Posted on

Star Wars Lego Gubbar

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Våra partners kan kombinera denna data med information som du delat med dem.Som många andra har du säkert tänkt tanken på att sälja ditt gamla lego – men vad är värdefullt och vad är fördelarna? Vi ger dig tipsen som ökar värdet och som får fler att köpa just ditt lego.

Lego är en älskad produkt som många barn och vuxna har byggt och skapat världar och konstruktioner med genom åren. Andrahandsmarknaden för lego är stor och utbredd över hela världen vilket gör det spännande att både sälja och köpa. För det finns alltid en möjlighet att någon har den figur eller bit som saknas för att göra ett bygge komplett.

Här på Tradera är det många som säljer sitt begagnade lego – allt ifrån duplo och basic & creator till enstaka figurer. Fördelarna med att sälja begagnat lego är många. Dels är det hållbart att sälja det vidare till någon som faktiskt uppskattar det mer än du gör – och som troligtvis kommer använda det till att bygga fantastiska konstruktioner eller färdiga byggsatser. Sen finns det alltid en möjlighet att det lego du har hemma innehåller samlarobjekt eller en värdefull bit, vilket gör att du faktiskt kan få upp till tusentals kronor för vissa objekt. Att du får mer plats till annat när du sålt ditt lego är förstås bara en bonus.
För att få reda på vilka set som är extra värdefulla är det bra om du har numret på setet. Det kan du ofta hitta i manualen eller på kartongen. Genom att söka efter setet på sidor för entusiaster (exempelvis Bricklink) så kan du ta reda på ungefär hur mycket pengar du kan få för ditt lego. Tänk också på att det kan vara svårt att värdera lego eftersom det oftast finns flera tusentals set och att vissa av dem kan ha nyproducerats. Det gör värderingen lite mer komplicerad. Men det kan alltid vara värt att lägga upp för auktion och se vad som händer.

Har du mycket blandat lego? Då är det allra bäst att försöka sortera det. Ju mer tid du lägger ner på att själv sortera och värdera desto lättare är det att kunna hitta de där dyrgriparna som andra vill ha. Hittar du något av värde kan du satsa på att lägga ut enstaka bitar eller set till försäljning. Annars finns det självklart möjlighet att sälja blandat lego i stora mängder, men då får du betydligt mindre pengar än om du hade sållat lite. Det är många som lägger ut större samlingar av osorterat lego här på Tradera, och med lite tur så brukar auktionerna kunna ge ett par hundralappar till säljaren.
Vet du med dig att du har enskilda och oöppnade set med både kartong, manualer och beskrivningar kan du räkna med att det finns ett samlarvärde. Samma sak om allt är i bra skick, utan repor och skador. Behöver du tvätta av ditt lego? Gör det genom att lägga det i ljummet vatten med lite diskmedel – men skrubba aldrig eftersom det kan ge fula repor.

Vi är stolta återförsäljare via vårt varuhus och denna webbshop av LEGO gruppens alla original-produkter, som bygger på den världsberömda LEGO klossen. En produkt som vi älskar!Vi skickar dina posters smidigt från vårt tryckeri i Sverige, du väljer enkelt leveransätt som passar dig bäst i kassan. Fri frakt på beställningar över 299kr

Köp nya Star Wars Lego hos Scifishop! Här hittar du dom Populära Lego leksakerna, figurerna och skeppen. Bygg egna AT-AT gångare, Speeder farkoster, Lego X-wing skepp och Tie fighters. Hitta billigt Lego Star Wars online! Rule the Star Wars Lego galaxy!
Letar du efter coola Star Wars Lego figurer och rymdskepp så har du kommit rätt. Här hittar du de ikoniska Star Wars skeppen som Millenium Falcon, Tie Fighters, rebellernas X-wing men även välkända fordon som AT-AT, Scout Walkers och Sandspeeders. Självklart har vi även karaktärer som Boba Fett, Rey och Darth Vader i det populära Lego formatet.Julklappar | Star Wars figurer | Bobble head | Samlarfigurer | Actionfigurer | Nördprylar | Hot Toys samlarfigurer | Coola prylar | Nördprylar | Star Wars prylar| Star Wars lasersvärd | Lego Star WarsLego Star Wars är kanske en av de mest populära och uppskattade leksakerna i leksakshistorien. Återskapa rymdäventyren med Lego byggsatser och roliga minifigurer och bygg dina favorit Star Wars Lego leksakerMen allt är inte dyrt, även om det är skojigt att ha. Du kan hitta roliga grejer med anknytning till filmerna från ett par kronor upp till flera hundra tusen.

