Posted on

Spa Nära Lidköping

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Solkysst extra allt – Behandlingen börjar med en ljuvlig bodyscrub över hela eller delar av kroppen, därefter förbereds och spraytanas kroppen (passar alla hudtyper)
Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.Unna dig en skön stund och må riktigt gott hos oss på Salong De la Gardie. Alla behandlingar utförs av eleverna på Hantverksprogrammet och sker i lärarledd undervisning. Vi säljer presentkort och du kan även köpa med dig produkter hem.

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.Att unna sig en SPA-vistelse kan ofta vara både tidskrävande och kostsamt, men det behöver det inte vara. Hos oss plockar vi ut godbitarna – de härliga SPA-behandlingarna. Småskalighet och kvalitet i en personlig och trygg miljö är nyckelord i vår verksamhet.

Alla behöver vi ibland varva ner och få känna oss ompysslade och omhändertagna. En SPA-behandling är välgörande för både kropp och själ och ger en helhetsupplevelse för alla sinnen. Hos oss kan du ge din kropp en kur inför vardagslivets krav. Vi arbetar i friskvårdande syfte genom att hjälpa till att minska på stress, lindra och förebygga stressrelaterade problem och krämpor samt ge tips och råd för fortsatt egenvård i hemmet.
Här möts du av en underbar natur och genom att vandra närliggande Sörboleden upplever du den orörda och rika växtligheten på nära håll. Du har även gångavstånd till livsmedelsbutik och golfbana, även ett padelcenter finns inom ett par kilometer.

Mellan Skara och Götene, i hjärtat av Västergötland, ligger natursköna tätorten Lundsbrunn. Lundsbrunn ligger i sin tur i Götene kommun, en treminuters avstickare från E20. Tillräckligt långt borta för att vara i fred och ändå inom rimligt avstånd från allmänna kommunikationer.Här används råvaror i möjligaste mån från närområdet och det görs inte avkall på kvaliteten. Kurorten serverar bland annat dagens, á la carte, lunchbuffé och desserter både för dig som vill hoppa in på en lunch under arbetstid och för er som vill fira med ett större sällskap. Möjlighet finns att boka hela matsalar för fest och firande eller andra tillställningar där ni vill samlas många.

Kurortens konferensdel ligger i huvudbyggnaden, men lite avskilt från anläggningens övriga verksamhet. Här finns sju olika rum, alltifrån rum för konferenser för högst tolv deltagare till den största salen som rymmer 230 personer i biosittning.
Med beställningstrafik via Västtrafik kan du ta dig från valfri adress direkt ut till landsbygden. Närtrafik kör dig mellan valfria adresser inom det utmärkta området (se karta). Du ringer och beställer din resa minst 1 timme innan önskad avresa utifrån de förgivna tidsintervallerna (se tider). Att resa med Närtrafiken kostar som en vanlig enkelbiljett och du kan betala både kontant och med bankkort. Seniorkort gäller tillsammans med kortinspektion i Närtrafiken, däremot gäller inte Västtrafiks övriga periodbiljetter. Här hittar du Karta & tider för Närtrafik!

Hitta din inre ro och koppla av precis som forna tiders kurortsbesökare gjorde. Material, inredning och produkter går ihop med den natursköna bygden. Svep in dig i en badrock och slå dig ner en stund i relaxavdelningen eller boka en behandling. Kanske föredrar du att prova lite olika bastuversioner? Här finner du aromabastu, aufguss, ångbastu och den infraröda bastun. Svalka dig sedan mellan bastubaden i upplevelseduschen som bjuder på vattenfall, dimma och regnskog. Dessutom finns här en badmiljö med pooler och en avdelning inspirerad av de turkiska baden, där du kan skrubba igång din blodcirkulation i det heta vattnet.
Lundsbrunn Resort & Spa är ett nav i Destination Läckö-Kinnekulle med närhet till vandringsleder, natur och besöksmål. Kurorten har varit en populär plats för såväl avkoppling, bad och behandlingar som för mat och umgänge i närmare 300 år. En källa till njutning sedan 1724. Under de senaste åren har hela anläggningen med spa, hotell, konferens och restaurang genomgått en omfattande renovering för att kunna erbjuda gäster en härlig upplevelse. Att bo på spahotell kostar mellan 1000-3000 kr per natt för rummet och sen ytterligare 500-1000 kr för entré till spa. Med våra spa-erbjudanden får du allt i ett paket och sparar pengar. En spaweekend är en vistelse på ett spahotell under minst en natt. Övernattningen ska innehålla en vistelse på spa:et och inte bara boende i ett rum med frukost. De flesta spahotell erbjuder numera paket med boende, frukost samt entré till spa. Numera varierar det dock ofta vad som är på spa:et då många hotell använder så kallade ritualer som innebär att du själv följer en bestämd turordning mellan de olika delarna på spaet.Avkoppling och skön massage varvat med god mat och frisk luft? En spaweekend är ofta välbehövlig och ger dig lugn och återhämtning från vardagens stress. Unna dig att bo på ett hotell med spa upplevelse, god mat, sköna behandlingar och trivsam miljö. Det finns spahotell belägna precis vid havet (så kallade kurorter), mitt i landet med härlig skog omkring och spahotell med närhet till stadskärnan. Våra Spahotell i Sverige har ett eget spa, det vill säga en relax och möjlighet till sköna behandlingar. På hotel med spa finns olika bastur, pooler, avslappningsmöjligheter och ett brett urval av behandlingar. Vi har ofta olika spaerbjudanden och spapaket och kampanjer med specialpriser och förmånliga spaweekends. Kolla in alla billiga spa hotell med erbjudanden för en spahelg för två! Vi har allt från sparesorts till billiga spapaket. Vi erbjuder också flera sista minuten erbjudanden på våra spahotell för spa med övernattning. Vi har allt!

