Posted on

Iphone Xs 5g

5G kan teoretiskt sett uppnå en nätverkshastighet på 10 Gbps jämfört med 4G-nätverkets 10 Mbps. Det är otroligt snabbt, men det tillhandahåller inte bara en snabbare nätverkshastighet. Det hjälper även världen att bli mer uppkopplad genom Sakernas internet (Internet of Things, IoT). 5G är en revolutionerande teknologi som kopplar upp fler enheter och hjälper de att fungera samtidigt.5G är nästa generationens nätverkstjänst som utvecklades efter 4G-nätverket (LTE). Med mobiltelefoner med 5G kan du njuta av snabbare nedladdningar, streaming i realtid och mycket mer. 5G är mycket mer än bara en hastighetsökning. Det är även grunden till självkörande bilar, förstärkt verklighet och andra spännande, trådlösa teknologier. Följ anvisningarna nedan för att lära dig använda 5G på din Galaxy-telefon.tjänst- och marknadsinformation från Samsung.com, information om nya produkter och tjänster samt specialerbjudanden, evenemangsinformation och nyhetsbrev.

Hur länge håller en iPhone XS?
VersionSläpptSom stödsiPhone 1120 September 2019Ja – till 2026iPhone XROktober 26 2018Ja – till 2025iPhone XS/XS Max21 September 2018Ja – till 2025iPhone 8 / 8 Plus22 September 2017Ja – till 2023
Om du inte kan ansluta till 5G-nätverket med någon av de ovanstående metoderna ska du stänga av och slå på telefonen igen. Följ stegen nedan för att starta om telefonen.

Om du har problem med din Samsung-mobil, -surfplatta eller -tillbehör, kan du ställa dina frågor till oss i Samsung Members-appen. Läs mer om hur du skickar en felrapport.För att använda 5G-nätverket måste du ha en mobiltelefon och en nätverksleverantör som stöder 5G. Du måste även befinna dig i ett område med 5G-täckning. I detta fall kommer det automatiskt att ansluta till 5G. 5G-tjänster är begränsade till operatör och region, men fler och fler 5G-infrastrukturer byggs och fler operatörer kommer att stödja 5G.

Om din telefon inte ansluter till ett 5G-nätverk trots att den stöder 5G kan det hända att 5G-tjänsten inte ingår i ditt dataabonnemang. Du kan endast använda tjänsten om du har ett 5G-dataabonnemang med din nätverksoperatör. Innan du prövar rekommendationerna nedan ska du kontrollera att din enhets programvara och de relaterade apparna är uppdaterade till den senaste versionen. Följ de här stegen för att uppdatera din mobila enhets programvara: Du kan läsa mer om indikatorikoner på din Galaxy-telefon, inklusive nätverksstatusindikatorn, på ”Vad betyder de olika indikatorikonerna på din Galaxy-telefon” hos Samsung Support.När ett 5G-nätverk inte är tillgängligt utanför 5G-området återgår telefonen automatiskt till 4G- (LTE) eller 3G-hastighet. Kontrollera om telefonen visar en 5G-indikator i statuslisten. Om den inte gör det använder din telefon 4G (LTE) eller 3G. I detta avseende kommer vi att fortsätta förbättra nätverkskvaliteten hos våra 5G-tjänster genom en gradvis utökning av nätverkstäckningen. Kontakta din nätverksleverantör för mer information om 5G-nätverkstäckning. Kontakta din operatör för att kontrollera att du har rätt dataabonnemang. Se även till att du använder det SIM-kort som levererades med din telefon eller ett 5G-förenligt SIM-kort från din operatör. Äldre SIM-kort är ibland inte förenliga med 5G-abonnemang.

