Posted on

Påsar Till Fiskdamm

Personen bakom skynket kan välja att sätta på riktiga presenter, som godispåsar eller påsar med blandat innehåll såsom godis, bullar, kakor, russin, frukt, ballonger och mindre leksaker. Ibland kan fångsten bestå av oväntade och ovälkomna skämtpresenter, som en strumpa eller en rulle toalettpapper, varpå fiskaren får försöka igen.Deltagarna har var sitt metspö med ”rev”, vanligen ett snöre, och en ”fiskekrok”, ofta i form av en klädnypa. Med spöet fiskar deltagarna efter presenter bakom ett uppspänt skynke (oftast ett lakan eller en större bordsduk), där det sitter en person och fäster saker. När ”fångsten fastnat på kroken” kan personen rycka i reven eller ropa exempelvis ”napp” för att signalera för deltagaren att denne kan dra upp sin fångst.

Våra kalaspåsar finns i många olika material och kanske letar du efter just påsar i cellofan då du av någon anledning tycker om det speciellt prasslande ljudet från dessa. Det kan också vara så att du vill ha en genomskinlig påse så att man kan se innehållet och då passar godispåsar i cellofan riktigt bra. Givetvis har vi också vanliga plastpåsar och papperspåsar för godis, men även också påsar i kartong och filtmaterial som mer rätt då kallas godisbägare eller godishinkar.
Billiga cellofanpåsar, kalaspåsar och andra partypåsar. Här hittar du i stort sett alla typer av partypåsar du kan använda om du tänkt ge dina barns kalasgäster ett rejält och gott minne när barnkalaset avslutas. Om du enbart letar efter små godispåsar i papper, följer du genast länken till kategorin små papperspåsar.

Vad kan man ha i Fiskdammspåsar?
Ville inte ha så mycket godis i så vi satsar mer på små roliga grejer, som studsbollar t. ex. Men lite godis i alla fall.. En tablettask, någon chokladpeng och en klubba fick slinka ner.
Billiga cellofanp\u00e5sar, kalasp\u00e5sar och andra partyp\u00e5sar. H\u00e4r hittar du i stort sett alla typer av partyp\u00e5sar du kan anv\u00e4nda om du t\u00e4nkt ge dina barns kalasg\u00e4ster ett rej\u00e4lt och gott minne n\u00e4r barnkalaset avslutas. Om du enbart letar efter sm\u00e5 godisp\u00e5sar i papper, f\u00f6ljer du genast l\u00e4nken till kategorin sm\u00e5 pappersp\u00e5sar.När du nu ställt till med ett ordentligt kalas vill du givetvis att barnen skall få med sig ett gott minne hem och visst blir godis och andra mimipresenter både roligare och godare om påsarna följer i temat på barnkalaset. Så vare sig barnen har haft ett prinsessparty, piratkalas, spiderman-fest eller kalas på något Disney-tema, så har vi massor av team-påsar att erbjuda. Är det så att du inte ordnat till det med något speciellt tema på kalaset, så finns här för er också en mängd olika färgsprakande kalaspåsar utan teman. Obs! Även för lite äldre barn (sådär 20+) eller för de som vägrar bli vuxna har vi t.ex temapåsar med motiv från Doctor Who.

Var kan man köpa godispåsar?
Godispåsar | Handla online från din lokala ICA-butik.
Påsarna kan delas ut eller halas in av barnen över en fiskdamm. Vi rekommenderar gärna att ni inte fyller påsarna med enbart olika varianter av socker, utan även drygar ut innehållet med ett par små presentleksaker. Det är mycket nyttigare och mycket kreativare och du hittar fler varianter av sådana leksaker i kategorin med leksaker till fiskdamm.Jag får säga att jag är lite kluven. Å ena sidan tycker jag det är en jättebra idé, att jag gillar att barnet får något de verkligen vill ha och att det inte går inflation i presenter. Å andra sidan tycker jag också det är värdefullt för min dotter att fundera på vad kompisen verkligen gillar att göra, fundera på vad kompisen redan har/inte har och skulle bli glad för och hitta något som passar inom en given summa istället för att tänka sig största legobyggsatsen/dockskåp etc. Förväntan och glädjen över att ge en present de planerat själva har också varit stor, och glädjen i att ge istället för att få är något jag verkligen vill ta till vara på. Dotterns kompisar verkar göra på samma sätt Jag tycker såklart själv att detta är den absolut smidigaste lösningen som både garanterar att barnet får något hen vill ha. Och slipper bli att man köper något akut för att man insåg att i helgen är det visst barnkalas. Igen. När vi hade utomhuskalas för storasyster som fyller år i januari en solig vinterdag med -10 grader, bjöd vi på nygjorda popcorn och varm choklad, samt frukt, kakor och tårta. Vi hade skottat ihop en stor pulkabacke på tomten och gjort gångar i trädgården bland all snö som var. Ett riktigt vinterkalas i coronatider. :)Det blir en stor skillnad där med antalet kalas, om presenter blir ett problem eller inte. Min 6-åring har nog inte varit på mer än tre kompiskalas. Och pga corona så är det långt över ett år sedan det senaste, närmare två år.

Men nu är mina barn hyfsat små och det har max varit totalt fem, sex barn på kalasen inklusive födelsedagsbarnet. Dessutom är det barn vi föräldrar känner ganska väl och kan hjälpa till lite med lämplig present om presentväljandet spårar ur. Jag kan tänka mig att det är annorlunda när det är kalas med hela skolklassen, då får vi kanske tänka om.
Ja, kan hålla med, och att det beror lite på gruppen. Jag tycker det är bra att samla alla i början, så att alla ser vilka som är på kalaset och om inte alla känner varandra kan man berätta vilka som är här och vad de heter.Hur tar man initiativ till en ändrad presentkultur? Genom att våga göra annorlunda och därmed föregå med nytt exempel. Många tänker nog inte ens tanken att det skulle kunna gå till på annat sätt. Konceptet med gemensam present går att testa redan på nästa kompiskalas, prata med och förbered barnet som fyller år innan bara.Händer det att gästerna frågar efter något som brukar finnas på andra kalas? Utöver att det är färre presenter är nog det mesta lika andras kalas. Lite lekar som barnen fått välja innan, fri lek, fika, presentöppning och skattjakt (fiskdamm när de var yngre). Om kalaset är i lunchtid så korv med bröd eller likande.Om du vill ha ytterligare inspiration till ett minimalistiskt barnkalas ska du läsa artikel ”Bästa tipsen för ett minimalistiskt barnkalas” där även jag medverkar på ett hörn. Den avslutas med 3 konkreta tips på hur du kan göra barnkalaset mer minimalistiskt.

Har ni fått reaktioner från andra på gemensam present? Vissa tycker säkert det är lite märkligt utan att säga något. Men flera familjer har tagit efter konceptet, både våra egna barns kompisar och andra med äldre barn. Det är väl det bästa betyget. :)Hittills har alla gäster deltagit på samlandet och ingen har velat lösa present på egen hand. Sen kan det variera om barnet ändå tar med något litet att ge, som en nyckelring, en ballong, en pärlplatta eller teckning (eller inget alls vilket ju är okej!).

