Posted on

Kia Service Göteborg

Vi har alla tillbehör till din Kia, te.x. gummimattor, dragkrok, lackstift och takräcken. Även stort sortiment på kompletta vinterhjul, te.x. våra populära Förenade Bil Winter Edition där du alltid får en snygg prisvärd vinteranpassad aluminiumfälg med vinterdäck till ett riktigt bra pris. Beställ tillbehör online på webbshop.forenadebil.comSom en av Sveriges största exklusiva Kia återförsäljare hittar du alltid ett stort utbud av nya och begagnade Kia hos Förenade Bil i Göteborg. Alltid med snabb leverans till bra erbjudande. Allt vårt engagemang går till ett varumärke oavsett om det gäller försäljning, service eller tillbehör, vår vision är att ge dig som kund branschens bästa köpa och äga upplevelse.

Hur ofta ska man serva en Kia?
Det är viktigt att serva din kia För att Kias generösa nybilsgaranti på 7 år ska gälla, måste service utföras enligt Kia Sweden ABs rekommendationer. Det är därför viktigt att följa de serviceintervaller som gäller för just din Kia. Dessa hittar du i bilens instruktionsbok.
Välj Kia modell, hur många mil du kör, färg och tillbehör. Fyll i dina uppgifter och signera med BankID. Sedan återkopplar vi för att boka leveransdatum, oftast bara inom någon vecka.

På Svenska Motor vill vi ta hand om både dig och din Kia och vi gör allt för att detta ska vara så enkelt som möjligt. Teckna ett serviceavtal hos oss så får du alltid service och underhåll som är anpassat till just din Kia. Din bil behåller sin höga kvalitet, sina garantier och du färdas säkert på vägarna.
De prisuppgifter som anges i ovan tabell utgör utgångspriset för ett serviceavtal för de ovan angivna Kia-modellerna, samt baserat på en löptid på 2 år och högsta miltal om 3000 mil. Det faktiska priset för ditt serviceavtal kommer att fastställas med beaktande av ditt enskilda Kia-fordon, vilket kan innebära att det faktiska priset för ditt serviceavtal blir högre än de priser som anges ovan.Nedan är frånpriser för Kia Serviceavtal på 24 månader/3 000 mil. Kontakta oss för mer information om du vill teckna ett längre avtal i tid eller miltal. Priserna är inklusive moms och giltiga t.o.m 2022-07-14

Serviceavtalet ingås mellan dig och Kia Sweden AB. Kia förbehåller sig rätten att från tid till annan ändra de priser som anges i tabellen ovan. Kia reserverar sig för eventuella tryckfel och felskrivelser. Kampanjpriser för serviceavtal kan förekomma. Kontakta din lokala Kia-återförsäljare för uppgifter om aktuella erbjudanden.
Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Askims Bil AB aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från AskimBil AB.

Är din bil 3 år eller äldre, då är vi din perfekta bilverkstad. Bilservice enligt din KIA’s servicebok eller fabrikants rekomendationer, lyser din servicelampa? Dags för bilservice? – Vi vet vad du och din KIA behöver! Det kan vara allt från Byte olja + filter, Grundservice – Basservice till Originalservice – Fullservice. Vi på AskimBil följer bilfabrikantens rekommendationer enligt din bils serviceprotokoll avseende tid, utrustning och efter bilens aktuella serviceintervall enligt km
Är din bil 3 år eller äldre, då är vi din perfekta bilverkstad. Är det dags att serva din KIA? behöver du reparera din KIA? Fick du nedslag på besiktningen och behöver släcka 2or? Boka tid direkt till fasta priser för bilservice eller reparation från AskimBil nära dig. Välkommen med din prisförfrågan. Hos oss kostar det mindre och blir minst lika bra om inte bättre, så säger våra kunder.Är din bil 3 år eller äldre, då är vi din perfekta bilverkstad. Välkommen att boka tid i vår bilverkstad i Lindome. I vår bilverkstad på AskimBil servar och reparerar vi din KIA, nya som gamla, här hittar du branschens skickligaste mekaniker och biltekniker. Vi har 30 års erfarenhet av felsökning och bilreparationer på bilar. På AskimBil jobbar vi med originaldelar och den senaste utrustningen marknaden kan erbjuda.Trovärdighet baseras på hur stor andel av företagets kunder som tillfrågas att lämna ett omdöme och hur stor möjlighet Reco har att bekräfta kundrelationen.

