Posted on

Pure Pimpernel Black Ink

När du handlar hos oss på Färgvaruhuset får du samma service och expertråd som i en fysisk butik. Du kan också känna dig trygg med ditt köp. Om du har frågor kan du antingen ställa dem till oss på mejl och vi svarar dig så fort vi är på plats. Om du ringer under våra öppettider i butik får du svar genast. Vi har lång erfarenhet inom färgafackhandeln och driver också två fysiska butiker. Välrenommerade Vårby Färghall och Södertälje Färghandel.

En mjuk grafisk variant av det älskade blommönstret Pimpernel i varma kritiga ljusbeige toner och en dramatisk bleksvart botten. Mönstret med nejlikor slingar sig i cirkelformer över väggen och bildar en harmonisk enhet. Den dämpade färgställningen som passar så fint i våra skandinaviska hem har inspirerats av en resa till Island som William Morris gjorde 1871. I ett sprött och krispigt uttryck som om motivet täckts av frost. Mönstret är tryckt på en slät och silkesmatt härlig kvalitet.
Heltäckande gardiner är bra om du vill ha möjligheten att kunna dra för dina gardiner helt, för att skärma av mot insyn eller ljus. Det ger även att fylligt och lyxigt intryck när gardinerna inte är fördragna. Gardiner som både går att dra för och ifrån blir således mer användbara, kom även ihåg att fördragna gardiner är ett bra sätt att skydda mattor och möbler från att blekas av solen Gardiner med sydda veck är mest lämpliga att ha som endast dekorativa gardiner, det vill säga gardiner som du inte planerar att dra för.Hissgardiner passar i de flesta fönster och är perfekt för rum där du inte vill ha hängde gardiner men ändå vill kunna skärma av mot insyn eller ljus. Hissgardiner går både att rulla upp och ner och du kan därför variera din utsikt. Hissgardiner är ett populärt val att ha i kök eller på platser i hemmet där du har möbler nedanför, exempelvis en sittbänk eller ett skåp.

Skenor är perfekt för dig som vill att dina gardiner löper från golv till tak och från vägg till vägg. Våra skenor kan både fästas i taket och på väggen, beroende på vad som passar bäst hemma hos dig. Skenor ger ett mer modernt intryck än vad gardinstänger gör och passar hemma hos de flesta.
Detta är bara en uppskattning. Brittfurn råder dig att alltid rådgöra med din inredningsarkitekt innan du beställer tapeter. Brittfurn tar därför inget ansvar för en felaktig beställning vid användning av tapetkalkylatorn. För att ge en illusion av att fönstret är större än vad det är rekommenderar vi att gardinstången eller skenan är bredare än vad fönstret är. När du väljer gardinens bredd tänk då på vad du vill att gardinerna ska täcka när dem är fördragna, ska de täcka endast fönstret eller hela väggen? Gardinlängder finns i en rad olika stilar och du kan välja mellan mängder av olika tyger för att skapa den önskade atmosfären i ditt hem. Du kan med fördel ha både en tunnare gardin, även kallad voile för att minska insynen och ett tjockare tyg så som sammet eller linne för att skapa en lyxig och mer exklusiv känsla i hemmet.

Det finns mycket att tänka på när man ska beställa gardiner, och det kan vara svårt att veta vad man ska tänka på och vart man ska börja! Därför har vi samlat allt du behöver veta om gardiner och vad du ska tänka på innan du beställer här!

Våra dekorativa gardiner täcker ⅓ av fönstret per gardin, det vill säga om du har ett fönster som är en meter brett och beställer ett par av “dekorativa gardiner” så kommer mitten delen (33 cm) inte att täckas av gardiner om du skulle försöka dra ihop dem. Dekorativa gardiner är alltså inte lämpliga som mörkläggningsgardiner eller gardiner som ska skydda mot insyn eller ljusinsläpp, då ska du istället välja våra “heltäckande gardiner”. Dekorativa gardiner är ett bra val för matsalen, vardagsrummet eller kontoret, där gardinerna ska var just dekorativa.
Om du har en skena som fästs i taket så mäter du helt enkelt från golv till tak. Om du har en skena som är fäst på väggen eller en gardinstång så mäter du från stången ner till golvet. Vi rekommenderar att gardinerna slutar ca 2 cm ovanför golvet men om du istället föredrar att gardinerna ska ha ett släp längst golvet så är det bara att lägga till lägga till några centimeter på gardinens fallhöjd.Det finns ingen exakt svar på hur lång gardinstången “ska” vara, men för att ge ett lyxigt och fylligt intryck rekommenderar vi att stången ska sticka ut minst 15 cm på vardera sida om fönstret. Det vill säga om fönstret är 100 cm brett så ska gardinstången vara minst 130 cm.

Våra singel gardiner är perfekta för dig som vill bara vill ha gardin på en sida av fönstret, det är ett utmärkt val om ditt fönster är stort och inte centrerat på väggen.

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Våra partners kan kombinera denna data med information som du delat med dem. Vi finns för dig som vill ha det bästa. Allt från utomhus & inomhusfärg, tapeter, golv, kakel & klinker, heminredning, parfym & kosmetika. Men vi försöker även samla på oss det allra bästa utav specialprodukter för att kunna erbjuda allt det ni söker. Letar du efter inspiration, eller vill se en mer personlig sida utav oss? Våra sociala kanaler uppdateras ständigt med nytt innehåll och tips. Vi älskar att kunna nå ut till er på ett personligt sätt och samtidigt expandera och förbättras för att du ska kunna ha en smidig shoppingupplevelse.