Hur mycket är 1 kg LEGO värt?
Kilopriset på lego brukar ligga mellan 80 och 100 kr.
Helst ska du inte ha använt dina Star Wars-prylar alls. För att få högsta tänkbara pris ska de vara kvar i originalförpackningen, som ska vara oskadd. Att dessutom lägga hela paketet i en stötsäker plexiglasburk ökar värdet. Dyrgriparna kallas MOC, mint on card. Grundtanken är att betrakta föremålen för vad det är; konstföremål med högt värde som du ska hantera varsamt. Tack vare ett standardiserat graderingssystem blir värderingen enklare för alla. Enligt Sotheby’s experter ska man främst titta efter skicket på förpackningen. Veck och revor sänker betyget och värdet. Även ljusskador gör priset lägre.

De höga priserna på många Star Wars-prylar har fått oärliga människor att tillverka kopior, kallade ”repro”. Det är oftast Star Wars-vapen som kopierats. För att se skillnad på ett original och en kopia behöver du oftast ett original att jämföra med. Men det finns vissa riktlinjer. Ett är att det inte finns metalldelar i originalen – men väl i ett antal kopior. Ett annat tips är att reprovapnen är gjorda i lite hårdare plast än originalen. De är ofta även blankare.
Ett exempel är figuren Jawa från första filmen. Den gjordes i en tidig upplaga med vinylmantel. Kvar i sin originalförpackning såldes den för 165 000 kronor. Lös, utan förpackning eller vapen såldes den tidigare i år för 5 500 kronor. Star Wars-figurerna graderas i en C-skala, där C10 är perfekt och C1 är sämst. Men allt måste ändå vara där, och figuren sitta kvar i kortet. De flesta samlare graderar sällan något över C8. Väldigt få föremål når upp till C10, ens när de lämnade fabriken. Men det finns naturligtvis intresse för använda prylar. Men de ska helst vara som nya. Man brukar kolla skicket genom att kolla leder på figurerna, så att de sitter ordentligt och inte glappar. Dessutom sjunker värdet om föremålet är trasigt.LEGO® Star Wars hämtar inspiration från alla Star Wars filmerna och har blivit ett av LEGOs största och mest påkostade tema. LEGO minifigurer av de kända Star Wars karaktärerna och häftiga Star Wars skepp älskas av både små som stora Star Wars fantaster.

En oöppnad Millenium Falcon såldes nyligen för 25 000 kronor. Många klassiska legosorter rusar i pris på auktionssajter. Kolla om du har en dyrgrip i förrådet!
I takt med att barnen blir äldre brukar det rensas i deras rum. Lego, smurfar, My Little Pony-hästar och böcker åker ner i påsar och kastas, lämnas till loppisar eller åker upp på vinden. Men släng inte! Leksaker är ett enormt samlarområde. Det som betraktas som skräp av dig kan stå högt i kurs hos någon annan. Vad som gäller just nu ser man först på Tradera och Blocket där många lägger ut prylar till försäljning.Muminfigurer från den finska leksakstillverkaren Fauni är hett eftertraktade och går nästan alltid för höga priser. Dessa två lite luggslitna mumintroll hade ett utrop på 2 500 kr i slutet av augusti på auktionshuset Kolonn, men de såldes för hela 5 199 kr. Intresset för att köpa och sälja Pokémon-kort exploderade under 2020 hos Tradera. Det dyraste kortet som såldes under året gick för hela 30 000 kr. Det var Shining Charizard Neo Destiny PSA 10. Barbie och nio av hennes vänner, 1960-/70-tal. Bland annat Barbie Ponytail, Fashion queen, American girl side-part, Color magic, Twist and turn flip hair, samt en garderob. Utropet var 4 000 kr, men samlingen såldes för hela 22 000 kr hos Bukowskis.com.Innan tv-spelen gjorde entré var en View Master bland det mest spännande man kunde ha. Detta par med tillhörande bildskivor, 1960-/70-tal, hade ett utrop på 1 500 kr på Bukowskis.com.Du behöver inte gräma dig om du slängt kartongerna och ritningarna till allt gammalt Lego – det kan du numera sälja per kilo. I somras gick en flyttkartong fylld med legobitar huller om buller för 3 450 kr, det var 14,8 kg Lego. Givetvis får du mer om du har kvar ditt Lego med originalkartong och ritning, men att sälja per kilo är alltid något!Dags för storstädning i barnens rum? Eller hemma hos föräldrarna? Både gamla och nya leksaker i varierande skick kan vara riktiga dyrgripar. Här är guiden till de senaste trenderna för begagnade leksaker och barnböcker.

