Posted on

Restaurang China Corner

Betyg: 3Fin inredning men maten är så försvenskad att man blir småsur. Det som gör att man ändå kan uppskatta maten någorlunda är en nostalgitripp 30-35 år tillbaka när jag som liten tyckte att sån här mat var fantastiskt spännande. Pga det funkar det ändå helt ok.

Betyg: 5Har gått till denna regelbundet under hela uppväxten sedan sju års ålder. (Är idag 30) Gemytligt, trevligt, god och välsmakande mat. Fick för något år sedan även veta att dem INTE använder sig av glutamat i maten samt gör all buljong själva från grunden! Glutamat = vanligt ämne förekommande i asiatisk mat, vilket bryter ned centrala nervsystemet i kroppen. Det gladde mig att kunna äta både välsmakande och samtidigt giftfri kinamat! Fantastisk restaurang!! 🙂
Betyg: 5Jättegod och vällagad mat. Mycket trevlig personal. Gott om plats och sköna stolar som man kan sitta länge i. Lugn och skön miljö. Äter där mer än gärna igen!Vi tillåter inte att företag erbjuder någon slags betalning i utbyte mot omdömen, och på samma sätt tillåter vi inte oss själva att ta bort negativa omdömen för att ett företag vill eller erbjuder betalning för det. Hos oss går trovärdighet och din tillit alltid först.

Vi jobbar hårt för att kontrollera att de som lämnar ett omdöme finns på riktigt och faktiskt har köpt den vara eller tjänst de skriver om. Det sker bland annat genom BankID och noggranna kontroller mot företagens kundregister.

Trovärdighet baseras på hur stor andel av företagets kunder som tillfrågas att lämna ett omdöme och hur stor möjlighet Reco har att bekräfta kundrelationen.Företaget är inte självt aktivt på Reco. Omdömen kommer från användare som själva sökt upp företaget. Reco identifierar den som lämnar omdöme med BankID men vet inget om kundrelationen till företaget.På samma adress finns även följande företag registrerade, Barbershop i Hallunda AB, Gentlemen’s agreement AB, Industritjänst i Stockholm AB, Naima AB och S:t Eriksgatan Invest AB.CHINA CORNER HANDELSBOLAG registrerades 1977-12-09 och är registrerat som arbetsgivare Bolaget är också registrerat för F-skatt sedan 2020-08-07 och aktivt i momsregistret sedan 1978-01-01. Här kan du se bolag som liknar CHINA CORNER HANDELSBOLAG. Listorna visar bolag i samma bransch (SNI 5610 – Restaurangverksamhet), som antingen är bland de största i Sverige, de största i kommunen, eller ligger i närheten av CHINA CORNER HANDELSBOLAG. CHINA CORNER HANDELSBOLAG är ett handelsbolag vars verksamhet är RESTAURANGRÖRELSE. CHINA CORNER HANDELSBOLAG registrerades 1977-12-09 och är registrerat som arbetsgivare Läs mer om CHINA CORNER HANDELSBOLAGCHINA CORNER HANDELSBOLAG har organisationsnummer 916404-9422. CHINA CORNER HANDELSBOLAG har säte i Stockholm. Det går bra att ta kontakt med CHINA CORNER HANDELSBOLAG på telefonnummer 08-651 50 40.

Maten var ätbar, smakade inte dåligt och var inte värd det pris som begärdes. Något mer finns inte att säga. Jag kommer i alla fall att inte gå dit igen.
Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Du vet väl att du som företagare enkelt kan uppdatera din företagsinformation här på Eniro?

Du surfar med en föråldrad webbläsare och utsätter din dator för säkerhetshål och begränsad funktionalitet. Vi rekommenderar att du uppdaterar till senaste versionen av Internet Explorer, Firefox, Google Chrome, eller annan modern webbläsare.Vill du aktivera platstjänster för Öppettider finns en enkel guide hos Google om hur du delar din plats. Om inte – så går det jättebra att söka med stadnamnet.Vill du synas på Restaurang China Corner i Stockholm? Registrera ditt Öppettider Marketplace-konto på sekunder och syns för hundratusentals potentiella kunder.måndag16:30 – 20:30tisdag16:30 – 20:30onsdag16:30 – 20:30torsdag16:30 – 20:30fredag16:30 – 21:30lördag12:00 – 16:0016:30 – 21:30söndag12:00 – 16:0016:30 – 20:30

Denna restaurang är en pärla, med trivsam miljö och fantastisk mat. Det finns många spännande rätter som man inte hittar på vanliga kinesiska restauranger och de passar perfekt att dela med flera om man är ett sällskap och vill smaka flera rätter.
En riktig kinesrestaurang. Inga fyra små rätter här utan rätter tillagade på sätt som jag knappt hört talas om. Vi var traditionella och åt anka som var väldigt god och mör. Portionerna var väl tilltagna och prisnivån rimlig för att inte säga låg i förhållande till ställets kvalitet.

Maten på den här restaurangen ger en helt annan och mer genuin upplevelse av det kinesiska köket. Deras egen öl tillverkad på restaurangen höjde upplevelsen. Man har även byggt upp en inredning som ger en känsla av Asien utan att vara den vanliga kinakrogens.
Otroligt fint inrett och spännande maträtter! Trevlig service! Vi åt kyckling i chili, vegansk rätt och gurkstavar i vitlök! Galet gott! Kan verkligen rekommenderas!Prisvärd restaurang. Vi åt gös som räckte för 2 personer. Med förrätt och huvudrätt blir man verkligen mätt. Det egna ölet var kanske lite överreklamerat.