Posted on

Samsung S20 Display

Samsung S20 Skärm är en helt ny och billig reservdel som du själv byter ut hemma om skärmen är trasig eller inte fungerar alls. När du utför reparationen själv sparar du flera hundra kronor då det är väldigt dyrt att lämna in telefonen för att byta Samsung S20.På Elgiganten är det enkelt att reparera din enhet, och vi använder auktoriserade servicepartners som ser till att din mobiltelefon alltid är lika bra som den var innan olyckan. För Apple-användare kan vi erbjuda reparation på plats i utvalda butiker. I dessa butiker kan certifierade tekniker fixa din iPhone medan du väntar. Och det finns en bonus: Utöver att vara det snabbaste alternativet är det också ett miljövänligt alternativ eftersom vi inte behöver skicka produkten någonstans.De vanligaste problemen är byte av display och batteri, men de flesta fel kan åtgärdas. Om telefonen visar sig vara så trasig så att den inte längre kan repareras så kommer du att få ett kostnadsförslag på att få en utbytesenhet, alternativt undersökningsavgift + frakt.

Om din mobiltelefon går sönder så kan du lämna in den för reparation i valfritt Elgiganten-varuhus eller Elgiganten Phonehouse-butik. Gäller alla telefoner som finns på den nordiska marknaden, oavsett var du köpt den. Vi tar emot telefonen och skickar den till en auktoriserad verkstad för reparation. När verkstaden har tagit emot mobilen så undersöker de den för att se vad det kan kosta att reparera. För de allra enklaste problemen så börjar det på 349 kronor. Om du accepterar kostnadsförslaget så brukar det ta ca tre veckor innan du har din reparerade telefon i din hand.

Är din iPhone-skärm trasig? I utvalda varuhus så har vi reparatörer som lagar din telefon på plats. Kom förbi butiken och fixa det direkt. Elgiganten är en officiell Apple-reparatör, vilket innebär att du behåller din reklamationsrätt om du byter skärmen på din iPhone eller får din Apple-produkt reparerad hos oss – oavsett var du köpte den!
Det har hänt med de flesta av oss. En av fyra har sönder sin smartphoneskärm. Det är förståeligt när du tänker på hur och var vi använder våra telefoner nu för tiden. Här är några tips på vad du bör göra när olyckan är framme.Ljudet sprakar, mikrfonen kan inte längre användas vid samtal eller så skippar den låt och pausar medans du försöker lyssna på din favorit musik. Oavsett fel kan vi byta laddkontakten, det tar oftast inte längre än 30-60 minuter. Betalningen av Fix Box ordern görs främst via Klarna. Skulle Klarna inte vara ett alternativ så finns det möjlighet för Swish eller postförskott (Vid betalning med postförskott tillkommer det en avgift på 188 kr ink moms). Fix Box reparationen hanteras på en gång men skickas först ut efter att betalningen är genomförd. Du hittar oss på många platser runt om i landet, inklusive Stockholm, Göteborg, Stenungsund, Borås, Norrköping och Örebro. Länk till var våra butiker finner du här.Skärmreparation. Du kan reparera en sprucken iPhone-skärm Fix My Phone. Då vi har valt att inte vara en auktoriserad Apple-servicepartner kan vi erbjuda konkurrenskraftiga priser som du kan ha glädje av.

Är det ett skärmskydd på Samsung S20?
Idag äger de allra flesta i Sverige en smartphone men touchskärm gjord av glas. Denna skärm är på de flesta mobiler ganska stötkänslig, så även på en Samsung Galaxy S20. Äger du en sådan kan vi på SkalHuset.se erbjuda dig ett brett utbud av olika sorters skyddsfilm till din touchskärm.
Våra telefoner används flitigt till våra ärenden under dagen och därför är det viktigt att batteriet till din Samsung Galaxy S20 håller. Byt ditt batteri på mobilen redan idag för att slippa ladda den en extra gång eller två under dagen. Ett batteribyte görs vanligtvis inom 30 minuter. Det är även miljövänligt att byta ut batteriet och fortsätta använda samma telefon, istället för att byta ut din telefon till en ny. Byt batteriet så kan du fortsätta använda din mobil precis som vanligt.

Hur mycket kostar det att byta skärm Samsung S20?
Skicka in din Samsung S20 för att byta skärmReparationPris inkl. momsSamsung S20 – Skärmbyte Samsung original2990 krLaga nu
Vi är sveriges största reparationskedja, vi har över 25 butiker runt om landet och har funnits i 6 år. Anledningen till varför vi har lyckas bli Sveriges största reparationskedja är för vi siktar på kvalité, enkelhet och ser till att personalen vi anlitar har den kunskap och servicetänk för att kunna hjälpa alla möjliga kunder.

Fix My Phone är din butik för begagnade iPhone mobiltelefon. Hos oss kan du både köpa och sälja din begagnade iPhone. Alla telefoner vi säljer är fabriksåterställda, testade och vid behov, reparerade, av vår Fix My Phone experter. Välkommen att handla hos oss i butik och online på fixmyphone.se

Reservdelar, mobildelar och teknikdelar. Köp delarna och reparera själv, på egen hand. Hos oss finner du hundratals reservdelar och tillbehör till din mobiltelefon och Surfplatta. Reservdelar som batteri, display (glas, Lcd och skärm). Hitta mobilreservdelar till alla ledande tillverkare som Apple, Asus, Huawei, Samsung och Motorola. Utbudet omfattar teknikdelar som batterier, display, glas och skärmar baksidor, batteriluckor, laddkontakter och andra delar i din mobiltelefon.
Vi utför alla våra reparationer med största noggrannhet och använder alltid kvalitétsdelar. I våra butiker kan du utföra allt ifrån att byta glas, skärm eller display på din Samsung Galaxy S20, till att byta batteri, strömknapp/power-knapp och hemknapp. Ifall du är osäker på vad felet är kan du alltid komma förbi en av våra butiker: I våra butiker kan vi felsöka din enhet och med säkerhet meddela vad som behöver göras för att din telefon ska bli som ny igen.

