Posted on

Sara Restaurang Och Kolgrill

Företaget är inte självt aktivt på Reco. Omdömen kommer från användare som själva sökt upp företaget. Reco identifierar den som lämnar omdöme med BankID men vet inget om kundrelationen till företaget.Vi jobbar hårt för att kontrollera att de som lämnar ett omdöme finns på riktigt och faktiskt har köpt den vara eller tjänst de skriver om. Det sker bland annat genom BankID och noggranna kontroller mot företagens kundregister.Vi tillåter inte att företag erbjuder någon slags betalning i utbyte mot omdömen, och på samma sätt tillåter vi inte oss själva att ta bort negativa omdömen för att ett företag vill eller erbjuder betalning för det. Hos oss går trovärdighet och din tillit alltid först. Trovärdighet baseras på hur stor andel av företagets kunder som tillfrågas att lämna ett omdöme och hur stor möjlighet Reco har att bekräfta kundrelationen. Amida Kolgrill har funnits på Södermalm sedan år 2002. Vi har sedan dess levererat Orientaliska (Kurdiska, Turkiska, Arabiska och Persiska) frestelser till folk som svarat på det ökande intresset för mångkulturell mat. Amidas mål är att bidra till en kulinarisk atmosfär och förnöjelse för alla matälskare av grillad mat, men… också servera de som efterfrågar en smakupplevelse och vill göra sin vardag mera spännande.Vi strävar efter att alltid visa aktuell och uppdaterad information över hela RestarangMenyn.se. Enskilda restauranger kan emellertid ibland justera sådant som kontaktinformation, menyer och priser snabbare än vi hinner lägga in ändringarna. Därför behöver vi reservera oss för eventuella felskrivningar.

Datasäkerhet är vår högsta prioritet. Därför är vi stolta att kunna räkna några av världens mest prestigefulla banker och konsultbyråer som några av våra kunder.
Prova ett företagskonto på foodora – enklare fakturering, administrering och där du kan förbeställa riktigt god mat direkt till mötet eller företagseventet.

Hemleverans av mat i Eskilstuna behöver absolut inte innebära feta pizzor, onyttig kebab eller gräddiga pastasåser. Tvärtom har du gott om bra middagsalternativ som är både nyttiga och fräscha. Vad sägs exempelvis om en krispig tacosallad fylld med isbergssallad, gurka och oliver? Eller kanske en lyxig biffsoppa á la Vietnam, Pho Bo? I Eskilstuna kantas gatorna av spännande smaker och nu behöver du inte ens kliva utanför dörren för att ta del av allt. Antingen kan du ladda ner vår app Onlinepizza, eller så kan du beställa maten direkt här på hemsidan.Förutom att få tillgång till exklusiva restauranger, menyer och rabatter hjälper vår plattform dig att enkelt hantera omfattande företagsbeställningar.

Är du osäker på om du kan få utkörning av mat i Eskilstuna? Varför inte kolla nu på en gång? Fyll i ditt postnummer på vår förstasida. Då får du genast upp träffar på vilka restauranger som kan köra ut din middag. Även om du bor en bit ute på vischan kan du ha tur att hitta en bra restaurang som kör ut mat. Luta dig tillbaka och lägg fötterna på bordet – vi fixar din mat ikväll!

