Posted on

Jay Smith Turne

Dagen innan ”Idol”-finalen, när det stod klart att Jay Smith och Minnah Karlsson hade en kärleksrelation, förklarade han hur ledsen han kände sig över situationen han befann sig i. – Jag har pratat med min flickvän och hon vet att det har hänt något mellan mig och Minnah men sedan har vi inte haft möjlighet att reda ut var vi står med varandra. Med all press har det inte getts utrymme att sätta sig ner och ha en sådan diskussion, sa han dagen innan finalen. När du väljer att skapa ett konto och följa ett nyhetsrum kommer dina personuppgifter behandlas av oss och av ägaren av nyhetsrummet för att du ska kunna motta nyheter och uppdateringar enligt dina bevakningsinställningar.

För att läsa mer om detta, var vänlig läs vår Integritetspolicy som berör vår behandling av dina personuppgifter, och Integritetspolicy för Contacts som berör behandlingen av dina personuppgifter från ägaren av nyhetsrummet du följer.
Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.
Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på ”Kontakta arrangören”. För mer information, läs här.Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken ”Mina biljetter” när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

​Få kan ha missat Jay Smiths framfart på den svenska musikscenen. Med miljontals streams på Spotify, både platina & guld skivor i bagaget och som tidigare vinnare av TV4:s Idol har Jay skapat sig en rejäl plattform.Håkan Stenhällen, vakthavande befäl på polisen i Helsingborg, bekräftar också att Jay Smith är misstänkt för ringa narkotikabrott. Enligt polisen kan ett besked dröja två till tre veckor, skriver Helsingborgs Dagblad.

Jay Smith är åter i blåsväder. Efter en konsert under lördagen på Kulturnatten i Höganäs greps Idol-vinnaren misstänkt för att vara drogpåverkad, skriver Expressen.– Jay har sökt hjälp och kommer jobba hårt med att komma på banan så fort det bara går, det har varit alldeles för mycket press och för tidigt att börja jobba offentligt, skriver bandet.

– Det visade sig att så inte var fallet. Jay känner sig inte färdig med sin rehabilitering utan behöver ytterligare tid med att ta itu med den sista fasen, skriver bandet på hemsidan.
”Idol”-vinnaren Jay Smith har kämpat för att övervinna sina drogproblem. Nu skulle äntligen musikkarriären ta fart igen. Då tvingas han ställa in – och åter söka hjälp.Sedan ”Idol”-segern i december förra året, och ett åtgärdsprogram i TV4:s regi som Jay Smith var tvungen att delta i under programmets gång, har han fortsatt att spela ihop med sitt gamla band Von Benzo. I över 10 år har Evenemang.se hjälpt nöjes­sugna människor att hitta biljetter från officiella biljett­återförsäljare till fantastiska konserter, festivaler, shower, teater och andra upplevelser och evenemang. You can use Google Translate to translate the contents of eslov.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.I år har det gått tio år sedan Jay Smith vann Idol. Sedan dess har den tidigare rockprofilen genomgått en rejäl förändring. Han har skaffat sig ett stabilt jobb, gjort ett genrebyte och som familjefar fått nya ideal att leva efter. Men det hindrar honom inte från att fortfarande kunna bli lite förbannad på världen ibland.

Jay Smith sitter och stirrar på en bild på sig själv tagen under Idols auditionturné 2010. Jag visar honom den för att få höra hur han med lite distans ser på sin yngre version av sig själv i dag.
Helsingborgs Dagblad grundades, under namnet Helsingborgs Tidning, av boktryckaren Nils Jönsson. Redaktionen låg bara ett stenkast från platsen där den nu ligger, vid Rådhustorget. HD:s uppdrag är att rapportera om lokala händelser, med utblick mot Sverige och världen. Det uppdraget har vi tagit på största allvar i över 150 år.