Hur länge kan man vänta med att serva bilen?
När görs första service på en ny bil? Det framgår i menyerna i bilen, men vanligtvis inträffar det första servicetillfället efter 2 år, eller efter 25 000 körda kilometer på en dieselbil och 30 000 körda kilometer på en bensinbil eller en laddbar bil.
Vi tillåter inte att företag erbjuder någon slags betalning i utbyte mot omdömen, och på samma sätt tillåter vi inte oss själva att ta bort negativa omdömen för att ett företag vill eller erbjuder betalning för det. Hos oss går trovärdighet och din tillit alltid först.Företaget är inte självt aktivt på Reco. Omdömen kommer från användare som själva sökt upp företaget. Reco identifierar den som lämnar omdöme med BankID men vet inget om kundrelationen till företaget.

Vi jobbar hårt för att kontrollera att de som lämnar ett omdöme finns på riktigt och faktiskt har köpt den vara eller tjänst de skriver om. Det sker bland annat genom BankID och noggranna kontroller mot företagens kundregister.
För att bilförsäkringen ska gälla fullt ut ska bilen vara servad enligt serviceboken. Assistansförsäkringar gäller till exempel inte om du får ett fel på bilen som beror på bristande underhåll. För maskinskadeförsäkringen är det ett krav att service och reparationsåtgärder är fackmannamässigt utförda.Servicen är till för att bilen ska fungera bra och vara så säker som möjligt. Eventuella fel på bilen upptäcks i tid och kan åtgärdas innan det är för sent. Ett motorhaveri är aldrig roligt att råka ut för och det kan dessutom skapa en trafikfarlig situation. Det finns fler anledningar till varför bilen ska lämnas in på service. Det kostar förvisso en del att serva bilen, men i det långa loppet spar du ändå pengar på att göra regelbunden service. Att ha servat bilen regelbundet enligt servicebokens intervall är en fördel när du ska sälja bilen. En välskött, servad och underhållen bil är lättare att sälja än en bil som inte servats som den ska. En servad bil är en trygghet både för köpare och säljare.År 2004 etablerade Förenade Bil en ny bilanläggning för Kia Motors i Göteborg som sedan dess är en av Sveriges största Kia återförsäljare. I december 2022 expanderade Förenade Bil ytterligare i form av ännu en Kia-anläggning i Varberg.År 1997 startade Peter Söderström och Förenade Bil importen av Kia till Sverige, denna verksamhet köptes upp 2003 av Kia Motors, som nu själva driver importen av bilmärket. Kia har idag nått en etablerad plats på svenska bilmarknaden och har gått från ett okänd märke till landets tredje största bilmärke. Detta tack vare innovativa modeller som är rätt i tiden t.ex. med många elektrifierade bilmodeller och märkets unika 7 åriga nybilsgaranti.

Vad händer om man gör service på bilen för sent?
Om du inte gör det i tid blir det körförbud. En trafikfarlig bil kommer inte att få godkänt vid kontrollbesiktningen. Det finns däremot ingen lag som säger att du måste serva bilen. Det gör du för att ha en säker och fungerande bil.
Hos oss i Göteborg och Varberg finner du alltid ett stort utbud av nya och begagnade Kia – alltid med bra erbjudanden. Vi är exklusiva Kia anläggningar vilket innebär att hela vårt fokus och engagemang är på ett varumärke oavsett om det gäller försäljning, service eller tillbehör. Vi strävar mot att erbjuda dig som kund branschens bästa upplevelse genom stor kunskap och personlig service. Vi erbjuder även förmånliga möjligheter för dig att finansiera ditt bilköp, både för dig som privatperson och dig som företagare. Nu kan vi även erbjuda onlinebeställning för dig som önskar privatleasa en Kia samt Kia Business Center med dedikerad personal till dig som företagskund och tjänstebilsförare.

