Posted on

Skärm Samsung A10

Vi tar inte bort någon data från din telefon när vi byter skärm. Däremot rekommenderar vi ändå att du säkerhetskopierar den innan servicen. Det är även jättebra om du kan se till att batteriet på den är laddat och att du kan eventuella lösenkoder eller mönsterkoder som finns.Om du inte har möjlighet att komma till någon av våra serviceverkstäder i Stockholm, Göteborg eller Malmö så går det jättebra att skicka in din Samsung Galaxy A10 för att byta skärm. Vi står för fraktkostnaden och det brukar inte tar mer än ca 2-4 arbetsdagar från att du skickar din trasiga Samsung-telefon tills du får hem den lagad igen.

Eftersom vi enbart använder riktiga Samsung Originaldelar och det är hög efterfrågan på skärmbyte för Samsung Galaxy A10 så händer det ibland att reservdelarna tar slut i vårt lager. Ring därför gärna in till vår serviceverkstad innan du kommer in för att byta ditt trasiga glas. Du kan även se om skärm/reservdel för Samsung Galaxy A10 finns lagerförd i din serviceverkstad genom att klicka på ”Laga nu” och sedan välja drop-in.

Hur mycket kostar det att byta skärm på Samsung Galaxy S10?
Rekommenderade priser på Skärmbyten för Galaxy SmartphonesModellPrisGalaxy S10e (SM-G970F)2600 krGalaxy S10 (SM-G973F)3100 krGalaxy S10+ (SM-G975F)3200 krGalaxy Z Flip (SM-F700F)7000 kr
Phonehero har funnits sedan 2010 och vi strävar kontinuerligt efter att laga Samsung-mobiler så effektivt och noggrant som möjligt. Tack vare vår långa erfarenhet törs vi påstå att vi är bland dom bästa i Sverige på att utföra skärmbyte på Samsung A10. Skulle det trots allt vara fel på din Samsung A10 efter att vi har bytt skärmen så lämnar 6 månader garanti.Vi är Sveriges första oberoende reparatör som har avtal direkt med Apple för inköp av reservdelar. Om du väljer Apple orignal-skärm när du behöver byta ditt trasiga glas så får du alltid en service som är utförd med Apples egna verktyg, mjukvara och certifierad tekniker. Din garanti på mobilen påverkas inte av att vi byter din trasiga skärm med Apple originaldel.

Det är lätt hänt att skärmen går sönder på iPhone 7 eftersom den är gjord i glas. Som tur är så går det snabbt och är enkelt att byta den trasiga skärmen. Hos oss kan du byta skärmen direkt i butik. Vi har både drop-in och tidsbokning. Välj det som passar dig bäst. Vid bokad tid tar reparationen mindre tid än på drop-in. Oftast inte mer än ca 30 minuter. Om du vill komma på drop-in så varierar väntetiden under dagen beroende på vår arbetsbelastning. Det tar dock sällan mer än 2 timmar att byta skärmen även på drop-in.Om du har bestämt dig för att byta skärm till en Apple-Original behöver du förbereda din telefon lite extra innan du kommer in till oss. Se till att ”hitta min iPhone” är avaktiverat och att du tar bort eventuell låskod från telefonen. Här hittar du vår guide för hur du förbereder din iPhone för original-service. Väljer du att byta din trasiga skärm med något annat kvalites-alternativ än Original så räcker det med att din iPhone är uppladdad när du kommer in och att du kan lösenkoden till mobilen om sådan finns inställd.Alternativet för dig som vill betala lite mindre. Din telefon fungerar som vanligt med denna reservdel men faktorer såsom kvalitet, hållbarhet och färger kan skilja sig från original.

Om du inte har möjlighet att komma till någon av våra serviceverkstäder i Stockholm, Göteborg eller Malmö så går det jättebra att skicka in din iPhone 7 för att byta ditt trasiga glas. Vi står för fraktkostnaden och det brukar inte tar mer än ca 2-4 arbetsdagar från att du skickar din trasiga iPhone tills du får hem den lagad igen. Phonehero har funnits sedan 2010 och vi strävar kontinuerligt efter att laga iPhone så effektivt och noggrant som möjligt. Tack vare vår långa erfarenhet törs vi påstå att vi är bland dom bästa i Sverige på att utföra skärmbyte på iPhone. Skulle det trots allt vara fel på din iPhone efter att vi har bytt skärmen så lämnar 6 månader garanti. Ifall du väljer att avboka din order kommer enheten returneras oreparerad till den adress som angetts. Enheten kommer beroende på skada i vissa fall inte vara möjlig att återmontera med defekta delar ifall ordern avbokas efter reparationen påbörjats.