Är du osäker på om du kan få utkörning av mat i Eskilstuna? Varför inte kolla nu på en gång? Fyll i ditt postnummer på vår förstasida. Då får du genast upp träffar på vilka restauranger som kan köra ut din middag. Även om du bor en bit ute på vischan kan du ha tur att hitta en bra restaurang som kör ut mat. Luta dig tillbaka och lägg fötterna på bordet – vi fixar din mat ikväll! \r\n
Eskilstuna är en vacker ort omgiven av vatten, grönområden och mysig bebyggelse. Har du turen att bo här? I så fall har du säkert även koll på att staden erbjuder riktigt bra middagsalternativ. Här finns gott om prisvärda pizzerior, men även vietnamesisk, mexikansk och italiensk mat. Via oss på Onlinepizza kan vi se till att du får hem din favoritmat på ett enkelt sätt – du behöver inte ens ta på dig skorna! Hemkörning av mat i Eskilstuna är väldigt populärt och faktiskt väldigt enkelt. Det enda du behöver göra är att ange postnummer. Då kommer vi snabbt och lätt sortera varenda restaurang i ditt område som erbjuder utkörning av mat.Det här är den version av vår webbplats som är riktad till personer som talar Svenska i Sverige. Om du är bosatt i ett annat land eller en annan region väljer du den lämpliga versionen av Tripadvisor för ditt land eller din region i rullgardinsmenyn.Köper man en dagens för 69 kr, ja då är man ju lite osäker på hur det kan smaka. Hade dock fått stället rekommenderat till mig, så vart ju inte helt överraskad av den mycket goda smaken. Jag beställde shishkebab med pommes, perfekt krydda på…köttet och konsistensen på pommesen var som jag ville ha det. Det serverades då även ett bröd till, som smakade mycket bra enligt mitt ressällskap. Eftersom jag ska undvika gluten så ska jag inte äta sådant, men var tvungen att smaka och det smakade verkligen bra.Mer

Här är helt klart en pärla som förtjänar mer strålkastarljus. Bra portion mat, väldigt gott, till en väldigt billig slant jämfört med liknande matställen.
Beställde 2 grillmix, tre olika köttspett, förväntade mig att få potatis till, men när vi kom hem var det endast kött, lite bröd och sallad i boxen. Vid sidan av fanns sås och stora bröd som tyvärr var brända. Av en ren slump brukar jag…vilja ha ris till, så när min sambo skulle hämta maten bad han om att byta ut potatisen mot ris på den ena portionen, det var för sent så vi fick en låda ris bredvid. Tur var väl det eftersom potatisen saknades. Kanske behöver man säga till om potatisen, det finns ingen meny på nätet så kan inte dubbelkolla om det blev rätt. Sammanfattningsvis; Köttet var gott. Tomaten och löken var god. Riset var gott. Brödet vid sidan av var brännt och de inlagda grönsakerna var inte ätbara. Saknar meny och hemsida på nätet.MerUnder många år har vi gästat denna resturang, med både vänner och affär kollegor. Sedan ägarbytet har restaurangen uppvisat sin sämsta sida. kött som är över grillat och sönder stekt. Personalen gnäller så fort man ber om något. Kommer aldrig mer att besöka den restaurangen….Det är synd eftersom förra ägarna alltid höll en fantastisk service.Mer

Inte första gången jag varit på Sara restaurang och kolgrill! Det finns alltid god mat för alla och jag har aldrig blivit besviken på kvaliteten! Rekommenderar starkt för alla!
Restaurang Sara gör väldigt bra grillspett. Kycklingspetten är väldigt välkryddade, köttfärsspetten välsmakande. Brödet som serveras till är alltid nygräddat och smakar gott.Letar du efter en grekisk restaurang ska du spana in Hellas vid Stortorget. Särskilt trevligt kan det bli på fredags- och lördagskvällar när de har en egen trubadur som sjunger och spelar för gästerna till sent på kvällen. Den goda maten, den glada atmosfären och den trevliga personalen gör upplevelsen komplett.

Visst kan du springa in på någon välkänd kedja, ta en hamburgare i farten från Max, köpa en sushi på Sushi Yama eller välja en klassisk köttbullar med mos på Ikea. Örebro has it all. Men visst är det bra mycket trevligare att skämma bort dig själv med en måltid med extra guldkant? Skippa standardmenyerna och kolla istället in något av dessa ställen, som Örebroarna själva gärna pratar om och besöker när det suger till i tarmen.En riktigt bra restaurang om du gillar fisk och skaldjur är Fisk i hallen som ligger i Örebro saluhall. Oavsett om du köper en soppa till lunch eller slår på stort och beställer skaldjursplatå till kvällen kommer du inte att bli besviken. Som pricken över i:et är utbudet av vin till maten mycket trevligt. Dessutom är det en speciell känsla att äta i en saluhall, med allt härligt liv runt omkring.