Välkomna till oss på Förenade Bil i Göteborg. Auktoriserad, exklusiv återförsäljare för KIA. I vår fullserviceanläggning i natursköna Eklanda hittar ni stort utbud på nya och begagnade bilar, serviceverkstad, reservdelar och tillbehör.
Namnet Kia är en sammansättning av det kinesiska “Ki” som betyder “att stiga från världen” och bokstaven “a” står för Asien. Tillsammans betyder det “att stiga från Asien till världen” eller “att komma från Asien till världen”Boka oljebyte online och spara pengar! Just nu priser från 840 kr*. Inkluderar påfyllning av 4 liter kvalitetsolja och montering av oljefilter. Få offerter och se ditt pris direkt!

När Kia började tillverka bilar blev varumärket känd för att tillverka nyttofordon. Det gällde framförallt från 1971 då den koreanska bilproducenten lanserade deras första lastbil på fyra hjul, Kia Titan.

Sedan 2010 har Kia varit aktiva inom motorsport i USA. Kias racing-team har ställt upp i mer än 300 tävlingar, inklusive ’Kinetic Motorsports’. Genom åren har Kia vunnit sju mästerskapstitlar, däribland Pirelli World Championship år 2014.Få en basservice och kör säkert med din bil. Just nu priser från 890 kr*. Inkluderar byte av olja och oljefilter, upp till 4 liter kvalitetsolja samt komplett genomgång av din bil med 46 kontrollpunkter.

Vilka bilmodeller som går sönder mest?
För de tre bilmärkena i undersökningen med högst skadefrekvens, Porsche, Jeep och Land Rover/Range Rover, är det framför allt skador på växellåda/drivning, motor och elektronik som är vanligare än för medelbilen.
Dessutom marknadsfördes en kompakt liten Van vid namn Kia Besta i Europa. Designen baserades på Mazda II. De efterföljande versionerna av Kia Bongo, som än idag produceras, var antingen tyngre versioner eller lastbilar av K-serien.I sluten av 1990-talet ledde finanskrisen i Asien till att Kia nästan gick i konkurs. Men den sydkoreanska bilkoncernen räddades genom en sammanslagning av Hyundai, ett av Sydkoreas största företag.

Genom ett licensavtal med Mazda tog Kia år 1983 en ny riktning i produktionen av personbilar. Kia Pride utvecklades tillsammans med både Ford och Mazda, och 1987 blev det den bäst säljande Kia-modellen. Från år 1993 såldes också bilen på den tyska marknaden.Trots framgångarna med Brisa, som för övrigt nästan var identisk med Mazda Familia Estate, beslutade den sydkoreanska diktatorn Chun Doo-Hwan år 1981 att stoppa produktionen.

Vad händer om man inte servar Kia i tid?
Inte vilken service som helst Du får också automatiskt en kostnadsfri förlängning av Kia Assistans och fri kartuppdatering, som gäller till nästa servicetillfälle. Det gäller ända till den dagen då din bil är 7 år eller har gått 15 000 mil.
År 1999 presenterades Kia Carnival i Österrike, som redan på den tiden var en stor marknad för Kia. I Tyskland var den 7-sitsiga bilen en av de största bilarna på marknaden. Tillsammans med Hyundai lyckades de övervinna krisen och år 2004 blev de en av världens tio största biltillverkare.Få en AC-service och säkra optimal kylning. Just nu priser från 625 kr*. Anläggningen undersöks för läckage och fylls på med extra kylmedel. Få offerter och se ditt pris direkt!

Med produktionen av lätta nyttofordon lyckades Kia på allvar få fotfäste på den globala marknaden. Det skedde med bland annat lanseringen av Kia Bongo år 1980.
Tack vare stigande försäljning av de populära modellerna Kia Pride och Kia Sportage, kunde Kia nu på allvar etablera sig permanent på marknaden i USA och Tyskland. Vilket ledde till att Kia öppnade ett huvudkontor i Bremen år 1997.Nu skulle nämligen Kia fokusera på att tillverka nyttofordon framför personbilar. Före den nya strategin hade Kia haft måttlig framgång. Bland annat hade man år 1978 tillverkat den första dieselmotorn och genom ett licensavtal också startat en produktionen av både Peugeot 604 och Fiat 132.