Ett tips för att få barnkalas att flyta smidigt: lita inte för mkt på fri lek. Funkar fint med ett fåtal barn som är lugna, men rekommenderar verkligen att planera många enkla vuxenledda lekar (tänk under örnens vingar / stafett /balansbana /hinderbana osv) om det är lite mer aktiva barn bland gästerna.
Ja, men tänker att om det är väldigt viktigt för en så kommer ju barnet få möjlighet att göra det exempelvis inför jul (alltså inte för kompisar kanske, men själva tankesättet vad någon släkting eller familjemedlem skulle bli glad av), eller kusiner eller andra man firar födelsedagar med.

Måste man ha godispåse på kalas?
Får barnen godis eller saker i sin godispåse? I den mer eller mindre obligatoriska godispåsen brukar vi även lägga i något som inte är godis; som såpbubblor, en penna, litet miniblock och/eller klistermärken. Lite beroende på ålder mm, och något som kan ”användas upp”.
Den största förändringen vi gjort för att hålla födelsedagarna mer minimalistiska är nämligen att minska antalet födelsedagspresenter. Detta sker främst vid kompiskalas då vi i flera år valt att ordna med en gemensam present från alla kompisar på kalaset.Hur går samlandet från kompisar till? Är alla med? Specificerar ni belopp? Redan på inbjudan skriver vi att de som vill vara med på en gemensamt present swishar en specifik summa som vi föräldrar ordnar med en större present för. Se bild nedan för exempel på text. Vi har valt att speca beloppet, men det kan man ju låta bli, beror väl på hur många och hur väl man känner de som bjuds. Det behöver ju räcka till en lite större present (och ja, vi föräldrar skjuter såklart till pengar vid behov).

Budget för kalaset? Oj, har ingen sådan, men har hittills bara haft hemmakalas och de är ändå väldigt billigt jämfört med att hyra in sig i extern lokal. Jag skriver gärna ut gratis mallar, vimplar och ”pynt” som andra mer kreativa människor skapat och tillhandahåller på nätet. 🙂 Med det sagt skulle vi även kunna ha kalas i allt från hyrd gymnastiksal till på Yoump eller liknande aktivitetsplats, om barnen önskar det.

Jag provade att fråga om alla ville vara med på en gemensam present när dottern fyllde år efter inspiration från er. Hon är äldst på sin avdelning så vi var de första som arrangerade kalas på hennes avdelning på förskolan. Alla blev med på presenten och svischade. Så fick hon precis det hon önskade sig, och presentöppnandet tog ca en minut. Flera föräldrar tog kontakt och tyckte att det var en väldigt bra idé (och skönt att någon annan vågade föreslå det 😂). Så nu har flera av de andra familjerna haft samma upplägg till sina barn.
Oj, det där har vi aldrig tid att göra ändå =D Alltså att barnen ska vara med och planera vad de ska ge i present till var och en har aldrig hänt. Med barnkalas som duggar tätt – i princip något kalas varje helg hela maj-juni samt augusti-september samt några strökalas därutöver. De har på sin höjd ibland fått välja den här eller den här pysselboken tillsammans med den här penn-uppsättningen, alternativt välja mellan två legobyggsatser jag på förhand köpt. 🙂 När barnkalas ska planeras och genomföras brukar sällan ord som enkelhet och mindre prylar nämnas, men visst går det! Jag fick en hel del frågor på Instagram efter vårt senaste barnkalas och tänkte besvara dem i detta inlägg för att fler ska våga justera barnkalaset och få det att inte bli en presentorgie. Vad bjuder ni på för fika/mat? Om kalaset är över lunch så start med korv med bröd eller liknande. Om det är på eftermiddagen så brukar vi börja med frukt och samla alla för att leka någon enkel lek som födelsedagsbarnet valt. Sen fri lek och när det är lämpligt samlas för fika som exempelvis chokladbollar, någon kaka och så ”tårta” som ofta varit någon form av glasstårta då våra barn inte gillar klassisk sockerkakstårta. Fri lek, skattjakt med godispåse och så hem. Typ.I höstas flyttade vi tillbaka till vår hemstad och har möjlighet att fira födelsedagar med släkten, något som mina barn inte haft tidigare. Jag vill gärna bryta present-trenden kusiner emellan. Dessutom har varken jag (som har tre barn) eller min närmaste kusin som också har tre barn lust att jaga present flera gånger/år. Förslaget ligger istället på att baka/ta med något som man tror att födelsedagsbarnet uppskattar. Vi gjorde en godis-kaktus till deras femåring och min treåring önskar sig muminkex. Blev en mysig stund för mig och mina barn att sätta ihop kaktusen och väldigt uppskattat av födelsedagsbarnet. Hoppas att det kan bli en ny, enklare tradition!

Vi hade nyligen kalas för våra 7-åringar och vi kommer övergå till mindre ”kalas” och mer typ ”bjud några kompisar på fin middag hemma” för det blev extremt rörigt med alla uppspelta, självständiga, fartfyllda barn 😅😅
Vi har haft samma koncept för familjen, vi köper en present till vårt barn, så får alla mor- och farföräldrar, fastrar, mostrar, kusiner osv svischa. Överskottet (det blir ganska mycket när man hoppar över att köpa massa små onödiga presenter) sätts in på barnets konto. Vi är jättenöjda och också glada för att barnen inte har ett jättefokus på ”ska ha” eller ”vill ha” eller ”alla andra…” Blir också fint att ha pengar till körkort eller bostad när de blir så stora att den tiden kommer.

Jag är inne på samma spår som du angående att ha middag med typ fredagsmys hemma som ”kalas” men min 6-åring nappade inte på idén. Eller hon ville jättegärna ha det. Också. Men inte som kalas =D
Hur reagerar barnen på bara ett paket? Inte enbart jubel från våra barn, men vi har förklarat varför och de har accepterat (men de har ju varit på andras kalas med 10-20 paket). Vi har alltid haft kompiskalaset efter födelsedagen alternativt samma dag. Vilket gjort att barnet då redan fått en del presenter från oss föräldrar och ibland även från släkten så att det inte känns som enbart en enda födelsedagspresent.

