediaPad M6 – 10,8″, Huawei MediaPad M6 – 8,4″
Byta huawei MediaPad M5 serier Skärm och andra reparation är för dig som har spräckt LCD / glas / batteri / laddkontakt eller trasig skärm på din MediaPad M5, Huawei MediaPad M5 10 (Pro).– Huawei MediaPad M5 32GB, lage huawei MediaPad M5, Huawei MediaPad M5 10, Huawei MediaPad M5 10 Lite BAH2-W09 / BAH2-W19 reparation, MediaPad M5 skärmbyte, MediaPad M5 LTE 64GB Dual SIM i Göteborg, Huawei MediaPad M5 8″ Surfplatta 32 GB skärmbyte

Baksidesskydd håller repor och andra tråkiga skador borta från telefonens baksida. Det mjuka Nano hydrogel-polymer gör att du får ett bra grepp om telefonen vilket minskar risken för tappskador.
Laga HUAWEI MediaPad M5 CMR-W09 i Göteborg hos oss. Reparation Huawei MediaPad M5 CMR-AL09 , Vi lagar din MediaPad M5 Pro med Originaldelar i Göteborg.På Huawei MediaPad M6 så måste man byta både skärm och glaset har spruckit. Detta pga. skärm och glas är ihop limmade och går ej i dagsläget att separera. Vi byter ut din skärm mot en ny och vi hanterar många skadade telefoner och kan därför garantera att din Huawei MediaPad M6 kommer att fungera perfekt igen efter reparationen. (kontakta oss för priset!)