Posted on

Regntäcke Reflex Hund

Ett fel har intr\u00e4ffat vid inl\u00e4sning av faktura\/leverans i shipment-jobbet. Kontrollera ordern och se till att den \u00e4r korrekt fakturerad och betald. Nedan visas information som f\u00f6rs\u00f6kte l\u00e4sas in. Vid tveksamheter kontakta systemadministrat\u00f6r f\u00f6r vidare information.Ett fel har intr\u00e4ffat vid skapande av digital rabattkod. Kontrollera ordern. Om felet beror p\u00e5 betalningsinl\u00f6saren kan du uppdatera ordern att inte dra beloppet vid leverans. G\u00f6r sedan inl\u00f6sen manuellt.

Hos oss på Arken Zoo hittar du ett gäng praktiska hundtäcken från omtyckta varumärken som Feel Active, Hurtta och Rukka. I sortimentet väljer du enkelt mellan hundtäcken för vinter, hundtäcken för regnigt väder och hundtäcken som gör din hund synlig i mörkret. Hitta rätt hundtäcken för din vovve här!
Hundtäcken på vintern är viktiga för att ge hundar extra värme och isolering under kalla temperaturer. Hundtäcken skyddar också mot regn, snö och fuktighet, vilket minskar risken för nedkylning och hälsoproblem. Dessutom hjälper hundtäcken och hundjackor till att hålla pälsen ren från smuts och lera, vilket underlättar rengöring och bibehåller hundens komfort. Med hjälp av färgglada och reflekterande hundtäcken kan även hundens synlighet förbättras för att öka säkerheten under mörka vinterförhållanden. Hundtäcken och hundjackor är inte bara för syns skull! Beroende på ras och väderförhållanden krävs det ibland att hunden får något värmande och skyddande på sig. Ett hundtäcken eller hundjackor kan även underlätta för matte eller husse; behovet av att tvätta och torka av hunden minskar betydligt med hundtäcken som fångar upp vatten och lera. Hundtäcken och hundjackor är inte bara för syns skull! Beroende på ras och väderförhållanden krävs det ibland att hunden får något värmande och skyddande på sig. Ett hundtäcken eller hundjackor kan även underlätta för matte eller husse; behovet av att tvätta och torka av hunden minskar betydligt med hundtäcken som fångar upp vatten och lera. Köp hundtäcken och hundjackor hos Arken Zoo Hos oss på Arken Zoo hittar du ett gäng praktiska hundtäcken från omtyckta varumärken som Feel Active, Hurtta Visa fortsättningen Hundtäcken och hundjackor för regnigt väder är viktiga för att skydda hundar mot fukt och blöta. Genom att använda ett vattentäta hundtäcken kan din hållas torr och bekväm under era utomhusaktiviteter. Hundtäcken med justerbara spännen eller kardborrefästen ger en optimal passform och förhindrar att regnet tränger in. Dessutom minskar vattentäta hundtäcken och hundjackor risken för nedkylning och hjälper till att hålla hundens päls ren och smutsfri. Our goal is to offer a wide range and unique products for dogs, horses and cats. We also offer functional and comfortable outdoor clothing for men and women. If you feel like you are missing any products, you are always welcome to contact us with your needs. We have many suppliers in different countries and operate through our own e-commerce sites in Sweden, Norway and Europe. Welcome!

Tack för din registrering! Du kommer nu att ta emot våra utskick till mailadressen du angav. Du kan avbryta din kostnadsfria prenumeration när som helst om du inte önskar fler e-postmeddelanden.