Kan man åka på spa ensam?
Vågar man ta steget och bege sig iväg ensam så kan det innebära att man inte bara får en avslappnande weekend fylld av rofylld läsning, härliga behandlingar och sömn utan även det kan även bli starten på ditt nya liv där du själv tillåter dig att bara fokusera på dig lite då och då.
Det finns många Spahotell i Södermanland och spa nära Stockholm som till exempel på Lidingö där du hittar 3 spahotell. Även i Saltsjöbaden hittar du två fina spahotell.Spelar ingen roll om du letar efter en spaweekend i södra sverige, spa i norra sverige eller mittemellan. De flesta av landets bästa spa ligger i södra sverige där de breder ut som ett pärlband vid kusterna med närhet till hav och skog. I skåne finns ett flertal spahotell som exempel. Områden med spa och hotell i kombination är mycket vanligt i Västsverige. Några av de populäraste orterna är spa i halland där man hittar destinationer som spa i varberg och spahotell i Falkenberg. Även i Halmstad finns flera spahotell men det saknas det där lilla extra i just Halmstad.

Smaken är bekant som baken så att utse Sveriges bästa spa är inte lätt. Ystad Saltsjöbad har vunnit flera internationella priser för sitt spa så det är en kandidat. Men ska vi låta recensioner från tidigare gäster på spa-hotell bestämma ser topp 5 listan ut så här:
Runt västkusten finns flera populära destinationer för spa med övernattning. I Göteborg finns spahotell som St Jörgen Park Resort och Arken Spa. Två mycket bra spahotell för en spaweekend. Längs Bohusläns kust finns många spahotell. Till exempel om du letar spa i Smögen så hittar du Smögens Havsbad. Men du hittar även spa i Uddevalla och spa i Marstrand.Det finns en rad kandidater men Ystad Saltsjöbad räknas av många som det bästa spa-hotellet och har vunnit många internationella priser. Men även Sankt Jörgen Park Resort i Göteborg, Varbergs Kusthotell och Yasuragi i Stockholm räknas in bland Sverige bästa spahotell.

I samband med att vi går tillbaka till jobb och vardag kan det vara god tid att unna sig en härlig spaupplevelse. Satsa på en massage och något gott att äta så har du laddat på batterierna lite extra inför hösten!Är du sugen på lite extra lugn och ro finns det mycket att välja på när det kommer till spaupplevelser i vårt eget lilla land. Finns det något bättre än att glida runt i en uppvärmd pool, basta och svettas ut stress och trötthet och tanka upp sig med nyttigheter, vila och energi? Nedan listar vi våra favoriter när det kommer till spaupplevelser i Sverige!

En avkopplande kväll med japanskt bad och middag för dig som vill komma efter jobbet. Under sommaren 12/6-21/8 serverar vi här härlig en walking dinner. Fr om 13/8 återgår vi till 3 rätters a la carte med inspiration från de japanska köket. Plantbaserade alternativ finns. Gäller endast utvalda dagar.
I dag- och kvällspaket ingår alltid fri tillgång till det japanska badet, aktiviteter enligt dagsprogram, lån av yukata och tofflor samt badkläder att behålla. För dagpaket ingår även lunch och för kvällspaket ingår middag. Om du bokat dagpaket kan du besöka oss mellan 08.00-16.00 och för kvällspaket 13.00-22.00Sommarstängt t o m 20/8. Under sommaren serverar vi walking dinner i restaurang Minamo vid takterrassen. En avkopplande eftermiddag och kväll med japanskt bad och middag i Izakaya Nagi 凪 som ligger i anslutning till det japanska badet. Här finns varma och kalla rätter av olika slag, sushi och det där goda söta. Här hittar du även vår veganska meny Saishoku och som ej innehåller gluten, laktos eller nötter. Tre rätter ingår i ditt paket. En heldag som inkluderar lunch samt avkoppling i det japanska badet med varma källor. Här finns även ångsaltbastu, torrbastu, fotbad, sovbastu och mycket mer. Boka gärna till en behandling till detta paket. För en optimal avkoppling går det att boka till en av våra behandlingar. Vi erbjuder ansiktsbehandlingar och massage av olika slag, t ex klassisk massage, bambumassage och olika signumbehandlingar. Eller njut av en kroppsbehandling som kroppsskrubb, kroppsinpackning, huvudmassage eller fotbehandling. Vårt hudvårdsmärke heter Hada.Maila oss på [email protected] med ditt bokningsnummer och förslag på nytt datum så återkommer vi till dig. Vänligen observera att datumbyte kan innebära prisförändring på din bokning.

