Posted on

Soffbord Brun Marmor

I samma serie finns två storlekar till i olika höjd så att du snyggt kan skjuta in soffborden under varandra. Marmor är ett naturmaterial, vilket gör att varje bord är unikt i sig.Artwood är ett möbelvarumärke som erbjuder möbler, utemöbler och inredning för hemmets alla rum. Möblerna utmärker sig tydligt med sin klassiska design och en elegant kombination av gedigna och tidlösa material. Det breda sortimentet tilltalar många och innehåller både möbler för inomhus- och utomhusbruk i olika material som t.ex läder, rotting, trä, betong och mycket mer. Det flesta möblerna har skiftningar i utseende och material vilket gör varje produkt unik i sig. Vi gör alla beställningar manuellt efter köp. Har vi inte möbeln i lager så meddelar vi ungefärlig leveranstid. Önskar ni en speciell färg eller kanske en speciell leveransanvisning så går det bra att notera detta via mail eller i kassan. När det gäller färger och nyanser, erbjuder vi marmorsoffbord i allt från klassisk vit och svart marmor till mer exotiska färger så som grönt. Kombinera ditt val av marmorskiva med olika underreden, till exempel metall, trä eller glas, för att skapa en personlig stil som passar ditt hem.

Utforska vårt omfattande urval av marmorsoffbord och låt dig inspireras av de många olika designerna och kombinationerna. Vi är övertygade om att du kommer att hitta det perfekta marmorbordet som passar just ditt vardagsrum. Gör ett stilsäkert val och upplev den lyx och elegans som ett marmorsoffbord kan erbjuda.
Marmor är ett material som har använts i århundraden för att skapa tidlösa och eleganta inredningsdetaljer, och soffbord i marmor är inget undantag. Vårt sortiment av marmorsoffbord är speciellt utvalt för att passa alla smaker och stilar. Oavsett om du föredrar en modern, minimalistisk stil eller en mer klassisk och sofistikerad design, kommer våra soffbord i marmor att imponera.

Kvaliteten på marmor är oöverträffad och ger en lyxig känsla som är svår att överträffa. Marmor är ett hållbart och slitstarkt material som varar länge, vilket gör det till ett utmärkt val för soffbord. Dessutom är varje marmorskiva unik med sina naturliga ådringar och mönster, vilket innebär att ditt soffbord blir ett unikt konstverk.

Svenssons använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.
Soffbord i marmor är inte bara en vacker och praktisk möbel, utan också ett investeringsobjekt. Marmor är ett ädelt material som står emot tidens tand och ökar ofta i värde över tid. Genom att välja ett marmorbord som passar din smak och inredning kan du vara säker på att du investerar i en möbel som kommer att vara en kär del av ditt hem under många år framöver.Marmor är en vacker sten som gör sig mycket lyxig på möbler och inredning. Det har snabbt blivit en favorit att pryda våra hem med. Det roliga med marmor som alla andra naturmaterial är att varje produkt blir unik. Varje liten bit av marmor har sitt eget mönster och utseende. Välj bland, svart, grön, brun och mycket mer. Det kommer i ett antal olika färger så att du ska kunna hitta din favorit. Hos oss hittar du bord med marmor från välkända märken så att du också kan pryda ditt hem med vacker marmor.

Marmorbord är ett populärt val när det gäller inredning av hem och kontor. Dessa bord är tillverkade av en slags kalksten, känd som marmor, och har en unik, elegant och exklusiv estetik. Marmorbord ger också en känsla av lyx och elegans i ett rum. De är också relativt hållbara och har en hög värmebeständighet.

