Posted on

Minigolf Majorna öppettider

Välkommen till Pitcher’s i Majorna din lokala Pub & Sportbar. Hit kan du komma för att äta och dricka gott, uppleva live sport tillsammans med vänner eller bara njuta av stunden!Vårt mål är att skapa den ultimata julbordsguiden, där du enkelt får en bra överblick och information om vilka julbordsmöjligheter som finns samt hittar det bästa julbordet för ert sällskap! Vi som jobbar med Julbordsguiden älskar julens traditioner, i synnerhet julbord. Vi drivs av möjligheten att kunna samla och lista det stora utbudet av fantastiska möjligheter till julfirande som finns i hela landet. Vare sig det gäller en gemytlig julmiddag med familjen eller en stor sprakande julfest för företaget.

Om ni serverar julbord eller arrangerar andra julevenemang och vill synas är ni varmt välkomna att kontakta oss. Läs mer om att synas på Julbordsguiden.
Sträckan utgör en av stadens livliga restaurangstråk och här finns en mängd olika restauranger och caféer med menyer från alla världens hörn. Grekiskt, spanskt, asiatiskt. Här hittar du avslappnade och sköna matställen för de flesta smaklökar. Här ligger även härliga Hagabion med bar, restaurang och uteservering som myllrar av folk under sommarhalvåret.Knutpunkten mellan Haga och Linnéstaden är Järntorget. Härifrån sträcker sig Göteborgs andra paradgata, Linnégatan, ända upp till Linnéplatsen och Slottsskogens entré. Den breda och pampiga gatan, som grundades i slutet av 1800-talet, kantas av en allé och tidstypiska, vackra husfasader i sten.

Det här området är känt för sina livliga barer och avslappnade hak med härlig stämning. Under den senaste tiden har området blivit allt mer populärt och numera har målgruppen breddats från en mer alternativ publik till en blandad besökarkrets.Så tidigt som på 1600-talet började man bygga i Haga. Den tidiga bebyggelsen bestod av timmerhus och det var först många år senare som de klassiska landshövdingehusen restes. Kvarteren präglas fortfarande av hus resta före 1920 och det är husen på Haga Nygatan som är bäst bevarade. Området bär på en historia om fattigdom, folkrörelser och stark gemenskap. Haga är Göteborgs första arbetarförstad och senare en hantverks- och industriarbetarstadsdel. Så småningom blev hela området rivningshotad, en diskussion som pågick i decennier och resultatet ser vi idag: en blandning av kulturreservat och moderna kvarter. Här finns en mysig djurpark där du kan besöka både säl, pingvin, älg och påfågel. Under sommaren är Barnens Zoo öppet. Där är det fritt fram att klappa och umgås med djuren på nära håll, en attraktion som lockar många familjer med mindre barn. I Slottsskogen finns ett flertal platser att leka på, exempelvis lekplatsen Plikta som är ett populärt besöksmål för barn i alla åldrar. Linnéstaden är en växande del av Göteborg som ökar mer och mer i popularitet. Här möter pampiga och vackra stenbyggnader från förra sekelskiftet nyare lägenhetskomplex. I närheten finner du både naturområden och innerstadens puls.När solen vaknar till liv vallfärdar Göteborgarna till sin gemensamma trädgård Slottsskogen för picknick, minigolf, motion och umgänge i grönskan. Området är en 137 hektar stor park strax sydväst om Göteborgs centrum. Slottsskogen öppnade redan år 1874 och sedan dess har parken älskats av både turister, ungdomar, barnfamiljer och pensionärer.

Järntorget fick sitt namn efter av att det i slutet av 1700-talet låg en järnvåg på platsen men innan dess har torget haft ett flertal namn, nämligen Masthuggstullen, Bierhalleplatsen och Trätorget. Området bär på spår från Göteborgs historiska epoker. Från handelsstad till varvs- och industristad till en mångfacetterad storstad med ett nöjesliv av hög klass. Järntorget är radikalernas torg och ur demokratisk synvinkel är torget en av de viktigaste platserna i landet. Här har viljan till demokrati och inflytande via olika folkrörelser torgförts i hundratals år. Torget har dessutom länge varit en plats för underhållning och kultur och i de här kvarteren har det flödat av kreativitet under lång tid. På 1920-talet byggdes bland annat den stora biografen Rialto som idag är Pusterviksteatern och på 1950-talet restes Folkets Hus.Om du dras till antikt och udda så är det här stadsdelen för dig. Området är känt för sina second handaffärer och små butiker. Här finns många härliga butiker med specifika inriktningar, t.ex. en hattbutik och små krypin som säljer kryddor och kaffe.