Det har kommit in smuts och fukt i högtalaren, detta kan i sin tur göra så att ljudet är lägre eller sprakar. Det kan även vara så att ljudet inte fungerar alls. Alla dessa fel är då något som vi på Fix My Phone kan hjälpa dig åtgärda. Vi kan byta ut delarna som behövs eller om det bara krävs rengöring fixar vi även det. Laga din telefon på enbart 30-60 minuter!

Fix My Phone är en snabbväxande och uppskattad butikskedja där du kan laga din mobiltelefon och läsplatta. Laga iPhone & Samsung Galaxy inom 30 minuter på Drop-in i våra butiker. Fix My Phone med 30 butiker i Sverige är känt för snabba mobilreparationer med kvalité. Bra och noggrann service genomsyrar vår verksamhet. Att ge våra kunder den bästa tänkbara servicen varje gång ligger i vår ryggmärg. Förutom iPhone- och iPad-reparationer lagar vi också enheter från Huawei, Oneplus och Xiaomi. Vill du byta iPhone skärm, glas display eller battteri? Eller kanske vill du utföra Samsung Service. Oavsett problem på din mobiltelefon så hjälper vi dig. Laga iPhone skärm eller byta batteri på Samsung är vårt dagliga arbete. Vi planerar ständigt våra inköp och har god kontakt med våra leverantörer, vilket ger kunderna det dem vill ha till ett bra pris, helt enkelt. Vi lämnar alltid garanti. Om du bor i Göteborg, Stockholm, Örebro, Norrköping eller omkringliggande område och behöver laga din iPhone? – Tveka inte att besöka oss redan idag!
Kan du inte längre ta Selfie-bilder, eller blir bilderna inte riktigt skarpa? För att vara säkra på din kamera ska fungera lika bra som originalet använder vi oss utav våra så kallade originalkvalité delar. Med detta bytet kan du förvänta dig ett likvärdigt resultat som tidigare.När glaset/skärmen spruckit på Samsung Galaxy S-modeller måste hela skärmen bytas inklusive displayen. Detta beror på att glaset och displayen är sammanfogat från fabrik och går ej att separera.

Vi erbjuder alltid 3 månaders funktionsgaranti på våra reparationer som inte är förbrukningsvaror. I det fall ett garantiärende måste utföras så kan man göra en ny Fix Box beställning men då välja “Garanti” som reparationsval. Innan man beställer en Garantireparation så är det bra att först skriva till [email protected], för att se att det är en giltig Garanti. I det fall man skickar in en ogiltig garantireparation så kommer det tillkomma 249 kr i avgift.Samsung Galaxy S20 tar bra bilder och det kan självklart vara irriterande om dina bilder ser sämre ut än vanligt. För att vara säkra på din kamera ska fungera lika bra som originalet använder vi oss utav våra så kallade originalkvalité delar. Med detta bytet kan du förvänta dig ett likvärdigt resultat som tidigare.Skicka in mobilen till Sveriges största och ledande reparationskedja, vi lagar den och returnerar inom 48h från att enheten är mottagen. Beställ vår så kallad Fix Box. Du får hem en anpassad box med skyddsmaterial och en returfraktsedel. Du kommer enkelt kunna skicka in din enhet för lagning då vi har förberett allting till dig. Det ingår fri frakt tur och retur. När vi har mottagit din enhet påbörjar vi din reparation på en gång. Din lagade mobil returneras till dig inom 48 timmar från att enheten är mottagen. Det kan ibland hända att telefoner har gömda fel, det är fel som man inte vet om tills man öppnar upp telefonen, upptäcker vi detta så meddelar vi er. Det finns telefoner som t.ex. Samsung som har baksida gjord av glas. Ska man byta ut skärmen på dessa när baksidan är sönder så kan baksidan spricka helt. Vid det osannolika scenariot där mobilen går sönder tack vare vår reparation så ersätter vi dig. Kvalitén på denna Samsung Galaxy S20 skärm är av samma höga standard som tillverkaren själv använder. Har du sprickor i glaset, touch som fungerar dåligt eller en skärm som visar konstiga färger eller är helt svart? Vi byter ut hela skärmen inkl. touch-panel, glas och display. Att sälja din begagnade mobiltelefon till Fix My Phone är tryggt och enkelt. Att få en prisuppskattning tar endast några minuter. Du kommer att få en snabb utbetalning på pengarna när vi har tagit emot och granskat mobilen du har skickat in för att sälja. Du kan besök någon av våra 30 butiker i Sverige eller skicka in din mobiltelefon med Post. Vi står för frakten! När vi har tagit emot din enhet kontrollerar vår professionella tekniker enheten och gör en säker radering av all data. Betalningen sker inom 1-4 dagar efter att vi mottagit din telefon Laga Samsung Galaxy S20 på drop-in, du behöver alltså inte boka tid. Reparera din trasiga mobiltelefon i någon av våra butiker runtom i Sverige. Vi jobbar snabbt och effektivt för att det ska bli så smidigt och enkelt för dig som möjligt. Byt trasig skärm och krossat glas på din Galaxy S20. De vanligaste reparationerna, såsom att byta glas och byta skärm sker vanligen inom 30 till 60 minuter.

