Posted on

Oxe Och Fisk

I bildspelet hittar du ditt tecken och kan kolla in ditt soulmate-tecken. Där hittar du även det tecknet du bör hålla dig ifrån även om det pirrar i magen. ”Lejonet tycker att Fiskarna saknar ambitioner och straffar Fiskarna genom att inte visa medkänslan när Fiskarna tjurar. Allt talar för ett mindre bra och rent av olyckligt förhållande.” ”Kräftan behöver en trygghet i kärlek som den rastlösa Skytten inte kan ge. Kräftan kommer att bli sårad och bitter när Skytten ser sig om efter nya mål och upplevelser.””Varken Tvillingarna eller Vågen är svartsjuka och de ligger på samma våglängd mentalt och kompletterar varandra perfekt, detta en perfekt och mycket lyckad matchning.” ”Tvillingarna är flirtig, impulsiv och föränderlig. Oxen är uthållig, stabil och förbehållssam. Frågan är om det finns ett enda gemensamt drag mellan Oxen och Tvillingarna. ” Vilka stjärntecken passar egentligen ihop och vilka gör det verkligen inte? Vare sig du tror på astrologi eller inte så måste du hålla med om att det är spännande (och ibland läskigt igenkännande). Här guidar vi dig och listar stjärntecknen du inte passar ihop med och dem som är din “perfect match”.”När Fiskarna märker att Skytten blir rastlös blir Fiskarna ännu mer klängig och känslosam vilket får Skytten att börja provocera och förlöjliga Fiskarnas känslor. ”

”Vågen och Vattumannen passar helt otroligt bra ihop. De tycker om att umgås med många vänner , de engagerar sig i olika frågor, har många fritidsintressen och ingen av dem har något problem med att den andre har egna intresseområden.”
”Jungfrun och Kräftan tar verkligen fram det bästa hos varandra. Kräftan’s rika fantasi får fart på Jungfrun som kommer svara med ömhet och tillgivenhet vilket är precis vad den känsliga Kräftan behöver. ””Vattumannen kommer att ha svårt att stå ut med den svartsjuka och ägandefixerade Skorpionen. En romans blir inte långvarig och ett längre förhållande är knappast möjligt.” ”Om Jungfrun kan klara av Skorpionen’s intensitet så kan det komma att fungera. Men tyvärr så blir det lätt att Skorpionen tröttnar på Jungfruns behov av att bara prata och börjar se sig om efter någon annan.” ”Den praktiska Jungfrun tycker att Tvillingarna är omogen och barnslig medan Tvillingarna tycker att Jungfrun är tråkig och fyrkantig. Dessa två har alla odds emot sig och det är tveksamt om de kan få ett förhållande att fungera.”

”I Skorpionen får Fiskarna den starka beskyddande partnern som Fiskarna behöver. Fiskarna väcker inte Skorpionens svartsjuka vilket annars Skorpionen kan ha lite problem med. Ett förhållande blir mycket lyckligt och långt.”

”Fiskarna som själv är ganska velig uppskattar att Skorpionen tar kommandot och Fiskarna ser Skorpionens ägandefixering som ett betyg på kärlek vilket det också är.”
”Fiskarna tycker att Vågen har för många andra intressen och Vågen tycker Fiskarna är alltför osjälvständig och kommer börja klandra och klanka ner på Fiskarna som svarar med att bli ännu mer gråtmild och klängig.”Vi har grävt i ämnet kärlek för att ta reda på vilka tecken som har bäst chans till livslång kärlek, vilka som kommer att ledsna på varandra när passionen och ny-förälskelsen lagt sig och vilka tecken som rent av bör undvika varandra när det kommer till kärleksrelationer.

Även om du själv är lite rädd för att öppna upp dig för andra så har du ingen tid alls över för ytliga personer. Du gillar att umgås med vattentecken som kräftan och fiskarna, de förstår sig nämligen på dig utan att du behöver förklara så mycket. Jungfrun skapar inte stora problem och därför trivs du även i deras sällskap. Du förundras över stenbockens pragmatiska tankesätt och de förundras över din styrka.
Effektivitet och ekonomi är två viktiga delar för stenbocken, därför passar de bäst med personer som har samma värderingar. Både oxen och jungfrun kommer vara viktiga vänner genom livet. Du kan även hitta bra vänskap i skorpionen då ni matchar varandras drivkraft, fiskarna som lugnar stenbocken och kräftan som förstår dig allra bäst.Du kan ha svårt för att gå ihop med stenbocken, som inte alltid förstår ditt varierande humör. Så om du stöter på personer som inte förstår sig på dig, är det bättre att låta dem gå.

Vad gillar oxen i sängen?
Oxen älskar sensualitet och gillar att ta lång tid på sig när det kommer till sex. En jungfru är den perfekta matchen för den kräsna oxen, och kommer att ta god tid på sig att se till att oxen njuter fullkomligt.
Vattumanen är dock känd för sin tvådelade person, vilket kan göra det svårt att gå ihop med oxen, lejonet och skorpionen. Ibland kan du uppmanas att vara mer känslomässig, men faktum är att alla stjärntecken kan uppskatta och behöva din ofta rationella och sakliga åsikt.Du kan lätt kollidera med vågen, men i små doser kan ni ha det trevligt tillsammans. För dig är tid väldigt viktigt och en sämre egenskap hos dig är att du kan ställa in saker om något roligare dyker upp.

Den vänskap som passar dig bäst är med oxen, ni kan komma närmare varandra än alla andra. Men var också försiktig med eran vänskap, då den kan få er att göra oväntade saker.
Eftersom du som är våg kan ha svårt att bestämma dig ibland så behöver du vänner som kliver fram och tar beslut åt dig. Då kan vädurens självklarhet hjälpa dig på traven.Oxen är känd för att vara både pålitlig och generös, men kan även vara envis. De trivs bra med andra jordtecken som jungfru och stenbock som delar samma grund och värderingar som dig. Men du kommer även passa bra med kräftan som har samma värderingar, samt fiskarna som är lika pålitlig som du.

