Posted on

Innebandy Cup Prag 2018

”Förfrågan” – Fyll i dina kontaktuppgifter nedan och en av våra medarbetare återkopplar inom 24h (mån-fre) via telefon eller mail. Efter avstämning återkommer vi med all nödvändig information kring resan ni är intresserade av.Pris från 1.250:-/person inkl. logi 4 nätter på skola, frukost, fri kollektivtrafik under cupdagarna, aktivitetskort med rabatter samt deltagande i cupen. Lagavgift tillkommer med 3.050:-/lag. Pris gäller för 2023. OLKA Sportresor har färdiga boendepaket (skola, vandrarhem, hotell) för er resa. Vi har även färdiga paket med buss. Paket med flyg på förfrågan. Ni kan även boka med halv- eller helpension om ni vill. Går att boka träning och träningsmatch innan turneringen i Prag. Alla ansökningar för dispens måste bli inlämnade till oss senast 35 dagar innan turneringsstart annars så anses den ogiltig och spelaren får inte spela turneringen. Varje spelare kan bara spela för ett lag i samma kategori. Spelare kan delta i fler kategorier under turneringen om dennes ålder ligger inom åldersgränsen för den angivna kategorin (endast inom en klubb). Spelarens identifiering kan begäras. Spelaren måste då visa pass/ID för att kunna identifiera sig.

OLKA Sportresor AB hade under senaste året över 20 000 resenärer och en omsättning på 80 MSEK. Vi är experter på träningsläger och cupresor mot föreningslivet, fotbollsresor till Europas stora ligor, andra sportresor som Formel 1, padel och tennis! Oavsett om ni vill utöva sport eller uppleva sport live så har vi resan för er. OLKA Sportresor AB är medlemmar i Svenska Resebyrå- och arrangörsföreningen och ställer höga resegarantier till Kammarkollegiet.

”Ladda hem offert online” – Fyll i dina kontaktuppgifter nedan och du kan därefter enkelt tanka hem en standardiserad offert i PDF-format med tillhörande resevillkor online. En av våra medarbetare återkopplar sedan till er inom 2 veckor.
Enbart en överårig flicka får spela med pojkar. Varje dispens debiteras 40 EUR. Om klubben inte har någon annan kategori som spelaren kan spela i, kan avgiften bli cancellerad av turneringsjuryn.Vi är otroligt glada och stolta över att vara exklusiv partner till Prague Games på den svenska marknaden. Från och med 2015 hanterar vi alla bokningar inklusive registrering av lag för turneringen samt logi för de deltagande lagen från Sverige. Ni kan läsa mer om vårt samarbete i vår gemensamma pressrelease.

Prague Games är världens mest internationella ungdomsturnering i innebandy! Över 400 lag från 14 olika länder deltar årligen i Prague Games. 2023 blir den 19:e upplagan sedan starten 2004. Det innebär att turneringen har sett fler än 5800 lag från 19 länder sedan starten. Imponerande!
Prague Games är en ungdomsturnering för killar och tjejer födda 2005 – 2011. Kom och upplev den fantastiska stämningen när lag från många olika länder gör upp om Prague Games-titlarna. På köpet får man lära känna en av Europas vackraste städer, Prag.

I Boys 17 har vi idag haft en lång slutspelsdag med 1/8 final, kvartsfinal och semifinal i rask följd. Lördag 17:30 blir det final (B) i Prague Games mot Tjeckiska Asper Sumperk. Matchen kan ses digitalt här.I Strandhallen kommer vi att sälja mat som hamburgare och toast. Är du tidigt på plats kan du också köpa färska frallor. Vi erbjuder även fruktsallad, hembakat fikabröd och annat smått och gott.Vi hoppas att ni får en trevlig helg, full av spännande och välspelade matcher, tillsammans med oss. Vårt ambition är att det ska vara god stämning både på och utanför planen.Det är alltid spännande att följa unga spelare och deras utveckling. Vi är oerhört spända på att se Justinas dragningar och teknik och vill verkligen önska henne lycka till i Lindås Waves!

Den resan har vi börjat. En resa där vi tar ansvar för miljön genom solceller på taket, där vi tar ansvar för jämlikhet genom flera tjejprojekt, där vi tar ansvar för den sportsliga utvecklingen genom kontinuerlig utbildning och där vi tar ansvar för individers mående och beteende genom projekt inom värdegrund och psykisk hälsa.

Huvudtränare Anders Nilsson kommenterar Justinas beslut att ansluta till Lindås Waves resa med damlaget: ”Oerhört glädjande och viktigt för oss att Justina valt att fortsätta sin innebandy med Lindås. En spelare med otrolig teknik och speluppfattning. Grym i en mot en och hittar passningar som ingen annan ser. Justina växte in i laget under vintern och var en av våra bästa spelare de sista 4-5 matcherna. Ska bli intressant att se Justina en hel säsong tillsammans med laget”.
På vägen behöver vi hjälp. Hjälp med nya projekt, nya partners och nya kontakter. Så, vill du vara med på vår resa? Vill du vara med och ta ansvar? Vi behöver dig och vi tror faktiskt att du kanske till och med behöver oss.

Vi vet att resan är lång. Att det finns utmaningar på vägen. Men vi har bestämt oss. Och vi är övertygade om att det är rätt väg. För oss. För vi vill bidra till en bättre framtid för våra ungdomar.
Men vi vill mer. Vi vill utvecklas. Vi vill bli bättre. Vi vill ta ansvar för våra ungdomars framtid. Vi vill bidra med sunda värderingar och aktiviteter som främjar individer, grupper och ledare och framför allt, en tro på framtiden.