Posted on

Sinful Se Review

Sinful är en dansk onlineförsäljare av erotiska produkter och erbjuder dem via onlinebeställningar i hela Europa. Sinful anser att alla är välkomna och ser till att det finns något för alla i sortimentet. Sortimentet är indelat i segmenten kvinna, man, par och fetisch, men det är också möjligt att söka efter specifika märken eller specialerbjudanden. Kunderna kan få information om rabatter och nya produkter på webbplatsen via nyhetsbrevet. Sinful lovar dessutom att beställningar alltid packas och levereras diskret, så att paketet kan tas emot med en trygg känsla vid leverans. Beställningar över 99 euro skickas alltid gratis till kunderna.

Beställer du ett Sinful paket är det från 35 kr i frakt som gäller. Sinful har fri frakt vid köp över 700 kr. Du får alltid hem dina paket i diskret förpackning. Varan skickas i en helt vanlig kartong utan några logotyper eller andra märkningar. Beställer du innan 13:30 så skickas varan ut samma dag. Deras normala leveranstid brukar vara mellan 1-3 dagar. Vill du lära dig mer om vuxenleksaker kan du även kolla på deras blogg. Där skriver dem om massa roliga saker som till exempel vilken vuxenleksak som passar dig bäst och andra roliga vuxenlekar. På bloggen finns det även en sida med recensioner på olika vuxenleksaker så du kan läsa om vad andra tycker om produkten innan du köper den.Vad är Sinful för något? Jo, Sinful företaget startades redan 2008 i Danmark utav Mathilde Mackowski och Tonny Andersen och är idag Skandinaviens största e-handelsföretag inom erotik och vuxenleksaker. Idag har Sinful sitt huvudkontor och lager i Åhus, Danmark och har ca 80 medarbetare. Sinful har vunnit det danska Børsens Gazellepris i flera år i rad (2015-2018). Gazellepriset delas ut till framgångsrika företag som har fördubblat sin omsättning på mindre än fyra år. Sinfuls kraftiga tillväxt har även resulterat i e-handelspriset för ”Årets entreprenörskap” år 2017.

Deras mål är att inspirera människor till en tillfredsställande och intimt relation. Dem vill också föra in mer kärlek, närvaro och intimitet i vardagen. Grundarnas idé bakom det hela var att dem ville inspirera och vägleda människor till tillfredsställande samlevnad. Företaget vill kunna leverera de bästa produkterna till det bästa priset. Dem inspirerar dagligen sina kunder till mer skratt, glädje och förstås, mer älskog åt folket.Söndriga eller trasiga produkter är något man som kund inte ska behöva handskas med, så skulle detta ske ska man givetvis vända sig till kundtjänsten med en gång. Märker man att något inte står rätt till ska man meddela detta så snabbt som möjligt, dock har kunden tre år på sig att reklamera ett fel. Kom ihåg att fel man själv orsakat inte räknas med, som till exempel vattenskador eller liknande.

På förhand kan du inte vara säker på om du kommer att bli nöjd eller inte, men vad kan du göra för att höja sina chanser att bli nöjd? Jo, såklart ska du läsa recensioner. Här på OmdömesStälle kan du läsa omdömen, i kommande text nedan ska vi ta oss en närmare titt på hela företaget Sinful och vad de egentligen gör på marknaden.

Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..
Sinful ger dig och din partner en intimare relation med hjälp av leksaker och andra tillbehör. I deras sortiment hittar du allt möjligt inom Vuxenleksaker och erotik. På deras hemsida scrollar du enkelt igenom alla olika kategorier där du kan välja mellan bl.a kvinnor, män, par, fetisch, märken och erbjudanden. Alla dessa kategorier har även underkategorier med olika typer av vuxenleksaker. Under kategorin erbjudanden hittar du som kategorin säger, saker som det är rabatt på just nu.Det finns en hel djungel där ute som består av vuxenleksaker, och många av prylarna har man ingen aning hur man ska använda. Fördelen med att handla hos Sinful är att de både erbjuder produkter som många hört om som till exempel satisfyer pro, medans de även har en mängd produkter som används inom bondage. Under julhögtiden brukar många företag erbjuda sina kunder det där lilla extra, och givetvis har Sinful en julkalender. Kalendern innehåller en mängd olika prylar men om man känner sig nyfiken kan man söka efter “sinful julkalender unboxing” för att se då en annan person öppnar kalenderns alla lyckor.Vuxenleksaker kan vara dyra men som tur är dyker det med jämna mellanrum upp rabattkoder, även hos Sinful. Dessa är enkla att använda och behöver endast fyllas i en gång innan beställningen genomförs. Har du några frågor så kan du kontakta Sinfuls kundtjänst genom att ringa eller mejla. Deras kundtjänst tar emot samtal mellan 08:00 – 21:00 på vardagar och 10:00 – 18:00 på helger. Innan du kontaktar dem så vill jag bara påminna om att kolla in på deras sida om vanliga frågor, där finns svar på det mesta. Du kan alltid returnera en oöppnad eller oanvänd vara inom 365 dagar efter att du fått hem det. Deras retur adress för Sverige står på hemsidan. Dock så blir det du som kund som får betala för frakten tillbaka. Du måste också kontakta de innan du returnerar en vara. Som vi redan snabbt nämnde har Sinful valt att inte lägga några märkningar eller dylikt på sina paket, så att alla kunder ska känna sig så trygga som möjligt. Din brevbärare kommer inte att ha någon aning om vad du beställt så det är fritt fram att beställa hem precis vad som helst. Dock är det alltid fördelaktigt att hinna ut till brevlådan innan en annan familjemedlem gör det.Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!Om du har fler frågor kan du vända dig till Sinfuls kundtjänst genom att besöka deras hemsida via knappen ovanför. Skriv gärna en egen recension med din upplevelser och erfarenheter av Sinful. Alla recensioner är välkomna.Sinful är en erotisk onlinebutik som säljer ett stort utbud av vuxenleksaker. Här kan du hitta allt för att spicea upp ditt och din partners relation i sängkammaren. Är du singel och vill hitta roliga leksaker? Jo, det finns saker för dig med. Alla förtjänar att bli tillfredsställt.

Med andra ord är kalendern uppdelad på ett mycket smart sätt för att innehålla lite av varje, men oavsett om du har planer på att köpa kalendern till dig själv eller tillsammans med partnern finns det både för- och nackdelar att ha i åtanke.
Sinful Original Julkalender 2022 passar sig till det par som vill prova på sexleksaker för första gången eller saknar en bredare erfarenhet sedan tidigare. Det här är ett enkelt sätt för er att ta ett nästa kliv i ert sexliv.Det är ett perfekt sätt för er som inte provat sexleksaker tidigare att ta er ut på denna spännande marknad. Ni kommer få uppleva både klassiska sexleksaker och några produkter utöver det vanliga.

Sinful har sex olika julkalendrar och vi vill lova att någon av dem passar garanterat dig/er. Med andra ord finns det en Sinful Julkalender för alla, oavsett kön och sexuell läggning.
Med andra ord är kalendern uppdelad på ett mycket smart sätt för att innehålla lite av varje, men oavsett om du har planer på att köpa kalendern till dig själv eller tillsammans med partnern finns det både för- och nackdelar att ha i åtanke. Fortsätt att läsa för att ta reda på om Sinful sexjulkalender blir rätt för dig!

En unik Julkalender av sitt slag, Sinful Women 12 Days-kalenderns innehåll är helt anpassat för personer med vagina. Det betyder att den fungerar lika bra för singelpersonen som det samkönade paret (med vagina dvs.).

Låt de trista decemberdagarna glädjas med lucköppning. Kanske blir det en ny tradition att sätta klockan lite tidigare endast för att få testa på dagens lucka.
I inspirationshäftet som tillkommer i Sinfuls Julkalender så finns det guider för varje leksak. För att inte avslöja mer om dem så hänvisar vi till häftet.Sinful Premium Four Weeks är en exklusivare version av Deluxe ovan. Det innebär inte att Deluxe innehåller sämre produkter, det betyder snarare att premiumversionen är lite lyxigare. Faktum är att det totala värdet är 5600kr i stället för 3800kr. Så det kanske säger sig självt.

Sinful Premium Julkalender 2022 innehåller 24 produkter av olika slag. Det är allt från vibrerande produkter till de som liknar orala upplevelser och andra erotiska produkter.
Sinful Premium Julkalender är en limited edition utgåva och finns bara i begränsat antal. Skynda er att lägga vantarna på ert exemplar, så får ni en jul ni sent ska glömma!Det som kan vara bra att ha i åtanke är att Sinful Premium är främst för det erfarna paret då det ses som nästa steg från Deluxe-versionen tidigiare kallad Classic.