Hur får man en oxe intresserad?
Oxen (20 april–21 maj) Oxen tar ofta med sig små presenter för att visa sin kärlek och är en fena på att kommunicera på ett behagligt sätt. De vill gärna spendera all vaken tid tillsammans, och är inte sena med att boka in nästa träff innan den som pågår har hunnit avslutas.
Du kommer alltid gå bra ihop med andra eldtecken som väduren och lejonet. Ni kommer alltid stötta varandras val, oavsett hur vågade de är då ni förstår varandra. Vågen och vattumannen passar även bra som dina vänner då även de uppskattar skyttens driv och glädje i att testa nya saker.

Du som är skytt måste dock vara medveten om din egen uppriktighet; även om något är sant är det ibland bättre att hålla dina tankar för dig själv.Du kommer att ha svårt för fiskarna eftersom de är den stora motsatsen till dig. Men det betyder inte att du ska avsluta vänskapen med fiskarna i din närhet, utan bara att det kan kräva mer arbete.

Hur passar oxe och fisk?
Oxen och fisken kan älska varandra, men inte utan förvirring. Fisken vill gärna känna oxens ro och vara lika nöjd med livet som oxen är. Oxen har mycket svårare att se vad fisken söker eller känner. Fiskens självuppoffrande vilja ser oxen som nästan pinsam, så det kan bli ett förhållande av enkelriktad kärlek.
Som det lufttecken tvillingarna är har du chans att få kontakt med flera olika stjärntecken. Kommunikation är avgörande för dig och då passar vågen och vattumannen väldigt bra då de värderar kommunikation lika högt. Tvillingarna älskar spänning vilket de kan få med både väduren och lejonet. Du som är fisk tillhör ett av de känsligaste tecknen, då du har en otrolig medkänsla och är mest villig att anpassa dig. Både kräftan och skorpionen kommer förstå sig på dig och vad du tänker på vilket passar fisken bra. Men du kan även hitta vänner i oxen och stenbocken som ger dig struktur och lugn. Kräftorna är känsliga personer och de kan ha svårt för att visa vad de verkligen känner. Ibland behöver du bli påmind om att vänner finns för att du ska kunna öppna upp dig. Andra vattentecken passar dig bra då de naturligt kommer förstå dig, som fiskarna. Du passar också bra med oxen och jungfrun eftersom ni i stor utsträckning samma värderingar.

Jungfrun älskar rutin och kommer gå bra ihop med andra jordtecken. Du passar bra med stenbockens pragmatiska syn på livet samt oxens jordnära tankar. Din noggranna inställning till saker gör att du passar bra tillsammans med kräftan och skorpionen.
Vågen blir ofta omtyckt av de allra flesta, även om de själva inte riktigt gillar alla tillbaka. Men när det kommer till vänskap är de grymma kommunikatörer då de styrs av Venus. Du passar allra bäst med tvillingarna och vattumannen, som är personer som också är bra på att kommunicera. Du passar även bra med lejon och skytten då ni alla delar samma positiva energi. De trivs också med väduren, även om det kan vara lite svårt att möta varandra.

Har du funderat över varför du helt enkelt inte går ihop med en del personer som du träffar? Det kan ha att göra med att ni har helt olika värderingar och sätt att se på världen. Lär dig mer om vilka stjärntecken du går allra bäst ihop med, och vilka du borde undvika att ha för nära.
När det kommer till vad som kan passa bra, men lika väl kan bli ett stort problem så är det med skorpionen. Så länge båda kan förstå varandras olikheter kommer det fungera bra.Är du stenbock så kommer du ha ett omvänt åldrande då de är mer seriösa som unga och sedan mer sorglösa som äldre. De kommer alltid se upp till sina vänner men kan betraktas som bossiga.

I vattumannens ögon så är alla deras vänner då de ser alla som lika och att inget borde stå i vägen för att vara vänner. Du trivs extra bra med andra lufttecken som tvillingarna och vågen, och passar även bra med väduren då ni uppskattar varandras energi.
Din ideala vän kommer behöva ha en hel del energi för att kunna möta din energi som alltid kommer vara hög med en sann återhämtningstid för vila. Som eldtecken kommer du passa bäst med vänner som också är eldtecken, som lejon och skytten. Du passar också bra med lufttecken som tvillingen och vattumannen.

Vad attraherar en fisk?
Vad tänder Fiskarna 19/2-20/3 (eller 22/2-22/3) på? Typiskt för fiskarna är att de är mycket empatiska och spirituella. Därför är det inte kanske inte till någons stora förvåning att just fiskarna dras till att känna djup och själslig kontakt med sin partner. Fiskarna är nyfikna och upptäcker gärna nya saker.
I vågen kan det finnas en potentiell vänskap, men det skulle lika gärna kunna kollidera helt. Din entusiasm kommer dra till sig många vänner, men var försiktig så du inte blir för självcentrerad. Oxen har behov av att känna sig trygg och att ha roligt. Han/hon gillar allt vackert och kan nog anses vara en materialist som kan må riktigt dåligt om det inte finns mycket pengar att röra sig med. Fisken behöver också känna sig säker och har liksom oxen en förkärlek till det vackra. Det finns också ett stort behov av att få utlopp för sin kreativitet.Ni har djup empati för varandra och relationen får en fin balans då fiskens drömmande och idealism passar utmärkt med oxens jordnära natur. Oxen kan till en början tycka att fisken är alltför simpel i sitt sätt att leva men lär snart bli varse om att fisken, trots sin enkelhet, är oerhört djup. Oxen kan hjälpa fisken att stabilisera sin känslighet och kan i sin tur få råd att släppa loss och inte vara så träig. Dessa saker är sådant som ni stör er på hos varandra, oxen kan irritera sig på fiskens ibland överdrivna känslighet och fisken kan ogilla oxens avsaknad av förståelse för hans/hennes behov. Eftersom ni annars kommer så bra överens så är detta något som ni löser ganska enkelt. Oxen kan vara krävande och på så sätt hålla tillbaka fisken, detta är inte bra så oxen måste nog lära sig att släppa taget en aning så att fisken inte kvävs. I gengäld så är fisken kärleksfull och bekräftande. Era olika egenskaper matchar ändå varandra bra och ert förhållande kan bli långvarigt och innerligt, dock kanske inte så passionerat. Negativt kan också vara att ni kan bli alltför passiva och eftersom ni båda ogillar att börja på något nytt så kan det vara så att ni hellre stannar kvar i en dålig relation än gör slut. En relation mellan en oxe och en fisk kan bli helt underbar. Ni kan vara det bästa som hänt varandra och nyckelord för ert förhållande är trygghet, stabilitet och skönhet.Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu och skicka dagens horoskop. Skriv in din väns e-mail och ditt namn, här har du möjlighet att välja din väns stjärntecken i listmenyn. Avsluta med att klicka på knappen Skicka.