På ”King Of Man” har Jay denna gång bl.a. jobbat tillsamman med producenten Dan Sundquist. Dom har nu tillsammans skapat den naturliga fortsättningen på Jays solokarriär. Jay har en otrolig röst som bokstavligen trollbinder sin publik. Låtarna och framför allt texterna på nya skivan har han skrivit på ett naket och ärligt sätt direkt ifrån hjärtat.Det är uppföljaren till den självbetitlade och platinasäljande solodebuten som släpptes i samband med att han vann Idol 2010. Titelspåret har redan legat etta över de mest delade låtarna på Spotify. Jay blev oerhört populär bland svenska folket och uppmärksammad av den amerikanska nöjesprofilen Perez Hilton. Efter Idol valde Jay att ta en paus med solokarriären och fortsätta med sitt band Von Benzo och deras skiva ”Yes kids it’s true” som kom 2011.Idolvinnaren Jay Smiths album har redan sålt platina, en knapp vecka efter albumsläpp. Albumet innehåller Jays 11 största stunder från årets Idol samt vinnarlåten ”Dreaming People”, skriven av Svante Halldin, Jakob Hazell, Sharon Vaughn och Christian Walz. Efter jul är det dags för Jay och kompisarna från idol att repetera inför arenaturnén Idol Live! Turné som drar igång i januari.Albumet innehåller Jays 11 största stunder från årets Idol samt vinnarlåten ”Dreaming People”, skriven av Svante Halldin, Jakob Hazell, Sharon Vaughn och Christian Walz.

Årets upplaga av Midsommarloppets final blev ett underhållande lopp att följa, som dessutom slutade med en överraskning. Efter att Värmlandskusken Petter Karlsson hade segrat i både uttagningsloppen, så var det Torbjörn Jansson som fick hämta ut den största segern. Finalsegern kom med Ploquepin, en 23-oddsare som tog sig till finalen genom målfoto i uttagningsloppet.
När LindeNytt får tillfälle att växla några ord med Idolvinnaren från 2010, befinner han sig på resande fot, som han mer eller mindre har gjort oavbrutet sedan hans nya album King of Man släpptes i december. Turnéplanen har tagit honom till ett 20-tal städer från Örnsköldsvik i norr till Lund i söder samt ett par spelningar utanför landsgränsen, i Norge strax innan årsskiftet och i Finland under helgen som var.Skivaktuella Jay Smith kommer till Lindesberg. På torsdag kväll går han upp på LasseMajas scen och kommer att bjuda på såväl nya spår som gamla klassiker.- Jag kommer säkert bli tvungen att spela Madonnas Like a prayer också, ler Jay Smith.

INSÄNDARE/DEBATT: Det finns inga beslut om en permanent nedstängning av vårdplatser inom psykiatrin i Lindesberg. En olycklig rubriksättning hävdar något annat och späs sedan på av oppositionella partier.
Det har blivit dags för Idol 2023 att ge sig ut på vägarna för att hitta nya idoler, och den som missat att ansöka digitalt har tilldelats en ny chans när vi lanserar Idolexpressen.Familjedelning ingår i din prenumeration. Det innebär att du kan dela med dig av din prenumeration till resten av din familj. Med ett eget konto kan man anpassa innehållet precis som man själv vill, genom att följa olika ämnen och skribenter samt prenumerera på olika nyhetsbrev.Att det ändå tog lite tid innan solodebuten med eget material kom till, har delvis sin förklaring i de där löpsedlarna och Jay medger villigt att han fortfarande tycker det är jobbigt att vara i den sortens rampljus. Han beskriver det som en surrealistisk känsla att veta att folk man inte känner ”vet” så mycket om en och ens liv.– Jag försöker ta löpsedlarna mindre personligt nu. Det är business, ett spel, och spelar man det rätt så går det bra, fortsätter Jay, som är noga med att poängtera att han, trots alla svarta rubriker, aldrig fått annat än kärlek av gemene man.

Tillsammans kom de fram till att det kunde gynna hela bandet om deras frontman syntes i ett av landets mest populära tv-program. Och nog syntes han, alltid. Jay tog sig hela vägen fram till finalen, där han sjöng hem segern mot Minnah Karlsson.– Men det blev för mycket runtomkring med löpsedlar och allt annat ett tag, så jag har precis börjat greppa och uppskatta det jag gör. Jag har börjat hitta något jag känner är jag själv, säger Jay.