Marmorbord finns i olika stilar, från moderna till traditionella. Några av de mest populära stilarna inkluderar runda eller kvadratiska bord med en minimalistisk design, bord med rustika trämönster och ben, och bord med en mer traditionell design som inkluderar inläggningar eller ornament. Det är viktigt att välja en stil som passar med din inredning och personliga preferenser.
Hur du ska behandla ett marmorbord beror på finish och yta. Vissa marmorbord är råa och endast slipade medans vissa har en ytbehandling för att skydda stenen. Följa alltid råden som ges till varje specifikt bord. De flesta borden kan du torka av med en lätt fuktig trasa. Se till att använda underlägg för att eliminera risken för fula märken i skivan.Marmorbord passar i alla hemmets rum. Det som är så bra med marmor är att det är enkelt att kombinera med alla färger och andra material. Just av den anledningen är det så perfekt att inreda med naturmaterial. Det ger en rå känsla till hemmet när vi får in en del av naturen. Vi har stora matbord med marmorskiva men också mindre marmorbord för vardagsrummet. Allt för att du ska hitta ett marmorbord som passar i ditt hem. Marmor kombinerad med trä, glas, metall eller bara ren och solid marmor. Vårt möbelhus i centrala Göteborg är fyllt av soffor, sängar, matgrupper, förvaring och mycket mer för en smakfull och personlig inredning. Besök butiken och upplev inspirerande möbler och miljöer på över 3.000 m² i fem våningar. Med en stark känsla för aktuella trender och för livet – hemma, på arbetsplatsen eller var man än träffas – erbjuder Wendelbo möbler som karaktäriseras av en tydlig identitet och enkel komfort.Wendelbo har under tre generationer arbetat med skandinavisk hantverkstradition. Redan från starten har Wendelbos mål varit att utveckla och producera möbler med en stark visuell identitet, optimal funktion och komfort – hela tiden med öga för de små detaljerna, som gör stor skillnad.

Circle är ett stilfullt soffbord, i design av 365 North. Stativet av mässing ger ett stilfullt uttryck. Den bastanta skivan av marmor blir en kontrast, till den annars nätta utformningen. Perfekt för dig som söker efter ett soffbord i elegant design, tillverkat av gedigna material. Ljust, lyxigt och elegant för en luftig och exklusiv känsla. Vitt passar dig som har en förkärlek för ljusa färger eller varför inte för att bryta av ett rum som i övrigt inretts med mörka färger. Det är dessutom enkelt att kombinera med övrig inredning. Marmor är ett tidlöst material som passar bra i de flesta rum. Lite av charmen med marmor är stenens naturliga färgskiftningar och ådringar vilket gör varje skiva unik. Ett soffbord som blir en vacker detalj i ditt rum.

Rengör med en väl urvriden mjuk trasa innehållande enbart ljummet vatten alternativt milt såpvatten. Eftertorka alltid med en torr trasa. Håll ytan ren från smuts och damm med en ren microfiberduk. Marmorytan bör behandlas innan produkten tas i bruk för att öka motståndskraften mot vätskor.
5.1 Tillsammans med v\u00e5r betaltj\u00e4nstleverant\u00f6r, Svea Bank AB (publ.), erbjuder vi olika betalningsalternativ och du kan sj\u00e4lv v\u00e4lja vilket betalningsalternativ som du vill anv\u00e4nda. De m\u00f6jliga betalningsalternativ som du kan v\u00e4lja mellan framg\u00e5r alltid p\u00e5 Webbplatsen samt i samband med din best\u00e4llning. Beroende p\u00e5 vilket alternativ du v\u00e4ljer kan extra kostnader tillkomma. Du hittar fullst\u00e4ndig information om samtliga betalningsalternativ och eventuella tillkommande kostnader h\u00e4r. Eventuella kostnader f\u00f6r ditt betalningsalternativ framg\u00e5r \u00e4ven alltid innan du g\u00f6r din best\u00e4llning.