Laga Samsung Galaxy S20 hos oss ​​på Fix My Phone. På denna sida kan du se priser på våra Samsung Galaxy S20 reparationer. Vi löser de flesta felen på Samsung Galaxy S20 och vi har utrustningen som krävs för att göra det bästa möjliga jobbet. Vårt arbete avslutas med att kalibrerar alla sensorer så att du har full funktionalitet, även efter att du har bytt display. Har du inte en Fix y Phone butik när dig, då kan du skicka in din Samsung Galaxy S20 med post till oss för att laga mobilen. Byt skärm, glas, display och batteri på din Samsung Galaxy S20.
Problem med wifi eller bluetooth på din Galaxy s20? Behöver du sitta bredvid routern för att kopplingen ska fungera som vanligt? Då kan din antenn till wifi skadats. Vi hjälper dig att byta ut antennen, allt för att mottagningen på wi-fi ska fungera. Wifi antennerna på iPhone kan vara känsliga och kan därför skadas när telefonen tappas eller om ramen råkar bli lite böjd. Kom då förbi oss redan idag och få detta problem åtgärdat.Ett vanligt misstag är att köpa en för liten TV. Det som främst bör avgöra storleken på TV:n är avståndet från TV:n till soffan – ju längre bort den är, desto större kan TV:n vara. Glöm heller inte att inkludera ramens storlek när du tänker på TV:ns mått. Moderna TV:ar brukar generellt ha smalare ramar, men det kan ändå vara en viktig faktor att ta i beaktning.

När du vet vilken tumstorlek du ska ha är det dags att välja TV, men det kan vara svårt att veta vilken av alla modeller du ska välja. I vår guide hjälper vi dig att reda ut allt från skärmteknik till vilken TV som är bäst för sport, framförallt kan du jämföra OLED, QLED, LED och Mini-LED. Så innan du köper din nya TV, läs igenom vår guide för att hitta rätt TV för just dig!
Att köpa TV med rätt tumstorlek för vardagsrumsväggen är inte alltid det lättaste. Vad är egentligen en tum och vad bör man tänka på när man ska köpa TV i rätt tum-storlek? Vi sonderar terrängen och ger dig smarta tips på vad du bör tänka på när du köper din TV.Man mäter och anger TV-skärmens storlek i tum. Man avgör tum-storleken genom att mäta diagonalen, alltså ena hörnet av skärmen till den andra. Det som därmed bör avgöra vilken storlek du kan köpa på din TV är hur stort rummet som den ska finnas i är, och hur långt avstånd du vill ha mellan TV och de som ska titta på den. 42-55 tum är de vanligast förekommande storlekarna, dessa rekommenderas om du har 2-3 meter mellan dig själv och TV:n.G-SP Electronics™ samt Rvelon™, Laddare och kablar, Livstidsgaranti – Alla våra egna laddare och kablar (G-SP Electronics™ & Rvelon™) täcks utav en livstidsgaranti, kontrollera din produkt innan du slänger förpackningen, har produkten något problem ska du kontakta oss snarast via mail på [email protected]! Garanti och reklamationsärenden täcks inte om produkten har brukats på ett sätt som kan påverka dessa funktioner eller har blivit limmad vid montering. Batterier och Powerbanks, 6 Månaders Garanti – Alla våra batterier och powerbanks täcks utav en 6-månaders garanti, kontrollera din produkt noga när du har fått den, har produkten något problem ska du kontakta oss snarast via mail på [email protected]Du har rätt att avbryta en order som redan har lagts, detta förutsätter att vi inte har skickat den. Beställningar som ska transporteras kan avbrytas första gången fram till 15:30 och sedan 16:30. Efter detta har vi tyvärr hunnit skicka ut din order.Övriga Accessoarer, 6 Månaders Garanti – Alla våra accessoarer täcks utav en 6-månaders garanti, kontrollera din produkt innan du slänger förpackningen, har produkten något problem ska du kontakta oss snarast via mail på [email protected].

Hur stor skärm har Samsung S20?
Det ger en skärm som smälter in mer i omgivningen för ännu roligare spel, strömning och videosamtal. * Mätt diagonalt är Galaxy S20 FE:s skärmstorlek 6,5” i hela rektangeln och 6,3” med de rundade hörnen; det verkliga synliga området är mindre på grund av de rundade hörnen och kamerahålet.
Skärm för Sony, Samsung, Huawei och OnePlus (Original Service Pack) – Har du köpt en av dessa skärmar av oss bör du innan montering testa alla funktioner, detta bör göras fackmannamässigt och noggrant. iPad-skärm (Tredjepartstillverkad) 6 Månaders Garanti – Har du köpt en iPad-skärm (Tredjepartstillverkad) av oss bör du innan montering testa alla funktioner, detta bör göras fackmannamässigt och noggrant. iPad-skärm (original) 12 Månaders Garanti – Har du köpt en iPad-skärm (original) av oss bör du innan montering testa alla funktioner, detta bör göras fackmannamässigt och noggrant.

iPhone-skärm (original) 12 Månaders Garanti – Har du köpt en iPhone-skärm (original) av oss bör du innan montering testa alla funktioner, detta bör göras fackmannamässigt och noggrant.
Skärm för PC och Macbook – Har du köpt en av dessa skärmar av oss bör du innan montering testa alla funktioner, detta bör göras fackmannamässigt och noggrant. Skärm för Sony, Samsung, Huawei och OnePlus (Tredjepartstillverkad) 3 Månaders Garanti – Har du köpt en av dessa skärmar av oss bör du innan montering testa alla funktioner, detta bör göras fackmannamässigt och noggrant. Om du vill överklaga ett retur-ärende. Vänligen maila oss så mycket information du kan på [email protected], så kommer en av våra specialister att kolla ytterligare på ditt ärende.Notera att vårat utbud av accessoarer alltid uppdateras och förändras, därför kan det hända att just den produkt du reklamerar har utgått från vårat sortiment. Därför kan det ske att vi istället skickar en likvärdig produkt av samma popularitet och prisklass.