Linnéstaden är uppbyggt kring vackra och livfulla Linnégatan som sträcker sig från Järntorget upp till Linnéplatsen och Slottsskogens entré. Gatan är Göteborgarnas andra Aveny och ett av stadens mest populära restaurangstråk. Dagtid har du ett flertal lunchställen och kaféer att välja mellan och kvällstid kan du strosa runt tills du hittar en kvarterskrog eller restaurang som faller dig i smaken. Här finns menyer med mat och dryck för alla smaker. I anslutning till området ligger charmiga Haga med småbutiker och mysiga fik samt hippa Långgatorna med barer, ölhak, skivbutiker och trendiga restauranger.Från Linnéstaden kan du ta dig in till centrala staden, mysiga Majorna, över till Lindholmen på Hisingen eller ut till havet på kort tid. Järntorget och Linnéplatsen är två knutpunkter för kollektivtrafiken i området och härifrån går både bussar och spårvagnar till stadens alla hörn. All gruppträning från 7 år, förutom de träningspass som innehåller redskap. Från 13 år får man gå med på all träning, dock har spinning ett längdkrav på 150 cm. ”Du och ditt sällskap (max 6 pers) spelar på en bana i en timme för halva priset måndag- torsdag mellan 13.00-16.00.” Visa alltid kulturkortet på plats! Boka via online eller telefon 018-246400.Ni som Trivselledarskola är välkomna att boka ett inspirations-träningspass hos Fyshuset. Ni kan välja mellan crossfit, yoga, boxning eller varför inte dans. Max 20 deltagare. Du som är ansvarig för trivselledargruppen ringer och pratar med Jonny Olsson 0709-481169. Erbjudandet gäller 1 tillfälle/år! Vi kan dela grupperna, ex 10 crossfit -10 dans. Välkomna!

Vi är en ideell idrottsförening med målet att få så många som möjligt att röra på sig, ha kul och trivas tillsammans. I vårt gym, multihallen, finns alla möjligheter att hitta just din bästa träning och få inspiration i ditt uppdrag som trivselledare. Just därför vill vi erbjuda dig tre träningstillfällen. Hur gör du för att träna hos oss?
Du som trivselledare erbjuds medlemskap i Filipstads skidförening. Vilket innebär att du kan vara med på våra träningar och andra aktiviteter (för ytterligare info se klubbens hemsidan och Facebook). Vi försöker äta så lite kakor som möjligt, men vi är så nyfikna på att höra hur du hittat hit. Vi hoppas därför att du vill ta en fika med oss och berätta lite mer. – Minigolfen har alltid varit i skymundan för golfen. Men det som saknats tror jag är någon som kan koppla i hop det. Genom att ha fötterna på båda sidor kan jag förverkliga det.– Det blir en bistro/grill och skärmar så man kan kolla sport. Utanför lägger vi en stor terrass där man kan sitta i solen mellan spelen med något att dricka och äta. Man ska vilja hänga här.

Ett minne blott. Stockholmaren Olav Fumarola Unsgaard har skildrat sina 20 år i Göteborg i korta kapitel i boken Lilla Valparaiso – dagar och nätter . Trappan med ABFs tidigare folkbildningsverksamhet har tillägnats ett eget kapitel.
– Jag fastnade för minigolf tidigt. Jag är uppvuxen i Rinkeby och åkte till Tantolunden och hit till Solna och spelade varje dag på 70-talet, mamma blev ju tokig. Men jag ville alltid bli ett slag bättre. Jarmo Sandelin spelade i minigolflandslaget innan han så småningom fastnade för ”vanlig” golf på Ulriksdals golfklubb och den internationella karriären tog fart. – Det viktigaste i golf är inte hur långt du slår, utan puttning, precision. Jag blev rankad som världens bästa puttare 1995. Puttning är perfekt att träna med minigolf.De har nyss fått en ny ordförande i Jarmo Sandelin. Han har en 30-årig karriär som golfproffs i bagen, och tog flera mästertitlar under 90- och 20-talet.

– Det är minst sagt slitet. Jag har länge funderat över hur en anläggning intill en arena för miljarder kan få vara så nedkört. Men det kommer att bli en stor förändring nu, lovar Jarmo Sandelin.