7.2 Du beh\u00f6ver ange eventuell kod eller p\u00e5 annat s\u00e4tt aktivera det aktuella Erbjudandet innan du slutf\u00f6r k\u00f6pet f\u00f6r att kunna ta del av Erbjudandet. Om du returnerar best\u00e4llda produkter kan det inneb\u00e4ra att du inte l\u00e4ngre uppfyller de villkor som g\u00e4ller f\u00f6r Erbjudandet, vilket kan medf\u00f6ra att du beh\u00f6ver returnera eventuell g\u00e5va eller att du beh\u00f6ver betala f\u00f6r g\u00e5vans v\u00e4rde. Vi kommer i s\u00e5dana fall att kontakta dig.
4.2 Om priset p\u00e5 en produkt eller informationen om en produkt som anges p\u00e5 Furniturebox.se \u00e4r felaktig och du ins\u00e5g eller borde ha insett detta vid tidpunkten f\u00f6r best\u00e4llningen, kommer priset eller informationen inte att g\u00e4lla f\u00f6r k\u00f6pet. I s\u00e5dana fall kommer vi att kontakta dig s\u00e5 snart som m\u00f6jligt efter att vi har uppt\u00e4ckt felet.13.1 Vi har r\u00e4tt att \u00e4ndra dessa K\u00f6pvillkor, men de K\u00f6pvillkor som du godk\u00e4nde vid tiden f\u00f6r ditt k\u00f6p g\u00e4ller alltid f\u00f6r det k\u00f6pet. Alla \u00e4ndringar kommer att framg\u00e5 av senast publicerad version av K\u00f6pvillkoren p\u00e5 Furniturebox.se. \u00c4ndringar tr\u00e4der i kraft fr\u00e5n det att du har accepterat K\u00f6pvillkoren, det vill s\u00e4ga i samband med att du genomf\u00f6r ett nytt k\u00f6p p\u00e5 Furniturebox.se. 6.6 Du ansvarar f\u00f6r att ta emot eller h\u00e4mta din leverans i enlighet med vad som framg\u00e5r av de instruktioner som du f\u00e5r i samband med best\u00e4llning. Paket hos postombud som inte h\u00e4mtas inom den tid som anges p\u00e5 avin kommer att skickas tillbaka till v\u00e5rt lager. Vi har i dessa fall r\u00e4tt att ta ut en administrativ kostnad p\u00e5 99 kronor som motsvarar v\u00e5ra kostnader f\u00f6r hantering och frakt i de fall du inte h\u00e4mtar ut ditt paket hos postombudet. 6.7 Om du inte f\u00f6ljer instruktionerna f\u00f6r mottagande vid hemleverans, till exempel om du inte \u00e4r hemma och tar emot din leverans p\u00e5 utsatt tid, har vi r\u00e4tt att ta ut en returavgift p\u00e5 595 kronor som motsvarar den extra fraktkostnaden. V\u00e5ra transportbolag g\u00f6r alltid 2 kostnadsfria utk\u00f6rningsf\u00f6rs\u00f6k innan s\u00e4ndningen g\u00e5r i retur.6.2 I vissa fall kan frakt- och tillvalstj\u00e4nster erbjudas efter att du genomf\u00f6rt ditt k\u00f6p. Om s\u00e5dana tillvalstj\u00e4nster finns kommer dessa att presenteras f\u00f6r dig och du v\u00e4ljer sj\u00e4lv om du vill avtala separat om s\u00e5dana till\u00e4ggstj\u00e4nster. Om inga tillvalstj\u00e4nster visas, kan vi tyv\u00e4rr inte erbjuda dessa f\u00f6r ditt postnummer och valda produkter.