Vilket spa är bäst på västkusten?
Några av de spahotell på Västkusten som har fått bäst betyg av par är: Varbergs Kusthotell, Varbergs Stadshotell & Asia Spa, VANN och Falkenberg Strandbad.
När du befinner dig i vårt japanska bad använder du de badkläder vi tillhandahåller vid incheckning. Detta för att vi önskar skapa en harmonisk miljö utan för många intryck. Av samma anledning som alla våra gäster bär yukata (den japanska bomullsrocken) under sin vistelse. Vi ber dig respektera detta.Vi har åldersgräns 16 år i målsmans sällskap, annars 18 år. Åldersgräns 13 år under följande period: 3-16 april. Bokas som vuxna. Under några veckor under sommaren erbjuder vi Yasuragi Kids, vi välkomnar då även barn i alla åldrar. Datum 2023: 24 juni – 2 juli samt 30 juli – 6 aug. En avkopplande eftermiddag och kväll med japanskt bad och middag. Under sommaren 12/6-20/8 serverar vi här härlig en walking dinner. Fr om 21/8 återgår vi till 3 rätters a la carte med inspiration från de japanska köket. Plantbaserade alternativ finns. Packa lätt! Vid ankomst får du en yukata (japansk bomullsrock), tofflor och badkläder att använda under er vistelse. Badkläder får ni ta med er hem, medan Yukatan och tofflor är till låns. Här finns handdukar, schampo, balsam och tvål. När du blir törstig är du välkommen att ta för dig av te- och fruktbuffén som står uppdukad i spaloungen. Yukatan har du på dig under hela vistelsen, även under måltider. Vi undanber användandet av egna badkläder. Du börjar alltid ditt besök med att tvaga dig och därefter bada enligt den gamla japanska traditionen vilket ett utmärkt sätt komma ned i varv och släppa taget om vardagen. Än i dag använder japanerna denna urgamla meditativa tvagningsritual för att koppla av. En ritual som utförs i tystnad. Se detta som en helig stund och ett tillfälle att låta stillheten guida dig till återhämtning och nya sätt att se världen. Yasuragi ligger på Hasseludden endast 20 minuter från Stockholms innerstad. Vi erbjuder olika spapaket för en vistelse över dagen, boka ett dagpaket eller kvällspaket. I alla våra paket ingår tillgång till spa (det japanska badet), yukata, aktiviteter som meditation och qi gong enligt dagsprogram samt även lunch eller middag. Det går bra att boka till behandlingar om ni önskar det.Skäm bort dig själv eller någon du gillar med ett weekendpaket på SPA. I en stressig vardag är det lätt att glömma bort sig själv och hitta tid till de människor vi tycker allra mest om. Vi vet hur viktigt det är att faktiskt ta sig tid att bara må bra, umgås och njuta. Det kan du göra hos oss ensam, eller tillsammans med dina närmaste.

Känner du att det vore skönt att ha en avkopplande stund att se fram emot är du varmt välkommen att kontakta oss för att boka eller fråga mer om weekendpaket SPA. Varmt välkommen till oss på Hooks Herrgård!
På Hooks Herrgård bjuder dig på fantastisk natur och omgivning kombinerat med avkopplande spa behandlingar, bekvämt boende, välsmakande mat och minnen för livet. Allt i en unik herrgårdsmiljö. Hooks Herrgård är vacker beläget i Småland intill Hokasjön, ett par mil söder om Jönköping. Vi erbjuder dig weekendpaket SPA som ger dig allt du behöver för att komma ner i varv, slappna av och bara må bra. De fyra hörnstenarna; fysisk träning, mental avkoppling, hälsosam kost och behandlingar, är kärnan i Hooks Herrgård SPA. En balans mellan dessa ger oss ett ökat välbefinnande och bättre hälsa. Med vårt weekendpaket SPA får du njuta av vårt lyxiga SPA på 1300 kvm. Den vackra arkitekturen med jordnära material som trä, betong och skiffer och den oslagbara utsikten över Hokasjöns lugna vatten skapar harmoni.

Förutom att ta ett avkopplande bad i någon av våra källor eller gå på en uppiggande behandlig kan vi erbjuda en golfrunda på någon av våra 18-hålsbanor. Du kan ro på sjön eller bara ta en härlig promenad i skogen. Gillar du att träna föreslår vi att du tar en titt på vårt gym eller bokar en tid på padelbanan. Du kan även göra utflykter till glasriket eller andra sevärdheter runt om.
Vi har öppet alla dagar året om. Hooks Herrgård har funnits i många år vilket gör att vi har alla förutsättningar och erfarenheten att hjälpa dig skapa en lyckad weekend. Vårt weekendpaket med SPA innefattar allt från relax och träning till lån av badrock, tofflor och handdukar, tre rätters middag på kvällen, övernattning (del i dubbelrum) och frukostbuffé. Njut av omsorgsfullt tillagad mat, spa eller varför inte boka någon av vårt breda utbud av aktiviteter?Vi lovar att du kommer att må som en ny människa efter ett weekendpaket SPA hos oss på Hooks Herrgård. Vi hjälper dig att komma ner i varv och bara tänka på dig själv och ditt sällskap, vi ordnar med resten. Hos oss finns inga måste och krav utan man kan bara vara.

Hagabadet är en självklar favorit för göteborgare och besökare. Badet öppnade i Haga redan 1867 under namnet ”Renströmska Bad- och tvättinrättningen”. När Valhallabadet togs i bruk på 60-talet blev det gamla badhuset stående och förföll under många år, innan det restaurerades i mitten av 1990-talet och återfick sin forna glans. Idag finns spaupplevelser under namnet Hagabadet även längs älvstranden på Hisingen och vid Drottningtorget mitt i stan.
Vägen ut till Arken går längs med Göteborgs hamn, en av norra Europas viktigaste och största, men inte nödvändigtvis det som förknippas med bubbelbad och lermasker. Oroa dig inte. Du glömmer snart allt vad containerfartyg och logistik heter när du kliver in på Arken. Här väntar ett art garden spa, en underbar havsutsikt och god mat. Stanna över dagen eller checka in.Vill du inte välja mellan avkoppling och stadspuls? Då passar Upper House Spa dig perfekt. Här befinner du dig mitt i stan men med 20 våningar mellan dig och gatornas brus. Om du är en våghals sätter du dig i utomhusbubbelpoolen med glasgolv och njuter av utsikten, förlåt, nedsikten. Utöver den spektakulära utepoolen finns det ytterligare två pooler, flera bastur, behandlingar och ett gym med stans bästa utsikt. Sugen på en övernattning? Då checkar du in på Hotell Upper House eller Gothia Towers. Sankt Jörgen Park har ett brett utbud aktiviteter, boende och restauranger, men allra bäst är kanske ändå spaavdelningen. Här finns bastur med varierande temperaturer, en marmorkällare att tvaga sig i, varma källor, svävande loungebäddar, en uppsjö av behandlingar och mycket mer. Ja du hör ju. Det är avkoppling när det är som bäst. Gör som Lebron James, Lewis Hamilton och andra kända idrottare och testa en iskall kryobehandling. I Hovås i västra Göteborg ligger Vauk som utvecklat en egen metod med andningstekniker, kall ångbastu (85 minusgrader!) och uppvärmning som bland annat sägs boosta kroppen, stärka immunförsvaret och förbättra sömn.Hotel Riverton har funnits vid Skeppsbron i många år och fick under 2020 ett rejält ansiktslyft, som också innebar premiär för en fantastisk spaanläggning. Här kan du koppla av med varma bad och behandlingar, innan du ger dig ut bland Linnéstadens restauranger och barer, bara en kort promenad bort.