För närvarande är 5G-tjänster endast tillgängliga i vissa regioner, men fler regioner kommer att få täckning allteftersom 5G-infrastrukturen växer. Även om du befinner dig i ett område med 5G-täckning är det möjligt att du inte kan använda 5G-nätverket på grund av din nätverksleverantörs nätverksvillkor.
Standardinställningarna för 5G på iPhone är optimerade för batteritid och dataanvändning baserat på ditt mobildataabonnemang. Du kan anpassa dessa alternativ för när du ska använda 5G och hur mycket data som ska användas i vissa appar. Kontakta din operatör för att ta reda på om de har stöd för 5G och om du har ett mobilabonnemang som har stöd för 5G.När du befinner dig i ett område med 5G-täckning för din operatör och ditt 5G-mobilabonnemang har aktiverats ser du en 5G-symbol i statusfältet på din iPhone: Om din nya iPhone levereras med ett fysiskt SIM-kort eller ett eSIM-kort ska du använda det SIM-kortet. Om inte, använder du SIM-kortet från din tidigare iPhone. I vissa fall måste du kontakta din operatör för att ställa in SIM-kortet från din tidigare iPhone för användning med ett 5G-nätverk. Många operatörer runt om i världen har stöd för 5G-roaming. Om din operatör inte har stöd för 5G-roaming kan du få mobildata via 4G eller LTE-nätverk eller skaffa ett lokalt SIM-kort eller eSIM med 5G där det är tillgängligt.Utrustad med en dubbel 12 MP-kamera, 5,8 tum Super Retina-skärm och A12 Bionic blir iPhone XS en kraftfull men smidig mobil att bära med sig. Dessutom har den 0,5 timmar längre batteritid än iPhone X.

Mellanvarianten med A13 Bionic chip som har fått dubbla kameror med både ultravidnvikel och nattläge som standard. Kännetecknas med ett bredare val av färger.
Funktionell och stryktålig iPhone 8 har en 12 MP-kamera, 4.7 tum Retina HD-skärm och är vatten-och dammtålig. Dessutom kommer den med en design i stryktåligt glas.

Ta perfekta selfies och skicka meddelanden med animojis som återger dina egna ansiktsuttryck. iPhone X är utrustad med en Super Retina OLED-skärm, True Depth-kamera och porträttläge med fem ljuseffekter.
Namnet Pro införs och är en av Apples flaggskeppsmodeller. A13 Bionic chip med en hel del nya funktioner. Ett helt nytt kamerasystem gör entré med tre kameror på baksidan.

Hur aktiverar jag 5G iPhone?
Gör så här för att komma igång med 5G:Se till att du har en mobil som har stöd för 5G.Kolla att din mobil har den senaste versionen av operativsystemet (iOS eller Android).Kolla så att ditt mobilabonnemang är redo för 5G.
Med iPhone 8 Plus kan du enkelt använda din kreativitet och ta snygga bilder. Med hjälp av den dubbla 12 MP-kameran och ett porträttläge med fem ljuseffekter får du möjlighet att skapa liknande resultat som i en fotostudio.

Med sin 6.1 tum stora Liquid Retina-skärm, en 12 MP-kamera och det starkaste glaset någonsin på framsidan av en smartphone är iPhone XR utrustad med all avancerad teknik du kan önska. Dessutom har den 1,5 timmar längre batteritid än iPhone 8 Plus.

Apples flaggskeppsmodell i ett större format. Trippelkamerasystem med vidvinkel, ultravidvinkel och telefoto. Förutom storleken har iPhone 11 Pro Max samma specifikationer som iPhone 11 Pro.Utrustad med en dubbel 12 MP-kamera, 6,5 tum Super Retina-skärm och A12 Bionic blir iPhone XS en kraftfull men smidig mobil att bära med sig. Dessutom har den 0,5 timmar längre batteritid än iPhone X.Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Kontakta leverantören för mer information.

Kan iPhone XS ha 5G?
iPhone 12-modeller eller senare fungerar med 5G-mobilnäten hos vissa operatörer. Se hur du använder 5G-mobiltjänster. Cachad
Om du reser utomlands med en iPhone 5s från China Mobile (modell A1518) eller en iPhone 5c (modell A1516), kan du använda 3G WCDMA med ett lokalt SIM-kort eller med ett roamingavtal med en annan operatör.Den här artikeln avser att förbättra kinesiska kunders rätt till information som allmän princip under artikel 8 i CPL (Consumer Protection Law). Eftersom vissa begränsade modeller av iPhone-enheter har sålts av auktoriserade återförsäljare kan det inte uteslutas att vissa återförsäljare har misslyckats med att lämna ut vilka nätverksoperatörer som stöder en iPhone, och i Fastlandskina är kunderna mycket motvilliga till att byta operatör. I sådana fall kan artikeln förse kunden med nödvändiga informationskällor.