Såklart är det även svårt att skriva om Sinful Original Julkalender 2022 utan att avslöja för mycket. Men för att ge dig ett litet smakprov, en teaser, på vad som väntas bakom några av luckorna i Sinful Orginial Julkalender. Så hoppa över detta stycke om du inte vill få några av de medföljande produkterna avslöjade.
Sinful Original Julkalender 2022 är en limited edition utgåva och finns bara i begränsat antal. Skynda er att lägga vantarna på ert exemplar, så får ni en jul ni sent ska glömma!Även de fyra olika luckorna här har varsitt tema: Experiment, Discover Her, Discover Him och Play. Så här blir det perfekt för att en av er ska ge full uppmärksamhet till den andra och sedan tvärtom. Passa på att pyssla om varandra och visa ordentligt med uppskattning under de gråa decemberdagarna.

Sinful Premium Julkalender 2022 passar sig till det erfarna paret som vill förbättra eller endast ute efter mer inspiration till sitt sexliv. Med 24 olika produkter så kommer ni hitta minst en ny favorit. Vi hittade flera.

Med andra ord agerar häftet som utomordentlig inspiration både för paren som inte vet så mycket om sexleksakerna och för de som har mer erfarenhet inom området. Varför inte ta det ett steg längre och kombinera olika leksaker från olika luckor för fulländade parlekar tillsammans med den som man håller kär.
Glöm inte det tidigare nämnda inspirationshäftet som man även hittar som Sinful kalender 2022 innehåll. Det här häftet är fullt av tips kring hur man kan dra nytta av sexleksaken som man fick på bästa sätt. Sinful Original Julkalender 2022 innehåller såklart också 24 produkter men värda en mindre summa i jämförelse med premium och består också av både spännande sexleksaker och andra produkter som kan förstärka dina sinnen. De flesta sexleksaker är gjorda i silikon och därför behöver du använda ett vattenbaserat glidmedel till dessa. Likaså kan det vara trevligt att ha en massageolja nära till hands vid varje lucköppning… Den består av 12 luckor och innehåller också 12 olika produkter till ett värde av 2000 kr. Det kommer innebära nya innovativa produkter, klassiska och de som förstärker dina sinnen. Det finns med andra ord alla möjliga typer av produkter och det är ett perfekt sätt att utforska på. I Original, Deluxe och Premium-versionerna så är ungefär hälften av produkterna anpassade för respektive kön. Det som kan vara bra att ha med sig är att även om det exemplvis kallas klitorisvibrator så kan den även användas för att stimulera ollon eller mellangården.

Premium är främst för det erfarna paret och Original för det mindre erfarna paret. Anledningen är att det innehåller fler klassiska sexleksaker i Original kalendern.
Sinful Deluxe Four Weeks liknar adventskalendern som Sinful lanserade förra året. Den består av enbart fyra luckor men med ännu större gömmor i. Produktvärdet är nämligen totalt 3800 kr och det innehåller 15 olika produkter, snittet blir då cirka 3–4 produkter bakom varje lucka.

Den här Sinful Julkalendern består av 14 produkter, det har satsat mer på varje enskild produkt i stället för att sprida ut det. Det finns en blandning av vibrerande, slickande och sugande produkter.
Vi kan så klart inte avslöja exakt vad Sinful kalender 2022 innehåll är, vi kommer dock att avslöja fyra av produkterna så hoppa över ”upplevelse” om du inte vill läsa. Som tidigare nämnt får man totalt 24 olika sexleksaker inom diverse kategorier.Det kan vara tal om vibratorer, dildoar, BDSM utrustning och mycket mer därtill. Produkterna är uppdelade på så vis att man får 16 sexleksaker, 6 bondage-relaterade produkter samt 2 fräcka tillbehör, totalt 24 stycken olika produkter. Original riktar sig mer åt paret som inte har lika mycket erfarenhet och består av fler grundläggande klassiker att ha i nattduksbordet. Det hjälper er helt enkelt att få ett bra basutbud där hemma. Som tidigare nämnt så rekommenderar vi er som köpte Classic föregående år (motsvarar Original 2022) att köpa Premium i år. Detta eftersom föregående års favoriter är återkommande men såklart – i en uppdaterad version. Men det är ändå 10 av produkterna som är av samma sorts sexleksak som förra året, du kan säkert gissa vilka.Har ni en fullspäckad vardag men brukar hitta någon dag i veckan eller helgen kanske, där ni kan ge tid till varandra? Då är Sinful Deluxe Four Weeks perfekt, och om du gillar det exklusiva så kika på Premium-versionen nedan.Det är svårt att skriva en recension om produkter som inte får avslöjas. Men för att ge dig ett litet smakprov, en teaser, på vad som väntas bakom några av luckorna kan du kika på bilden.Räkna ner dagarna till jul i sexig stil tack vare Sinful Kalender 2022 som bjuder på 24 luckor med en fräck produkt bakom varje lucka. Detta blir en perfekt julkalender för paren som vill testa på nya leksaker varje dag i december fram till julafton.