Jag är inne på lite samma linje som Emelie, det är bra och roligt för barnen att också köpa åt andra, och det är något som funderas mycket på hos oss. Också nyttigt att fundera på prisklass tillsammans med barnet. Sedan kan ju presenten också vara immeteriell, t.ex inträde till bad eller klätterpark, presentkort etc. Min dotter fick en gång 50 kronor + en godispåse till present av en kompis, hon tyckte det var jättecoolt!
Tänker också att det finns ju andra tillfällen än kompiskalas att fundera kring det där, om det nu är viktigt för en. Som släktkalas, kusiner, julklappar mm. Kompiskalas är ju inte det enskilda tillfället man ger gåvor. Men det är ett tillfälle då det lätt kommer in 10-15 olika småpryttlar (gärna i plast) som man inte har behov av och som planeten skulle vara glad av om det inte konsumerades. :)På ett barnkalas eller en fest vill man gärna bjuda på något gott. Då är det väldigt trevligt att bjuda godis eller snacks i fina påsar och boxar. Flera av påsarna är perfekte att använda som godispåsar till fiskdamm. Eller varför inte lämna en lite gåva till kalasgästerna? Hos Clas Ohlson kan du alltid handla tryggt och snabbt. Du har alltid upp till 365 dagars ångerrätt eller öppet köp. Ordern skickas vanligtvis inom 1-3 arbetsdagar. Vi uppfyller Trygg E-handels krav och innehar certifikatet Trygg E-handel. Löpande kontroller av både villkor och rutiner utförs för att garantera säkra och trygga köp på nätet tillsammans med Svensk Digital Handel. Vi vill att du ska ha nytta och glädje av det du handlar hos oss – länge. Många av våra produkter omfattas därför av garanti, alltifrån 3 år upp till hela 25 år. Läs mer om eventuell garanti på respektive produkt. I övrigt gäller dina rättigheter enligt konsumentköplagen.

Ja,\u00a0that’s it. Ungarna var tokglada och inte n\u00e5gon sa n\u00e5got om att det saknades det ena eller det andra. Visst \u00e4r det s\u00f6thet i b\u00e5de BerryBoost och fruktst\u00e4ngerna men det \u00e4r \u00e5tminstone inte syntetiskt skitsocker. S\u00e5 v\u00e5ga g\u00f6ra n\u00e5got annat \u00e4n det klassiska!Vi k\u00f6rde en klassisk fiskdamm p\u00e5 Essies kalas i l\u00f6rdags – \u00e4lskar hur k\u00f6n blev massiv framf\u00f6r v\u00e5rt provisoriska skynke. Vi f\u00f6rs\u00f6ker undvika godis i st\u00f6rsta m\u00e5n vi kan och d\u00e4rf\u00f6r ville vi g\u00f6ra en \”godisp\u00e5se\” med lite annat \u00e4n det traditionella. Det k\u00e4nns som att ni kanske \u00e4r fler d\u00e4rute som har samma tankar s\u00e5 d\u00e4rf\u00f6r t\u00e4nkte jag dela med mig av inneh\u00e5llet i v\u00e5ra p\u00e5sar. N\u00e4r det g\u00e4llde p\u00e5sarna fick fiskarna sj\u00e4lva v\u00e4lja om de ville ha en Frozen eller en Spider-Man (utbudet \u00e4r ju inte s\u00e5 varierande om en s\u00e4ger s\u00e5) – \u00e4lskar att det var en sk\u00f6n blandning av killar som valde Frozen och tjejer som valde Spider-Man. Det vi lade i p\u00e5sarna var:

Det duger bra med det du satt, annars finns ju även små pixiböcker som kan vara trevligt! Finns det barn som inte äter godis så kan man kanske sätta små kakpåsar, små chipspåsar och liknande.Kalaspåsar är mycket populärt på kalaset. Att ge barnen en kalaspåse med godsaker och någon överraskning i är mycket uppskattat. Låt kalasbarnen gärna förtjäna kalaspåsen via en fiskdamm, skattjakt eller liknande.

Vill du veta mer om våra produkter får du jättegärna kontakta oss på antingen mail eller telefon. All vår kontaktinformation finner du längst ner på sidan i högra hörnet.Till alla barnkalas ger man varje barn på kalaset varsin godispåse med lite småsaker i. Oftast är det inte endast godis i påsarna utan man brukar lägga i någon rolig leksak som barnen kan använda på kalaset, till exempel en fingerfälla eller en studsboll. Vi har de perfekta småsakerna till att lägga i godispåsarna.Små leksaker till barnkalaset. Lägg några leksaker och lite godis i kalaspåsen och anordna en fiskdamm eller skattjakt. Många av leksakerna passar också utmärkt att ge bort som födelsedagspresent.Med rätt val av lampskärm kan du förändra ett helt rum och få ditt hem att bli mer personligt och harmoniskt. Här hittar du lampskärmar i olika storlekar, material, färger och former. Vi har lampskärmar som passar alla stilar och rum. Flera av våra hängande lampskärmar är gjorda av naturmaterial eller tyg vilket både är snyggt, trendigt och ger rummet en lugn känsla och atmosfär.

Oavsett om du planerar en intim sammankomst eller en storslagen fest, kan vi hjälpa dig att ge en touch av lyx till din dukning och sätta pricken över i:et. Hos Lagerhaus hittar du allt för den perfekta bordsdukningen som stilrena glas, tjusigt porslin, småvaser för vackra blommor och krondill. Glöm inte ljuslyktor MILK, ljusslingor, papperslyktor och partyhattar för att få till den där magiska stämningen på din kräftfest.Oavsett om du har ett kontor hemma, är på plats på ditt arbete eller i skolbänken, har vi kontorsmaterialet du behöver för att höja stämningen, motivationen och bli mer produktiv. Vi har anteckningsblock i fler olika roliga tryck för att matcha din personlighet, roliga pennor men också vanliga blyertspennor och kalendrar för din planering.Spel är inte bara roliga utan också otroligt lärorika. Träna ditt minne, bli mer allmänbildad eller få upp flåset genom någon av våra fysiska spel. Spana in våra populära spela online eller i någon av våra Lagerhaus butiker. Få ett ljusare hem och skapa harmoni tack vare rätt val av belysning. Vi har de rätta lamporna för dig, välkommen att kika på utbudet här online eller i någon av våra Lagerhaus butiker. För sommarens barnkalas har vi dessutom fina hattar, bägare för snacks och glass och godipåsar att fylla med godis eller små presenter till fiskdammen. För att kunna servera mat, dryck och fika till små och stora gäster erbjuder vi ett brett sortiment av papperstallrikar, pappersmuggar, servetter och engångsbestick av hög kvalité – Gör det enkelt för dig och slipp disken på sommarens kalas.

Har du en tom vägg som du vill göra roligare, sätt upp en hylla. Pynta den med konstgjorda växter i en snygg kruka eller en vacker ljusstake. Dekorera sminkbordet med en trendig bordsspegel eller smyckesfat, både praktiskt och snyggt. Här hittar du också fluffiga tofflor, paraplyn och olika typer av fat. Vad du vill använda din kniv till är helt upp till dig. Passa på att samla på dig några stycken så slipper du vänta på att diskmaskinen ska gå klart. Vi har också smörknivar som matchar andra produkter från kök & servering vilket kan vara fint att ha ihop. Hitta dina smörknivar hos Lagerhaus! När du vill lägga grädden på moset eller skapa en känsla med en gåva till en speciell person, så är ett vykort eller vikta kort den perfekta detaljen. Med ett roligt vykort så skapar du en glädjekänsla och förväntan att öppna presenten, eller så kan du skapa en kärleksfull känsla med romantiskt vykort.Vi på Lagerhaus har de roligaste spelen som garanterat kommer bidra till många skratt. Samla dina bästa kompisar och dra fram sällskapsspelet, utmana din partner eller ha en trevlig stund med familjen, vi har spel för alla tillfällen. Det finns spel i många olika kategorier som trivia, allt från quiz spel, gissningsspel, strategispel för antigen två eller fler personer i olika svårhetsgrader och spel som tillför roligare samtal till festen.

