Posted on

Spegel 110 Cm

En spegel med integrerade ljusfält garanterar god belysning och ger en spännande ljuseffekt i badrummet. Lösningen är funktionell, snygg och enkel på samma gång. Ljusfälten kan vara antingen horisontella eller vertikala, beroende på spegelns storlek och din smak.

Kan man ha för många speglar?
Låt speglarna vara en inredningsdetalj som sticker ut i ditt hem och var inte rädd för att experimentera med placeringen. Och kom ihåg.. Man kan aldrig ha för många speglar!
En spegel kan göra en värld av skillnad för uppfattningen av rymd i ditt badrum. Badrumsspegeln reflekterar ljus och skapar djup i rummet, så det känns större.

Hur stor spegel ska man ha?
En bra tumregel för att placera badrumsspeglar är att mitten av spegeln ska vara i ögonhöjd för den kortaste vuxna personen i hemmet. Om det är stor höjdskillnad mellan de kortaste och längsta vuxna i ditt hem är det en bra idé att kontrollera om den längste kan se hela sitt ansikte i spegeln.
En polerad kant, en sandblästrad ram, runda hörn eller fästena som håller spegeln på plats. Allt tillsammans kan lägga till personlighet och charm till ditt badrum. Speglar är i sig moderna, och de utgör ett dekorativt element som alltid kommer att vara relevant tack vare sin praktiska funktion.Du kan välja mellan många olika typer av speglar för badrummet. Du kan gå efter den senaste trenden, praktiska behov eller estetiska överväganden – eller en kombination av dessa.

Om du väljer ett spegelskåp får du en smart kombination av förvaringsutrymme och stort spegelutrymme. Den multifunktionella spegeln kan vara en särskilt smart lösning för det lilla badrummet, där varje kvadratmeter räknas.
När du väljer en badrumsspegel med integrerat ljus, se till att du väljer en som är godkänd för våtrum. Detta garanterar att spegeln klarar av vattenstänk och att risken för stötar undviks. Det innebär att du enkelt kan placera spegeln nära badkaret utan problem. Alla HTH-speglar med ljus är säkerhetsgodkända.

Hur ser man att en spegel är gammal?
Kvicksilvret som används i antika speglar oxiderar och orsakar slumpmässiga grumliga fläckar över ytan, särskilt nära kanterna. Ibland kan ett eller två tecken på tidens slitage vara bra. Men om det finns några sprickor i ytan eller skador på spegelns ram kommer detta att påverka spegelns värde negativt.
Få hjälp att hitta rätt spegel för ditt badrum. Boka ett designmöte eller kom förbi din närmaste HTH-butik och upplev speglarna i inspirerande miljöer.

Vad kostar en måttbeställd spegel?
Glaset är fritt från giftiga ämnen, vilket innebär att det inte bara är en hållbar och säker produkt, utan också en ”grön produkt” som är miljövänlig. 1 040,00 kr inkl.
Innan du väljer en rund badrumsspegel bör du dock vara medveten om att en rund spegel har mindre spegelutrymme. Detta kan därför vara en utmaning i ett familjebadrum där du behöver plats för flera personer som borstar tänderna, gör i ordning håret och sminkar sig samtidigt.Om du är kär i de runda speglarna kan du antingen se till att deras omfattning är lagom stor eller använda den runda spegeln på gästtoaletten, där det primära behovet är att kunna se ditt ansikte i spegeln.

Den runda formen är en fin kontrast i ett badrum med fyrkantigt kakel. Omvänt kan en rektangulär spegel framhäva raka linjer om badrummet har ett fyrkantigt handfat eller avlånga kakel. Badrummen, särskilt de små, kan få en optisk förstärkning av en stor spegel. De blanka ytorna fångar och reflekterar ljuset och skapar mer luft i rummet. Om det är stor höjdskillnad mellan de kortaste och längsta vuxna i ditt hem är det en bra idé att kontrollera om den längste kan se hela sitt ansikte i spegeln. När du gör det tar du hänsyn till att både korta och långa personer kan se sig själva i spegeln utan att böja sig eller stå på tå.Den stora vägg-till-vägg-spegeln är skräddarsydd för ditt badrum och ser till att du har allt spegelutrymme du vill ha. Det är särskilt praktiskt när ni är flera som bor tillsammans som behöver spegla sig samtidigt.

Vilken spegel ska man välja?
Satsa gärna på en spegel med inbyggd LED-belysning för bäst ljusresultat. Vilken storlek på spegeln ska man satsa på? Det bästa är att anpassa storleken på spegeln efter hur stort ditt badrum är. Desto mindre badrum, desto större spegel bör du ha om du vill skapa en känsla av rymd och ljus.
Du kan när som helst avbryta din prenumeration genom att klicka på länken för avanmälan i nyhetsbrevet. Mer information om hur vi skyddar och behandlar dina personuppgifter finns här.I mindre rum visar sig spegeln från sin allra bästa sida. Där kommer den verkligen till sin rätt och gör skillnad genom att ge en rymlig och öppen känsla. Ju större spegel, desto större känns rummet. Tänk även på att speglar ger rymd och ljus med hjälp av reflektion. Se till att placera spegeln så att dagsljuset faller mot den, och ställ gärna en lampa som ger spegeln ljus när mörkret faller på.