Bakom luckorna finner du bland annat sexleksaker, produkter till lätt bondage samt erotiska tillbehör. Vissa av dem kan användas på egen hand medan andra är särskilt framtagna till parlekar – men oavsett vad får man tack vare Sinful julkalender en riktigt fräck och sexig jul som man sent ska glömma.
December brukar vara en grå och ibland stressig månad, därför kan det kännas mer rimligt med 12 luckor istället för 24 stycken. Det innebär då även att det är 12 produkter som du kommer få ta del av till ett värde av 2000 kr.

Alla fyra luckor har varsitt tema; Discover, Experiment, Explore och Play. Innehållet är framtaget för ett olikkönat par och består därför av produkter som är för både personer med vagina och för personer med penis. Vissa produkter kan även nyttjas tillsammans. Sinful Men 12 Days-kalendern fokuserar, kanske som underförstått, på personer med penis egen njutning. Det innebär att det även fungerar bra för ett bögpar. Ett perfekt tillfälle att utforska och experimentera tillsammans. Men oavsett om ni vill förbättra eller enbart inspireras så passar Sinfuls kalender er. Med 24 olika produkter så har ni flera olika upplevelser att upptäcka framöver.Vem som helst får skriva ett omdöme på Trustpilot. Den som skriver ett omdöme äger sitt omdöme och detta innebär att personen i fråga kan redigera eller ta bort sitt omdöme när som helst. Omdömen finns kvar på Trustpilot sålänge omdömeslämnarens konto är aktivt.

Mina erfarenheter som kund hos Sinful är enbart präglade av positiva upplevelser. Både som intresserad kund och som konsument av produkterna. Det finns en överensstämmelse mellan produktbeskrivningen och den ”förväntade” upplevelsen av densamma. Det är enkelt, snabbt och roligt att handla.
Sinful har ett brett sortiment ! Köpte en stimulater o en dildo ! Provade direkt o fick många orgasmer på rad ! Tack för en o många fler upplevelser !!Jönköping 24/4. Dålig bruksanvisning med I paketet.Får alltid ringa pga min dåliga syn för att få veta hur produkten skall laddas.Sista gången skickade kundtjänst ett mail med tydlig instruktion hur man laddar..Jättebra.

Supernöjd förutom SEG leverans. När man beställt på nätet så förväntar man sig att det skickas samma dag eller nästkommande vardag. Min enkla order låg i 2 dygn (bokad och klar hos transportör) hos er innan ni bemödade er att få iväg det. Vet inte hur era rutiner ser ut, men på vårt företag så hämtar transportbolaget varje dag vid ungefär samma tid, men ni kanske åker o lämnar in paketen själva på terminal? Hursom helst, det är antagligen Postnords fel, århundradets sämsta företag.
Jag har fått otroligt snabb och fin hjälp av Sinfuls kundservice tidigare angående en trasig produkt och jag tycker att Sinful har en bra och tydlig hemsida, schyssta erbjudanden, fint bemötande och överlag skapar en bra upplevelse för kunden vid köp. Nöjd med produkterna med!Det är mycket enkelt att söka på det man letar efter och det går fort. Dock kan jag tänka mig att få tidsbegränsade erbjudanden med väldigt stora rabatter på ett fåtal utvalda artiklar Produkt som jag beställde var ej fungerande. Måste returnera. Förväntningarna var stora . Men tror inte att jag kommer att beställa nåt mer från den här sidan Den motsvarade mina förväntningar (efter att jag förstått att man måste skruva fast batteriskruven väldigt hårt!). Den var tyst på lägsta nivån vilket för min del räckte. Det var bra att jag inte behövde hålla den i handen, den skötte sig själv. Det var lite svårt att hitta g-punkten men för min del gick det väldigt bra redan med med clitorisorgasmerna.Arcwave Voy är öppen i båda ändar och har en superfin sleeve i silikon vilket är riktigt härligt. Jag känner verkligen materialets höga kvalitet, både när jag använder den in action, men också när den ska rengöras och vårdas. Det finns inga krusiduller!

