Posted on

Strömgatan 10 Stockholm

Denna lägenhet på Strömgatan såldes av oss 2018-08-16. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Strömgatan . Kontakta oss gärna om du har frågor och funderingar som rör ditt boende.Ocean Bus kör City-Sightsseing i Stockholm från både land och vatten i ett och samma fordon – en amfibiebuss! Som passagerare kommer ni att få se många av Stockholms mest kända sevärdheter samtidigt som guiden berättar roliga och intressanta historier om staden (80% engelska 20% svenska). Upplev när den 10 ton tunga bussen kör ner i vattnet och förvandlas till ett fartyg. Ett spännande äventyr!

Välkommen till Strömgatan i Stockholm som ligger i närheten av bland andra gatorna Klara Östra Kyrkogata och Tegelbacken. Alla hus på Strömgatan har postnummer 11152.
Åk med oss & få se vårat vackra #stockholm ifrån både land & hav! Passar både gammal som ung! 🦈🌊🤌🏽 Skepp o’hoj alla landkrabbor & pirater! 🏴‍☠️ 🦀 #tourism #water #summer #summervibes #djurgården #oceanbusUnder resan kommer du att ha förmånen att ha en liveguide ombord som talar både engelska och svenska. Vår kunniga guide kommer att ge dig intressanta fakta och berättelser om Stockholms historia och sevärdheter.

Våra priser är konkurrenskraftiga för den unika upplevelse vi erbjuder. För endast 325 kr för vuxna och 270 kr för barn kan du vara en del av denna spektakulära sightseeingtur. Vi erbjuder också fri av- och ombokning fram till kl. 12:00 dagen innan avfärd, så du kan vara flexibel med dina planer.
Boka din plats idag och följ med oss på en spännande och minnesvärd resa genom Stockholm. Missa inte chansen att se stadens sevärdheter från både land och vatten. Välkommen ombord på Ocean Bus, din bästa partner för sightseeing i Stockholm!Ocean Bus är den ultimata lösningen för turister och lokalbefolkningen som vill upptäcka Stockholm på ett smidigt och underhållande sätt. Du kan njuta av den vackra staden, de historiska byggnaderna och de fantastiska vyerna samtidigt som du reser bekvämt i vår amfibiebuss. Och det bästa av allt är att du inte behöver välja mellan en sightseeingtur på land eller en båttur – med Ocean Bus får du båda delarna! Barn under 3 år kan tyvärr inte åka med oss för deras säkerhet. Vi strävar efter att ge en trygg och spännande upplevelse för alla ombord, och vi ber om din förståelse för denna åldersbegränsning. Så varför vänta? Hoppa ombord på Ocean Bus och upplev Stockholm på ett sätt du aldrig tidigare har gjort! Vår buss-båt kombination tar dig med på en resa du sent kommer att glömma.Välkommen till Ocean Bus – upplev Stockholm på ett unikt och spännande sätt! Med våra amfibiebussar tar vi dig på en oförglömlig sightseeingtur genom stadens gator och vatten. Som en buss som kan åka under vatten erbjuder vi dig en upplevelse utöver det vanliga och ger dig möjlighet att utforska Stockholm från två perspektiv – på land och till sjöss.

Vår amfibiebuss, även känd som båtbuss eller buss på vatten, tar dig med på en timmes rundtur genom stadens mest ikoniska platser. Med start och stopp vid Strömgatan 10 kan du enkelt ta dig till oss och börja din äventyrliga resa. Vår karta visar vägen och ger dig möjlighet att planera din sightseeingtur på bästa sätt.

Vår saneringsflotta består i dag av ett 20-tal mobila enheter som svarar för produktionen, där var enhet är självförsörjande vad gäller vatten och el samt utrustade med högtrycksaggregat samt värmepump.
Ansvaret att bevara och helst förbättra vår miljö åligger alla i vårt samhälle. Som ett led i vår strävan att bidra till en hållbar samhällsutveckling eftersträvar Klottrets Fiende No 1 att alltid ligga i framkant gällande nu rådande och framtida certifieringskrav.Klottrets Fiende No 1 grundades 1986 med affärsidén att skydda fastigheter och byggnader mot klotter. Vi har sedan starten skördat stora framgångar bl.a. på grund av vår unika klotterförsäkring 36/36.

Som första företag i branschen blev Klottrets Fiende No 1 miljöcertifierade 1999 enligt miljöledningssystemet ISO 14001. Vårt miljöledningssystem är sedan dess uppdaterat och certifierat enligt den nu gällande standarden ISO 14001:2015.Idag är vi ungefär 27 anställda och servar dagligen kunder i hela Skåne samt Stockholm. Med kontor i Malmö, Helsingborg och Stockholm är vi snabbt på plats och löser era problem.Klottrets Fiende No 1 startades 1986, då med namnet All Remove, och drivs idag av andra generationen i familjen. Våra 35 år i branschen har gett oss en ovärderlig erfarenhet inom vårt verksamhetsområde. De kunskaper om olika byggmaterials egenskaper vi skaffat oss genom åren, borgar för att du med förtroende kan vända dig till Klottrets Fiende No 1. Enbart i Sydsverige hjälper vi över 2000 kunder med sanering årligen, varav över 600 har valt att teckna avtal med oss.Ocean Bus är ett alldeles unikt inslag bland Stockholms sightseeingturer. Ombord på amfibiebussen får du en guidad tur av några av stans största sevärdheter, både på land och från vattnet. Turerna varar ungefär 60 minuter och startar på Strömgatan vid Kungliga Operan. Barn under 3 år får inte följa med på turerna.Bolåneräntan du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 5 år bunden ränta på 3.95% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 989 146 kronor och den första avbetalningen är 4 958 kronor.
Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 4.02% (maj 2023).

Bostaden ligger ca en minuts gångväg (35 meter) från vattnet. Närmsta grönområde, Kungsträdgården, ligger ca en minuts gångväg (71 meter) från adressen.För de som är folkbokförda i området gäller skattetabell 30. Det innebär att inkomstskatten här är 3,1 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 21 000 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!