Om du skickar tillbaka produkter som inte är köpta från Kungsgatan smart teknologi AB erhåller vi rätten att ta ut en avgift för fraktkostnaden, både till och från dig, förutsatt att vi stod för retursedeln.
Flexar och övriga reservdelar, 6 Månaders garanti – Alla våra flexar och övriga reservdelar täcks utav en 6-månaders garanti, kontrollera din produkt noga när du har fått den.iPhone-skärm (Tredjepartstillverkad) 6 Månaders Garanti – Har du köpt en iPhone-skärm (Tredjepartstillverkad) av oss bör du innan montering testa alla funktioner, detta bör göras fackmannamässigt och noggrant. Verktyg och maskiner, 3 Månaders garanti – Alla våra verktyg och maskiner täcks utav en 3-månaders garanti, kontrollera din produkt innan du slänger förpackningen, har produkten något problem ska du kontakta oss snarast via mail på [email protected]OBS! Garanti och reklamationsärenden täcks inte om produkten har brukats på ett sätt som påverkar dess funktioner, slitage som uppkommer från användning är ej godtagbara reklamationer.Laga din Samsung Galaxy S20 FE display med ansvarsfullt valda reservdelar. Handla hos oss för trygga inköp av reservdelar för personligt eller kommersiellt bruk.När din skärm spricker, ifall det börjar dyka upp färgfel i skärmen eller konstiga ljuspunkter visar sig, då är ett skärmbyte ofta lösningen. Tänk på att undersöka felet noggrant innan du bestämmer dig för vilken/vilka reservdelar du behöver.

Laga din mobil med denna Samsung Galaxy S20 FE original skärm / display i grön färg. Med en original reservdel från Samsung får du tillbaka samma kvalitet som du haft tidigare.

Ersätt en sprucken eller repad skärm på din Samsung Galaxy S20 med hjälp av denna reservdel. Reservdelen är original från Samsung och håller hög kvalitet för din mobiltelefon efter reparationen. Handla dina reservdelar online och byt ut trasiga delar på egen hand så sparar du både med tid och pengar.
Skulle du välja att inte använda en skyddsfilm på din Samsung Galaxy S20 skulle som sagt skärmen vara betydligt mer stötkänslig. Vissa kanske inte tycker att lite sprickor eller repor i skärmen gör så mycket då mobilen oftast funkar ganska bra ändå men det många inte vet är att sprickor och repor kan orsaka större skada än den som bara går att ses på utsidan. Får man en spricka i skärmen och telefonen sedan utsätts för fukt kan denna spricka leda fukten rakt in i mobilen och fuktskada den direkt på insidan. Detta kan i värsta fall göra att hela mobilen går sönder eller att reparationskostnaderna för att laga den stiger väldigt mycket. Förhindra detta och köp ett Samsung Galaxy S20 skärmskydd hos oss på SkalHuset.seAtt äga en mobiltelefon är för väldigt många en frihet och ett väldigt praktiskt verktyg i vardagen. Idag äger de allra flesta i Sverige en smartphone men touchskärm gjord av glas. Denna skärm är på de flesta mobiler ganska stötkänslig, så även på en Samsung Galaxy S20. Äger du en sådan kan vi på SkalHuset.se erbjuda dig ett brett utbud av olika sorters skyddsfilm till din touchskärm. En skyddsfilm eller skärmskydd som det också kallas är ett skydd till din mobilskärm som skyddar mot uppkomsten av repor och sprickor i glaset och förhindrar då även eventuella reparationskostnader som en sprucken skärm kan medföra. En skyddsfilm gjord av härdat glas är ett skärmskydd som lägger sig som ett extraglas på den riktiga skärmen. Känslan med detta skärmskydd är ganska lik känslan på originalskärmen och ger din mobil ett mer stöttåligt skydd om ett missöde skulle inträffa. Detta skärmskydd tål alltså lite större sprickor och repor än vad plastfilmen gör men man kan såklart aldrig garantera ett 100 procentigt skydd. Det enda vi på SkalHuset.se kan garantera är att din Samsung Galaxy S20 är betydligt mycket mer säker med detta skydd än ingenting alls. När man ska införskaffa sig en skyddsfilm till mobilen kan många frågor dyka upp. Det kan vara väldigt svårt att veta från vilket märke eller vilken typ av skärmskydd som passar just dig själv bäst. Vid frågor eller funderingar ber vi dig att kontakta oss på [email protected],i chatten här på hemsidan eller på Facebook Messenger så hjälper vi dig i din köpprocess. Välkommen att hitta ditt skärmskydd till din Samsung Galaxy S20 hos oss!Ett skärmskydd är gjort av plastfilm eller härdat glas. Plastfilmen till din Samsung Galaxy S20 är gjord av en tunn plastremsa och rekommenderas till dig som är lite mer försiktig och inte så olycksdrabbad med dina materiella saker. Den är som sagt ganska tunn och gjord av plast men skyddar trots det förvånansvärt bra mot mindre repor och sprickor även den mest försiktiga kan råka ut för.

Hur många tum är min skärm?
Så mäts tum Man avgör tum-storleken genom att mäta diagonalen, alltså ena hörnet av skärmen till den andra. Det som därmed bör avgöra vilken storlek du kan köpa på din TV är hur stort rummet som den ska finnas i är, och hur långt avstånd du vill ha mellan TV och de som ska titta på den.
Här finner du ett stort sortiment av Samsung Galaxy S20 reservdelar till bra priser och snabba leveranser. Varför köpa en ny Samsung Galaxy S20 när du istället kan laga och reparera din Samsung mobil. Du sparar både tid och pengar på att utföra reparationen själv.

Då rekommenderar vi att man sätter på ett skyddsglas på din Samsung display. Vi har olika modeller av Galaxy S20 skärmskydd. Ett skyddsglas skyddar din display mot repor och tappskador. Det är den billigaste försäkringen du kan ha på din mobiltelefon. Skärmskyddet fäster man enkelt på displayen. Men först krävs det en noggrann rengöring av din telefon. Annars riskerar du att det släpper efter kort tids användande. Din mobil kommer att tacka dig.
Vi har kända varumärken som iDeal of Sweden, Champion, Karl Lagerfeld, GUESS m.m. Det finns i olika modeller och utförande som plånboksfodral, clutch, läderfodral m.fl. Ett plånboksfodral är ett bra och smidigt sätt att samla allt på ett och samma ställe. Där har du fack för dina kreditkort och sedlar. Smidigare än så kan det inte bli.I vårt sortiment hittar du Samsung reservdelar till Galaxy S9 Plus, Galaxy S6 Edge, Galaxy Note 10 och många andra Samsung modeller. Hos oss hittar du simkortkortshållare, bakre kamera, Galaxy S20 laddkontakt med flex m.m.Eller en repad trasig kameralins? Då kan du enkelt byta ut din trasiga Samsung reservdel och ersätta den med en ny på egen hand. Att utföra en reparation är inget som är omöjligt. Med hjälp av en videoguide där du utförligt kan se steg för steg. Det kräver även att du har rätt verktyg, för att minimera risken för rundade skruvar. Vi har olika mobilverktyg för smartphone att välja mellan.