Själva känslan i Arcwave Voy skiljer sig inte mycket från andra liknande produkter på marknaden. Men jag måste erkänna att den höga kvaliteten ökar njutningen ytterligare.
Jag är ett stort fan av dess något futuristiska design. Den ser inte ut som en vagina, men det är heller inte meningen. Jag tänker att det är en smaksak om man föredrar det ena eller det andra.Du måste själv bestämma vad som är viktigt för dig — om du köper jeans varje vecka så spenderar du förmodligen inte 1500 kronor på ett nytt par varje gång. Och om du bara behöver kunna ringa och skicka textmeddelanden från din mobil så väljer du förmodligen inte den senaste och bästa smarttelefonen.

Jag är inte säker på om jag är lite partisk på grund av den nuvarande trenden med unboxing-videor, eller om jag skulle ha lagt märke till detta även om jag inte sett sådana videor på Instagram eller YouTube.
Varumärket Arcwave produceras av WOW Tech Group, som också ligger bakom de ständigt så populära Womanizer-produkterna. Om du inte redan känner till Womanizer så bör du skynda dig in i webbutiken och skaffa en av modellerna till din flickvän, vän, bankrådgivare… vem som helst! Du kan tacka mig senare.När du väl har adderat lite glidmedel i silikoningången och på dig själv (du vet säkert var) så är Arcwave Voy redo att föras upp och ner över ditt skaft i en rytm som passar dig. Du kan vrida på sleeven tills du hör ett klick, vilket indikerar att du nu har justerat intensiteten.Om Arcwave Voy var en potentiell matchning på Bumble, Happn eller Tinder (kan du fler dejtingappar?) så kan jag definitivt säga att det första intrycket var positivt.

Men om du faktiskt känner till Womanizer så vet du förmodligen också att WOW Tech Group till stor del är synonymt med utmärkt kvalitet och innovativa funktioner – och så klart de multipla orgasmerna.
Hör här. Arcwave Voy erbjuder en teknik som kallas TAS (Tightness Adjustment System) som låter dig ställa in intensiteten eller tightheten på olika nivåer. Och här kan vi välja bland hela 8 olika nivåer. Om jag inte redan visste att det gömde sig något fräckt i lådan så hade du lätt kunnat övertyga mig om att jag öppnade ett paket med en surfplatta, en gadget eller någon annan elektronisk enhet. Jag har inte världens största händer, så här kommer ett litet klagomål – för mig blir den lite jobbig att hålla i. Det är dock inget som påverkar upplevelsen särskilt mycket.

Det tog faktiskt ett tag (okej, kanske mer än ett tag, döm inte) innan det gick upp för mig att det inte fanns någon på/av-knapp. Jag hade helt enkelt ignorerat att Arcwave Voy inte är en elektronisk onaniprodukt.
Mshop är den sexbutik på nätet som känns tryggast och seriösast av dom alla. Snygg sajt och så gott som högsta betyg på Trustpilot med tusentals kundomdömen. Däremot så ligger prisnivån lite högre här jämfört med de andra. De kör dock ganska bra specialerbjudanden.Sinful har en snygg och proffsig sida med mycket recensioner och goda kundomdömen på sina produkter. Prisnivån är ganska bra och de ligger under snittet.Här lyfter jag nu fram 3 bra sexbutiker med tips på sexleksaker som består av mina egna beprövade favoriter genom åren, eller i en del fall så nära det går att komma. Alltifrån de jag eller min man njutit som mest av till nyttosaker vi använder i vår vardag för att krydda till vårt sexliv på ett eller annat sätt. Urvalet är från de tre bästa sexbutikerna online enligt mig. Jag har jämfört priser så dessa erbjudanden nedan är de bästa erbjudandena i dessa sexbutiker.