Om du inte redan gjort det, låt spegeln ta plats på väggarna hemma och börja lek med reflektioner, ljus och rymd. Oavsett om du ska pryda en tom vägg, förstora ett rum eller skapa en lekfull känsla är spegeln ett bra detalj att ta med i inredningen.

Speglar kan trolla med ett rums storlek genom effektfulla reflektioner och skapa både ljus och rymd. Det är helt enkelt inte konstigt att speglarna har fått ta en större plats i våra hem. Vi har särskilt fastnat för de runda speglarna som vi inte kan få nog av.De senaste åren har speglarna flyttat ut från badrummen och hallarna och gått från att vara en praktisk nödvändighet till en trendig inredningsdetalj. Här har vi samlat ihop tips på hur du kan pryda dina väggar med speglar i olika former och storlekar.

Har du en tom vägg att fylla? Eller vill du leka med ljus och reflektioner? Då kan en bra idé vara att hänga upp flera speglar i samma stil. Ett tips är att inte montera på måfå utan ha en plan och organisera speglarna innan du slår i spikarna.I vardagsrummet kan spegeln med fördel bli ett komplement till mer traditionella tavlor eller planscher. En stor rund spegel som hänger för sig själv på en vägg ger en härlig och maffig känsla. Är du mer för tavelväggar blir en mindre rund spegel ett fint avbrott bland de rektangulära ramarna. Spegeln kan även få sin plats bland andra inredningsdetaljer stående på en hylla eller byrå.Leverans sker dagtid till husets ytterdörr. Leveransen sker dag tid 8-17. På de flesta orter kan du också välja till att få leveransen på kvällstid, mellan kl. 17-21. Allt under förutsättning att du bor utmed körbar väg.

För adresser med lantbrevbärare saknas tjänsten Hempaket. Har du lantbrevbärare kan du ändå kostnadsfritt få paketet levererat hem med ordinarie tur efter kontakt med PostNord.

Spegel med härligt nostalgisk känsla, både i form och stil. Spegeln är utan ram och har en tunn, svart sarg på sidorna runt spegeln. Spegeln hängs upp vertikalt och det finns upphängningshakar på båda kortsidorna. Denna spegel passar även bra i badru… Ladda ner högupplöst bild
Loox är vår populära runda spegel med belysning bakom kanten. Spegeln finns i tre storlekar – 70, 90 och 110 cm. Med Loox ovanför kommoden får hela badrummet sig ett rejält lyft och en härlig känsla. Loox kopplas till rummets strömbrytare och LED-belysningen har en beräknad livslängd på hela 20 år.

Börja med att fundera på vad för slags spegel du vill ha till badrummet. Har du ett mindre badrum kan det vara praktiskt med ett spegelskåp ovanför handfatet, med plats för förvaring. Något annat som är viktigt att ha i åtanke om du ska köpa en ny badrumsspegel är belysningen. I badrummet är det bra med extra belysning, eftersom det ofta är här vi rakar och sminkar oss. Satsa gärna på en spegel med inbyggd LED-belysning för bäst ljusresultat.
Dags att köpa en ny spegel? En spegel kan vara både en snygg inredningsdetalj i vardagsrummet och ett praktiskt måste till hallen. Här kommer smarta tips på vägen när det är dags att köpa en ny spegel.En hallspegel kan vara en snygg inredningsdetalj men framförallt ett praktiskt måste. I hallen vill man gärna se helheten med jacka och skor på, innan det är dags att lämna hemmet, så här kan det vara smart att köpa en lång helkroppsspegel. Här kan du välja mellan antingen en golvspegel eller en väggspegel beroende på vad som blir bäst i ditt hallutrymme. Har du en väldigt liten hall kan en praktisk golvspegel med inbyggd hylla vara ett alternativ, om du är i behov av lite extra förvaring för småsaker som smycken och hårfön.Vilken storlek på spegeln ska man satsa på? Det bästa är att anpassa storleken på spegeln efter hur stort ditt badrum är. Desto mindre badrum, desto större spegel bör du ha om du vill skapa en känsla av rymd och ljus. Har du ett litet badrum kan det vara en god idé att se till att du har tak- och väggbelysning som ett komplement också. Idag finns det även olika typer av imfria speglar, så glöm inte att fundera på om det är en viktig faktor när du ska köpa din spegel.