Hur mycket är en Star Wars figur värd?
298 000 kronor. Sju figurer som såldes exklusivt via Sears i Kanada 1980, med bland andra Boba Fett, Luke Skywalker och Han Solo. Skicket är fina C8 och blev dyrast på Sothebys Star Wars auktion 2015. 165 000 eller 6 000 kronor.
Ledsen för att du kastat bort kartongerna och ritningarna till ditt Lego? Var inte det – nu kan du faktiskt sälja ditt Lego per kilo. Här 14,8 kg Lego i en stor flyttkartong, huller om buller. Utrop 1 000 kr, klubbades för 3 450 kr hos Laholms auktionskammare i somras.

Inte en vanlig leksak idag, men många av oss har i barndomen testat att gjuta egna soldater i tenn. Här ett stort parti handmålade tennsoldater i en kröningsceremoni, från 1900-talets mitt. Utrop 2 000 kr hos Crafoord auktioner, sålt för 36 715 kr i januari förra året!Somliga smurfar är extra värdefulla. Har du smurfen Peyo från 1979-1980, som följde med tidningen Fix och Foxi, kan du skatta dig lycklig – den är nämligen värd mycket mer än de andra. Den kan du få några tusenlappar för.

Även dockskåpet ska inredas med designmöbler! Här Ägget och Svanen av Jacobsen, troligen tillverkade av Brio. Minimöblerna brukar klubbas för cirka 1 500 kr.

Försäljningen av My Little Pony-hästar har ökat med hela 33 procent på Tradera under det senaste året. Den dyraste My Little Pony-häst som sålts på Tradera gick för 3 150 kr. Det var en My Little Pony Baby Candy G1.Dockskåp med tillhörande möbler är också åtråvärda leksaker, likaså de så kallade Lyckotrollen. För att inte tala om Barbie som ständigt ökar i värde. Även de svenska Brio-leksakernas popularitet står sig, dessa ska du vara rädd om. För varje år som går så ökar de i pris.

Hur mycket är mitt Lego värt?
Genom att söka efter setet på sidor för entusiaster (exempelvis Bricklink) så kan du ta reda på ungefär hur mycket pengar du kan få för ditt lego. Tänk också på att det kan vara svårt att värdera lego eftersom det oftast finns flera tusentals set och att vissa av dem kan ha nyproducerats.
Första numret av Kalle Anka & Co kom 1948 i Sverige. Detta exemplar hade ett utrop på 25 000 kr, men klubbades slutligen för hela 125 000 kr hos Växjö auktionskammare för cirka två år sedan.

Första upplagan av Astrid Lindgrens Pippi Långstrump från 1945. Illustrerad av Ingrid Vang Nyman, utgiven av Rabén & Sjögren. Utrop 5 000 kr, klubbad för 15 500 kr hos Craaford auktioner i juni förra året.
Efter Kalle Anka kommer tidningar som Fantomen, Tintin, Spindelmannen, Bamse, Lucky Luke, Stålmannen, Asterix, 91:an Karlsson och MAD. De finns ju inte i barnens rum idag, men kanske har du eller dina föräldrar gamla serietidningar sparade någonstans.Intresset för att köpa och sälja Pokémon-kort fullkomligen exploderade under 2020. Det dyraste kortet som sålts på Tradera det senaste året kostade 30 000 kr. Det var kortet Shining Charizard Neo Destiny PSA 10. Även andrahandsmarknaden för smurfar har ökat.