Vilka spahotell är mest kända i Sverige?
Vi tar en titt på några av de mest kända spa hotellen i Sverige och vad de har att erbjuda.The Lodge Resort & Honulele Spa, Skåne.Ellery Beach House, LidingöArken Hotel & Art Garden Spa, Göteborg.Yasuragi, Stockholm.Orbaden Spa & Resort, Vallsta.Falkenbergs Strandbad.Arctic Bath, Harads.KUST Hotell & Spa, Piteå
Varma bad, avkopplande massage och välgörande behandlingar. Göteborg har många underbara spa- och badanläggningar att besöka. Läs vår guide och hitta din favorit, sen är det bara att lägga gurkskivorna på ögonen och njuta.Hela avgiften betalas i samband med bokning. Du kan avboka muntligen eller skriftligen till oss. Dock senast 48 timmar innan bokad tid. Om avbokningen sker med mindre än 48 timmar, sker ingen återbetalning.Basta och eller ta ett skönt bad i bubbelpoolen i vårt härliga spa. Alla är välkomna – campinggäst, familj, barnkalas, klassträff, kollegor, svensexa/möhippa, idrottsklubbar mm. Max 20 personer.Beställning av menyer från poolmenyn måste göras minst 5 dagar i förväg och detta görs på 0510-26804 eller via bokningsförfrågan i “övrig information”.

Välkommen att semestra på vackra Mösseberg i sommar. Njut av den svenska sommaren när den är som allra bäst. Skulle solen utebli så är det perfekt att vistas på vårt spa och varva ner en dag. Vårt kök serverar en härlig bistro och a la carte meny hela sommaren. Slår hungern till under dagen så har vi en trevlig spameny. Välkomna!

En vistelse på Kurorten Mösseberg är en resa i tiden. Ända sedan 1867 har vårt hotell varit en plats för rekreation och inspiration. Som gäst hos oss blir du en del av en exklusiv, historisk skara – här har celebriteter sökt sin tillflykt under mer än ett sekel.Gimo Herrgård har en restaurang som serverar en variation av rätter, inklusive rätter gjorda av lokala råvaror. Gästerna kan även njuta av en skön promenad i den vackra parken eller cykla i den omgivande naturen. Gimo Herrgård är ett utmärkt val för gäster som vill koppla av och njuta av en historisk och vacker miljö.

Spaanläggningen är utmärkt, med ett brett utbud av behandlingar och avkopplande faciliteter. Ellery Beach House har även en strandklubb med bland annat 3 uppvärmda utomhuspooler, 1 inomhuspool och bastu.
Gästerna kan också njuta av hotellets välutrustade gym, delta i olika aktiviteter eller koppla av på terrassen med utsikt över havet. Torekov Hotell har en restaurang som serverar hälsosam och god mat, inklusive rätter baserade på lokala råvaror. Torekov Hotell är en idealisk destination för gäster som söker en modern och avslappnande upplevelse med vacker havsutsikt.Stockholm är en stad med många utmärkta museer som erbjuder en unik inblick i Sveriges historia, kultur och konst. Från det världsberömda vrak av Vasaskeppet till det modernt och samtida konst på Moderna Museet, finns det något för alla….

Gästerna kan också njuta av utsökta rätter som serveras på hotellets restaurang, som har en vacker utsikt över havet. Ellery Beach House är definitivt en perfekt plats för avkoppling och återhämtning.

Vilket Spa är bäst i Göteborg?
5 spa i GöteborgHagabadet. Hagabadet är en självklar favorit för göteborgare och besökare. … Arken Spa. Vägen ut till Arken går längs med Göteborgs hamn, en av norra Europas viktigaste och största, men inte nödvändigtvis det som förknippas med bubbelbad och lermasker. … Sankt Jörgen Park. … Upper House Spa. … Riverton Spa.
KUST Hotell & Spa är ett modernt spahotell som ligger i den charmiga kuststaden Piteå. Hotellet har en stilfull design och erbjuder bekväma och lyxiga rum med moderna bekvämligheter.

Vad kostar en spa dag?
Att gå på dag-spa kostar allt mellan 300-1500 kr beroende på innehåll. Att bo på spa-hotell kostar mellan 1000-3000 kr per natt för rummet och sen ytterligare 500-1000 kr för entré till spa.
Hotellets restaurang, Upper House Dining, serverar innovativ och kreativ mat som har en enastående smakkombination. Upper House är den perfekta platsen för en lyxig och avkopplande helg i Göteborg.

Spa-anläggningen på hotellet erbjuder bastu, varma utomhusbad, badbrygga för bad året runt samt en bar och lounge med panoramautsikt över sjön. Detta spahotell erbjuder inte behandlingar.

Gästerna kan njuta av en måltid på hotellets restaurang som erbjuder en läcker meny med fokus på lokala ingredienser. Arken Hotel & Art Garden Spa är en perfekt plats för en avkopplande vistelse i en vacker och inspirerande miljö.
Detta spa hotell ligger vid havet och erbjuder en fantastisk miljö för avkoppling och rekreation. Hotellet har en stor spa-avdelning med flera olika behandlingsrum, bastu och inomhuspool. Här finns också flera restauranger som serverar läckra måltider, samt en bar där man kan njuta av en drink eller två.Hotellet har en avslappnad och lyxig atmosfär med en vacker utsikt över havet. Ystad Saltsjöbad är en idealisk destination för gäster som söker en exklusiv och avkopplande upplevelse i en vacker miljö med närhet till havet.

