Posted on

Julia Frändfors Podcast

På en dammig och bortglömd hylla, i en second hand-affär, ligger den undangömd. Självhjälpsbibeln för dig som vill lära dig behaga Honom. Julia Frändfors och Fredrik Söderholm tar upp boken och djupdyker in i 203 sätt att göra honom vild i sängen. Det handlar om frukt i sovrummet, hur man förför en sovande man och många andra tips som inte åldrats med värdighet.Julia Frändfors från Daddy Issues och Fredrik Söderholm från Sorry – Allt gick åt helvete startar nu podcasten 203 sätt att göra honom vild i sängen, tillsammans med PodMe. I podcasten kommer duon veckovis att ta avstamp från en bok med samma namn och bjuda på sextips från ett tidigt 90-tal.Hos PodMe hittar du originalpodcasts och podcasts såsom Mellan himmel och jord, Nemo möter en vän, Daddy Issues och Jocke & Jonna – Sanningen måste fram. Vi är podcastplattformen som vill ta podcastupplevelsen till sin fulla potential. Genom exklusiva och reklamfria podcasts vill vi ge lyssnaren starkare historier på lyssnarens villkor.- Vi har ingen aning om hur det här galna projektet ska gå, säger Hans Abrahamsson, Head of Content på PodMe Sverige. Men det känns 100% rätt för PodMe att börja jobba tätt med Fredrik Söderholm. Och i kombination med superstjärnan Julia Frändfors från Daddy Issues blir det ett tydligt steg i PodMes riktning att bredda utbudet och nå ut till ännu fler. Nu hoppas vi att lyssnarna är redo för bisarra sextips från nittiotalet, filtrerat genom 2020-talets podcastelit.- Jag hittade boken i en second hand-affär och den blev en tidsmaskin till en tid när synen på mannen, kvinnan och sex var annorlunda. Vi vill ta oss an boken på ett seriöst sätt samtidigt som vi bjuder på våra egna erfarenheter och stories. Det kommer bli mycket skratt, men det svåra är att ta både oss själva och boken på allvar, säger Fredrik SöderholmClara förstår att Malin vill gå mot ljuset, eller hur är det nu man kommer till döden? Varför vill de stora profilerna inte avslöja var de köpt sin tröja? Förlåt, vi ramlar ner i ett hål, nämner nästan inga namn men älskar Julia Frändfors. Och om man inte hittar vägen mot ljuset så piggar ett dödshot alltid upp.

Märtha och Axel gifte sig vid första ögonkastet och ångrade sig vid andra, vi frågar vad fan som hände! Daddy Issues-stjärnan Julia Frändfors är aktuell med nya podden ”203 sätt att göra honom vild i sängen” tillsammans med Fredrik ”Geniet” Söderholm! Kodjo Akolor hyllar alla short kings nu när det är short king spring! Kalle Berg från P3 Nyheter rapporterar om Putins tal på segerdagen & så minns vi Bengt Bengan Johansson. David Druid har visat sonen allt det vackra radiohuset har att erbjuda!Detta är en teaser för juli månads avsnitt av Mina vänner-bokens spin off-podden ”Kompisdejten” där Jag (Robin) hittar på något trevligt med tidigare gäster från MVB.

Varför har Oscar Zia avföljt Torbjörn Averås Skorup på instagram? Varför heter Torbjörn Averås Skorup just Torbjörn Averås Skorup? Är det inte typ tre efternamn för många? Vad gör Parisa Amiri om det sker en olycka på toaletten när kultureliten (och Julia Frändfors) står utanför och bankar på? Vill Torbjörn Averås Skorup verkligen ha en tjej som bara är med honom pga hans vänskap med Johanna Nordström och varför är det så viktigt att hans tjej är vig??