En butik online & i södra Småland som erbjuder dig allt till hemmet från hela världen. Som vår kund är du kärnan i allt vi gör. Från att erbjuda dig kvalitativa produkter, fria leveranser på utvalda produktkategorier, strävar vi efter att ge dig den bästa online shoppingupplevelsen. Sedan 1896 har vi jobbat med färg och har sedan dess hela tiden utvecklat vårt sortiment – från hela världen!Tapetkalkylatorn är vägledande för att hjälpa dig beräkna antalet du behöver. Tänk på att räkna bort fönster, dörrar och snedtak etc. I våra butiker kan de hjälpa dig med exakt beräkning av åtgång. Läs mer om hur du kan räkna.Colorama är 170 lokala färgfackhandlare runt om i Sverige. Våra butiker arbetar med inspiration, service och experttjänster. Vi vill väcka lusten hos dig att förnya ditt hem och du får hjälp med allt från planering till tips på kloka och hållbara produkter. Det som kan kännas lite komplext hemma vid köksbordet ska kännas tryggt, klokt och kul efter att du besökt oss. Välkommen in.The swirling rhythms and complex structure of this wallpaper made it the choice for Morris himself when decorating his dining room at Kelmscott House. Designed in 1876, this painterly wallpaper is available in robust, feminine colourways.

När du väljer att betala med faktura gör Klarna en kreditprövning. Om en kreditupplysning tas kommer du bli underrättad om detta samt få en kopia på kreditupplysningen skickad per post eller e-mail. Vi informerar inte banker eller andra långivare om en eventuell kreditupplysning och det påverkar inte heller din kreditvärdighet/score. Klarna behandlar dina personuppgifter för att uppfylla våra åtaganden enligt detta avtal och för de övriga syften som redovisas i vår Dataskyddsinformation. Dataskyddsinformationen hittar du här, eller på vår hemsida, och genom att använda Klarnas tjänster så bekräftar du också att du tagit del av denna Dataskyddsinformation. Vi behandlar dina personuppgifter bland annat för att utföra identifikation, kundanalys, kreditprövning, marknadsföring och affärsutveckling. Vi kan också komma att överföra dina personuppgifter till utvalda partners (såsom kreditvärderingsinstitut), som kan vara etablerade i en stat utanför EU/EES. Du hittar mer information om vår delning av personuppgifter, dina rättigheter i förhållande till dessa, hur du kan kontakta oss med frågor, eller vända dig till myndighet med klagomål, i Dataskyddsinformationen.
När du väljer att betala med faktura erbjuder vi dig möjligheten att betala 30 dagar från dess att vi skickat varorna eller biljetterna för leverans, eller från tillgängligt datum för tjänsterna eller digitalt material. Vi överlåter vårt krav på betalning för ditt köp till Klarna Bank AB (“Klarna”). Klarna kommer att skicka en betalningsinstruktion till dig där du ska betala direkt till Klarna. För kontaktuppgifter och ytterligare information om Klarna, gå till klarna.se.

Vi tar ut en fakturaavgift om 0 kr per köp. Vid sen betalning skickas en påminnelse ut till dig där du åläggs att betala en påminnelseavgift. Har du handlat för under 60 kr tillkommer 29,00 kr, och har du handlat för 60 kr eller mer tillkommer 60,00 kr i påminnelseavgift. Sker ingen betalning därefter kan fordran komma att överlämnas för inkassohantering där ytterligare inkassokostnader kan tillkomma.

Du får inte överlåta eller överföra några rättigheter eller skyldigheter du har enligt dessa villkor. I den utsträckning som inte annars redan tillåts enligt tillämplig lag, kan Klarna, när som helt, överlåta eller överföra dessa villkor eller de rättigheter och/eller skyldigheter som gäller enligt dessa villkor, dock förutsatt att sådan överföring eller överlåtelse inte är till din nackdel, och inte ändrar de rättigheter och skyldigheter du har enligt dessa villkor.
Om du tidigare valt att ansluta dig till Klarnas aggregerings-tjänst Månadsfaktura kommer fakturan istället att inkluderas i din månadsfaktura. Detta innebär att alla fakturaköp du gör under en viss period samlas på en samlingsfaktura, istället för att skickas som separata fakturor per köp. Kredittiden på varje individuell faktura som ingår i samlingsfakturan varierar mellan 14-45 dagar, beroende på när i aggregerings-cykeln som köpet gjordes och varorna/tjänsterna levereras/skickas. Alla fakturaköp som aktiveras innan brytdagen samlas på en månadsfaktura. Fakturaköp som aktiveras efter brytdagen hamnar på nästa månadsfaktura.Den här förtjusande storblommiga tapeten i mjukt grafiskt uttryck är en modern variant av det klassiska blommönstret Pimpernel. Varmt vita och ljusbeige toner mot en dramatisk bleksvart botten. Nejlikor slingar sig i cirkelformer över väggen i en harmoniska rörelser och en dämpade färgställning som passar så fint i våra skandinaviska hem. Pure Pimpernel Black Ink har inspirerats av en resa till Island som William Morris gjorde 1871. Ett vintrigt uttryck som om motivet täckts av frost och tryckt på en slät och silkesmatt kvalitet.

Vi vill hjälpa er att nå era inredningsdrömmar! Drömmar om det perfekta hemmet, kontoret eller sommarstugan. Detta med hjälp av vårt stora utbud av tapeter, kvalitets färg, inredning och golv. Hos oss hittar ni det ni behöver.
Betala säkert och smidigt med Klarna. Välj mellan kort, swish, faktura och delbetalning. Maxgräns är 50000 kr per order. Vid större order vänligen kontakta oss på [email protected] kan dela upp din betalning. Välj delbetalning i kassan och fyll i hur många månader du vill dela upp betalningen på. Du kan även välja att betala senare.