Posted on

Purple Divan Bed

Bonellmadrass är standardmadrass och man kan uppgradera till pocket, latex eller viskoelastisk madrass. Kommer med svarta ben som standard. På bilderna visas soffan med divanen till höger.Latexmadrassen, 14 cm, är tillval och består av kallskum, på toppen en ren latex. En kvalitetsmadrass för frekvent användning och som passar de allra flesta (medium till fast).

Bedinside mekanismen är ett flexibelt system som finns i 5 olika storlekar och modeller. Se utvalda modeller under Relaterade produkter. Bedinside är en moduluppbyggd soffa och går att bygga nästan som man vill.
Elba är ett slitstarkt tyg som finns i flera fina färger. Tyget har en lätt struktur som gör det mer levande i sitt utseende. Elba är certifierat med Oeko-Tex märkning vilket innebär att textilen är fri från giftiga ämnen.Bonellmadrassen, 14 cm, är BEDinsides standardmadrass och levereras utan extra kostnad. Madrassen har ett sammanhängande resårsystem i härdat stål, och är förhållandevis mjuk. Den rekommenderas till alla som använder BEDinside mest som soffa och som gästsäng (mjuk).Viscoelastisk skummadrass, 14 cm, är tillval och består av kallskum med viscoelastisk skum (mycket elastisk) som formar sig runt kroppen. (medium till fast).

Pocketmadrassen, 14 cm, är tillval och består av flera hundra resårfjädrar – varje resårfjäder står i sin egen tygpåse. Det är tätare mellan resårerna i denna madrass jämfört med bonell. Madrassen ger ett bra stöd och tryckavlastning som följer kroppens form och vikt. Rekommenderas för frekvent användning. (medium)
Elba är ett slitstarkt tyg som finns i flera fina färger. Tyget har en lätt struktur som gör det levande i sitt utseende. Elba är certifierat med Oeko-Tex märkning vilket innebär att textilen är fri från giftiga ämnen.Skön framåtbäddad bäddsoffa med praktisk divan. Välj mellan 9 olika armstöd, 4 madrasser och många olika tyger. På bilden visas soffan med armstöd – Rainbow som är 13 cm breda. 

I mer än 70 år har Hovden levererat möbler till nordiska hem och offentliga miljöer. Deras bäddsoffor tillverkas  för hand, och arbetet kännetecknas av hög kvalitet, noggrant utvalda material och stolthet för detaljer. Hovden kombinerar modern design med etablerad tradition. Möblerna tillverkas av kvalificerade hantverkare i Plunge, nordvästra Litauen i deras egna fabrik. Detta garanterar goda arbetsförhållanden och en miljövänlig produktion.Vårt möbelhus i centrala Göteborg är fyllt av soffor, sängar, matgrupper, förvaring och mycket mer för en smakfull och personlig inredning. Besök butiken och upplev inspirerande möbler och miljöer på över 3.000 m² i fem våningar.

Observera att bredden är ej medräknat armstöden som mäter från 2 – 28 cm. Tips! Armstöd Store kommer med plats för förvaring.Ett omtyckt tyg från Hovden möbler som finns i tre utvalda neutrala färger. Santorini är certifierat med Oeko-Tex märkning vilket innebär att textilen är fri från giftiga ämnen.

Ibiza tillverkas i 100% naturmaterial vilket ger tyget en extra skön känsla och komfort. Tyget har en slät och len struktur. Ibiza tyg är certifierat med Oeko-Tex märkning vilket innebär att textilen är fri från giftiga ämnen.Ett fint möbeltyg som har en struktur liknande ett nätt bouclétyg. Tyget har en fin lyster och finns i jordnära toner. Sardinia är certifierat med Oeko-Tex märkning vilket innebär att textilen är fri från giftiga ämnen.

Rengör lädret med mjuk trasa med ljummet vatten och använd skötselvård från Leathermaster för lång hållbarhet.
Izymove är ett tillbehör som gör det enklare att flytta möbeln som kan vara ganska så tung tex för att städa. Izymove är hjul som monteras direkt på mekanismen.Du drar i spaken och BEDinside hissas upp på hjul och du kan flytta din bäddsoffa i rummet utan risk för fula skrapmärken på golvet."Elba är ett slitstarkt tyg som finns i flera fina färger. Tyget har en lätt struktur som gör det levande i sitt utseende. Elba är certifierat med Oeko-Tex märkning vilket innebär att textilen är fri från giftiga ämnen.Ett behagligt och mjukt tyg. Tyget finns i flera fina färger och passar utmärkt på soffor. Tyget är certifierat med Oeko-Tex märkning vilket innebär att textilen är fri från giftiga ämnen. Naturligt anilinläder med vintage look. Det kan förekomma variationer på lädrets yta då det är den naturliga strukturen på lädret såsom porer, ärr eller fläckar. Ett tyg med grov struktur som ger möbeln som kläs en stark karaktär. Menorca är certifierat med Oeko-Tex märkning vilket innebär att textilen är fri från giftiga ämnen.SÄNGLINNE – Våra mjuka lakan är också en idealisk match med rumsdesign, semesterhus, sovrum och för din lillas säng och lekrum. Ett lakan som du inte får missa att ha i ditt hem!

2. DUBBLAKEN: Detta enkellakan har perfekt storlek för de flesta madrasser. Designad med en töjbar resår hela vägen runt, du kan vara säker på att detta påsedd lakan kommer att sitta tätt och sitta på plats!
1. PASSAR OCH BLIR PÅ PLATS – Lakanet med djup ficka passar madrasser. Detta lakan med djupa fickor har resår som säkert kramar hela vägen runt din madrass och ger dig en bekväm nattsömn. Om du letar efter ett lakan som sitter på hela natten och som inte glider av sängen så har du tur.Hos oss gör du alltid ett fynd och vi vill att du ska hitta både exakt det du letar efter och bli inspirerad av produkter du inte ens visste fanns, allt till ett bra pris. Vi skickar dina prylar direkt från våra leverantörer till dig var du än bor inom Sverige