5.7 Om faktura inte betalas i tid skickas en p\u00e5minnelse till dig. I det fall betalning inte inkommit till Svea Bank AB (publ) senast dag 7 fr\u00e5n det att p\u00e5minnelsen skickades till dig \u00f6verg\u00e5r fakturan till att bli en kontokredit. Genom detta ges du en m\u00f6jlighet att delbetala ditt k\u00f6p i din egen takt. L\u00e4gsta beloppet att betala \u00e4r 3% av \u00e5terst\u00e5ende skuld dock l\u00e4gst 50 kr samt r\u00e4nta och avgifter. Du kan naturligtvis n\u00e4r som helst betala ett h\u00f6gre belopp eller hela skulden. Om fakturan \u00f6verg\u00e5r till en kontokredit g\u00e4ller villkoren f\u00f6r Betalning genom kontokredit. H\u00e4r regleras bland annat Svea Bank AB (publ) r\u00e4tt att s\u00e4ga upp kontokrediten i f\u00f6rtid. Se \u00e4ven mer info om Standardiserad europeisk konsumentkreditinformation (SEKKI).
8.3 Om produkten inneh\u00e5ller digitala delar eller digitala tj\u00e4nster s\u00e5 f\u00e5r du information om det vid produktbeskrivningen. Du f\u00e5r tillg\u00e5ng eller \u00e5tkomst till det digitala inneh\u00e5llet eller den digitala tj\u00e4nsten senast i samband med att den fysiska produkten levereras till dig, om annat inte uttryckligen framg\u00e5r. 15.2 Furniturebox lyder under Konsumentk\u00f6plagen, Distansavtalslagen och g\u00e4llande EU lagstiftning kring konsumentk\u00f6p. L\u00e4s mer om lagar och r\u00e4ttigheter p\u00e5 Konsumentverkets hemsida. I samband med en tvist \u00e5tar sig Furniturebox att frivilligt f\u00f6lja eventuella rekommendationer fr\u00e5n Allm\u00e4nna reklamationsn\u00e4mnden (ARN) dit du som kund kan v\u00e4nda dig f\u00f6r hj\u00e4lp med tvistl\u00f6sning. Vi \u00e4r personuppgiftsansvarig f\u00f6r behandlingen av dina personuppgifter och d\u00e4rf\u00f6r ansvariga f\u00f6r att dina uppgifter hanteras p\u00e5 ett korrekt och s\u00e4kert s\u00e4tt i enlighet med till\u00e4mplig lagstiftning. Vi s\u00e4ljer produkter under flera olika varum\u00e4rken och via flera olika hemsidor. Vi \u00e4r personuppgiftsansvarig f\u00f6r personuppgifter som samlas in p\u00e5 trademax.se, trademax.no, trademax.dk, trademax.fi, chilli.se, chilli.no, kodin1.com, furniturebox.se samt furniturebox.no.1.1 Dessa k\u00f6pvillkor g\u00e4ller alla k\u00f6p som du g\u00f6r fr\u00e5n Furniturebox.se. Du accepterar K\u00f6pvillkoren i samband med att du genomf\u00f6r ett k\u00f6p hos oss.

9.1 Du har enligt lag r\u00e4tt att \u00e5ngra ditt k\u00f6p inom 14 dagar fr\u00e5n den dag som du, eller en person p\u00e5 uppdrag av dig, tar emot produkten som du har handlat p\u00e5 Webbplatsen.
6.3 Om din best\u00e4llning inneh\u00e5ller flera produkter, varav en del inte finns i lager hos oss eller har l\u00e4ngre leveranstid, kan vi komma att skicka produkterna i flera leveranser till dig utan n\u00e5gon extra kostnad. F\u00f6r att underl\u00e4tta leveransen f\u00f6r dig som kund samt f\u00f6r att minimera milj\u00f6p\u00e5verkan f\u00f6rs\u00f6ker vi alltid att samleverera dina produkter i en leverans. Det kan inneb\u00e4ra att orderns leveranstid motsvarar den produkt vars leveranstid \u00e4r l\u00e4ngst.

9.13 \u00c5terbetalning kommer att g\u00f6ras till dig med samma betalningsmetod som du valde vid k\u00
f6pet, om vi inte kommer \u00f6verens om annat.\u00a0Vid k\u00f6p med faktura betalas fakturaavgiften endast tillbaka vid retur av hela ordern.
Vi kan komma att sammanst\u00e4lla information om dig fr\u00e5n olika k\u00e4llor f\u00f6r att dra slutsatser om dina intressen och ditt online-beteende. Detta kallas profilering. Profileringen m\u00f6jligg\u00f6r f\u00f6r oss att skapa en kundprofil som inneh\u00e5ller information bl.a. om vad du k\u00f6pt av oss samt vilka produkter du visat intresse f\u00f6r p\u00e5 v\u00e5ra hemsidor. Syftet med v\u00e5r profilering \u00e4r att s\u00e4kerst\u00e4lla att den marknadsf\u00f6ring som skickas till dig, t.ex. personliga erbjudanden eller s.k. riktade annonser, \u00e4r relevant.\u00a010.4 N\u00e4r den reklamerade produkten har tagits emot och vi har konstaterat att reklamationen \u00e4r giltig, kommer vi att ers\u00e4tta dig enligt g\u00e4llande lag.