Walls är stilren rund spegel från danska House Doctor. Spegeln har en minimalistisk design och mjuka former som lätt smälter in med resten av hemmets inredning. Spegeln är gjord med en klar finish i glaset vilket ger en exklusiv och stilren look. Häng den på väggen, ensam eller tillsammans med andra speglar, eller luta den mot väggen på en hylla för att åstadkomma ett annat uttryck.
Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen av sleepo.se. Fortsätter du att använda vår webbplats godkänner du att cookies används. Läs mer.Matchar skorna din sjal? Ju större spegel, desto större bild. Betrakta dig själv i stora speglar i olika stilar, eller gör så att rummet känns större tack vare det djup och den reflektion som en stor spegel kan ge. Det handlar inte om fåfänga: en helfigursspegel är helt enkelt ett måste i hallen, sovrummet och andra rum där du eller rummet kan dra fördel av att avspeglas.

Varje hem bör ha en stor spegel, eller hur? Har du inte en hemma anar vi att du saknar en. För visst är det omständligt att stå på en pall i badrummet och försöka se hur kläderna sitter eller är i värsta fall behöva springa ut i hissen för att få en bra bild av dig själv. PÅ IKEA har vi rektangulära speglar, ovala speglar, de med svart ram, tunn ram eller de som har en tjock ram. Alla har de gemensamt att de är stora. Några av våra stora speglar kan både stå på golvet eller monteras på väggen, andra har finesser som en krok eller en avlastningsyta med möjlighet att lägga det allra viktigaste där när du står och gör dig i ordning.
*Rabattkoden är personlig och gäller endast vid ett köp över 599 kr. Koden gäller inte på utomhusmatlagning, elektronik och Mateus. Genom att registrera dig accepterar du att ta emot email och SMS från Confident Living med exklusiva kampanjer, inspiration & nyheter. Du kan avregistrera dig när som helst.Spegelglas består till största delen av helt vanligt glas med en reflekterande beläggning av någon slags metall. Förr var det vanligt att beläggningen innehöll bly eller kvicksilver, men med tiden har båda dessa metaller visat sig vara farliga för människor och miljö. IKEA har därför sedan flera år ett totalförbud mot bly och kvicksilver i våra speglar och istället är det giftfritt silver eller aluminium som reflekterar din spegelbild.

Genom att inreda med speglar skapar du ett djup i rummet och ger det mer liv. Den runda spegeln LINDBYN ger ett mjukt intryck och den svarta ramen och nätta designen känns elegant.
Hos oss på Nordic Trend Home hittar du trendiga inredningsdetaljer, heminredning och snygga skönhetsprodukter. Vi fokuserar på skandinavisk design och hållbara produkter.Walls spegel från House Doctor. En spegel kan skapa en underbar atmosfär i din inredning. Den kan ge ditt rum en stilig boost och samtidigt få rummet att upplevas större. Spegeln Walls fron House Doctor är en stilren, klassisk spegel med en vacker rund form. Häng upp spegeln i hallen eller använd den som en dekorativ detalj på väggen i ditt vardagsrum. Denna runda spegel är väldigt användbar och passar in i varje hem.

Den förväntade leveranstiden är 2-5 dagar inom Sveriges gränser. Om en vara har avvikande leveranstid står det angivet vid respektive vara i webbutiken.
Spegeln Walls från House Doctor är en stilren, klassisk spegel med en vacker, rund form. Häng upp spegeln i hallen eller använd den som en dekorativ detalj på väggen i ditt vardagsrum. Spegeln kommer addera djup till rummet och ser samtidigt snygg ut.

Leveransinformation – Just nu har vi högt tryck på vår e-handel, vilket innebär att försenade leveranser kan förekomma. Vi beklagar detta och arbetar hårt för att du ska få din beställning så snart som möjligt.
När det gäller speglar är det oftast ju äldre desto bättre. Eftersom speglar är ömtåliga och känsliga är det sällsynt att en spegel bevarar sitt tillstånd efter flera decennier eller även århundraden. Ett antikt föremål från renässansen är därför utan undantag värt mycket mer än de mest skickligt tillverkade moderna exemplaren. Det finns en rad olika sätt att fastställa hur gammal din spegel är. Antika exemplar kommer att ha träunderlag istället för papper. Ofta kommer det att finnas ett märke som anger tillverkare och ursprung. Handsmidda skruvar kommer att vara mindre synliga än de som är maskintillverkade. Materialet i ramen kan också vara tilltalande; en antik spegel kommer att ha trä, träfaner, gipskomposition eller metall.