Den största skillnaden i denna kombo handlar om vilka mål ni har i livet. Din Oxe älskar att jobba, att organisera materiella saker och att ”bygga bo”. Du har en mer filantropisk läggning och har ibland svårt att förstå din Oxes enorma engagemang i att jobba och strukturera, på samma sätt som din Oxe ibland har svårt att se att hen kör över dina emotionella behov. För dig är livet här och nu, och du delar inte upp livet i ”jobb” och ”fritid”, utan har ofta svårt att skilja det ena från det andra. Så när din Oxe pratar jobb och känner att hen pratar om något riktigt viktigt, intressant och kanske till och med imponerande, kan du ofta flyta iväg i fantasin och inte riktigt känna att samtalet fyller någon viktigare funktion. Din Oxe ordnar sitt liv genom att ständigt prata om planer, göra scheman, skriva listor och diskutera budgetar. Visst ser du på dessa ting som nödvändiga, absolut, men knappast det mest intressanta i livet.
Kära Fisk, you struck gold! Din Oxe är en sensuell och grundad livsnjutare som samtidigt är strukturerad och ordnad på precis de sätt som du inte är det. Oxen har ofta en lite dyrare, men god smak och balanserar detta med en praktisk, sparsam sida och förmår njuta av de små tingen i livet. För en kreativ och känslig Fisk är det här inget annat än rena guldgruvan. Dina djupa känslor och intuitioner är något som din Oxe utan problem kan ta till sig utan att, som vissa andra tecken, känna sig förvirrade av. Din Oxe förser dig med en hel del trygghet, och blir både inspirerad och berörd på djupet av din känsliga sida. Ni två ger och tar av varandra på ett väldigt naturligt sätt, utan att känna er utnyttjade.

Sexuellt har ni två stora möjligheter att hitta varandra snabbt. Din Oxe älskar smekningar och beröring, och tillsammans med din mer spirituella approach kan det här bli rent magiskt. Detta gäller även hur ni känner för varandra i kärlek. Man kan säga att era skillnader, att din Oxe är fysisk, materiell och realistisk, kompletterar du med att vara kreativ, drömmande och intuitiv. Ni två kan bli varandra bästa vänner såväl som de intimaste av älskare.
En Oxe och en Fisk. Det låter kanske oväntat. Fisken som simmar i varje vatten världen över, medan Oxen gärna befinner sig i sin trygga, stabila hage. Och lite så är det också. Men ändå finns ett romantiskt skimmer över den här kombinationen som är oundvikligt. En direkt fascination för varandra. Som Oxe uppskattar du din Fisks ömma sätt, känslomässiga hållning och poetiska stil. Hens drömmande kvaliteter gör att du får slappna av och din Fisk öppnar dina ögon för världen och lockar dig ut i den, även om ni inte ens lämnar sovrummet. När ni väl gör det tar din Fisk med dig på utställningar och konserter, filmer och fester du inte kände till. Du lär din Fisk saker om varför den ena chokladen är bättre än den andra, och det här utbytet bäddar för gemenskap. Plötsligt börjar ni tänka på varandras preferenser och behov som egenskaper och kan ge varandra små gåvor i form av ord (du till din Fisk) och dina favoritvaror (din Fisk till dig).Ingen av er är maktgalen, men du har lättare att styra din Fisk än din Fisk har att styra dig. Snarare är din Fisk öppen för det mesta, och även om det ibland kan irritera dig att hen sällan tar ett realistiskt beslut så njuter du av att vara den som kan föra relationen framåt. Du har kraft nog för er båda att tänka praktiskt. Inte heller pengar är Fisken känd för att vara praktisk med, och dina materiella behov kommer ibland krocka med din Fisks lite mer karma-baserade instinkt. I sex är ni perfekta för varandra. Sweet love kommer ta er på en resa runt jorden och tillbaka, då din ömma och känsliga Fisk möter din mer stabila och berörelsebesatta sida. Ni kan inte få nog av varandra. Men var försiktig om din Fisks kärlek, kära Oxe. Hens romantiska gester är kanske inte alltid realistiska eller praktiska, men de betyder mycket för hen. Om hen vill titta på stjärnorna fastän du anser att det är för mycket moln – don’t spoil the moment. Ge din Fisk sådana här tillfällen att lufta sin spirituella sida. Ett starkt band kommer uppstå.

Det är värt att satsa på ert förhållande, eftersom ni kan lära er så mycket utav varandra om ni bara håller ut. En del av utmaningen ligger i att Fiskarna vill se allting så detaljerat, medan saker och ting är ”svart eller vitt” för Oxen.