4.1 De priser som g\u00e4ller f\u00f6r ditt k\u00f6p anges i samband med din best\u00e4llning p\u00e5 Furniturebox.se. Alla priser inkluderar g\u00e4llande moms. Priserna inkluderar inte eventuella betalnings- och fraktavgifter, som anges separat.10.2 Om din produkt inneh\u00e5ller digitalt inneh\u00e5ll eller en digital tj\u00e4nst g\u00e4ller f\u00f6ljande: Om det \u00e4r ett fel p\u00e5 det digitala inneh\u00e5llet eller den digitala tj\u00e4nsten i en produkt med digitala delar d\u00e4r avtalet l\u00f6per under en l\u00e4ngre tid \u00e4n tre \u00e5r, har du r\u00e4tt att reklamera under den tid som avtalet l\u00f6per. 5.3 Furniturebox erbjuder s\u00e4ker kortbetalning med VISA och MasterCard i samarbete med Svea Bank AB (publ). Svea Bank AB (publ) \u00e4r certifierade enligt standarden PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standard). Furniturebox accepterar samtliga VISA- och MasterCard-anslutna kort utgivna i Norden. Kortk\u00f6pen sker direkt hos Svea Bank AB (publ) och all information \u00e4r krypterad enligt g\u00e4llande standard och regler. Ingen kortinformation hanteras eller sparas hos Furniturebox. Pengarna dras direkt fr\u00e5n ditt konto i samband med att du godk\u00e4nner transaktionen. Vi behandlar personuppgifter som vi f\u00e5r tillg\u00e5ng till via v\u00e5ra kanaler p\u00e5 sociala medieplattformar i syfte att marknadsf\u00f6ra oss och v\u00e5ra produkter samt interagera med befintliga kunder, potentiella kunder och samarbetspartners. Behandlingen \u00e4r n\u00f6dv\u00e4ndig f\u00f6r v\u00e5rt ber\u00e4ttigade intresse av att marknadsf\u00f6ra oss och v\u00e5ra produkter samt att interagera med befintliga kunder, potentiella kunder och samarbetspartners (intresseavv\u00e4gning). Personuppgifterna behandlas s\u00e5 l\u00e4nge det \u00e4r n\u00f6dv\u00e4ndigt f\u00f6r att uppfylla \u00e4ndam\u00e5len med personuppgiftsbehandlingen. F\u00f6r information om plattformarnas behandling av personuppgifter i samband med att du bes\u00f6ker v\u00e5ra kanaler p\u00e5 sociala medier s\u00e5som Facebook, Instagram, Youtube och Pinterest, h\u00e4nvisas till respektive plattforms integritetspolicy.6.4 N\u00e4r du handlar hos oss tillkommer som utg\u00e5ngspunkt en fraktavgift, om annat inte framg\u00e5r p\u00e5 Furniturebox.se. Hur stor fraktavgiften \u00e4r baserar p\u00e5 produkternas vikt, storlek och om de levereras hem eller till utl\u00e4mningsst\u00e4lle. Fraktavgiften t\u00e4cker hela ordern, oavsett om produkterna levereras vid olika tillf\u00e4llen. Du hittar fullst\u00e4ndig information om v\u00e5ra fraktkostnader h\u00e4r.