Är iPhone XS en bra telefon?
Vår snabba bedömning. Som med alla uppgraderingar av iPhone ”S”-modeller handlar iPhone XS om att ge ny processorkraft till en telefon som redan ser riktigt bra ut. Apple iPhone XS erbjuder en snabbare upplevelse, ett tåligare skal och en förbättrad kamera som verkligen imponerar.
Gäller det en iPad? För att använda Telenors 5G-nät på iPad behöver du uppdatera till iPadOS 16.2 och acceptera de nya operatörsinställningar som föreslås. Telenors 5G-nät funkar på följande iPad-modeller:Bra att veta: Det kan hända att din mobil ibland ansluter till 4G-nätet trots att du befinner dig i ett område där du har 5G-täckning. Det beror på att 4G- och 5G-näten arbetar tillsammans för att ge dig bästa möjliga uppkoppling där du befinner dig.

Hur gammal är XS?
År 2018 lanserades Iphone Xr, Iphone Xs och Iphone Xs Max. År 2019 lanserades Iphone 11, Iphone 11 Pro och Iphone 11 Pro Max. År 2020 lanserades andra generationens Iphone SE.
iPhone 14 Pro. Fota och filma otroliga detaljer med en huvudkamera med 48MP. Upplev smarta funktioner såsom Dynamic Island, kraschdetektering och mycket mer.iPhone 12 tar utvecklingen ett steg längre med supersnabbt 5G och A14 Bionic, det snabbaste chippet i en smartphone. Nytt system med dubbla kameror. Och en kristallklar Super Retina XDR-skärm där du kan se allt in i minsta detalj.

Har jag 5G på min telefon?
Du kan endast använda tjänsten om du har ett 5G-dataabonnemang med din nätverksoperatör. Kontakta din operatör för att kontrollera att du har rätt dataabonnemang. Se även till att du använder det SIM-kort som levererades med din telefon eller ett 5G-förenligt SIM-kort från din operatör.
Avancerade kamerasystem och briljanta skärmar. Tålig design. Snabba, smarta och strömsnåla chip. Lång batteritid.* Så många anledningar att gilla din nya iPhone.iPhone 14 Pro Max. Fota och filma otroliga detaljer med en huvudkamera med 48MP. Upplev smarta funktioner såsom Dynamic Island, krashdetektering och mycket mer med nya iPhone 14 Pro Max.

Denna webbplats använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Genom att använda vår webbplats samtycker du till alla cookies i enlighet med vår cookiepolicy.
Apple är ganska bra med stöd för sina iPhone´s; de flesta modeller tenderar att få 6-8 års iOS-uppdateringar. Men eftersom det nu finns så många iPhones i omlopp, allt från nya modeller som iPhone 13 och iPhone 12 till äldre modeller som iPhone 8 och iPhone 6s. I grund och botten kan saker bli förvirrande när det gäller iOS -uppdateringar och hur länge just din iPhone kommer att få uppdateringar för. Vi har sammanställt en lista av alla iPhones och om de fortfarande får iOS uppdateringar.

Har alla telefoner 5G?
Det beror på vilken mobilmodell du har. Det är än så länge begränsat med mobiler som har stöd för 5G. Se nedan för en lista över telefoner med stöd för 5G.
5G, eller femte generationens mobilnät fungerar ungefär som 4G-nätet bortsett från att 5G ger dig fler fördelar. Med ett mobilabonnemang som har ett bra stöd för 5G får du snabbare uppkopplingshastighet, lägre latens (fördröjning) och mindre avbrott när du surfar.Apple var inte först med att ge stöd för 5G-nätet. Det var Samsung och deras Samsung S20-mobil var den första telefonen med stöd för 5G. Men ur Apple-ögon sett kom Apples stöd för 5G-nätet ovanligt fort, och det ska räknas som tacksamt för alla som gillar deras mobiltelefoner.