Ett något slitet dockskåp, enligt uppgifter från Nolbyn, hade ett utrop på 2 000 kr hos Gomér och Andersson i augusti. Det klubbades dock för 15 500 kr.

Två Francie-dockor med garderob och flertalet kläduppsättningar och accessoarer. En Midge och en Living Barbie, 1960-/70-tal, klubbades för 3 200 kr hos Bukowskis.com.
De danska Thomas Dahm-trollen går för allt mer pengar. Dessa fyra troll, mellan 8 och 50 cm höga, hade ett utrop på 400 kr men gick till slut för 7 200 kr hos Helsingborgs auktionskammare.Äldre saker som serietidningar är populärt både på Tradera och hos auktionshusen. Toppar listan gör gamla nummer av Kalle Anka & Co. Nr 1 från 1948 hade ett utrop på 25 000 kr hos Växjö auktionskammare, men klubbades för 125 000 kr!

Vilka leksaker är värdefulla?
Leksaker som säljs dyrt på auktionPokémon-kort. Intresset för att köpa och sälja Pokémon-kort exploderade under 2020 hos Tradera. … Troll. De danska Thomas Dahm-trollen går för allt mer pengar. … Kalle Anka-tidning. … My Little Pony. … Träleksaker. … Pippi Långstrump-bok. … Kalle Anka-böcker. … Star Wars-figurer.
Fnys inte åt de små godisautomaterna. Försäljningen av begagnade Pez-automater har nästan fördubblats på Tradera sedan i fjol, snittpriset har ökat med 30 procent. I snitt får du numera 60 kr för en Pez på Tradera. Vissa figurer är dyrare än andra, så släng dem inte! Star Wars är fortfarande hett och gamla figurer är särskilt eftertraktade. Här 82 stycken i original från 1977-1982 (inklusive fem Star Trek-figurer), använda och lite slitna. De hade ett utrop på 4 500 kr hos Höörs auktionshall i juni. Klubbades för 23 000 kr! Det är inte bara serietidningarna om Kalle som är åtråvärda. Kalle Ankas ”guldböcker” nr 1-13, som gavs ut mellan 1980 och 2000, klubbades för 4 200 kr hos Connoisseur bokauktioner för några månader sedan.

Vart kan man köpa Lego Star Wars?
Hos Stor&Liten kan du köpa LEGO Star Wars online – snabbt och billigt. Hos Stor&Liten hittar du det allra bästa från LEGO Star Wars. Bläddra bland massor av spännande byggsatser som Millennium Falcon, A-Wing Starfighter, AT-T, Yoda, Mandalorian Battle Pack och Imperial Probe Droid.
När Stjärnornas Krig tog steget in i Legos värld (eller om det var tvärtom) var det många som höjde på ögonbrynen, men vilken succé det till slut blev. Lego Star Wars täcker händelser, karaktärer och platser ur såväl filmerna, som de animerade tv-serierna och är en riktig fullträff hos barn i alla åldrar.Du hittar även merchandise med LEGO Star Wars på CDON. Ett riktigt Star Wars fan vill ju såklart bli väckt av en väckarklocka som ser ut som en Storm Trooper. Här finns även kläder och accessoarer med motiv från filmerna och LEGO Star wars.Hos oss hittar ett stort sortiment av leksaker med LEGO Star Wars. Stoppa fienden med den imponerande First Order Special Forces TIE fighter, gör storartad entré med Millennium Falcon eller gå på jakt efter Baze och rebellsoldaten i den terränggående spanartransporten. Här finns både kompletta byggsatser med LEGO och större figurer som du kan köra separat.