För någon som inte tidigare besökt Solna bangolf är det oväntat stort väl inne. Men ganska nedgånget. Väder och vind har slitit på banorna och i klubbhuset har tiden stått still.
Här erbjuds ni möjligheten att flytta in i en riktigt härlig villa i fina Utby. Huset har en idyllisk tomt med en friggebod på. Mycket bra läge med närhet till vacker natur och bra kommunikationer. Kontakta mäklare för mer info!Sjöbod O 4 med unikt läge vid Kustens Pärla – Hovås Kallbadhus Välkommen till en av jordens vackraste platser, som erbjuder skön avkoppling vid havet. Njut av sandstrand, klippor och badbryggor. Här finns även boulebana, restaurang och kiosk. Parkeringsmöjlighet för sjöbodsägare. Sjöboden är inte avsedd för boende. Välkommen på visning! Det här är den version av vår webbplats som är riktad till personer som talar Svenska i Sverige. Om du är bosatt i ett annat land eller en annan region väljer du den lämpliga versionen av Tripadvisor för ditt land eller din region i rullgardinsmenyn. Ett mycket välmående företag med potential i att utveckla bolaget vidare då ägaren börjat planera för sin pensionering. Egna ändamålsenliga lokaler. Omsättning ca 30 Mkr positivt resultat.Unikt tillfälle att förvärva välkänd webbshop med mix av ikoniska och nya smarta varumärken! En webbshop med starkt varumärke, etablerad kundkrets och många kända designmärken. En möjlighet för dig som vill satsa och bygga vidare på ett redan etablerat och välkänt e-handelsbolag! För mer information, bokning av visning och vidare handläggning, kontakta ansvarig part Exitpartner. Personal i verksamheten kommer inte att svara på frågor som vidrör verksamheten. Detta sköts enbart via Exitpartner. Då respektera ni säljarens önskemål att all kontakt sker via Exitpartner Beställningar och order för vårens kollektioner 2019, är redan tecknade vilket ger en bra start för dig som söker en verksamhet inom mode/fashion där du vill fortsätta att utveckla verksamheten vidare.Unikt tillfälle att förvärva ett mycket välskött bolag med egen produktion, försäljning och service. Bolaget är specialister inom släntklippning och har en stabil kundbas och upparbetade återförsäljarnät i Sverige och Europa!Lönsamma stora avtal tillsammans med få konkurrenter ger en återkommande god vinst och möjliggör fortsatt goda möjligheter att utveckla företaget för den nya ägaren.

Nuvarande ägare har gjort en mycket omfattande renovering såväl ut som invändigt med bla. nytt tak. Fastigheten innehåller 29 dubbelrum, restaurangkök, tvättstuga, bastu, biljardrum, gym och trevliga gemensamhetsutrymmen. Rörelsen är fullt utrustad med fantastisk inredning där känsla för kvalitet, form och färg skapar en mys-känsla av hemtrevnad och värme!
De senaste åren dvs mellan 2016 fram till och med 2021 har verksamheten ökat omsättningsmässigt med 39,3% vilket visar på en stabil tillväxt över tid. Speciellt imponerande är detta med tanke på den rådande pandemi där man lyckats fortsätta på den utstakade tillväxtresan med en ökning på 8 % de två senaste åren. Resultatmässigt ligger EBITDA på ett medelvärde de senaste sex åren på 1,1 MSEK vilket även här visar på en jämnhet över tid.

Solmark Trädgårdsservice AB, startade verksamheten 2011 och har sedan utvecklat en trogen kundbas med både avtalade och återkommande kunder. Företaget utgår från Linköping och utför tjänster även i Norrköping, Motala och Mjölby med kringliggande orter.
Försäljnings- och agenturbolag under tillväxt som på kort tid, etablerat sig på marknaden för hästtransporter och hästlastbilar, där flera av landets etablerade ryttare och stuterier återfinns bland företagets kunder. Bolaget bedriver, virkeshandel, avverkning, förvaltning, skogsvård, gallring, röjning, skogsbruksplaner, mot i huvudsak små och medelstora skogsägare, men även en del organisationer som t ex kommuner och kyrka. Unikt tillfälle att förvärva bolag med stor potential att växa ytterligare under välkänt varumärke. Nordens kanske största och mest kompletta webbshop med utrustning för dryckesservering med kundfokus på både privatpersoner och företag.