Är du till exempel en väldigt aktiv person så vill du ha ett armband som andas och kan stå emot all typ av väta, i ett sådant fall är ett av våra nylon- eller silikonarmband perfekt. De är flexibla och sitter skönt på handleden så att du kan känna dig fullt rörlig och bekväm när du utför din aktivitet. Eftersom att armbanden så smidigt kan tas av så är det sedan enkelt att byta till ett vardagligt metallarmband eller liknande när du inte längre ska träna.
Köp skal, fodral, skärmskydd och andra mobiltillbehör till företaget eller verksamheten hos oss. På PhoneLife erbjuder vi alla företag att handla mot faktura, kort eller direktbetalning. Är ni ett större företag, kommun, skola, landsting eller organisation så erbjuder vi dessutom:Är du ute efter ett skal till datorn är det viktigt att skalet är avsett för just den modellen på dator som du har. Eftersom skalet är modellanpassat passar det endast på den modell som det är avsett för.

Om din ansökan gått igenom och du har slutfört ditt köp kommer mer information om din betalningsplan skickas till din e-postadress så snart din beställning har skickats från vårt lager.Elegans och klass är vad våra läderarmband utstrålar. Armbandet är tillverkat av äkta läder vilket ger en mjuk och len känsla när det ligger mot huden.

Våra Mesh armband består av små rostfria metalltrådar som monterats tillsammans, vilket bilder ett nät liknande utseende. Armbandet är enkelt att justera i storleken och stängs med ett metallspänne.
Av säkerhetsskäl, skicka aldrig med din kontodata i din retur eller i ditt ärende via mail till oss. Klarna har all betalningsinformation som behövs för att genomföra din återbetalning!

Powerbank är räddare i nöden och finns alltid där när du behöver ladda på språng. Du kopplar in din laddare i powerbanken och sedan förser den din telefon med ström. Tanken med just powerbanks är att de ska vara smidiga att ha med sig överallt så att man kan ladda oavsett vart man befinner sig, den fungerar lite som ett bärbart extra batteri. De kommer i alla möjliga storlekar så att du kan välja en som storlek som är optimal för dig.
Händelser utanför PhoneLifes makt skall hänföras till force majeure vilket leder till att PhoneLifes frias från förpliktelser i ingångna avtal. Händelser som räknas dit är exempelvis krig, naturkatastrofer, arbetsmarknadskonflikter, myndighetsbeslut samt därmed jämförbara händelser utanför PhoneLifes kontroll, vilka ej skäligen kunnat förutses.

Har du mycket bankkort, medlemskort, gymkort och annat? Då är ett multislot-fodral det perfekta fodralet för dig! Med extra många kortfack kan du alltid ha med dig alla dina kort på ett och samma ställe. Dessa fodral har i vissa fall även utrymme för både sedlar och mynt.För att ge dig en användbar, anpassad, modern och bra köpupplevelse använder vi oss av cookies. Dessa lagrar exempelvis produkter du lägger i varukorgen, motverkar bedrägeri när du betalar i kassan och sköter andra funktioner som är nödvändiga för att webbutiken ska gå att använda. Cookies lagrar även information för att visa anpassade produktrekommendationer på hemsidan och reklam hos Facebook och i Googles annonsnätverk. Cookies används också för att samla in statistik över hur vår hemsida används för att kunna utveckla den och göra den bättre.

Är flytande skärmskydd bra?
Att skärmskyddet fästs med flytande lim gör att skyddet fäster över hela skärmen vilket ger en mycket bättre touchkänslighet. Det gör även att skärmskyddet sitter fast bättre på skärmen.
Ett skärmskydd i härdat glas, eller tempered glass, är precis som det låter: en glasskiva som läggs över din skärm. Det skyddar bra mot skador och repas inte lika lätt som skärmskydd i plast. Känslan mot skärmen kommer att vara precis lika bra som utan ett skärmskydd tack vare glasets släta yta. En nackdel med skärmskydd i härdat glas är att det inte är elastiskt, det sitter därför inte lika bra på telefoner med välvd skärm eller skärmkanter. Då rekommenderas ett skärmskydd i plast.Du har, som tidigare nämnt, rätt till ett utdrag över den information vi har lagrad om dig och även rätt till rättelse av den. Detta kallas för dataportabilitet, att få din data sparad på en fil. Vill du ha en fil med all information om dig kontakta oss på [email protected]. PhoneLife är en av Sveriges största och bästa butiker online för alla med en mobiltelefon. Vår ambition är att alltid vara först med de senaste mobiltillbehören. Hos oss kan du köpa mobilskal, mobilfodral, skärmskydd och mobiltillbehör till merparten av alla telefoner, surfplattor och smartklockor som finns. Vi har alltid ett stort utbud av skal och fodral i alla prisklasser – allt från billiga tillbehör till exklusiva fodral från kända varumärken. För dig med en smartklocka har vi samlat ett stort sortiment av smartwatch armband och skal. Att telefonerna ibland kan kännas klumpiga och svåra att få ned i fickan är nog en igenkänningsfaktor hos många. I sådana situationer är många rädda att ett mobilfodral skulle göra telefonen ännu mer otymplig. Men med våra slimmade fodral så är det inget du behöver oroa dig för. Fodralen är tunna och känns otroligt smidiga på telefonen, den slinker med andra ord enkelt ned i fickan. Trotts den slimmade designen så får du i dessa fodral oftast plats med 1-2 kort.