Hur mycket kostar Samsung Galaxy A10?
Det billigaste priset för Samsung Galaxy A10 SM-A105F/DS Dual SIM 2GB RAM 32GB just nu är 1 790 kr.
Om olyckan skulle vara framme och något skulle hända med din telefon kan det vara skönt att få hjälp av någon som är expert på just din telefon. Våra tekniker är experter på Samsungs produkter, och vet därför också vad det kostar. Med hjälp av Samsung Your Service kan du som kund köpa en auktoriserad reparation för de vanligaste skadorna t.ex sprucken skärm, trasig baksida och samtidigt få ditt batteri utbytt.

Samsung erbjuder betalning via Klarna, genom vilka vi erbjuder betalalternativen Faktura, Kortbetalning och Direkt bankbetalning. Om du väljer att betala via Faktura, erbjuder Klarna även betalningsprodukterna Konto samt Delbetalning. Mer information gällande villkor och avgifter för Klarnas betalalternativ hittar du här. Observera att vi endast godkänner Nordiska betalkort. Vid frågor gällande de olika betalalternativen eller om du har problem med att få din betalning godkänd, kontakta Klarnas kundtjänst på +46 (0)8 – 120 120 10.

Är din Samsung Galaxy i behov av reparation, har du råkat ut för en olyckshändelse? Oavsett om det är en Galaxy S10 eller en Galaxy Note20, är vi här för att hjälpa dig att reparera din telefon via Samsung Your Service.
tjänst- och marknadsinformation från Samsung.com, information om nya produkter och tjänster samt specialerbjudanden, evenemangsinformation och nyhetsbrev.Data som lagras på din enhet tas normalt bort under reparationsprocessen. Om du fortfarande kan använda din skadade enhet rekommenderar vi starkt att du säkerhetskopierar dina data innan du skickar in den, till exempel med Smart Switch.

Genom att klicka på ”Köp reparation” godkänner jag Klarnas Användarvillkor och bekräftar att jag har läst Klarnas Dataskyddspolicy. Jag godkänner villkoren för Samsung Electronics Nordic AB, Org.nr: 556445-4345.
Samsung kommer behandla din e-postadress för att kunna skicka en lageravisering till dig i enlighet med Samsungs Personuppgiftspolicy avseende e-handel.På hemsidan kan du under sektionen ”Reparationspriser per modell” se vilka modellserier samt vilka modeller som omfattas av tjänsten, vi försöker alltid ha de populäraste modellerna tillgängliga.Detta är endast rekommenderade priser. Faktiska priser för tjänsten kan variera, inklusive i fall då ytterligare skador orsakats till följd av eller i samband med skadan på skärmen. Fraktkostnader kan tillkomma. Analys av produkt hos tekniker kan medföra eventuella kostnader.I det fall du måste betala för ett byte av skärm på din smartphone (exempelvis för att telefonen har fått en skada som inte omfattas av garanti eller reklamationsrätt) så har Samsung rekommenderade reparationspriser för byte av skärm på Galaxy Smartphones.

Vad kostar det att byta skärm på Samsung A10?
Skicka in din Samsung A10 för att byta skärmReparationPris inkl. momsSamsung A10 – Skärmbyte Samsung original1290 krLaga nu Cachad
Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Våra partners kan kombinera denna data med information som du delat med dem.Det kan ibland hända att telefoner har gömda fel, det är fel som man inte vet om tills man öppnar upp telefonen, upptäcker vi detta så meddelar vi er. Det finns telefoner som t.ex. Samsung som har baksida gjord av glas. Ska man byta ut skärmen på dessa när baksidan är sönder så kan baksidan spricka helt. Vid det osannolika scenariot där mobilen går sönder tack vare vår reparation så ersätter vi dig.