15.1 Du \u00e4r v\u00e4lkommen att kontakta oss om du har n\u00e5gra fr\u00e5gor eller \u00e5sikter ang\u00e5ende din best\u00e4llning. Du kan enkelt n\u00e5 oss via de kontaktuppgifter som framg\u00e5r i b\u00f6rjan av dessa K\u00f6pvillkor.
13.2 Dessa K\u00f6pvillkor ska tolkas och till\u00e4mpas enligt svensk lag. Om n\u00e5gon best\u00e4mmelse i dessa K\u00f6pvillkor skulle anses vara ogiltig eller inte verkst\u00e4llbar av n\u00e5gon beh\u00f6rig domstol, myndighet eller alternativt tvistl\u00f6sningsorgan, kommer \u00f6vriga delar av den best\u00e4mmelsen och alla andra best\u00e4mmelser i dessa K\u00f6pvillkor att f\u00f6rbli giltiga och verkst\u00e4llbara till fullo, i enlighet med till\u00e4mplig lag.4.3 P\u00e5 Furniturebox str\u00e4var vi alltid efter att presentera produkternas egenskaper och utseende s\u00e5 verklighetstroget som m\u00f6jligt. Alla bilder p\u00e5 Furniturebox.se som visar en produkts utseende kan inte garanteras \u00e5terge produktens exakta utseende, till exempel p\u00e5 grund av att bildsk\u00e4rmen kan p\u00e5verka f\u00e4rg\u00e5tergivningen. V\u00e5ra produkter som \u00e4r eller inneh\u00e5ller delar av naturmaterial kan \u00e4ven ha naturliga skiftningar och produktens utseende kan \u00e4ven variera mellan olika produktionstillf\u00e4llen.9.11 N\u00e4r du har returnerat ditt k\u00f6p, kommer vi att genom v\u00e5r betaltj\u00e4nstleverant\u00f6r g\u00f6ra din \u00e5terbetalning inom 14 dagar fr\u00e5n den dag d\u00e5 vi mottagit din retur. Vi kommer dock inte g\u00f6ra \u00e5terbetalningen innan vi har f\u00e5tt tillbaka produkten eller innan du har visat att du har skickat den till oss.9.5 N\u00e4r du anv\u00e4nder din lagstadgade \u00e5ngerr\u00e4tt har du r\u00e4tt att \u00f6ppna f\u00f6rpackningen och unders\u00f6ka produkten i den utstr\u00e4ckning som kr\u00e4vs f\u00f6r att bed\u00f6ma dess karakt\u00e4r, egenskaper och funktion.

8.6 Om du har installerat de uppdateringar som har tillhandah\u00e5llits men det \u00e4nd\u00e5 uppkommer ett fel p\u00e5 produkten till f\u00f6ljd av bristande uppdateringar, s\u00e5 ansvarar vi f\u00f6r felet. Det g\u00e4ller dock inte om du har underl\u00e5tit att installera de uppdateringar som tillhandah\u00e5lls och du har f\u00e5tt information om att uppdateringarna finns tillg\u00e4ngliga och konsekvenser av bristande installation och den bristande installationen inte beror p\u00e5 anvisningarna f\u00f6r installationen.
14.2 F\u00f6r kunder som handlar p\u00e5 Furniturebox.se i egenskap av f\u00f6retag erbjuder vi inte \u00e5ngerr\u00e4tt eller tre \u00e5rs reklamationsr\u00e4tt. Vi ansvarar inte heller f\u00f6r indirekta f\u00f6rluster eller utebliven vinst. D\u00e4rut\u00f6ver \u00e4r v\u00e5rt ansvar under dessa K\u00f6pvillkor, f\u00f6r varje f\u00f6rlust eller skada, begr\u00e4nsad till ett belopp motsvarande det totala belopp som kund i egenskap av f\u00f6retag har betalat till oss f\u00f6r den produkt som f\u00f6rlusten eller skadan \u00e4r relaterad till eller h\u00e4rr\u00f6r fr\u00e5n.

6.1 Vid best\u00e4llning hos Furniturebox levereras dina varor hem till trottoar eller tomtgr\u00e4ns i m\u00e5n av framkomlighet. Undantag \u00e4r mindre varor som kan levereras till utl\u00e4mningsst\u00e4lle. Du hittar fullst\u00e4ndig information om v\u00e5ra leveranser h\u00e4r.
12.2 Vi ansvarar inte f\u00f6r skador som du drabbas av p\u00e5 grund av dr\u00f6jsm\u00e5l eller fel p\u00e5 produkter som orsakas av hinder utanf\u00f6r v\u00e5r kontroll och som vi inte sk\u00e4ligen kunde ha r\u00e4knat med eller vars f\u00f6ljder vi inte kunde ha undvikit eller \u00f6vervunnit.