Gimo Herrgård är ett charmigt spa hotell beläget i en vacker herrgård från 1700-talet i Uppland, Sverige. Hotellet har en avkopplande atmosfär och kombinerar en lyxig miljö med moderna bekvämligheter.
Ystad Saltsjöbad är ett exklusivt spahotell vid Skånes vackraste kust vid Österlen och erbjuder en avkopplande miljö med sin fantastiska havsutsikt. Det finns en stor spa-avdelning med inomhuspool, bastu och bubbelpool, där gästerna kan njuta av olika typer av behandlingar som massage, ansiktsbehandling och kroppsbehandlingar. Hotellet har också flera restauranger som serverar läckra måltider, samt en bar där man kan njuta av en drink eller två. Torekov Hotell är ett modernt spahotell beläget på den vackra kusten i södra Sverige. Hotellet har en avslappnad och stilren atmosfär med en spektakulär utsikt över havet. På Spa-anläggningen kan du njuta av varma och kalla bad, bastu, välgörande behandlingar och god närodlad mat. Yasuragi är ett avkopplande spahotell som ligger i Saltsjö-Boo, Stockholm. Hotellet har en unik japansk-inspirerad design som skapar en lugn och avslappnande atmosfär. Yasuragis spa-tjänster inkluderar flera pooler, bastur och behandlingar, samt en avkopplande lounge med te-ceremonier.

Ellery Beach House är ett lyxigt spahotell beläget vid en vacker strand på Elfviks Udde, Lidingö. Det här boendet erbjuder en avkopplande och unik upplevelse för alla gäster som söker en lugn tillflyktsort. De rum som finns tillgängliga är välutrustade och inredda med stilrena möbler och moderna bekvämligheter.
Hotellet erbjuder en unik upplevelse med moderna bekvämligheter och avslappnad atmosfär. The Lodge Resort har 98 rum och sviter som är designade med gästernas komfort i åtanke. Rummen är utrustade med moderna faciliteter och är inredda i en mysig stil. Honulele Spa är en fantastisk upplevelse för de som vill koppla av och njuta av livet. Hotellet har även en restaurang som serverar läcker mat lagad av lokala ingredienser. The Lodge Resort & Honulele Spa är den perfekta platsen för en avkopplande och minnesvärd semester.Spaanläggningen har ett stort utbud av behandlingar, inklusive olika massage- och skönhetsbehandlingar, och erbjuder ock bastubad, vilsamma rum och bad i varma källor – både inomhus och utomhus.

Arctic Bath är ett unikt spahotell som ligger i den lilla byn Harads i norra Sverige. Hotellet är byggt i form av en flytande ring som ligger fritt i en frusen flod. Rummen är stilfullt inredda och erbjuder en spektakulär utsikt över det vackra norrskenet på vintern och midnattssolen på sommaren.
Varbergs Stadshotell & Asia Spa är ett elegant hotell som ligger i Varberg, Halland. Hotellet erbjuder en avkopplande atmosfär med en unik kombination av traditionell och asiatisk design. Asia Spa är en av de största spa-upplevelserna i Skandinavien, med flera pooler, bastur, behandlingar och avkopplingsområden. Spaanläggningen är imponerande och erbjuder 2 torrbastur, 1 ångbastu, 2 utomhusjacuzzis och deras kalla utomhuspool som är öppen året runt. Arctic Bath erbjuder även flera avkopplande behandlingar. Upper House är ett lyxigt hotell som ligger högst upp i Gothia Towers i Göteborg. Hotellet erbjuder en elegant och avkopplande atmosfär med fantastisk utsikt över staden och havet. Upper House har ett eget spa, Upper House Spa, som är en av de mest exklusiva och avkopplande spa-upplevelserna i Göteborg. Gästerna kan njuta av flera pooler, bastur, avkopplingsområden och en mängd olika behandlingar och massagealternativ.Falkenbergs Strandbad är en vacker spahotell som ligger vid havet i Falkenberg. Hotellet har en modern inredning och erbjuder bekväma och lyxiga rum som passar alla gästers behov. Spaanläggningen är imponerande med en mängd olika behandlingar, inklusive massage och skönhetsbehandlingar, och en stor inomhuspool med utsikt över havet.

Gästerna kan också njuta av en utmärkt matupplevelse i hotellets restaurang, som serverar läcker mat med lokala råvaror. Varbergs Stadshotell & Asia Spa ligger nära stadens vackra kust och strandpromenad, och gästerna kan även utforska området genom cykling eller vandring. Det är den perfekta platsen för en avkopplande och lyxig helg vid kusten.Sverige är känt för sina natursköna områden, avkopplande miljöer och spahotell som erbjuder en unik upplevelse för besökare. När det gäller att välja det bästa spahotellet i Sverige finns det många alternativ att välja mellan, med olika stilar och teman för att passa olika smaker och preferenser. Oavsett vilket spahotell man väljer kan man räkna med en avkopplande och oförglömlig upplevelse. Gästerna kan också njuta av en måltid på hotellets restaurang som serverar läckra rätter tillagade med lokala råvaror. Falkenbergs Strandbad har också en privat strand där gästerna kan koppla av och njuta av solen och havsutsikten. Detta är en perfekt plats för en avkopplande och lyxig vistelse vid havet. Spat har flera pooler, bastur inklusive Bubbelpool, Ångbastu, Torrbastu, Inomhuspool, Utomhuspool och Kallbad. Avkopplingsområdet har ett brett utbud av behandlingar, såsom massage och ansiktsbehandlingar. Här finns också möjlighet att delta i olika träningspass och aktiviteter, såsom yoga.Gästerna kan också njuta av lokalt inspirerade rätter som serveras på hotellets restaurang. Arctic Bath är definitivt en plats för en unik och minnesvärd upplevelse i en av Sveriges mest spektakulära miljöer.Piteå är också en vacker stad som erbjuder en mängd olika utomhusaktiviteter såsom skidåkning, fiske och vandring. KUST Hotell & Spa är en perfekt plats för en avkopplande vistelse med närhet till både natur och stadsliv.