Reservdelar, mobildelar och teknikdelar. Köp delarna och reparera själv, på egen hand. Hos oss finner du hundratals reservdelar och tillbehör till din mobiltelefon och Surfplatta. Reservdelar som batteri, display (glas, Lcd och skärm). Hitta mobilreservdelar till alla ledande tillverkare som Apple, Asus, Huawei, Samsung och Motorola. Utbudet omfattar teknikdelar som batterier, display, glas och skärmar baksidor, batteriluckor, laddkontakter och andra delar i din mobiltelefon.
Vi är sveriges största reparationskedja, vi har över 25 butiker runt om landet och har funnits i 6 år. Anledningen till varför vi har lyckas bli Sveriges största reparationskedja är för vi siktar på kvalité, enkelhet och ser till att personalen vi anlitar har den kunskap och servicetänk för att kunna hjälpa alla möjliga kunder.Behöver din Samsung A10 repareras? Kom in till oss på Fix My Phone så fixar vi ditt problem. Du kan också skicka in din enhet till oss för att laga skärm eller för att byta batteri. Att reparera krossad Samsung Galaxy A10 skärm tar vanligtvis mellan 30-60 minuter, men om din Samsung telefon är fuktskadad eller har något allvarligare skada kan det dröja någon dag extra. Du behöver inte boka tid hos oss när du vill laga din mobiltelefon, vi har drop-in. Vårt sätt att arbeta är alltid effektivt med precision för att din mobilreparation ska bli så smidigt som möjligt. Byt din spruckna display och glas på din Samsung A10 redan idag.

Samsung Galaxy tar bra bilder och det kan självklart vara irriterande om dina bilder ser sämre ut än vanligt. För att vara säkra på din kamera ska fungera lika bra som originalet använder vi oss utav våra så kallade originalkvalité delar. Med detta bytet kan du förvänta dig ett likvärdigt resultat som tidigare.
Skärmreparation. Du kan reparera en sprucken iPhone-skärm Fix My Phone. Då vi har valt att inte vara en auktoriserad Apple-servicepartner kan vi erbjuda konkurrenskraftiga priser som du kan ha glädje av.

Är det värt att byta skärm?
En trasig skärm bör man laga så snart man kan. Fukt och smuts kan ta sig in i mobilen, dessutom finns det risk för att man skär sig på fingrarna eller till och med på kinden när man använder telefonen.
Våra tekniker är diplomerade med många års erfarenhet av Samsung reparationer och alla reparationer utförs vanligen samma dag om det inte är något allvarligare fel på din enhet. Byte av skärm tar cirka 30 minuter att utföra.

Laga Samsung A10 hos oss ​​på Fix My Phone redan idag. På denna sidan finner du priser på våra Samsung A10 reparationer. Vi löser de flesta felen på Samsung A10 och vi har utrustningen som krävs för att göra bästa möjliga jobb. Har du inte en Fix y Phone butik när dig, då kan du skicka in din Samsung A10 med post till oss med vår tjänst Fix Box. Byt skärm, glas, display och batteri på din SmartphoneAtt sälja din begagnade mobiltelefon till Fix My Phone är tryggt och enkelt. Att få en prisuppskattning tar endast några minuter. Du kommer att få en snabb utbetalning på pengarna när vi har tagit emot och granskat mobilen du har skickat in för att sälja. Du kan besök någon av våra 30 butiker i Sverige eller skicka in din mobiltelefon med Post. Vi står för frakten! När vi har tagit emot din enhet kontrollerar vår professionella tekniker enheten och gör en säker radering av all data. Betalningen sker inom 1-4 dagar efter att vi mottagit din telefon

Ljudet sprakar, mikrfonen kan inte längre användas vid samtal eller så skippar den låt och pausar medans du försöker lyssna på din favorit musik. Oavsett fel kan vi byta laddkontakten, det tar oftast inte längre än 30-60 minuter.Fix My Phone är din butik för begagnade iPhone mobiltelefon. Hos oss kan du både köpa och sälja din begagnade iPhone. Alla telefoner vi säljer är fabriksåterställda, testade och vid behov, reparerade, av vår Fix My Phone experter. Välkommen att handla hos oss i butik och online på fixmyphone.se Kvalitén på denna Samsung Galaxy skärm är av samma höga standard som tillverkaren själv använder. Har du sprickor i glaset, touch som fungerar dåligt eller en skärm som visar konstiga färger eller är helt svart? Vi byter ut hela skärmen inkl. touch-panel, glas och display. Har din Samsung A10 skärm gått sönder? Hos oss på Fix My Phone byter vi ut din trasiga skärm snabbt och enkelt. Vi har alltid skärmar på lager, till alla färger för Samsung A10 och kan därför snabbt byta ut din skärm. En utmärkt service för dig som har en trasig, spräckt, sprucken eller krossad Samsung A10 skärm/glas.Betalningen av Fix Box ordern görs främst via Klarna. Skulle Klarna inte vara ett alternativ så finns det möjlighet för Swish eller postförskott (Vid betalning med postförskott tillkommer det en avgift på 188 kr ink moms). Fix Box reparationen hanteras på en gång men skickas först ut efter att betalningen är genomförd.