Idag för 57 år sedan inträffade den märkligaste dagen i svensk kriminalhistoria, Lars Olof Lampers förklarar vad fan som hände. Medieprofilen Julia Frändfors hatar att prata sex och samlevnad, så vi erbjöd henne rollen som vår ligg- och relationscoach där hon svarar på dina frågor. Torbjörn Averås Skorup har tjafsat i tvättstugan och Sara Kinberg har råkat ragga på grannen. Lisa Nord från P3 Nyheter berättar om regnskog på auktion och de onödiga hälsotesterna som irriterar läkare.
Frågespecial med Julia Frändfors om allt kring sex och relationer! Julia ger svar på tal på era frågor: Är otrohet någonsin okej? Leva ut sina fantasier genom porr istället för med sin partner? Hur blir man tillsammans i vuxen ålder? Hur hanterar man vännernas kritiska blickar när man dejtar en yngre person? Hur blir man en lycklig singel efter en lång relation? Hur får man tillbaka sexlivet efter barnen?Det blev en otrolig start på helgen när underbara Julia Frändfors & Ann Westin gästade Fredagsbubblet! Ann fick rollen som god fe, som skulle inbefria alla Julias önskningar. Julia passade därför på att önska sig både en bondgård och ett radiojobb – håll tummarna!

Daddy Issues-stjärnan Julia Frändfors är aktuell med nya podden ”203 sätt att göra honom vild i sängen” tillsammans med Fredrik ”Geniet” Söderholm. Julia ger oss de märkligaste sextipsen från 90 -talet! Vi pratar om hennes andra podd ”Daddy Issues” som hon gör tillsammas med Julia Lyskova och hur det känns att ha en fanbase som består av unga tjejer med ”problem”. Frändfors brinner för AIK och försöker få oss att förstå charmen med att gå på fotboll. Självklart pratar vi även om kaninen Lucy.
På en dammig och bortglömd hylla, i en second hand-affär, ligger den undangömd. Självhjälpsbibeln för dig som vill lära dig behaga Honom. Julia Frändfors och Fredrik Söderholm tar upp boken och djupdyker in i 203 sätt att göra honom vild i sängen. Det handlar om frukt i sovrummet, hur man förför en sovande man och många andra tips som inte åldrats med värdighet. Premiär 11 maj i din poddspelare!Rent historiskt har det verkligen inte varit helt konfliktfritt mellan Sverige och Danmark, men frågan är om inte denna konflikt har vägt tyngst hittills? Det handlar givetvis om konflikten mellan influencern Paulina “Paow” Danielsson och nationen Danmark. Paow gick efter en kort flytt till Danmark ut i sociala medier och pratade öppet om hur djupt besviken hon var på landet, hur mycket hon hatar den danska mentaliteten, att alla är otrevliga och SÅ pk. Hon ville mena att en flytt till Danmark var som att åka tillbaka 20 år i tiden. Vi bjuder in Danmarkälskaren Julia Frändförs för att diskutera för och nackdelar med våra grannar. Learn more about your ad choices. Visit podcastchoices.com/adchoices

Julia Frändfors och Fredrik Söderholm avhandlar veckans brinnande aktuella händelse. Det blir VÄLFILTRERAT: skvaller, spaningar, relationer, kärlek, känslor, tankar, insikter och utsikter. Det blir djupt och allvarligt ibland men oftast bara väldigt väldigt roligt.
Nu är påsken och våren äntligen här! Och självklart bjuder Juliorna på ett påskägg fyllt med godbitar från de senaste avsnitten. Hör om graviditetstest, magiska rävar och om kyssar på rökiga barer i Köpenhamn.