Vart kan man köpa stora speglar?
PÅ IKEA har vi rektangulära speglar, ovala speglar, de med svart ram, tunn ram eller de som har en tjock ram. Alla har de gemensamt att de är stora.
Människor har använt polerade ytor och plana vattenmassor för att spegla sig själva i tusentals år, men det var inte förrän relativt nyligen som de speglar vi känner till idag kom till. Under 1500-talet i Italien tillverkades de första ”spegelglasen”, som de kallades, av blyglas med hjälp av en process där man skapade plana ytor från blåsta cylindrar. Under de följande hundra åren experimenterade man med tekniker och metoder för att skapa allt effektivare och vackrare ytor. Dessa föremål skulle bli berömda över hela världen som föremål av stor överflöd och lyx, som endast var tillgängliga för de rikaste i samhället. I takt med att tekniken vidareutvecklades och förbättrades under de följande århundradena och produktionsmetoderna blev snabbare och billigare, så blev speglar tillgängliga för allt fler människor; i dag har nästan alla hem över hela världen tillgång till dessa, trots att de en gång i tiden var väldigt kostsamma föremål.Det är viktigt att först undersöker spegelns kvalitet. För de flesta samlarobjekten gäller att ju bättre skick de har, desto mer värdefulla blir de däremot gäller detta inte alltid för antika speglar. Om din spegel är helt enhetlig utan färg, är detta sannolikt ett tecken på att den är en modern massproducerad reproduktion och därmed mindre värdefull. Kvicksilvret som används i antika speglar oxiderar och orsakar slumpmässiga grumliga fläckar över ytan, särskilt nära kanterna. Ibland kan ett eller två tecken på tidens slitage vara bra. Men om det finns några sprickor i ytan eller skador på spegelns ram kommer detta att påverka spegelns värde negativt.

Vad kallas en stor spegel?
Trymå (franska trumeau) är en större väggspegel som går ända från golvet.
Den viktigaste åtgärden för att fastställa värdet på din antika spegel är förstås att söka en professionell värdering. Även de mest noggranna amatörer kan lätt begå fel i processen, men en utbildad expert på området kan ta hänsyn till sina år av erfarenhet och kunskap för att hitta en så korrekt uppskattning som möjligt. Du kan rådgöra med en sådan expert och få en värdering här på Value My Stuff! En spegel bjuder in åskådaren och får dem att fundera över deras inre och yttre aspekter av sig själva. I dag fascineras människor över hela världen och lockas av antika speglar, och det är en nisch på marknaden som ständigt är populär. Har du ärvt en spegel som du skulle vilja ha värderad? Undrar du om den pjäs du köpte på loppmarknaden är värd något? Kanske har du hittat en gammal spegel i din källare som du skulle vilja veta mer om. Om man har alla rätt verktyg kan resan till att ta reda på värdet på ditt föremål bli snabb och enkel, och resultatet kan överraska dig! Genom att inreda med speglar skapar du ett djup i rummet och ger det mer liv. Den runda spegeln LINDBYN ger ett mjukt intryck och den vita ramen och nätta designen känns elegant.Utforska vårt breda sortiment av speglar i 110 cm till hemmets alla rum och välj bland flera välkända varumärken som House Doctor, Broste Copenhagen, By On, Bloomingville, Jonathan Adler, Hübsch, Woud, DAY HOME samt Sleepos egna varumärke Sleepo Collection. Vår mest populära speglel i 110 cm är den runda Walls spegeln. Är du ute efter en lite mindre rund spegel så finns de även som rund spegel 80 cm.Spegel spegel på väggen där.. Att inreda hemmet med speglar har på senaste tiden blivit en stor trend, som vi älskar! Hos oss på Sleepo hittar du mängder av speglar i 110 cm, från flera välkända varumärken. Scrolla och klicka hem din favoritspegel!

Hur stor är en Helkroppsspegel?
För att man skall kunna se sig själv i helfigur måste spegeln vara minst lika hög som halva kroppslängden. Uppgiften om hallens bredd är inte relevant, eftersom det inte spelar någon roll hur nära spegeln man står.
Att inreda med speglar i 110 cm är ett väldigt enkelt knep för att få ett rum att kännas både större, ljusare och rymligare samtidigt som det blir en vacker och stilfull detalj till din inredning. Hos oss på Sleepo hittar du ett brett sortiment av speglar i 110 cm i flera olika utföranden. Välj en stor och rund spegel i 110 cm för en trendig look. Oavsett vilken typ av spegel du är ute efter så garanterar vi att du kommer finna det du söker hos oss!Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Våra partners kan kombinera denna data med information som du delat med dem.

Spegeln har gått från att vara en funktionell nödvändighet till att idag vara en populär inredningsdetalj. Vi på BGA älskar den här trenden och har därför listat våra favoritspeglar, och vill ge er lite tips på hur du kan använda spegeln som en snygg inredningsdetalj.Spegeln har sedan lång tid tillbaka funnits i världens alla hem. Man har slängt ett öga i spegeln innan man lämnar hemmet, för att se att allt ser bra ut. Först nu, många år senare har spegelns syfte börjat skifta.