Vänligen välj modell till vänster för mer information och prisuppgifter. Välkommen att besöka någon av våra butiker för att reparera Samsung A10 neo. Du hittar våra butiker bland annat i Stockholm, Göteborg, Stenungsund, Borås och Varberg.

Vi erbjuder alltid 3 månaders funktionsgaranti på våra reparationer som inte är förbrukningsvaror. I det fall ett garantiärende måste utföras så kan man göra en ny Fix Box beställning men då välja “Garanti” som reparationsval. Innan man beställer en Garantireparation så är det bra att först skriva till [email protected], för att se att det är en giltig Garanti. I det fall man skickar in en ogiltig garantireparation så kommer det tillkomma 249 kr i avgift.
Fix My Phone är en snabbväxande och uppskattad butikskedja där du kan laga din mobiltelefon och läsplatta. Laga iPhone & Samsung Galaxy inom 30 minuter på Drop-in i våra butiker. Fix My Phone med 30 butiker i Sverige är känt för snabba mobilreparationer med kvalité. Bra och noggrann service genomsyrar vår verksamhet. Att ge våra kunder den bästa tänkbara servicen varje gång ligger i vår ryggmärg. Förutom iPhone- och iPad-reparationer lagar vi också enheter från Huawei, Oneplus och Xiaomi. Vill du byta iPhone skärm, glas display eller battteri? Eller kanske vill du utföra Samsung Service. Oavsett problem på din mobiltelefon så hjälper vi dig. Laga iPhone skärm eller byta batteri på Samsung är vårt dagliga arbete. Vi planerar ständigt våra inköp och har god kontakt med våra leverantörer, vilket ger kunderna det dem vill ha till ett bra pris, helt enkelt. Vi lämnar alltid garanti. Om du bor i Göteborg, Stockholm, Örebro, Norrköping eller omkringliggande område och behöver laga din iPhone? – Tveka inte att besöka oss redan idag!

Skicka in mobilen till Sveriges största och ledande reparationskedja, vi lagar den och returnerar inom 48h från att enheten är mottagen. Beställ vår så kallad Fix Box. Du får hem en anpassad box med skyddsmaterial och en returfraktsedel. Du kommer enkelt kunna skicka in din enhet för lagning då vi har förberett allting till dig. Det ingår fri frakt tur och retur. När vi har mottagit din enhet påbörjar vi din reparation på en gång. Din lagade mobil returneras till dig inom 48 timmar från att enheten är mottagen.
Kan du inte längre ta Selfie-bilder, eller blir bilderna inte riktigt skarpa? För att vara säkra på din kamera ska fungera lika bra som originalet använder vi oss utav våra så kallade originalkvalité delar. Med detta bytet kan du förvänta dig ett likvärdigt resultat som tidigare.

Våra telefoner används flitigt till våra ärenden under dagen och därför är det viktigt att batteriet till din Samsung Galaxy håller. Byt ditt batteri på mobilen redan idag för att slippa ladda den en extra gång eller två under dagen. Ett batteribyte görs vanligtvis inom 30 minuter. Det är även miljövänligt att byta ut batteriet och fortsätta använda samma telefon, istället för att byta ut din telefon till en ny. Byt batteriet så kan du fortsätta använda din mobil precis som vanligt.
Det har kommit in smuts och fukt i högtalaren, detta kan i sin tur göra så att ljudet är lägre eller sprakar. Det kan även vara så att ljudet inte fungerar alls. Alla dessa fel är då något som vi på Fix My Phone kan hjälpa dig åtgärda. Vi kan byta ut delarna som behövs eller om det bara krävs rengöring fixar vi även det. Laga din telefon på enbart 30-60 minuter!Problem med wifi eller bluetooth på din Galaxy? Behöver du sitta bredvid routern för att kopplingen ska fungera som vanligt? Då kan din antenn till wifi skadats. Vi hjälper dig att byta ut antennen, allt för att mottagningen på wi-fi ska fungera. Wifi antennerna på Samsung telefon kan vara känsliga och kan därför skadas när telefonen tappas eller om ramen råkar bli lite böjd. Kom då förbi oss redan idag och få detta problem åtgärdat.