Vilka Iphones kan ha 5G?
Du kan använda följande iPhone-modeller med China Unicoms 5G-nät:iPhone 14 Pro Max (modell A2896)iPhone 14 Pro (modell A2892)iPhone 14 Plus (modell A2888)iPhone 14 (modell A2884)iPhone 13 Pro Max (modell A2644)iPhone 13 Pro (modell A2639)iPhone 13 (modell A2634)iPhone 13 mini (modell A2629) CachadLiknande
Alla iPhone 11-modeller släpptes 2019, alltså vid en tidpunkt då 5G-nätet inte var fullt utbyggt. Vid den tidpunkten fanns det ingen anledning att inkludera stöd för 5G. Dels då Apple inte visste vilka standarder inom 5G de skulle följa, och dels då i princip ingen efterfrågan fanns från kunderna.För att sammanfatta läget har iPhone 11, och alla iPhonemodeller innan iPhone 11 inte något stöd för 5G. Värt att veta är också att stöd för 5G inte är någonting du kan uppgradera dig till med en mjukvaruuppdatering eller ett tillbehör. Utöver detta var Apple sena med att ge stöd för 4G-nätet. Apples första iPhone som fungerade tillsammans med 4G-nätet släpptes 2012, alltså två år efter de första Android-telefonerna med stöd för 4G släpptes. Apple är historiskt sett långsamma med att ge stöd för splitter ny teknik. Du som är lite äldre kommer säkert ihåg att den första mobiltelefonen från Apple som hade stöd för 3G-nätet (iPhone 3G) släpptes 2007, alltså cirka fem år efter 3G-nätet lanserades.Det tog faktiskt inte så lång tid innan Apple släppte sin första mobiltelefon med stöd för 5G. iPhone 12, som släpptes 2020 var den första mobiltelefonen från Apple som gav stöd för 5G-nätet. Då var behovet för en 5G-mobil från Apple stort, och därav släppte de en 5G-mobil.

Med iPhone 12 så tog Apple nästa steg in i att kombinera gammalt med nytt. Designen drar tankarna starkt tillbaka till deras tidigare smartmobiler, men hårdvara, kameran och skärmen har fått sig massiva uppgraderingar. Utnyttja det bästa med trådlös laddning och ta fina foton när du umgås med dina vänner eller är ute och reser. Med Apples iPhone 12 har du garanterat mjukvarustöd i många år framöver och en av deras mest stabila designer någonsin.
Precis som de övriga iPhone 12-modellerna så har denna Apples A14 Bionic-chipset. Med det kommer stöd för 5G och framsidan har ett extra starkt glas kallat Ceramic Shield. Enligt Apple gör detta mobiltelefonen upp till 4 gånger tåligare mot fallskador, perfekt för när mobiltelefonen dimper ner i marken.iPhone 12 är en modern mobiltelefon med ordentlig prestanda. Att kolla på film, spela eller njuta av minnen i dina foton går smidigt och ser helt fantastiskt ut på Apples Super Retina XDR OLED-display.

En av de saker som gör att iPhone 12 särskiljer sig mycket från tidigare iPhone-modeller är stödet för 5G. Har du anslutning till 5G kan du ladda ner och ladda upp innehåll i helt galna hastigheter, medan dessa framför allt finns inne i storstäder så expanderar man 5G-nätverken kontinuerligt. Du kan dessutom göra saker som tidigare endast var möjliga med trådlös Wifi-anslutning. Detta gör det lättare att använda nätberoende appar inne i stan.
År 2007 lanserades den första generationens Iphone som också kallas Iphone 2G. Iphone lanserades av Apples dåvarande VD Steve Jobs under hans keynote i början av Macworld i San Francisco i USA den 9 januari 2007. Den första modellen började sedan säljas i USA klockan 18.00 den 29 juni 2007. Den utsågs av Time magazine till ”årets uppfinning” 2007.Den 11 juli 2008 släpptes Iphone 3G i Sverige genom Telia och 20 mars 2009 genom Telenor. Utöver dessa två så har även operatören 3 skrivit kontrakt med Apple om rätten att sälja Iphone 3G S i Sverige från 31 juli 2009.

Varumärket Iphone registrerades av företaget Cisco och har använts för IP-telefoner från deras dotterföretag Linksys. Det har därför spekulerats om vad den då ännu obekräftade produkten skulle få för namn. Emellertid har Apple valt att ändå använda sig av namnet eftersom det redan före lanseringen har varit så inarbetat och passat in i Apples produktfamilj. Även om företagen tidigare hade försökt göra upp i godo valde Cisco att driva saken vidare rättsligt. Cisco och Apple kom överens om att båda företagen får använda namnet Iphone.
LG Electronics hävdar att Apple har kopierat av LG patenterad design och viss teknik för telefonen LG Prada som släpptes ett halvår innan Iphone. Någon stämning mot Apple har i dagsläget inte väckts.