Tyvärr är det sällan möjligt då alla beställningar automatiskt skickas till packning för snabbast möjliga leverans. Kontakta vår kundtjänst, så ska vi se vad vi kan göra.
Om du är ute efter ett tunt och knappt märkbart skärmskydd och är väldigt försiktig med hur du förvarar och hanterat din telefon, då skulle vi rekommendera dig ett skärmskydd i plast. Ett skärmskydd i plast installeras över hela skärmen på telefonen och bibehåller den ursprungliga touchkänslan. Plastmaterialet gör att skärmskyddet är slittåligt och ger ett utmärkt skydd mot repor och skador. Skärmskydd i just plast är också optimala om du har ett skal med ram som täcker framsidan, det mjuka materialet gör att skalet kan ligga över skärmskyddet utan att det riskerar att spricka. Flipfodralet är det mest klassiska av alla fodral. I regel består fodralet av ett tunt lock som skyddar skärmen. Fodralet kan öppnas både vertikalt eller horisontellt, beroende på modell. Storsäljaren bland mobilfodral är utan tvekan plånboksfodralet. Ett plånboksfodral skyddar runt om hela din telefon men rymmer även dina kort. På så vis har du alltid dina viktiga tillhörigheter med dig.Hos PhoneLife.se har du alltid 30 dagars returrätt, räknat från dagen du mottog varan. Du kan alltså helt utan anledning returnera din vara till oss och få dina pengar tillbaka. För att få returnera ditt köp måste dock produkten vara i oförändrat skick och förpackningar och etiketter måste vara oskadda, i samma skick som när du mottog produkten eller produkterna. Förpackningen till produkten måste även returneras för att returen ska kunna godkännas. Är varan inte i oförändrat skick har PhoneLife.se rätt att dra av en summa motsvarande varans värdeminskning jämfört med varans ursprungliga värde från returbeloppet. PhoneLife.se erbjuder tyvärr inga förbetalda retursedlar för ångerköp, du som kund bestämmer själv hur din retur skickas och du ansvarar för att den når oss. Med ett skärmskydd med installationsram så får du en enkel och smärtfri installation. När du köper skärmskyddet så ingår det i förpackningen en installationsram som hjälper dig att enkelt och exakt installera skärmskydden på telefonens skärm utan att det bli snett och bubbligt. MicroUSB är fortfarande den vanligaste typen av kontakt på kablar som används både för att ladda telefonen och att överföra data mellan enheten och t.ex. en dator.Väggadaptern är den del som gör att du kopplar in din befintliga laddkabel i. Adaptern för sedan igenom ström från ditt vägguttag in i telefonen så att den laddas. Beroende på vilket adapter du har så stödjer den olika hastigheter av laddning.Elegans och klass är vad våra clutchfodral utstrålar. Till utseendet liknar plånboksfodralet en liten handleds-/axelremsväska och inuti kan du med magneter fästa din telefon direkt i fodralet, där du får även plats med dina viktigaste betalkort.

Skydda både din integritet och din mobils känsliga kameramodul med ett mobilfodral med inbyggt kameraskydd. Kameramodulen skyddas oftast med hjälp av en i sidled skjutbar lucka.
Med en begagnad mobiltelefon avser vi en produkt som har använts men som nu är noga kontrollerad. Alla begagnade mobiltelefoner vi säljer har genomgått omfattande tester där det har säkerställts att de fungerar som en ny. De har minst 80% batterikapacitet kvar relativt när de var nya. Alla mobiler vi säljer är olåsta (ej operatörs-bundna) samt fabriksåterställda.Reklamationsrätten och garantin på våra produkterna gäller i 12 månader från produktens avlämnande. Detta gäller endast om produkterna är felaktigt tillverkade eller inte fungerar som de är avsedda.

Om du är ute efter en smidig installation och känner att de traditionella skärmskydden inte är för dig? Då ska du testa Nano liquid. Det är nämligen ett skärmskydd som passar till alla skärmar. Skärmskyddet är i flytande form som stryks på skärmen och ger ett osynligt skyddande lager, det fungerar med andra ord som en förstärkning till skärmen.

En mobil med visuell gradering A har minimala spår av användning och är i utmärkt skick. Små hårtunns-fina repor och andra mindre tecken på användning som små repor vid ladduttaget tillåts. Mobiltelefonen fungerar som en ny.
Har du råkat ut för en defekt vara eller en felleverans? Hör av dig till oss på [email protected] snarast så hjälper vi dig. Spara den reklamerade produkten tills felet är åtgärdat, vi kan inte hantera ärendet om produkten är slängd eller återvunnen. Skicka med en bild på skadan för snabbast möjliga hantering av ärendet. Vid en godkänd reklamation eller felleverans står vi självklart för din returfrakt.

Nöjda kunder är det som driver oss – är du nöjd är vi nöjda. Nedan hittar du köpvillkoren som gäller vid köp hos oss på PhoneLife. Vi har försökt göra dem så enkla och generösa som vi bara kan för att underlätta för dig! Har du några frågor är du varmt välkommen att kontakta oss på [email protected].

Hur stor skärm har S20 Ultra?
Skärm/DisplayDisplayDynamic AMOLEDRefresh rate (Hz)120Skärmstorlek (tum)6.9Upplösning (i pixlar)1440 x 3200PekskärmJa
Vi skickar ut en orderbekräftelse till den e-postadress som uppgavs vid köp inom några minuter efter slutfört köp. Du kan även se ditt slutförde köp i ditt Klarna-konto samt via Klarna-appen. Har du inte mottagit någon bekräftelse efter en timme kan det bero på tekniska fel eller att du råkat uppge fel e-postadress. Kontakta oss så ordnar vi det.