Frändfors katt har sprungit bort, en vän har varit väldigt sjuk och hon har dessutom fått en kniv i ryggen. Ibland gör livet ont och det måste vi också prata om. Lyskova lyssnar, stöttar och ger sina bästa råd för att ta sig genom tuffa tider. Det här året kommer bli Juliornas år till slut!
Lyskova har fyllt år och har fått känna sig som en prinsessa med överraskningar, blommor och fina presenter. Hon har också vågat börja äta Elvanse som på bara några dagar varit en emotionell berg- och dalbana. Frändfors berättar om sin händelsefulla helg i Köpenhamn och förtäljer allt om dyra middagar, spyor och sin nya danska kille. Och än en gång kommer Juliorna fram till hur utländska killar alltid utklassar de svenska stela männen.Julia och Julia pratar om åldersnoja, microppenisar och Lucy. Hur slipper man ångesten över att bli gammal och ful? Kan man älska någon trots brist på utrustning och vad händer med Frändfors kära Lucy?

Det är en utmaning att prata om ett ämne som båda känner skam kring, enligt Söderholm. Målet är att hitta den rätta balansen mellan humor och seriositet.
– Jag försöker göra en dokumentär om svamp. Jag ska åka till typ Holland och ta svamp för att se vad det kan ge mig. Jag har aldrig testat den typen av psykedeliska droger. Det används ju mycket i terapeutiska syften och det har börjat bli lite rumsrent. Ett litet sånt ”inre-resa-äventyr”.– Att landa i allvaret och inte skoja bort allt, och prata om egna erfarenheter och saker som är lite jobbiga, det är min drivkraft. Och spräcka hål på toxiska jävla myter och föreställningar som vi har om kärlek, relationer och sex, som vi matats med i populärkultur och fiktion, och som ofta är ganska ouppnåeliga och orealistiska, säger han.

”203 sätt att göra honom vild i sängen” kommer att släppas varje onsdag framöver. Söderholm har givetvis själv läst igenom boken – och anser att den innehåller gott om användbara tips.
– Det är från fall till fall, från ämne till ämne, från anekdot till anekdot. Man får ju bara känna efter vad man vill dela med sig av och vad man inte vill dela med sig av, så man inte blir helt ”carried away” och säger saker man egentligen inte vill dela med sig av för att det är bra innehåll.Sedan tidigare driver Söderholm podcasten ”Schulman och Geniet” tillsammans med Calle Schulman samt morgonradioprogrammet ”Gott snack”. Han pratar även klockor i ”Ur-gott snack” och har tidigare gjort ”Sorry, allt gick åt helvete” med Ola Rapace.

– Det kommer väl en dag när man känner att nu får det räcka. Jag ska ha fler än Jonatan Unge, det är mitt mål. Jag vet inte om han har sju, eller åtta eller tio, men det är något att sikta mot, säger han.Väx upp, gör en bättre podd (att skrikandes pladdra om ointressant dynga är nämligen inte bra), lärd din hyfs och sluta betee dig som en bortskämd barnrumpa, då kanske du också kan få ett pris en vacker dag, men i dagsläget så har faktiskt inte förtjänat det.Många som göt poddar gör ju också dokumentärer eller true crime eller faktapoddar om t ex historia så tycker inte det är någon skillnad. Sen tycker jag att SR:s ofta är bättre sett till innehåll och produktion men det beror väl också på att de som gör den har lite skills till skillnad från Frändfors.Hennes egen podd verkar ju vara en betalpodd samt att det inte finns ett RSS-flöde tillgängligt, vilket innebär att det per definition inte är en podd. Nu kanske definition har ändrats över tid men ursprungliga definitionen av podcast var ju att den ska vara tillgänglig som ett RSS-flöde vilket man kan prenumerera på i valfri ljuduppspelningsprogram som kan hantera RSS-flöden.

Framstår som ytterst professionell när hon uttrycker sig så där.. Och flunsorna vill bli tagna på allvar.. Hon har en del kvar att lära. Titta på Sandra Beijer, Elsa, Underbaraclara , där.är proffsen.
Asså hon är ju i en dålig förlorare i detta men det är rätt märkligt att SR produktioner med heeelt andra förutsättningar, budget och redaktörer ska tävla mot ”vanliga” poddar, det är klart att det blir skevt. Lika orimligt som om YouTubes vloggare skulle tävla mot HBO serier, eller dyra SVT produktioner.