Hur mycket kostar 1 kg LEGO?
Kilopriset på lego brukar ligga mellan 80 och 100 kr.
Populärt inom LEGO Star Wars är ”LEGO Star Wars the Skywalker Saga”, ”LEGO Star Wars the Complete Saga” och ”LEGO Star Wars the Force Awakens” vilket är tre TV-spel där man spelar igenom Star Wars-berättelserna som LEGO-figurer i en värld helt uppbyggd av LEGO. Varför inte kombinera ett LEGO Star Wars set med ett TV-spel så att ditt barn kan bygga vad han/hon ser i spelvärlden?LEGO Star Wars är ett samarbete mellan LEGO och de populära Star Wars-filmerna från Lucas Art och Disney. Det är en realistisk LEGO-värld som stimulerar barnets kreativitet och får vuxna att minnas tillbaka till sina barndoms Star Wars-minnen. Varför inte köpa ett set till pappa på fars dag för att bygga tillsammans en regnig söndag? Vi säljer både statyer, separata skepp men också scener där flera skepp eller byggnader kan ingå med tillhörande figurer. Ett exempel på detta är setet ”Trouble on Tatooine” som inkluderar två skepp, en byggnad och tre figurer från en scen i TV-serien ”The Mandalorian”.

För att CDON ska kunna presentera det erbjudande som vi tror är mest relevant för dig, grupperas ibland olika säljares erbjudanden som avser produkter av samma slag. Det framgår i sådant fall av rutan ”Fler säljare” på en produktsida. Vid sådan gruppering baseras rankningen främst på en kombination av följande kriterier, i fallande ordning:
Vi erbjuder allt du behöver för att bygga din egen Star Wars-värld hemma. LEGO Star Wars gallax är full av spännande nya rymdskepp, farkoster, platser och coola karaktärer. Bygg Millennium Falcon och några Imperial Shuttles för att skapa din egen actionscen. Besök Obi-Wan Kenobi i hans hydda med LEGO Star Wars Obi-Wans hut. Bygg General Grievous Starfighter och spela upp den populära scenen där Obi-Wan och General Grievous fäktas. Eller varför inte bygga en staty av en Stormtrooper hjälmarna, Yoda eller Boba Fetts hjälm och ställa på hyllan. Du kan bygga alla dina Star Wars fantasier.

Vad kan man ta för begagnat LEGO?
Inköp av begagnat LEGO: Nu kan du som kund även sälja ditt LEGO till oss! Vi köper in begagnat LEGO för 250kr/kg alternativt får man presentkort på 300kr/kg att handla nytt LEGO för på Ebrix.
För att CDON vid en sökning på vår marknadsplats ska kunna presentera erbjudanden som vi tror är relevanta för dig, rankas produkterna utifrån försäljningsstatistik och algoritmer. Du kan själv välja om produkterna ska sorteras utifrån pris, rabatt, releasedatum, mest sålda eller relevans. Du kan även filtrera sökresultaten. När du sorterar på pris, rabatt, releasedatum eller mest sålda, rankas produkterna enligt det kriterium som du har valt. Hur produkterna rankas när du sorterar på relevans beror på var du söker produkterna och beskrivs nedan.Det ultimata setet för ”cryptobros” är detta LEGO Technic set där du kan återskapa Lamborghini sián. Det har 3.696 delar och många av dem är helt mobila och motoriserade. Fordonets cockpit är imponerande återskapad, men det är inte det enda elementet som inte saknar en detalj. V12-motorn och 8-växlad växellåda är perfekt återskapad. Även fyrhjulsdriften, så ta en titt medan du flyttar bilen för att se hur den fungerar på ett mekaniskt plan.

Vad är världens största LEGO?
LEGO® Titanic LEGO Titanic är 135 cm lång och är för närvarande vårt storleksmässigt största LEGO set. Denna modell av det historiska fartyget i skala 1:200 är det ultimata byggprojektet med 9 090 delar. Det är en riktig bjässe!
Fartyget mäter 135 centimeter på längden och cirka 44 centimeter på höjden. Du behöver en väldigt bra monter för att kunna visa den. Självklart kan man visa den för allmänheten om man lyckas få ihop den, för det har den gjort 9.090 delar. Kom igen, du har färgat tegel ett tag.LEGO har aldrig varit billigt. Den typiska byggleksaken har alltid skilt sig från sina konkurrenter och dess kopior tack vare kvaliteten och designen på dess set, och det måste betalas för. Trots det finns det set med normala priser och specialset som är oöverkomligt dyra. Visste du att det finns set som är värda nästan 1.000 euro? Idag ska vi prata om de dyraste seten som finns från LEGO.