Våra klassiska Milanese loop armband är tillverkade av polerat rostfritt stål och trots sitt kraftiga material lätta att bära runt handleden. För att stänga armbandet så har du ett magnetiskt spänne som du enkelt klickar ihop.
Skydda både din integritet och din mobils känsliga kameramodul med ett skal med inbyggt kameraskydd. Kameramodulen skyddas oftast med hjälp av en i sidled skjutbar lucka. Nillkins populära CamShield-skal är exempel på mobilskal med inbyggt kameraskydd.

Vilken storlek på skärm?
Du kan alltid kontrollera bildskärmens fysiska mått för att se om den passar i ditt tillgängliga utrymme. Den vanligaste skärmstorleken är för närvarande 27″ med QHD-upplösning, medan segmentet av skärmar mellan 34-39″ växer kraftigt. Dessa storlekar kommer ofta som välvda skärmar och med ultrabrett format.
Med ett skal med kortfack så har du alltid med dig dina viktigaste kort när du är på språng samtidigt som du får ett bra skydd för mobilen. Dessa skal kommer i lite olika konstellationer och har olika många kortplatser men det vanligaste är att du får plats med 1-2 kort.För att ta reda på vilken MacBook-modell du har kan du enkelt kolla på undersidan av datorn. Där står texten \\\”Model\\\” följt av en bokstav och fyra siffror, till exempel A1502. Så här kan det se ut:

Vad kostar det att byta en sprucken skärm?
För de allra enklaste problemen så börjar det på 349 kronor. Om du accepterar kostnadsförslaget så brukar det ta ca tre veckor innan du har din reparerade telefon i din hand. De vanligaste problemen är byte av display och batteri, men de flesta fel kan åtgärdas.
Som privatperson betalar du via Klarna Checkout och kan då välja att betala med avgiftsfri faktura, delbetalning, bankkort (VISA, Mastercard, American Express), internetbank eller Klarna Direkt.

Vi erbjuder köp mot faktura, delbetalning, kortbetalning och direktbetalning via din internetbank. Alla betalsätt är kostnadsfria (uppläggningsavgift kan tillkomma vid köp på avbetalning.)2. Har du inte möjlighet att kolla på baksidan av iPaden kan du även hitta modellnumret i surfplattans inställningar. Gå in i appen Inställningar, klicka sedan på Allmänt och sedan på Om. Högt upp på sidan ska modellnumret finnas angivet. Modellnumret består av en bokstav följt av fyra siffror. Exempelvis A1895.

Efter ditt köp kan du alltid logga in på ditt Klarnakonto på deras hemsida eller direkt i Klarna-appen för att se information om alla dina köp. Där kan du också betala dina fakturor eller schemalägga betalningen på önskad faktura.
Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till obehörig part och använder dessa endast för att säkerställa din order. Vår Cookie- och Personuppgiftspolicy hittar du här.

Bältesfodral ser till att du alltid har din telefon nära tillhands. Fodralet fästs enkelt på ditt bälte och håller telefonen skyddad samtidigt som den är lättillgänglig.Det går utmärkt om du betalar din beställning direkt. Men tänk på att du måste ange c/o med den personens namn som är folkbokförd på adressen. Exempel: om du heter Sven Svensson och är tillfälligt boende hos Johan Johansson ska du skriva Sven Svensson i namnfältet, och i gatuadressfältet skriver du: c/o Johan Johansson, följt av Johan Johanssons adress.

Nylonarmband är mjuka, flexibla och otroligt behagliga att bära runt handleden både till vardags och vid aktiviteter. Armbandet har små lufthål för att kunna andas och släppa ut fukt.
PhoneLife är ett snabbväxande företag inom e-handel. Vi erbjuder våra kunder allt inom mobiltillbehör som t.ex skydd till mobiler, surfplattor, smartwatches och andra mobila enheter. Vårt mål är att erbjuda Sveriges bästa utbud av skal, fodral och andra tillbehör. Vi vill även ge bästa möjliga kundservice, snabba leveranser och som helhet en bra köpupplevelse, som man gärna berättar för familj och vänner om. Vi har vårt kontor och lager precis vid Rotebro station i Sollentuna, Stockholm.Många av dagens mobiltelefoner, smartklockor och surfplattor har stöd för trådlös laddning vilket gör att du slipper trassla med massa kablar och kan lägga telefonen direkt på laddningsplattan så börjar den ladda. Den vanligaste trådlösa laddningstandarden heter Qi. Just Qi-laddning fungerar på så sätt två metallspolar ska placeras precis ovanpå varandra och då skapas energi som gör att telefonen laddas. Men för att det ska fungera överhuvudtaget så måste telefonen ha stöd för trådlös laddning alternativt ett laddningsskal som har stöd för detta.För att prenumerera på våra nyhetsbrev anmäler du dig till dessa i kassan eller via våra formulär på hemsidan. Vi skickar då nyhetsbrev med relevanta nyheter, kampanjer och tips ca 2-4 gånger i månaden. Vid köp kommer orderrelaterad e-post att skickas till dig oavsett om du prenumererar på nyhetsbrevet eller inte. Det kan vara e-post som orderbekräftelse, leveransbesked, returinformation och orderuppföljning i form av förfrågan att lämna ett omdöme om sin köpupplevelse eller svara på några korta frågor.

Varför ska man ha skärmskydd?
Ett skärmskydd räddar dagen Därför är glasskydd en mycket bättre lösning. De absorberar chocken så de gär sänder istället för skärmen, ”, säger Wilhelmsen. När det händer går det snabbt att byta ut skärmskyddet – i de flesta fall är din smartphone i samma skick som tidigare.
Silikon är ett mjukt och töjbart material som ligger skönt mot handleden och det är mer hållbart än hårdare material. Det står även emot all typ av väta för att kunna bäras i alla sammanhang.