Hotellets restaurang serverar läcker mat från lokala källor. Gästerna kan välja mellan olika rumstyper, från mysiga standardrum till rymliga sviter med balkonger som vetter mot havet. Smögens Hafvsbad är den perfekta destinationen för dem som söker avkoppling och avkoppling i en vacker kustmiljö.
The Lodge Resort & Honulele Spa ligger på toppen av Romeleåsen i Skåne och är en av Sveriges mest lyxiga spahotell. Hotellet har en avslappnad och exklusiv atmosfär med inredning inspirerad av Hawaii. Spa-avdelningen, Honulele Spa, erbjuder en unik upplevelse med lyxig relax med sprakande öppna brasor, fyra nya behandlingsrum, yoga, en 12 meter lång uppvärmd infinitypool, kallvak och bastu. Här finns också möjlighet att njuta av olika behandlingar, såsom massage och ansiktsbehandlingar.Arken Hotel & Art Garden Spa är ett elegant och modernt spahotell i Göteborg som ligger i en vacker trädgårdsmiljö med konstverk från lokala konstnärer. Hotellet erbjuder rum som är stilfullt inredda med alla moderna bekvämligheter för en bekväm och avkopplande vistelse. Smögens Hafvsbad är ett lyxigt spa-hotell beläget på Västkusten i den pittoreska staden Smögen. Hotellet erbjuder fantastisk utsikt över havet och den omgivande skärgården. Hotellets restauranger serverar hälsosam och god mat inspirerad av den japanska matkulturen. Yasuragi erbjuder också olika aktiviteter som yoga, qigong och meditation. Gästerna kan också njuta av promenader i de vackra omgivningarna, som inkluderar en japansk trädgård och närheten till havet. Yasuragi är den perfekta platsen för dem som söker en avkopplande och unik spa-upplevelse i en vacker miljö.Storhogna Högfjällshotell & Spa är en lyxig anläggning som ligger vid foten av Storhogna berg i Jämtlandsfjällen. Hotellet erbjuder en lugn och avslappnad atmosfär med en unik utsikt över fjällen. Spa-tjänsterna inkluderar flera pooler, bastur, behandlingar och ett avkopplande loungeområde.

Sverige är ett land som är känt för sina natursköna områden, imponerande kustlinjer och många möjligheter till avkoppling och rekreation. En av de mest populära sätten att njuta av detta är genom att besöka ett spa hotell. Här finns det möjlighet att koppla av och ta hand om kroppen med olika typer av behandlingar, träning och hälsosam mat. Vi tar en titt på några av de mest kända spa hotellen i Sverige och vad de har att erbjuda.

Spaanläggningen är imponerande med flera olika behandlingar och faciliteter, inklusive bastu och en stor pool med havsutsikt. Gästerna kan också njuta av läckra rätter på hotellets restaurang, där fokus ligger på lokala råvaror från Norrland.
Gästerna kan också njuta av lokala råvaror i den utmärkta restaurangen. Området är populärt för utomhusaktiviteter såsom vandring, cykling och fiske. Orbaden Spa & Resort är en perfekt plats för en avkopplande vistelse med möjlighet att utforska den vackra naturen runt omkring.Underbar vandring i otroliga fjällandskap med fina leder och porlande forsar. I den här artikeln berättar jag om mitt vandringsäventyr i Kvikkjokk och Årrenjarka. Jag var här och vandrade i två dagar i början av augusti med min familj. Vandring…

Detta spahotell ligger i hjärtat av Hälsingland och har en stor spa-avdelning med en rad olika behandlingar. Här kan man koppla av i bastun, bada i inomhuspoolen, utomhuspoolen, mineralbadet samt utomhusjacuzzin eller ta ett dopp i sjön utanför. Hotellet erbjuder också olika typer av träningspass, bland annat yoga och meditation.
Hotellets restaurang serverar mat av högsta kvalitet och med lokala råvaror, som kan njutas av med utsikt över fjällen. Gästerna kan också delta i olika aktiviteter som vandring, skidåkning och fiske. Storhogna Högfjällshotell & Spa är den perfekta platsen för dem som söker en genuin fjällupplevelse med avkoppling och bekvämligheter.Hej och Välkommen till Lidköpings Massagecenter! Hos oss finner du en rad olika behandlingar som hjälper dig att bli av med smärta eller bara avnjuta en skön stund. – Vi erbjuder specialpriser för studenter 15% rabatt. Om du inte kan komma till oss erbjuder vi även hemmassage där vi kommer ut till dig. En tilläggsavgift tillkommer enligt överenskommelse. Osäker på vad för typ av behandling du behöver? Kontakta oss så hjälper vi dig med rätt behandling. Vi erbjuder även speciella behandlingar för personer med olika funktionsnedsättningar eller som inte kan ligga ner på mage. Certifierad i Sverige och England med över 25 års erfarenhet. Om du inte hittar en tid som passar, kontakta mig så hittar vi en lösning! Betala med epassi finns hos oss. Det finns gratis parkering ovanpå Hemköp. (2 timmars parkerin