Bästa möjligheten att förvärva en väl fungerande, kvalitativ verksamhet med inarbetade kundkontakter och samarbetspartners. Verksamhet med positivt rykte och upparbetade kundkontakter samt välutbildad personal. Exempel på arbeten är tillverkning och montering av stålstommar, service och underhåll av smide, ornamentsmide, rostfria arbeten, varmsmide mm.
Kaffestugan i Böda är ett väl inarbetat varumärke som är mycket välbesökt, omtyckt och väl recenserat i White Guide, Google och Facebook. Läs mer om verksamheten på hemsidan.Nu finns möjligheten att förvärva Frendo/Preem i småländska Mariannelund. Verksamheten ligger mycket strategiskt vid den östra infarten till samhället och är den enda bränslestationen på orten.Huvudleverantör är Prét o Wico vilka bland annat kompletteras med Camilla Thulin, Joserphine & Co, House of Soul och Choies. Även snygga läsglasögon från Birgitta Krüger finns att finna i butiken mm.

Mer information lämnas efter undertecknande av sekretessavtal, bokning av visning och vidare handläggning, kontakta ansvarig part Exitpartner. Personal i verksamheten kommer inte att svara på frågor som vidrör verksamheten. Detta sköts enbart via Exitpartner. Då respekterar ni säljarens önskemål att all kontakt sker via Exitpartner och ansvarig mäklare Jimmy Andersson
Kahls The & Kaffehandel ingår i en Franchise-kedja med 28 butiker i Sverige. Nu finns chansen att förvärva butiken i Linköping som är belägen i I-Husets galleria på Tornby. Handelsområdet är ett av de största i landet.

Nu finns chansen att förvärva Motalas ledande cykelspecialist i Vätternrundans huvudstad. Sportson är en mycket känd franchisekedja med 26 butiker på 17 orter i Sverige.
Nu finns chansen att bli ägare till denna intressanta livsmedelsbutik med fint affärsläge i Motala. Livsmedelsbutiken är privatägd och är inte ansluten till någon landsomfattande kedja. Ett större samarbete vad gäller inköp finns idag med Bergendahl & Son AB.Gallerian besöks årligen av ca 4,5 miljoner personer Butiken ligger med bästa läge på våning 1 i norra delen av huset med hög exponering. Verksamheten, med det kända varumärket Kahls, består av försäljning av kvalitetsprodukter inom kaffe, te, choklad, drycker mm.

Vill du bli ägare till Linderås Café utanför Tranås i Småland? Ett unikt och anrikt smultronställe som startades redan 1948 och är rikskänt under namnet Sveriges minsta café.
Företaget vänder sig till kunder på den nordiska marknaden för massa och pappersindustri där man erbjuder ett komplett sortiment av utrustning och tjänster från flertalet ledande tillverkare.Sjögestad Motell ligger mitt i hjärtat av Östergötland med närhet till Mantorps Glasbruk, Mantorp Park, Mantorps Hästsportarena, Gamla Linköping, Göta Kanal och Varamon beach och Flygvapenmuseet. Fastigheten lämpar sig såväl för egentagaren som söker en produktions/lagerhall med tillhörande kontors- och personalutrymmen samt en hyresgäst som hyr motsvarande ytor. Alternati
vt som förvaltningsfastighet för bolaget som hyr ut vakansen och utökar sitt nuvarande bestånd med denna väldisponerade byggnad. Schablonhyra kontor 650 kr/kvm/år, industri 400 kr/kvm/år. Bokfört värde 12.373.565 kr. Ramnäs Bruk ligger ca 20 km från Erikslund Shopping Center i utkanten av Västerås. 
Delvis generationsskifte, en del av ledande befattning stannar gärna kvar för att driva bolaget vidare samt lyfta det till nästa nivå tillsammans med nya ägaren.CaseOn.se levererar skydd till mobiltelefoner och surfplattor till över 5 000 kunder i månaden. Man är ledande inom extra tåliga skydd och har lång erfarenhet av att hjälpa förskolor, skolor, industrier, byggarbetsplatser och privatpersoner att leverera skydd utifrån deras användningsområde.