Vad kostar nytt glas till Samsung?
Galaxy SModellByte displayByte display och baksidaGalaxy S21 5G2790 kr3060 krGalaxy S21 FE 5G1955 kr1800 krGalaxy S222295 kr2550 krGalaxy S22+2380 kr2635 kr
Är du ute efter ett enkelt skal som inte gör telefonen otymplig så är TPU-skalen och hårdskalen två bra mobilskal. Dessa typer av skal är enkla att montera på telefonen och de ger ett bra skydd mot stötar och repor. Telefonen går smidigt ner i fickan och du får ett bra grepp om den.

Så, vad är då det utmärkta valet för vardagliga och kanske lite finare tillfällen? Vi har flera armband för dessa typer av tillfällen, bland annat våra Milanese- och läderarmband. Dessa armband utstrålar exklusivitet och gör att din klocka liknar det klassiska armbandsuret. De kan med andra ord höja den mest enkla outfiten till att kännas lyxig. Armbanden är också relativt tunna och lätta för att passa alla handleder.
En mobil med visuell gradering C har varit med om lite mer och här får man räkna med fler och något mer omfattande kosmetiska avvikelser, exempelvis större repor och skrapmärken.Vill du returnera en vara? Du kan rapportera din beställning som returnerad direkt hos Klarna, då kommer din betalning att pausas tills vi mottagit och hanterat din retur.

Om du har en telefon som utsätts för mycket risker som vatten, damm och ibland åker i backen, då är ett heltäckande eller ett vattentätt skal det bästa mobilskalet för dig. Exempel på dessa skal är Lifeproof – FRE Case och SUPCASE – Ares Clear Case. Dessa skal skyddar runt om hela telefonen och har oftast inbyggda skärmskydd så att skärmen inte riskerar att få repor eller sprickor. De beskrivs oftast som robusta och består av mer material än tillexempel TPU- skal och de är därför oftast lite tjockare.
1. Det första och enklaste sättet är att kolla på baksidan på surfplattan. Där finns modellnumret angivet bakom ordet \\\”Model\\\”. Modellnumret består av en bokstav följt av fyra siffror. Exempelvis A1895. Ja, I vissa fall behöver den reklamerade varan returneras till oss. I dessa fall hjälper vi självklart till med en förbetald retursedel. Vi ber därför dig att aldrig returnera en produkt du önskar att reklamera innan du varit i kontakt med oss. PhoneLife har ingen möjlighet att ersätta returkostnaden i efterhand om du själv väljer att skicka reklamationen till oss. Du kommer även att bli erbjuden betalsättet Klarna delbetalning i kassan. Med detta betalsätt kan du delbetala ditt köp i upp till 36 månader. Alternativet delbetalning kommer endast visas för köp över 250 kr. Du kommer att få välja önskat antal månader och ränta. Olika antal månader kommer visas beroende på summan av ditt köp. Följ sedan Klarnas steg för att genomföra din ansökan, de kommer ge dig ett beslut direkt om din ansökan har godkänts eller inte.

Om du söker efter ett riktigt bra skydd till din telefon rekommenderas ett hybridskal. Ett hyrbridskal är i regel tvådelat med en stötdämpande kärna och ett hårt ytter som ta emot smällar effektivt.
Våra mobilväskor kommer i olika material och färger och fungerar utmärkt om du vill ha telefonen nära. Väskorna är universala och passa de flesta telefonerna. Det medföljer en rem så att du smidigt kan hänga väskan runt halsen eller axeln.

Är du ute efter ett rejält och stabilt armband så är metallarmbanden ett bra alternativ. De är stilrena och passar i alla sammanhang. Dessa armband består av länkar i rostfritt stål och känns därför oftast lite tyngre än andra armband.
De skal som inte kommer med inbyggda skärmskydd, kan du med fördel komplettera med ett. Det ger nämligen ett betydligt bättre skydd om du har både ett bra mobilskal och skärmskydd. Läs mer om hur du ska tänka i valet av skärmskydd här.

För att hitta mobilfodralet till just din mobiltelefon rekommenderar vi att du använder vår tillbehörsväljare på startsidan. Där väljer du enkelt tillverkare, modell och produkten du söker i dropp-listor och sedan styrs du enkelt och smidigt till en sida med produkter till just din mobiltelefon. Du hittar tillbehörsväljaren här.När din beställning har skickats från vårt lager kommer Klarna skicka ut ett e-postmeddelande till dig med all information du behöver kring din betalning.

Alla priser är angivna inklusive 25% moms, om inte annat valts. Vi säljer inte till personer under 18 år utan skriftligt tillstånd från målsman. Vi reserverar oss för eventuella skrivfel, prishöjningar och slutförsäljning.
Skal med inbyggt halsband är både stilrena och fina och de sitter dessutom snyggt runt halsen samtidigt som det skyddar din telefon. Halsbandet är justerbart i längd så att du alltid har telefonen på perfekt avstånd och nära till hands.

Vi erbjuder köp mot faktura, delbetalning, kortbetalning och direktbetalning via din internetbank. Alla betalsätt är kostnadsfria (uppläggningsavgift kan dock tillkomma vid köp på avbetalning.)
Det finns många olika typer av prisklasser och kvaliteter på skärmskydd. Vill du satsa på ett riktigt bra skärmskydd till ett rimligt pris rekommenderar vi ett från Copter eller Zagg Invisibleshield. Deras skärmskydd håller mycket hög kvalitet och har en lång livslängd.USB Type-C heter den nya typen av kontakt som kom 2014. Den finns i nyare telefoner, men även andra enheter som bärbara datorer. Fördelen med USB C-kontakten är att den är vändbar och kan överföra åt båda hållen. Den klarar även att föra över film, ljud och ström i hög hastighet.Först och främst bör du tänka igenom hur din vardag ser ut, vad har du för aktiviteter och vad du jobbar du med. Att matcha sitt armband med hur ens livsstil ser ut är viktigt för att minimera risken att armbandet slits snabbt och att klockan skadas eller slits onödigt hårt. Du höjer även upplevelsen av att ha på dig klockan om du har rätt armband vid rätt tillfälle.