– Det är väldigt roligt att Lundsbrunns Resort & Spa har ingått i ett treårigt avtal med oss som syftar till att stärka bådas varumärken. De har genomgått en stor och jättefin renovering, och nu ska vi se till att våra supportrar och företag får upp ögonen för det. Lundsbrunns Resort & Spa är ett kanonställe för större konferenser, en spadag eller en staycation, säger Jakob Kaufmann, marknadsansvarig i Villa Lidköping.
– Det här är en komplett Resort mitt i Skaraborg och vårt mål är tydligt. Vi ska bli den naturliga mötesplatsen och ”Top of mind”-anläggning för den här regionens konferens, spa, möten och aktivitetsbesökare. Till detta kan tilläggas att vi dessutom har en egen kyrksal med plats för 210 personer vilket även gör oss attraktiva för genomförande av bröllop i vår fina parkmiljö härute i Lundsbrunn, säger Rikard Bender, VD på Lundsbrunns Resort & Spa. – Då Villa Lidköpings värderingar och syn på samarbete ligger väldigt nära vad vi står för ute på Lundsbru
nn Resort & Spa så hoppas och tror jag att denna samsyn både på kort och lång sikt ger olika synergier som gynnar både Villa Lidköping som föreningen och oss som hotell och aktivitetsanläggning med högt ställda mål. 
Samarbetsavtalet är alltså tecknet till tre år och de genomsyrar både Villa Lidköping och Lundsbrunns Resort & Spa som ser kontinuitet och långsiktighet som helt avgörande.– Ett långsiktigt samarbete är alltid bäst för båda parter. Då kan vi gemensamt och steg för steg utveckla nya idéer, produkter och samarbetsformer tillsammans, vi ser framemot ett långsiktigt och lyckat samarbete för båda parter, avslutar Bender.

Kan man åka på spa själv?
Spapaket på Yasuragi. Ta en dag bara för dig själv eller tillsammans med någon med ett av våra dag- eller kvällspaket. Yasuragi är en helhetsupplevelse som syftar till att du ska få tid att komma ned i varv och åka tillbaka hem med ny energi.
– Förutom att det är Sveriges klart bästa bandylag både på dam- och herrsidan så är Villa Lidköping en av landets mest professionella och organiserade elitföreningar med rätt värderingar och där bredd och ungdomsidrott för båda könen är viktigt. Det är en hög prioritet i föreningen och då känns det både lätt och rätt att samarbeta med Villa Lidköping, säger Rikard och fortsätter berätta vad han vill få ut av samarbetet:

Lundsbrunns Resort & Spa alltså en helt nyrenoverad anläggning som öppnade hösten 2020. Det finns 160 rum och plats för cirka 250 övernattande gäster. Den nya satsningen framåt för Lundsbrunn Resort & Spa kommer förutom konferens, spa och god mat som man tidigare varit kända för även präglas av ett brett utbud av aktiviteter som på ett eller annat sätt är kopplat till hotellet som exempel kan nämnas, golfbana, padel, cykling, candring och nu även inom kort en nyanlagd Discgolf-bana precis utanför hotellet.
Barn behöver också avkoppling – att besöka Lundsbrunn Resort & Spa tillsammans med barn är en härlig upplevelse för hela familjen. Ta en paus från iPads, stoj och stim och unna er och barnen sköna bad och avkoppling i vårt spa, en oas för lugn och ro. Familjespa Sommarlovet: 8juli – 13aug

Lyx och flärd samtidigt som naturen ligger nära. Vill du ha lugn och ro får du det, vill du ha fart och fläkt får du det. Hotellet med dess spa och konferenslokaler ligger vid foten av Kinnekulle. Hos oss hittar du allt från spaerbjudanden, golfpaket, vandringspaket, weekendpaket, padelpaket, yoga, konferens med eller utan aktivitet. Det ska vara mysigt att komma bort och det är mysigt att komma till oss!
Tillsammans med Lilla Björkö kan vi presentera exklusiva Konsertpaket med boende i sommar med några av Sveriges mest spännande artister. Helt enkelt unika konserter i det lilla formatet. Detta vill ni inte missa!Tillsammans med Lilla Björkö kan vi presentera exklusiva Konsertpaket med boende i sommar med några av Sveriges hetaste artister. Helt enkelt unika konserter i det lilla formatet. Detta vill ni inte missa!Hotell, spa, restaurang och konferens i vackra Lundsbrunn, Skaraborgs egna lilla pärla, en del av Västra Götaland. Mitt i det vida lantbrukslandskapet slingrar vägarna in mot byn som göms försiktigt av trädsamlingar och skapar en oas av idylliska hus och prunkande trädgårdar.

Vilket är det bästa spahotellet?
Nordens 10 bästa spahotellJapansk lyx på Yasuragi i Nacka/Stockholm. … Farris Bad, Larvik – anrik norsk kurort. … Clarion Hotel® Sign, Stockholm – populär takpool med utsikt över hela Stockholm. … Copperhill Mountain Lodge, Åre – avkoppling mitt i skidbacken. … Clarion Hotel® Post, Göteborg – spa mitt i Göteborg.
I Skaraborg finns många natursköna vandringsleder av varierande karaktär. Inom 1 timmes bilfärd kan du uppleva allt ifrån Vänerskärgårdar och kustlandskap till platåberg och en böljande rullstensås. Så nära varandra, men ändå så olika

Ta Sista-Milen-Bilen till din upplevelse I sommar mellan 21/6 och 31/8 har du möjlighet att ta Sista-Milen-Bilen för bara 95 kr/person till din upplevelse dit kollektivtrafiken inte når. Det kan vara till, från och mellan besöksmål, boenden, restauranger, upplevelser och centrum i Lidköping, Götene, Skara och Vara kommuner.
Under 2 dagar så får du möjlighet att besöka några av Kinnekulle traktens mest uppskattade konstnärer. Våra konstnärer kommer under dessa dagar att öppna upp sina verksamheter just för dig i ett helt unikt Konstsafaripaket. Boendet och välsmakande middag intar du hos oss på Lundsbrunn Resort & Spa!Sommaren är en perfekt tid med plats för både mys och skapa minnesvärda upplevelser tillsammans. Vi erbjuder därför Sommarens glassigaste erbjudande, SOMMARDEALEN!

