Posted on

Konfiguracja Telefonu Premium Mobile

Alla Samsungtelefoner har olika inställningar. Vi kan därför inte förklara exakt hur du kontrollerar meddelandecentralnumret på just din mobil. Du kan dock testa med att klicka på ikonen för SMS, därefter på menyknappen och slutligen på inställningar. Bläddra tills du kommer till rubriken Meddelandecentral. Ta kontakt med din telefontillverkare om du inte hittar numret.Om du inte kan skicka SMS behöver du se till att rätt meddelandecentralnummer är inlagt. Numret som ska finnas inlagt är +46707990001. Det kan dock variera var du hittar detta i din HTC-telefon.Se till att du har rätt meddelandecentralnummer. Detta ska vara +46707990001. Om numret inte stämmer lägger du in det på din mobil. Hur du gör detta beror på vilken telefonmodell du har. Se nedan instruktioner för olika telefontillverkare.

För att kontrollera att numret i din iPhone stämmer kan du testa att knappa in #50057672# och trycka på lur. Om numret är fel knappar du in *50057672*46707990001# och trycker på lur.Testa också att radera de meddelanden som ligger i utkorgen och starta därefter om mobilen. Ibland måste mobilen sättas i flygplansläge/offlineläge för att du ska kunna radera meddelanden.

  
Om numret inte stämmer lägger du in det på din mobil. Hur du gör detta beror på vilken telefonmodell du har. Se nedan instruktioner för olika.