Hur mycket kostar det att byta skärmen på en Samsung?
Galaxy SModellByte displayByte display och baksidaGalaxy S21 Ultra 5G3330 kr3600 krGalaxy S21+ 5G2880 kr3150 krGalaxy S21 5G2790 kr3060 krGalaxy S21 FE 5G1955 kr1800 kr
Hos oss gör du alltid ett fynd och vi vill att du ska hitta både exakt det du letar efter och bli inspirerad av produkter du inte ens visste fanns, allt till ett bra pris. Vi skickar dina prylar direkt från våra leverantörer till dig var du än bor inom SverigeWoops! Det verkar som att vår fyrbenta kollega inte har kunnat spåra upp den här sidan. Vi ber om ursäkt för detta och lovar att belöna honom med en extra godisbit när han kommer tillbaka från sin promenad. Tills dess, varför inte prova söka igen eller kolla in dagens deals?Det har hänt med de flesta av oss. En av fyra har sönder sin smartphoneskärm. Det är förståeligt när du tänker på hur och var vi använder våra telefoner nu för tiden. Här är några tips på vad du bör göra när olyckan är framme.

På Elgiganten är det enkelt att reparera din enhet, och vi använder auktoriserade servicepartners som ser till att din mobiltelefon alltid är lika bra som den var innan olyckan. För Apple-användare kan vi erbjuda reparation på plats i utvalda butiker. I dessa butiker kan certifierade tekniker fixa din iPhone medan du väntar. Och det finns en bonus: Utöver att vara det snabbaste alternativet är det också ett miljövänligt alternativ eftersom vi inte behöver skicka produkten någonstans.

Är din iPhone-skärm trasig? I utvalda varuhus så har vi reparatörer som lagar din telefon på plats. Kom förbi butiken och fixa det direkt. Elgiganten är en officiell Apple-reparatör, vilket innebär att du behåller din reklamationsrätt om du byter skärmen på din iPhone eller får din Apple-produkt reparerad hos oss – oavsett var du köpte den!
Om din mobiltelefon går sönder så kan du lämna in den för reparation i valfritt Elgiganten-varuhus eller Elgiganten Phonehouse-butik. Gäller alla telefoner som finns på den nordiska marknaden, oavsett var du köpt den. Vi tar emot telefonen och skickar den till en auktoriserad verkstad för reparation. När verkstaden har tagit emot mobilen så undersöker de den för att se vad det kan kosta att reparera. För de allra enklaste problemen så börjar det på 349 kronor. Om du accepterar kostnadsförslaget så brukar det ta ca tre veckor innan du har din reparerade telefon i din hand.De vanligaste problemen är byte av display och batteri, men de flesta fel kan åtgärdas. Om telefonen visar sig vara så trasig så att den inte längre kan repareras så kommer du att få ett kostnadsförslag på att få en utbytesenhet, alternativt undersökningsavgift + frakt.Sprucken skärm, dåligt batteri eller repad baksida på din Samsung Galaxy A10? Inga problem, vi har alla reservdelar du kan tänkas behöva för att få din mobiltelefon att bli som ny igen! Klicka hem Samsung Galaxy A10 reservdelar redan idag och reparera din telefon själv. Billigt, roligt och tidseffektivt!När batteriet på din telefon laddar ur efter några få timmar kan det vara dags att ersätta det med ett nytt Samsung Galaxy A10 A105F batteri. Hos oss hittar du originalbatteri från Samsung till riktigt bra priser! En sprucken skärm kan snabbt bli en dyr historia. Spara både tid och pengar och köp en Samsung Galaxy A10 skärm hos oss och laga telefonen själv! Vi har ett stort utbud av reservdelar från Samsung, så du kan känna dig trygg med att de håller mycket hög kvalitet! Om olyckan är framme och du behöver bekosta en lagning själv bör du fundera över vad det är värt. Är telefonen gammal och du tycker att det ändå snart är dags att återvinna mobilen kanske du helt sonika köper en ny lite tidigare. Alternativt väljer varianten, “SNABBT”, “BILLIGT”, “BÄST” eller satsar på ett alternativ något högre i skalan.