Enligt astrologen Aliza Kelly kan ditt stjärntecken urskilja vad du går igång på och vad som får dig riktigt avtänd. Kanske kan det hjälpa dig att förstå hur du själv eller din partner fungerar. Med hjälp av astrologen listar vi hur vi tänker och agerar när det kommer till sex och relationer. Stämmer ditt horoskop in på dig?
Vattumannen är det mest säregna stjärntecknet och har huvudet uppe bland molnen. Som rebeller gillar det allt som går utanför ramarna och följer gärna inte strömmen. Att använda nya och främmande saker i sänghalmen är något som kan vara uppskattat hos en vattuman, då det traditionella inte lockar speciellt mycket.Är du på jakt efter att utforska nya saker och tas med på ett äventyr är skytten för dig. Fysisk närhet ger skytten möjlighet att upptäcka och utveckla sin emotionella sida. Att göra något utanför boxen som kan vara farofyllt är inget som stoppar en skytte, så att mysa inför publik kan komma på tal. Sentimentala grejer är inget för en skytte som istället ägnar sig åt en lekfullhet förförelse.

Väduren är känd för sin impulsivitet som tar dem genom livet. Med vädurens starka passion tänder de på plötsliga, oväntade och lustfyllda situationer. En stark känsla av att vilja hångla upp någon på krogen är inget märkvärdigt för en vädur. Snabbt ska det gå! Om du är ute efter förspel är kanske inte den impulsiva väduren något för dig.
Att en jungfru skulle vara pryd som kanske många tror, stämmer inte. Det är snarare motsatsen. En jungfru är hungrig, sexuell och tar gärna vara på varje minut av njutning. Även jungfrur dras till kommunikation och uttrycker gärna vad de känner och tänker verbalt. En jungfru är pedant och mycket för detaljer och äcklas därför lätt av saker som känns ohygieniska och olämpliga. Välj därför en nybäddad säng för att undvika komplikationer med en jungfru.Vågen representerar kärlek samt skönhet och tar hand om sin partner med omsorg. Elegans och sofistikation är något som får vågen att gå igång. Så börja med att blanda vågens favoritdrink och sätta på stämningsfull musik. Bara det kommer du långt på om du vill charma en våg. Även om vågen är fysisk är sättet att nå dem på via sinnet. Det spelar alltså ingen roll om du är bäst i sängen, du måste också vara en härlig person. För kräftan som är något mer känslig är intimitet uppskattat. En annan sak med kräftan är att de måste känna sig säkra innan de lämnar sin trygga zon. Trygghet får kräftan genom fysisk närhet och att mysa, skeda och smeka omsorgsfullt faller dem helt i smaken. En kräfta uppskattar ömsesidig njutning, så var beredd på att det måste vara jämställt och på bådas villkor. Deras känslor gömmer de gärna undan och de är inte rädda för att hugga i med klorna när det behövs. Tvåsamhet är det som symboliserar tvillingarna, men en trekant behöver dock inte vara en tvilling emot. Tvillingar utstrålar karisma och gillar att testa nya saker. De har en förkärlek till kommunikation, så ett förspel redan via telefonen är inget oväntat. En tvilling är öppen för det mesta, så släpp lös! Då kommer din tvilling att uppskatta dig rejält.Typiskt för fiskarna är att de är mycket empatiska och spirituella. Därför är det inte kanske inte till någons stora förvåning att just fiskarna dras till att känna djup och själslig kontakt med sin partner. Fiskarna är nyfikna och upptäcker gärna nya saker. Så länge du inte är sträng och krävande med en fisk och istället är öppensinnad och flexibel kommer fisken följa dig i din riktning.Skorpionen är ett erotiska stjärntecknen. Deras energi är en kombination av ångande passion och själsligt emotionell intimitet. Maktspel med dominans och underkastelse är något som passar en skorpion samt att utforska nya saker. Att utforska något förbjudet sätter inga käppar i hjulet för en skorpion, men var medveten om att allt som görs måste göras med en fingertoppskänsla. Kemin är det viktigaste och den sexuella spänningen måste vara påtaglig.

Oxen är det mest romantiska stjärntecknet av alla. De vill utforska alla sinnen vilket innebär att deras lust är starkt kopplat till ljud, smak, syn, lukt och känsel. Vin, choklad, en skvätt sprutgrädde, ljus och oljor. Allt som kan öppna flera sinnen åt gången uppskattas av oxen och förhöjer lusten. Dock är slarv inget som en oxe uppskattar, så se till att rummet är städat innan oxen gör entré.Det mest ambitiösa stjärntecknet är stenbocken och det gäller på alla plan. I en kombination av att vara underhållande tar det också leken på allvar, vilket den förväntar sig att du också gör. Privatlivet ska vara lustfyllt så förvänta dig ett fartfyllt och intimt liv med en stenbock. Mycket snack och lite verkstad är dock inget för en stenbock. Fysisk beröring är stenbockens grej, men ett mysigt sms hit och dit kan du alltid slänga iväg!

Vem passar ihop med en fisk?
Fiskarna passar bra ihop med… Fiskarna passar absolut bäst ihop med Skorpionen och Stenbocken. Men även Oxen, Kräftan och en annan Fisk är bra matchar.
Oxen är också mycket ekonomisk. Så småningom brukar Oxen använda sina resurser och kunskaper för att bygga upp något eget, till exempel ett företag, en fastighet eller en förening.

Oxen är bra på att få saker att växa, frodas och må bra. Krukväxter, andra människor, hus, djur, företag, pengar. Oxen är en mästare på omvårdnad och förvaltning. Dessutom är detta Zodiakens mest romantiska tecken, lite i smyg.Oxen är förutsägbar, älskar rutiner, regler och traditioner. Flexibilitet är inte något Oxen frivilligt visar upp. Fasta tider är viktiga och Oxen har en tendens att schemalägga allt från tandborstning till pappersarbete. Det är svårt att hitta någon som är mer pålitlig än Oxen, men den som försöker förändra en Oxe har en herkulisk uppgift framför sig.