LEGO Titanic är ett absolut barbari. Alla detaljer du föreställer dig finns representerade i modellen. Faktum är att fartyget är uppdelat i tre sektioner som låter dig se dess interiör med stor detaljrikedom. Den mest imponerande delen är dess tvärsnitt, där du kan se var och en av fartygets våningar och dess stora trappa, rökrummet eller till och med pannorna.
Nästa stora LEGO-set på den här listan är också från JK Rowlings universum. Som ni kommer ihåg är det köpcentret par excellence i Harry Potter-universumet där Hogwarts-trollkarlar köper skolmaterial för nästa år på skolan för magi och trolldom.Priset på några av dessa uppsättningar är uppriktigt sagt överraskande, men vi måste ta hänsyn till att bakom dessa konstruktioner döljer sig extremt komplexa konstruktioner som kommer åtföljda av licenser som du måste betala för. Detta återspeglas särskilt i seten med Star Wars-stämpeln, vissa modeller som vanligtvis upptar de högsta positionerna på bordet.

Vilket Lego ska man köpa?
LEGO Classic. Precis som det låter är detta det mest klassiska utbudet. Här kan man som kund köpa storpack av olika färger och bygga precis det man önskar. Flera av seten har även en inspirationsguide för att få kreativiteten att flöda.
Om du är mer för Darth Vader, finns det en annan Star Wars-uppsättning nästan lika populär och dyr som Millennium Falcon. Denna produkt är extremt eftertraktad och inte så lätt att hitta. Dessutom är det enormt. Den är 110 centimeter lång och 66 centimeter bred. Det är en av de största LEGO-seten som har tillverkats, så tänk noga innan du köper den, ifall du inte har en plats att ställa den. En annan anledning att inte köpa det är att det ökar chanserna att din fru kastar ut dig ur huset.Setet består av fyra delar och har 5.544 delar. Butikerna återskapas med stor detaljrikedom. Höjdpunkter inkluderar Ollivanders trollspöbutik, Flourish and Blotts bokhandel, Florean Fortescues glassbar eller Weasley Wizards-butiken. Denna uppsättning släpptes för årsdagen av lanseringen av filmerna om unga trollkarlar och är exklusivt för LEGO onlinebutik, så det är möjligt att den försvinner inom några månader efter försäljningen.

Du behöver inte bara plats på hyllan. Du kommer också att behöva reservera en betydande budget om du vill få tag på de största och mest kompletta seten i hela LEGO-katalogen. Vissa kit från det danska märket kan överraska dig inte bara på grund av sin kreativitet eller antalet delar, utan också på grund av priset. Vilka modeller pratar vi om?
Detta spektakulära set har totalt 7.541 delar och låter dig återskapa även den minsta detalj av Han Solos skepp. Den har många minifigurer, närmare bestämt kan vi köra skeppet med alla karaktärer som har klättrat på Millennium Falcon i Star Wars-filmerna: från Leia till Rey eller BB-8.Märket Caterpillar har blivit väldigt moderikt på sistone. Denna grävmaskinstillverkare har replikerat framgångarna för John Deere traktorer och säljer nu även sina grävmaskiner som leksaker.

Roman Colosseum är den andra uppsättningen med det största antalet bitar i hela LEGO-katalogen. Har 9.036 tegelstenar, och har mycket mer återhållsamma dimensioner än de tidigare uppsättningarna.Den officiella LEGO onlinebutiken har tillgängliga enheter, men du måste vara mycket uppmärksam på lagret eftersom det vanligtvis är en produkt som flyger ganska lätt. Det totala antalet bitar är 4.784 block, så du kommer att ha mycket arbete framför dig.

Om du är en riktig potterhead, detta set kommer att bli din undergång. Den mest kända skolan för magi i världen har sin egen rekreation i denna uppsättning 6.020 delar. Precis som Titanic kan slottet öppnas i flera sektioner och du kan se alla detaljer inuti. Bland de mest intressanta rummen finns Stora salen, Hemligheternas kammare, klassrummen och till och med tornen. Dessutom kan du också återskapa omgivningarna kring slottet, som till exempel Whomping Willow eller Hagrids stuga.
Alla uppsättningar vi just tittade på kommer att träffa fyra siffror om några år. Det finns redan en hel del set som inte längre tillverkas och säljs på andrahandsmarknader till helt galna priser. Normalt sett kan alla set som har en begränsad upplaga hamna på andrahandsmarknaden till väldigt höga priser. Dessa är några av de mest uppskattade:

Efter denna Star Wars-triplett går den fjärde positionen till titanic, en LEGO-modell som endast kan köpas exklusivt via dess onlinebutik. Att skaffa en är praktiskt taget omöjligt, men du kan gå med på väntelistan och hålla tummarna för att få ett mejl som låter dig få uppsättningen.