När man tittar på fotografier eller webbsidor finns det möjlighet att zooma. Detta gör man genom att antingen placera fingrarna isär från varandra på skärmen och sedan nypa ihop dem för att zooma ut eller att placera fingrarna tätt ihop på skärmen och sedan flytta isär dem för att zooma in. Objektet som användaren har valt att zooma kommer alltid att behålla de proportioner som ursprungsobjektet hade. Zoom kan oftast också uppnås genom att dubbeldutta med fingret för att zooma in, och sedan upprepa rörelsen för att zooma ut igen.
Gränssnittet i Iphone bygger på att användaren ”flyttar runt” innehållet på skärmen genom att ”svepa” (trycka-dra-lyfta) med fingret, ungefär som när man flyttar ett spelkort på ett bord. Beroende på med vilken hastighet och acceleration man genomför rörelsemönstret så flyttas innehållet olika långt och/eller snabbt.Wi-Fi finns inbyggt i Iphone och med dess hjälp kan man koppla upp sig mot Internet genom en modifierad version av webbläsaren Safari. Iphone kan också ansluta sig till Internet via telefonnätet. Safari visar webbsidor i antingen stående eller liggande format beroende på hur man håller telefonen vinklad och man kan zooma in på områden som man vill granska lite närmare antingen genom att använda ”nyptekniken” eller så dubbelklickar man på bilder eller text.

Den 1 juli 2007 rapporterades det att Apple hade betalat en miljon dollar till Michael Kovatch för att få tillgång till domännamnet iphone.com. Kovatch hade registrerat domännamnet redan 1995. Efter att köpet av domännamnet genomförts så förflyttas man till Apples Iphone-sida om man går till iphone.com.

År 2010 lanserades Iphone 4. Den största nyheten var multitasking genom operativsystemet IOS 4. Det innebär att flera program kan köras samtidigt i telefonen. Det nya operativsystemet kan även laddas ner till Iphone 3GS och 3G (dock fungerar inte multitasking på 3G-modellen på grund av för liten processorkapacitet). Designen hade gjorts om till en något kantigare än föregångaren Iphone 3GS. En annan nyhet är att skärmen, som fortfarande är 3,5 tum stor, har fyra gånger högre upplösning jämfört med föregångaren, det vill säga 960 × 640 pixlar. Kameran på baksidan kan ta bilder i 5 megapixels kvalitet och filma i HD-kvalitet, 720p. Kameran på framsidan kan ta bilder i VGA-kvalitet och används främst för videotelefonitjänsten Facetime. Iphone 4 har även försetts med ett gyroskop med tre axlar, kompass och plats för micro-SIM istället för vanlig SIM-kortsplats.Iphone har flera sensorer. En sensor är en avståndssensor som stänger av skärmen när man för telefonen mot örat. Detta görs för att spara ström och för att man inte ska råka trycka på någon knapp när man talar i telefonen. En annan sensor är en ljussensor som justerar skärmens belysning beroende på ljuset i den miljö där den används, även detta görs för att spara ström på batteriet. En tredje sensor är en accelerometer som känner hur telefonen är vinklad och justerar skärmen enligt det. Accelerometern används också i vissa applikationer och spel.

Iphone kan via speciell mjukvara modifieras, så kallad jailbreak, detta innebär att man kommer åt filsystemet i telefonen och kan då installera tredjepartsprogram som Apple inte har godkänt till App Store. Man kan även låsa upp telefonen för att bli av med operatörslås.

I sin kvartalsrapport för det tredje kvartalet 2007 offentliggjorde Apple att de sålt 270 000 Iphones under de 30 första timmarna som produkten fanns på marknaden, det vill säga under delar av 29 juni samt 30 juni – vilket var avslutningen av ett räkenskapskvartal.Tredjepartsprogram finns tillgängliga via App Store. Utvecklare väljer själva priset för sina program. Utvecklaren får 70 procent av intäkterna och resten går till Apple för att kunna driva App Store.Den 18 september 2007 meddelade Apple att Iphone skulle komma att släppas i Storbritannien den 8 november, till ett pris av 269 pund. Ensam operatör för telefonen blev det brittiska telekomföretaget O2. Den 19 september, dagen efter att Apple släppt Iphone i Storbritannien, blev det bekräftat att telefonen även skulle komma till Tyskland den 9 november till ett pris av 399 euro med T-Mobile som ensam operatör. Liksom i Storbritannien och Tyskland kom Iphone även att släppas i Frankrike i november med Orange som operatör.