Den pålitliga, lugna och godhjärtade oxen älskar rutiner och traditioner. Ingen dröm är omöjlig att uppnå och inget hinder är för stort. Oxen är en diskret hjälte, det slutar ofta med att omgivningen står där häpen när målet väl är uppnått.
Oxen har få vänner och kan tycka att det är svårt att lära känna nya människor. Riktiga vänner är praktiskt taget familjemedlemmar och Oxen behandlar dem därefter. Oxen är varm, generös, vänlig, tålmodig och pålitlig. Dessutom ställer Oxen gärna upp med ett praktiskt handtag när det behövs. Oxen är Zodiakens starkaste tecken. Ingen annan är lika uthållig, lika tålmodig eller lika envis. Det går sällan fort för en Oxe men Oxen kommer alltid i mål. Vid en ytlig titt kan det se ut som om Oxen inte har några ambitioner, men det stämmer inte. Det är bara väldigt viktigt för Oxen att vardagen fungerar, att det finns möjlighet att koppla av och att familjen inte blir bortprioriterad. Ambitioner som kräver att man sliter dygnet runt lockar inte. Istället får det ta tid, men ingen dröm är omöjlig att uppnå och inget hinder är för stort. Oxen är en diskret hjälte, det slutar ofta med att omgivningen står där häpen när målet väl är uppnått. En välmående Oxe är passionerad, romantisk och uthållig. Men vardagen påverkar väldigt mycket. En trött och sur Oxe har litet eller inget intresse för sex, och kan på sin höjd tänka sig fem minuter av rutinsex. För ett lyckat sexliv gäller det alltså att satsa på balans och ett bra livspussel.Oxen tycker inte om förändring och kan ibland utvecklas till en inbiten bakåtsträvare. Oxen är också envis, ändrar sig ogärna och har gott om förutfattade meningar. Lite av en tjurskalle.

Vem passar oxen ihop med?
Oxen passar ihop med kräftan (bästa matchningen), fisken (bästa matchningen), vågen och skytten. “Kräftan är en romantisk och lyhörd partner som delar Oxens behov av ett passionerat känsloliv.
Oxen är lugn, godhjärtad, praktisk och bra på att tillgodose andras behov. Barn och djur trivs bra runt Oxar. Växter också. Oxens hem är oerhört hemtrevligt och bekvämt.Oxen har få intressen men är djupt engagerad i dem. Det brukar dels handla om något man bekvämt kan göra hemma, något handarbete till exempel. Och dels om något man gör utomhus, som vandringar. Många Oxar har hund. Utrymme för mys i soffan är också viktigt. Ingen jäkt på fritiden.

Oxen trivs när allting förblir som det var. Traditioner är viktiga och till exempel födelsedagsfiranden ska förändras så lite som möjligt med åren. Oxen är hela familjens trygga punkt, den som aldrig tappar fotfästet och alltid finns där. Oxen har ofta många husdjur och många växter.Romantisk, omtänksam, lojal och trofast. Oxen tror på den sanna och livslånga kärleken. Men utveckling och förändring är inte Oxens starkaste sida så Oxens partner får vara beredd på att göra allt arbete med att utveckla relationen helt själv. Väldigt bra partner för den som älskar rutiner.

Oxen blir sällan arg och är avgjort svårprovocerad. Men när ilskan väl tar fart så väntar ett vulkanutbrott. Att vara i närheten av en vredgad Oxe är verkligen inte roligt, och det tar oftast lång tid innan vreden lägger sig.
Oxen är så självständig att det kan bli knepigt att arbeta i grupp. Regler och rutiner är för Oxen vad vatten är för en fisk. Därför fungerar Oxen bäst i ett yrke där det är viktigt att hålla ordning och följa regler, och betydligt sämre på en flexibel och omväxlande arbetsplats.Här nedanför hittar du vår unika kärlekskarta, där du enkelt kan läsa hur olika stjärntecken matchar när det kommer till både kärlek och intimitet över både kort och lång sikt. Det är bara att leta upp den knapp som matchar raden och kolumnen för de två stjärntecken du vill läsa mer om, och sedan klicka på den. Du kommer då direkt att komma till din valda kärleksmatching. OBS! Kärlekskartan visas bara på stora skärmar, på mindre skärmar som mobiler är kärlekslistorna bäst att använda.

Oxen passar ihop med kräftan ( bästa matchningen), fisken ( bästa matchningen), vågen och skytten. ‘Kräftan är en romantisk och lyhörd partner som delar Oxens behov av ett passionerat känsloliv. ‘

Hur visar fisken kärlek?
Fiskarnas sex- och kärleksliv Fisken är romantisk, kreativ och ser alla i sin omgivning. Men du har också ett stort behov av egentid och är en riktig tänkare. Som fisk kan du bli missförstådd av din partner eller crush eftersom du kan ha för svårt att uttrycka dina känslor. För fisken betyder närhet och intimitet allt!
Här kan du verkligen hjälpa din Oxe att sluta se rött och istället hitta nya sätt att lösa problem. På samma sätt finns din Oxe där för dig när din mer oroliga del tar över. När du sorterar packningen inför er långa resa för femte gången eller skriver listor i stil med “1.

Hur är en oxe i en relation?
Oxen och kärlek Oxen är trogen och ömsint, om än något svartsjuk. De ogillar förändringar, speciellt sådana som är påtvingade, och kan vara ganska konservativa och moralistiska. I en relation är oxen kärleksfull om något återhållsam med sina känsloyttringar. När det väl gäller kan de vara romantiska och omtänksamma.
Sexuellt kan fisken njuta av en enkel utomhus-snabbis, men också ägna sig åt långsamt tantriskt sex, vilket kan ge dig en oförglömlig erotiksommar. Så förför du en fisk: Kvinnliga fiskar: Klappar över håret, lätt smek i knävecken. Manliga fiskar: Genom att uppmärksamma deras manlighet (de är ofta lite mjukis, så komplimanger om att de är macho får dem på fall).