Nu finns chansen att förvärva en känd restaurang och eventpalats med mycket bra läge. Varumärket är etablerat på orten sedan flera år. Mer information erhålles efter underskrivet sekretessavtal.
Unikt tillfälle att förvärva välskött byggbolag där nuvarande ägare gärna arbetar kvar. Bolaget har en kompetent och välfungerande personalstyrka och starka relationer med ledande uppdragsgivare. Omsättning ca 70 miljoner.Nu finns möjligheten, att genom en inkråmsaffär, förvärva affärsområdet Hjulmonteringsvagnar från Gothia Redskap & Ekoväxt AB i Fornåsa (Motala). Verksamheten är flyttbar och passar bra in i mekanisk verkstads- eller fordonsindustrin.Bolaget driver butik och e-handel inom vinddriven vattensport och är en av Nordens största aktörer inom Vindurfing, Kitesurfing, Vågsurfing och SUP. Ett mycket lönsamt bolag, med stark tillväxt inom en växande bransch.

Som ny ägare kan du fortsätta driva BK Living Room, Sliver och Pianobaren precis som idag alternativt sätta din alldeles egna prägel på verksamheten utifrån dina egna idéer.
Stor och trogen kundkrets i närområdet. En riktigt intressant möjlighet för dig som har god kunskap inom handel, vill driva en egen butik och fortsätta utveckla verksamheten ytterligare.

Företagsledningen välkomnar att en eller flera aktiva ägare skall komma in och utveckla verksamheten vidare mot nya mål utifrån den plattform man så framgångsrikt skapat sedan starten 2010.Unikt tillfälle att förvärva rörelse med uppskattad butik på fina gatan i Göteborg och tillhörande webbshop. Linnégatan 2 fokuserar på att erbjuda sina kunder herrkläder som kännetecknas av utmärkta, tidlösa produkter med mycket hög kvalitet. Trogen och köpstark kundkrets som ständigt återkommer tack vare Linnégatans höga och personliga service. Bråbo B&B och Café ligger nord väst om Oskarshamn och är det perfekta stället att övernatta på med hemtrevliga och avkopplande rum och den vackra småländska naturen ända in på knuten. Vi vill kunna ge dig en bättre service och bygger därför upp en mer detaljerad intressentdatabas enligt de regler som gäller enligt GDPR. Du kan när som helst be att bli borttagen ur vårt register om du inte längre önskar erhålla information från oss.

Idén med att starta försäljning via internet av industriförnödenheter så som kullager, packboxar slangkopplingar och därtill hörande kemiprodukter mm föddes redan 2010. Från början kände man sig fram i liten skala för att idag sysselsätta tre personer på heltid i verksamheten.
Unikt tillfälle att förvärva väletablerade Cosa Home Stories, en inredningsbutik och e-handel med varumärken inom premiumsegmentet! En butik och e-handel med starkt varumärke, etablerad kundkrets och många kända designmärken. En möjlighet för dig som vill satsa och bygga vidare på en redan etablerad och välkänd verksamhet!Systemet levererar beslutsunderlag när cheferna/ledningen arbetar med processledning, målstyrning och kvalitet. Systemet fungerar lika bra på stora som små företag. Ägarna har för avsikt att trappa ned då de närmar sig pensionsåldern och önskar att någon med intresse för e-handeln tar över och fortsätter att framgångsrikt driva verksamheten vidare. Som ett led i utvecklingen öppnade man för två år sedan en pizzalucka för avhämtning på kvällen när bageriet stängt. En lyckad satsning som möjliggjorde att fler fick möjlighet att äta pizza då det ofta varit fullbokat i ugnen. Ett tryck som inte lär avta i och med att man blev ”Smålandsmästare i Pizza 2021”. Här finns även utvecklingspotential att ha hela serveringen öppen längre på kvällarna då man också har öl- och vinrättigheter.

Sjögestad Motell – en familjeägd verksamhet med en stark historia och ett utmärkt läge. Detta är en sällsynt möjlighet att förvärva en väletablerad och framgångsrik verksamhet i hjärtat av Östergötland. Verksamheten består av Restaurang -Catering -Motellverksamhet.Verksamheten som är flyttbar, står nu inför ett kommande generationsskifte varför detta är ett bra tillfälle för den som är intresserad av så väl teknik som försäljning.