El Millenium Falcon Det är det dyraste setet som vi kan hitta i den officiella LEGO-butiken för tillfället. Det är ett så dyrbart set att det är väldigt svårt att hitta online. Om du är intresserad är det bästa alternativet att köpa den direkt via LEGOs webbplats.
Detta set är en utmaning för älskare av konst och arkitektur. Den är full av detaljer och återskapar även en del av arenan. Tillgängligheten är också ganska begränsad, vilket vanligtvis är fallet med alla dessa begränsade produkter från det danska märket.Vi fortsätter med Star Wars. Denna gigantiska markenhet har alla detaljer du kan tänka dig. Han kan skjuta kanoner, ta ut sina soldater i fartfordon och har även sin egen besättning ledd av general Veers, i en fullt ledad cockpit. Som om det inte vore nog innehåller uppsättningen även Luke med sin kabel. LEGO Ultimate Collector Series AT-AT är ett annat överdrivet set som endast lämpar sig för de största LEGO- och Star Wars-fansen. Har 6.785 delar, och själva hemsidan varnar oss för svårigheten att få tag på denna modell.Denna LEGO-modell är dock inte precis för barn. Det är en modell som har 3.854 delar och att den är motoriserad. Den har ett fjärrkontrollsystem som hanteras från smartphoneapplikationen. Tack vare den kan den röra sig med sitt larvsystem, samt flytta släpbladet och även lyfta små föremål uppåt. Denna LEGO Tecnic återskapar fordonets verkliga rörelser och är en utmaning för dem som gillar konstruktion, teknik och mekanik.LEGO Hard to Find byggnader ger dig några av världens mest ikoniska byggnader, strukturer och konstruktioner i form av byggbara byggsatser. Återskapa några av världens arkitektoniska mästerverk och kombinera alla de detaljerade LEGO Modular byggnaderna med varandra för att skapa din helt egna gata, eller utmana dig själv med spännande detaljer, motoriserade och funktionella detaljer, som ger dig en mycket speciell byggupplevelse.

Vi är en del av Skandinaviens största leksakskedja på nätet, och har tagit Sverige med storm de senaste två åren. Vi satsar hårt och fortsätter vår resa mot högre höjder. Här hittar du trendiga produkter från kända varumärken – till låga priser!

Fånga magin med ikoniska bilmodeller, fordon och fantasifartyg med byggsatser från LEGO Hard to Find flygplan och fordon. De avancerade byggsatserna är utformade för att ge byggare en utmanande och tillfredsställande byggupplevelse full av nostalgi, spännande detaljer och unika mönster. Bilar, fordon och flygplan från LEGO är miniatyrer av välkända, unika och ikoniska fordon. Dessa byggsater kommer med funktionella och fungerande delar, och de är utformade i lika mycket detalj på insidan som på utsidan. LEGO Exclusives plan och fordon är de ultimata byggsatserna för alla LEGO-fans som älskar bilar och fordon.
LEGOs universum har blivit ännu mer fantastiskt, och du kan nu fördjupa dig i LEGOs fantasivärld med att bygga byggsatser baserade på episka berättelser och äventyr du känner från TV och film, eller som byggs ur fantasin hos engagerade LEGO-fans. Kombinera dessa element med den ikoniska byggklossen, så har du helt plötsligt LEGO byggsatser som är lite ovanliga. LEGO Exclusives fantasy bjuder på byggsatser som kan vara lite svåra att få tag på, och som tar dig med till en värld som bara finns i fantasin.Här hittar du spännande, stora, sällsynta och speciella set från bland annat LEGO Creator Expert, LEGO Ideas, LEGO Harry Potter, LEGO Ninjago, LEGO City och LEGO Friends.