Många av SR:s poddar gör av externa produktionsbolag som ofta har ett fåtal personer anställda. Frändfors podd gör av PodMe som ägs av Schibsted, Nordens största mediakoncern som bland annat äger Aftonbladet, Svd, Världens gang, Blocket och Omni. Tycker väl inte att det varken är så litet eller underdog jämfört med SR faktiskt. Frändfors podd var nominerad i en kategori där lyssnarna röstar alltså ingen jury så hon får hacka i sig att lyssnarna hellre lyssnar på P3 dokumentär än på henne och Fredrik Söderholm.

Fast vadå? Det är väl bra att man tävlar mot de som är bäst? Det kanske skulle öka kvaliteten på dagens poddar som ofta handlar om hur full någon varit helgen innan, nån pinsam dejt eller något annat privat som ändå ingen är intresserad av att veta.
Är det verkligen det? Många enskilda aktörer är ju riktigt stora. Om vi skulle ställa Youtubeprofiler och dyra SVT-produktioner mot varandra och låta folk rösta är det inte alls osannolikt att exempelvis PewDiePie vunnit. Han har trots allt ett gäng tittare..

Sen står stora aktörer bakom många av de andra nominerade också, inte enbart SR. Exempelvis Acast, Spotify, Bauer Media (Mix Megapol t.ex.). Företag som har mer pengar och resurser iom att de är vinstdrivande och tjänar pengar genom reklam.
Om jag hade en gala där jag lät folk rösta på bästa podd (eller vad som helst) så hade jag gjort så att rösterna slogs ut procentuellt på hur många lyssningar/visningar de nominerade har. Då har alla chans att vinna och inte bara de med flest lyssningar.Väldigt konstig jämförelse med YT vloggare som tävlar mot HBO serier eller SVT produktioner. Det är ju helt olika genrer, en vlogg är ju en vlogg – inte en dokumentärsserier eller dramaserie eller dyl. Klart de inte skulle tävla mot varandra liksom. I Guldörat var det ju program inom samma genrer ir format som tävlade, t.ex. årets dokumentär – podd såväl som årets dokumentär – radio, eller årets underhållning – podd och årets underhållning – radio. Hör berättelsen om de unika inspelningarna med spaningsledare Hans Holmér efter Palmemordet, som ligger till grund för P3 Dokumentärs serie Palmeutredningen inifrån. En fristående podd. Trött på censurerad humor? TFK har det du behöver! Mathie Martinez och Johan Svärd pratar om allt du kan tänka dig (och kanske lite till) med härlig kemi och många skratt. Julia Frändfors var i år, tillsammans med Fredrik Söderholm, nominerad i kategorin ”Årets podd (publikpris)” för deras ”203 sätt att göra honom vild i sängen”. Men vann gjorde i stället ”P3 Dokumentär”. ”Vi vill naturligtvis att alla produktionsbolag ska vinna guldöron, men vi styr inte över fördelningen. Vissa år har Sveriges Radio dominerat vinstskörden men det är också den största aktören med väldigt många olika redaktioner, så vi räknar förstås med att Sveriges Radio alltid är en stark kandidat”, skriver Radioakademin i ett mejl till Expressen.