Vår målsättning är att erbjuda ett brett sortiment och unika produkter till hästar, ryttare, hundar och katter. Vi erbjuder även funktionella och bekväma utomhuskläder för kvinnor och män. Saknar du någon produkt är du alltid välkommen att höra av dig med dina behov till oss. Vi har många leverantörer i olika länder och verkar genom egna e-handelsplatser i Sverige, Norge och Europa. Vi finns även på Petster Finland och Petster Norge, varmt välkommen!Takk for at du registerte deg! Du vil nå motta utsendelsene våre på e-postadressen du oppga. Du kan si opp gratisabonnementet ditt når som helst hvis du ikke vil motta flere e-poster.Thank you for signing up! You will now receive our mailings to the e-mail address you entered. You can cancel your free subscription anytime if you do not wish to receive any more e-mails.Vårt mål er å tilby et bredt spekter av unike produkter for Hunder, Hester og Katter. Vi tilbyr også funksjonelle og komfortable utendørs klær til kvinner og menn. Hvis du ikke har noe produkt, er du alltid velkommen med dine behov. Vi har mange leverandører i forskjellige land. Vi opererer gjennom våre egne e-handelssteder i Sverige, Norge og Europa. Vi er også lokalisert i Petster Finland og Petster Sverige, Varm velkomst!

Tavoitteenamme on tarjota laaja valikoima ainutlaatuisia tuotteita koirille, hevosille ja kissoille. Tarjoamme myös toiminnallisia ja mukavia ulkoiluvaatteita naisille ja miehille. Jos kaipaat jotakin tuotetta, olet aina tervetullut ottamaan yhteyttä meihin. Meillä on paljon tuotevälittäjiä eri maissa ja toimimme omien verkkokauppasivustojemme kautta Ruotsissa, Norjassa, Suomessa ja Euroopassa. Löydät meidät myös Petster Sweden ja Petster Norway sivuilta. Lämpimästi tervetuloa!Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Våra partners kan kombinera denna data med information som du delat med dem.Hund.se har sedan 2017 tillhandahållit ett brett sortiment av produkter till din bästa vän. Vi är 20st anställda som utmanar våra konkurrenter genom att leverera fantastisk och kompetent service till våra kunder. Vårt främsta mål är att överträffa våra kunders förväntningar, varje dag!

Rygglängden mäts från nackens bas och sedan bak till svansroten. Tänk på att hunden ska stå stilla med rak rygg för att få ett så korrekt mått som möjligt. Utgå från denna längd när du väljer hundtäcke.

Jackan är gjord av 100 % vattentätt tyg och dess sömmar är tejpade så att din hund förblir torr och bekväm medan ni njuter av era utflykter eller erövrar stigar när ni är ute i skogen.
Lite-versionen av vår regnrock är lätt att skölja ren efter en promenad och tack vare bekvämt meshfoder torkar den snabbt – du är redo för ditt nästa äventyr på nolltid!PAIKKA Visibility Regnrock med smart reflekterande yta ser till att din hund är synlig och förblir säker när du ger dig ut på en promenad. Och du får visa din roliga vilda sida med det snygga leopardtrycket.

För att bestämma storleken på PAIKKA-jackan, mät din hunds rygg från nacken till svansbasen. Om din hund är mellan två storlekar rekommenderar vi att du väljer den större storleken. Observera att måtten på storlekstabellen är de maximala måtten. Rygglängd, halsringning och bälte kan justeras mindre.
Äntligen finns det ett snyggt och smidigt regntäcke med inbyggd reflex. PAIKKA använder material där hela ytan reflekterar .. se bilden. Att vara husdjursförälder innebär inte bara solsken utan också promenader i regn och rusk samt mörka perioder. PAIKKAS regnrockar gör dig synlig med sitt reflekterande material.

Oavsett väder så finns det ett hundtäcke som håller din hund varm och torr. Om din hund har tunnare päls eller bara är lättfrusen passar ett av våra värmetäcken för hund utmärkt. Regn finns det gott om, speciellt en genomsnittlig svensk midsommar. Se till att ha ett bra regntäcke eller regnjacka och håll vovven torr om pälsen på promenaden. Välj vilket hundtäcke eller regnjacka som passar dig och din hund bäst ur vårt sortiment. Behöver ni dessutom hundkoppel och halsband finns det också i vårt sortiment.
Att använda ett hundtäcke är också ett bra hjälpmedel för att hunden ska hålla värmen både före, mellan och efter ett träningspass. Ett vintertäcke håller din hund varm och torr och ett regntäcke är perfekt vid ruskväder då regntäcket står emot både vatten och slask. Vi har valt ut hundtäcken med hög kvalitet och bekvämlighet för din hund, så att er utomhusvistelse ska bli så bra som möjligt. Komplettera träningspasset och hundtäcket med ett hundhalsband.