Fiskarna – (19/2-20/3) Fiskar beskrivs ibland som svårflirtade, att de ogärna släpper till. Detta är verkligen inte sant. Rätt vad det är vaknar jaktinstinkten till liv och den lilla mörten blir en stor gädda som hugger vilt efter dig. Fisken är känslig, intuitiv och passionerad och är en fantastisk älskare, som bara kan jämföras med skorpionen.
Väduren har en benägenhet att bli lite väl burdus vilket kan såra fisken som är mycket känslig för kritik. Om de kan jobba på detta finns alla förutsättningar för ett långt och hett förhållande. En Oxe? Fisken och oxen kan älska varandra, men inte utan förvirring. Fisken vill gärna känna oxens ro och vara lika nöjd med livet som oxen är.

Du lär din Fisk saker om varför den ena chokladen är bättre än den andra, och det här utbytet bäddar för gemenskap. Plötsligt börjar ni tänka på varandras preferenser och behov som egenskaper och kan ge varandra små gåvor i form av ord (du till din Fisk) och dina favoritvaror (din Fisk till dig).Inte heller pengar är Fisken känd för att vara praktisk med, och dina materiella behov kommer ibland krocka med din Fisks lite mer karma-baserade instinkt. I sex är ni perfekta för varandra. Sweet love kommer ta er på en resa runt jorden och tillbaka, då din ömma och känsliga Fisk möter din mer stabila och berörelsebesatta sida.‍ Här är en partner för dig, kära Jungfru, som när det gäller inte kommer att svika. För en Jungfru är detta ofta det värsta som finns, flakey typer som först lovar och sedan ångrar sig, men med din Oxe känner du ett släktskap som kan bygga en stark relation.Oroa dig inte, din Oxe har koll på läget och gör sällan av med mer än ni har råd med. Om någon är bromsklossen i er relation är det ofta du, eftersom ditt behov av fullständig lojalitet och integritet är större än Oxens. Din Oxe kan ibland verka lite för lugn och nöjd utan att ni klargjort att ni är varandras one and only enligt dig – glöm inte att kommunicera om era känslor.

Oxen har mycket svårare att se vad fisken söker eller känner. Den känsliga fisken behöver mycket uppmärksamhet och kärlek vilket den jordnära oxen inte är så bra på att visa. Fisken blir också lätt sårad när den praktiska oxen försöker hantera fiskens känslostormar med logik.Och tro inte att ditt Lejon går med på att du retar hen lite kärleksfullt för detta – Lejonet är väldigt känslig för respekt, och utan den tappar Lejonet all lust. ‍ Ni är båda väldigt måna om formerna för en relation och ni vill båda gärna veta ganska tidigt var ni har varandra och är båda bra på lojalitet. Ditt Lejon har en tendens att sätta sig själv i centrum av allt, det är så Lejonet etablerar sin egen identitet, vilket inte alltid fungerar så väl med din natur. ‍ Det kan bli rätt tufft när ni två ryker ihop, så försök jobba på att kommunicera hur ni känner, och på att båda säga förlåt. skriv en bok.2. rädda klimatet.3. världsfred” alternativt ligger vaken om natten och oroar dig över ekonomin kan din Oxe lugna dig på ett sätt du inte trodde du kunde bli lugnad på. ‍ Oxen behöver mycket beröring och ibland kommer hen kräva dig på lite mer lyx än du tror ni har råd med, eller känner behov av.Så det kan finnas goda chanser för detta par. En Våg? De här två kan möjligen hitta varandra och ibland bli kvar. Fisken finner ett slags ro i vågens balans och principfasthet. Vågen kan stimuleras av fiskens foglighet och beundra hans eller hennes självuppoffring.

Ni kan inte få nog av varandra. Men var försiktig om din Fisks kärlek, kära Oxe. Hens romantiska gester är kanske inte alltid realistiska eller praktiska, men de betyder mycket för hen. Om hen vill titta på stjärnorna fastän du anser att det är för mycket moln – don’t spoil the moment. Ge din Fisk sådana här tillfällen att lufta sin spirituella sida. Fisken kommer att göra sitt bästa för att egga dig intill vansinnets gräns, han kommer att slösa sina mest sensuella tillmälen för att få dig att bli fuktig. Kanske ger han dig fotmassage (fötter är hans mest erogena zon) och risken finns för att du verkligen blir fast. Fiskens omvårdande drag gör att han/hon alltid är mån om sin partners bästa och därför lämnar fisken aldrig någon otillfredsställd. Oxen passar ihop med kräftan (bästa matchningen), fisken (bästa matchningen), vågen och skytten. ‘Kräftan är en romantisk och lyhörd partner som delar Oxens behov av ett passionerat känsloliv. ‘ ‘Tvillingarna är flirtig, impulsiv och föränderlig. Oxen är uthållig, stabil och förbehållssam.

Det kan lätt hända att du får dra ett lite tyngre lass i att få er att bli vänner igen, kära Oxe, på grund av din mer diplomatiska natur, och det är inte alltid så att ditt Lejon ser den tendensen lika tydligt som du. Sexuellt är ni två en rolig och spännande match där det kan bli väldigt hett och passionerat.
En Kräfta? Här dominerar kräftan och stärker och tröstar den vilsna fisken. Om fisken kan ta emot den omsorg kräftan visar honom kan det bli en bra relation. De är båda känsliga och tar därför hänsyn till och uppfyller varandras känslomässiga behov. Båda tycker om sex och det kan bli många härliga stunder i sängen.HUR PASSAR FISKARNA IHOP MED. – En Vädur? Fisken kan lätt bli en beundrare av vädurens livsglädje och positivism. Fisken tvivlar på sig själv och kan offra sig hur mycket som helst för sin partner, men väduren har svårt att ta emot och känna för någon som inte bryr sig om att hävda sig.

