Posted on

Marilyn Monroe Poster

Alla posters är tryckta på 200g\/m2 obestruket premium-papper. Pappret är åldersbeständigt och har en matt obestruken yta. Pappret produceras lokalt i Sverige.

Alla våra posters är tryckta i Sverige. Våra poster är s.k. print on demand produktion vilket är ett miljövänligare alternativ än att lagerhålla posters på hyllan. Vi trycker exakt den mängd poster som du beställer. Tekniken vi använder kallas digital offset.
Alla våra posterer kommer tryckta på 230gsm obestruket premiummatt papper. Papperet vi använder är åldersbeständigt och tjockleken ger det en kvalitativ känsla.Alla våra frakter sker med DHL. Vi skickar din order normalt inom 3-4 arbetsdagar från oss. Frakten brukar ta 2-3 dagar. Du får mail och SMS när det är dags att hämt ut din beställning.Ikonisk fotokonst poster i svartvitt med ett motiv av Hollywoodikonen och modellen Marilyn Monroe. På motivet syns Marilyn med sin signaturdoft Chanel. No 5. Motivet ramas in stilfullt av en inbyggd passepartout.

Vi skickar dina posters smidigt från vårt tryckeri i Sverige, du väljer enkelt leveransätt som passar dig bäst i kassan. Fri frakt på beställningar över 299kr
Vad \u00e4r det f\u00f6r skillnad p\u00e5 planscher \/ posters \/ affischer? Det \u00e4r Ingen skillnad alls! Det \u00e4r alla samma sak men kan ha lite olika ben\u00e4mning s\u00e5 vi har valt att anv\u00e4nda alla namnen. Men som sagt, det \u00e4r samma produkt.Vad är det för skillnad på planscher / posters / affischer? Det är Ingen skillnad alls! Det är alla samma sak men kan ha lite olika benämning så vi har valt att använda alla namnen. Men som sagt, det är samma produkt.

Upptäck våra unika lejon posters. En tavla med lejon är en klassiker och ett vanligt inslag i de professionella inredarnas tavelväggar. En poster med lejon passar särskilt bra att kombinera med posters i naturfärger.Upptäck våra fina posters med palmer. Det är få träd likt palmen som skapar en så karakteristik känsla av tropiskt lugn. Vi har palm posters på palmer i LA till tavlor med svartvita motiv av palmer på Hawaii.

Inred ditt vardagsrum med någon av våra trendsäkra tavelväggar av posters och ramar. Här har vi samlat inspirerande miljöer och tavelcollage som passar både det moderna och det mer bohemiska vardagsrummet. Det är enkelt att lyfta ditt vardagsrum till nya höjde – klicka på din favorit-tavelvägg och handla hem direkt!
Posters med blommor ger en lugn och harmonisk känsla i ditt hem. På Dear Sam finns bland annat posters med rosor, pioner och liljor – i olika former och färger så att du kan hitta just din favorit. Blommor i färg tillför ett ljust och levande intryck, medan posters med svartvita blommor skapar en smakfull och klassisk stil. Kombinera våra blomposters med varandra eller skapa en tavelvägg tillsammans med posters av vackra landskap och orörd natur.

I våra speciellt utvalda kombinationer har vi sammanfört motiv som passar utmärkt ihop! Du kan alltså vara säker på att få en tavelvägg som skapar lugn och harmoni i ditt hem.
Pryd dina väggar med unika och färgglada posters med fåglar! Vi erbjuder posters med fåglar från hela världen; tropiska papegojor, rosa flamingos och pingviner.Här presenterar vi posters i perfekta par, dvs. två tavlor som passar extra bra att ha tillsammans på väggen. En tavelvägg med pefect pair är en het inredningstrend och pricken över i:et s för en lyckad inredning. Här presenterar vi kombinationer av affischer i par för dig att inspireras av. Allt från svartvit fotokonst till matchande posters från våra botaniska motiv.