Bageriet har ett brett sortiment av delikat långjästa stenugnsbakade surdegsbröd men erbjuder även stort utbud av vete- och wienerbröd, klassiska bakverk samt vackra och delikata moussebakelser. Allt görs från grunden med väl utvalda råvaror. Förutom bageriets alla läckerheter erbjuds smörgåsar, grillmackor, sallader och smoothies. Här serveras kaffe från deras eget kafferosteri, egentillverkad gelato och mjukglass samt pizza under högsäsong. Kön ringlar sig lång från tidig morgon. Och gästerna återvänder gärna och ofta såväl dagligen som årligen under sin Ölandsvistelse.Ett välkänt traditionellt gatukök med bred kundkrets som innefattar allt från regelbundna stammisar till turister i området. Goda referenser på diverse internetsidor såsom Facebook och Google. Den som är matlagningsintresserad kan lätt ta över och utveckla verksamheten. Här finns en välfungerande verksamhet med goda framtidsutsikter. Företaget som har sina rötter på 40 talet har en trogen kundkrets och är välkänt i ett stort område. På orten finns inga andra gatukök. Bolaget äger fastigheten där verksamheten bedrivs och har ett markarrende med kommunen. Önskemålet är att hitta en köpare som är villig att driva företaget vidare. Det kan även vara aktuellt att förvärva del av bolaget och driva detta framåt tillsammans med en av ägarna. Vid försäljning av hela bolaget kan även denne arbeta kvar i bolaget under begränsad tid eller tillsvidare för att hjälpa nya ägare och ge dem bästa förutsättning att driva bolaget vidare. Företaget CASEON AB är ett expansivt e-handelsbolag som bildades 2014. Omsättningen är stigande och man arbetar med flera strategiska e-handelsplatser.

Bolaget som är ett av de största på försäljning av GPS-spårare för djur och till viss del för fordon i Sverige, har mycket god kreditvärdighet och levererar goda ekonomiska resultat! Bolaget är flyttbart och en stor del av verksamheten kan skötas på distans! En möjlighet att förvärva ett välskött och vinstgivande bolag inom en växande bransch.

Promenera ner till brädholmen för en fika och efteråt hyr du en cykel för att utforska den vackra hamnstaden närmare. Eller också så angör du från havet där du fyller tanken och köper kaffe, macka och glass av Åke med personal.Här ordnas olika temakvällar under året, och man jobbar i största möjligaste mån med så lokalproducerade råvaror som möjligt där menyn anpassas efter säsongens råvaror av den eminenta kökspersonalen. Skärgården utanför pensionatet är som tidigare nämnts helt unik och sevärdheter och upplevelser med olika aktiviteter finns inom 20km, Cyklar-paddling-båtturer-bad-minigolf-Safariparken(Eriksberg) -Fiske-Islandshästar-Äventyrsbad-Yoga mm.mm.

Med magnifik och storslagen utsikt över Vättern är detta ett unikt tillfälle att förvärva en rörelse bestående av restaurang/motell med tillhörande stugor för uthyrning/andelsby/avstyckning. Verksamheten är belägen ca 1 mil norr om Gränna i Ödeshögs kommun och upptar drygt 33 000 kvm, som består av ett 15 tal byggnader.
Bolaget som är flyttbart omsätter i ca 10-12 MSEK i tillverkarledet och har egen anställd personal inom så väl design som inköp med goda kontakter sedan flera år hos olika fabriker.Ägaren till fastighetsbolaget har målmedvetet och systematiskt lagt grunden för ett välmående företag med en unik blandning av fristående villor på intressanta orter i Östra Götalandsregionen.Specialister på informationshantering för ingenjörsbaserade organisationer! Kostnadseffektiva programvaror för hantering, kontroll och tillgång till ingenjörsinformation. Verksamheten är väl etablerad och de egenutvecklade produkterna och tjänsterna används av tusentals ingenjörsbaserade organisationer i Sverige och globalt. Produktfamiljen har utvecklats sedan 1992. Källkoderna är toppmoderna och underhålls kontinuerligt. Trix Systems AB har kontor i Sverige, England och USA.

Man står nu inför ett kommande generationsskifte där huvudägaren avser att trappa ned sin aktiva del i företaget för att samtidigt tillgodose att nya ägare kommer in i verksamheten på ett för alla parter bästa vis.Bageriet tillverkar och säljer bröd, bullar, bakverk, smörgåsar och lättare luncher. Bröd bakas både med och utan surdeg. Bakverken är både traditionella och en del nyskapade med stor variation. Man bakar med smör och grädde och bageriets produkter bakas från grunden utan halvfabrikat.