‍ Ditt Lejon behöver enormt mycket mer uppmärksamhet än dig och för hen är kärleken beroende av att ständigt upprätthållas med tydliga ömhetsbetygelser. Och det här innebär ofta stora romantiska gester, gåvor och ord. Det är inte det att du inte är öm eller glömmer att visa vad ditt Lejon betyder för dig, kära Oxe, men ibland glömmer du att visa det på det där beundrande och lite högtidliga sätt som ditt Lejon väldigt gärna vill höra.
Lejonet blir frustrerat på att fisken är så sentimental och är oförstående inför fiskens känslighet. Det gör fisken ännu mer melankolisk vilket snart driver ut lejonet på nya äventyr. En Jungfru? Jungfrun och fisken kan ha svårt att förstå sig på varandra.En Tvilling? Fisken och tvillingens relation tenderar att bli ganska rörig. Fiskens sökande och letande eldar på tvillingens allmänna nyfikenhet. De är båda rastlösa, men av olika skäl. Fisken är alldeles för känslig och tvillingen är alldeles för ombytlig för att det ska funka i längden. Det gör inte saken bättre att tvillingen dessutom kan vara ganska taktlös vilket får fisken att känna sig förorättad och trampad på tårna.

‍ Det som gör att ni två dras till varandra, kära Oxe, är främst att ni båda är riktiga proffs på att njuta av att livet. Ni två kan garanterat ha väldigt roligt ihop och eftersom ni båda har en raffinerad smak samt gärna spenderar lite extra njuter ni tillsammans av att bjuda er själva på det bästa och roligaste.OXE (20 APRIL–21 MAJ) – Oxen är väldigt sensuell av sig och älskar allt som har med doft, smak och beröring att göra. Det tar ofta lång tid innan du faller för någon, men när du väl gör det har det ofta med dina sinnen att göra. När du inser att du känner igen din älsklings doft, och att du doftar som dem efter det att du träffat dem, är du kär.

Hur är en fisk i sängen?
FISKEN. Den romantiska, sensuella fisken gillar både att förföra och att bli förförd av sin partner och är också en av de mest kreativa tecknen i zodiaken, vilket de gärna för över till sexlivet. Skorpionen, med sitt passionerade och sexuella driv, passar därför fisken helt perfekt.
Ni är också båda proffs på att njuta av en förälskelse. Resa bort på en weekend kanske? Ni två kan säkerligen hitta det ultimata resmålet för att bara lyxa. Men förutom att äta dyr choklad och dricka bästa vinet? Ni två har en hel del egenskaper som är så lika att ni ibland förvirrar varandra innan ni inser att ni faktiskt är väldigt olika.Allt pekar på ett mycket långt och tillfredsställande förhållande. Ett Lejon? Lejonet vill gärna dominera och fisken, som är oändligt följsam och självuppoffrande, låter sig domineras. Fisken är alldeles för inåtvänd för att passa med det utåtriktade lejonet och de är helt enkelt för olika för att förstå den andra.

Som partner är du romantisk, kärleksfull, generös och en fantastisk lyssnare som inte dömer. Din partner får chans att utvecklas och växa utan att du står i vägen.

Fisken är en sökare. En sökare som har en oerhörd nära kontakt med sitt känsloliv. Du som fisk känner nämligen ALLT, och är väldigt mottaglig för intryck. Du har lätt för att sätta dig in i andras människors känslor och har en oerhörd stor empatisk förmåga.
Ditt inre sökande gör att du ofta hoppar från punkt till punkt och testar allt som är okänt. En flyktbenägenhet som det kan vara värt att hålla koll på. I sin strävan efter svar har fisken en större risk att bli påverkad av andra, och bli missledd.

Du är mest kreativ av alla stjärntecken. Du har ett öppet sinne och är snäll och vänlig in i själen, men det är viktigt för att du ska må bra att du vågar säga vad du tycker. Låt inte tankar gnaga i dig och gå ut över din hälsa. Det kan ge både smärta i nacken och huvudvärk. Yoga och massage är en bra smärtlindring för dig.
Eller så använder du din empatiska förmåga och hjälper mänskligheten på ett eller annat sätt. Tänk yrken som socionom, psykolog eller annan typ av rådgivare.Baksidan av att vara så inkännande som fisken ofta är kan vara mottagligheten även för energitjuvar och deppiga vibbar. Välj ditt umgänge noga och ge endast tid till dem som ger dig glädje tillbaka.Vilka stjärntecken passar fiskarna ihop med? Och vilka datum är det som gäller egentligen? Här är allt du behöver veta om zodiakens mest sökande, kreativa och känsliga stjärntecken: Fiskarna! Du är vänlig, generös och omhändertagande. Och har lätt för sociala sammanhang. Du är en bra lyssnare, och människor känner av ditt varma inre. Och med din anpasslighet kan du passa in i de flesta sociala situationer. Nästan alla stjärntecken trivs med fisken, men fisken själv mår bäst av bara en handfull stjärntecken. Med Neptunus, den andliga planeten, som stjärntecknets styrare, är det inte sällan som fisken ­anses vara särskilt mottaglig för ­sanndrömmar och intuitiva budskap. Som om du hade antenner på huvudet.

Det finns två tydliga riktningar för fiskarna. Antingen utnyttjar du din kreativitet till fullo och sysslar med det du älskar – allt från musik, foto, skådespeleri, film eller annan konstform.
Eftersom fisken ibland tvivlar på sig själv kan det lätt bli så att du offrar hur mycket som helst för din partner. Något att vara uppmärksam på, så att du inte tappar bort dig själv i en relation.