Lagerhaus älskar mattor! En matta tillför både skönhet, en ljuddämpande effekt till rummet och har en möjlighet att dela upp rum i olika ytor. Här hittar du våra snygga mattor i olika varianter och storlekar som ger värme och färg till ditt hem. Vi har till exempel vävda mattor med lugg i 100% bomull och spana in våra härliga runda och fyrkantiga trasmattor i återvunnen textil som finns i olika många olika färger.
Sommaren är här och det är dags att planera sommarens kalas! För att göra din fest riktigt minnesvärd och färgglad, är det viktigt att ha rätt dekorationer på plats. Vi på Lagerhaus erbjuder ett brett utbud av produkter som passar perfekt för alla typer av sommarkalas.

Här hittar du kökstextilier i flera färgkombinationer olika varianter. Vi har grytlappar i flera olika färgar och vår virkade grytlapp är gjord av 100% restmaterial från textilindustrin. Det finns matchade grytlapp, grytvante och förkläde som passat fint att ha tillsammans. Spana in våra fina mönstrade kökshanddukar i roliga färger som definitivt kommer att liva upp ditt kök. Välj snygga och färgglada handdukar efter årets säsonger, handdukar med tryck eller matcha med en högtid för att få extra stämning i hemmet.
Vi har ljuskällor till alla möjliga lampor och lampskärmar. Mixa och matcha så att du får den dekoration, stil och ljus som passar din inredning och ditt humör. I vardagsrummet så kanske du vill ha en lugnare atmosfär, då ska du välja ljuskälla GLOB LED. Men vill du ha mer av en arbetsstämning så är ljuskälla GLOB OPAL LED rätt för dig.Skapa din personliga receptbok med dina egna favoritrecept. Föreviga de hemliga familjerecepten, klipp ut och klistra in dina favoriträtter från gamla tidningar eller skapa dina egna recept utifrån din kreativitet och dina smaklökar. Det bästa med att göra sin egen receptbok är att man kan samla teman, rätter och bakverk som man själv vill.En bunke kan du använda till många olika saker, blanda ihop salladen, marinera köttet eller vispa grädden. Det är bunken som oftast är första steget i din matlagning och använd därför en bunke du tycker om för att göra matlagningen roligare. Genom att välja en bunke du även tycker är fin och som matchar din övriga inredning kan du även servera i bunken eller låta den stå framme utan problem.

Är det en julklapp har vi lådor i julens alla färger, färgglada lådor för födelsedagar eller behöver du en gul till påsken? Vi har även mängder med presentband i olika som man snyggt kan slå in boxen med för en extra touch. En presentbox kan också användas till en praktisk förvaringslåda där du kan samla småsaker eller till annat om du så vill.
Ingen fest utan ballonger! Vi på Lagerhaus har ett brett sortiment med ballonger för alla typer av fester. Oavsett val av tema har vi alltid ballonger som passar just din fest. Blås upp och pynta födelsedagskalaset, nyårsfesten eller dopet. Spana in våra ballonger Sverige som passat perfekt till ett studentfirande eller våra hjärtballonger i rosa och rött för en romantisk alla hjärtansdag.Servetter kan verkligen piffa upp en dukning och vara en fin dekoration till festen eftersom du kan vika dem på så många olika sätt. Servetterna är ofta en härlig färgklick på middagsbordet som du lätt kan anpassa efter stil, årstid eller tema. Här hittar du en mängd olika servetter i olika färger och mönster. Vi har dessutom tygservetter som går att tvätta och använda flera gånger.

Köp en snygg svart grytlapp i bomull, ett kockförkläde eller en grillvante hos oss och gör dig redo för grillsäsongen! Grytlappar fungerar även bra att ha som underlägg på middagsbordet, 2-in-1, perfekt! Vi har svarta, gråa och beigea grytlappar och serien VIRKA är tillverkad av 100% restmaterial från textilindustrin. Vi har serier med matchande grytlapp, grytvante och förkläde för den som gillar enhetligt. Vi erbjuder vidare en rad olika färger på våra populära rustikljus, och vill du spexa till det lite extra ska du spana in våra häftiga twistade ljus som också finns i mängder av olika färger. När du ska ha kalas hittar du även dina tårtljus hos oss. Gör firandet till något alldeles extra genom att dekorera tårtan med fina sifferljus. Vi har även kronljus, cylinderljus och roliga ljus efter årets alla säsonger och helgdagar! När du ska ha kalas hittar du även dina tårtljus hos oss. Dekorera tårtan med fina sifferljus och gör firandet till något alldeles extra. Att tända ett värmeljus skapar inte bara stämning och en härlig atmosfär utan också njutbar värme. Mys till det och dekorera såväl vardagsrum som kalas med ljus från Lagerhaus!

Till balkongen så har vi allt du kan tänka dig för att plantera växter med hjälp av krukor, hänga upp växter med amplar och hålla dem vid liv med hjälp av självbevattning. Har du en altan, trädgård eller större balkong så är det livsviktigt att ha en hängmatta där du kan slappna av i den varma vinden med en bok. Till dig så har vi allting för att dekorera balkongen eller sköta om grönskan på balkongen!

Hur leker man fiskdamm?
Med spöet fiskar deltagarna efter presenter bakom ett uppspänt skynke (oftast ett lakan eller en större bordsduk), där det sitter en person och fäster saker. När ”fångsten fastnat på kroken” kan personen rycka i reven eller ropa exempelvis ”napp” för att signalera för deltagaren att denne kan dra upp sin fångst.
Här hittar du allt du behöver för att slå in en riktigt fin present. Vi har mängder med fina inslagningspapper och presentsnören för den perfekta inslagningen. Vill du skapa en festlig inslagning har vi presentpåsar och presentboxar i flera färger och former. Med en fin inslagning blir innehållet ännu mer uppskattat. Nu har vår senaste kollektion inom Kök & Servering landat hos oss på Lagerhaus. WHEAT är en stilren och trendig kollektion som med sitt levande utseende gör dukningen extra fin. I kollektionen ingår tallrikar, pastatallrikar, skålar och muggar. Letar du efter ett avlastningsbord eller sidobord har vi det rätta för dig, här hittar du trendiga och stilrena sidobord som passar lika bra att styla som dem är eller matcha ihop dem med andra bord för att skapa en snygg touch. Spana också in våra sittpuffar som är perfekt vid soffan framför Tv:n, samt våra hyllor i naturligt trä där du kan sätta små växter eller foton. Hitta småmöbeln hos Lagerhaus som kan förändra en oanvänd yta till en myshörna!Bordstabletter, glasunderlägg och grytunderlägg är inte bara snygga, de skyddar även bordet mot fläckar och märken. Välj bland en mängd fina underlägg och gör din dukning komplett, för hos oss hittar du enfärgade men färgglada bordsunderlägg, underlägg med ett vackert mönster eller flätade underlägg. Glasunderlägg i trä är ett snyggt och praktiskt komplement till bordstabletterna och det finns även så du kan matcha den i samma serie vilket blir så fint.