Kostnaden för en sådan varierar med telefonmodell. Senaste, hetaste modellen är dyrare. Gamla, mindre coola är billigare. Med priser upp till cirka 2500 kr får du service och vissa reparationer för att laga skärm, batteri och upp till två år. Självrisk tillkommer. Kanske har du en mobilförsäkring i din hemförsäkring. Klart värt att kolla upp.
Det kommer något gott ur allt ont, heter det. Men det känns inte som det gäller för just skärmbyte. Det kostar skjortan och halva byxbenet, och inte blir telefonen direkt roligare av att byta skärm. Det skulle vara om man är den miljonte kunden hos skärmbytarbutiken. Eller om man träffar mannen eller kvinnan i sitt liv i skärmbytarkön. Eller trillar på en guldtacka på vägen dit. Allt är möjligt (heter det ju).

Har din telefon mycket kvar att ge och till och med har potential att vandra vidare till en farmor eller ett av dina barn en dag kan det vara läge att gå hela vägen till originalskärm och orginalkompetens. Ett skärmbyte av högsta rang kan ha en prislapp på uppemot 4000 kr.
Skärmskydd från Copter finns även för klocka, spelkonsol, surfplatta och dator. De är formanpassade efter de vanligaste märken och modeller och görs av slitstark film eller plast skyddar mot repor.Idag finns försäkringstjänster som du kan teckna i samband med ditt mobilinköp. De flesta tillverkare erbjuder sina egna försäkringar, men du kan också teckna försäkringar via en butikskedja (telefonoperatör eller elkedja) om inköpet genomförts där.

Ett skärmskydd är ett bra, och mycket prisvärt alternativ som skyddar din telefon från repor och sprickor i skärmen. Det kostar en spottstyver i jämförelse med mobilförsäkringar och skärmbyten och det håller din skärm intakt genom de allra flesta äventyr du kan hitta på.
Detta är priset för ett komplett skärmbyte på Samsung Galaxy A10. Denna reparation kan du få genomförd i någon av våra fysiska butiker eller genom att lägga en beställning via vår hemsida. Lägger du en beställning via vår hemsida kommer vi att skicka ut en reparationsbox till dig.Det billigaste priset för Samsung Galaxy A10 SM-A105F/DS Dual SIM 2GB RAM 32GB just nu är 1 799 kr. Prisjakt jämför priser och erbjudande från 5 butiker.OBS! Garanti och reklamationsärenden täcks inte om produkten har brukats på ett sätt som kan påverka dessa funktioner eller har blivit limmad vid montering.

Hur mycket kostar det att fixa en display?
För de allra enklaste problemen så börjar det på 349 kronor. Om du accepterar kostnadsförslaget så brukar det ta ca tre veckor innan du har din reparerade telefon i din hand. De vanligaste problemen är byte av display och batteri, men de flesta fel kan åtgärdas.
Notera att vårat utbud av accessoarer alltid uppdateras och förändras, därför kan det hända att just den produkt du reklamerar har utgått från vårat sortiment. Därför kan det ske att vi istället skickar en likvärdig produkt av samma popularitet och prisklass.

Skärm för Sony, Samsung, Huawei och OnePlus (Tredjepartstillverkad) 3 Månaders Garanti – Har du köpt en av dessa skärmar av oss bör du innan montering testa alla funktioner, detta bör göras fackmannamässigt och noggrant.
Skärm för PC och Macbook – Har du köpt en av dessa skärmar av oss bör du innan montering testa alla funktioner, detta bör göras fackmannamässigt och noggrant.Verktyg och maskiner, 3 Månaders garanti – Alla våra verktyg och maskiner täcks utav en 3-månaders garanti, kontrollera din produkt innan du slänger förpackningen, har produkten något problem ska du kontakta oss snarast via mail på [email protected].

Om du skickar tillbaka produkter som inte är köpta från Kungsgatan smart teknologi AB erhåller vi rätten att ta ut en avgift för fraktkostnaden, både till och från dig, förutsatt att vi stod för retursedeln.
Skärm för Sony, Samsung, Huawei och OnePlus (Original Service Pack) – Har du köpt en av dessa skärmar av oss bör du innan montering testa alla funktioner, detta bör göras fackmannamässigt och noggrant.G-SP Electronics™ samt Rvelon™, Laddare och kablar, Livstidsgaranti – Alla våra egna laddare och kablar (G-SP Electronics™ & Rvelon™) täcks utav en livstidsgaranti, kontrollera din produkt innan du slänger förpackningen, har produkten något problem ska du kontakta oss snarast via mail på [email protected].