Vart ska man åka på spa?
Nedan listar vi våra favoriter när det kommer till spaupplevelser i Sverige!1 / 13. Ystad Saltjsöbad – Ystad. … 2 / 13. Copperhill Mountain Lodge – Åre. … 3 / 13. Vann spa – Lysekil. … 4 / 13. Varberg Stadshotell & Asia Spa – Varberg. … 5 / 13. Sankt Jörgen Park – Göteborg. … 6 / 13. Ellery Beach House – Lidingö … 7 / 13. … 8 / 13.
Lämna vardagen och njut hos oss i natursköna Lundsbrunn! Oavsett om du bara vill vara borta en liten stund på dagspa med avkopplande massage, eller om du vill övernatta och äta middag under helgen så har vi något som kommer passa dina önskemål.Under en hel helg arrangeras guidning, afterbike, cykelmässa, test av de senaste cykelmodellerna, goa middagar och inte minst oförglömlig cykling på Kinnekulle och i Lundsbrunn. Passa på att vässa dina MTB-skills och samtidigt lära känna nya människor.

Vad kostar spa för två?
Hur mycket kostar en spaweekend? Att bo på spahotell kostar mellan 1000-3000 kr per natt för rummet och sen ytterligare 500-1000 kr för entré till spa.
Jag både plockar, vaxar och färgar dina bryn. Vill du ge dina ögonfransar ett lyft kan vi antingen färga eller göra lashlift som innebär att vi permanent böjer dina egna fransar. En skonsam behandling som ger ett vackert och naturligt resultat.Önskar du svensk klassisk massage så erbjuder jag behandlingar mellan 20 till 80 minuter. Eller varför inte njuta av en varm hotstone-massage eller en återfuktande kroppsskrubb?

Längtar du efter en skön helkroppsmassage? En återfuktande ansiktbehandling eller ett lashlift? Hos mig kan du unna dig själv det mesta inom spa, massage och skönhet.

Det varierar mycket i pris beroende på vart du vill åka, när du vill åka och vilken kvalitet du är ute efter. Genom att använda filtreringsfunktionen kommer du enkelt kunna se vilka priser som är tillgängliga för dina behov.

Oavsett vart du ska i världen så finns det flygresor och hotell att boka smidigt, genom att jämföra priser och se alla resor samlade på samma ställe så kommer du enkelt att hitta det erbjudande som passar dig bäst.
Hitta spa hotell i Lidköping som passar dina önskemål genom att se alla spahotell i området som du vill åka till. Här finns dom bästa spa hotellen i hela världen samlade på samma ställe, du kan enkelt hitta dom mest prisvärda spa hotellen genom att filtrera på pris och stjärnor.

Du kan även hitta spapaket eller erbjudanden där det finns sparesor och spahotell till rabattpriser. Om du inte har bestämt din destination så kan du se vilka destinationer som har erbjudande på spa innan du bokar din resa.På ett spa hotell får du njuta av en vistelse på hotell med spa upplevelse, god mat, sköna behandlingar och en mycket trivsam miljö. På en spaweekend får du en lugn återhämtning från vardagens stress och kan njuta av att bara koppla av och ta det lugnt. Det finns även spapaket där det ingår både hotell och flyg och där allting är inkluderat i priset. Om du vill resa utomlands på en spaweekend så finns det många möjligheter för dig. När du bestämt dig för vart du ska resa så blir nästa steg att hitta det bästa spahotellet. Det finns mycket att tänka på innan du bokar ditt boende för att vara säker på att du hittar det bästa alternativet för dig. Lägg gärna lite extra tid när du bokar ett spa-hotell för at vara säker på att du kommer trivas bra under din vistelse.Om du inte redan vet vart du vill åka hjälper vi dig hitta populära destinationer med spa. Det finns många välkända spahotell i Lidköping och vi hjälper dig hitta det mest prisvärda spahotellet för dig.

Spahotell finns överallt i hela världen, du hittar dom i allt från stora turistdestinationer till avlägsna platser ute på landet. Spahotell erbjuder tjänster som bastu, pooler, gym, massage, och ett stort utbud av olika behandlingar.
En spaweekend är för dig som behöver komma iväg från vardagens stress och bara njuta och ta hand om dig själv genom att koppla av med spa, hotellövernattning och god mat.Det skiljer sig mycket i pris på olika länder och städer, därför bör du alltid kolla upp vad prisklassen är på det område som du är intresserad av att åka till. Det kan du enkelt göra genom att få upp en lista på alla spahotell i den staden du söker efter.

Boka spa hotell erbjudanden i Lidköping som passar dina behov. Vi hjälper dig hitta prisvärda spahotell med hög kvalitet. Du kan enkelt sortera hotell efter billigast pris och hitta dom bästa spa hotellen för dig.
Det finns massvis med bra erbjudanden på spa weekend i Lidköping, ta med din vän eller partner och skäm bort er en helg med hotellfrukost, spa och sköna behandlingar! Oavsett om du är med din vän och vill ha en avkopplande helg med spa eller om du vill åka på en romantisk weekend spa med din partner så finns det alternativ för dig.

Är man ensam på spa?
Vi vet hur viktigt det är att faktiskt ta sig tid att bara må bra, umgås och njuta. Det kan du göra hos oss ensam, eller tillsammans med dina närmaste.
Klassiska Selma Spa+ väntar på dig! Ett av landets mest omtyckta spahotell med ett svårslaget läge mitt bland Värmlands skogar, fjäll och sjöar i pittoreska Sunne.Frösö Park Hotel är en av våra senaste spaanläggningar. En pärla, med fantastiskt naturnära läge på Frösön i Östersund. Här kan ni välja och vraka mellan ett stort träningsutbud både inom- och utomhus, ett antal pooler, relaxytor och bastur. Upplev de skandinaviska badtraditionerna med fokus på hydroterapi.