Den första modellen av Iphone presenterades den 9 januari 2007 och utmärkte sig med att sakna ett fysiskt tangentbord, istället fanns ett virtuellt tangentbord på pekskärmen och den påminde i utseende och användargränssnitt med mediaspelaren Ipod Touch.
Skärmen är gjord för att användas med ett eller flera fingrar. Tanken är att man ska slippa använda ett pekdon, så kallad stylus, som annars är ett vanligt verktyg för att styra handdatorer och telefoner med pekskärm. Eftersom Iphone använder en skärm som är kapacitiv och inte resistiv krävs det ett speciellt pekdon för att kunna styra telefonen, nämligen ett pekdon som leder ström.Det förekommer förvirring i frågan huruvida namnet Iphone ska skrivas med versal eller gemen begynnelsebokstav eftersom Apple marknadsför produkten som ”iPhone”. Svenska Språkrådet hävdar att alla varumärken och företagsnamn som avviker från normala skrivregler ska normaliseras vid användning av namnen i text. Det vill säga att namnen skrivs enligt normala skrivregler med versal begynnelsebokstav och bokstaven p skrivs således som gemen.

Iphone använder sig av en optimerad version av operativsystemet Mac OS, kallat IOS (av Apple skrivet iOS, tidigare kallad Iphone OS). IOS-versioner kan uppdateras i ett antal år för varje modell.
Analytiker hävdar att Iphone saknar någon form av brandvägg vilket vissa experter ser som en säkerhetsrisk. Uppgifter kring huruvida Iphone har en brandvägg eller ej har inte bekräftats av vare sig Apple eller oberoende analytiker.År 2009 lanserades Iphone 3GS. De stora nyheterna var en snabbare processor med större arbetsminne, digital kompass, kortare laddnings- och nedladdningstider, röstkontroll samt en förbättrad kamera med en upplösning på tre megapixel, autofokus och videoinspelning.För inskrivning av text använder telefonen ett virtuellt tangentbord som dyker upp på skärmen. Det finns en rättstavningsfunktion inbyggd, vilken utöver att stava ord rätt också försöker förutse vilket ord som användaren tänker skriva. Ordboken som rättstavningsprogrammet bygger på är dynamisk och lägger till nya ord efter att användaren för första gången skrivit in dem manuellt. Funktionen att förutspå ord har integrerats med det virtuella tangentbordet, om man till exempel hade tänkt skriva ordet ”pizza” men istället råkade skriva ”ouzza” (tangenten o sitter bredvid p och u bredvid i på ett Qwerty tangentbord) så föreslår rättstavningsprogrammet ordet pizza.

Den 28 juni 2007 dagen innan lanseringen av Iphone i USA höll Apples VD och grundare Steve Jobs ett tal till sina anställda. I slutet på talet offentliggjorde han att alla som varit anställda på Apple i minst ett år skulle få en egen Iphone. Det blev runt 17 000 Iphones som gavs bort.
På sidorna av telefonen finns det tre olika reglage. Ett reglage för att sätta telefonen i viloläge eller väcka den, ett reglage för att höja och sänka volymen och ett tredje reglage för att stänga av eller sätta på ljudlös läge. All annan interaktion med telefonen görs med hjälp av pekskärmen.Kamera i toppklass, smakfull design och utökad prestanda. Nya iPhone 13 är inte bara snygg att se på – den är även vattentät och stöttålig – det givna alternativet för en aktiv livsstil. Med A15 Bionic-chippet har Apple uppnåt en milstolpe vad gäller mobilprestanda.

Iphone 8 är en telefon med en snygg design av stryktåligt glas. Den kommer i färgerna guld, silver och rymdgrå, och finns i 64 GB och 128 GB version. iPhone 8 har en retina 4,7 tums HD-skärm som ger en klarare och levande färgåtervinning för en behaglig upplevelse och för 8 plus är den 5,5 tums. Båda står emot vatten, stänk och damm, har Touch ID och applikationer som Siri och Apple Pay. Nu har de nya modellerna gått över till nano- sim och A11 Bionic chipp som gör telefonen snabbare och mer effektiv. Mobilen har en 12 MP kamera som ger dig möjligheten att ta kreativa bilder i hög kvalité.