För mycket fotokonst i hemmet? Bryt den klassiska stilen i ditt hem med några av våra grafiska motiv! Spana in våra grafiska motiv och bli inspirerad av motiv som rör sig mellan abstrakt och textur. Här hittar du våra fina elefant posters. Vi har posters av elefanter i olika storlekar och varianter, allt från en liten baby elefant poster till tavlor av en afrikansk elefant när strövar över savannen. Våra posters för barn består av roliga och gulliga motiv som uppmuntrar till kreativitet och lek. Här hittar du taveväggar som vi skapat utifrån vårt fantastiska sortiment av unika posters och tavlor för att skapa mysiga och lekfulla barnrum. Klicka på din favorit bland våra tavelväggar för barnrummet och handla hem direkt!

Upptäck våra posters med blad. Vi har tavlor med motiv av blad från bl.a. monstera, eukalyptus, oliv och mangold växten. En blad poster passar lika bra i köket som i vardagsrummet och är ett självklart inslag i alla trendiga hem.Våra silverfärgade aluminiumramar (metallramar) håller mycket hög kvalité. Ramarna har en slät smal profil och levereras med ett premium akrylglas. Silverramar för posters passar fint på de flesta tavelväggar.

Alla våra posters trycks på 240 g Multidesign Smooth White som är ett högkvalitativt obestruket papper från franska pappersbruket Clairfontaine. Papperet är arkivbeständigt, dvs. det gulnar inte med tiden. Miljön är viktig för oss på Dear Sam. Alla våra posters trycks på papper som är miljömärkt med FSC och EU Ecolabel för ett ansvarsfullt skogsbruk. Våra tryckerier är 100 % klimatneutrala och all produktion av posters är miljömärkt med Svanen. Läs mer om FSC och EU Ecolabel här.Här hittar du våra fantastiska posters med flamingos. En tavla med rosa flamingos tillför en härlig exotisk känsla till din tavelvägg. Vi har flamingo posters i olika stilar och färgvariationer. Här hittar du våra fantastiska posters med fönster. Konst med fönster gör sig extra fint i en tavelvägg med svartvita posters. Vi har allt från fönster posters med fantastiskt ljusinsläpp till tavlor med vackra fönster med unik arkitektur. En av våra mest populära kategorier! Line Art är en minimalistisk kategori där det minimala förmedlar känslan av det stora. Line art passar bra att kombinera med de flesta av våra andra posters!

Upptäck de senaste trenderna! Här listar vi alla våra nyheter inom posters & fotokonst! Passa på att vara först med att hänga upp en av Dear Sams blivande klassiker på väggen.

Hästar är ståtliga och eleganta djur som varit en del av människans liv i evigheter. Bland våra hästposters hittar du islandshästar, vildhästar och hästar i profil. Kombinera med svartvita posters eller skapa en personlig tavelvägg med hästar!
Få kulinarisk inspiration med en poster för köket! Här hittar du bland annat posters med grönsaker, frukter och kaffe, både som fotokonst och illustrationer. Kombinera med en passande texttavla och köket kommer bli ditt nya favoritrum!Våra vita träramar håller mycket hög kvalité. Ramarna har en sidenmatt finish och levereras med ett premium akrylglas. Vita ramar för posters är en klassiker och passar fint på de flesta tavelväggar.

I vår Studio Collection hittar du noga utvalda prints som är skapade av våra kreatörer och exklusiva till Dear Sam. Motiven är framtagna med fokus på kvalité och medveten design.
Alla våra affischer är tryckta på Premium-papper av högsta kvalitet. Pappret har en matt yta som är särskilt lämplig för konsttryck. Pappret är också FSC-certifierat och allt spill återanvänds.Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores integritetspolicy.“Vi samarbetar med några av dagens mest innovativa konstnärer som vi har speciella avtal med. Alla affischer som är märkta med “EXCLUSIVE” är exklusivt till salu hos ARTSY FARTSY.