7.1 Vi kan fr\u00e5n tid till annan erbjuda kampanjer, rabattkoder, g\u00e5vor och andra erbjudanden (\u201dErbjudanden\u201d). S\u00e5dana Erbjudanden g\u00e4ller endast under den tid som anges i samband med ett s\u00e5dant Erbjudande och med de villkor som anges i samband med Erbjudandet. Erbjudanden kan inte kombineras med andra rabatter om det inte uttryckligen framg\u00e5r.N\u00e4r du har slutf\u00f6rt ditt k\u00f6p p\u00e5 Furniturebox.se f\u00e5r du en automatisk orderbekr\u00e4ftelse via e-post som bekr\u00e4ftar ditt k\u00f6p och att ett avtal har ing\u00e5tts. Vi rekommenderar att du sparar orderbekr\u00e4ftelsen f\u00f6r att underl\u00e4tta eventuell framtida kommunikation med oss.

12.1 Om det \u00e4r n\u00e5got fel p\u00e5 din produkt eller om leveransen \u00e4r f\u00f6rsenad, ansvarar vi f\u00f6r skador som du drabbats av med anledning av felet eller f\u00f6rseningen, enligt tvingande konsumentskyddslagstiftning. Du beh\u00f6ver dock t\u00e4nka p\u00e5 att g\u00f6ra vad du kan f\u00f6r att begr\u00e4nsa f\u00f6ljderna av ett fel eller en f\u00f6rsening. Vi ansvarar bara f\u00f6r skador i den utstr\u00e4ckning som du har vidtagit rimliga \u00e5tg\u00e4rder f\u00f6r att begr\u00e4nsa din skada. Vi ansvarar allts\u00e5 inte f\u00f6r skador som du hade kunnat undvika genom att vidta rimliga \u00e5tg\u00e4rder.
9.12 V\u00e5r \u00e5terbetalning inkluderar eventuell fraktkostnad som du betalade i samband med k\u00f6pet. Det g\u00e4ller dock endast kostnaden f\u00f6r standardfrakt. Extra fraktkostnader till f\u00f6ljd av att du valt ett dyrare fraktalternativ \u00e5terbetalas inte. V\u00e4nligen notera att eventuell fraktavgift och extra tillvalstj\u00e4nster endast \u00e5terbetalas vid nyttjande av \u00e5ngerr\u00e4tt och inte vid \u00f6ppet k\u00f6p.

14.1 Dessa K\u00f6pvillkor g\u00e4ller f\u00f6r kunder som handlar i egenskap av privatpersoner. Om du \u00e4nd\u00e5 genomf\u00f6r ett k\u00f6p p\u00e5 Furniturebox.se som representant f\u00f6r ett f\u00f6retag, accepterar du K\u00f6pvillkoren f\u00f6r f\u00f6retagets r\u00e4kning och garanterar att du har beh\u00f6righet att godk\u00e4nna dessa K\u00f6pvillkor samt att genomf\u00f6ra k\u00f6p f\u00f6r f\u00f6retagets r\u00e4kning.

5.12 Furniturebox erbjuder betalning via Swish. Du genomf\u00f6r ditt k\u00f6p med Swish enligt f\u00f6ljande: I kassan f\u00e5r du m\u00f6jlighet att v\u00e4lja betals\u00e4ttet Swish. Vid val av betals\u00e4ttet Swish \u00f6ppnar du Swish-appen i din telefon. F\u00f6lj d\u00e4refter instruktionerna i telefonen f\u00f6r att genomf\u00f6ra k\u00f6pet. N\u00e4r betalningen \u00e4r godk\u00e4nd kommer du automatiskt att skickas till sidan f\u00f6r orderbekr\u00e4ftelse. Notera att du \u00e4ven m\u00e5ste ha ett giltigt BankID installerat f\u00f6r att kunna genomf\u00f6ra ett k\u00f6p genom Swish.

5.4 Furniturebox erbjuder direktbetalning via internetbank f\u00f6r kunder i Swedbank, Handelsbanken och SEB. Vid betalning kopplas du automatiskt till din internetbank d\u00e4r du loggar in och godk\u00e4nner transaktionen. Pengarna dras direkt fr\u00e5n ditt konto i samband med att du godk\u00e4nner transaktionen.
Vi anv\u00e4nder cookies och liknande tekniker i syfte att tillhandah\u00e5lla vissa funktioner p\u00e5 v\u00e5ra hemsidor samt f\u00f6r att f\u00f6rb\u00e4ttra webbplatsen och skicka b\u00e4ttre och mer personlig marknadsf\u00f6ring. Vi anv\u00e4nder cookies i enlighet med denna Integritetspolicy.