Det är inte alla hundar som har päls för att klara av en kylig vinterdag eller en regnig och blåsig höstdag. Men med hjälp av ett hundtäcke och andra hundkläder skyddar du din hund mot vatten, vind och kyla. Hundtäcket skyddar även bröstkorgen, viktiga muskelgrupper och det känsliga området kring magen.Oavsett väder så finns det ett hundtäcke som håller din hund varm och torr. Om din hund har tunnare päls eller bara är lättfrusen passar ett av våra värmetäcken för hund utmärkt. Regn finns det gott om, speciellt en genomsnittlig svensk midsommar. Se till att ha ett bra regntäcke eller regnjacka och håll vovven torr om pälsen på promenaden. Välj vilket hundtäcke eller regnjacka som passar dig och din hund bäst ur vårt sortiment. Behöver ni dessutom hundkoppel och halsband finns det också i vårt sortiment. Välj bland hundtäcken som regntäcke och vintertäcke i vårt sortiment för hund. Köp hundtäcke i butik eller direkt online på granngården.se. Att använda ett hundtäcke är också ett bra hjälpmedel för att hunden ska hålla värmen både före, mellan och efter ett träningspass. Ett vintertäcke håller din hund varm och torr och ett regntäcke är perfekt vid ruskväder då regntäcket står emot både vatten och slask. Vi har valt ut hundtäcken med hög kvalitet och bekvämlighet för din hund, så att er utomhusvistelse ska bli så bra som möjligt. Komplettera träningspasset och hundtäcket med ett hundhalsband.

Det är inte alla hundar som har päls för att klara av en kylig vinterdag eller en regnig och blåsig höstdag. Men med hjälp av ett hundtäcke och andra hundkläder skyddar du din hund mot vatten, vind och kyla. Hundtäcket skyddar även bröstkorgen, viktiga muskelgrupper och det känsliga området kring magen.
För att bestämma storleken på PAIKKA-jackan, mät din hunds rygg från nacken till svansbasen. Om din hund är mellan två storlekar rekommenderar vi att du väljer den större storleken. Observera att måtten på storlekstabellen är de maximala måtten. Rygglängd, halsringning och bälte kan justeras.

PAIKKA Visibility Regnrock med smart reflekterande yta ser till att din hund är synlig och förblir säker när du ger dig ut på en promenad. Och du får visa din eleganta sida med den svarta färgen som alltid är lika aktuell.ZOO.se har några av Europas största djuraffärer och nu med en större veterinärklink och e-handel som levererar hem till dörren i hela Sverige. Vi på ZOO.se håller koll på allt som handlar om djur och djurägare! Med över 30års erfarenhet i branschen så är vi på ZOO.se är stolta över vårt fantastiska team.

Med ett vintertäcke från ZOO.se kan du se till att din frusna hund håller sig varm och nöjd under promenaden, samtidigt som den kan röra sig naturligt utan att bli hämmad i sina rörelser.
På hösten lär både du och din hund uppskatta att slippa en alldeles dyngblöt päls efter varje promenad. I vårt sortiment finner du ett stort utbud av regntäcken i olika material som hindrar vatten från att leta sig ner i pälsen och kyla ner hunden, eller i värsta fall bidra till våteksem.

Ett hundtäcke är guld värt på regniga och kalla dagar! Hos oss på ZOO.se kan du köpa ett regntäcke för hunden, samt tjocka vintertäcken av hög kvalitet direkt online. Du är såklart även välkommen in i någon av våra butiker om du vill att hunden ska prova jackan först.
Vi erbjuder både heltäckande regnjackor för hundar och varianter där hundens ben lämnas fria. För långhåriga hundar räcker det i många fall med ett regntäcke på vintern, medan korthåriga raser kan behöva komplettera regnjackan med exempelvis ett skönt fleecetäcke för hundar.