När du har hittat ett bolag till salu som du kan tänka dig att köpa vill vi gärna att du kontaktar resp. företagsmäklare snarast då det kan finnas flera som är intresserade av företaget som säljs. Innan vi kopplar ihop köpare och säljare begär vi in mer information om köparen där vi vill veta motivet till köparens intresse och om köparen har kapacitet att slutföra affären.
Bolaget är ett rekryterings- och konsultbolag som även har egen utbildning. Företagets affärsidé är att på ett innovativt och okonventionellt sätt lösa industrins alltmer komplexa utmaningar av resursbehov.Bolaget säljer ett unikt sortiment av golv och väggplattor i kalksten och marmor samt tillhörande produkter. Försäljning sker via hemsidan till kunder inom B2C och B2B. Företaget är en stor aktör på den svenska marknaden med försäljning även i övriga Norden, Tyskland och UK. Här finns goda möjligheter att ta marknadsandelar i övriga nordiska länder och övriga Europa. Ingen specialkompetens behövs.

Detta är en väl inarbetad verksamhet med långa kundrelationer och där man erbjuder hög kompetens om sina produkter tillsammans med hög kvalité, servicegrad och leveranssäkerhet.
Företaget erbjuder platser för arbetsträning/sysselsättning och daglig verksamhet där man är ett privat tjänste- och produktionsföretag som tar emot personer som behöver arbetsträna efter lång frånvaro från arbetslivet, sköra personer som har behov av arbete eller sysselsättning i en ovanligt god miljö och får bistånd enligt SoL samt personer som enligt LSS har rätt till daglig verksamhet.

Affärsidén är att skapa, utveckla och som samordnare genomföra byggnation och inredning av marknära senioranpassade parhus eller villor. Över 150 Seniorvillor är sålda hittills! Över 3 000 intresseanmälningar och det ökar hela tiden.
Källaren är delvis renoverad med avsikt att få till ytterligare 1 mindre lägenhet. Verksamheten håller öppet året om och serverar frukostbuffé varje morgon i Matsalen som har plats för ca. 20 personer.

Entreprenör som arbetar med att sälja bra och anpassade bevattningsanläggningar till kommuner, golfbanor och kyrkogårdar, även en del till privatpersoner.
Lönsam och väletablerad mekanisk verkstad i fräscha lokaler som erbjuder legotillverkning i moderna CNC maskiner med den senaste teknologin. Bolaget utför dessutom både ytbehandling och lasermärkningar. Egen fastighet.Väletablerad låssmed i Stockholm. Bolaget är certifierat av SBSC och tillhandahåller och monterar lås, larm- och passersystem, galler- och gallergrindar, tillgänglighetsanpassning och utför reparationer. Oms 19 Mkr. resultat EBIT ca 4,5 Mkr.

BK Living Room startades 1995 och attraherar både den matintresserade samt den gäst som vill hänga i en gemytlig miljö. BK Living Room eller BK som det kallas i folkmun är en av stans bästa och mest etablerade grillrestauranger. Förutom maten är vinlistan väl tilltagen för den vinintresserade. BK är stans skönaste vardagsrum.
Det finns en stor potential i att utveckla bolaget vidare varför man välkomnar en ny ägare till företaget i syfte att säkerställa verksamhetens fortlevnad och utvecklingTill BK går du för att äta en bättre middag alternativt hänga med dina vänner i en avslappnad miljö, ditt vardagsrum på stan. Den totala ytan är 220 kvm inklusive kök.

Kosa Sport AB bildades 1977 och står för en lång och fin tradition inom sportvärlden. Man har genom åren tillhandahållit produkter inom bland annat fotboll, bowling och kanot men företaget är mest känt för att vara världens största grossist inom bandyprodukter.
Sjögestad Motell har varit en populär destination för både affärsresenärer och turister i många år. Med sin lugna och avkopplande atmosfär och bekväma faciliteter i retromiljö, är detta motell en plats som kunderna återvänder till om och om igen.

Bolaget utför all typ av betonghåltagning-, borrning- och sågning i betong, tegel, granit, lättbetong mm, samt utförande av nya dörrhål, trapphål, vent-rör-elhål m.m.Företaget är som enda livsmedelsbutik beläget i stadens nordvästra delar, 5 minuter från Resecentrum. De flesta kunderna kommer från närområdet, men även andra delar av Motala lockar kunder till butiken som har ett mycket gott rykte för sin service och goda serviceanda. Butiken ligger med ett kort gångavstånd från Motala lasarett och har egen kundparkering.

