Posted on

Peak Mössa Herr

Alpingaraget är sedan 1994 Sveriges mest fullmatade skidbutik. Hela vårt breda sortiment av alpin utrustning är handplockat från utvalda leverantörer och varumärken. Med en kompetent och engagerad personal vill vi ge dig förstklassig service för att få rätt utrustning. Hos oss är det alltid vinter!\\n Viktigt att välja en bindning med rätt DIN dvs vilken kraft bindningen tål. DIN motsvaras ungefär av vikten på åkaren dvs DIN 10 cirka 100kg. Max DIN anges oftast i namnet på bindningar tex 4.5 som är ungefär max 45 kg. Speciellt viktigt att kontrollera vid köp till juniorer. Personer som åker kraftfullt måste ha högre DIN än de som åker mer försiktigt.\\nHär hittar du mössor och buffar för alla smaker och tillfällen, vare sig du vill hålla dig varm i backen, vara cool på afterskin eller snygg på stan. Vid skidåkning är det populärt med en buff i merinoull eller en tunn mössa att ha under hjälmen men även balaclava eller skidmask. En snygg mössa med tofs är alltid en bra present. Mössor finns från Peak Performance, POC, Norröna och Black Crows med flera. Även våra egna Alpingaraget mössor!

\\n Här visas bindningar som vi rekommenderar till denna skida. \\n Det är ett urval och det finns många andra bindningar att välja mellan i kategoring Bindningar.\\n Klicka här för att se alla bindningar.\\nFår vi rätt uppgifter direkt vid köp går det snabbare med leverans. Kan ni inte ange måtten av olika anledningar så skriver ni det. Har ni bara genrella mått tex skostorlek som ni vill att de monteras efter kan vi inte garantera att det blir rätt och de behöver alltid kontrolleras innan åkning.

Endast Online – Är artikeln märkt med \\\”Endast online\\\” skickas den direkt från leverantör hem till er. Produkten lagerförs inte av oss och finns inte heller i butiken.
Erbjudandet gäller på utvalda produkter på stadium.se och i Stadiums butiker. Rött pris gäller och kan ej kombineras med andra rabatter eller erbjudanden. Prissänkta produkter Sustainability PEAK PERFORMANCE Sport & utrustning OUTDOOR Outdoorkläder Alpint Skidkläder Kläder – Dam MÖSSOR OCH PANNBAND MÖSSOR Kläder – Herr MÖSSOR & PANNBAND – HERR Mössor Den här produkten har gjort sig förtjänt av Stadium Hjärtat, en hållbarhetsmärkning som ställer krav på produktens material och tillverkningsprocess. Produkter som lever upp till våra hållbarhetskrav behöver uppnå ett eller flera av följande kriterier: bestå av minst 50% återvunnet material, hållbar bomull eller cellulosamaterial, eller till 50% ha använt vatten- och energibesparande infärgningsmetoder.I dom här tiderna då det känns som om det mesta blir sämre i världen, speciellt för någon som varit med ett tag och har ganska mycket att jämföra med,73 år. Då är det skönt att CARE of CARL finns !!!

Det jag är mest nöjd med är de snabba leveranserna. Beställde måndag och tisdagkväll låg mina varor redo i instabox att hämta. Väldigt nöjd med de varor jag köpt också.

Peak grundades 1986 av en grupp entusiastiska skidåkare i den svenska skidorten Åre. Med en känsla av passion och helhjärtat engagemang finns det något genuint över varumärket. Grundat i att ta fram plagg för en skidåkares behov har varumärket fått ett nedtonat och stilrent formspråk som låter framhäva dig som person istället för de kläder du bär. Från att ha varit fokuserat på enbart skidkläder är Peak Performance idag ett internationellt livsstilsvarumärke som erbjuder ett brett sortiment av funktionella och stilfulla plagg.

En varm och skön mössa kan avgöra allt! Att hålla huvudet varmt är det viktigaste att tänka på vid utomhusaktiviter och är mössan dessutom snygg blir det förstås ännu roligare. Här hittar du mössor från välkända varumärken som Peak Performance, Salomon, GANT, Calvin Klein med fler.
Få denna produkt levererad fram till dörren. Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 1-3 vardagar. Handla för mer än 999 kr kronor för att få gratis frakt!Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Som medlem i vår kundklubb får du poäng på allt du handlar hos oss, poäng som i din personliga poängbank kan omvandlas till trevliga erbjudanden. Har du handlat hos oss tidigare har du redan ett konto hos oss och du kan då använda samma inloggningsuppgifter för att gå med i kundklubben. I så fall kan du istället klicka på ”Logga in” längst ner på denna sida.
Här kan du logga in för att se alla ordar du gjort på Outnorth, följa status, ändra dina adressuppgifter och registrera/avregistrera dig för vårt nyhetsbrev. Använd samma e-postadress du angav när du handlade. Saknar du ditt lösenord så kan du använda ”glömt lösenord”-funktionen. Observera att alla som har handlat hos Outnorth har ett konto men att det går bra att handla hos Outnorth utan att hålla reda på sina kontouppgifter.

Adressen du angav är felaktig. Kontrollera stavningen och försök igen. Du försöker nå en gammal adress som inte länger existerar eller som har ändrats. Du kan ha använt ett gammalt bokmärke. Om du är säker på att adressen är rätt, kan problemet bero på en tillfällig driftstörning. Var vänlig försök igen senare. OBS! Om du hamnade här genom att följa en länk är vi tacksamma om du informerar oss om vilken länk det var så vi kan lösa problemet.
Välj det betalsätt som passar dig med Klarna. Johnells skickar dina paket med PostNord till ett serviceställe nära din adress. Du får alltid med en fraktsedel i ditt paket för smidiga returer och byten!