Garantin gäller 7 år från första registreringsdatum eller max 15 000 mil, det som först inträffar. Bilar i privat bruk har obegränsad körsträcka de första tre åren av nybilsgarantin. För bilar i kommersiellt bruk t. ex taxi och budbilar, gäller inte obegränsad körsträcka, då gäller nybilsgarantin i 3 år eller 15 000 mil, det som först inträffar
Nybilsgarantin följer med bilen, vilket gör att kvarvarande garanti som även gäller elbilens batteri övergår till nästa ägare vid en försäljning. Det är en av många anledningar till att bilar från Kia har ett så högt andrahandsvärde.

Den 7-åriga garantin gäller i alla EU länder samt Norge, Schweiz, Liechtenstein och Island. Alla officiella auktoriserade återförsäljare i ovan länder kan ta hand om din bil under garantiperioden.
För bilar som används i kommersiellt bruk, som t. ex taxibilar, budbilar, hyrbilar, väktarbilar, servicebilar och körskolebilar är nybilsgarantin 7 år eller 15 000mil, det som inträffar först, ej obegränsad körsträcka de första tre åren.Vår ständiga förbättring av kvalitetsnormer och kontroller följer våra Kia-bilar genom hela fasen från utveckling till produktion och även ägandet. Därför kan vi erbjuda 7 års nybilsgaranti. Endast förslitningsdetaljer exkluderas /omfattas inte av nybilsgarantin.

Varje ny Kia inkluderas av Kia Assistans till första servicetillfället. Därefter förlängs denna automatiskt när man servar sin Kia på en auktoriserad Kia-verkstad. Erbjudandet gäller till den dagen då din bil är 7 år eller har gått 15 000 mil.
Då gäller den nybilsgaranti som var aktuell i samband med registreringen i bilens ursprungliga land (gäller endast i Europa). Övriga delar av världen omfattas inte av nybilsgarantin.

Vad kostar en service på en Kia?
Serviceavtal och serviceintervallerModellPris frånStonic315 kr/månCeed Plug-In Hybrid275 kr/månEV6125 kr/måne-Soul129 kr/mån
Väljer du en laddbar bil från Kia, en elbil eller plug-in hybrid, så omfattas även EV-batteriet av Kias sjuåriga nybilsgaranti. Det innebär att du är garanterad att minst 70 procent av batterieffekten finns kvar efter sju år. Skulle detta inte vara fallet så reparerar vi ditt batteri eller ersätter det med ett helt nytt. Vad gäller högspänningsbatteriet i ej laddbara modeller, Hybrid (HEV) och Mildhybrid (MHEV, 48V) så gäller följande; Garantins omfattning vid försämrad kapacitet bygger på den information om drivbatteriets kapacitet som tas ut från Kia-fordonets inbyggda diagnossystem (DTC: Diagnostic trouble code).Ja, den 7-åriga nybilsgarantin följer med vid ägarbyte förutsatt att bilen fortfarande är inom garantitiden. Bilen måste även vara servad på auktoriserad Kia-verkstad eller av annan verkstad, förutsatt att arbetet utförts på ett fackmannamässigt sätt enligt Kias serviceprogram under hela garantitiden, dvs från första servicetillfället.

Alla bilar registrerade efter den 1:a januari 2010 levereras med 7 års nybilsgaranti. Nybilsgarantin gäller 7 år från första registreringsdatum eller max 15 000 mil, det som först inträffar. Bilar i privat bruk har obegränsad körsträcka de första tre åren av nybilsgarantin. För bilar i kommersiellt bruk gäller inte obegränsad körsträcka, då gäller nybilsgarantin i 3 år eller 15 000 mil, det som först inträffar.
Alla våra Kia-modeller levereras idag med 12 års garanti mot genomrost. Äldre Kia-modeller kan ha kortare garantitid, kontrollera bilens service- och garantibok. Vänligen kontakta din lokala Kia återförsäljare för mer information.Kia har även 7 års garanti på eventuella fabrikationsfel på däck, fälgar och TPMS (Tire Pressure Monitoring System). Vi ställer lika höga krav på våra Kia Originalhjul som våra bilar. Däcken och fälgarna har konstruerats, tillverkats och testats enligt samma stränga normer som din Kia. Därför har vi även 7 års garanti på eventuella fabrikationsfel på däck, fälgar och TPMS (Tire Pressure Monitoring System).