iPhone-skärm (Tredjepartstillverkad) 6 Månaders Garanti – Har du köpt en iPhone-skärm (Tredjepartstillverkad) av oss bör du innan montering testa alla funktioner, detta bör göras fackmannamässigt och noggrant.
Batterier och Powerbanks, 6 Månaders Garanti – Alla våra batterier och powerbanks täcks utav en 6-månaders garanti, kontrollera din produkt noga när du har fått den, har produkten något problem ska du kontakta oss snarast via mail på [email protected] du vill överklaga ett retur-ärende. Vänligen maila oss så mycket information du kan på [email protected], så kommer en av våra specialister att kolla ytterligare på ditt ärende.

iPad-skärm (Tredjepartstillverkad) 6 Månaders Garanti – Har du köpt en iPad-skärm (Tredjepartstillverkad) av oss bör du innan montering testa alla funktioner, detta bör göras fackmannamässigt och noggrant.
Du har rätt att avbryta en order som redan har lagts, detta förutsätter att vi inte har skickat den. Beställningar som ska transporteras kan avbrytas första gången fram till 15:30 och sedan 16:30. Efter detta har vi tyvärr hunnit skicka ut din order.

Vad kostar det att laga en trasig skärm?
Skicka in din iPhone 7 för att byta skärmLaga iPhone 7 priserPris inkl. momsSkärmbyte – Apple original2090 krLaga nuSkärmbyte – Kvalitet A699 krLaga nuSkärmbyte – Tredjepartstillverkad499 krLaga nu
iPad-skärm (original) 12 Månaders Garanti – Har du köpt en iPad-skärm (original) av oss bör du innan montering testa alla funktioner, detta bör göras fackmannamässigt och noggrant.Övriga Accessoarer, 6 Månaders Garanti – Alla våra accessoarer täcks utav en 6-månaders garanti, kontrollera din produkt innan du slänger förpackningen, har produkten något problem ska du kontakta oss snarast via mail på [email protected].

Flexar och övriga reservdelar, 6 Månaders garanti – Alla våra flexar och övriga reservdelar täcks utav en 6-månaders garanti, kontrollera din produkt noga när du har fått den.

Hur mycket kostar det att reparera en skärm?
Med priser upp till cirka 2500 kr får du service och vissa reparationer för att laga skärm, batteri och upp till två år. Självrisk tillkommer. Kanske har du en mobilförsäkring i din hemförsäkring. Klart värt att kolla upp.
OBS! Garanti och reklamationsärenden täcks inte om produkten har brukats på ett sätt som påverkar dess funktioner, slitage som uppkommer från användning är ej godtagbara reklamationer. iPhone-skärm (original) 12 Månaders Garanti – Har du köpt en iPhone-skärm (original) av oss bör du innan montering testa alla funktioner, detta bör göras fackmannamässigt och noggrant. Denna service är för dig som har en Samsung A13 spräckt, sprucken eller trasigt glas som behöver lagas. Vid glasbyte byts LCD, touch och glas så det gör inget om det är fel på någon av dessa delar då allt ingår i själva glasbytet.Vi hjälper dig med service och reparation av alla Samsung-modeller. Vi kan t.ex. hjälpa dig reparera Galaxy A10 laddkontakter, knappar och vibrator. Om du spräckt Galaxy A10 skärmen så hjälper vi dig även att byta glas.

Felsökning, Skärmskydd, Skärmbyte, Laddkontakt, Mikrofon, Batteribyte, Skärmbyte (inkl. ram), Simkortsläsare, Bakre kamera, Hemknapp (Fingerprint), Högtalare, Samtalshögtalare, Hörlursuttag, Kameralins, Sidoknappar, Strömknapp, Wifi / BluetoothBaksidesskydd håller repor och andra tråkiga skador borta från telefonens baksida. Det mjuka Nano hydrogel-polymer gör att du får ett bra grepp om telefonen vilket minskar risken för tappskador.Samsung Galaxy A13 ger dig en mobiltelefon med stor AMOLED-skärm och design i 3D-glas i ett kompakt format som är skön att hålla och hantera med en hand.