I nätbutiken finns produkter från 600 olika ledande varumärken och alla produkter går igenom en strikt säkerhetskontroll innan de tas in i sortimentet. Sinful säljer inte enbart sexleksaker utan hos går det att skaffa erotiska produkter för kvinnor, män och par.Sinful är ett danskt företag som funnits på markanden sedan 2008. Under årens gång har företaget växt sig större och är idag det största e-handelsföretaget inom sexleksaker i Skandinavien. Huvudkontoret och lagret ligger i Århus där även alla 140 medarbetare sitter och arbetar. Under årens gång har företaget vunnit ett flertal priser och även fördubblat sin omsättningen under en period på fyra år. Sedan starten har Sinful haft samma misson vilket är att inspirera till ett bättre sexliv samt att de vill införa mer intimitet och kärlek i vardagen. De som arbetar på företaget har mycket kunskap inom sex och och sexleksaker som de gärna delar med sig av för att berika ditt sexliv.

Tyckte du att ditt paket var diskret? Kändes priserna rimliga och har Sinful ett brett sortiment eller inte? Om du redan handlat hos dem ska du inte glömma att lämna en recension här inne hos oss. Genom att du väljer att dela med dig kommer du inte bara att hjälpa Sinful, utan många andra där ute som kanske känner sig osäkra när det kommer till valet av sexbutik.
Jag köpte nyligen några sexleksaker från Sinful och jag är mycket nöjd med mina inköp. För det första var deras utbud av sexleksaker större än vad jag hade förväntat mig. Jag hittade precis vad jag sökte efter inom några minuter på deras webbplats. Beställningen var enkel att lägga och leveransen var både snabb och diskret, precis som de lovar i sin meta beskrivning på webbplatsen. När jag öppnade paketet fanns allt snyggt packat i en diskret låda så ingen skulle kunna gissa vad som fanns därinne. Kvaliteten på produkterna överträffade också mina förväntningar! Sammanfattningsvis måste säga att Sinful verkligen lever upp till sina löften om högkvalitativa produkter till fantastiska priser samt snabb och diskret leverans!

Människan är en sexuell varelse och oberoende om man är singel eller befinner sig en parrelation så vill man ibland krydda till livet lite. För varje dag som går blir det allt vanligare att prata mer öppet om sex och sexleksaker och för dem som är ute efter lite nya spännande produkter är Sinful ett bra alternativ. Du ska heller inte glömma att du här på ReviewsBird gratis kan läsa recensioner, inte bara om Sinful utan många fler.Du kan i lugn och ro ta del av det breda sortimentet som Sinful har att erbjuda och själva leveransen ska inte få dig att tveka eftersom alla paket levereras i diskreta förpackningar där det ej går att gissa sig till innehållet. Förutom att man vill få hem säkra sexleksaker vill man även att betalningen ska skötas på ett säkert sätt, vilket den gör hos Sinful. Görs det beställningar för 700 kr eller mer läggs det inte till några extra avgifter, annars gäller en avgift som varierar beroende på vilken leveransmetod kunden väljer. Ibland blir man inte nöjd vilket är okej, du har trots allt inte möjligheten att prova på en produkt och redan returnera den men du kan lämna tillbaka en oöppnad produkt inom 365 dagar. Returrätten gäller inte alla produkter men tydliga villkor finns inne på Sinful’s hemsida.Vilka företag har du erfarenhet av? Bidra till en transparent marknad genom att lämna en recension och hjälp samtidigt företagen att förbättra sin tillförlitlighet.Sexleksaker kan ibland kännas lite dyra men det finns möjligheten att prenumerera på Sinful’s nyhetsbrev för att få information kampanjer och erbjudanden.