Fisken älskar att resa men älskar ännu mer att komma hem. Fiskens hem är mysigt, personligt och ombonat, och fisken lägger ner mycket tid och möda på inredning och atmosfär. Fisken tycker om att läsa och studera, har ofta andliga intressen och har minst en hobby som motionerar hjärnan.
Fisken älskar kunskap och siktar på att bli klokare och klokare. I unga år lutar sig fisken hårt på sin intuition, sedan ersätts den gradvis med mer och mer avancerade teoretiska kunskaper.Fisken bryr sig om alla, och oroar sig för alla. Kan ha en tendens att lägga sig i andras beslut och ge råd som ingen har bett om. Men fisken är också hjälpsam, empatisk och ett underbart stöd när livet av olika skäl känns tungt. Fisken har alltid tid och fisken har alltid en kram över.

Fisken är också det mest andliga stjärntecknet, har en rik inre värld och ett stort intresse för allt som är själsligt, från tro till psykologi. Fisken är intresserad av andra människor, deras känslor och motiv. Fisken är en riktig människokännare men kan vara märklig vag och osäker när det handlar om att definiera sina egna känslor.
Fisken är mystisk, mångfacetterad och unik. Av alla Zodiakens tecken är detta utan tvekan det mest begåvade. Fisken föds med möjligheten att utveckla nästan vilken talang som helst, sedan avgör praktiska förutsättningar och personliga val vilken riktning Fisken ska gå i. Oftast väljer fisken en väg som gynnar andra minst lika mycket som den gynnar fisken själv. Fisken tappar motivationen om det fisken gör inte är till nytta för någon annan.

Fisken är ett märkligt tecken. Med rätt motivation finns det praktiskt taget inget som fisken inte kan klara av, utom möjligen tekniska problem. Fisken kan göra allt från att måla ett mästerverk till att bli expert på neurokirurgi.
Fisken har en förmåga att komplicera saker i onödan. Överanalyserar problem, särskilt små. Fisken oroar sig också väldigt mycket, även över saker som fisken inte alls kan påverka.

Fisken är flexibel, vänlig och nyfiken. Har svårt att tåla konflikter och vantrivs om det ofta är dålig stämning på jobbet. Trivs bäst om arbetet är utvecklande och kräver empati. Att sitta fast i rutiner och i ett arbete som inte ger nya kunskaper kan göra fisken både frustrerad och ledsen.
Fisken har ett stort behov av beröring och ömhet, och står inte ut länge i ett kallt förhållande utan närhet. Själva sexakten är mindre viktig så länge närheten finns där. Gemenskap och delande är viktigare än passion. Samtidigt är fisken lyhörd och för det mesta en riktigt skicklig älskare.Fisken är omtänksam, innerlig och genuint intresserad av sin partners insida. Fisken vill känna sig behövd. En bra matchning för någon som tycker om att bli ompysslad, analyserad och definierad. Fisken själv beskriver sig som en öppen bok men blir snarare uppfattad som ett mysterium.Fisken är oerhört hänsynsfull och omtänksam men kan vara så fokuserad på en specifik uppgift att omvärlden försvinner. I det läget kan Fisken framstå som både självisk och frånvarande. Det är viktigt för fisken att omge sig med människor som förstår att fisken behöver gott om eget utrymme i sådana här lägen. Annars kan det bli så att fisken tar till sig kritiken och överger sina egna drömmar och ambitioner för att undvika att vara egoistisk.Fisken kommer överens med alla utom med personer som hela tiden ställer till bråk eller är otrevliga. Men de nära vännerna är relativt få. Fisken ser dessa som familjemedlemmar, ställer upp i alla väder och är oerhört engagerad i att varenda en ska må bra och vara lycklig. Mycket omtänksam. Merkurius antyder en stabil månad på många vis, men hjärtevännen känner sig en smula åsidosatt på grund av din höga ambitionsnivå just nu. Glöm inte bort att kompensera för de ensamma stunderna. Känslan för skönhet och den jordnära personligheten gör att oxar ofta är estetiskt lagda. Trots att de älskar att koppla av i en behaglig miljö, har de dock nästan alltid en speciell närhet och längtan till allt som har med naturen att göra, som trädgårdsarbete, även om de bor mitt i en stad.

Hur är fisken i ett förhållande?
Fisken är romantisk, kreativ och ser alla i sin omgivning. Men du har också ett stort behov av egentid och är en riktig tänkare. Som fisk kan du bli missförstådd av din partner eller crush eftersom du kan ha för svårt att uttrycka dina känslor. För fisken betyder närhet och intimitet allt!
Månens influenser får känslorna att svänga. Nu känns du svårflörtad, samtidigt kan svartsjukan blossa upp. Det är svårt att släppa kontrollen när du behöver det och det gör dig irriterad.Oxen är en egensinnig individualist som inte låter sig rubbas i första taget. Det tar ett tag att få en oxe på sin sida men den som har turen att lyckas har fått en vän för livet. Oxen är trofast och lojal. Det är inte en person som hetsar upp sig utan tar saker med ro.Du har självförtroende och lägger dig inte i första taget om du får ett nej. Merkurius påverkan ger dig motivationen du behöver för att försöka igen, en ansträngning som kanske lönar sig.

Visionerna om kärlek finns där, men nu är kraven höga och den person som inte uppnår dem fäster du kanske ingen större betydelse vid. Var inte så ”svart eller vit”, du kan missa den bästa!
Oxar är praktiska, realistiska, lugna, metodiska, arbetar hårt och med stor uthållighet. De är principfasta, envisa, stabila, självmedvetna och vill inte gärna ta några risker. Humöret är lugnt och välbalanserat förutsatt att de inte blir retade förstås. Då kan de bli riktigt arga och dessutom långsinta, det tar tid innan de glömmer en oförrätt. I grund och botten är de dock toleranta och pålitliga och försöker alltid att se det bästa i sina vänner.Singeln ruvar på sina hemlisar och i kärlek kan du komma att bli något av Zodiakens stora överraskning. Att obemärkt ömsa skinn och slå in på en annan väg än väntat är nu många lediga Oxars val!