8.5 Om du har k\u00f6pt en produkt som har ett digitalt inneh\u00e5ll eller en digital tj\u00e4nst som en l\u00f6pande tj\u00e4nst (till exempel prenumeration eller d\u00e4r tj\u00e4nsten g\u00e4ller tills vidare) g\u00e4ller v\u00e5r skyldighet under tre \u00e5r efter det att produkten med digitala delar avl\u00e4mnades eller den l\u00e4ngre tid som avtalet l\u00f6per.
6.5 Den f\u00f6rv\u00e4ntade leveranstiden anges p\u00e5 produktsidan och i orderbekr\u00e4ftelsen och kan skilja sig \u00e5t beroende p\u00e5 vilket leveransalternativ du v\u00e4ljer. Den uppskattade leveranstiden som anges p\u00e5 Furniturebox.se \u00e4r prelimin\u00e4r och ber\u00e4knas fr\u00e5n tidpunkten n\u00e4r du genomf\u00f6rde best\u00e4llningen. Vi str\u00e4var alltid efter att leverera din best\u00e4llning inom det uppskattade antalet arbetsdagar som anges p\u00e5 Furniturebox.se och i din orderbekr\u00e4ftelse. Skulle leveranstiden f\u00f6r din best\u00e4llning \u00e4ndras kommer vi s\u00e5 fort som m\u00f6jligt informera dig p\u00e5 orderstatus-sidan eller via e-post eller telefon.I tabellen nedan framg\u00e5r varifr\u00e5n vi f\u00e5r dina personuppgifter, vilka personuppgifter vi behandlar, f\u00f6r vilka \u00e4ndam\u00e5l de behandlas och p\u00e5 vilken laglig grund vi st\u00f6djer behandlingen. Du har ingen skyldighet att dela dina personuppgifter med oss. Om du v\u00e4ljer att inte dela n\u00e5gra personuppgifter med oss kommer vi dock inte ha m\u00f6jlighet att s\u00e4lja eller leverera produkter till dig, tillhandah\u00e5lla dig kundtj\u00e4nst, skicka dig marknadsf\u00f6ring eller annars interagera med dig i syfte att tillhandah\u00e5lla v\u00e5ra tj\u00e4nster.9.7 Om du vill anv\u00e4nda r\u00e4tten till \u00f6ppet k\u00f6p efter att den lagstadgade \u00e5ngerfristen p\u00e5 14 dagar har l\u00f6pt ut, kan du g\u00f6ra det i upp till 365 dagar efter leveransen av produkten, f\u00f6rutsatt att produkten \u00e4r oanv\u00e4nd, omonterad, i ursprungligt skick och i obruten originalf\u00f6rpackning.

5.13 V\u00e5ra presentkort \u00e4r giltiga i 6 m\u00e5nader fr\u00e5n utf\u00e4rdandet och kan anv\u00e4ndas som betals\u00e4tt n\u00e4r du handlar p\u00e5 Furniturebox.se. Information om giltighetstiden f\u00f6r ditt presentkort finns p\u00e5 presentkortet, tillsammans med presentkortets v\u00e4rde och kod. Du kan anv\u00e4nda flera presentkort vid samma k\u00f6p och anv\u00e4nda presentkort som delbetalning vid ett k\u00f6p. Om v\u00e4rdet av presentkortet \u00f6verstiger den aktuella k\u00f6pesumman kommer \u00f6verstigande belopp att lagras p\u00e5 presentkortet och kan anv\u00e4ndas vid ett senare k\u00f6ptillf\u00e4lle, fram till utg\u00e5ngen av presentkortets giltighetstid. V\u00e4nligen notera att presentkorten inte g\u00e4ller till\u00e4ggstj\u00e4nster f\u00f6r frakt- och expeditionsavgift.