Det är den ideella föreningen Radioakademin som håller i Guldörat-galan. Föreningen skriver i ett mejl till Expressen att poddarna både nomineras och koras av olika externa jurys. Tre av priserna, årets podd, årets programledare podd och årets programledare radio, nomineras av de egna bolagen och vinnaren utses sedan av lyssnare som röstar.
Men prisfördelningen var inte uppskattad av alla. Poddaren Julia Frändfors, som står bakom ”Daddy issues” och den mer nystartade ”203 sätt att göra honom vild i sängen”, riktade under galakvällen hård kritik mot Guldörat. I en Instagram-story, som nu är raderad, skriver hon:”Så klart är jag mest lack över att Guldörat aldrig ens uppmärksammat ”Daddy Issues” första säsonger som var en ren jävla konst i musikläggning och klippning. Och innehåll.”Flashback finansieras genom donationer från våra medlemmar och besökare. Det är med hjälp av dig vi kan fortsätta erbjuda en fri samhällsdebatt. Tack för ditt stöd!Det är kanske inte konstigt att lyssnarna upplever att de kommer nära när de får ta del av så pass många sidor av Julia och Julia. En särskilt omtalad händelse är livebråket som förekom i avsnitt 39 med titeln Jag kommer inte lämna dig. Några minuter in hörs skrik, gråt, argumentation och frustration. Den tråkiga paradoxen i att öppna sig offentligt är att vissa främlingar bildar uppfattningar som visar sig vara felaktiga, ibland skadliga.

Julia Frändfors och Julia Lyskova sålde ut Scala blixtsnabbt. Nu står det dessutom klart att de ska leda Stockholmspriset. Alexandra Lundbladh har mött den ocensurerade duon.
Det är svårt att hitta en duo som känns mer aktuell 2019. Numera har de flesta hört deras historia: Julia Frändfors och Julia Lyskova träffades för första gången i januari i år, på ett möte hos Perfect Day där förstnämnda Julia jobbar. De bondade direkt över att de aldrig haft närvarande pappor, och när de sågs för en andra gång spelade de in sitt första avsnitt av Daddy Issues. Sedan dess har varenda kotte som börjat lyssna på podden blivit trollbundna av deras originalitet och karisma.

Det är underbart att lyssna på Julia och Julia, de är kvicka och har ett aldrig sviktande engagemang. De ger sig ohämmat in i alla samtalsämnen, få saker är för privata för att lufta. Det här är saker jag visste innan, jag har inte missat ett enda avsnitt av Daddy Issues, men det är speciellt att vara mitt uppe i det.Nöjesguiden är partipolitiskt obunden, men du kan alltid lita på att vi brinner för jämställdhet. Vi är annonsfinansierade men det redaktionella innehållet är just det – 100% redaktionellt. Vi tror på den goda smaken och vår publicistiska tanke lyder som följer: Vi vill guida dig till det bästa nöjet.

Denna information är sådan information som Handelsbanken är skyldig att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning och lagen om värdepappersmarknaden. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 1 juli 2023 klockan 16.00 CET.
Välkommen till thesoulpharmacy, din väg till inre balans och andlig tillfredsställelse. Besök oss på Uppfartsvägen 1 i Solna, Stockholm, och upptäck den magiska världen av kristaller. BAUHAUS är en av Europas ledande byggvaruhuskedjor och har 270 varuhus i 19 länder. BAUHAUS etablerades i Sverige 1997 och är idag marknadsledande inom byggvaruhandeln med sina 22 varuhus på den svenska marknaden. BAUHAUS har sitt huvudsäte i Mannheim, Tyskland, där företagets första byggvaruhus invigdes år 1960. Thesoulpharmacy strävar efter att skapa en harmonisk atmosfär där besökarna, i en intim och mysig stämning, kan utforska ett brett sortiment av kristaller och ädelstenar av högsta kvalitet. Varje kristall har handplockats noggrant för att erbjuda våra kunder produkter av exceptionell skönhet och unik energi. Med vår breda kunskap och passion för kristaller är vi dedikerade att hjälpa våra kunder hitta den perfekta kristallen som passar deras individuella behov.

Det utökade tillståndet omfattar moderbolaget och den konsoliderade situationen. Per första kvartalet 2023 skulle det utökade tillståndet inneburit cirka 23 mdkr i lägre riskvägt exponeringsbelopp, motsvarande cirka 0,50 procentenheters högre kärnprimärkapitalrelation. Finansinspektionens beslut gäller från och med 30 juni 2023.