Köpt en del härifrån. Alltid levererat i tid och diskreta paket. Även varit i kontakt med kundsupport. Hade köpt en produkt som tyvär gick sönder, kundsupport var mycket hjälpsam och erbjöd till och med ett presentkort för samma kostnad som ersättning. Gick smidigt att använda och produkten kom fram i tid. Mycket bra och säker affär med bra garanti och kundsupport. Genom att välja ”Acceptera alla” samtycker du till att Rakuten Kobo och deras partners samlar in och behandlar dina uppgifter [webbhistorik och plats] via cookies, för att driva webbplatsen och se till att den fungerar korrekt, för att leverera personligt innehåll och annonser och för att mäta analyser och analysera hur vår webbplats används. Klicka annars på ”Nedgång” nedan för att avvisa all icke-nödvändig spårning eller se Integritetsinställningar för att hantera dina preferenser. Läs vår Integritetspolicy för mer information. Det verkar som att du befinner dig i Tyskland. Du behöver en adress i Sverige för att handla i vår Sverige-butik. Gå till vår butik i Tyskland för att fortsätta.

There are thousands of things Christopher, Viscount Spencer, would rather do than hunt for a bride, especially since experience has taught him that women are not to be trusted. Then he finds the intriguing Lady Sarah scrambling around in Thorncliff’s conservatory and he is instantly charmed by her passionate nature. But why is she so intent on avoiding him?
Lady Sarah would make the perfect bride for a peer—if not for a tarnished past that she’s hiding from the ton. A stay at Thorncliff Manor was meant to help her plan for her future, not fall in love. Yet Christopher’s kisses are irresistible, his gallantry enticing. When her secret stands to be revealed, will the truth ruin their dreams of happiness?When Mike finds out will that be the end of their relationship? Or is there a way for Sarah to have both of them without a scandal that would ruin her in the process? Sarah has the hottest boyfriend on campus. Mike is the University’s star quarterback and he’s got the hard abs and killer smile any girl would swoon over. And he’s totally devoted to Sarah. So why can’t she get over her secret love for his best friend, Peter? Peter makes her laugh, and he brings the kink to her life that she never knew she wanted. She should forget him and focus on her smoking hot, sweet boyfriend – but a moment of weakness during her twenty-first birthday party makes that impossible.Note: The first few chapters of this book were previously published as One Night in Sin. The Sinful Liaisons novel includes those chapters and goes on to tell their full story!

En bra kalender för par som vill ha en fyra riktigt spännande lucköppningar där man under advent får prova på ett flertal premium vuxenprodukter och sexleksaker.
Det är inte bara själva julkalendern som går i färgtemat svart och guld, även de flesta vuxenprodukterna är i svart silikon med guldfärgade detaljer. Produkterna är i de flesta fall tillverkade i mjukt och kroppsvänligt silikon, de har inte den där ”plastiga” känslan som ibland kan finnas.

Det kan även vara en bra idé att köpa till rengöringsmedel för sexleksaker, så att de håller sig längre och är fräscha. Du kan ofta även göra rent produkterna med tvål och ljummet vatten, dock är det inte säkert att de håller lika länge då silikonets egenskaper kan försämras.
Sinfuls Classic-kalender är även en av de billigaste erotiska julkalendrarna som finns på marknaden och kostar normalt under tusenlappen. Deluxe-varianten innehåller premiumprodukter till ett värde av närmare 6 000 kr.

Varje år släpper Sinful en ny upplaga av sin julkalender, i år 2020 har man valt att släppa hela tre olika erotiska kalendrar i olika prisklasser och med olika produkter.Den största delen av julkalender innehåller det som kanske flest par är intresserade av – sexleksaker. Här finns både vibratorer och stimulerande leksaker. Produkter är till både honom och henne, och kan med fördel användas av par. Sinfuls kalendrar innehåller både produkter för onani och parleksaker som används vid sex.

Den största fördelen med Sinful julkalender är att man får många olika spännande sexleksaker och onaniprodukter för både honom och henne till ett riktigt bra pris. För dig som vill ha en riktigt prisvärd erotisk kalender (att använda själv eller tillsammans med din pojkvän eller flickvän) så är Sinful ett bra val – det är en ”mainstream” kalender som man inte behöver bli allt för generad för att ge bort till sin käresta. I Sinfuls julkalender 10 Days of Love Challenge finns det bakom de 10 luckorna lika många vuxenleksaker och accessoarer. Julkalendern kallas för 10 Days of Love Challange då de 10 luckorna innebär lika många sensuella, erotiska och sexiga utmaningar.