Allt för en enklare förvaring i köket. Med små medel kan du enkelt organisera och få bättre ordning. Köp din köksförvaring online eller i någon av våra Lagerhaus butiker.
Vare sig du vill ha en lugn kväll eller om du vill festa till det, så är våra böcker & spel ett perfekt val till varje tillfälle. Vi har de roligaste spelen som absolut kommer att bidra till många skratt. Samla dina bästa kompisar och dra fram sällskapsspelet, utmana din partner eller ha en trevlig stund med familjen, vi har spel för alla tillfällen. Det finns spel i många olika kategorier som trivia, allt från quiz spel, gissningsspel, strategispel för antigen två eller fler personer i olika svårhetsgrader och spel som tillför roligare samtal till festen.Ge någon lite extra kärlek i form av ett handskrivet kort. Vi har massor fina av gratulationskort med mysiga budskap som kommer att värma någons hjärta. Hitta dina favoritkort hos oss!

Hur mycket kostar 1 kg godis på Willys?
Willys upprepade förra årets succédragare med 29,90 kr/kg. Det var marknadens lägsta pris. De flesta andra kedjorna gick på 39,90 kr/kg vilket bland annat kunder på Stora Coop, Ö&B och Citygross (strax efter bananerna) gillade.
Vem älskar inte hembakat? Oavsett om du vill baka bröd, bullar, kakor eller bakelser är en bakform väldigt bra att ha! Känn doften som sprider sig i köket, och känslan av att stoppa en nybakad bulle i munnen, som är bakad med extra mycket kärlek – oslagbart! På Lagerhaus hittar du bakformar i metall och porslin, olika former och små och stora storlekar.Hos oss på Lagerhaus finns det roliga muggar med tryck eller enfärgade muggar i olika färger i små och stora storlekar. Välj mellan muggar och koppar i porslin, emalj, glas och stengods. Spana även in tallrikar och skålar som matchar våra muggar om du är sugen på en hel serie porslin. Hitta dina muggar hos oss, online eller i någon av våra butiker.

Skapa ordning och reda i hemmet med hjälp av praktiska krokar. Om du vill hänga upp flera saker kan en kroklist vara det du söker, och om du inte vill borra hål i väggen kan en vit eller svart dörrhängare i metall vara lösningen för dig. Vi har även självhäftande krokar som du klistrar på kakel eller glas, dessa fungerar bra i både badrum och kök.
Det är inte vilka fester som helst som är på väg. Midsommarfesten är snart här och vi har alla de bästa produkterna till festen som du kan tänka dig! Ska ni vara hemma? Då har vi roliga och färgglada girlanger, stilrena vinglas och champagneglas eller varför inte en dessertbägare med en glasskopa? Om ni ska vara ute så har vi klassiska picknickkorgar, snygga och stora picknickfiltar, pappersmuggar och träbestick.Få ett ljusare hem och skapa harmoni med hjälp av rätt belysning och lampskärm! Vi har många olika lampskärmar att välja på och du är välkommen att kika här online eller komma in till någon av våra Lagerhaus butiker.

Vi har fina och stilrena äggkoppar i bra kvalitet som passar till alla frukostbord. Välj vår bruna äggkopp CAMPER som matchar det bruna ägget, och vår vita äggkopp CAMPER som matchar det vita ägget. Vi har även säsongsbaserade äggkoppar som påskäggkoppar och juläggkoppar.

Blompiedestaler och amplar passar lika bra inomhus som i uterummet. Du kan till exempel hänga våra amplar, som finns i fyra olika färger, i olika höjder i vardagsrummet för att snyggt dekorera väggen. Förutom att placera blommor på piedestalen kan du framhäva en lampa eller någon annan inredningsdetalj. Låt fantasin flöda med hjälp av amplar & piedestaler från Lagerhaus!Glöm inte att kika på vår bästsäljare Ljuslykta MILK! Kanske den mest trendigaste ljuslyktan på marknaden och den finns i mängder av storleks- och färgvariationer, alltifrån jordnära toner till pasteller och mer färgstarka kulörer. Vi har även ljuslyktor av andra slag, till exempel hängande ljuslyktor. Dekorera och gör ditt hem mysigt med ljus, ljusstakar och ljushållare från Lagerhaus!

Vi erbjuder ett brett sortiment av festliga presentpåsar för en mer omsorgsfull present. Med en fin inslagning blir innehållet ännu mer uppskattat. Ibland kan det vara knepigt att slå in paket med presentpapper, då är det perfekt att använda en presentpåse. Det är både praktisk och enkelt och det blir otroligt snyggt och stilfullt.
Varför inte laga allt i samma stora ugnsform och slipp ett berg av disk, även om du föredrar en rektangulär eller rund ugnsform i glas eller porslin bör du välja en som passar dig och dina behov! Välj en lagom storlek för just ditt hem, som passar i storlek för maten du lagar och i skåpen som du ska förvara formen i och en stil som är du. Då kan du använda din nya ugnsform så väl i ugnen, som uppläggningsfat eller som dekoration. Stilrena ugnsformar hittar du hos Lagerhaus, online och i butik.Hangtags är ett snyggt sätt att skriva ditt och mottagarens namn, eller ett perfekt ställe att skriva en liten dikt. Det är den sista lilla detaljen för att göra paketet perfekt och unikt, för du kan blanda flera hangtags för att göra det roligare. Blanda hangtags HAPPY BIRTHDAY, en vit hangtag där du skriver en kort dikt samt en hangtag i en rolig färg där du kan skriva namnen. Detta gör presentöppningen till en ännu roligare upplevelse, speciellt om du har slagit in paketet i en av våra snygga presentpapper eller lagt presenten i en presentpåse eller presentbox. Sätt detaljen på paketet med hangtags från Lagerhaus!