Ett välskött småföretag med stor utvecklingspotential där antal arbetstimmar och vilka åtaganden man utför kan förändras, allt beroende på en ny ägares ambitioner, kunskapsnivå och vilja!Verksamheten är knuten till en landsomfattande servicekedja och står inför ett stundande generationsskifte varvid vi söker en efterträdare som vill ta över en etablerad och mycket väl fungerande verksamhet med god lönsamhet.Möjlighet för en lite större aktör att köpa upp bolaget och lyfta till nästa steg som en del i den egna verksamheten. En potentiell köpare kan tex. vara ett konsultbolag inom balanserad styrning, målstyrning, ledningssystem etc.

Pris, adress mm lämnas efter undertecknande av sekretessavtal. För mer information, bokning av visning och vidare handläggning, kontakta ansvarig part Exitpartner. Personal i verksamheten kommer inte att svara på frågor som vidrör verksamheten. Detta sköts enbart via Exitpartner. Då respekterar ni säljarens önskemål att all kontakt sker via Exitpartner och ansvarig mäklare Jimmy Andersson
Nu finns möjligheten att förvärva en stor, ny och mycket attraktiv anläggning med bästa läge i stadsdelen Hjulsbro i Linköping. Hela 12 banor inomhus och större Gym, allt under samma tak. Fria parkeringsplatser direkt utanför. Verksamheten består av 27 bekväma rum, enkel-, dubbel- och trebäddsrum. Alla rum är renoverade och utrustade med moderna bekvämligheter, inklusive gratis WiFi och TV. På plats finns också en restaurang som serverar läckra rätter från lokala råvaror. Luftteknik i Tjust AB är väletablerat och känt sedan många år. Nu finns chansen för en ny ägare att ta över. Stort kunnande bland personalen och stabila kunder. God lönsamhet.Unikt tillfälle att förvärva upparbetad digital byrå inom SEO, Google Ads och SEO Content. En byrå med etablerad kundkrets och hosting med unika IP-adresser och över 50 hemsidor och bloggar att länka ifrån. Dessutom ca 100 unika domäner med redan registrerat värde (DR, DA, TF). En möjlighet för dig som vill satsa och bygga vidare på en redan etablerad och känd byrå!

Genom att arbeta med inhyrda entreprenörer och mycket lite fast anställd personal har ägaren lyckats skapa ett framgångsrikt bolag med stigande omsättning och bra lönsamhet.
Sommartid besöks Trosa av mängder av turister vilket också syns i bokhandelns omsättning under denna period. Bokhandeln är medlem i två fackkedjor: Ugglan och lekextra. Utöver dess leverantörer finns det ett flertal andra med långa samarbetstider.Målsättningen är att vi skall kunna söka fram och erbjuda dig objekt med en högre precision än tidigare samtidigt som du har möjlighet bli erbjuden objekt som inte publiceras på vår hemsida. Vi behöver därför din hjälp med att fylla i nedanstående uppgifter.

Genom att företaget finns centralt representerade i samtliga sina lokaler med god tillgänglighet möjliggör detta för flera personer att dagligen få tillgång till företagets produkter.
För flyttverksamheten finns ramavtal med offentliga kunder, men uppdrag kommer också via direktbeställningar från företag och privatpersoner. Man utför också magasinering i egen fastighet.En unik möjlighet att förvärva en fungerande verksamhet med upparbetad kundstock och många nöjda kunder där det finns mycket goda tillväxtmöjligheter med små medel. En möjlighet att bli egen företagare till en verksamhet som är ”up and running” med upparbetade leverantörsnät, snygg och funktionell websida, bra lokaler inredda med fina utställningsskök och vitvaror med hög kvalitet.

Strandnära fastighet på vackra Brännö med exploateringsmöjligheter! Tillfälle att förvärva fastighetsbolag, beläget i Göteborgs skärgård, som idag består av två fastigheter innehållande varvsverksamhet, båtbrygga med både säsong och gästplatser, restaurangverksamhet samt Bed & Breakfast. Stark utveckling och expansion i området!
Välkänt och etablerat företag sedan många år som står inför ett generationsskifte. Upparbetad och trogen kundkrets. Omsättning ca 40 MSEK med god lönsamhet.