För hundar som är lite extra känsliga mot kyla – eller brukar vistas utomhus i längre perioder – passar ett fodrat hundtäcke alldeles perfekt på vintern. På ZOO.se hittar du flera olika sorters hundtäcken för vintern som utöver ryggen och magen även täcker rumpan och låren.
Du är varmt välkommen in i någon av våra fysiska butiker för att utforska vårt breda utbud av hundtäcken, men det går precis lika bra att köpa din hunds nya jacka online här på ZOO.se.Vi på ZOO.se erbjuder hundtäcken i en rad olika utföranden för att du ska kunna hitta en modell som passar just din hund, men också den rådande årstiden och väderleken. Här hittar du bland annat:

Tunna regnjackor för sommarens regniga dagarVind- och vattenavvisande hundjackor för höstens ruskväderFodrade vintertäcken för vinterhalvårets kallaste dagarSköna fleecetäcken för året runt-användning
Alla hundar har inte tillräckligt med päls för att klara av en regnig och blåsig höstdag eller kylig vinterdag utan att frysa. Med hjälp av ett hundtäcke kan du effektivt skydda hunden mot vind, vatten och kyla under promenaden eller träningspasset.En del hundar fryser endast om regnet börjar falla medan andra börjar huttra så fort ni kliver utanför dörren. Därför erbjuder vi hundjackor för alla hundraser, årstider, väderlekar och personligheter!Dogmania har ett stort sortiment av hundleksaker, hundtäcken och hundtillbehör för dig som vill ha något utöver det vanliga. Vi försöker alltid att vara först med det senaste och vi letar ständigt efter nya innovativa produkter med det där lilla extra. Vi vill att du som kund ska kunna känna dig trygg med att vi säljer produkter med hög kvalitet, därför väljer vi vårt sortiment med stor omsorg.

Vill du vara först med att veta vad som händer på Dogmania? Prenumerera på vårt nyhetsbrev! Anmäl dig här för att ta del av nyheter, erbjudanden och annat kul.
Alla hundar är olika, en del tål regn och kyla bättre än andra, en del vill inte gå utanför dörren när det är blött ute. Ett bra regntäcke kommer hålla din hund torr oavsett väder. Vi har hundtäcken av hög kvalitet från kända märken som Hurtta, Non-stop och Pomppa.För att hålla hunden varm ska täcket helst gå ned över de viktiga muskelgrupperna såsom rumpan och låren. Se gärna våra storleksguider för att hitta rätt storlek till just din hund.

VetZoo är Sveriges ledande butik på nätet för djurägare. Hos oss finns ett stort sortiment av kvalitetsprodukter. Vid beställning har du möjlighet till kostnadsfri veterinärrådgivning.
Vi använder Klarna för alla våra betalningar. Du kan välja själv om du vill betala med Faktura, Kort eller Direktbetalning. Klarna erbjuder också möjlighet till avbetalning.Detta beror p\u00e5 att Klarna inte kunde hantera betalning f\u00f6r ordern. Orsaken kan t.ex. vara att du valt att betala din prenumeration med ett kreditkort som inte l\u00e4ngre \u00e4r giltigt, eller att betalalternativet du valt p\u00e5 annat s\u00e4tt inte l\u00e4ngre godk\u00e4nns.

På vintern kan ett lite tjockare fodrat vintertäcke vara nödvändigt för bland annat korthåriga hundar som lätt fryser, eller för hundar som är utomhus under en längre tid.
VetZoo \u00e4r Sveriges ledande butik p\u00e5 n\u00e4tet f\u00f6r djur\u00e4gare, med \u00f6ver 300 000 n\u00f6jda kunder. H\u00e4r hittar du ett fantastiskt sortiment av torrfoder till din hund. Dessutom har vi ett brett sortiment av allt fr\u00e5n hundfoder och kattfoder till kattsand och tillbeh\u00f6r. Vi levererar produkterna hem till dig inom 1-4 vardagar (plus 1-2 dagar om du har lantbrevb\u00e4rare), s\u00e5 nu slipper du b\u00e4ra p\u00e5 tunga foders\u00e4ckar. Vi har \u00e4ven veterin\u00e4rfoder f\u00f6r hund och veterin\u00e4rfoder till katt. Du beh\u00f6ver inte vara hemma f\u00f6r att ta emot ditt paket.