Vissa delar har en naturligt begränsad livstid och täcks därför ej av garantin. Till dessa delar räknas torkarblad, bromsklossar, bromsskivor, kopplingsdetaljer etc. Bilens 12v batteri har en garantitid på 2 år. Radio och infotainmentsystem har en garanti på 3 år/10 000 mil, det som inträffar först, och bilens lackgaranti är 5 år/15 000 mil, det som först inträffar. I bilens service- och garantibok finns mer information om nybilsgarantin.
Kia växer och är nu ett av Sveriges största märken. För att möta den stora efterfrågan öppnar nu Hedin Bil en helt nybyggd, 2 500 m2 stor KIA-anläggning i Göteborgsområdet.Det här är en del av vårt premium-innehåll. För att läsa vidare behöver du starta en prenumeration eller logga in om du redan har ett konto. Just nu introduktionserbjudande!

På Bilverkstad.se kan du snabbt och enkelt hitta en bilverkstad nära dig. Det kan ibland vara svårt att hitta bilverkstad i närområdet, dels för att vissa av dom saknar en webplats.

Som auktoriserad Kia verkstad har vi tillgång till alla reparationsanvisningar och specialverktyg från fabriken som byggt din bil vilket gör att du kan känna dig helt trygg när du lämnar in din Kia för reparation.
Konditionen på dina däck påverkar bilens prestanda, bränsleeffektivitet och säkerhet. Vi erbjuder däck som är anpassade till just till din bilmodell, har du t.ex. en elbil från Kia har vi däck anpassade till bilen med rätt egenskaper.

Våra servicetekniker är specialistutbildade och använder alltid original reservdelar och smörjvätskor – allt för att kunna reparera just din Kia-modell. En originalservice innebär dessutom högre andrahandsvärde vid byte eller försäljning av din bil. Kom in till vår Kia verkstad och lämna din bil trygga händer hos en certifierad Kia tekniker med utbildning och erfarenhet av din bilmodell, du kan lita på att vi sköter jobbet. Oavsett underhåll som exempelvis bromsbyte eller andra typer av reparationer som din Kia behöver kan du vara säker på att den hamnar i goda händer. Tillsammans med dig går vi i detalj genom vad som ingår i en Kia Originalservice, och förklarar vad som eventuellt behöver bytas eller åtgärdas för att din bil ska fungera optimalt till nästa service.

Vilken bil går aldrig sönder?
De bilmärken som har lägst skadefrekvens är asiatiska och allra lägst ligger Lexus, Kia, Toyota, Honda och Mazda.
När du servar din Kia hos en auktoriserad Kia-verkstad får du inte bara en Kia Originalservice med högsta kvalitet på allt från själva utförandet till varje liten reservdel. Du får också automatiskt en kostnadsfri förlängning av Kia Assistans och fri kartuppdatering, som gäller till nästa servicetillfälle. Det gäller ända till den dagen då din bil är 7 år eller har gått 15 000 mil.

Service handlar om mer än bara mekanik. Kia jobbar kontinuerligt med att förbättra mjukvaran i bilarna. Våra auktoriserade verkstäder har tillgång till uppdateringar som säkerställer att datasystemet i din bil fungerar optimalt.
Förutom högsta kvalitet på allt från själva utförandet till varje liten reservdel ingår kostnadsfri förlängning av Kia-assistans till nästa servicetillfälle och en fri kartuppdatering. Erbjudandet gäller till den dag då din bil är 7 år eller har rullat 15 000 mil. En originalservice är också ett bra sätt att hålla det redan höga andrahandsvärdet fortsatt högt.

För att ditt bilägande ska vara så smidigt som möjligt bör du teckna Kia Serviceavtal. I det ingår Kia Originalservice till en fast månadskostnad. Vid Kia Originalservice ingår bl.a.Är du intresserad av att arbeta hos oss? Vi är ett snabbväxande företag och letar kontinuerligt efter skickliga och entusiastiska medarbetare. Vilken tjänst är rätt för dig?

Annonsen du försökte komma till har tyvärr utgått, men häng inte läpp för det! Här nedan kan du hitta liknande lediga tjänster som kan vara intressanta för dig. När servicen är klar går vi igenom serviceprotokollet med dig så att du kan känna dig säker på vilket arbete som utförts. Och efter varje servicetillfälle får du den värdefulla Kia Originalservice-stämpeln i serviceboken. Något som i sig ökar din bils andrahandsvärde ytterligare. Vill du att ditt bilägande ska vara så smidigt som möjligt? Då ska du teckna ett Kia Serviceavtal. I det ingår Kia Originalservice till en fast månadskostnad, fri assistans till nästa servicetillfälle.