Hos oss hittar du kuddar och kuddfodral i flera olika former och färger. Vi har motiv och mönster som matchar årets alla säsonger och vilken stil du än söker efter. Kuddar piffar upp soffan som såväl sovrummet, eller varför inte barn rummet? Du hittar även snygga och stora linnekuddar hos oss som passar våra mysiga kuddfodral. Lagerhaus hjälper dig att snabbt och lätt med hjälp av kuddar och kuddfodral att skapa en personlig, mysig och/eller rolig stil i ditt hem.
Om det mot all förmodan skulle bli en tråkig stund på festen – så liva upp den med ett roligt sällskapsspel! Vi lovar att du kommer få dig ett gott skratt och festen är i gång igen när du tar party och present produkter!Ett levande ljus lyfter stämningen i rummet och skapar en mysig känsla. Hos oss hittar du stearinljus i en mängd olika färger, som passar till livets alla stunder året om, såväl sommar som vinter. Lagerhaus stilrena ljus i olika former och färger är en perfekt inredningsdekoration. Vi har bland annat buntljus, blockljus, rustikljus, cylinderljus och kronljus. Häng med på den senaste trenden och spana in våra twistade ljus, de finns i mängder av olika färger.En bok är en perfekt present till dig själv eller överraska någon du tycker om. Välj bland spännande kokböcker och presentböcker med olika budskap. Vi har böcker som hjälper den som vill brygga egen öl, planera för sin hälsa eller skriva sin egen självbiografi. Lagerhaus är det rätta stället för dig som vill köpa en riktigt bra bok!Vi har många fina muggar till livets alla stunder. Kaffemuggen som bara måste finnas där på morgonen. Temuggen till kvällsfikan med vännerna och take away-muggen och termomuggen när du är på språng, vilket även våra muggar med lock och sugrör passar perfekt till. Här hittar du muggar med fina och roliga budskap på, perfekt present till dig själv eller till någon du tycker om.

En bok är en perfekt present till dig själv eller överraska någon du tycker om. Välj bland spännande kokböcker och presentböcker med olika budskap. Vi har böcker som hjälper den som vill brygga egen öl, planera för sin hälsa eller skriva sin egen självbiografi. Lagerhaus är det rätta stället för dig som vill ha roliga böcker & spel!
Få mer kvalitets tid och kom ifrån dator och mobiltelefon och spela tillsammans med nära och kära. Perfekt att spela en regnig sommarkväll eller att ta med på den långa bilsemestern. Ett spel är också alltid uppskattat att ge bort, antingen i gå bort present, födelsedagspresent eller julklapp som spelas direkt efter den öppnas. Det finns så många härliga böcker där ute och här hittar du de godaste utav de alla. Här hittar du nämligen en variation av kokböcker inom mat, bakning, drinkar och om du är sugen på något nyttigare så har vi även receptböcker med den inriktningen. Att få till den rätta belysningen hemma behöver inte vara svårt. Vi har mycket snygg belysning som passar till alla rum i hemmet. Låt oss ge dig några idéer:Självklart har vi även produkter för både halloweenpartyt, kräftskivan, bröllopet och studenten. Och så klart födelsedagar i alla åldrar! Ingen blir väl för gammal för ljus på tårtan? Är det du som ska dekorera? Då har vi några tips – oftast får man många roliga idéer av att bara titta på festaartiklarna i sortimentet, så när det väl är dags att sätta allt på plats så arbeta med hela blickfånget. Kanske har du en tom yta att hänga upp något fint? Kanske kan varje gäst få något roligt partytillbehör på sin plats om det är bordsplacering på festen.

Letar du efter en hylla som är både praktisk och snygg? Här hittar du hyllor som passar för olika rum och stilar. En hylla kan fungera både till förvaring och som en plats att placera dekoration eller inredning på. Hyllor passar i alla rum i hemmet och här på Lagerhaus har vi hyllor för vardagsrum, sovrum, badrum, barnrum och hyllor för smart förvaring.
Piffa upp ditt paket med presentsnöre och din inslagning blir komplett! Det finns oändligt med sätt att slå in ett paket på och även hur du ska knyta presentsnöret. Krulla snöret för en lekfull effekt, gör en romantisk rosett eller strimla snöret. Hur du än väljer att göra är det din personliga touch som är det viktiga.Kryp in under en mjuk filt i soffan eller vira in dig i en varm pläd på balkongen och njut. Vi har även picknikfiltar med praktiska handtag och färgglada mönster som livar upp pickniken med vännerna. Köp din favoritfilt eller pläd online eller i någon av Lagerhaus butiker! Vem älskar inte doftljus? Få den där perfekta myskänslan hemma med en god doft, hitta ditt doftljus hos oss. Vi har en mängd olika dofter som rabarber, körsbär, ananas, äng, örter och söta bär. Det är perfekt present när du vill muntra upp sig själv eller skämma bort någon du tycker om. På Lagerhaus hittar du inte bara olika dofter utan doftljusen kommer även i olika härliga färger och stilar, så att du kan matcha med din övriga inredning hemma. Här hittar du mysiga, trendiga och lekfulla lampor som gör ditt hem mer personligt. En lampa är både en funktionell och en snygg inredningsdetalj. Välj bland snygga bordslampor, vägglampor eller hängande lampor som passar bra i fönstret eller som ta
klampa.Här hittar du bland annat skärbrädor som fungerar bra till både matlagning och uppläggning samt bunkar som är perfekta att baka med eller använda till att marinera huvudingrediensen till middagen. Vi har mängder med köksredskap som underlättar för din matlagning och kanske till och med tar den till en helt ny nivå. Många av våra redskap matchar med varandra i behagliga trämaterial. Vi har även isbrickor, champagnekorkar och smörknivar och mycket mer.

Förvaring är A och O för att få ordning och reda i ditt hem. Den använda toppen ska ligga i tvättkorgen, vantarna har sin plats i en av hallens alla förvaringslådor, räkningarna i den där viktiga-papper-lådan och filtarna ska ligga vikta i korgen bredvid soffan. Vi har det mesta inom förvaring – Boxar, lådor, korgar, backar och väskor i mängder, både i små och stora storlekar, i olika material och stilar.
Våra dekorativa och stilrena vägghyllor i trä hänger du enkelt upp på väggen och passar för mindre dekorationer av alla slag. Vår gallerhylla passar i alla rum och blir både en praktisk förvaring och en snygg dekoration i rummet.

Överraska nära och kära och ge bort presenter i fina och färdiga presentboxar. Vi erbjuder ett brett utbud av presentboxar i små som stora storlekar som passar just dina behov. Det finns mängder med olika färger, enfärgade, mönstrade, glittriga och även presentboxar med trevliga citat på som kommer göra mottagaren lite extra glad. Vill du göra så att din käraste känner sig extra speciell så har vi presentboxar i form av ett hjärta i röda och rosa färger!
Till duschen har vi olika typer av förvaring som hängande korgar med sugpropp eller sugproppskrokar för dig som vill ha koll bland schampoflaskorna eller vill ha handduken nära till hands. Pedalhinkar i små, mellan och stora storlekar har vi också, vilket är ett måste för många att ha i badrummet. Du hittar din badrumsförvaring hos Lagerhaus, både online och i din närmaste butik.Ljusslingorna passar perfekt som mysig belysning som kan hängas på väggen, vid fönster eller utomhus på altanen eller balkongen för en härlig stämning. Vi har även ljusslingor för att sätta i granen.