Har du en Samsung Galaxy A10 / A13 med krossat glas eller defekt LCD-display? Ser din A10 / A13 Galaxy skärm ut som på bilden är glaset trasigt eller LCD-displayen defekt. Reparationskostnaden för båda modellerna är samma pris som nedan.
Galaxy A10 skärm modeller: SM-A105F LCD skärm, SM-A105F/DS, SM-A105FN/DS (Global); SM-A105G/DS; SM-A105M/DS, Samsung Galaxy A01 SM-A015F/DS LCD skärm reparation

Välj det skärmskydd du vill ha. Vi hjälper dig efter det att montera skärmskyddet med ett perfekt resultat. Betala för skärmskyddet och tjänsten montera skärmskydd i kassan eller välkommen till vår butik.
Samsung Galaxy A10 smartphone låter dig ta bra bilder med den bakre 13 Mpx kameran som har LED-blixt och tack vare 3400 mAh-batteriet får du en bra batterikapacitet.Många konsumenter kanske tycker att det är svårt att välja hållbart. På Elgiganten vill vi göra det lättare att se hur våra produkter har producerats och vilken typ av miljö- och klimatpåverkan de har.

Är Samsung Galaxy A10 bra?
alaTest har samlat in och analyserat 471 tester för Samsung Galaxy A10. Det genomsnittliga betyget av denna produkt är 4.5/5, att jämföra med genomsnittsbetyget 4.1/5 för produkter i kategorin Mobiltelefoner. Kameran och skärmen får positiva omdömen men mottagningen uppskattas inte lika mycket.
GALAXY A10 SM-A105F/DS. Det är lätt hänt att mobiltelefonen åker i golvet. I vissa fall så är det glaset som går sönder i samband med LCD-displayen eller också så går bara LCD-displayen sönder. När detta händer så är det både glaset och LCD-displayen som behöver bytas ut. Kom in redan idag och få tillbaka din telefon samma dag!

Är Samsung A10 bra?
Samsung Galaxy A10 smartphone låter dig ta bra bilder med den bakre 13 Mpx kameran som har LED-blixt och tack vare 3400 mAh-batteriet får du en bra batterikapacitet. Samsung Exynos 7884 octa-core processor som är parat med 2 GB RAM ger dig bra prestanda även vid multitasking.
Dina personuppgifter kommer användas för att förbättra din upplevelse på webbplatsen, hantera åtkomst till ditt konto och för andra ändamål som beskrivs i vår integritetspolicy.

An appealing device if you’re after a taste Samsung’s enjoyable user experience but middling abilities across the board, paired with competition from the likes Xiaomi and Motorola mean you should think before you buystarkes PWM-Flackern bei niedriger Helligkeit;kein Helligkeitssensor;kein Fingerabdrucksensor;keine Benachrichtigungs-LED;kein Kompass;Sprachqualität mäßigforte sfarfallamento di PWM a bassa luminosità;nessun sensore di luminosità;nessun sensore di impronte digitali;nessun LED di notifica;nessuna bussola;qualità media delle chiamate

Vi har analyserat betyg från experter och användare, produktens ålder och andra faktorer. Jämfört med andra Mobiltelefoner belönas Samsung Galaxy A10 med en alaScore™ på 87/100 = Mycket bra kvalitet.
The Samsung Galaxy A10 is a textbook example of a basic phone that still just about holds its own, by delivering all you can expect for the money in most areas. It’s not exciting but it’s a very solid budget buy. In some respects, I’m wholly unsurprised that the Samsung Galaxy A10 remains a popular choice in 2020. It’s far better looking than any phone in this price bracket has any right to be, the screen is decent and it generally gets the job done. hohe Leistung;dedizierter microSD-Slot;aktuelle und schicke Software;recht genaues GPS;kontraststarker Bildschirm;kaum Erwärmung;ordentlicher Lautsprecherprestazioni relativamente elevate;slot per schede microSD dedicato;software aggiornato;GPS accurato;display ad alto contrasto;basse temperature di superficie anche sotto carico;decente altoparlante mono alaTest har samlat in och analyserat 471 tester för Samsung Galaxy A10. Det genomsnittliga betyget av denna produkt är 4.5/5, att jämföra med genomsnittsbetyget 4.1/5 för produkter i kategorin Mobiltelefoner. Kameran och skärmen uppskattas av recensenterna men mottagningen uppskattas inte lika mycket. Vi öppnade vår första butik 2013 med affärsiden att erbjuda prisvärda reparationer till alla och har sedan dess utfört kvalitetssäkra reparationer och utomorderntlig service i toppklass.