Posted on

Octapharma Lediga Tjänster

Om du söker spännande utmaningar och är redo att ta nästa steg i karriären – är vår dörr alltid öppen. Hos oss kan du arbeta med allt från tillverkning, teknik, kvalitetssäkring, Supply Chain, marknadsföring, försäljning och ekonomi – och därmed bidra till en bättre framtid för patienter världen över.

Här får du lyssna på ett direktmöte mellan tre specialister inom teknik, kvalité och produktion – hur alla samspelar med varandra för att nå vårt gemensamma mål: att tillverka livräddande läkemedel.

På LinkedIn får du träffa våra medarbetare, engagera dig i events & fira våra milstolpar. Vi bjuder in till interaktion & intressant läsning om allt från det gamla ölbryggeriet, anno 1892 (som vi idag arbetar i) till skapandet av biokemisk historia.

I det här podavsnittet låter medarbetarna Camilia, Linda och Per dig oss färdas mellan företagets långa historia, värderingar samt medarbetarnas attityder och beteenden.
ArbetsbeskrivningSom underhållstekniker hos Octapharma säkerställer du att tekniken inom produktion fungerar som den ska. Du tillhör ett team av underhållstekniker med ansvar att säkerställa drift ochVad kommer du att få göra som Kvalitetssamordnare?QA-ansvarig inom PCR-sektionerna med ansvarar för upprätthållande av GMP nivån inom avdelningen.Bevaka myndighetskrav och guidelinesMedverka vid inter

Vill du kombinera möjligheterna, som ett globalt företag ger, med fördelarna som ett familjeföretag har? Octapharma är ett bioteknologiskt läkemedelsföretag med storskalig tillverkning på nordvästra
Vi berättar för företaget varför du passar för jobbet och bokar i vissa fall en intervju. Så snart vi får återkoppling från företaget hör vi av oss till dig.Vi kallar oss ett riktigt familjeföretag. Dels för att vi sedan starten 1983 varit familjeägda, dels för att alla hos oss är en del av vår jobbfamilj. På Octapharma finner du en familjär stämning och en miljö där människor möts, har roligt, stöttar varandra och jobbar tillsammans. Här tycker vi om varandra, vår arbetsplats och vår gemensamma resa för att förbättra människors hälsa och liv.Genom våra medarbetares personliga och karriärmässiga utveckling får vi en stolt och kompetent personalstyrka som brinner för vår vision: att tillhandahålla nya lösningar som förbättrar människors hälsa och liv. Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö och utmaningar som hjälper dig att växa både på det personliga och professionella planet.

Drivkraften bakom vår expansion har i stor utsträckning varit våra företagsvärderingar: ägarskap, integritet, ledarskap, hållbarhet och entreprenörskap. Värderingarna är vår ledstjärna i det vi gör och hur vi gör det.
Vi andas gemenskap. Vi trivs tillsammans och hos oss är du alltid del av ett team där varje medarbetare har möjlighet att bidra till vår gemensamma framgång. Det gör att vi kan lösa både små och stora utmaningar snabbt. Vi lägger stor vikt vid vår företagskultur och arbetar hela tiden för att upprätthålla våra gemensamma värderingar.Vi jobbar toppmodernt och centralt. Du hittar oss i vår toppmoderna anläggning, på Kungsholmen i centrala Stockholm. Där jobbar vi med den senaste tekniken – under strikta myndighetskrav, för att skapa säkra och effektiva läkemedel. Vi erbjuder våra medarbetare en god arbetsmiljö och goda luncher i vår egna restaurang.Kontinuerlig kompetensutveckling är en självklar och integrerad del av våra medarbetares och ledares vardag. Vi erbjuder flertalet olika medarbetar- och ledarskapsutbildningar, både interna och externa, trainee-program, digitala lösningar för kompetensutveckling m.m. Vi ser ständigt många inspirerande exempel på hur medarbetare på Octapharma utvecklas, bland annat genom att gå vidare till nya befattningar internt eller nya ansvarsområden, arbetsrotation och projektarbete. Vill du spara denna sökning och skapa en jobbevakare för liknande jobb? Isåfall kan du ange din e-postadress nedanför för att få fler jobbrekommendationer. Octapharma AB har hemort i Stockholms län. År 2021 anställde de 882 personer och hade en nettoomsättning på 1,8 md kr. Nettoomsättningen minskade med 5% från 2020 till 2021.

Octapharma är det största privatägda och fristående företaget i världen inom plasmafraktionering. Deras läkemedel består av högkvalitativa humana proteiner utvunna ur blodplasma eller med hjälp av rekombinant DNA-teknik. De utvecklar och tillverkar läkemedel för patienter inom tre behandlingsområden: hematologi, immunterapi och intensivvård.

Som person är du intresserad och prestigelös med fokus på resultat. Då du arbetar med läkemedel är det av stor vikt att du är kvalitetsmedveten och noggrann.
För att lyckas i rollen tror vi att du har en ingenjörsutbildning med relevant inriktning, eller motsvarande erfarenhet. En lång erfarenhet av arbetsledning, gärna inom läkemedels- eller processindustri. Kanske har du erfarenhet av förändringsarbete?Octapharma är ett familjeföretag som är stolta tillverkare av läkemedel som förbättrar patienters hälsa och livskvalitet över hela världen. Som Automationschef får du en spännande roll där du arbetar tillsammans med erfarna och engagerade kollegor.