iPhone 12 är den näst nyaste modellen av Apples mobiltelefoner, utvecklad för bästa upplevelse. iPhone 12 kommer i fyra olika modeller: iPhone 12, iPhone 12 Mini, iPhone 12 Pro och iPhone12 Pro Max. På CDON har vi hela spektret av iPhones 12 med olika lagringsmängd; 64 GB, 128GB och 254GB. Det som utmärker version tolv är bland annat 5G, den nya utvecklade skärmen som går ända ut till kanten, samt den förbättrade kameran. Kamerorna har nattläge, vilket innebär att man även kan ta otroliga bilder i svagt ljus, med en vidvinkelkamera som tar in 27% mer ljus. Nya iOS 14 är dessutom fullpackad med nya funktioner och genvägar.
Bli först med att kunna förhandsboka iPhone 14. Telefonen kommer med flera uppdateringar från sin föregångare. Med Iphone 14 Pro får du inte bara en bättre kamera utan ett A16 Bionic-chip och nya roliga features som Dynamic Island.iPhone XR har en elegant skärm med rundade hörn och en liquid retina HD- skärm på 6,1 tum. Den har multi touch och ips teknik som hjälper dig få den bästa upplevelsen av mobilens funktioner. Med sin fingeravtryckståliga och fettavvisande ytbehandling hålls din skärm på bra kvalité under en lång tid. Dessutom är den tålig mot vatten, stänk och damm såsom många andra av Apples telefoner. XR finns i två versioner 64 GB och 128 GB och båda ahr A12 Bionic- chip och en 12 MP kamera. Tack vare sin True Depth kamera har den även ansiktsidentifiering.

Varför säljs inte iPhone XS längre?
Vi har testat Iphone XS intensivt i mer än tre veckor, och det står klart att för första gången känns Apples senaste flaggskepp inte längre som ett måste. Om Iphone XS är BMW:s 5-serie eller till och med 7-serie, så är Iphone XR BMW:s 3-serie. Anledningen är att Apple ännu tydligare har segmenterat sitt utbud i år.
Apple kombinerar stil och funktionalitet med iPhone och uppfyller alla de krav och förväntningar du har på en bra smartphone. Vi har alla aktuella modeller som iPhone 14 , 13, 12 , 11 och iPhone XR – i nya färger och naturligtvis till bra priser.

Apple ligger alltid i framkant när det kommer till design och användarvänlighet. iPhones är skapade för att kunna användas av såväl tekniknördar som små barn och kombinerar mjukvara och hårdvara till perfektion. Beroende på vilken modell du väljer får du lite olika funktioner men samma system så du enkelt kan byta upp eller ner dig om det skulle behövas. Apples enheter laddas med hjälp av en lightning kabel som du får med i köpet. Skulle du behöva en extra har vi flera olika prisvärda laddare till iPhone. iPhones har ett bra andrahandsvärde om man jämför med andra telefoner på marknaden tack vare byggkvaliteten.
För att CDON ska kunna presentera det erbjudande som vi tror är mest relevant för dig, grupperas ibland olika säljares erbjudanden som avser produkter av samma slag. Det framgår i sådant fall av rutan ”Fler säljare” på en produktsida. Vid sådan gruppering baseras rankningen främst på en kombination av följande kriterier, i fallande ordning:iPhone 11 är en av Apples nyaste modell, dem kommer i nya färgrika modeller som grön, gul, lila och röd, men även standardfärgerna vit och svart. Precis som iPhone 8 finns denna i 64 GB och 128 GB men 11an erbjuder även 256 GB versionen för dig som vill ha mer av det goda. Mobilen har en 6,1 tums liquid retina HD- skärm med multi- touch och ips teknik. Skärmen har förbättrats på många sätt, den har nu en bättre upplösning tack vare fler pixlar, fingeravtryckstålig och fettavvisande ytbehandling. Den står emot vatten, stänk och damm och har ny Face ID teknik. Med två kameror med 12 MP var kan man ta bilder av bra kvalité. Kameran har olika inställningar såsom panorama, automatisk bildstabilisering och nattläge som hjälper dina bilder bli optimala även vid dålig belysning. iPhone 11 har tredje generationen neural engine A13 Bionic- chip som gör den snabbare och mer effektiv. iPhone 11 Pro har en något mindre skärm, 5,8 tum och iPhone 11 Pro Max kommer i största versionen med 6,5 tums skärm. 11 Pro har 3 st 12 MP kameror som ökar bildkvaliteten betydligt och ger en djup som ingen av de tidigare mobilerna gett. Här kan du även välja mellan 64 GB, 256 GB och 512 GB!