Måste man serva bilen på Kia?
Bilen måste även vara servad på auktoriserad Kia-verkstad eller av annan verkstad, förutsatt att arbetet utförts på ett fackmannamässigt sätt enligt Kias serviceprogram under hela garantitiden, dvs från första servicetillfället.
Från lanseringsstart finns våra Bionic-filter till ett begränsat antal modeller (Cee’d 2013-2018, Carens 2013-2018, Sportage SLe 2010-2015, Sportage QLe 2015-, Niro DE 2016- och Ceed CD 2019-.) Utbudet av Bionic-filter kommer att utökas under höst/vinter 2021. Lokala prisavvikelser kan förekomma, med reservation för felskrivningar, ändringar och tillfällig slutförsäljning.När du gör din Kia Originalservice hos en auktoriserad Kia-verkstad kan vi erbjuda byte till ett extra effektivt kupéfilter*. Det renar effektivt luften även från mindre partiklar exempelvis allergener, pollen och mögelsporer. För endast 100 kr extra gör våra tekniker bytet under din Kia Originalservice. Kontakta din Kia-verkstad så berättar de mer.

Vi är den ledande auktoriserade serviceverkstaden i Kungälv för Kia, Hyundai och Mitsubishi. Vi följer alla program och kvalitetskontroller för att kunna leverera bästa möjliga service. Alla våra mekaniker är certifierade för just din bil. För alla våra Kia-, Hyundai- och Mitsubishikunder erbjuder vi en fri förbesiktning. Det innebär att vi går igenom din bil och kollar att allt är ok innan vi besiktigar den åt dig. Vi hör av oss om något behöver justeras och åtgärdar enligt överenskommelse. Sedan hämtar du en frisk, nytvättad och besiktigad bil. På Unicar kan du både laga, lagra och köpa nya däck till din bil. Vi har ett komplett sortiment och du kan välja ut exakt de egenskaper du vill att ditt däck ska ha.På Unicar vet vi att det inte lönar sig att snåla. Inte ens på den minsta komponenten. Delarna vi byter ut och reparerar håller samma höga kvalitet som tillverkaren själv använder. Vi jobbar till 100% med originaldelar.

Är Kia dyra att serva?
Populära bilar i botten Volvo ligger klart över snittbilen med en snittkostnad för service på 11 843 kr för tre år eller 6 000 mil. Kia, Peugeot och Toyota överraskar också med en servicekostnad på 12 400–13 700 kr.
Vi erbjuder alla våra kunder en fri lånebil. Det är självklart att du ska kunna ta dig till och från verkstaden utan krångel även när din bil får omvårdnad.Vi erbjuder ett komplett sortiment av sommar- och vinterdäck. Hos oss hittar du exakt de däck du behöver till din bil. Passa på att byta däcken hos oss. Det är billigt och går snabbt.Att kunna erbjuda ett personligt bemötande är tidskrävande. Men i slutändan är en bra relation hela skillnaden. När du pratar med oss är du alltid i kontakt med någon som känner både dig och din bil. Våra tekniker står alltid redo att informera och ger dig gärna tips för att din bil ska må så bra som möjligt.Vi lagar gärna stenskott innan det går så långt som att de växer till en spricka. Men ibland finns det inget mer att göra än att byta vindrutan. På Unicar byter vi rutor på Kia, Hyundai och Mitsubishi.På Unicar jobbar några av de mest välutbildade teknikerna som går att hitta i Sverige. Vi tycker om att ligga i framkant och ser alltid till att vara med på den första genomgången när ny teknik och metoder presenteras. Tack vare att vår grupp med tekniker är så sammansvetsad går ingen kunskap förlorad.

Våra välutbildade mekaniker tar väl hand om din bil och vi använder såklart enbart originaldelar när vi behöver reparera eller byta ut någon komponent.På Unicar erbjuder vi hjälp även med svåra maskinskador. Förutom reguljär service, oljebyten osv kan vi även reparera din motor om den mot förmodan skulle gå sönder.