Dock kan vi tipsa om att du tidigare har köpt en Original julkalender (som hette Sinful Classic tidigare) kan det var roligare att den här gången köpa en Sinful Premium julkalender för att få lite andra typer av sexleksaker och större variation. För även om produkterna är helt nya kan många typer av ”produktkategorier” återkomma.
En del av innehållet i Sinfuls julkalender kan uppfattas lite som ”utfyllnadsprodukter”, men detta gäller generellt för alla erotiska julkalendrar – ingen erotikkalender innehåller 24 påkostade sexleksaker utan vissa av produkterna är helt enkelt lite billigare och enklare. Sinfuls julkalendrar ovan är ett kul sätt att upptäcka nya onaniprodukter och sexleksaker. Öppna en ny lucka varann dag fram till julafton och se vad för spännande produkt som döljer sig därbakom. Många sexleksaker är laddningsbara med USB-sladd, det är då enkelt att använda dem utan att behöva tänka på att batterierna kan ta slut. Vissa har även magnetisk anslutning vilket är ännu mer praktiskt. För de sexleksaker som är batteridrivna så ingår batterier (t.ex. läppstiftsvibratorn).Utöver de vanliga adventskalendrarna har Sinful dessutom gett ut två kalendrar med fyra lådor – en att öppna varje advent som namnet antyder: Four Weeks of Playful Christmas. En så kallad ”riktig” adventskalender som ska öppnas just på advent.

Sinful kalender är en erotisk julkalender framtagen av vuxenbutiken med samma namn. Sinful julkalender har blivit en riktig storsäljare som ofta snabbt blir slutsåld. Detta tack vare premium-produkterna i julkalendern som kostar betydligt mer att köpa separat jämfört med om man köper de genom kalendern.
Årets adventskalendrar innehåller fler sexleksaker än tidigare års kalendrar. Hela 16 st luckor innehåller en vuxenleksak! Som vanligt finns det vuxenleksaker både för honom, henne och för paraktiviteter. Sinful har även släppt två erotiska kalendrar som är mer för singlar samt två andra parkalendrar med lite färre – men inte mindre påkostade – vuxenleksaker.Adventskalenderguiden.se har testat både Sinful Classic-julkalendern (2020) och Sinful Deluxe-julkalendern (2021). Vi föredrar Deluxe-varianten då det klart märks att produkterna håller högre kvalitet. Att den kostar lite mer är helt klart värt det.

Då kalendern inte är ”traditionell” i den bemärkelsen att den har 24 luckor kan man välja själv vid vilka dagar man vill öppna luckorna, man behöver heller inte nöja sig med bara en lucka – det blir oftast roligare att öppna flera luckor och se vad för erotiska spännande produkter som gömmer sig där bakom.
Varje år släpper Sinful en ny upplaga av sin julkalender, i år 2022 har man valt att släppa två ”vanliga” erotiska kalendrar i olika prisklasser och med olika produkter. En Original standardvariant och en mer påkostad Premium-kalender. En riktigt kul nyhet är att Sinful i år även släppt två varianter mer anpassade för singlar där fokus helt ligger på onani-produkter. Erotiska adventskalendrar har tidigare mest riktat in sig på par men i år har Sinful även lanserat julkalendrar med sexleksaker för honom samt sexleksaker för henne. Sinful Deluxe Julkalender är en riktigt påkostad sexkalender med produkter från både Sinful, Mr. Membr, Obaie, Nortie och Amaysin. Totalt innehåller kalendern vuxenprodukter för hela 4 900 kr.

De fyra lådorna har olika teman där innehållet passar ihop. Det kan t.ex. vara en låda med onaniprodukter (för både män och kvinnor), en BDSM-lucka och en låda med erotiska utmaningar och spel.
Sinfuls julkalender med utmaningar passar perfekt bra att ge bort till sin pojkvän eller flickvän så att man sen kan använda den tillsammans i sängkammaren.Det vi tycker är negativt med Sinful deluxe julkalender är att vissa av sexleksakerna som är laddningsbara behöver laddas innan första användningen. Det är inte så kul om man vill använda produkten direkt efter lucköppningen. Med det sagt så är det ändå positivt att de är just uppladdningsbara.

Innehållet i kalendern består av erotiska produkter och sexleksaker från Sinfuls sortiment. Allt innehåll i kalendern är nytt varje år. Så även om du köpt en Sinful-kalender tidigare finns det mycket nytt att upptäcka.