Budskapen på våra vykort och vikta kort kan vara motiverande, romantiska men också skämtsamma så att det finns ett kort till alla. Ett motiverande vikt kort med ett härligt skriftligt budskap går aldrig fel, hen kommer känna sig alldeles varm inombords! Tänk dig att lägga vårt vykort med budskapet ”the world needs more women like you”, med ett personligt och kärleksfullt meddelande inuti, på en omtänksam present. En tår kommer nästan garanterat.Hos oss hittar du rätt ram, fotolist och ramlist för just dig och ditt rum. Designa den perfekta väggen av tavlor med alla dina härliga minnen av familj och vänner med hjälp av vår populära Ram PASSEPARTOUT. Om du har tagit många foton från dina resor av familj och vänner så passar det perfekt att göra några av de mest speciella minnena en del av rummet.

Är Malaco svenskt?
Visste ni att namnet Malaco kommer från de inledande bokstäverna i Malmö Lakrits Compani och grundades redan år 1934 som Sveriges första lakritstillverkare! Mycket har hänt sedan dess och idag har Malaco mer än bara lakrits i sitt sortiment. Sortimentet består numer av smaker såsom surt, salt och sött.
Sätt färg på skrivbordet med roliga anteckningsblock och mappar! Ett anteckningsblock är perfekt för dig som gillar att skriva, och som dessutom kanske har svårt att komma ihåg saker utantill. Vi har större anteckningsböcker i A4 som ger dig stort utrymme att anteckna, skriva, skissa och teckna på. Föredrar du mindre anteckningsböcker har vi A5 och A6, perfekta som block för inköpslistor eller som kom-ihåg-lappar. Vi har alla möjliga skålar i just den storlek, form och färg som du behöver till middagen. Stora skålen som passar bra till soppan, stora pastaskålen till huvudrätten och lilla glassbägaren eller glasskålen till efterrätten. Vi har dessutom flera små skålar till fredagsmyset som passar perfekt att ha godiset eller chipsen i. Med rätt val av lampa eller skärm kan ett helt rum förändras och lyfta ett helt hem. Det är också en produkt man har under en längre tid, därför är det extra viktigt att välja rätt. Vi har både trendiga och klassiska lampor som passar alla stilar och rum. En bordslampa på fönsterbrädan, en vägglampa i sovrummet eller en hängande taklampa i vardagsrummet. Missa inte våra lampor i neon som finns i flera olika citat eller motiv. Våra stapelbara lådor i plast, Aykasaboxar, finns i massor av roliga olika färger samt i såväl stora som små storlekar. De är perfekta för hemmakontoret och arbetsplatsen för att skapa ordning och reda och därmed kunna fokusera bättre. I de stora Aykasaboxarna är det gott om plats för förvaring av kläder, tidningar, tallrikar, skor och leksaker. I de mindre boxarna kan du förvara allt ifrån kryddor, böcker, pennor, sladdar, papper till smink och badrumsartiklar. De är otroligt praktiska för vem orkar diska efter en fest? Använd engångsbestick för den perfekta festen med ett gott avslut i soffan eller direkt till sängen, utan att diska!Här hittar du stilsäkra och populära ljusstakar och ljushållare i bra kvalitet som gör ditt hem extra mysigt och välkomnande. Vi har både värmeljus och stearinljus som fungerar bra till de olika ljushållarna. Vi har blockljus i små och stora storlekar, samt i många fina färger – som du kan placera på ett snyggt ljusfat av glas, stengods, polystone eller marmor. Du finner dessutom en mängd väldoftande doftljus i olika stilar, hitta din favorit och låt ditt hem dofta ljuvligt gott. Doftljusen kommer i många olika härliga färger och med charmiga citat och budskap på.Ett bra komplement till girlanger är stora och färgglada ballonger samt folieballonger som finns i form av nummer, bokstäver och ord. Du kan blanda girlanger och ballonger för att göra det ännu festligare. Pryd väggarna med dem inomhus och fäst dem vid bordet för att fortsätta festkänslan och temat från altanen in till hemmet.

Här finner du krukor till balkongen, dekorativa väggkrukor till vardagsrummet och charmiga hängande krukor till köksfönstret. Vi erbjuder också en mängd olika färger på våra krukor; svart, vit, grå, blå och grön för att nämna några. Vill du ha färgglada krukor så rekommenderar vi kruka VÄX som finns i de populära färgerna ljusblå, ljusrosa och peach. På Lagerhaus hittar du trendiga, tidlösa och stilrena krukor som gör ditt hem ombonat och hemtrevligt.
Lagerhaus har också självhäftande notislappar i olika motiv och former. De är lätta att fästa/ta bort utan att det blir märken. Veckokalenderblock och veckoplanerare hjälper dig planera skola, träning, jobb eller möten, vilket ger en mer strukturerad vardag. Vi har också dagböcker för djupare tankar och funderingar – ta några minuter om dagen och skriv ner vad du är tacksam över eller sammanfatta din dag. Spana in våra anteckningsblock och mappar som finns i butik och online hos Lagerhaus!

Vad ha I godispåse kalas?
Små leksaker till godispåsen Till alla barnkalas ger man varje barn på kalaset varsin godispåse med lite småsaker i. Oftast är det inte endast godis i påsarna utan man brukar lägga i någon rolig leksak som barnen kan använda på kalaset, till exempel en fingerfälla eller en studsboll.
Hos oss hittar du en mängd olika förvaringslösningar. Stora och små lådor med eller utan lock och förvaringsboxar i varierande material. Välj bland stilrena trälådor, praktiska förvaringslådor med lock, trendiga kontorsboxar eller varför inte en box i metall som passar till vårt metallnät GALLER? Vi har även förvaringsboxar i återvunnet material som du hittar online och i din Lagerhausbutik.

Att ta studenten är en av de bästa känslorna man kan uppleva, det är en känsla av eufori så därför har vi förberett den bästa festliga dekorationen till studenten. Om du vill dekorera ditt hem med alla festprodukter som du kan tänka dig, så har du kommit till rätt plats. Du kommer att kunna dekorera med så mycket produkter att det inte finns tanke av tvekan att det är den största festen i området.
Servera maten med fina brickor & fat på våra färgglada bordstabletter och underlägg. När middagen är klar så kan du be din partner att städa upp med hjälp av våra städ & disk produkter. Vi har somrigt och fräscht luktande rengöringsmedel som gör det enkelt att städa spis och ugn med hjälp av disktrasor samt snygga borstar i bambu i fantastisk kvalitet. Är du ute efter burkar har du hittat rätt! Vi har en mängd olika burkar i flera storlekar. Organisera och skapa bättre ordning med burkar för att få bättre köks- och matförvaring. Att förbereda mat som du sedan kan slänga in i en ugnsform i ugnen är både gott, tidsbesparande och smidigt. Vi har ugnsformar i olika storlekar, för att förenkla för dig i din matlagning helt enkelt! Oavsett om du är ute efter en stor eller liten ugnsform i glas eller porslin hittar du det hos oss på Lagerhaus. En ugnsform går att använda till mycket både i köket när du lagar maten och vid köksbordet när du ska servera den.

Gör diskandet lite roligare och låt ditt porslin torka på ett av våra diskställ! Ett snyggt diskställ kan faktiskt fräscha upp ett helt kök, för vi erbjuder diskställ i både metall och bambu vilket är otroligt snyggt. Skapa ordning och reda på diskbänken och organisera din disk, det kommer underlätta din diskning och spara dig massor av tid. Även om du har en diskmaskin kan det vara bra att ha ett diskställ om du vill diska något för hand.
En fin äggkopp är frukostens grädde på moset. Det ska finnas bröd i en korg, smöret ska stå framme med en brödkniv i smöret, både hård- och löskokta ägg finns i en skål, olika typer av skinka har lagts på en tallrik, den stora osten finns i mitten av allt, kaffet står fortfarande och droppar i kannan och äggkoppen dekoreras sedan av ett varmt ägg. Ägget i den fina äggkopen är den sista detaljen som avrundar frukostdukningen och skapar en familjekänsla. Tallrikar, skedar, glas och till sist äggkoppar.

Låt ditt kök skina med våra diskborstar och disktrasor av bambu. Att ha en disktrasa med ett roligt motiv på kan göra det lite roligare att torka av bordet efter middagen. Vi har trasor med olika motiv och roliga tryck på, så hitta en riktigt rolig trasa för att ge ett litet leende! Våra disktrasor BAMBOO går även att tvätta i tvättmaskinen och återanvända, dessutom är de gjorda av 50% bomull och 50% bambu, hur bra?
Här hittar du blandade badrumstillbehör som fräschar upp ditt badrum, gör det mer praktiskt och riktigt stilrent. Varför inte välja en snygg och praktisk rund spegel i marmor som passar lika bra som inredningsdetalj som sminkspegel, finns även rektangulär form i mattsvart och mattgrå färg. Vi har även snygga handdukar, gjorda av 100% ekologisk bomull, i fantastisk kvalitet som du kan använda till stranden, torka dig efter duschen eller använda som hårhandduk.

Vad behöver man till fiskdamm?
Fiskdamm är lätt att sätta upp och ta ner Glöm inte att det behövs ett fiskespö eller en håv när barnen ger sig ut och fiskar. Ett fiskespö fixas lätt med en längre pinne och snöre med en krok ytterst på. Ett tillböjt gem fungerar utmärkt som krok. Sedan är det bara att ge sig ut och hoppas på fiskelycka. Cachad
Sommaren är här och det vill vi fira tillsammans med dig, så kika igenom allt till sommarens fester! Samla ihop dina närmsta vänner och anordna en mysig utomhusfest, vi hjälper dig att komma i feststämning på nolltid. Kanske är det ett bröllop på gång? Då hittar du allt från vitt porslin, stilrena glas, konfettipåsar, ballonger och vimplar, allt för att du ska få ett så härligt firande som möjligt med dem du tycker bäst om.

Här hittar du snygga och praktiska kontorstillbehör och annan skrivbordsförvaring som underlättar för att ha ordning och reda, så att du kan fokusera ännu bättre, helt enkelt. Oavsett om kontoret är din arbetsplats eller inte är det en plats där du vill ha struktur. Vi på Lagerhaus har allt du behöver inom kontorstillbehör. Behöver du kontorsförvaring borde du spana in förvaringslådorna Aykasa, som är våra trendiga och stapelbara boxar i plast som finns i många olika färger och flera storlekar.
Över middagsbordet så kan du hänga fyra ljuskällor på rad i olika höjd med hjälp av våra snygga lampsladdar. Det skapar en mysig känsla då ljuset är väldigt varmt och härligt från våra ljuskällor. Du kan självklart matcha våra lampsladdar och ljuskällor med en trendig lampskärm som du hänger i vardagsrummet eller i sovrummet.

Här har vi det självklara valet då förbrukningen av engångspåsar måste minska, det är därför många av våra väskor är gjorda utav 80% återvunnen polypropen. Om du istället vill ha en textilväska så är våra kviltade väskor gjorda utav 100% ekologisk odlad bomull! Byt ut engångspåsen och hitta din favoritväska som du kan använda om och om igen!
Konfetti kan man inte få nog av. På varje fest som du kan tänka dig så bör det finnas konfetti. Varför? För när man ser konfetti, så vet man att det är party time! Vi har fyrkantig konfetti i svenska färger som är perfekt till studentfesten, midsommar och nationaldagen. Vår konfettipåse LOVE har konfetti i form av hjärtan; här kan du överraska din partner när hen kommer hem, med konfetti som leder till ett romantiskt dekorerat middagsbord. Sist men inte minst så har vi vår konfettipåse PARTY som har rund konfetti i massor av olika färger som passar till alla möjliga fester som barnkalaset eller inflyttningsfesten.

Vad ska man lägga i godispåsen?
Barnkalas: 10 tips till godispåsen (som inte är godis)Provisoriska tatueringar.Pennor, klistermärken och andra pyssliga småleksaker.Mekaniska leksaker.Visselpiper och ljudleksaker.Putty, slime och lera.Vattensprutare och badankor.Delbara paket med flera leksaker i.Säkra småleksaker för barn under 3 år. Cachad
Kan du tänka dig att livet kan bli roligare med kontorsförvaring? Så här gör du! Bli mer organiserad med hjälp av våra plastboxar AYKASA. De finns i olika storlekar och färger samt går att fälla ihop när du inte använder dem. Den stressande pappershögen kan plötsligt gömmas undan i en snygg förvaringslåda, och därmed blir du mer fokuserad och produktiv – vilket gör det roligare att vistas på kontoret! Hos Lagerhaus hittar du allt du behöver till kontoret!

Hur djup damm för fisk?
När du bygger en damm är det några saker du ska tänka på om du vill ha fiskar i den. Dammen bör ha en djuphåla på minst 70 cm för guldfiskar och minst 100 cm för Koikarp. Ska fiskarna vara kvar i dammen under vintern bör djupet vara minst 70 cm för guldfisk och 120 cm för Koikarp och innehålla minst 500 L vatten.
Nyårsfesten är det perfekta tillfället att visa upp din glaskollektion, vi rekommenderar våra coupeglas och ölglas MOOD samt vinglas och champagneglas LÉSPRIT eller NOBLESSE. Det är stilrena glas i fantastisk kvalitet, det kan bara inte gå fel med dessa glas till festen. Till utomhusaktiviteter som en picknick på stranden eller på klipporna vid havet så har vi plastglas så slipper du oroa dig över krossade glas. Hos Lagerhaus hittar du de perfekta glasen till rätt tillfälle som verkligen kan vara grädden på moset för hela middagsdukningen.En lång ljusslinga med rätt ljus ger den perfekta stämningen i rummet. Lek med olika placeringar för olika effekter – låt den hänga rakt upp och ner från en krok i taket, bunta ihop den till en grupp med lampor eller fäst den utmed med väggen. Låt ljusslingan pryda din balkong, lysa upp din trädgård eller varför inte ge stämningsfull belysning i sovrummet. Slingorna kommer i långa och korta längder samt i flera olika färger, till exempel vår charmiga ljusslinga GRAN. Vi på Lagerhaus har ljusslingor för att inreda såväl inomhus som utomhus.